Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
Stella's blog. - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
Stella's blog. - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
Stella's blog. - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
Stella's blog. - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
Stella's blog. - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
Stella's blog. - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
Stella's blog. - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
Stella's blog. - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
Stella's blog. - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
Stella's blog. - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
Quote of the Week
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
Bella & Edward Playlist
Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

Stella's blog.

Πήγαινε κάτω 
+32
kati
AspaKorth
nantia01
Mrs.Christina
annia
Fay1765
dolores!!
xrysanthi
hlhtwilightmania
peby
zenia21
Niki Patt
Emy+Robert
T-NM-E-BD
nora
LadyTaniaXd
pretty witch
aggelikoulaa
sisaki
despina aek
robert\'s girl
!!!twilight!!!
Zafrina
Bella07
daisyalicecullen
twilightsagaddicted
mR.Geo
ROBELINA
ed<3
sandra21
Lizzy Cullen
Stella Sunlight
36 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 34, 35, 36, 37, 38  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Stella Sunlight
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Stella Sunlight

Θηλυκό Αιγόκερως
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός μηνυμάτων : 837
Registration date : 04/06/2010

Forks Student Profile
Team: Edward - Bella Edward - Bella
Special ability Special ability: Project Thoughts

Stella's blog. - Σελίδα 35 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stella's blog.   Stella's blog. - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΠαρ 30 Μαρ 2012 - 18:47

mariettoula1996 έγραψε:
πολύ ωραία τα έγραψες Στέλλα μου !!!
πάντως μου άρεσε πολύ ο τρόπος που ξεκίνησες να γράφεις !!!αλλά θέλω να σε ρωτήσω κάτι ...το Love is Forever είναι η πρώτη ιστορία που έγραψες γιατί ψιλομπερδεύτηκα ...

Σε ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου. huggie

Γενικώς έγραφα κάποιες σκηνές που είχα στο μυαλό μου αλλά ποτέ δεν έγιναν ολοκληρωμένες ιστορίες το Love is Forever είναι η πρώτη μου ολοκληρωμένη ιστορία που ξεκίνησα να γράφω κανονικά και για αυτό την έχω αγαπήσει ιδιαίτερα. Stella's blog. - Σελίδα 35 737142
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
http://stella-brokenheart-94.blogspot.com
_gwgw_
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
_gwgw_

Θηλυκό Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 1533
Registration date : 05/02/2012

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Mind Reading

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stella's blog.   Stella's blog. - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΠαρ 30 Μαρ 2012 - 19:17

Στελλίτσα μου μόλις τώρα διάβασα την εξομολόγηση σου και ειλικρινά ήταν πολύ καλό!

Με συγκίνησε η αγάπη που έχεις δείξει γι'αυτή την ιστορία με την οποία έχω περάσει πολλές ώρες διαβάζοντάς την ξανά και ξανά...

Μπράβο σου καρδούλα μου για τα υπέροχα λόγια που μας είπες..!

Περιμένω και εγώ τη συνέχεια σε αυτή τη τέλεια ιστορία... Smile

Μπράβο σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Stella Sunlight
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Stella Sunlight

Θηλυκό Αιγόκερως

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stella's blog.   Stella's blog. - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΠαρ 30 Μαρ 2012 - 19:45

_gwgw_ έγραψε:
Στελλίτσα μου μόλις τώρα διάβασα την εξομολόγηση σου και ειλικρινά ήταν πολύ καλό!

Με συγκίνησε η αγάπη που έχεις δείξει γι'αυτή την ιστορία με την οποία έχω περάσει πολλές ώρες διαβάζοντάς την ξανά και ξανά...

Μπράβο σου καρδούλα μου για τα υπέροχα λόγια που μας είπες..!

Περιμένω και εγώ τη συνέχεια σε αυτή τη τέλεια ιστορία... Smile

Μπράβο σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Γωγω μου σε ευχαρίστω πολύ για τα καλά σου λόγια. huggie

Είναι μια ιστορία που την αγαπώ αλλά δυστυχώς θα τελειώσει σε 3 κεφάλαια συν και ένα μικρό επίλογο που θα σας αφήσει στο τέλος με μια γλυκιά ανάμνηση όμως το τέλος θα είναι πολύ καλό. Smile
mariettoula1996
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
mariettoula1996

Θηλυκό Σκορπιός
Τόπος : Ρόδος
Αριθμός μηνυμάτων : 5149
Registration date : 04/01/2012

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stella's blog.   Stella's blog. - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΠαρ 30 Μαρ 2012 - 20:03

Στέλλα μου διάβαζα χτες και σήμερα μερικές από τις υπόλοιπες ιστορίες σου και μου άρεσαν πάρα πολύ αλλά δυστυχώς δεν τις έχεις τελειώσει ...έχω διαβάσει προς το παρόν το Secret Hidden Desires ,το The Black Moon και το Beautiful Lie και θα ήθελα να σε ρωτήσω πότε θα βάλεις επόμενα κεφάλαια γιατί με έχεις αφήσει σε αγωνία ...!!
Stella Sunlight
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Stella Sunlight

Θηλυκό Αιγόκερως

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stella's blog.   Stella's blog. - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΠαρ 30 Μαρ 2012 - 20:10

Το Secret Hidden Desires συνεχίζεται κανονικά και θα φτάσω μέχρι το τέλος.Όσο για το he Black Moon δεν είμαι σε θέση να το συνεχίσω αυτό το διάστημα γιατί γράφω τα επόμενα κεφάλαια από το Secret Hidden Desires και τα αλλά 3 του Love is Forever. Wink Neutral

Είναι λίγο δύσκολο να τα κάνω όλα μαζί μέχρι να τελειώσει τις δύο ιστορίες θα υπάρχει συνέχει αλλά μόλις φτάσουν στο τέλος θα συνεχίσω με τις υπόλοιπες. Smile
ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 5931
Registration date : 30/06/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stella's blog.   Stella's blog. - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΠαρ 30 Μαρ 2012 - 20:16

το love is forever ηταν μια απο τις ιστοριες που πραγματικα αγαπησα και οι χαραχτηρες ηταν τοσο ιδιαιτεροι .. η γραφη ξεκινα μεσα απο τυχαια και αναπαντεχα πραγματα ! στελλιτσα μου στενοχωριεμαι που φτανει στο τελος της η ιστορια , αλλα καθε καλο εχει και τελος !!
Stella Sunlight
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Stella Sunlight

Θηλυκό Αιγόκερως

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stella's blog.   Stella's blog. - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΠαρ 30 Μαρ 2012 - 20:22

Έτσι είναι Ελίνα μου,το Love is Forever είναι μια ιστορία εκτός ότι ήτανε η πρώτη μου έμαθα και σε τι είμαι ποίο καλή να γράφω τι είδους ιστορίες να γράφω δηλαδή. Smile Stella's blog. - Σελίδα 35 98735

Είναι καιρός να τελειώσει και αυτή η ιστορία πίστευαν πως δεν είχα το συναίσθημα αλλά όταν θέλεις κάτι πολύ προσπαθείς να τα καταφέρεις. Wink

Σπόιλερ:
ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stella's blog.   Stella's blog. - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΠαρ 30 Μαρ 2012 - 20:25

οι ιστοριες σου ειναι ολες μια μια και παντα τοσο ενδιαφερουσες που σε κεντριζουν!!!
Σπόιλερ:
Stella Sunlight
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Stella Sunlight

Θηλυκό Αιγόκερως

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stella's blog.   Stella's blog. - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΣαβ 31 Μαρ 2012 - 22:08

Secret Hidden Desires

---> http://stella-brokenheart-94.blogspot.com/2012/03/secret-hidden-desires-4o_31.html

Το επόμενο κεφάλαιο είναι έτοιμο.Περιμένω τα σχόλια σας από εδώ και πέρα η ιστορία θα έχει πολλά γεγονότα και εξελίξεις κανένας δεν είναι αθώος ούτε καν ο Έντουαρντ Wink .Διαβάστε το επόμενο κεφάλαιο. Wink
_gwgw_
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
_gwgw_

Θηλυκό Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 1533
Registration date : 05/02/2012

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stella's blog.   Stella's blog. - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΣαβ 31 Μαρ 2012 - 23:02

Στέλλα μου αυτό το κεφάλαιο τα είχε όλα!!!

Η Ρόζαλι είναι πολυτελείας;;;Καλή κοπέλα μου φάνηκε στην αρχή αλλά τελικά είχα κάνει λάθος...Είναι μια @@@@@ που για να μην αποκαλυφθή μπορεί να πληγώσει τη φίλη της...Απαράδεκτη....Θα αποκαλυφθή στο μέλλον;;;

Καλά ο Έντουαρντ τελείως γουρούνι...Για να αποκτίσει την Μπέλλα θα κάνει τα πάντα...Αλλά μου γαίνεται πως αρχίζει να την θέλει πραγματικά και όχι μόνο για μια φορά...Τεσπα ο χρόνος θα δείξει!!!Ο Καρλάιλ που κολλάει μαζί του;;;

Ο Ντέιμον την αγαπάει πραγματικά και χαίρομαι πολύ για αυτό...Αλλά κάτι μου λέει ότι σύντομα θα χωρίσουν Sad

Στελλίτσα μου ήταν άλλο ένα τέλειο κεφάλαιο!!!!Μπράβο σου Stella's blog. - Σελίδα 35 201917
mariettoula1996
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
mariettoula1996

Θηλυκό Σκορπιός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stella's blog.   Stella's blog. - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΣαβ 31 Μαρ 2012 - 23:22

Στέλλα μου πολύ ωραία συνέχεια ...!! Stella's blog. - Σελίδα 35 201917
περιμένω με αγωνία την συνέχεια ...αν και έχω αρχίσει να ψιλό αντιπαθώ το Έντουαρντ ...δεν είναι αυτός τρόπος για να την κερδίσει ...πρέπει να την κερδίσει με την αξία του και όχι με εκβιασμούς ...αλλά και η Ρόζαλι δεν πάει πίσω ...τι σόι φίλη είναι που με την πρώτη ευκαιρία πληγώνει την φίλη της ...τώρα τι δουλειά έχει ο Κάρλαιλ με τον Έντουαρντ δεν μπορώ να καταλάβω ...λογικά θα μας το αποκαλύψει η περιβόητη συνέχεια...και πάλι συγχαρητήρια Στέλλα μου !!!
Stella Sunlight
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Stella Sunlight

Θηλυκό Αιγόκερως

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stella's blog.   Stella's blog. - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΚυρ 1 Απρ 2012 - 1:26

_gwgw_ έγραψε:
Στέλλα μου αυτό το κεφάλαιο τα είχε όλα!!!

Η Ρόζαλι είναι πολυτελείας;;;Καλή κοπέλα μου φάνηκε στην αρχή αλλά τελικά είχα κάνει λάθος...Είναι μια @@@@@ που για να μην αποκαλυφθή μπορεί να πληγώσει τη φίλη της...Απαράδεκτη....Θα αποκαλυφθή στο μέλλον;;;

Καλά ο Έντουαρντ τελείως γουρούνι...Για να αποκτίσει την Μπέλλα θα κάνει τα πάντα...Αλλά μου γαίνεται πως αρχίζει να την θέλει πραγματικά και όχι μόνο για μια φορά...Τεσπα ο χρόνος θα δείξει!!!Ο Καρλάιλ που κολλάει μαζί του;;;

Ο Ντέιμον την αγαπάει πραγματικά και χαίρομαι πολύ για αυτό...Αλλά κάτι μου λέει ότι σύντομα θα χωρίσουν Sad

Στελλίτσα μου ήταν άλλο ένα τέλειο κεφάλαιο!!!!Μπράβο σου Stella's blog. - Σελίδα 35 201917

Γωγώ μου το είχα πει ότι στην αρχή η ιστορία δεν θα έχει τόσες εξελίξεις από εδώ και πέρα ξεκινάνε πολλά για την Μπέλλα και για τον Ντέιμον.Η Ρόζαλι ναι είναι πολυτελείας στην αρχή το έκανε για τα λεφτά αλλά τώρα το έχει μετανιώσει αν και όχι τόσο όπως διάβασες και στο κείμενο για να μην αποκαλυφθεί το μυστικό της θα κάνει τα πάντα για να μην το πει κανείς.Ο Έντουαρντ δεν είναι αθώος σε αυτή την ιστορία θα τον μισήσετε αλλά πίστεψε θα αλλάξει ριζικά αν και στο τέλος της ιστορίας δεν θα σας αρέσει και πολύ.Δεν αποκαλύπτω τίποτα μέχρι στιγμής Stella's blog. - Σελίδα 35 80711 .

Όσο για τον Ντέιμον την αγαπάει πραγματικά την Μπέλλα που δεν θα αφήσει κανέναν να τους χωρίσει στα επόμενα κεφάλαια η Ρόζαλι θα βάλει το χεράκι της να τους χωρίσει.Θα το διαβάσεις παρακάτω. Wink Ο Καρλαιλ ξέρει τον Έντουαρντ μέσο του πατέρα του θα δεις στην συνέχεια για ποίον λόγο βρισκότανε σπίτι της. Wink

Τέλος σε ευχαριστώ γωγώ μου πολύ για καλά σου λόγια και την στήριξη σου. huggie

mariettoula1996 έγραψε:
Στέλλα μου πολύ ωραία συνέχεια ...!! Stella's blog. - Σελίδα 35 201917
περιμένω με αγωνία την συνέχεια ...αν και έχω αρχίσει να ψιλό αντιπαθώ το Έντουαρντ ...δεν είναι αυτός τρόπος για να την κερδίσει ...πρέπει να την κερδίσει με την αξία του και όχι με εκβιασμούς ...αλλά και η Ρόζαλι δεν πάει πίσω ...τι σόι φίλη είναι που με την πρώτη ευκαιρία πληγώνει την φίλη της ...τώρα τι δουλειά έχει ο Κάρλαιλ με τον Έντουαρντ δεν μπορώ να καταλάβω ...λογικά θα μας το αποκαλύψει η περιβόητη συνέχεια...και πάλι συγχαρητήρια Στέλλα μου !!!

Μαριέτα μου σε ευχαριστώ πολύ. huggie

Που να δεις στην συνέχεια πόσο θα τον αντιπαθήσεις τον Έντ αυτό που θέλει θα το αποκτήσει με την βοήθεια της Ρόζαλις,η Ρόζαλι για να μην μάθει κανείς το μυστικό της κάνει τα πάντα.Θα μάθετε πολλά στην συνέχει.Ο Έντουαρντ με τον Καρλαιλ είναι κοινή φίλοι (λέμε τώρα)μέσο του πατέρα του.Θα δέιτε στο επόμενο κεφάλαιο. Wink

Το επόμενο κεφάλαιο θα ανέβει η παρασκευή ή σάββατο.Θα βάλω και τα δύο επόμενα τραγούδια που βασίζονται στο κεφάλαιο. Wink
ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stella's blog.   Stella's blog. - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΚυρ 1 Απρ 2012 - 12:22

τελειο το κεφαλαιο!! απιστευτο η ροζαλι π.. πολυτελειας ? απιστευτο !!! με τον εντ ηταν σαν να εκλεισε συμφνια με το διαολο , αλλα δεν μπορει να κανει και τιποτα αλλοα πρεπει να καλυψει τα νωτα ως προσ το επαγγλεμα που κανει!! τονε χω ικανο για ολα τον εντ , και αυτο που λες οτι θα τον αντιπαθησουμε , με φοβιζει λιγακι!!! περιμενω με αγωνια το νεο κεφαλαιο !!!!!!!!!!!!
Stella Sunlight
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Stella Sunlight

Θηλυκό Αιγόκερως

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stella's blog.   Stella's blog. - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΚυρ 1 Απρ 2012 - 13:15

ROBELINA έγραψε:
τελειο το κεφαλαιο!! απιστευτο η ροζαλι π.. πολυτελειας ? απιστευτο !!! με τον εντ ηταν σαν να εκλεισε συμφνια με το διαολο , αλλα δεν μπορει να κανει και τιποτα αλλοα πρεπει να καλυψει τα νωτα ως προσ το επαγγλεμα που κανει!! τονε χω ικανο για ολα τον εντ , και αυτο που λες οτι θα τον αντιπαθησουμε , με φοβιζει λιγακι!!! περιμενω με αγωνια το νεο κεφαλαιο !!!!!!!!!!!!

Ελίνα μου γλυκιά. huggie

Ναι η Ρόζαλι π...πολυτελείας.Ο Εντ θα κάνει τα πάντα για να κατακτήσει την Μπέλλα αλλά δεν ξέρει με τι έχει να κάνει η Μπέλλα είναι πολύ δυναμική κρύβει πολύ πείσμα μέσα της.Όσο για την συμφωνία που έκλεισε δεν μπορούσε να κάνει τίποτα γιατί ο Εντ θα την ξεσκέπαζε.Το έχω δηλώσει ο κανένας δεν είναι αθώος θα αντιπαθήσετε πολύ τον Έντ και θα αγαπήστε πολύ τον Ντέιμον.Πίστεψε με. Wink

Η ιστορία και όλη η υπόθεση τώρα ξεκινάει. Wink Θα μπουν και δύο νέα πρόσωπο αλλά αργότερα.

Το επόμενο κεφάλαιο θα ανέβει Τετάρτη. boogie Λόγο ότι τώρα αρχίζω να το μεταφέρω και θα είναι έτοιμο τα έχω υπολογίσει όλα. Smile

Μέχρι τότε έχω βάλει τα δύο επόμενα Teaser.

--> http://stella-brokenheart-94.blogspot.com/2012/03/secret-hidden-desires-5-teaser.html

Πολλά Φιλάκια. huggie kiss
ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stella's blog.   Stella's blog. - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΚυρ 1 Απρ 2012 - 13:27

για να πω την αληθεια επειδη εντουαρτικια, θα προσπαθησω να συμπαθησω τον ντειμον , οσο και να κακος να γινεις ο αλλος κατι με πιανει και δεν μπορω με τιποτα να τον αντιπαθησω !!!!!!!!!! τεσπα περιμενω με αγωνια το επομενο κεφαλαιο και μολις ακουσα τα τραγουδια και ειναι καταπληκτικα!!!!!!
Stella Sunlight
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Stella Sunlight

Θηλυκό Αιγόκερως

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stella's blog.   Stella's blog. - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΚυρ 1 Απρ 2012 - 14:11

Ο Έντουαρντ σαν χαρακτήρας σε αυτή την ιστορία είναι σκληρός απέναντι στους άλλους μέσα του κρύβει πολλά πάθη και μια αδυναμία ενώ ο Ντέιμον κρύβει ένα μυστικό από την Μπέλλα που όταν θα το διαβάσετε δεν θα το πιστεύετε τι είναι αυτό. Wink

Την αγαπάει πολύ και είναι μια σχέση βασισμένη στα συναισθήματα που νιώθουν ενώ του Έντουαρντ και της Μπέλλας είναι πιο πολύ σαν επιθυμία δεν θα αποκαλύψω αν θα γίνει κάτι πιο βαθύ. Wink Θα δείτε στην συνέχεια.
Stella Sunlight
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Stella Sunlight

Θηλυκό Αιγόκερως

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stella's blog.   Stella's blog. - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΤρι 10 Απρ 2012 - 23:12

Secret Hidden Desires

--> http://stella-brokenheart-94.blogspot.com/2012/04/secret-hidden-desires-5-heart-never.html

Το επόμενο κεφάλαιο είναι έτοιμο περιμένω τα σχόλια σας. Smile
ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stella's blog.   Stella's blog. - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΤετ 11 Απρ 2012 - 13:18

υπεροχο κεφαλαιο στελλιτσα μου !! δεν υπαρχει ολο αυτο !! η ροζαλι ειναι μπλεγμενη και η μπελλα προσπαθει να καταλαβει τι γινεται αν και δεν ειναι πολυ ευκολο να καταλαβει τι κρυβεται απο πισω .. ο ντειμον παρεξηγησε καποια πραγματα , λογικο ειναι !! τον αγαπαει και νιωθει ασφαλης μαζι του , ενω με τον εντ δεν ειναι ετσ νιωθει μια ελξη , μια επιθυμια για αυτον αλλα δεν θελει να την βγαλει , γιατι αγαπαει τον ντειμον !! ευτυχως τωρα που εφυγε ο καρλαιλ εχει τον ντειμον , αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα μεινουν ηρεμα τα πραγματα ??ανυπομονω για την συνεχεια!!
mariettoula1996
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
mariettoula1996

Θηλυκό Σκορπιός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stella's blog.   Stella's blog. - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΤετ 11 Απρ 2012 - 21:40

πολύ ωραίο κεφάλαιο Στέλλα μου !!!περιμένω με αγωνία την συνέχεια!!
Stella Sunlight
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Stella Sunlight

Θηλυκό Αιγόκερως

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stella's blog.   Stella's blog. - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΔευ 16 Απρ 2012 - 20:08

Έπειτα από το μικρό διάλειμμα λόγο Πάσχα στο χωρίο επέστρεψα ξανά. lol!

Πρώτα να πω χρονιά πολλά σε όλους και Χριστός Ανέστη. Stella's blog. - Σελίδα 35 464962

Το επόμενο κεφάλαιο θα μπει την Τετάρτη και θα έχει πολύ ζουμί.
Wink

ROBELINA έγραψε:
υπεροχο κεφαλαιο στελλιτσα μου !! δεν υπαρχει ολο αυτο !! η ροζαλι ειναι μπλεγμενη και η μπελλα προσπαθει να καταλαβει τι γινεται αν και δεν ειναι πολυ ευκολο να καταλαβει τι κρυβεται απο πισω .. ο ντειμον παρεξηγησε καποια πραγματα , λογικο ειναι !! τον αγαπαει και νιωθει ασφαλης μαζι του , ενω με τον εντ δεν ειναι ετσ νιωθει μια ελξη , μια επιθυμια για αυτον αλλα δεν θελει να την βγαλει , γιατι αγαπαει τον ντειμον !! ευτυχως τωρα που εφυγε ο καρλαιλ εχει τον ντειμον , αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα μεινουν ηρεμα τα πραγματα ??ανυπομονω για την συνεχεια!!

Ελίνα μου. huggie

Η Μπέλλα προσπαθεί να μάθει την αλήθεια αλλά θα αργήσει πολύ αυτή η στιγμή.Με τον Ντέιμον νιώθει αγάπη και ασφάλεια ενώ με τον Έντουαρντ νιώθει μια έλξη.Θα μπει σε πολλές σκέψεις και πόνο για να αποφασίσει με ποίον θα είναι τελικά.Ο Καρλαιλ έφυγε αλλά ένα νέο πρόσωπο θα εμφανιστεί και θα είναι σημαντικό για την Μπέλλα. Wink

Τα επόμενα κεφάλαια θα έχουμε κάποια λεμόνια με τον Εντ και την Μπέλλα. Wink

mariettoula1996 έγραψε:
πολύ ωραίο κεφάλαιο Στέλλα μου !!!περιμένω με αγωνία την συνέχεια!!

Σε ευχαριστώ πολύ αγάπη μου η συνέχεια θα μπει την Τετάρτη. huggie
Stella Sunlight
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Stella Sunlight

Θηλυκό Αιγόκερως

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stella's blog.   Stella's blog. - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΣαβ 5 Μάης 2012 - 16:25

Λόγο του διαβάσματος έμεινα πίσω στην ιστορία ενώ έγραφα στον ελεύθερο χρόνο μου που ήτανε περιορισμένος δεν είχα την δυνατότητα να τα μεταφέρω στον υπολογιστή.

Το επόμενο κεφάλαιο είναι έτοιμο και θέλω να πω ένα ευχαριστώ στην Χρυσάνθη για την βοήθεια που μου πρόσφερε στο κεφαλαίου. huggie

Secret Hidden Desires

---> http://stella-brokenheart-94.blogspot.com/2012/05/secret-hidden-desires-7.html

Τέλος έβαλα μια ανάρτηση με του πρωταγωνιστές της ιστορίας μετά από το 7 κεφάλαιο στο προσκήνιο μπαίνουν δύο νέοι χαρακτήρες.

----> http://stella-brokenheart-94.blogspot.com/2012/05/blog-post.html

Υ.Γ Το επόμενο Teaser του επόμενο κεφαλαίου.

---> http://stella-brokenheart-94.blogspot.com/2012/05/secret-hidden-desires-7o-teaser.html

Περιμένω τα σχόλια σας.

Φιλία Πολλά. Στέλλα.
ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stella's blog.   Stella's blog. - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΣαβ 5 Μάης 2012 - 17:15

θεικο κεφαλαιο !! τον θελει νιωθει μια ιδιαιτερη ελξη για αυτον , αλλα ο ντειμον και οι τυωεις την κραταν πισω!! ο εντ την θελει και νιωθει συναισθηματα πρωτογνωρα για αυτον που δεν τα αφηνει ομως να εμφανιστουν , προτιμα να εξουσιασει την αγαπη παρα να τον εξουσιασει εκεινη!! τελειο , τελειο και το τραγουδι υπεροχο!!ανυπομονω για την συνεχεια!!
Stella Sunlight
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Stella Sunlight

Θηλυκό Αιγόκερως

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stella's blog.   Stella's blog. - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΣαβ 5 Μάης 2012 - 17:29

Ελίνα μου. Smile huggie

Έχει πέσει μέσα σε όλα ο Έντουαρντ αρχίζει να νιώθει κάποια πράγματα αλλά δεν θέλει να τα παραδεχτεί όσο για την Μπέλλα είναι μπερδεμένη.Να ξεκαθαρίσω ότι τον Ντέιμον τον αγαπάει πραγματικά δεν είναι τα ίδια συναισθήματα που νιώθει για τον Εντ είναι καθαρά πόθος και επιθυμία αν γίνει κάτι ποίο βαθύ από πόθο δεν το αποκαλύπτω το τέλος θα σας αφήσει άναυδους . Wink

προτιμα να εξουσιασει την αγαπη παρα να τον εξουσιασει εκεινη...Ποτέ δεν θα άφηνε μια γυναίκα να τον κάνει αυτό.

Όσο για το τραγούδι οι στοίχοι τερίαζουν απόλυτα από την μεριά της Μπέλλα όπου θα είναι και το κεφάλαιο. Smile Wink
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 8719
Registration date : 08/11/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Creating Illusions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stella's blog.   Stella's blog. - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΣαβ 5 Μάης 2012 - 18:45

Στελλίτσα μου huggie huggie huggie πάντα στην διάθεση σου Wink

η ιστορία έχει πολύ ζουμί ακόμα και ανυπομονούμε να την διαβάσουμε μονορούφι Wink

ο ΕΝΤ μας μας υπόσχεται πολλά καλά πραγματάκια για την συνέχεια και δεν βλέπουμε την ώρα που θα αρχίσει να τα κάνει Wink
πολύ ερωτεύσημος τύπος αλλά συγνώμη που θα το πω δημοσίως πολύ Μ....ς για μένα
επειδή σου μαύρισε βρε την ψυχή ο πατέρας σου πρέπει να την πληρώσει η ΜΠ μας;;; Sad Sad Sad
ελπίζω να την βρει από την ΜΠ και να βάλει μυαλό Wink

η ΜΠ δεν ξέρει τι της γίνεται και καλό είναι να μάθει πριν της έρθει η κατραπακιά giggle giggle giggle

ΥΓ έχουμε αίσιο τέλος;;;

μπράβο καρδούλα μου ανυπομονώ για το επόμενο
Stella's blog. - Σελίδα 35 201917 Stella's blog. - Σελίδα 35 201917 Stella's blog. - Σελίδα 35 201917 Stella's blog. - Σελίδα 35 388681 Stella's blog. - Σελίδα 35 388681 Stella's blog. - Σελίδα 35 388681 Stella's blog. - Σελίδα 35 201917 Stella's blog. - Σελίδα 35 201917 Stella's blog. - Σελίδα 35 201917
http://xrysanthi-fanfictions.blogspot.com/p/blog-page_10.html
Stella Sunlight
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Stella Sunlight

Θηλυκό Αιγόκερως

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Stella's blog.   Stella's blog. - Σελίδα 35 I_icon_minitimeΤρι 3 Ιουλ 2012 - 20:39

Χρυσάνθη μου σε ευχαριστώ πολύ αν και καθυστερημένα σου απαντάω. huggie

Η ιστορία έχεις πολλές εκπλήξεις θα μείνετε με ανοιχτό το στόμα το ένα κεφάλαια μετά το άλλο θα είναι γεμάτο πόνο και εντάσεις.Ο Εντ δεν είναι τόσο καλός σε αυτήν την ιστορία θα είναι πολύ διαφορετικός από άλλες.

Η Μπ έχει να περάσει πολλά και από τους δύο αλλά πιστέψτε με η αλλαγή της θα την αλλάξει δεν θα έχει καμία σχέση με την κοπέλα που ήτανε στα πρώτα κεφάλαια. Twisted Evil

Όσο για το τέλος θα είναι γλυκόπικρο η απόφαση της δεν θα πιστεύετε ποία θα είναι όλοι θα πάρουν ένα μάθημα και έναν θάνατο που δεν αποκαλύπτω ποίος θα είναι....Θα το διαβάσετε όταν έρθει η ώρα. Smile

Γεια σας κορίτσια. Smile

Θα ήθελα να ζητήσω ένα μεγάλο συγνώμη για την απουσία μου αλλά μια εξετάσεις μια τα καλοκαιρινά φροντιστήρια που ο χρόνος μου είναι ελάχιστος. Neutral

Αυτόν τον καιρό τα πράγματα έχουν καλμάρει ψυχολογικά από την ένταση να προλάβω να διαβάσω γιατί σε ένα χρόνο δίνω πανελλήνιες και ακόμη δεν μπορώ να το χωνέψω.Ξεχνιέμαι στο να γράφω όπου τα κεφάλαια με δυσκολία τα τελειώνω αλλά προσπαθώ. Wink

Η ιστορία κυλάει αλλά με αργούς ρυθμούς προσπαθώντας να εντάξω τον χρόνο διαβάσματος μου με το χρόνο στο να γράφω. Smile

Θα ανεβάσω ένα μικρό μέρος του επόμενου κεφαλαίου και το πολύ μέχρι την Πέμπτη θα το έχετε ολοκληρωμένο.Θα ήθελα να δείξετε την κατανόηση σας για τον περιορισμένο χρόνο μου. huggie

---> http://stella-brokenheart-94.blogspot.gr/2012/07/secret-hidden-desires-8.html

Περιμένω τα σχόλια σας και τις απόψεις σας για την συνέχεια τι περιμένετε στα επόμενα κεφάλαια;

Φιλία Πολλά. huggie

Stella's blog.
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 35 από 38Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 34, 35, 36, 37, 38  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» Geo's Blog!
» MariaCullenSalvatore blog....!!!
» Sandra's Blog

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Bella And Edward :: Midnight Inspirations-
Μετάβαση σε: