Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
Stella's blog. - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
Stella's blog. - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
Stella's blog. - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
Stella's blog. - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
Stella's blog. - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
Stella's blog. - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
Stella's blog. - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
Stella's blog. - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
Stella's blog. - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
Stella's blog. - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
Quote of the Week
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
Bella & Edward Playlist
Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

Stella's blog.

Πήγαινε κάτω 
+32
kati
AspaKorth
nantia01
Mrs.Christina
annia
Fay1765
dolores!!
xrysanthi
hlhtwilightmania
peby
zenia21
Niki Patt
Emy+Robert
T-NM-E-BD
nora
LadyTaniaXd
pretty witch
aggelikoulaa
sisaki
despina aek
robert\'s girl
!!!twilight!!!
Zafrina
Bella07
daisyalicecullen
twilightsagaddicted
mR.Geo
ROBELINA
ed<3
sandra21
Lizzy Cullen
Stella Sunlight
36 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 32 ... 38  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Επισκέπτ
Επισκέπτης

Stella's blog. - Σελίδα 26 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stella's blog.   Stella's blog. - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΚυρ 20 Φεβ 2011 - 20:03

Τελειο κεφαλαιο!!! Οταν το τελειωσα η εκφραση μου ηταν καπως ετσι Stella's blog. - Σελίδα 26 558691 Ολο αυτο με την ζηλια δεν νομιζω πως θα τους βγει σε καλο, οπως και τα συναισθηματα που τρεφει για την Μπρεντα. Ειναι φανερο παντως πως πιο πολλα νιωθει για την Μπελλα παρα για εκεινην Stella's blog. - Σελίδα 26 616544 Προσωπικα θα ηθελα να τον δω να ζηλευει... Twisted Evil Ειμαι περιεργη για την εκφραση που θα παρει, τι θα πει στην Μπελλα... Και για παρα πολλα ακομα Stella's blog. - Σελίδα 26 413121 Τι να πω, Στελλα μου; Οτι και να πω θα ειναι λιγο... Καθε κεφαλαιο ειναι και μια καινουργια εκπληξη Stella's blog. - Σελίδα 26 98735 Για αυτον τον λογο ανυπομονω και για το επομενο Stella's blog. - Σελίδα 26 906998
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Stella Sunlight
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Stella Sunlight

Θηλυκό Αιγόκερως
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός μηνυμάτων : 837
Registration date : 04/06/2010

Forks Student Profile
Team: Edward - Bella Edward - Bella
Special ability Special ability: Project Thoughts

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stella's blog.   Stella's blog. - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΚυρ 20 Φεβ 2011 - 20:14

Εμιλυ μου σε ευχαρηστω παρα πολυ για το σχολιο σου Stella's blog. - Σελίδα 26 334688.Ναι πραγματη η Μπελλα σκεφτεται πολλα πως να κανει τον Ρομπερτ να ζηλεψει δεν θελω να αποκαλυψω ακομα τιποτα αλλα στο επομενο κεφαλαιο θα παιχτουν πολλα αναμεσα τους εχω πολλες καλες ιδεες(πηστευω Stella's blog. - Σελίδα 26 876749 )για το κεφαλαιο.........

Η συνεχεια υπολογηζω οτι θα ειναι ετοιμη η το σαββατο η την κυριακη πραγματηκα εχω παρει φορα γιατι πριν ενιωθα οτι ειχα στερεψει και ειχα σταματησει να γραφω για μια στιγμη ειχε περασει απο το μυαλο μου να σταματησω τελειωσω να μη γραψω αλλες σνεχειες αλλα η εμπνευση ηρθε στα ξαφνηκα......κατακουτελα... Stella's blog. - Σελίδα 26 459787

Και παλι θελω σας ευχαρηστω ολες σα Ελινα μου κα Εμιλυ μου σας ευχαρτηστω πολυ... Stella's blog. - Σελίδα 26 577643
http://stella-brokenheart-94.blogspot.com
ed<3
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ed<3

Θηλυκό Καρκίνος
Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα...
Αριθμός μηνυμάτων : 3200
Registration date : 27/03/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Mind Reading

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stella's blog.   Stella's blog. - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΚυρ 20 Φεβ 2011 - 21:29

Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
Αυτα που συμβαινουν ειναι τοσα πολλα για να τα χωνεψω!!! Stella's blog. - Σελίδα 26 558691
Μα τι γινεται με αυτους τους δυο επιτελους;θα ξεπερασουν τα εμποδια για να ειναι μαζι;
Στελλα μου αυτη η ζηλια θα τους φαει ,το εχουν παρατραβηξει και οι δυο Stella's blog. - Σελίδα 26 730856 αλλα αυτο μου θυμιζει λιγο νεα σεληνη οταν ο Εντουαρντ ειχε φυγει και τα συναισθηματα της Μπελλας μπερευτηκαν λιγο γιατι πιστευε οτι αγαπαει και τον Τζεικ.Αλλα εδω γινεται το αντιθετο εφυγε η Μπελλα και ο Εντουαρντ εμπλεξε με την Μπρεντα και τρεφει και γι αυτη αισθηματα αλλα δεν μπορει να ξεφυγει απο τον αληθινο του ποθο!Απο τον αληθινο ερωτα που τρεφει για την Μπελλα!Βασανιζεται ο ιδιος και βασανιζει και εμας Sad Sad

Μπραβο αγαπη μου!! kiss
twilightsagaddicted
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
twilightsagaddicted

Θηλυκό Κριός
Τόπος : Λάρισα
Αριθμός μηνυμάτων : 3767
Registration date : 07/03/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Future Telling

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stella's blog.   Stella's blog. - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΚυρ 20 Φεβ 2011 - 22:00

καλα αυτοι οι 2 με εχουν στειλει αδιαβαστη.!ειναι η επιτομη του απελπισμενου ερωτα.!!αλλα φυσικα τους αγαπω....θελω να δω τι θα κανει η μπελλα με το θεματακι της ζηλιας...καλα οταν ειεπ ο ρομπ οτι ναι την αγαπαω..παγωσα...ο χριστος.!!!!!στελλα μ εχεις ταλεντο στο να καθηλωνεις τον αλλον.!αληθεια μπραβο σου.! Stella's blog. - Σελίδα 26 201917 ανυπομονω για τη συνεχεια.!
Bella07
Eclipse Bitten
Eclipse Bitten
Bella07

Θηλυκό Καρκίνος
Τόπος : Κρητη
Αριθμός μηνυμάτων : 435
Registration date : 13/01/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Controling the Elements

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stella's blog.   Stella's blog. - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΚυρ 20 Φεβ 2011 - 23:17

Απανωτα εγκεφαλικα θα παθω τη ηταν αυτη η συνεχεια το διαβασα 5 φορες και δεν μπορω να καταλαβω τιποτα,τι ακριβως εγινε με τον πατερα τις Μπελλας?Ο Ρομπερτ τι θελει ακριβως απο αυτη?Για τη ζηλια παλι δεν σχολιαζω θα εχουμε νεο παγκοσμιο μου φαινεται.
annia
New Moon Victim
New Moon Victim

Θηλυκό Δίδυμος
Τόπος : αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 234
Registration date : 24/10/2010

Forks Student Profile
Team: Switzerland

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stella's blog.   Stella's blog. - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΔευ 21 Φεβ 2011 - 19:16

θελεις να με πεθανεις ειληκρινα τι κεφαλαιο ηταν αυτο???
faint

ενα πραγμα μονο εχω να πω ...........
ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ Stella's blog. - Σελίδα 26 474941

ΗΤΑΝ ΤΕΛΙΟ ΠΡΑΜΑΤΙΚΑ ΥΠΕΡΟΧΟ Stella's blog. - Σελίδα 26 4947
Stella Sunlight
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Stella Sunlight

Θηλυκό Αιγόκερως

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stella's blog.   Stella's blog. - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΤρι 22 Φεβ 2011 - 22:19

Κοριτσια μου σας ευχαρηστω πολυ για τα σχολια σας στο επομενο κεφαλαιο ολα θα λυθουν για τον τσακωμο αναμεσα στην Μπελλα και στον Καρλαιλ.

Επισης θα δειτε πολλες εκπληξεις σε αυτο το κεφαλαιο ηδη εχω αρχηζει σιγα σιγα να τελειωνω το κεφαλαιο απλως θελω χρονο για να αλλαξω καποια σημεια που μην τυχον δεν τεριαζουν.... Smile

Στο μπλοκ μου εβαλα ενα πολυ μικρο κομματι του κεφαλαιο αλλα νομηζω ο τιτλος τα λεει ολα....Την παρακευη θα ειναι ετοιμο στο μπλοκ μου μεχρι τοτε απολαυστε ενα μικρο κομματι του κεφαλαιου....!!!

Υ.Περημενω τα σχολιας σας για την γνωμη του κεφαλαιου..... Stella's blog. - Σελίδα 26 906998
hlhtwilightmania
New Moon Victim
New Moon Victim
hlhtwilightmania

Θηλυκό Ζυγός
Τόπος : Κορυδαλλός
Αριθμός μηνυμάτων : 193
Registration date : 18/10/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stella's blog.   Stella's blog. - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΤρι 22 Φεβ 2011 - 22:31

ποοοοποοοοοο faint
άντε υπομονή μέχρι τι συνέχεια.... Stella's blog. - Σελίδα 26 4947
υπέροχο κομμάτι........ Stella's blog. - Σελίδα 26 620541
η ιστορία σου μου έχει γίνει εμμονή...είναι η αγαπημένη μου..!! Stella's blog. - Σελίδα 26 603117
ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 5931
Registration date : 30/06/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stella's blog.   Stella's blog. - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΤετ 23 Φεβ 2011 - 13:13

αχ ειναι σιγουρο οτι η συνεχεια θα μας καθηλωσει!!!!!!
robert\'s girl
Eclipse Bitten
Eclipse Bitten
robert\'s girl

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 400
Registration date : 24/03/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stella's blog.   Stella's blog. - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΣαβ 5 Μαρ 2011 - 11:17

Στέλα μου να σε ρωτήσω πότε περίπου να περιμένουμε τη συνέχεια του 10 κεφαλαίου από το love is forever part 2 και το επόμενο κεφάλαιο από το dark heart;;;;;
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 8719
Registration date : 08/11/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Creating Illusions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stella's blog.   Stella's blog. - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΣαβ 5 Μαρ 2011 - 20:12

ουάουυυυυ τι εκρικτικό κεφάλαιο ήταν αυτό
ανιπομονώ για το επόμενο που σίγουρα θα φτάσει τον εντ στα όρια του και πολύ γουστάρω γι αυτό
δεν μπορεί να έχει και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

μπράβο Στελλίτσα μας καθήλωσες πάλι Stella's blog. - Σελίδα 26 201917 Stella's blog. - Σελίδα 26 201917 Stella's blog. - Σελίδα 26 201917
http://xrysanthi-fanfictions.blogspot.com/p/blog-page_10.html
hlhtwilightmania
New Moon Victim
New Moon Victim
hlhtwilightmania

Θηλυκό Ζυγός
Τόπος : Κορυδαλλός
Αριθμός μηνυμάτων : 193
Registration date : 18/10/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stella's blog.   Stella's blog. - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΣαβ 5 Μαρ 2011 - 22:11

συνέχεια πότε θα έχουμεε? Razz
με το πάσο σου,αλλά με τρώει η περιέργεια τι θα γίνει Stella's blog. - Σελίδα 26 274215
Bella07
Eclipse Bitten
Eclipse Bitten
Bella07

Θηλυκό Καρκίνος
Τόπος : Κρητη
Αριθμός μηνυμάτων : 435
Registration date : 13/01/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Controling the Elements

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stella's blog.   Stella's blog. - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΣαβ 5 Μαρ 2011 - 22:24

Δεν εισαι μονη και εγω κοντευω να σκασω απο αγωνια.
annia
New Moon Victim
New Moon Victim

Θηλυκό Δίδυμος
Τόπος : αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 234
Registration date : 24/10/2010

Forks Student Profile
Team: Switzerland

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stella's blog.   Stella's blog. - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΣαβ 5 Μαρ 2011 - 22:34

κα - μπουμ
robert\'s girl
Eclipse Bitten
Eclipse Bitten
robert\'s girl

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 400
Registration date : 24/03/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stella's blog.   Stella's blog. - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΔευ 7 Μαρ 2011 - 20:23

Πού είσαι βρε Στελλίτσα?Καιρό έχουμε να ακούσουμε νέα σου!!!
Πότε περίπου να περιμένουμε την συνέχεια...με έχει φάει η αγωνία!!!!!!
Stella Sunlight
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Stella Sunlight

Θηλυκό Αιγόκερως

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stella's blog.   Stella's blog. - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΠαρ 11 Μαρ 2011 - 17:45

Γεια σας κοριτσια εχω πολυ καιρο να μπω στο φορουμ επισης να βαλω και το επομενο κεφαλαιο λυπαμαι πολυ αλλα συνεβησαν πολλα τον τελευταιο καιρο και δεν μπορουσα να συνεχησω το κεφαλαιο που το ειχα αφησει στην μεσι.Δεν ηταν οτι δεν ειχα ιδεες αλλα το προβλημα ηταν οτι περασα μια δυσκολη φαση.Δεν θελω να το αναφερω επειδη με κανει να το σκεφτομαι ξανα.cry:

Τωρα ομως ειμαι εδω και ειμαι πολυ χαρουμενη και καλα.Το κεφαλαιο ειναι ολοκληρωμενο και αυτο με κανει πολυ ευτιχησμενη.Στο κεφαλαιο θα δειτε μεγαλη αλλαγη της Μπελλα για πρωτη φορα θα ειναι πολλα τα γεγονοτα που θα συνβουν.evil_laugh

Επισης θα ηθελα να σας ευχαρηστησω που κανατε τοση υπομονη για το επομενο κεφαλαιο και για αυτο θα δικαιωθητε το κεφαλαιο θα ειναι σημερα στο μπλοκ μου στης 10:30 την ωρα που ερχομαι απο τα φροντηστιρια και τον χορο.

Πολλα φιλακια και ευχαρηστω και παλι για την υπομονη σας...!!! Stella's blog. - Σελίδα 26 906998
Stella Sunlight
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Stella Sunlight

Θηλυκό Αιγόκερως

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stella's blog.   Stella's blog. - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΚυρ 13 Μαρ 2011 - 21:59

Το δεκατο κεφαλαιο εινα ετοιμο στο μπλοκ μου συνγμωμη που δεν το εβαλα την προκαθορησμενη ημερα αλλα επρεπε να κανω μερηκες διορθωσεις.

Απολαυστετο επληζω να σας αρεσει πραγματικα. huggie
despina aek
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
despina aek

Θηλυκό Λέων
Τόπος : ρεθυμνο
Αριθμός μηνυμάτων : 2200
Registration date : 25/04/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stella's blog.   Stella's blog. - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΚυρ 13 Μαρ 2011 - 22:31

καλα το παλιο καλο κολπο της ζηλειας.παντα πιανει....πολυ ωραιο κεφαλαιο αγαπη...
ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stella's blog.   Stella's blog. - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΔευ 14 Μαρ 2011 - 14:21

απο τα ωραιοτερα κεφαλαια που εχω διαβασει . ηα γαπη τους εχει περασει απο εκατο κυματα και η ζηλεια εκανε την δουλεια ντης , ανυπομονω για την συνεχεια
peby
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
peby

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : salonika
Αριθμός μηνυμάτων : 710
Registration date : 22/12/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stella's blog.   Stella's blog. - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΔευ 14 Μαρ 2011 - 15:23

τελειο!!!!!συναρπαστικη η συνεχεια!!!αξιζε ο χρονος που περιμεναμε!!!!οπωε ειπε και η ρομπελινα η ζηλια εκανε την δουλειτσα της lol! .θα ηθελα να δω ομως τον εντι και λιγο πιο τρυφερο πιο γλυκο απεναντι στη μπελλα.Ελπιζω στην συνεχεια να ξεκαθαρισει ο εντι με την μπρεντα Twisted Evil .

μπραβο!!!!!!!! Stella's blog. - Σελίδα 26 474941 περιμενουμε το επομενο κεφαλαιο !!!!! Stella's blog. - Σελίδα 26 388681
http://robestenslife.blogspot.com/
Stella Sunlight
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Stella Sunlight

Θηλυκό Αιγόκερως

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stella's blog.   Stella's blog. - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΔευ 14 Μαρ 2011 - 20:38

Γεια σας κοριτσια μου σας ευχαρηστω πολυ για τα σχολιας σας η ζηλεια ειναι πολυ γνωστο σε ολους μας και η Μπελλα την χρησιομοποισε για να ζηλεψει ο Ρομπ δεν ξερω αν προσεξατε αλλα στο κεφαλαιο δεν φανηκε καθολου η Μπρεντα Stella's blog. - Σελίδα 26 447888 στο επομενα κεφαλαια ερθουν ολα σε ισοροπια θα λυθουν ολα σιγα σιγα.

Οσο για το επομενο κεφαλαιο θα ειναι απο την πλευρα του Ρομπερτ που περηγραφει ακριβως τα αισθηματα του και για τις δυο κοπελες.Στο μπλοκ μου εβαλα και το μουσηκο κομματι που θα ειναι βασησμενο το κεφαλαιο. Stella's blog. - Σελίδα 26 98735

Δεν ξερω ποτε ακριβως θα το τελειωσω αλλα υπολογηζω το σαββατο θα ειναι ετοιμο.

Και παλι σας ευχαρηστω για τα σχολια σας. Stella's blog. - Σελίδα 26 334688 Stella's blog. - Σελίδα 26 906998
ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stella's blog.   Stella's blog. - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΔευ 14 Μαρ 2011 - 20:41

εκπληκτικο κομματι !!!!!!!!!! περιμενουμε με αγωνια την συνεχεια!!!!
T-NM-E-BD
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
T-NM-E-BD

Θηλυκό Σκορπιός
Τόπος : Αθανιστάν!!!!!
Αριθμός μηνυμάτων : 2274
Registration date : 03/09/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Creating Illusions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stella's blog.   Stella's blog. - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΤρι 15 Μαρ 2011 - 21:53

HHHHHHHH...........sex σε δημόσιο χώρο! Stella's blog. - Σελίδα 26 480860 Stella's blog. - Σελίδα 26 480860 Stella's blog. - Σελίδα 26 480860 περιμένουμε τη συνέχεια! Να βλέπεις πορτοκαλί χρώμα που προκαλεί έμπνευση! lol!
Stella Sunlight
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Stella Sunlight

Θηλυκό Αιγόκερως

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stella's blog.   Stella's blog. - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΤετ 23 Μαρ 2011 - 22:39

Γεια σας αγαπες μου.Το ξερω οτι περημενετε κεφαλαιο και για αυτο θα ηρθα να σα ανακοινωσω οτι 11 κεφαλαιο ειναι σχεδον ετοιμο την παρασκευη θα ειναι στο μπλοκ μου. Smile

Συνγνωμη που δεν βαζω πλεον τοσο συχνα κεφαλαια αλλα δεν προλαβαινω επειδη το μαιο δινω για πτυχιο αγγλικων και θελει πολυ διαβασμα Stella's blog. - Σελίδα 26 6626 .Θελω να ξερετε πως γραφω καθε μερα και απο ενα κομματι οταν εχω ελεθευρο χρονο. Rolling Eyes

Το κεφαλαιο θα ειναι την παρασκευη ετοιμο.Φιλια Πολλα. Stella's blog. - Σελίδα 26 906998
ed<3
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ed<3

Θηλυκό Καρκίνος
Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα...
Αριθμός μηνυμάτων : 3200
Registration date : 27/03/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stella's blog.   Stella's blog. - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΤετ 23 Μαρ 2011 - 23:13

Στελλα μου τωρα καταφερα να διαβασω το καινουριο κεφαλαιο!!!
Πραγματικα αυτη η αγαπη εχει ξεπερασει τα ορια της Stella's blog. - Σελίδα 26 691775
Δεν ξερω γιατι επιμενουν και οι δυο να πληγωνονται...
Απο τα πολυ ωραια κεφαλαια αντε να δουμε που θα τους βγαλει ολο αυτο...
kiss

Stella's blog.
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 26 από 38Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 32 ... 38  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» Geo's Blog!
» MariaCullenSalvatore blog....!!!
» Sandra's Blog

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Bella And Edward :: Midnight Inspirations-
Μετάβαση σε: