Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Τελειο κεφαλαιο!!! Οταν το τελειωσα η εκφραση μου ηταν καπως ετσι Ολο αυτο με την ζηλια δεν νομιζω πως θα τους βγει σε καλο, οπως και τα συναισθηματα που τρεφει για την Μπρεντα. Ειναι φανερο παντως πως πιο πολλα νιωθει για την Μπελλα παρα για εκεινην Προσωπικα θα ηθελα να τον δω να ζηλευει... Ειμαι περιεργη για την εκφραση που θα παρει, τι θα πει στην Μπελλα... Και για παρα πολλα ακομα Τι να πω, Στελλα μου; Οτι και να πω θα ειναι λιγο... Καθε κεφαλαιο ειναι και μια καινουργια εκπληξη Για αυτον τον λογο ανυπομονω και για το επομενο
Stella Sunlight Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 837 Registration date : 04/06/2010
Εμιλυ μου σε ευχαρηστω παρα πολυ για το σχολιο σου .Ναι πραγματη η Μπελλα σκεφτεται πολλα πως να κανει τον Ρομπερτ να ζηλεψει δεν θελω να αποκαλυψω ακομα τιποτα αλλα στο επομενο κεφαλαιο θα παιχτουν πολλα αναμεσα τους εχω πολλες καλες ιδεες(πηστευω )για το κεφαλαιο.........
Η συνεχεια υπολογηζω οτι θα ειναι ετοιμη η το σαββατο η την κυριακη πραγματηκα εχω παρει φορα γιατι πριν ενιωθα οτι ειχα στερεψει και ειχα σταματησει να γραφω για μια στιγμη ειχε περασει απο το μυαλο μου να σταματησω τελειωσω να μη γραψω αλλες σνεχειες αλλα η εμπνευση ηρθε στα ξαφνηκα......κατακουτελα...
Αυτα που συμβαινουν ειναι τοσα πολλα για να τα χωνεψω!!! Μα τι γινεται με αυτους τους δυο επιτελους;θα ξεπερασουν τα εμποδια για να ειναι μαζι; Στελλα μου αυτη η ζηλια θα τους φαει ,το εχουν παρατραβηξει και οι δυο αλλα αυτο μου θυμιζει λιγο νεα σεληνη οταν ο Εντουαρντ ειχε φυγει και τα συναισθηματα της Μπελλας μπερευτηκαν λιγο γιατι πιστευε οτι αγαπαει και τον Τζεικ.Αλλα εδω γινεται το αντιθετο εφυγε η Μπελλα και ο Εντουαρντ εμπλεξε με την Μπρεντα και τρεφει και γι αυτη αισθηματα αλλα δεν μπορει να ξεφυγει απο τον αληθινο του ποθο!Απο τον αληθινο ερωτα που τρεφει για την Μπελλα!Βασανιζεται ο ιδιος και βασανιζει και εμας
Μπραβο αγαπη μου!!
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
καλα αυτοι οι 2 με εχουν στειλει αδιαβαστη.!ειναι η επιτομη του απελπισμενου ερωτα.!!αλλα φυσικα τους αγαπω....θελω να δω τι θα κανει η μπελλα με το θεματακι της ζηλιας...καλα οταν ειεπ ο ρομπ οτι ναι την αγαπαω..παγωσα...ο χριστος.!!!!!στελλα μ εχεις ταλεντο στο να καθηλωνεις τον αλλον.!αληθεια μπραβο σου.! ανυπομονω για τη συνεχεια.!
Bella07 Eclipse Bitten
Ηλικία : 47 Τόπος : Κρητη Αριθμός μηνυμάτων : 435 Registration date : 13/01/2010
Απανωτα εγκεφαλικα θα παθω τη ηταν αυτη η συνεχεια το διαβασα 5 φορες και δεν μπορω να καταλαβω τιποτα,τι ακριβως εγινε με τον πατερα τις Μπελλας?Ο Ρομπερτ τι θελει ακριβως απο αυτη?Για τη ζηλια παλι δεν σχολιαζω θα εχουμε νεο παγκοσμιο μου φαινεται.
annia New Moon Victim
Ηλικία : 27 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 234 Registration date : 24/10/2010
Κοριτσια μου σας ευχαρηστω πολυ για τα σχολια σας στο επομενο κεφαλαιο ολα θα λυθουν για τον τσακωμο αναμεσα στην Μπελλα και στον Καρλαιλ.
Επισης θα δειτε πολλες εκπληξεις σε αυτο το κεφαλαιο ηδη εχω αρχηζει σιγα σιγα να τελειωνω το κεφαλαιο απλως θελω χρονο για να αλλαξω καποια σημεια που μην τυχον δεν τεριαζουν....
Στο μπλοκ μου εβαλα ενα πολυ μικρο κομματι του κεφαλαιο αλλα νομηζω ο τιτλος τα λεει ολα....Την παρακευη θα ειναι ετοιμο στο μπλοκ μου μεχρι τοτε απολαυστε ενα μικρο κομματι του κεφαλαιου....!!!
Υ.Περημενω τα σχολιας σας για την γνωμη του κεφαλαιου.....
hlhtwilightmania New Moon Victim
Ηλικία : 28 Τόπος : Κορυδαλλός Αριθμός μηνυμάτων : 193 Registration date : 18/10/2010
Στέλα μου να σε ρωτήσω πότε περίπου να περιμένουμε τη συνέχεια του 10 κεφαλαίου από το love is forever part 2 και το επόμενο κεφάλαιο από το dark heart;;;;;
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
ουάουυυυυ τι εκρικτικό κεφάλαιο ήταν αυτό ανιπομονώ για το επόμενο που σίγουρα θα φτάσει τον εντ στα όρια του και πολύ γουστάρω γι αυτό δεν μπορεί να έχει και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο
μπράβο Στελλίτσα μας καθήλωσες πάλι
hlhtwilightmania New Moon Victim
Ηλικία : 28 Τόπος : Κορυδαλλός Αριθμός μηνυμάτων : 193 Registration date : 18/10/2010
Γεια σας κοριτσια εχω πολυ καιρο να μπω στο φορουμ επισης να βαλω και το επομενο κεφαλαιο λυπαμαι πολυ αλλα συνεβησαν πολλα τον τελευταιο καιρο και δεν μπορουσα να συνεχησω το κεφαλαιο που το ειχα αφησει στην μεσι.Δεν ηταν οτι δεν ειχα ιδεες αλλα το προβλημα ηταν οτι περασα μια δυσκολη φαση.Δεν θελω να το αναφερω επειδη με κανει να το σκεφτομαι ξανα.cry:
Τωρα ομως ειμαι εδω και ειμαι πολυ χαρουμενη και καλα.Το κεφαλαιο ειναι ολοκληρωμενο και αυτο με κανει πολυ ευτιχησμενη.Στο κεφαλαιο θα δειτε μεγαλη αλλαγη της Μπελλα για πρωτη φορα θα ειναι πολλα τα γεγονοτα που θα συνβουν.
Επισης θα ηθελα να σας ευχαρηστησω που κανατε τοση υπομονη για το επομενο κεφαλαιο και για αυτο θα δικαιωθητε το κεφαλαιο θα ειναι σημερα στο μπλοκ μου στης 10:30 την ωρα που ερχομαι απο τα φροντηστιρια και τον χορο.
Πολλα φιλακια και ευχαρηστω και παλι για την υπομονη σας...!!!
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 837 Registration date : 04/06/2010
απο τα ωραιοτερα κεφαλαια που εχω διαβασει . ηα γαπη τους εχει περασει απο εκατο κυματα και η ζηλεια εκανε την δουλεια ντης , ανυπομονω για την συνεχεια
peby Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : salonika Αριθμός μηνυμάτων : 710 Registration date : 22/12/2009
τελειο!!!!!συναρπαστικη η συνεχεια!!!αξιζε ο χρονος που περιμεναμε!!!!οπωε ειπε και η ρομπελινα η ζηλια εκανε την δουλειτσα της .θα ηθελα να δω ομως τον εντι και λιγο πιο τρυφερο πιο γλυκο απεναντι στη μπελλα.Ελπιζω στην συνεχεια να ξεκαθαρισει ο εντι με την μπρεντα .
μπραβο!!!!!!!! περιμενουμε το επομενο κεφαλαιο !!!!!
Γεια σας κοριτσια μου σας ευχαρηστω πολυ για τα σχολιας σας η ζηλεια ειναι πολυ γνωστο σε ολους μας και η Μπελλα την χρησιομοποισε για να ζηλεψει ο Ρομπ δεν ξερω αν προσεξατε αλλα στο κεφαλαιο δεν φανηκε καθολου η Μπρεντα στο επομενα κεφαλαια ερθουν ολα σε ισοροπια θα λυθουν ολα σιγα σιγα.
Οσο για το επομενο κεφαλαιο θα ειναι απο την πλευρα του Ρομπερτ που περηγραφει ακριβως τα αισθηματα του και για τις δυο κοπελες.Στο μπλοκ μου εβαλα και το μουσηκο κομματι που θα ειναι βασησμενο το κεφαλαιο.
Δεν ξερω ποτε ακριβως θα το τελειωσω αλλα υπολογηζω το σαββατο θα ειναι ετοιμο.
Και παλι σας ευχαρηστω για τα σχολια σας.
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
Γεια σας αγαπες μου.Το ξερω οτι περημενετε κεφαλαιο και για αυτο θα ηρθα να σα ανακοινωσω οτι 11 κεφαλαιο ειναι σχεδον ετοιμο την παρασκευη θα ειναι στο μπλοκ μου.
Συνγνωμη που δεν βαζω πλεον τοσο συχνα κεφαλαια αλλα δεν προλαβαινω επειδη το μαιο δινω για πτυχιο αγγλικων και θελει πολυ διαβασμα .Θελω να ξερετε πως γραφω καθε μερα και απο ενα κομματι οταν εχω ελεθευρο χρονο.
Το κεφαλαιο θα ειναι την παρασκευη ετοιμο.Φιλια Πολλα.
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
Στελλα μου τωρα καταφερα να διαβασω το καινουριο κεφαλαιο!!! Πραγματικα αυτη η αγαπη εχει ξεπερασει τα ορια της Δεν ξερω γιατι επιμενουν και οι δυο να πληγωνονται... Απο τα πολυ ωραια κεφαλαια αντε να δουμε που θα τους βγαλει ολο αυτο...