Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
Stella's blog. - Σελίδα 32 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
Stella's blog. - Σελίδα 32 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
Stella's blog. - Σελίδα 32 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
Stella's blog. - Σελίδα 32 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
Stella's blog. - Σελίδα 32 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
Stella's blog. - Σελίδα 32 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
Stella's blog. - Σελίδα 32 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
Stella's blog. - Σελίδα 32 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
Stella's blog. - Σελίδα 32 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
Stella's blog. - Σελίδα 32 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
Quote of the Week
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
Bella & Edward Playlist
Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

Stella's blog.

Πήγαινε κάτω 
+32
kati
AspaKorth
nantia01
Mrs.Christina
annia
Fay1765
dolores!!
xrysanthi
hlhtwilightmania
peby
zenia21
Niki Patt
Emy+Robert
T-NM-E-BD
nora
LadyTaniaXd
pretty witch
aggelikoulaa
sisaki
despina aek
robert\'s girl
!!!twilight!!!
Zafrina
Bella07
daisyalicecullen
twilightsagaddicted
mR.Geo
ROBELINA
ed<3
sandra21
Lizzy Cullen
Stella Sunlight
36 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 38  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Stella Sunlight
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Stella Sunlight

Θηλυκό Αιγόκερως
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός μηνυμάτων : 837
Registration date : 04/06/2010

Forks Student Profile
Team: Edward - Bella Edward - Bella
Special ability Special ability: Project Thoughts

Stella's blog. - Σελίδα 32 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stella's blog.   Stella's blog. - Σελίδα 32 I_icon_minitimeΣαβ 12 Νοε 2011 - 19:10

Ελίνα μου σε ευχαριστώ πολύ... huggie
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
http://stella-brokenheart-94.blogspot.com
Stella Sunlight
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Stella Sunlight

Θηλυκό Αιγόκερως

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stella's blog.   Stella's blog. - Σελίδα 32 I_icon_minitimeΚυρ 13 Νοε 2011 - 15:01

Γεία σας κορίτσια με μεγάλη χαρά σας παρουσιάζω ότι το πρώτο μέρος της μίνι ιστορίας είναι έτοιμο. Smile

---> http://stella-brokenheart-94.blogspot.com/2011/11/beautiful-lie.html

Περιμένω τα σχόλια σας επίσης και την γνώμη σας για τη επιλογή του τραγουδιού.Το επόμενο κεφάλαιο θα μπεί την επόμενη κυριακί.

Φιλιά Πολλά

Στέλλα. huggie
ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 5931
Registration date : 30/06/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Mind Reading

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stella's blog.   Stella's blog. - Σελίδα 32 I_icon_minitimeΚυρ 13 Νοε 2011 - 15:33

απορω τι μπορει να θέλει ο εντουαρτ απο την ελενα , δεν γινεται τοσο ξαφνικα να την θελει , απορω τι ειναι αυτο που κρυβει .. η ελενα ακομα και σημασια να μην του εχει δωσει εμχερι σημερα και μονο που σου λεει καποιος οτι σε θέλει αυτος ο κουκλος , οπως και να το κανεις επηρεαζεσαι .. καλα το φιλι ολα τα λεφτα .. τελειο κεφαλαιο στελλιτσα μου , ανυπομονω για την συνεχεια ...
Stella Sunlight
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Stella Sunlight

Θηλυκό Αιγόκερως

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stella's blog.   Stella's blog. - Σελίδα 32 I_icon_minitimeΚυρ 13 Νοε 2011 - 15:49

Ελίνα μου.

Πρώτον θέλω να σε ευχαριστήσω που απο την αρχή που ξεκίνησα σε αυτο το φόρουμ δεν με έχεις αφήσει πάντα κάθεσαι και διαβάζεις τις ιστορίες μου και αφήνεις σχόλιο. huggie

Δεύτερον ο Έντουαρντ θέλει πολλά απο την Έλενα σταδιακά όμως θα μάθουμε την αλήθεια όπως και ο τίτλος τις ιστορίας έχει μεγάλη σημασία η αποκάλυψη πιστεύω θα είναι μεγάλη.Είναι πληγωμένος πολύ δεν λέω κάτι παραπάνω.Η συνέχεια την επόμενη κυριακί.

Σπόιλερ:
ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stella's blog.   Stella's blog. - Σελίδα 32 I_icon_minitimeΚυρ 13 Νοε 2011 - 15:58

ειμαι φανατικη των ιστοριων σου .. τι να κανουμε ...
στελιτσα μου , σου εχω στειλει pm ..
Stella Sunlight
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Stella Sunlight

Θηλυκό Αιγόκερως

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stella's blog.   Stella's blog. - Σελίδα 32 I_icon_minitimeΚυρ 20 Νοε 2011 - 16:34

Γεια σας κορίτσια.

Το επόμενο κεφάλαιο είναι έτοιμο ευχαριστώ πολύ την ROBELINA για την διόρθωση του το κεφάλαιο είναι αφιερωμένο σε σένα. huggie

----> http://stella-brokenheart-94.blogspot.com/2011/11/a2.html

Περιμένω τα σχόλια σας.
ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stella's blog.   Stella's blog. - Σελίδα 32 I_icon_minitimeΚυρ 20 Νοε 2011 - 16:45

στελλιτσα μου σε ευχραριστω πολυ για την αφιερωση , δεν ηταν αναγκη , αντιθετα ηταν ευχαριστηση μου να το διαβαζω και ρπωτη απο ολους!!!!!! τελειο κεφαλαιο με αναμειχτα συναισθηματα . ο εντουαρτ ειναι τοσο παραξενος και μεσα του εχει τοσο πονο , αλλα δεν ξερω απο τι , ειμαι πολυ περιεργη να μαθω .. τον χωρισε στο τελος ? αληθεια ? πλακα κανεις ?
τελειο κεφαλαιο , εκπληκτικη δουλεια!!!
[spoiler][σου στελνω pm .../spoiler]
Stella Sunlight
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Stella Sunlight

Θηλυκό Αιγόκερως

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stella's blog.   Stella's blog. - Σελίδα 32 I_icon_minitimeΚυρ 20 Νοε 2011 - 17:00

Δεν ήθελα να την δεις όταν θα σου έστελνα το κείμενο ήταν μικρή έκπληξη για όλη την βοήθεια σου.Ο Έντουαρντ κρύβει πολύ πόνο μέσα του και η Έλενα το είχε καταλάβει ήδη από την ¶λις στα δύο επόμενα κεφάλαια θα ανακαλύψει η Έλενα όλη την αλήθεια.
Σου συνιστώ να πάρεις και χαρτομάτηλα μαζί σου θα είναι μεγάλη η αποκάλυψη.

Αν τον χώρισε θα το δεις στο επόμενο κεφάλαιο.Η Έλενα δεν ξέρει τι κάνει μαζί του πλέον της φέρεται άσχημα και έπειτα ζητάει συγνώμη συνέχεια. Neutral Τον αγαπάει πολύ δεν αντέχει που το κάνει αυτό.Η κοπέλα που είδε παίζει μεγάλο ρόλο στην υπόθεση δεν αποκαλύπτω τίποτα άλλο...

Σε ευχαριστώ πολύ αγάπη και πάλι... huggie
ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stella's blog.   Stella's blog. - Σελίδα 32 I_icon_minitimeΚυρ 20 Νοε 2011 - 17:07

απιστευτο ανυπομονω για την συνεχεια
nantia01
New Moon Victim
New Moon Victim
nantia01

Θηλυκό Σκορπιός
Τόπος : paradice city
Αριθμός μηνυμάτων : 171
Registration date : 16/04/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stella's blog.   Stella's blog. - Σελίδα 32 I_icon_minitimeΔευ 28 Νοε 2011 - 4:14

το dark heart το έχεις αφήσει??? faint ειναι πολύ ωραία ιστορία...πολύ κρίμα..και μάλιστα σε πολύ ενδιαφέρον σημείο.. Shocked υπάρχει πιθανότητα να συνεχίσεις σύντομα? Stella's blog. - Σελίδα 32 31995 Stella's blog. - Σελίδα 32 691689
Stella Sunlight
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Stella Sunlight

Θηλυκό Αιγόκερως

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stella's blog.   Stella's blog. - Σελίδα 32 I_icon_minitimeΠαρ 9 Δεκ 2011 - 16:28

Ξανά γύρισα μετά από μακροχρόνιο διάστημα από τις ιστορίες μου.
Λυπάμαι που δεν έβαζα τα κεφάλαια αλλά κάποιες στιγμές νιώθεις πως δεν μπορείς να γράψεις συνεχίσεις κάτι που άρχισες.
Ευτυχώς όμως αυτή η περίοδος τελείωσε για εμένα οι ιστορίες όπου άφησα συνεχίζονται δυναμικά.To ,Dark Heart,Love is Forever.
Fall Baby Fall όπου είναι ήδη ολοκληρωμένο σύντομα θα διαβάσετε τα επόμενα κεφάλαια.Ελπίζω να μην έχετε θυμώσει με την απουσία μου.

Νάντια μου το Dark Heart θα συνεχιστεί το επόμενο σαββατοκύριακο θα έχετε τα πρώτα επόμενα κεφάλαια από το Dark Heart,Love is Forever.Μόλις έβαλα το επόμενο κεφάλαιο από το Beautiful Lie άλλα τρία κεφάλαια μένουν μέχρι στιγμής.

Περιμένω στα σχόλια σας με αγωνίας.

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Ελίνα μου για την στήριξη της και την βοήθεια της που μου προσφέρει... huggie

----> http://stella-brokenheart-94.blogspot.com/search/label/%CE%913-%CE%9B%CE%B1%CE%B2%CF%8D%CF%81%CE%B9%CE%BD%CE%B8%CE%BF%CF%82
ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stella's blog.   Stella's blog. - Σελίδα 32 I_icon_minitimeΠαρ 9 Δεκ 2011 - 20:19

τελειο κεφαλαιο στελλιτσα μου μπραβο σου!!!με μπερδευει πολυ ο εντ , απο τηνμια νιωθω οτι την αγαπα πολυ απο την αλλη ομως φαινεται οτι κατι κρυβεται απο πισω , ειναι πολυ μυστηριωδης και παραξενος , γενικα η συπεριφορα του ειναι παραξενη !!απορω ποιος θα εκανε κακο στον ματ , τον αδερφο της .. η τελευταια σκηνη πολυ γλυκια και ρομαντικη!!ανυπομονω για την συνεχεια!!και ην το συζητας ευχαριστηση μου να το διαβαζω και προσφερω την βοηθεια μου!
Stella Sunlight
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Stella Sunlight

Θηλυκό Αιγόκερως

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stella's blog.   Stella's blog. - Σελίδα 32 I_icon_minitimeΣαβ 7 Ιαν 2012 - 17:51

Γεια σας κορίτσια.

Λυπάμαι που δεν ανέβαζα τόσο καιρό καινούργια κεφάλαια αλλά πέρασα μια περίοδο δύσκολη και σταμάτησα να γράφω.Σύντομα θα ανεβάσω μια προσωπική γνώμη για την απουσία μου.

Τέλος το Love is Forever συνεχίζετε δυναμικά.Το επόμενο κεφάλαιο είναι μόλις έτοιμο.

Σε ευχαριστώ πολύ Ελίνα μου για την βοήθησα σου που μου προσφέρεις πάντα. huggie

----> http://stella-brokenheart-94.blogspot.com/2012/01/14o.html

Περιμένω τα σχόλια σας.

Το επόμενο Σάββατο θα έχετε το 15 κεφάλαιο. huggie

Φιλιά Πολλά

Στέλλα.
Stella Sunlight
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Stella Sunlight

Θηλυκό Αιγόκερως

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stella's blog.   Stella's blog. - Σελίδα 32 I_icon_minitimeΚυρ 5 Φεβ 2012 - 15:36

Έχοντας λήψη για αρκετό διάστημα όπου ήτανε αρκετά δύσκολο και πιεστηκό.Επέστρεψα έχοντας εξασφαλίσει μια νέα αρχή και μια νέα ιστορία όπου κάθε μέρα δεν αφήνω λεπτό να χαθεί έχοντας τόση έμπνευση και βοήθεια από τους αγαπημένες μου φίλες. Smile

Στο μπλόκ έγραψα τους λόγους όπου έλειπα και για τις ιστορίες όπου άφησα.Επιστρέφοντας με μία νέα ιστορία το τον τίτλο Secret Hidden Desires.Όπου κάθε παρασκευή θα έρχεται και νέο κεφάλαιο αυτή την φορά σας υπόσχομαι ότι θα τιρήσω την υπόσχεση μου. huggie

Μπορείτε να περάσετε να διαβάσετε την ανάρτηση μου και να γράψτε την γνώμη σας αλλά και για την νέα ιστορία προς το παρόν θα ασχοληθώ μόνο με αυτήν. study Wink

---> http://stella-brokenheart-94.blogspot.com/2012/02/blog-post.html

Υ.Γ Το μπλοκ έχει νέα εμφάνιση για να μπούμε και λίγο νόημα της νέας μου ιστορίας επίσης και καινούργιο Playlist για τα τραγούδια της νέας μου ιστορίας.
AspaKorth
The Volturi
AspaKorth

Θηλυκό Σκορπιός
Τόπος : Γιαννενα
Αριθμός μηνυμάτων : 8796
Registration date : 08/09/2011

Forks Student Profile
Special ability Special ability: See Through Lies

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stella's blog.   Stella's blog. - Σελίδα 32 I_icon_minitimeΚυρ 5 Φεβ 2012 - 15:41

Για αρχη το μπλογκ σου μου αρεσε πολυ!!!!Θα το επεξεργαστω αργοτερα!!!!
hlhtwilightmania
New Moon Victim
New Moon Victim
hlhtwilightmania

Θηλυκό Ζυγός
Τόπος : Κορυδαλλός
Αριθμός μηνυμάτων : 193
Registration date : 18/10/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stella's blog.   Stella's blog. - Σελίδα 32 I_icon_minitimeΚυρ 5 Φεβ 2012 - 16:26

Πολύ ενδιαφέρον το στόρι για το νέο σου fanfic....περιμένω με αγωνία για το πρώτο κεφάλαιο..μου κέντρισε πολύ το ενδιαφέρον..! Stella's blog. - Σελίδα 32 201917
*Δεν είχα σχολιάσει ξανά,αλλά το love is forever είναι από τα πρώτα fanfic που διάβασα και είναι συναισθηματικής αξίας...θα περιμένω εναγωνίως και τον επίλογο... Stella's blog. - Σελίδα 32 98735
Stella Sunlight
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Stella Sunlight

Θηλυκό Αιγόκερως

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stella's blog.   Stella's blog. - Σελίδα 32 I_icon_minitimeΚυρ 5 Φεβ 2012 - 16:46

AspaKorth έγραψε:
Για αρχη το μπλογκ σου μου αρεσε πολυ!!!!Θα το επεξεργαστω αργοτερα!!!!

Σε ευχαριστώ πολύ ¶σπα μου.Περιμένω την γνώμη σου σύντομα. huggie

hlhtwilightmania έγραψε:
Πολύ ενδιαφέρον το στόρι για το νέο σου fanfic....περιμένω με αγωνία για το πρώτο κεφάλαιο..μου κέντρισε πολύ το ενδιαφέρον..! Stella's blog. - Σελίδα 32 201917
*Δεν είχα σχολιάσει ξανά,αλλά το love is forever είναι από τα πρώτα fanfic που διάβασα και είναι συναισθηματικής αξίας...θα περιμένω εναγωνίως και τον επίλογο... Stella's blog. - Σελίδα 32 98735

Χαίρομαι πολύ που σου αρέσει η νέα μου ιστορία.

Πίστεψε μετά από ένα μεγάλο διάστημα που έλειπα αυτή η ιστορία θα είναι πολύ τολμηρή. Wink

Όσο για το Love is forever και εμένα έχει συναισθηματική αξία γιατί ήτανε η πρώτη που ξεκίνησα να γράφω δειλά δειλά αλλά πρέπει να φτάσει στο τέλος της και αυτή για να συνεχίσω με την νέα μου ιστορία. Sad Smile

Θα μου λείψουν οι χαρακτήρες αυτοί και όλη η υπόθεση αλλά πρέπει να συνεχίσω με κάτι πιο καινούργιο. Smile
kati
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
kati

Θηλυκό Τόπος : Everywhere & nowhere...
Αριθμός μηνυμάτων : 11602
Registration date : 23/05/2011

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stella's blog.   Stella's blog. - Σελίδα 32 I_icon_minitimeΚυρ 5 Φεβ 2012 - 18:07

Δεν έχει τύχει να διαβάσω κάποια ιστορία σου, προσεχώς θα το κάνω, αλλά θέλω να σου πω το εξής. Όταν ξέρεις πως κάποιοι πικρόχολοι κάνουν άσχημα σχόλια για εσένα, είτε σε ξέρουν προσωπικά είτε όχι να μην το βάζεις κάτω. Πάντα μέσα σε πολλές καλές ανταποκρίσεις θα υπάρχουν και αρνητικές. Δε γίνεται να αρέσουμε σε όλους. Εσύ μέσα και από αυτά τα αρνητικά σχόλια, όταν σου περνάει ο "θυμός" να τα βλέπεις και πάλι και να προσπαθείς να δεις αν υπάρχει κάτι να σε κάνει καλύτερη μέσα σε αυτά τα σχόλια.

Καλή συνέχεια στην ιστορία που συνεχίζεις και πολύ πολύ καλό ξεκίνημα στην νέα σου ιστορία!!!
Stella Sunlight
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Stella Sunlight

Θηλυκό Αιγόκερως

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stella's blog.   Stella's blog. - Σελίδα 32 I_icon_minitimeΚυρ 5 Φεβ 2012 - 18:34

kati έγραψε:
Δεν έχει τύχει να διαβάσω κάποια ιστορία σου, προσεχώς θα το κάνω, αλλά θέλω να σου πω το εξής. Όταν ξέρεις πως κάποιοι πικρόχολοι κάνουν άσχημα σχόλια για εσένα, είτε σε ξέρουν προσωπικά είτε όχι να μην το βάζεις κάτω. Πάντα μέσα σε πολλές καλές ανταποκρίσεις θα υπάρχουν και αρνητικές. Δε γίνεται να αρέσουμε σε όλους. Εσύ μέσα και από αυτά τα αρνητικά σχόλια, όταν σου περνάει ο "θυμός" να τα βλέπεις και πάλι και να προσπαθείς να δεις αν υπάρχει κάτι να σε κάνει καλύτερη μέσα σε αυτά τα σχόλια.

Καλή συνέχεια στην ιστορία που συνεχίζεις και πολύ πολύ καλό ξεκίνημα στην νέα σου ιστορία!!!

Το σχόλιο σου πραγματικά με χαροποίησε huggie .Έχεις δίκιο σε όλα και πίστεψε μέσα από τα αρνητικά σχόλια έβγαλα αρκετά καλά μου έδωσαν περισσότερο πείσμα και δύναμη. Smile

Πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι που θα με μειώνουν αλλά όχι πλέον τώρα είμαι απόλυτα σίγουρη για τις αποφάσεις μου και για το καινούργιο fanfic.Η καινούργια ιστορία μου ήρθε από το πουθενά η έμπνευση δημιουργήθηκε μέσα στο διάστημα που σταμάτησα να γράφω.Ήτανε δύσκολο στην αρχή αλλά τώρα ξεκίνησα το 10ο κεφάλαιο μου και οι σκηνές είναι έντονες από αίσθημα και ειδικότερα πάθος. Smile

Την επόμενη παρασκευή έρχεται το 1ο κεφάλαιο όπως κάθε παρασκευή για να προλαβαίνω να τα μεταφέρω στο υπολογιστή.
kati
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
kati

Θηλυκό Τόπος : Everywhere & nowhere...
Αριθμός μηνυμάτων : 11602
Registration date : 23/05/2011

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stella's blog.   Stella's blog. - Σελίδα 32 I_icon_minitimeΚυρ 5 Φεβ 2012 - 18:37

Χαίρομαι που δε στενοχωρήθηκες με το σχόλιο μου ή δεν παρεξηγήθηκες!
Πάντα να ακούς και να βλέπεις και τις δύο πλευρές του νομίσματος και να προσπαθείς να παίρνεις όσα περισσότερα μπορείς, θετικά, και από τις 2 πλευρές!
Όπως σου είπα θα ξεκινήσω να διαβάζω τις ιστορίες σου και για τυχόν διευκρινίσεις ξέρω πού θα σε βρω! Smile
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 8719
Registration date : 08/11/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Creating Illusions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stella's blog.   Stella's blog. - Σελίδα 32 I_icon_minitimeΚυρ 5 Φεβ 2012 - 19:23

Στελλίτσα μου γλυκιά μας έλειψες πάρα πολύ... χαίρομαι που σε ξαναβλέπω κοντά μας και μάλιστα τόσο δυναμικιά και ανανεωμένη.

Αρνητικά σχόλια θα πάρεις πολλά στην ζωή σου... αλλά όπως πολύ σωστά έγραψε και η Κάτι μας... εσύ να κρατάς μόνο τα θετικά τους στοιχεία για να σε βοηθούν να γίνεσαι καλύτερη Wink ... τα αρνητικά σχόλια έχουν και διδακτικό χαρακτήρα... σε κάνουν να βλέπεις τα λάθη σου

Σε καταλαβαίνω απόλυτα... είναι ο λόγος που πολλές ιστορίες μου έχουν μείνει ατελείωτες γιατί μου κόψανε τα φτερά μου και με καταρρακώσανε... αλλά δεν το βάζουμε κάτω.. σίγουρα δεν θα αρέσουμε σε όλους... αλλά κοίτα πόσοι είναι αυτοί που είναι εδώ και περιμένουν πως και πως να συνεχίσεις... ιδίως το "Love is Forever" και πόσοι άλλοι που περιμένουν σιωπηλά και δεν εκδηλώνουν την επιθυμία τους να σε ξαναδούμε εν δράση Wink

Χωρίς να το ξέρεις η συγκεκριμένη ιστορία "Love is Forever" ήταν έμπνευση για πολλούς από μας... μας έκανε να αγαπήσουμε αυτό που λέγετε συγγραφή... μας έκανε να οραματιστούμε την δική μας ιστορία και μας έδωσε τα πρώτα ερεθίσματα ώστε να το τολμήσουμε... και μια από αυτούς ήμουν και εγώ... Ήταν η πρώτη ιστορία που με έκανε να νιώσω τόσα συναισθήματα, με έκανε να αγαπήσω τους χαρακτήρες της, με έκανε να αδημονώ κάθε μέρα για καινούργιο κεφάλαιο και τελικά μου έδωσε την δύναμη που χρειαζόμουν για να κάνω μια δικιά μου νέα αρχή.

Ο τρόπος που γράφεις, περνάει σε μας τόσα συναισθήματα που δεν θέλουμε με τίποτα να τελειώσει, αλλά η κάθε αρχή έχει και ένα δικό της τέλος και θα το περιμένουμε με ανυπομονησία για να δούμε την δικιά του ολοκλήρωση... να δούμε τους ήρωες που λατρέψαμε να κερδίζουν τα όνειρα τους και να κάνουν την δική τους νοητή ζωή Wink

Σίγουρα θα μου λείψει όπως μου λείπει ήδη... αλλά ξέρω ότι το νέο σου ξεκίνημα... η νέα σου ιστορία, ακόμα και μέσα από τα δύο λόγια που έγραψες για εκείνην, θα με κάνει να ανυπομονώ και πάλι για περισσότερα κεφάλαια... Καλή αρχή καρδιά μου και πάνω από όλα καλή έμπνευση και συγγραφή... Μην το παρατάς... είσαι πολύ δυνατή σε αυτό που κάνεις και ποτέ δεν ξέρεις που μπορεί να σε οδηγήσει Wink

ΥΓ η πλαι λιστ άπαιχτη Stella's blog. - Σελίδα 32 31995
http://xrysanthi-fanfictions.blogspot.com/p/blog-page_10.html
Stella Sunlight
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Stella Sunlight

Θηλυκό Αιγόκερως

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stella's blog.   Stella's blog. - Σελίδα 32 I_icon_minitimeΚυρ 5 Φεβ 2012 - 22:17

kati έγραψε:
Χαίρομαι που δε στενοχωρήθηκες με το σχόλιο μου ή δεν παρεξηγήθηκες!
Πάντα να ακούς και να βλέπεις και τις δύο πλευρές του νομίσματος και να προσπαθείς να παίρνεις όσα περισσότερα μπορείς, θετικά, και από τις 2 πλευρές!
Όπως σου είπα θα ξεκινήσω να διαβάζω τις ιστορίες σου και για τυχόν διευκρινίσεις ξέρω πού θα σε βρω! Smile

Φυσικά και δεν παρεξηγήθηκα πάντα δέχομαι όλες τις συμβουλές και τις γνώμες. huggie

Θα περιμένω τα σχόλια σου εγώ εδώ θα είμαι θα σου προτείνω να ξεκινήσεις με το Love is forever είναι η πρώτη ιστορία όπου έγραψα για πρώτη φορά.Αν και έχει έλειψη τόνων να πω την αλήθεια και μερικά ορθογραφικά λάθη είναι μια ιστορία γεμάτη πόνο,μίσος και πολύ συναίσθημα. Stella's blog. - Σελίδα 32 737142

Θα περιμένω την γνώμη σου σύντομα. Stella's blog. - Σελίδα 32 34442

xrysanthi έγραψε:
Στελλίτσα μου γλυκιά μας έλειψες πάρα πολύ... χαίρομαι που σε ξαναβλέπω κοντά μας και μάλιστα τόσο δυναμικιά και ανανεωμένη.

Αρνητικά σχόλια θα πάρεις πολλά στην ζωή σου... αλλά όπως πολύ σωστά έγραψε και η Κάτι μας... εσύ να κρατάς μόνο τα θετικά τους στοιχεία για να σε βοηθούν να γίνεσαι καλύτερη Wink ... τα αρνητικά σχόλια έχουν και διδακτικό χαρακτήρα... σε κάνουν να βλέπεις τα λάθη σου

Σε καταλαβαίνω απόλυτα... είναι ο λόγος που πολλές ιστορίες μου έχουν μείνει ατελείωτες γιατί μου κόψανε τα φτερά μου και με καταρρακώσανε... αλλά δεν το βάζουμε κάτω.. σίγουρα δεν θα αρέσουμε σε όλους... αλλά κοίτα πόσοι είναι αυτοί που είναι εδώ και περιμένουν πως και πως να συνεχίσεις... ιδίως το "Love is Forever" και πόσοι άλλοι που περιμένουν σιωπηλά και δεν εκδηλώνουν την επιθυμία τους να σε ξαναδούμε εν δράση Wink

Χωρίς να το ξέρεις η συγκεκριμένη ιστορία "Love is Forever" ήταν έμπνευση για πολλούς από μας... μας έκανε να αγαπήσουμε αυτό που λέγετε συγγραφή... μας έκανε να οραματιστούμε την δική μας ιστορία και μας έδωσε τα πρώτα ερεθίσματα ώστε να το τολμήσουμε... και μια από αυτούς ήμουν και εγώ... Ήταν η πρώτη ιστορία που με έκανε να νιώσω τόσα συναισθήματα, με έκανε να αγαπήσω τους χαρακτήρες της, με έκανε να αδημονώ κάθε μέρα για καινούργιο κεφάλαιο και τελικά μου έδωσε την δύναμη που χρειαζόμουν για να κάνω μια δικιά μου νέα αρχή.

Ο τρόπος που γράφεις, περνάει σε μας τόσα συναισθήματα που δεν θέλουμε με τίποτα να τελειώσει, αλλά η κάθε αρχή έχει και ένα δικό της τέλος και θα το περιμένουμε με ανυπομονησία για να δούμε την δικιά του ολοκλήρωση... να δούμε τους ήρωες που λατρέψαμε να κερδίζουν τα όνειρα τους και να κάνουν την δική τους νοητή ζωή Wink

Σίγουρα θα μου λείψει όπως μου λείπει ήδη... αλλά ξέρω ότι το νέο σου ξεκίνημα... η νέα σου ιστορία, ακόμα και μέσα από τα δύο λόγια που έγραψες για εκείνην, θα με κάνει να ανυπομονώ και πάλι για περισσότερα κεφάλαια... Καλή αρχή καρδιά μου και πάνω από όλα καλή έμπνευση και συγγραφή... Μην το παρατάς... είσαι πολύ δυνατή σε αυτό που κάνεις και ποτέ δεν ξέρεις που μπορεί να σε οδηγήσει Wink

ΥΓ η πλαι λιστ άπαιχτη Stella's blog. - Σελίδα 32 31995

Χρυσάνθη μου με έχεις αφήσει άφωνη με το σχόλιο σου. Shocked

Σε ευχαριστώ πολύ πρώτα για την υποστήριξη σου στην νέα μου αρχή.Και πράγματι πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι που θα μας μειώνουν για κάτι που αγαπάμε μέσα από όλο αυτό το διάστημα έμαθα πολλά,κατάλαβα πολλά που με βοηθούν στο να γράψω την νέα μου ιστορία.Έχω τόση φαντασία που ξεπηδά ακόμα και όταν τρώω lol! .Την έχω αγαπήσει την νέα μου ιστορία και ειδικά τους χαρακτήρες όπου έπλασα.

Και να σου πω τη αλήθεια διαβάζοντας το σχόλιο για το Love is forever με άφησε με ανοιχτό το στόμα στην αρχή.Ποτέ δεν περίμενα ότι θα την αγαπήσετε την ιστορία αυτή ακόμα και με τα σχόλια όπου αφήνατε για το κάθε κεφάλαιο που έβαζα με κάνατε χαρούμενη για την ανταπόκριση σας θυμάμαι που χαιρόσασταν η ακόμα που στεναχωριόσασταν για την ανατροπή του ζευγαριού μας. Smile Sad
Το Love is forever θα μου λείψη και εμένα πολύ όταν έγραψα το τέλος ήμουνα έτοιμη να κλάψω από χαρά και λύπη.Από χαρά γιατί το ολοκλήρωσα και από λύπη γιατί έχει μεγάλη αξία αυτή η ιστορία για εμένα. Neutral Stella's blog. - Σελίδα 32 98735

Χαίρομαι πολύ που σε έδωσε την αρχή το Love is forever για να δημιουργήσεις τις δικές ιστορίες που λατρεύω.
Σπόιλερ:

Και τέλος σε ευχαριστώ και πάλι και δεν πρόκεται να αφήσω να με πάρει από κάτω. huggie

Stella Sunlight
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Stella Sunlight

Θηλυκό Αιγόκερως

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stella's blog.   Stella's blog. - Σελίδα 32 I_icon_minitimeΔευ 6 Φεβ 2012 - 14:59

Τα δύο πρώτα τραγούδια από το 1ο Κεφάλαιο του Secret Hidden Desires μόλις τα έβαλα στο μπλοκ μου.

Τα τραγούδια είναι βασισμένα κυρίως στα αισθήματα της Μπέλλας.Το πρώτο κεφάλαιο θα είναι από την μεριά της στην αρχή της ιστορίας θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι δεν έχουν κάποια ιδιαίτερη έκπληξη αλλά πολύ συναίσθημα. Smile

----> http://stella-brokenheart-94.blogspot.com/2012/02/secret-hidden-desires-1-teaser.html

Ο κάθε χαρακτήρας της ιστορίας θα έχει και ένα σημαντικό ρόλο γύρω από το ζευγάρι.

Επίσης έβαλα μία μικρή γεύση από το πρώτο κεφάλαιο. Smile

----> http://stella-brokenheart-94.blogspot.com/2012/02/secret-hidden-desires-1o.html

Περιμένω τα σχόλια σας με αγωνία. huggie

Stella Sunlight
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Stella Sunlight

Θηλυκό Αιγόκερως

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stella's blog.   Stella's blog. - Σελίδα 32 I_icon_minitimeΠαρ 10 Φεβ 2012 - 21:27

Γεία σας.

Λόγο μιας καθυστέρησεις στο 1 κεφάλαιο όπου επεξεργάζεται ακόμη δεν θα ανέβει απόψε σας ζητώ συγνώμη που δεν θα ανέβει σήμερα.Το ξέρω ότι περιμένατε το 1 κεφάλαιο αλλά δυστηχώς απόψε δεν θα ανέβει. Neutral

Αύριο όμως παρά την μια καθυστερημένη ημέρα θα το έχετε έτοιμο στο μπλοκ. boogie Smile

Και πάλι ζητώ συγνώμη. Neutral Να έχετε ένα καλό βράδυ και αύριο θα έχετε τοπ 1ο κεφάλαιο. huggie

Stella Sunlight
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Stella Sunlight

Θηλυκό Αιγόκερως

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stella's blog.   Stella's blog. - Σελίδα 32 I_icon_minitimeΚυρ 12 Φεβ 2012 - 19:13

Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνω ότι το 1 κεφάλαιο μόλις ανέβηκε στο μπλοκ μου.

Περιμένω τα σχόλια σας και την γνώμη σας. huggie

---> http://stella-brokenheart-94.blogspot.com/2012/02/secret-hidden-desires-1o.html

Stella's blog.
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 32 από 38Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 38  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» Geo's Blog!
» MariaCullenSalvatore blog....!!!
» Sandra's Blog

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Bella And Edward :: Midnight Inspirations-
Μετάβαση σε: