Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
Stella's blog. - Σελίδα 33 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
Stella's blog. - Σελίδα 33 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
Stella's blog. - Σελίδα 33 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
Stella's blog. - Σελίδα 33 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
Stella's blog. - Σελίδα 33 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
Stella's blog. - Σελίδα 33 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
Stella's blog. - Σελίδα 33 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
Stella's blog. - Σελίδα 33 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
Stella's blog. - Σελίδα 33 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
Stella's blog. - Σελίδα 33 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
Quote of the Week
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
Bella & Edward Playlist
Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

Stella's blog.

Πήγαινε κάτω 
+32
kati
AspaKorth
nantia01
Mrs.Christina
annia
Fay1765
dolores!!
xrysanthi
hlhtwilightmania
peby
zenia21
Niki Patt
Emy+Robert
T-NM-E-BD
nora
LadyTaniaXd
pretty witch
aggelikoulaa
sisaki
despina aek
robert\'s girl
!!!twilight!!!
Zafrina
Bella07
daisyalicecullen
twilightsagaddicted
mR.Geo
ROBELINA
ed<3
sandra21
Lizzy Cullen
Stella Sunlight
36 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 38  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 5931
Registration date : 30/06/2010

Forks Student Profile
Team: Edward - Bella Edward - Bella
Special ability Special ability: Mind Reading

Stella's blog. - Σελίδα 33 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stella's blog.   Stella's blog. - Σελίδα 33 I_icon_minitimeΚυρ 12 Φεβ 2012 - 19:28

μολις το διαβασα , υπεροχο κεφαλαιο , γεματο ανατροπες και αγωνια για την συνεχεια .. ο ντειμον με την μπελλα και ενας αντρας με πρασινα ματια που απλα μπηκε μεσα της και ειναι δυσκολο να τον βγαλει απο το μυαλο της ... ειμαι ανυπομονη για την συνεχεια ,τελειο κεφαλαιο , μπραβο στελλιτσα μου !!!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
hlhtwilightmania
New Moon Victim
New Moon Victim
hlhtwilightmania

Θηλυκό Ζυγός
Τόπος : Κορυδαλλός
Αριθμός μηνυμάτων : 193
Registration date : 18/10/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stella's blog.   Stella's blog. - Σελίδα 33 I_icon_minitimeΚυρ 12 Φεβ 2012 - 19:50

Πολύ ωραίο το 1ο κεφάλαιο.! Stella's blog. - Σελίδα 33 868134
Η Μπέλλα είναι τόσο πληγωμένη από τη ζωή πραγματικά στεναχωρήθηκα.Ο Έντουαρντ από την άλλη,δεν ξέρω,δεν έχω σχηματίσει άποψη ακόμα καθώς δεν φάνηκε και πολύ,αλλά έδειξε να θέλει την Μπέλλα......παρόλα αυτά δεν μου άφησε θετικά συναισθήματα.Ο Ντέιμον τόσο καλός.Να δούμε αν θα ξανασυναντήσει τον Έντουαρντ και τι θα γίνει.
Μπράβο σου...γράφεις πολύ όμορφα...η νέα σου ιστορία με ενθουσίασε! Stella's blog. - Σελίδα 33 98735
Θα περιμένω το επόμενο κεφάλαιο με αγωνία. Stella's blog. - Σελίδα 33 201917
_gwgw_
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
_gwgw_

Θηλυκό Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 1533
Registration date : 05/02/2012

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stella's blog.   Stella's blog. - Σελίδα 33 I_icon_minitimeΚυρ 12 Φεβ 2012 - 20:22

Καλή αρχή με την καινούργια σου ιστορία...

Το πρώτο κεφάλαιο είναι τέλειο.Μπράβο στη Μπέλλα που βρήκε το κουράγιο να ξεπεράσει οτι έχει περάσει με τη μητέρα της η οποία είναι ασυγχώρητη.Της έκανε τόσα πολλά και έχει και τα μούτρα να την πέρνει τηλέφωνο για να της μιλήσει;;Ελεος

Η αντίδραση του Ντέιμον ήταν η αναμενόμενη που κάνει κάθε αγόρι αν του πειράζουν τη κοπέλα του αν και αντίδρασε λίγο υπερβολικά.Το έσωσε με αυτά που είπε στη Μπέλλα στο τηλέφωνο και εκεί φάνηκε οτι την αγαπάει.

Στέλλα μου πολύ ωραίο κεφάλαιο.Συνέχισε έτσι.
Μπράβο σου Stella's blog. - Σελίδα 33 201917
Stella Sunlight
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Stella Sunlight

Θηλυκό Αιγόκερως
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός μηνυμάτων : 837
Registration date : 04/06/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Project Thoughts

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stella's blog.   Stella's blog. - Σελίδα 33 I_icon_minitimeΚυρ 12 Φεβ 2012 - 20:28

ROBELINA έγραψε:
μολις το διαβασα , υπεροχο κεφαλαιο , γεματο ανατροπες και αγωνια για την συνεχεια .. ο ντειμον με την μπελλα και ενας αντρας με πρασινα ματια που απλα μπηκε μεσα της και ειναι δυσκολο να τον βγαλει απο το μυαλο της ... ειμαι ανυπομονη για την συνεχεια ,τελειο κεφαλαιο , μπραβο στελλιτσα μου !!!

Ελίνα μου σε ευχαριστώ πολύ. huggie

Πράγματι μπήκε τόσο απλά με ένας περίεργο τρόπο στην ζωή της στην συνέχεια που να δεις πως θα συναντηθούν.Γενικώς όλη η ιστορία είναι γεμάτη ανατροπές ο κάθε χαρακτήρας έχει και ένα σκοτεινό μυστικό.Η Μπέλλα είναι μια ανήλικη και ο Έντουαρντ ένας 25ρης που απλά θα την θέλει.Οι δύο χαρακτήρες θα έχουνε πολλά συναισθήματα να μοιράσουν αλλά και πολλά που τους χωρίζουν.

Δεν ξέρω αν σε αυτή την ιστορία θα έχουμε καλό τέλος. Neutral

hlhtwilightmania έγραψε:
Πολύ ωραίο το 1ο κεφάλαιο.! Stella's blog. - Σελίδα 33 868134
Η Μπέλλα είναι τόσο πληγωμένη από τη ζωή πραγματικά στεναχωρήθηκα.Ο Έντουαρντ από την άλλη,δεν ξέρω,δεν έχω σχηματίσει άποψη ακόμα καθώς δεν φάνηκε και πολύ,αλλά έδειξε να θέλει την Μπέλλα......παρόλα αυτά δεν μου άφησε θετικά συναισθήματα.Ο Ντέιμον τόσο καλός.Να δούμε αν θα ξανασυναντήσει τον Έντουαρντ και τι θα γίνει.
Μπράβο σου...γράφεις πολύ όμορφα...η νέα σου ιστορία με ενθουσίασε! Stella's blog. - Σελίδα 33 98735
Θα περιμένω το επόμενο κεφάλαιο με αγωνία. Stella's blog. - Σελίδα 33 201917

Σε ευχαριστώ πολύ.

Η Μπέλλα έχει βιώσει πολλά από την ζωή της αλλά πίστεψε με είναι πολύ πεισματάρα που δεν θα την πάρει από κάτω εκτός από την αγάπη που θα έχει προς τον Έντουαρντ.

Σε αυτό το κεφάλαιο ήθελα να δείξω την αισθητή παρουσία του Έντουαρντ με τον τρόπο που θα συναντηθούν για πρώτη φορά και έπειτα όταν θα συναντηθούν τυχαία σε ένα μέρος όπου θα εργάζεται ο Έντουαρντ. lol!
Πίστεψε με μπορεί να μην σου άφησε ένα θετικό ο Έντουαρντ αλλά θα τον αγαπήσεις και θα κλάψεις μαζί του και ο Ντέιμον μην σου φαίνεται τόσο καλός θα δεις στην πορεία τι εννοώ .

Το δεύτερο κεφάλαιο θα είναι όπως κάθε παρασκευή στο μπλόκ επειδή το 1ο κεφάλαιο άργησα να το βάλω εκτός από τι ήθελε επεξεργασία ήμουνα και εκτός πόλης το σαββατοκύριακο...

Τέλος έβαλα τα δύο τραγούδια που με βοήθησαν στο 2ο κεφάλαιο.

---> http://stella-brokenheart-94.blogspot.com/2012/02/secret-hidden-desires-2-teaser.html
http://stella-brokenheart-94.blogspot.com
Stella Sunlight
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Stella Sunlight

Θηλυκό Αιγόκερως

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stella's blog.   Stella's blog. - Σελίδα 33 I_icon_minitimeΚυρ 12 Φεβ 2012 - 20:34

_gwgw_ έγραψε:
Καλή αρχή με την καινούργια σου ιστορία...

Το πρώτο κεφάλαιο είναι τέλειο.Μπράβο στη Μπέλλα που βρήκε το κουράγιο να ξεπεράσει οτι έχει περάσει με τη μητέρα της η οποία είναι ασυγχώρητη.Της έκανε τόσα πολλά και έχει και τα μούτρα να την πέρνει τηλέφωνο για να της μιλήσει;;Ελεος

Η αντίδραση του Ντέιμον ήταν η αναμενόμενη που κάνει κάθε αγόρι αν του πειράζουν τη κοπέλα του αν και αντίδρασε λίγο υπερβολικά.Το έσωσε με αυτά που είπε στη Μπέλλα στο τηλέφωνο και εκεί φάνηκε οτι την αγαπάει.

Στέλλα μου πολύ ωραίο κεφάλαιο.Συνέχισε έτσι.
Μπράβο σου Stella's blog. - Σελίδα 33 201917

Γωγώ μου σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. huggie

Η Μπέλλα έχει αρκετή δύναμη αλλά πίστεψε όχι και τόσο να αντέξει και μια ακατάλληλη αγάπη.Η μητέρα της έχει κάνει πολλά λάθη όπου στα επόμενα κεφάλαια θα προσπαθήσει να τα αλλάξει,τα τηλεφωνήματα είναι μόνη η αρχή για εκείνη χαμός θα γίνει. lol!

Ο Ντέιμον ήτανε φυσικό να αντιδράσει με αυτόν τον τρόπο προς τον Έντουαρντ θα έχει μεγάλο ανταγωνισμό,μπορεί να την αγαπάει αλλά θα κάνει πολλά που θα την πληγώσει άσχημα δεν είναι έτσι όπως δείχνει στην Μπέλλα. Neutral

Το επόμενο κεφάλαιο το έχετε την παρασκευή όπως κάθε παρασκευή πάντα. huggie

_gwgw_
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
_gwgw_

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stella's blog.   Stella's blog. - Σελίδα 33 I_icon_minitimeΚυρ 12 Φεβ 2012 - 20:37

Smile Smile Smile

Καλό θα τους κάνει λίγος ανταγωνισμός...

Ανυπομονούμε...!!!
Stella Sunlight
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Stella Sunlight

Θηλυκό Αιγόκερως

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stella's blog.   Stella's blog. - Σελίδα 33 I_icon_minitimeΚυρ 12 Φεβ 2012 - 20:41

Πολύ καλό όμως τους κάνει θα έχει και σε μερικά σημεία αστείες σκηνές μεταξύ τους κυρίως ο Ντέιμον θα προκαλεί τον Έντ. lol! Razz
_gwgw_
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
_gwgw_

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stella's blog.   Stella's blog. - Σελίδα 33 I_icon_minitimeΚυρ 12 Φεβ 2012 - 20:44

Ωραία...

Να ρωτήσω καινούργιο κεφάλαιο απο το Love is forever πότε θα βάλεις χωρίς να θέλω να σε ανχώσω;;
Stella Sunlight
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Stella Sunlight

Θηλυκό Αιγόκερως

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stella's blog.   Stella's blog. - Σελίδα 33 I_icon_minitimeΚυρ 12 Φεβ 2012 - 20:51

Σύντομα θα το έχετε το 15ο κεφάλαιο απλώς τώρα δεν σταματάω να γράφω το Secret Hidden Desires και μου παίρνει όλο τον ελεύθερο μου χρόνο από τι υπολογίζω θα είναι την άλλη εβδομάδα ολοκληρωμένο. Smile huggie
_gwgw_
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
_gwgw_

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stella's blog.   Stella's blog. - Σελίδα 33 I_icon_minitimeΚυρ 12 Φεβ 2012 - 20:52

Μην ανυσηχείς.Εμείς εδώ θα είμαστε και θα περιμένουμε με αγωνία για όταν θα είναι έτοιμο Smile
Stella Sunlight
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Stella Sunlight

Θηλυκό Αιγόκερως

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stella's blog.   Stella's blog. - Σελίδα 33 I_icon_minitimeΣαβ 18 Φεβ 2012 - 12:23

Γεία σας κορίτσια. huggie

Το δεύτερο κεφάλαιο είναι έτοιμο αλλά θέλει να περάσει από επεξεργασία μέχρι στιγμής δε θα ανέβει ελπίζω μέχρι το απόγευμα να είναι έτοιμο και να το ανεβάσω στο μπλοκ.
Μέχρι να είναι έτοιμο έγραψα έναν δεύτερο πρόλογο για την ιστορία μου,πιστεύω θα σας αφήσει κάποια ερωτήματα για την πλοκή και τους χαρακτήρες όποια ερώτηση έχετε μπορείτε να την γράψετε και να σας απαντήσω. Smile

----> http://stella-brokenheart-94.blogspot.com/2012/02/secret-hidden-desires_18.html

Ζήτω και ένα συγνώμη για την καθυστέρηση του 2ο κεφαλαίου αλλά είχα κάποιες υποχρεώσεις που έπρεπε να κάνω. Stella's blog. - Σελίδα 33 876749 Neutral

Σύντομα θα έχετε και το 2ο κεφάλαιο. Smile

Φιλιά Πολλά.

Στέλλα. kiss huggie
ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stella's blog.   Stella's blog. - Σελίδα 33 I_icon_minitimeΣαβ 18 Φεβ 2012 - 12:26

μολις διαβασα τον δευτερο προλογο , πω πω μας εκανες να αγωνιουμε ακομα περισσοτερο

Σπόιλερ:
Stella Sunlight
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Stella Sunlight

Θηλυκό Αιγόκερως

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stella's blog.   Stella's blog. - Σελίδα 33 I_icon_minitimeΣαβ 18 Φεβ 2012 - 12:35

Που να δείς τα επόμενα κεφάλαια Ελίνα μου. Smile

Σπόιλερ:
ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stella's blog.   Stella's blog. - Σελίδα 33 I_icon_minitimeΣαβ 18 Φεβ 2012 - 12:37

Stella Sunlight έγραψε:
Που να δείς τα επόμενα κεφάλαια Ελίνα μου. Smile

Σπόιλερ:

περιμενω με τρελη αγωνια
Σπόιλερ:
Stella Sunlight
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Stella Sunlight

Θηλυκό Αιγόκερως

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stella's blog.   Stella's blog. - Σελίδα 33 I_icon_minitimeΣαβ 18 Φεβ 2012 - 14:51

Το δεύτερο κεφάλαιο είναι έτοιμο στο μπλοκ μου. Smile

--> http://stella-brokenheart-94.blogspot.com/2012/02/secret-hidden-desires-2o-good-life.html

Περιμένω τα σχόλια σας και την γνώμη σας όποια απορία έχετε μπορείτε να μου στείλετε προσωπικό μήνυμα.... Smile huggie
ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stella's blog.   Stella's blog. - Σελίδα 33 I_icon_minitimeΣαβ 18 Φεβ 2012 - 14:58

τελειο κεφαλαιο στελλιτσα μου !!!ειδικα εκει που τον παρακολουθουσαν και τις επιασε μου αρεσε τρελα !! το ονειρο ειναι προφητικο θα μπορουσα να πω , ειμαι σιγουρη οτι καποια στιγμη θα φτασει σε ενα τετοιο διλημμα !!! ανυπομονω απιστευτα για την συνεχεια !! μπραβο εκανες εξαιρετικη δουλεια !!
Stella Sunlight
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Stella Sunlight

Θηλυκό Αιγόκερως

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stella's blog.   Stella's blog. - Σελίδα 33 I_icon_minitimeΣαβ 18 Φεβ 2012 - 16:08

ROBELINA έγραψε:
τελειο κεφαλαιο στελλιτσα μου !!!ειδικα εκει που τον παρακολουθουσαν και τις επιασε μου αρεσε τρελα !! το ονειρο ειναι προφητικο θα μπορουσα να πω , ειμαι σιγουρη οτι καποια στιγμη θα φτασει σε ενα τετοιο διλημμα !!! ανυπομονω απιστευτα για την συνεχεια !! μπραβο εκανες εξαιρετικη δουλεια !!

Ελίνα σε ευχαριστώ πολύ.

Μάντεψες πολύ σωστά το όνειρο είναι προφητικό για την συνέχεια που θα ακολουθήσει δεν θα μπει ακριβώς σε δίλημμα αλλά θα της είναι δύσκολο να διαλέξει και οι δύο θα την πληγώσουν άσχημα.

Ο Ντέιμον με ένα τραγικό μυστικό που θα αποκαλύψει πολύ αργότερα που είμαι σίγουρη πως δεν θα το πιστεύεται ότι το έκανε αυτό στην Μπέλλα ενώ ο Έντουαρντ θα βρει την ευκαιρία να την πληγώσει.... Neutral

Έβαλα το επόμενο teaser για το 3 κεφάλαιο.

----> http://stella-brokenheart-94.blogspot.com/2012/02/secret-hidden-desires-3-teaser.html
Stella Sunlight
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Stella Sunlight

Θηλυκό Αιγόκερως

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stella's blog.   Stella's blog. - Σελίδα 33 I_icon_minitimeΚυρ 19 Φεβ 2012 - 17:24

Γεια σας κορίτσια. Smile

Μόλις πριν από μερικά λεπτά έβαλα ένα μικρό κομμάτι από το 3ο κεφάλαιο.

Το 3ο κεφάλαιο είναι από την πλευρά του Έντουαρντ δηλαδή το μισό κεφάλαιο και το άλλο μισό από την πλευρά της Μπέλλας.Πιστεύω θα εξηγεί κάποια σημεία του χαρακτήρα του Έντουαρντ στο μικρό κείμενο όπου έβαλα κάνει μια αναδρομή στην συνάντηση που είχε με την Μπέλλα και τις φίλες της.

----> http://stella-brokenheart-94.blogspot.com/2012/02/secret-hidden-desires-3o.html

Περιμένω με αγωνία τα σχόλια σας.

Φιλιά Πολλά.

Στέλλα. kiss

ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stella's blog.   Stella's blog. - Σελίδα 33 I_icon_minitimeΚυρ 19 Φεβ 2012 - 17:43

καλα οκ , διαβασα αυτο το λιγο και μου αρεσε τρελα ανυπομονω για την συνεχεια
_gwgw_
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
_gwgw_

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stella's blog.   Stella's blog. - Σελίδα 33 I_icon_minitimeΔευ 20 Φεβ 2012 - 14:39

Παρόλο που ήταν λίγο μας έκανε να αγωνιούμε για τη συνέχεια ακόμα περισσότερο....

Η Μπέλλα κατευθείαν έκανε τον Έντουαρντ να τσιμπήσει μαζί της..¶ντε να δούμε τι θα γίνει παρακάτω....!!!!!!!!!!!!!!!!

Μπράβο σου κάνεις ΤΕΛΕΙΑ δουλειά Stella's blog. - Σελίδα 33 201917
Stella Sunlight
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Stella Sunlight

Θηλυκό Αιγόκερως

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stella's blog.   Stella's blog. - Σελίδα 33 I_icon_minitimeΔευ 20 Φεβ 2012 - 20:51

_gwgw_ έγραψε:
Παρόλο που ήταν λίγο μας έκανε να αγωνιούμε για τη συνέχεια ακόμα περισσότερο....

Η Μπέλλα κατευθείαν έκανε τον Έντουαρντ να τσιμπήσει μαζί της..¶ντε να δούμε τι θα γίνει παρακάτω....!!!!!!!!!!!!!!!!

Μπράβο σου κάνεις ΤΕΛΕΙΑ δουλειά Stella's blog. - Σελίδα 33 201917

Γωγώ μου σε ευχαριστώ πολύ. huggie

Η συνέχεια πίστεψε θα είναι γεμάτη εκπλήξεις θα είναι και από τις δύο μεριές τον ηρώων που πιστεύω θα ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα.

Όσο για την συνέχεια σε αυτή την ιστορία θα είναι γεμάτο εντάσεις που θα σας κάνουν να κλάψετε,θα μπείτε στην θέση της Μπέλλας την κάθε που βρίσκεται με τον Έντουαρντ. Smile

Την συνέχεια του κεφαλαίου θα την έχετε κοντά σας την παρασκευή.... Smile Stella's blog. - Σελίδα 33 34442

_gwgw_
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
_gwgw_

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stella's blog.   Stella's blog. - Σελίδα 33 I_icon_minitimeΔευ 20 Φεβ 2012 - 22:23

Θα περιμένουμε με αγωνία... Smile
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 8719
Registration date : 08/11/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Creating Illusions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stella's blog.   Stella's blog. - Σελίδα 33 I_icon_minitimeΤρι 21 Φεβ 2012 - 0:15

Στελλάκι μας άναψες φωτιές και περιμένουμε πως και πως να μας την σβήσεις... ποιος περιμένει μέχρι την επόμενη παρασκευή Sad Sad Sad
καλή συγγραφή καρδιά μου huggie
http://xrysanthi-fanfictions.blogspot.com/p/blog-page_10.html
Stella Sunlight
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Stella Sunlight

Θηλυκό Αιγόκερως

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stella's blog.   Stella's blog. - Σελίδα 33 I_icon_minitimeΤρι 21 Φεβ 2012 - 21:49

xrysanthi έγραψε:
Στελλάκι μας άναψες φωτιές και περιμένουμε πως και πως να μας την σβήσεις... ποιος περιμένει μέχρι την επόμενη παρασκευή Sad Sad Sad
καλή συγγραφή καρδιά μου huggie

Μην ανησυχείς Χρυσάνθη μου σύντομα θα σβήσω πολλές φωτιές lol!

Στα δύο επόμενα κεφάλαια θα έχετε και ένα μικρό λεμόνι σπέσιαλ από τον Έντι μας και την Μπλες αν και είναι κάπως νωρίς για λεμόνια θα υπάρχει και ένας λόγος για αυτό.

Την Παρασκευή σας ενημερώνω ότι θα ανέβει το κεφάλαιο κάπως αργά γιατί είμαι καλεσμένη σε ένα πάρτι..... lol! και θα έρθω αργά και ξημερώματα να είναι θα το ανεβάσω. Wink
Stella Sunlight
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Stella Sunlight

Θηλυκό Αιγόκερως

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stella's blog.   Stella's blog. - Σελίδα 33 I_icon_minitimeΠαρ 2 Μαρ 2012 - 21:58

Γεια σας κορίτσια. Smile

Το 3 Κεφάλαιο άργησε να μεταφερθεί στον υπολογιστή μου λόγο τον σχολικών μου υποχρεώσεων που είχα. Stella's blog. - Σελίδα 33 80711

Τελικά με τα χίλια ζόρια το 3 κεφάλαιο αφού περάσει από επεξεργασία διορθώσεις θα έχετε στο μπλοκ μου αύριο το σάββατο. Smile

Και θα ήθελα μια γνώμη ή μάλλον να σας κάνω μια ερώτηση... Smile
Στο τέλος της ιστορίας η Μπελς με ποίον θα θέλατε να είναι με τον Ντέιμον με τον Έντουαρντ;

Βασίζομαι στην απάντηση σας γιατί γράφω ένα μικρό κομμάτι από το τέλος. Smile

Περιμένω της γνώμες σας.

Φιλία Πολλά.

-Στέλλα. kiss huggie

Stella's blog.
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 33 από 38Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 38  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» Geo's Blog!
» MariaCullenSalvatore blog....!!!
» Sandra's Blog

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Bella And Edward :: Midnight Inspirations-
Μετάβαση σε: