| Stella's blog. | |
|
+32kati AspaKorth nantia01 Mrs.Christina annia Fay1765 dolores!! xrysanthi hlhtwilightmania peby zenia21 Niki Patt Emy+Robert T-NM-E-BD nora LadyTaniaXd pretty witch aggelikoulaa sisaki despina aek robert\'s girl !!!twilight!!! Zafrina Bella07 daisyalicecullen twilightsagaddicted mR.Geo ROBELINA ed<3 sandra21 Lizzy Cullen Stella Sunlight 36 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Stella's blog. Κυρ 12 Φεβ 2012 - 19:28 | |
| μολις το διαβασα , υπεροχο κεφαλαιο , γεματο ανατροπες και αγωνια για την συνεχεια .. ο ντειμον με την μπελλα και ενας αντρας με πρασινα ματια που απλα μπηκε μεσα της και ειναι δυσκολο να τον βγαλει απο το μυαλο της ... ειμαι ανυπομονη για την συνεχεια ,τελειο κεφαλαιο , μπραβο στελλιτσα μου !!! | |
|
| |
hlhtwilightmania New Moon Victim
Ηλικία : 28 Τόπος : Κορυδαλλός Αριθμός μηνυμάτων : 193 Registration date : 18/10/2010
| Θέμα: Απ: Stella's blog. Κυρ 12 Φεβ 2012 - 19:50 | |
| Πολύ ωραίο το 1ο κεφάλαιο.! Η Μπέλλα είναι τόσο πληγωμένη από τη ζωή πραγματικά στεναχωρήθηκα.Ο Έντουαρντ από την άλλη,δεν ξέρω,δεν έχω σχηματίσει άποψη ακόμα καθώς δεν φάνηκε και πολύ,αλλά έδειξε να θέλει την Μπέλλα......παρόλα αυτά δεν μου άφησε θετικά συναισθήματα.Ο Ντέιμον τόσο καλός.Να δούμε αν θα ξανασυναντήσει τον Έντουαρντ και τι θα γίνει. Μπράβο σου...γράφεις πολύ όμορφα...η νέα σου ιστορία με ενθουσίασε! Θα περιμένω το επόμενο κεφάλαιο με αγωνία. | |
|
| |
_gwgw_ Midnight Sun Vampire
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 1533 Registration date : 05/02/2012
| Θέμα: Απ: Stella's blog. Κυρ 12 Φεβ 2012 - 20:22 | |
| Καλή αρχή με την καινούργια σου ιστορία... Το πρώτο κεφάλαιο είναι τέλειο.Μπράβο στη Μπέλλα που βρήκε το κουράγιο να ξεπεράσει οτι έχει περάσει με τη μητέρα της η οποία είναι ασυγχώρητη.Της έκανε τόσα πολλά και έχει και τα μούτρα να την πέρνει τηλέφωνο για να της μιλήσει;;Ελεος Η αντίδραση του Ντέιμον ήταν η αναμενόμενη που κάνει κάθε αγόρι αν του πειράζουν τη κοπέλα του αν και αντίδρασε λίγο υπερβολικά.Το έσωσε με αυτά που είπε στη Μπέλλα στο τηλέφωνο και εκεί φάνηκε οτι την αγαπάει. Στέλλα μου πολύ ωραίο κεφάλαιο.Συνέχισε έτσι. Μπράβο σου | |
|
| |
Stella Sunlight Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 837 Registration date : 04/06/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Stella's blog. Κυρ 12 Φεβ 2012 - 20:28 | |
| - ROBELINA έγραψε:
- μολις το διαβασα , υπεροχο κεφαλαιο , γεματο ανατροπες και αγωνια για την συνεχεια .. ο ντειμον με την μπελλα και ενας αντρας με πρασινα ματια που απλα μπηκε μεσα της και ειναι δυσκολο να τον βγαλει απο το μυαλο της ... ειμαι ανυπομονη για την συνεχεια ,τελειο κεφαλαιο , μπραβο στελλιτσα μου !!!
Ελίνα μου σε ευχαριστώ πολύ. Πράγματι μπήκε τόσο απλά με ένας περίεργο τρόπο στην ζωή της στην συνέχεια που να δεις πως θα συναντηθούν.Γενικώς όλη η ιστορία είναι γεμάτη ανατροπές ο κάθε χαρακτήρας έχει και ένα σκοτεινό μυστικό.Η Μπέλλα είναι μια ανήλικη και ο Έντουαρντ ένας 25ρης που απλά θα την θέλει.Οι δύο χαρακτήρες θα έχουνε πολλά συναισθήματα να μοιράσουν αλλά και πολλά που τους χωρίζουν. Δεν ξέρω αν σε αυτή την ιστορία θα έχουμε καλό τέλος. - hlhtwilightmania έγραψε:
- Πολύ ωραίο το 1ο κεφάλαιο.!
Η Μπέλλα είναι τόσο πληγωμένη από τη ζωή πραγματικά στεναχωρήθηκα.Ο Έντουαρντ από την άλλη,δεν ξέρω,δεν έχω σχηματίσει άποψη ακόμα καθώς δεν φάνηκε και πολύ,αλλά έδειξε να θέλει την Μπέλλα......παρόλα αυτά δεν μου άφησε θετικά συναισθήματα.Ο Ντέιμον τόσο καλός.Να δούμε αν θα ξανασυναντήσει τον Έντουαρντ και τι θα γίνει. Μπράβο σου...γράφεις πολύ όμορφα...η νέα σου ιστορία με ενθουσίασε! Θα περιμένω το επόμενο κεφάλαιο με αγωνία. Σε ευχαριστώ πολύ. Η Μπέλλα έχει βιώσει πολλά από την ζωή της αλλά πίστεψε με είναι πολύ πεισματάρα που δεν θα την πάρει από κάτω εκτός από την αγάπη που θα έχει προς τον Έντουαρντ. Σε αυτό το κεφάλαιο ήθελα να δείξω την αισθητή παρουσία του Έντουαρντ με τον τρόπο που θα συναντηθούν για πρώτη φορά και έπειτα όταν θα συναντηθούν τυχαία σε ένα μέρος όπου θα εργάζεται ο Έντουαρντ. Πίστεψε με μπορεί να μην σου άφησε ένα θετικό ο Έντουαρντ αλλά θα τον αγαπήσεις και θα κλάψεις μαζί του και ο Ντέιμον μην σου φαίνεται τόσο καλός θα δεις στην πορεία τι εννοώ . Το δεύτερο κεφάλαιο θα είναι όπως κάθε παρασκευή στο μπλόκ επειδή το 1ο κεφάλαιο άργησα να το βάλω εκτός από τι ήθελε επεξεργασία ήμουνα και εκτός πόλης το σαββατοκύριακο... Τέλος έβαλα τα δύο τραγούδια που με βοήθησαν στο 2ο κεφάλαιο. ---> http://stella-brokenheart-94.blogspot.com/2012/02/secret-hidden-desires-2-teaser.html | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 837 Registration date : 04/06/2010
| Θέμα: Απ: Stella's blog. Κυρ 12 Φεβ 2012 - 20:34 | |
| - _gwgw_ έγραψε:
- Καλή αρχή με την καινούργια σου ιστορία...
Το πρώτο κεφάλαιο είναι τέλειο.Μπράβο στη Μπέλλα που βρήκε το κουράγιο να ξεπεράσει οτι έχει περάσει με τη μητέρα της η οποία είναι ασυγχώρητη.Της έκανε τόσα πολλά και έχει και τα μούτρα να την πέρνει τηλέφωνο για να της μιλήσει;;Ελεος
Η αντίδραση του Ντέιμον ήταν η αναμενόμενη που κάνει κάθε αγόρι αν του πειράζουν τη κοπέλα του αν και αντίδρασε λίγο υπερβολικά.Το έσωσε με αυτά που είπε στη Μπέλλα στο τηλέφωνο και εκεί φάνηκε οτι την αγαπάει.
Στέλλα μου πολύ ωραίο κεφάλαιο.Συνέχισε έτσι. Μπράβο σου
Γωγώ μου σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Η Μπέλλα έχει αρκετή δύναμη αλλά πίστεψε όχι και τόσο να αντέξει και μια ακατάλληλη αγάπη.Η μητέρα της έχει κάνει πολλά λάθη όπου στα επόμενα κεφάλαια θα προσπαθήσει να τα αλλάξει,τα τηλεφωνήματα είναι μόνη η αρχή για εκείνη χαμός θα γίνει. Ο Ντέιμον ήτανε φυσικό να αντιδράσει με αυτόν τον τρόπο προς τον Έντουαρντ θα έχει μεγάλο ανταγωνισμό,μπορεί να την αγαπάει αλλά θα κάνει πολλά που θα την πληγώσει άσχημα δεν είναι έτσι όπως δείχνει στην Μπέλλα. Το επόμενο κεφάλαιο το έχετε την παρασκευή όπως κάθε παρασκευή πάντα. | |
|
| |
| |
| |
| |
| |
| Θέμα: Απ: Stella's blog. Κυρ 12 Φεβ 2012 - 20:44 | |
| Ωραία...
Να ρωτήσω καινούργιο κεφάλαιο απο το Love is forever πότε θα βάλεις χωρίς να θέλω να σε ανχώσω;; | |
|
| |
| |
| |
| Θέμα: Απ: Stella's blog. Κυρ 12 Φεβ 2012 - 20:52 | |
| Μην ανυσηχείς.Εμείς εδώ θα είμαστε και θα περιμένουμε με αγωνία για όταν θα είναι έτοιμο | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Stella's blog. Σαβ 18 Φεβ 2012 - 12:23 | |
| Γεία σας κορίτσια. Το δεύτερο κεφάλαιο είναι έτοιμο αλλά θέλει να περάσει από επεξεργασία μέχρι στιγμής δε θα ανέβει ελπίζω μέχρι το απόγευμα να είναι έτοιμο και να το ανεβάσω στο μπλοκ. Μέχρι να είναι έτοιμο έγραψα έναν δεύτερο πρόλογο για την ιστορία μου,πιστεύω θα σας αφήσει κάποια ερωτήματα για την πλοκή και τους χαρακτήρες όποια ερώτηση έχετε μπορείτε να την γράψετε και να σας απαντήσω. ----> http://stella-brokenheart-94.blogspot.com/2012/02/secret-hidden-desires_18.htmlΖήτω και ένα συγνώμη για την καθυστέρηση του 2ο κεφαλαίου αλλά είχα κάποιες υποχρεώσεις που έπρεπε να κάνω. Σύντομα θα έχετε και το 2ο κεφάλαιο. Φιλιά Πολλά. Στέλλα. | |
|
| |
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Stella's blog. Σαβ 18 Φεβ 2012 - 12:26 | |
| μολις διαβασα τον δευτερο προλογο , πω πω μας εκανες να αγωνιουμε ακομα περισσοτερο - Σπόιλερ:
οποιαδηποτε βοηθεια χρειαστεις πες μου !!
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Stella's blog. Σαβ 18 Φεβ 2012 - 12:35 | |
| Που να δείς τα επόμενα κεφάλαια Ελίνα μου. - Σπόιλερ:
Σου στέλνω pm
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Stella's blog. Σαβ 18 Φεβ 2012 - 12:37 | |
| - Stella Sunlight έγραψε:
- Που να δείς τα επόμενα κεφάλαια Ελίνα μου.
- Σπόιλερ:
Σου στέλνω pm
περιμενω με τρελη αγωνια - Σπόιλερ:
οκ περιμενω
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Stella's blog. Σαβ 18 Φεβ 2012 - 14:51 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Stella's blog. Σαβ 18 Φεβ 2012 - 14:58 | |
| τελειο κεφαλαιο στελλιτσα μου !!!ειδικα εκει που τον παρακολουθουσαν και τις επιασε μου αρεσε τρελα !! το ονειρο ειναι προφητικο θα μπορουσα να πω , ειμαι σιγουρη οτι καποια στιγμη θα φτασει σε ενα τετοιο διλημμα !!! ανυπομονω απιστευτα για την συνεχεια !! μπραβο εκανες εξαιρετικη δουλεια !! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Stella's blog. Σαβ 18 Φεβ 2012 - 16:08 | |
| - ROBELINA έγραψε:
- τελειο κεφαλαιο στελλιτσα μου !!!ειδικα εκει που τον παρακολουθουσαν και τις επιασε μου αρεσε τρελα !! το ονειρο ειναι προφητικο θα μπορουσα να πω , ειμαι σιγουρη οτι καποια στιγμη θα φτασει σε ενα τετοιο διλημμα !!! ανυπομονω απιστευτα για την συνεχεια !! μπραβο εκανες εξαιρετικη δουλεια !!
Ελίνα σε ευχαριστώ πολύ. Μάντεψες πολύ σωστά το όνειρο είναι προφητικό για την συνέχεια που θα ακολουθήσει δεν θα μπει ακριβώς σε δίλημμα αλλά θα της είναι δύσκολο να διαλέξει και οι δύο θα την πληγώσουν άσχημα. Ο Ντέιμον με ένα τραγικό μυστικό που θα αποκαλύψει πολύ αργότερα που είμαι σίγουρη πως δεν θα το πιστεύεται ότι το έκανε αυτό στην Μπέλλα ενώ ο Έντουαρντ θα βρει την ευκαιρία να την πληγώσει.... Έβαλα το επόμενο teaser για το 3 κεφάλαιο. ----> http://stella-brokenheart-94.blogspot.com/2012/02/secret-hidden-desires-3-teaser.html | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Stella's blog. Κυρ 19 Φεβ 2012 - 17:24 | |
| Γεια σας κορίτσια. Μόλις πριν από μερικά λεπτά έβαλα ένα μικρό κομμάτι από το 3ο κεφάλαιο. Το 3ο κεφάλαιο είναι από την πλευρά του Έντουαρντ δηλαδή το μισό κεφάλαιο και το άλλο μισό από την πλευρά της Μπέλλας.Πιστεύω θα εξηγεί κάποια σημεία του χαρακτήρα του Έντουαρντ στο μικρό κείμενο όπου έβαλα κάνει μια αναδρομή στην συνάντηση που είχε με την Μπέλλα και τις φίλες της. ----> http://stella-brokenheart-94.blogspot.com/2012/02/secret-hidden-desires-3o.htmlΠεριμένω με αγωνία τα σχόλια σας. Φιλιά Πολλά. Στέλλα. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Stella's blog. Κυρ 19 Φεβ 2012 - 17:43 | |
| καλα οκ , διαβασα αυτο το λιγο και μου αρεσε τρελα ανυπομονω για την συνεχεια | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Stella's blog. Δευ 20 Φεβ 2012 - 14:39 | |
| Παρόλο που ήταν λίγο μας έκανε να αγωνιούμε για τη συνέχεια ακόμα περισσότερο.... Η Μπέλλα κατευθείαν έκανε τον Έντουαρντ να τσιμπήσει μαζί της..¶ντε να δούμε τι θα γίνει παρακάτω....!!!!!!!!!!!!!!!! Μπράβο σου κάνεις ΤΕΛΕΙΑ δουλειά | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Stella's blog. Δευ 20 Φεβ 2012 - 20:51 | |
| - _gwgw_ έγραψε:
- Παρόλο που ήταν λίγο μας έκανε να αγωνιούμε για τη συνέχεια ακόμα περισσότερο....
Η Μπέλλα κατευθείαν έκανε τον Έντουαρντ να τσιμπήσει μαζί της..¶ντε να δούμε τι θα γίνει παρακάτω....!!!!!!!!!!!!!!!!
Μπράβο σου κάνεις ΤΕΛΕΙΑ δουλειά Γωγώ μου σε ευχαριστώ πολύ. Η συνέχεια πίστεψε θα είναι γεμάτη εκπλήξεις θα είναι και από τις δύο μεριές τον ηρώων που πιστεύω θα ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα. Όσο για την συνέχεια σε αυτή την ιστορία θα είναι γεμάτο εντάσεις που θα σας κάνουν να κλάψετε,θα μπείτε στην θέση της Μπέλλας την κάθε που βρίσκεται με τον Έντουαρντ. Την συνέχεια του κεφαλαίου θα την έχετε κοντά σας την παρασκευή.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Stella's blog. Δευ 20 Φεβ 2012 - 22:23 | |
| Θα περιμένουμε με αγωνία... | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Stella's blog. Τρι 21 Φεβ 2012 - 0:15 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Stella's blog. Τρι 21 Φεβ 2012 - 21:49 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Stella's blog. Παρ 2 Μαρ 2012 - 21:58 | |
| Γεια σας κορίτσια. Το 3 Κεφάλαιο άργησε να μεταφερθεί στον υπολογιστή μου λόγο τον σχολικών μου υποχρεώσεων που είχα. Τελικά με τα χίλια ζόρια το 3 κεφάλαιο αφού περάσει από επεξεργασία διορθώσεις θα έχετε στο μπλοκ μου αύριο το σάββατο. Και θα ήθελα μια γνώμη ή μάλλον να σας κάνω μια ερώτηση... Στο τέλος της ιστορίας η Μπελς με ποίον θα θέλατε να είναι με τον Ντέιμον με τον Έντουαρντ; Βασίζομαι στην απάντηση σας γιατί γράφω ένα μικρό κομμάτι από το τέλος. Περιμένω της γνώμες σας. Φιλία Πολλά. -Στέλλα. | |
|
| |
| Stella's blog. | |
|