Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Συγνώμη για την απουσία μου όπου έλειπα αλλά με άφησε πίσω το διάβασμα και τα φροντιστήρια όπου είχα η ιστορία συνεχίζεται κανονικά αλλά με πιο αργούς ρυθμούς οι υποχρεώσεις όπου έχω είναι πολλές.
Όσο για την συνέχεια της ιστορίας πάει πολύ καλά τα νέα είναι πως αύριο θα έχετε το κεφάλαιο από την ιστορία του Secret Hidden Desires. Κατάφερα να το μεταφέρω στον υπολογιστή και έτσι συνεχίζω με το επόμενο κεφάλαιο.
Επειλέξατε όλες τον Έντουαρντ.
Δεν ξέρω πως θα σας φανεί αλλά πιστέψτε με στα παρακάτω κεφάλαια θα τον μισήσετε πολύ στην αρχή όλα θα είναι μέλι γάλα αλλά μετά...Θα γίνουν πολλά πίσω από την πλάτη της Μπέλλας δεν θα αποκαλύψω τίποτα αλλά θα πω ένα κάποιος θα την προδώσει με τον χειρότερο τρόπο παίζοντας τα συναισθήματα της.
Αυτά μέχρι στιγμής.Αύριο θα έχετε την συνέχεια του υπόλοιπου κεφαλαίου.
Y.Γ.Επίσης άλλο ένα τραγούδι που με έμπνευσε για την γραφή του κεφαλαίου.
Φιλιά Πολλά. Στέλλα.
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
στελλιτσα μου , προεχουν τα μαθηματα !!! περιμενω με αγωνια την συνεχεια και αυτα που μας αποκαλυψες , απλα η αγωνια μου αυξάνεται !! το τραγουδι τελειο !!!!!!!!!!!
Stella Sunlight Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 837 Registration date : 04/06/2010
Το 3ο κεφάλαιο είναι έτοιμο περιμένω τα σχόλια σας και τις απόψει σας.Το κεφάλαιο ήτανε αρκετά μεγάλο και το έχω διαχωρήσει σε δύο μέρη.Περιμένω τα σχόλια σας.
Φιλία Πολλά.
_gwgw_ Midnight Sun Vampire
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 1533 Registration date : 05/02/2012
υπεροχο κεφαλαιο !! καλα ο πατερας ειναι πολυ σκληρος με τον γιο του!! ωω εχουμε συναντηση κορυφης!! ανυπομονω να διαβασω την συνεχεια!!!!!!!!!!!!περιμενω με αγωνια να διαβασω το επομενο κεφαλαιο !
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 837 Registration date : 04/06/2010
Στέλλα μου διάβασα το καινούργιο κεφάλαιο και μπορώ να πω ότι είναι τέλειο...
Ο πατέρας του Έντουαρντ είναι πολύ κακός...
Το κατάλαβα ότι θα είναι και αυτός στο πάρτυ.Θέλω να δω τι θα συζητήσουν!
Μπράβο σου γλυκιά μου ήταν υπέροχο!!!!!
Γωγώ μου σε ευχαριστώ πολύ.
Ο πατέρας του Έντουαρντ είναι πολύ σκληρός και δίκιο έχει ο Έντουαρντ μπορεί να μην είναι τόσο εργατικός,σκέφτεται μόνο τον εαυτό του του αρέσε να κάνει αυτό που θέλει χωρίς να ακούει τους άλλους ταυτόχρονος όμως είναι ένας σοβαρός άντρας που δεν δείχνει αυτό που είναι πραγματικά.Επειδή το κεφάλαιο μου βγήκε το σταμάτησα στην συνάντηση Μπελλας και του Εντ πίστεψε θα είναι πολύ έντονη και αστεία.Δεν θα αποκαλύψω τίποτα το βράδυ θα βάλω ένα μικρό μέρος του επόμενου κεφαλαίου.
Η συνέχεια θα μπει την παρασκευή λόγο ότι έχω άφθονο ελέθευρο χρόνο.
ROBELINA έγραψε:
υπεροχο κεφαλαιο !! καλα ο πατερας ειναι πολυ σκληρος με τον γιο του!! ωω εχουμε συναντηση κορυφης!! ανυπομονω να διαβασω την συνεχεια!!!!!!!!!!!!περιμενω με αγωνια να διαβασω το επομενο κεφαλαιο !
Ελίνα μου ο πατέρας του είναι σκληρός αλλά έχει ένα δίκιο δεν είναι τόσο εργατικός όσο θέλει είναι.Η συνάντηση θα είναι πολύ έντονη και αστεία δεν θα αποκαλύψω τίποτα άλλο,αλλά θα βάλω ένα μικρό κομμάτι από το επόμενο κεφάλαιο.
Πολλές εξελίξεις θα είναι σαν το Love is Forever με την έννοια στα συναισθήματα που νιώθει η Μπέλλα απλώς ιστορία θα είναι πιο ξεκάθαρη και πιο προσεγμένη στην υπόθεση.
Κράτησε αυτό που θα σου πω κανένας δεν είναι αθώος ούτε ο Έντουαρντ,Ντέιμον,Καρλαιλ και Ρόζαλι όλοι έχουν κάτι κρυμμένο νομίζω στην Ρόζαλι γίνεται ήδη ξεκάθαρο ποίο ήταν το μυστικό της.
mariettoula1996 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 5149 Registration date : 04/01/2012
γεια σου Στέλλα μου !!!τι κάνεις ???μπήκα στο Blog σου και έχω διαβάσει προς το παρόν το Love is Forever Part 1 και το Love is Forever-Χαμενη Υποσχεση και θα ήθελα να σε ρωτήσω αν θα το συνεχίσεις ...διότι μου άρεσε πολύ αυτή η ιστορία ...βέβαια δεν έχω διαβάσει ακόμα τις υπόλοιπες ιστορίες σου για να σου πω την γνώμη μου αλλά αυτές τις μέρες θα τις διαβάσω ...!!
_gwgw_ Midnight Sun Vampire
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 1533 Registration date : 05/02/2012
Η Ρόζαλι τα είχε με τον Έντι παλιά;;;Αρχίζουν να βγαίνουν κάποια μυστικά στη φόρα...
Σε ένα σημείο μπερδεύτηκα.Εκεί που είπε η Μπέλλα ότι θέλει όλες τις λεπτομέρειες και η Ρόζαλι της είπε οκ ο Έντουαρντ γιατί κοκάλωσε ενώ η Ρόζαλι δεν είχε κανένα πρόβλημα;;;;
Μπράβο σου γλυκιά μου ήταν τέλειο αυτό το κομμάτι που ανέβασες.Φαντάζομαι πως θα είναι όλο το κεφάλαιο...!
Μπράβο σου
γεια σου Στέλλα μου !!!τι κάνεις ???μπήκα στο Blog σου και έχω διαβάσει προς το παρόν το Love is Forever Part 1 και το Love is Forever-Χαμενη Υποσχεση και θα ήθελα να σε ρωτήσω αν θα το συνεχίσεις ...διότι μου άρεσε πολύ αυτή η ιστορία ...βέβαια δεν έχω διαβάσει ακόμα τις υπόλοιπες ιστορίες σου για να σου πω την γνώμη μου αλλά αυτές τις μέρες θα τις διαβάσω ...!!
Γεια σου mariettoula1996.
Πρώτον σε ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου για τα καλά σου λόγια.
Το Love is Forever Part 1 και Part 2 είναι η πρώτη αρχή που έκανα στο να γράφω φανφικ αν δεις τα κείμενα είναι χωρίς τόνους και με ορθογραφικά λάθη τότε που άρχιζα να γράφω δεν ήξερα πως βάζουμε τόνους. Πιστεύω με το Love is Forever θα ξεσπάσεις σε κλάματα είναι μια ιστορία με πολύ πόνο και συναίσθημα όπου η Μπέλλα θα βιώσει πολλά μέσα στην καινούργια αρχή που κάνει.Φυσικά και συνεχίζω να γράφω το Love is Forever αλλά το πάω πολύ αργά λόγο ότι πρέπει να μπω στην θέση της Μπέλλας και να την καταλάβω.Το επόμενο κεφάλαιο θα μπει σύντομα αλλά δεν ξέρω το πότε.
Περιμένω το σχόλιο σου και για τις υπόλοιπες ιστορίες μου.
Φιλία Πολλά. Στέλλα.
_gwgw_ έγραψε:
Στελλίτσα μου Τέλειο το teaser που μας έβαλες...
Η Ρόζαλι τα είχε με τον Έντι παλιά;;;Αρχίζουν να βγαίνουν κάποια μυστικά στη φόρα...
Σε ένα σημείο μπερδεύτηκα.Εκεί που είπε η Μπέλλα ότι θέλει όλες τις λεπτομέρειες και η Ρόζαλι της είπε οκ ο Έντουαρντ γιατί κοκάλωσε ενώ η Ρόζαλι δεν είχε κανένα πρόβλημα;;;;
Γωγώ μου
Η Ρόζαλι είναι η φίλη της Μπέλλας και σαν φίλη ένιωσε ότι πρέπει επιτέλους να μάθει την αλήθεια για τον Εντ και για εκείνη αλλά στην πορεία η Ρόζαλι θα έχει πολλά να κάνει φυσικά δεν θα είναι καλό αλλά κακο. Όσο για τον Έντ η ψυχρότητα του ήτανε για τον λόγο πως δεν θέλει να αποκαλύψει στην Μπέλλα για το ποίος είναι πραγματικά εννοώ για τον χαρακτήρα του.
Από εδώ και πέρα θα έχουμε ανατροπές και εξελίξεις φυσικά και πολλά λεμόνια.
Η συνέχει θα μπει την παρασκευή,το απόσπασμα που έβαλα ήτανε ένας μέρος του κειμένου.
Φιλία Πολλά.
mariettoula1996 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 5149 Registration date : 04/01/2012
Γεια σου mariettoula1996.
Πρώτον σε ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου για τα καλά σου λόγια.
Το Love is Forever Part 1 και Part 2 είναι η πρώτη αρχή που έκανα στο να γράφω φανφικ αν δεις τα κείμενα είναι χωρίς τόνους και με ορθογραφικά λάθη τότε που άρχιζα να γράφω δεν ήξερα πως βάζουμε τόνους. Πιστεύω με το Love is Forever θα ξεσπάσεις σε κλάματα είναι μια ιστορία με πολύ πόνο και συναίσθημα όπου η Μπέλλα θα βιώσει πολλά μέσα στην καινούργια αρχή που κάνει.Φυσικά και συνεχίζω να γράφω το Love is Forever αλλά το πάω πολύ αργά λόγο ότι πρέπει να μπω στην θέση της Μπέλλας και να την καταλάβω.Το επόμενο κεφάλαιο θα μπει σύντομα αλλά δεν ξέρω το πότε.
Περιμένω το σχόλιο σου και για τις υπόλοιπες ιστορίες μου.
Φιλία Πολλά. Στέλλα.
περιμένω τότε με αγωνία την συνέχεια και σήμερα θα αρχίσω να διαβάζω και τις υπόλοιπες ιστορίες σου και θα σου πω τα σχόλια μου !!
Μέχρι να τελειώσω το κεφάλαιο του Secret Hidden Desires έγραψα μια προσωπική εξομολόγηση για την πρώτη μου ιστορία όπου φτάνει στο τέλος της πολύ σύντομα.
πολύ ωραία τα έγραψες Στέλλα μου !!! πάντως μου άρεσε πολύ ο τρόπος που ξεκίνησες να γράφεις !!!αλλά θέλω να σε ρωτήσω κάτι ...το Love is Forever είναι η πρώτη ιστορία που έγραψες γιατί ψιλομπερδεύτηκα ...