Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Πρωτον λυπαμαι πολυ που καθηστερω να βαλω το επομενο κεφαλαιο απο το Love is Forever αλλα λογου διαβασματος δεν μπορω εχουν πεσει τα διαγωνησματα αλλα και σε ενα μηνα δινω το πτυχιο αγγληκων.Γι'αυτο τον λογο δεν εχω ελεθευρο χρονο να ολοκληρωσω το κεφαλαιο.
Ειναι σχεδον ετοιμο αλλα θελει ακομα δουλεια.Το υπολογιζω να ειναι ετοιμο την Κυριακη.Επισης ηθελα να ανακοινωσω την καινουργια μου ιστορια την ειχα σχεδον δυο μηνες μεσα στο μυαλο μου να γυριζει καθε στιγμη,αποφασησα να ξεφυγω για λιγο απο το Love is Forever που ιστορια ειναι γεματη ανατροπες και αγαπη.
My Last Breath ειναι ο τιτλος της καινουργιας μου ιστοριας ειναι πηστευω τελειος διαφορετηκο απο ολα αυτα που εχω γραψει μεχρη στιγμης.Ειναι μια ιστορια που εχω κανει πολυ δουλεια για να βρω το μερος,τους χαραχτηρες που εχω δημιουργησει και την υποθεση. Στην ιστορια μου δεν εχω βαλει την Μπελλα γιατι ηθελα να βαλω την δευτερη αγαπημενη μου ηρωιδα απο το Vampire Diaries.Την Ελενα.
Δεν θα αποκαλυψω τιποτα μεχρι την ημερα που θα βαλω το πρωτο κεφαλαιο.Συντομα θα βαλω και τον προλογο απο το My Last Breath.
Φιλακια Πολλα και περημενω τα σχολια σας για την νεα μου ιστορια.
Υ.Γ Στο μπλοκ μου εχω βαλει μια γευση απο το επομενο κεφαλαιο του Love is Forever.
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
Ελινα μου την κυριακη θα εχετε το επομενο κεφαλαιο απο Love is Forever.Βρηκα χθες χρονο οπως και σημερα και ολοκληρωσα τον προλογο απο την καινουργια μου ιστορια.
Περημενω τα σχολια σας και τις εντυπωση σας .Ειναι μια γευση απο την ιστορια.
Περημενω τα σχολια σας.
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
πλακα μου κανεις τι προλογος ειναι αυτος ??? εκπληκτικος δεν εχω λογια η καιν ουρια ιστορια θα ειναι σιγουρα θεικη , καθε φορα με ακπλησσεις ολο και πιο ευχαριστα , να σε κανω μια ερωτηση ελενα θα την λενε την νεα σου ηρωιδα ?
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
Κοριτσια σας ευχαρηστω πολυ για τα σχολια σας πραγματικα ανυπομωνο να ολοκληρωσω το πρωτο κεφαλαιο που γραφω καθε στιγμη που γραφω ερχονται διαφορες σκηνες στο μαυλο μου .Προσπαθω να μην κοψω τιποτα γιατι ειναι ολες ειναι τολμηρες.
Η καινουργια μου ιστορια με ειχε εμπνευση αρκετα ειχα την βοηθεια την κολλητης μου που χαρης αυτην με επεισε να ξεκινησω.
Ελινα μου η ηρωιδα ειναι η Ελενα απο το Vampire Diaries απο αυτη εμπευσηκα ολο αυτη την υποθεση για αυτο θελω να την βαλω ως ηρωιδα.Τον τελευταιο καιρο διαβαζω το πρωτο βιβλιο και εχω κολλησει κυριολεκτηκα.
Συντομα θα βαλω και το μουσηκο θεμα απο το πρωτο κεφαλαιο.
Φιλακια Πολλα.
Stella Sunlight Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 837 Registration date : 04/06/2010
Εχω πολυ καιρο να μπω αλλα σας υποσχομαι να επανορθωσω.Το πρωτο κεφαλαιο απο την νεα μου ιστορια μπηκε νωρης απο την καθορησμενη ημερομηνια.
Το πρωτο κεφελαιο ειναι μικρο για τον λογο οτι περημενω τις εντυπωσεις σας.Το δευτοροθα αργησει να μπει αλλα παρτε μια γευση απο το καινουργιο κεφαλιο της νεας μου ιστοριας.
Το διαβασα, καλα εχω παθει πλακα μου αρεσε που πηρε αποφαση ο Ρομπερτ να χωρησει και να ειναι με την Μπελλα,αυτο ομως με την Μπρεντα με εβγαλε απο τα ρουχα μου,εγω στη θεση της Μπελλα δεν θα μπορουσα να συγκρατηθω και θα την χαστουκιζα.Ηταν παρα πολυ καλο θα περιμενω τη συνεχεια με αγωνια.
στελλιτσα μου το κεφαλαιο ηταν εξαιρετικοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!δεν εχω λογια να το περιγραψω η μπρεντα ειναι για πολυ ξυλο !!!! αν την παισω στα χερια μου....αλλα ο ρομπ επιτελους την χωρησε τιο τι θα κανει αυτη φοβαμαι αλα θα δουμε στην συνεχεια!!! μπραβο ηταν τελειο το κεφαλαιο!!
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
λοιπον εχω να πω οτι ηταν παρα πολυ ωραιο...για πρωτη φορα ο ρομπερτ μου ειναι συμπαθης.. εγω αν ημουν στη θεση της μπελλας θα την ειχα ξεμαλλιασει!!!!!!!!!!!!
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 837 Registration date : 04/06/2010
Πραγματικα η Μπρεντα πηρε αυτο πους της αξηζε που να διαβασετε την συνεχεια θα ειναι απο την μερια του Ρομπερτ και την Μπελλα θα κυλησουν σιγα σιγα τα πραγματα προς το καλο για το ζευγαρη.Στα επομενα κεφαλαια θα σας αφησουν πηστευω ικανοποιημενη θα εχει πολες καλες εξεληξεις αλλα και μερηκα απροπτα.
Δεν θα αποκαλυψω τιποτα προς το παρον αλλα σας ενημερωνω γενικα για τα επομενα κεφαλαια.Επισης θα εχετε και συνεχεια απο το My Last Breath το 2 κεφαλαιο θα μπει την Δευτερα που θα εχω γυρησει.Ελπηζω να απολαυσετε την καινουργια μου ιστορια που ειναι γεματη ανατροπες αλλα και πολλες λεμοναδες.
Συντομα θα σας ενημερωσω για το επομενο κεφαλαιο του Love is Forever.Φιλια Πολλα.
Πρωτον να ευχηθω χρονια πολλα και χριστος ανεστη σε ολους σας.
Μολις λιγα πριν απο λιγα λεπτα εβαλα το 12 κεφαλαιο απο το Love is Forever.Δεν το περημενα να το τελειωσω τοσο νωρης.
------>http://stella-brokenheart.blogspot.com/2011/04/12.html Οριστε το λινκ απο το καινουργιο κεφαλαιο καλη αναγνωση και θα ηθελα την γνωμη σας για την καινουργια εκπληξη που σας ετοιμαζα....!!!
Περημενω τα σχολια σας. Φιλακια Πολλα.
ενω ολα ηταν ειδυλλιακα να ξαφνικα η μπελλα με εμετο !!!!!!! τι ειναι αυτα??? καταπληκτικη η συνχεια , πολυ ερωτευμεμο ζευγαρι και ανυπομονω για την συνεχεια!!!!!
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
Καλά τι γλυκό, ρομαντικό και ερωτιάρικο κεφάλαιο.!!!!!μου άρεσε πολύ πολύ πολ.υ...όντως τα πράγματα εξελίσσονται πολύ όμορφα....ααα εμένα η εγκυμοσύνη δεν με χαλάει καθόλου...!Μακάρι να το δεχτούν εύκολα..!Ανυπομονώ για τη συνέχεια.!Μπράβο Στέλλα μου.!
Χαιρομαι που σας αρεσε το κεφαλαιο πραγματικα χρειαστηκα πολυ να σκεφτω το ενδεχομενο η Μπελλα να μεινη εγκυος.Το επομενο κεφαλαιο θα ειναι ακομα πιο συγκλονιστηκο. Αυριο θα το ανεβασω το επομενο κεφαλαιο απο το Love is Forever αλλα θα εχουμε και το δευτερο κεφαλαιο απο το My Last Breath.
Πολλα Φιλλια.
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009