| Stella's blog. | |
|
+32kati AspaKorth nantia01 Mrs.Christina annia Fay1765 dolores!! xrysanthi hlhtwilightmania peby zenia21 Niki Patt Emy+Robert T-NM-E-BD nora LadyTaniaXd pretty witch aggelikoulaa sisaki despina aek robert\'s girl !!!twilight!!! Zafrina Bella07 daisyalicecullen twilightsagaddicted mR.Geo ROBELINA ed<3 sandra21 Lizzy Cullen Stella Sunlight 36 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Stella Sunlight Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 837 Registration date : 04/06/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Stella's blog. Σαβ 12 Νοε 2011 - 19:10 | |
| Ελίνα μου σε ευχαριστώ πολύ... | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 837 Registration date : 04/06/2010
| Θέμα: Απ: Stella's blog. Κυρ 13 Νοε 2011 - 15:01 | |
| | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Stella's blog. Κυρ 13 Νοε 2011 - 15:33 | |
| απορω τι μπορει να θέλει ο εντουαρτ απο την ελενα , δεν γινεται τοσο ξαφνικα να την θελει , απορω τι ειναι αυτο που κρυβει .. η ελενα ακομα και σημασια να μην του εχει δωσει εμχερι σημερα και μονο που σου λεει καποιος οτι σε θέλει αυτος ο κουκλος , οπως και να το κανεις επηρεαζεσαι .. καλα το φιλι ολα τα λεφτα .. τελειο κεφαλαιο στελλιτσα μου , ανυπομονω για την συνεχεια ... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Stella's blog. Κυρ 13 Νοε 2011 - 15:49 | |
| Ελίνα μου. Πρώτον θέλω να σε ευχαριστήσω που απο την αρχή που ξεκίνησα σε αυτο το φόρουμ δεν με έχεις αφήσει πάντα κάθεσαι και διαβάζεις τις ιστορίες μου και αφήνεις σχόλιο. Δεύτερον ο Έντουαρντ θέλει πολλά απο την Έλενα σταδιακά όμως θα μάθουμε την αλήθεια όπως και ο τίτλος τις ιστορίας έχει μεγάλη σημασία η αποκάλυψη πιστεύω θα είναι μεγάλη.Είναι πληγωμένος πολύ δεν λέω κάτι παραπάνω.Η συνέχεια την επόμενη κυριακί. - Σπόιλερ:
Ελίνα μου θέλω να σε ρωτήσω κάτι αν θέλεις δέχεσαι.Θέλεις να γίνεις η deat αν μπορείς φυσικά και έχεις χρόνο για να διορθώνεις την ιστορία μου.Περιμένω απάντηση σου χώρς να θέώ να σε πιέσω.Έπίσης σε λίγο θα ξεκινήσω να διαβάσω και το επόμενο κεφάλαιο απο την νέα σου ιστορία.
| |
|
| |
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Stella's blog. Κυρ 13 Νοε 2011 - 15:58 | |
| ειμαι φανατικη των ιστοριων σου .. τι να κανουμε ... στελιτσα μου , σου εχω στειλει pm .. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Stella's blog. Κυρ 20 Νοε 2011 - 16:34 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Stella's blog. Κυρ 20 Νοε 2011 - 16:45 | |
| στελλιτσα μου σε ευχραριστω πολυ για την αφιερωση , δεν ηταν αναγκη , αντιθετα ηταν ευχαριστηση μου να το διαβαζω και ρπωτη απο ολους!!!!!! τελειο κεφαλαιο με αναμειχτα συναισθηματα . ο εντουαρτ ειναι τοσο παραξενος και μεσα του εχει τοσο πονο , αλλα δεν ξερω απο τι , ειμαι πολυ περιεργη να μαθω .. τον χωρισε στο τελος ? αληθεια ? πλακα κανεις ? τελειο κεφαλαιο , εκπληκτικη δουλεια!!! [spoiler][σου στελνω pm .../spoiler] | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Stella's blog. Κυρ 20 Νοε 2011 - 17:00 | |
| Δεν ήθελα να την δεις όταν θα σου έστελνα το κείμενο ήταν μικρή έκπληξη για όλη την βοήθεια σου.Ο Έντουαρντ κρύβει πολύ πόνο μέσα του και η Έλενα το είχε καταλάβει ήδη από την ¶λις στα δύο επόμενα κεφάλαια θα ανακαλύψει η Έλενα όλη την αλήθεια. Σου συνιστώ να πάρεις και χαρτομάτηλα μαζί σου θα είναι μεγάλη η αποκάλυψη. Αν τον χώρισε θα το δεις στο επόμενο κεφάλαιο.Η Έλενα δεν ξέρει τι κάνει μαζί του πλέον της φέρεται άσχημα και έπειτα ζητάει συγνώμη συνέχεια. Τον αγαπάει πολύ δεν αντέχει που το κάνει αυτό.Η κοπέλα που είδε παίζει μεγάλο ρόλο στην υπόθεση δεν αποκαλύπτω τίποτα άλλο... Σε ευχαριστώ πολύ αγάπη και πάλι... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Stella's blog. Κυρ 20 Νοε 2011 - 17:07 | |
| απιστευτο ανυπομονω για την συνεχεια | |
|
| |
nantia01 New Moon Victim
Ηλικία : 36 Τόπος : paradice city Αριθμός μηνυμάτων : 171 Registration date : 16/04/2010
| Θέμα: Απ: Stella's blog. Δευ 28 Νοε 2011 - 4:14 | |
| το dark heart το έχεις αφήσει??? ειναι πολύ ωραία ιστορία...πολύ κρίμα..και μάλιστα σε πολύ ενδιαφέρον σημείο.. υπάρχει πιθανότητα να συνεχίσεις σύντομα? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Stella's blog. Παρ 9 Δεκ 2011 - 16:28 | |
| Ξανά γύρισα μετά από μακροχρόνιο διάστημα από τις ιστορίες μου. Λυπάμαι που δεν έβαζα τα κεφάλαια αλλά κάποιες στιγμές νιώθεις πως δεν μπορείς να γράψεις συνεχίσεις κάτι που άρχισες. Ευτυχώς όμως αυτή η περίοδος τελείωσε για εμένα οι ιστορίες όπου άφησα συνεχίζονται δυναμικά.To ,Dark Heart,Love is Forever. Fall Baby Fall όπου είναι ήδη ολοκληρωμένο σύντομα θα διαβάσετε τα επόμενα κεφάλαια.Ελπίζω να μην έχετε θυμώσει με την απουσία μου. Νάντια μου το Dark Heart θα συνεχιστεί το επόμενο σαββατοκύριακο θα έχετε τα πρώτα επόμενα κεφάλαια από το Dark Heart,Love is Forever.Μόλις έβαλα το επόμενο κεφάλαιο από το Beautiful Lie άλλα τρία κεφάλαια μένουν μέχρι στιγμής. Περιμένω στα σχόλια σας με αγωνίας. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Ελίνα μου για την στήριξη της και την βοήθεια της που μου προσφέρει... ----> http://stella-brokenheart-94.blogspot.com/search/label/%CE%913-%CE%9B%CE%B1%CE%B2%CF%8D%CF%81%CE%B9%CE%BD%CE%B8%CE%BF%CF%82 | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Stella's blog. Παρ 9 Δεκ 2011 - 20:19 | |
| τελειο κεφαλαιο στελλιτσα μου μπραβο σου!!!με μπερδευει πολυ ο εντ , απο τηνμια νιωθω οτι την αγαπα πολυ απο την αλλη ομως φαινεται οτι κατι κρυβεται απο πισω , ειναι πολυ μυστηριωδης και παραξενος , γενικα η συπεριφορα του ειναι παραξενη !!απορω ποιος θα εκανε κακο στον ματ , τον αδερφο της .. η τελευταια σκηνη πολυ γλυκια και ρομαντικη!!ανυπομονω για την συνεχεια!!και ην το συζητας ευχαριστηση μου να το διαβαζω και προσφερω την βοηθεια μου! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Stella's blog. Σαβ 7 Ιαν 2012 - 17:51 | |
| Γεια σας κορίτσια. Λυπάμαι που δεν ανέβαζα τόσο καιρό καινούργια κεφάλαια αλλά πέρασα μια περίοδο δύσκολη και σταμάτησα να γράφω.Σύντομα θα ανεβάσω μια προσωπική γνώμη για την απουσία μου. Τέλος το Love is Forever συνεχίζετε δυναμικά.Το επόμενο κεφάλαιο είναι μόλις έτοιμο. Σε ευχαριστώ πολύ Ελίνα μου για την βοήθησα σου που μου προσφέρεις πάντα. ----> http://stella-brokenheart-94.blogspot.com/2012/01/14o.htmlΠεριμένω τα σχόλια σας. Το επόμενο Σάββατο θα έχετε το 15 κεφάλαιο. Φιλιά Πολλά Στέλλα. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Stella's blog. Κυρ 5 Φεβ 2012 - 15:36 | |
| Έχοντας λήψη για αρκετό διάστημα όπου ήτανε αρκετά δύσκολο και πιεστηκό.Επέστρεψα έχοντας εξασφαλίσει μια νέα αρχή και μια νέα ιστορία όπου κάθε μέρα δεν αφήνω λεπτό να χαθεί έχοντας τόση έμπνευση και βοήθεια από τους αγαπημένες μου φίλες. Στο μπλόκ έγραψα τους λόγους όπου έλειπα και για τις ιστορίες όπου άφησα.Επιστρέφοντας με μία νέα ιστορία το τον τίτλο Secret Hidden Desires.Όπου κάθε παρασκευή θα έρχεται και νέο κεφάλαιο αυτή την φορά σας υπόσχομαι ότι θα τιρήσω την υπόσχεση μου. Μπορείτε να περάσετε να διαβάσετε την ανάρτηση μου και να γράψτε την γνώμη σας αλλά και για την νέα ιστορία προς το παρόν θα ασχοληθώ μόνο με αυτήν. ---> http://stella-brokenheart-94.blogspot.com/2012/02/blog-post.htmlΥ.Γ Το μπλοκ έχει νέα εμφάνιση για να μπούμε και λίγο νόημα της νέας μου ιστορίας επίσης και καινούργιο Playlist για τα τραγούδια της νέας μου ιστορίας. | |
|
| |
AspaKorth The Volturi
Ηλικία : 43 Τόπος : Γιαννενα Αριθμός μηνυμάτων : 8796 Registration date : 08/09/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Stella's blog. Κυρ 5 Φεβ 2012 - 15:41 | |
| Για αρχη το μπλογκ σου μου αρεσε πολυ!!!!Θα το επεξεργαστω αργοτερα!!!! | |
|
| |
hlhtwilightmania New Moon Victim
Ηλικία : 28 Τόπος : Κορυδαλλός Αριθμός μηνυμάτων : 193 Registration date : 18/10/2010
| Θέμα: Απ: Stella's blog. Κυρ 5 Φεβ 2012 - 16:26 | |
| Πολύ ενδιαφέρον το στόρι για το νέο σου fanfic....περιμένω με αγωνία για το πρώτο κεφάλαιο..μου κέντρισε πολύ το ενδιαφέρον..! *Δεν είχα σχολιάσει ξανά,αλλά το love is forever είναι από τα πρώτα fanfic που διάβασα και είναι συναισθηματικής αξίας...θα περιμένω εναγωνίως και τον επίλογο... | |
|
| |
| |
| |
kati Midnight Sun Vampire
Τόπος : Everywhere & nowhere... Αριθμός μηνυμάτων : 11602 Registration date : 23/05/2011
| Θέμα: Απ: Stella's blog. Κυρ 5 Φεβ 2012 - 18:07 | |
| Δεν έχει τύχει να διαβάσω κάποια ιστορία σου, προσεχώς θα το κάνω, αλλά θέλω να σου πω το εξής. Όταν ξέρεις πως κάποιοι πικρόχολοι κάνουν άσχημα σχόλια για εσένα, είτε σε ξέρουν προσωπικά είτε όχι να μην το βάζεις κάτω. Πάντα μέσα σε πολλές καλές ανταποκρίσεις θα υπάρχουν και αρνητικές. Δε γίνεται να αρέσουμε σε όλους. Εσύ μέσα και από αυτά τα αρνητικά σχόλια, όταν σου περνάει ο "θυμός" να τα βλέπεις και πάλι και να προσπαθείς να δεις αν υπάρχει κάτι να σε κάνει καλύτερη μέσα σε αυτά τα σχόλια.
Καλή συνέχεια στην ιστορία που συνεχίζεις και πολύ πολύ καλό ξεκίνημα στην νέα σου ιστορία!!!
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Stella's blog. Κυρ 5 Φεβ 2012 - 18:34 | |
| - kati έγραψε:
- Δεν έχει τύχει να διαβάσω κάποια ιστορία σου, προσεχώς θα το κάνω, αλλά θέλω να σου πω το εξής. Όταν ξέρεις πως κάποιοι πικρόχολοι κάνουν άσχημα σχόλια για εσένα, είτε σε ξέρουν προσωπικά είτε όχι να μην το βάζεις κάτω. Πάντα μέσα σε πολλές καλές ανταποκρίσεις θα υπάρχουν και αρνητικές. Δε γίνεται να αρέσουμε σε όλους. Εσύ μέσα και από αυτά τα αρνητικά σχόλια, όταν σου περνάει ο "θυμός" να τα βλέπεις και πάλι και να προσπαθείς να δεις αν υπάρχει κάτι να σε κάνει καλύτερη μέσα σε αυτά τα σχόλια.
Καλή συνέχεια στην ιστορία που συνεχίζεις και πολύ πολύ καλό ξεκίνημα στην νέα σου ιστορία!!!
Το σχόλιο σου πραγματικά με χαροποίησε .Έχεις δίκιο σε όλα και πίστεψε μέσα από τα αρνητικά σχόλια έβγαλα αρκετά καλά μου έδωσαν περισσότερο πείσμα και δύναμη. Πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι που θα με μειώνουν αλλά όχι πλέον τώρα είμαι απόλυτα σίγουρη για τις αποφάσεις μου και για το καινούργιο fanfic.Η καινούργια ιστορία μου ήρθε από το πουθενά η έμπνευση δημιουργήθηκε μέσα στο διάστημα που σταμάτησα να γράφω.Ήτανε δύσκολο στην αρχή αλλά τώρα ξεκίνησα το 10ο κεφάλαιο μου και οι σκηνές είναι έντονες από αίσθημα και ειδικότερα πάθος. Την επόμενη παρασκευή έρχεται το 1ο κεφάλαιο όπως κάθε παρασκευή για να προλαβαίνω να τα μεταφέρω στο υπολογιστή. | |
|
| |
kati Midnight Sun Vampire
Τόπος : Everywhere & nowhere... Αριθμός μηνυμάτων : 11602 Registration date : 23/05/2011
| Θέμα: Απ: Stella's blog. Κυρ 5 Φεβ 2012 - 18:37 | |
| Χαίρομαι που δε στενοχωρήθηκες με το σχόλιο μου ή δεν παρεξηγήθηκες! Πάντα να ακούς και να βλέπεις και τις δύο πλευρές του νομίσματος και να προσπαθείς να παίρνεις όσα περισσότερα μπορείς, θετικά, και από τις 2 πλευρές! Όπως σου είπα θα ξεκινήσω να διαβάζω τις ιστορίες σου και για τυχόν διευκρινίσεις ξέρω πού θα σε βρω! | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Stella's blog. Κυρ 5 Φεβ 2012 - 19:23 | |
| Στελλίτσα μου γλυκιά μας έλειψες πάρα πολύ... χαίρομαι που σε ξαναβλέπω κοντά μας και μάλιστα τόσο δυναμικιά και ανανεωμένη. Αρνητικά σχόλια θα πάρεις πολλά στην ζωή σου... αλλά όπως πολύ σωστά έγραψε και η Κάτι μας... εσύ να κρατάς μόνο τα θετικά τους στοιχεία για να σε βοηθούν να γίνεσαι καλύτερη ... τα αρνητικά σχόλια έχουν και διδακτικό χαρακτήρα... σε κάνουν να βλέπεις τα λάθη σου Σε καταλαβαίνω απόλυτα... είναι ο λόγος που πολλές ιστορίες μου έχουν μείνει ατελείωτες γιατί μου κόψανε τα φτερά μου και με καταρρακώσανε... αλλά δεν το βάζουμε κάτω.. σίγουρα δεν θα αρέσουμε σε όλους... αλλά κοίτα πόσοι είναι αυτοί που είναι εδώ και περιμένουν πως και πως να συνεχίσεις... ιδίως το "Love is Forever" και πόσοι άλλοι που περιμένουν σιωπηλά και δεν εκδηλώνουν την επιθυμία τους να σε ξαναδούμε εν δράση Χωρίς να το ξέρεις η συγκεκριμένη ιστορία "Love is Forever" ήταν έμπνευση για πολλούς από μας... μας έκανε να αγαπήσουμε αυτό που λέγετε συγγραφή... μας έκανε να οραματιστούμε την δική μας ιστορία και μας έδωσε τα πρώτα ερεθίσματα ώστε να το τολμήσουμε... και μια από αυτούς ήμουν και εγώ... Ήταν η πρώτη ιστορία που με έκανε να νιώσω τόσα συναισθήματα, με έκανε να αγαπήσω τους χαρακτήρες της, με έκανε να αδημονώ κάθε μέρα για καινούργιο κεφάλαιο και τελικά μου έδωσε την δύναμη που χρειαζόμουν για να κάνω μια δικιά μου νέα αρχή. Ο τρόπος που γράφεις, περνάει σε μας τόσα συναισθήματα που δεν θέλουμε με τίποτα να τελειώσει, αλλά η κάθε αρχή έχει και ένα δικό της τέλος και θα το περιμένουμε με ανυπομονησία για να δούμε την δικιά του ολοκλήρωση... να δούμε τους ήρωες που λατρέψαμε να κερδίζουν τα όνειρα τους και να κάνουν την δική τους νοητή ζωή Σίγουρα θα μου λείψει όπως μου λείπει ήδη... αλλά ξέρω ότι το νέο σου ξεκίνημα... η νέα σου ιστορία, ακόμα και μέσα από τα δύο λόγια που έγραψες για εκείνην, θα με κάνει να ανυπομονώ και πάλι για περισσότερα κεφάλαια... Καλή αρχή καρδιά μου και πάνω από όλα καλή έμπνευση και συγγραφή... Μην το παρατάς... είσαι πολύ δυνατή σε αυτό που κάνεις και ποτέ δεν ξέρεις που μπορεί να σε οδηγήσει ΥΓ η πλαι λιστ άπαιχτη | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Stella's blog. Κυρ 5 Φεβ 2012 - 22:17 | |
| - kati έγραψε:
- Χαίρομαι που δε στενοχωρήθηκες με το σχόλιο μου ή δεν παρεξηγήθηκες!
Πάντα να ακούς και να βλέπεις και τις δύο πλευρές του νομίσματος και να προσπαθείς να παίρνεις όσα περισσότερα μπορείς, θετικά, και από τις 2 πλευρές! Όπως σου είπα θα ξεκινήσω να διαβάζω τις ιστορίες σου και για τυχόν διευκρινίσεις ξέρω πού θα σε βρω! Φυσικά και δεν παρεξηγήθηκα πάντα δέχομαι όλες τις συμβουλές και τις γνώμες. Θα περιμένω τα σχόλια σου εγώ εδώ θα είμαι θα σου προτείνω να ξεκινήσεις με το Love is forever είναι η πρώτη ιστορία όπου έγραψα για πρώτη φορά.Αν και έχει έλειψη τόνων να πω την αλήθεια και μερικά ορθογραφικά λάθη είναι μια ιστορία γεμάτη πόνο,μίσος και πολύ συναίσθημα. Θα περιμένω την γνώμη σου σύντομα. - xrysanthi έγραψε:
- Στελλίτσα μου γλυκιά μας έλειψες πάρα πολύ... χαίρομαι που σε ξαναβλέπω κοντά μας και μάλιστα τόσο δυναμικιά και ανανεωμένη.
Αρνητικά σχόλια θα πάρεις πολλά στην ζωή σου... αλλά όπως πολύ σωστά έγραψε και η Κάτι μας... εσύ να κρατάς μόνο τα θετικά τους στοιχεία για να σε βοηθούν να γίνεσαι καλύτερη ... τα αρνητικά σχόλια έχουν και διδακτικό χαρακτήρα... σε κάνουν να βλέπεις τα λάθη σου
Σε καταλαβαίνω απόλυτα... είναι ο λόγος που πολλές ιστορίες μου έχουν μείνει ατελείωτες γιατί μου κόψανε τα φτερά μου και με καταρρακώσανε... αλλά δεν το βάζουμε κάτω.. σίγουρα δεν θα αρέσουμε σε όλους... αλλά κοίτα πόσοι είναι αυτοί που είναι εδώ και περιμένουν πως και πως να συνεχίσεις... ιδίως το "Love is Forever" και πόσοι άλλοι που περιμένουν σιωπηλά και δεν εκδηλώνουν την επιθυμία τους να σε ξαναδούμε εν δράση
Χωρίς να το ξέρεις η συγκεκριμένη ιστορία "Love is Forever" ήταν έμπνευση για πολλούς από μας... μας έκανε να αγαπήσουμε αυτό που λέγετε συγγραφή... μας έκανε να οραματιστούμε την δική μας ιστορία και μας έδωσε τα πρώτα ερεθίσματα ώστε να το τολμήσουμε... και μια από αυτούς ήμουν και εγώ... Ήταν η πρώτη ιστορία που με έκανε να νιώσω τόσα συναισθήματα, με έκανε να αγαπήσω τους χαρακτήρες της, με έκανε να αδημονώ κάθε μέρα για καινούργιο κεφάλαιο και τελικά μου έδωσε την δύναμη που χρειαζόμουν για να κάνω μια δικιά μου νέα αρχή.
Ο τρόπος που γράφεις, περνάει σε μας τόσα συναισθήματα που δεν θέλουμε με τίποτα να τελειώσει, αλλά η κάθε αρχή έχει και ένα δικό της τέλος και θα το περιμένουμε με ανυπομονησία για να δούμε την δικιά του ολοκλήρωση... να δούμε τους ήρωες που λατρέψαμε να κερδίζουν τα όνειρα τους και να κάνουν την δική τους νοητή ζωή
Σίγουρα θα μου λείψει όπως μου λείπει ήδη... αλλά ξέρω ότι το νέο σου ξεκίνημα... η νέα σου ιστορία, ακόμα και μέσα από τα δύο λόγια που έγραψες για εκείνην, θα με κάνει να ανυπομονώ και πάλι για περισσότερα κεφάλαια... Καλή αρχή καρδιά μου και πάνω από όλα καλή έμπνευση και συγγραφή... Μην το παρατάς... είσαι πολύ δυνατή σε αυτό που κάνεις και ποτέ δεν ξέρεις που μπορεί να σε οδηγήσει
ΥΓ η πλαι λιστ άπαιχτη Χρυσάνθη μου με έχεις αφήσει άφωνη με το σχόλιο σου. Σε ευχαριστώ πολύ πρώτα για την υποστήριξη σου στην νέα μου αρχή.Και πράγματι πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι που θα μας μειώνουν για κάτι που αγαπάμε μέσα από όλο αυτό το διάστημα έμαθα πολλά,κατάλαβα πολλά που με βοηθούν στο να γράψω την νέα μου ιστορία.Έχω τόση φαντασία που ξεπηδά ακόμα και όταν τρώω .Την έχω αγαπήσει την νέα μου ιστορία και ειδικά τους χαρακτήρες όπου έπλασα. Και να σου πω τη αλήθεια διαβάζοντας το σχόλιο για το Love is forever με άφησε με ανοιχτό το στόμα στην αρχή.Ποτέ δεν περίμενα ότι θα την αγαπήσετε την ιστορία αυτή ακόμα και με τα σχόλια όπου αφήνατε για το κάθε κεφάλαιο που έβαζα με κάνατε χαρούμενη για την ανταπόκριση σας θυμάμαι που χαιρόσασταν η ακόμα που στεναχωριόσασταν για την ανατροπή του ζευγαριού μας. Το Love is forever θα μου λείψη και εμένα πολύ όταν έγραψα το τέλος ήμουνα έτοιμη να κλάψω από χαρά και λύπη.Από χαρά γιατί το ολοκλήρωσα και από λύπη γιατί έχει μεγάλη αξία αυτή η ιστορία για εμένα. Χαίρομαι πολύ που σε έδωσε την αρχή το Love is forever για να δημιουργήσεις τις δικές ιστορίες που λατρεύω. - Σπόιλερ:
Δεν έχω χάσει κεφάλαιο από την Στοιχειωμένη Αγάπη τον λατρεύω τον Έντουαρντ.Απλώς δεν προλαβαίνω με τον λιγοστό χρόνο όπου είχα αλλά την επόμενη τρίτη θα αφήσω ένα αρκετά μεγάλο σχόλιο για όλα
Και τέλος σε ευχαριστώ και πάλι και δεν πρόκεται να αφήσω να με πάρει από κάτω. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Stella's blog. Δευ 6 Φεβ 2012 - 14:59 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Stella's blog. Παρ 10 Φεβ 2012 - 21:27 | |
| Γεία σας. Λόγο μιας καθυστέρησεις στο 1 κεφάλαιο όπου επεξεργάζεται ακόμη δεν θα ανέβει απόψε σας ζητώ συγνώμη που δεν θα ανέβει σήμερα.Το ξέρω ότι περιμένατε το 1 κεφάλαιο αλλά δυστηχώς απόψε δεν θα ανέβει. Αύριο όμως παρά την μια καθυστερημένη ημέρα θα το έχετε έτοιμο στο μπλοκ. Και πάλι ζητώ συγνώμη. Να έχετε ένα καλό βράδυ και αύριο θα έχετε τοπ 1ο κεφάλαιο. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Stella's blog. Κυρ 12 Φεβ 2012 - 19:13 | |
| | |
|
| |
| Stella's blog. | |
|