| Stella's blog. | |
|
+32kati AspaKorth nantia01 Mrs.Christina annia Fay1765 dolores!! xrysanthi hlhtwilightmania peby zenia21 Niki Patt Emy+Robert T-NM-E-BD nora LadyTaniaXd pretty witch aggelikoulaa sisaki despina aek robert\'s girl !!!twilight!!! Zafrina Bella07 daisyalicecullen twilightsagaddicted mR.Geo ROBELINA ed<3 sandra21 Lizzy Cullen Stella Sunlight 36 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Stella Sunlight Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 837 Registration date : 04/06/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Stella's blog. Παρ 30 Μαρ 2012 - 18:47 | |
| - mariettoula1996 έγραψε:
- πολύ ωραία τα έγραψες Στέλλα μου !!!
πάντως μου άρεσε πολύ ο τρόπος που ξεκίνησες να γράφεις !!!αλλά θέλω να σε ρωτήσω κάτι ...το Love is Forever είναι η πρώτη ιστορία που έγραψες γιατί ψιλομπερδεύτηκα ... Σε ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου. Γενικώς έγραφα κάποιες σκηνές που είχα στο μυαλό μου αλλά ποτέ δεν έγιναν ολοκληρωμένες ιστορίες το Love is Forever είναι η πρώτη μου ολοκληρωμένη ιστορία που ξεκίνησα να γράφω κανονικά και για αυτό την έχω αγαπήσει ιδιαίτερα. | |
|
| |
_gwgw_ Midnight Sun Vampire
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 1533 Registration date : 05/02/2012
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Stella's blog. Παρ 30 Μαρ 2012 - 19:17 | |
| Στελλίτσα μου μόλις τώρα διάβασα την εξομολόγηση σου και ειλικρινά ήταν πολύ καλό! Με συγκίνησε η αγάπη που έχεις δείξει γι'αυτή την ιστορία με την οποία έχω περάσει πολλές ώρες διαβάζοντάς την ξανά και ξανά... Μπράβο σου καρδούλα μου για τα υπέροχα λόγια που μας είπες..! Περιμένω και εγώ τη συνέχεια σε αυτή τη τέλεια ιστορία... Μπράβο σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 837 Registration date : 04/06/2010
| |
| |
mariettoula1996 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 5149 Registration date : 04/01/2012
| Θέμα: Απ: Stella's blog. Παρ 30 Μαρ 2012 - 20:03 | |
| Στέλλα μου διάβαζα χτες και σήμερα μερικές από τις υπόλοιπες ιστορίες σου και μου άρεσαν πάρα πολύ αλλά δυστυχώς δεν τις έχεις τελειώσει ...έχω διαβάσει προς το παρόν το Secret Hidden Desires ,το The Black Moon και το Beautiful Lie και θα ήθελα να σε ρωτήσω πότε θα βάλεις επόμενα κεφάλαια γιατί με έχεις αφήσει σε αγωνία ...!!
| |
|
| |
| |
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Stella's blog. Παρ 30 Μαρ 2012 - 20:16 | |
| το love is forever ηταν μια απο τις ιστοριες που πραγματικα αγαπησα και οι χαραχτηρες ηταν τοσο ιδιαιτεροι .. η γραφη ξεκινα μεσα απο τυχαια και αναπαντεχα πραγματα ! στελλιτσα μου στενοχωριεμαι που φτανει στο τελος της η ιστορια , αλλα καθε καλο εχει και τελος !! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Stella's blog. Παρ 30 Μαρ 2012 - 20:22 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Stella's blog. Παρ 30 Μαρ 2012 - 20:25 | |
| οι ιστοριες σου ειναι ολες μια μια και παντα τοσο ενδιαφερουσες που σε κεντριζουν!!! - Σπόιλερ:
αυπομονω!!
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Stella's blog. Σαβ 31 Μαρ 2012 - 22:08 | |
| | |
|
| |
_gwgw_ Midnight Sun Vampire
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 1533 Registration date : 05/02/2012
| Θέμα: Απ: Stella's blog. Σαβ 31 Μαρ 2012 - 23:02 | |
| Στέλλα μου αυτό το κεφάλαιο τα είχε όλα!!! Η Ρόζαλι είναι πολυτελείας;;;Καλή κοπέλα μου φάνηκε στην αρχή αλλά τελικά είχα κάνει λάθος...Είναι μια @@@@@ που για να μην αποκαλυφθή μπορεί να πληγώσει τη φίλη της...Απαράδεκτη....Θα αποκαλυφθή στο μέλλον;;; Καλά ο Έντουαρντ τελείως γουρούνι...Για να αποκτίσει την Μπέλλα θα κάνει τα πάντα...Αλλά μου γαίνεται πως αρχίζει να την θέλει πραγματικά και όχι μόνο για μια φορά...Τεσπα ο χρόνος θα δείξει!!!Ο Καρλάιλ που κολλάει μαζί του;;; Ο Ντέιμον την αγαπάει πραγματικά και χαίρομαι πολύ για αυτό...Αλλά κάτι μου λέει ότι σύντομα θα χωρίσουν Στελλίτσα μου ήταν άλλο ένα τέλειο κεφάλαιο!!!!Μπράβο σου | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 5149 Registration date : 04/01/2012
| Θέμα: Απ: Stella's blog. Σαβ 31 Μαρ 2012 - 23:22 | |
| Στέλλα μου πολύ ωραία συνέχεια ...!! περιμένω με αγωνία την συνέχεια ...αν και έχω αρχίσει να ψιλό αντιπαθώ το Έντουαρντ ...δεν είναι αυτός τρόπος για να την κερδίσει ...πρέπει να την κερδίσει με την αξία του και όχι με εκβιασμούς ...αλλά και η Ρόζαλι δεν πάει πίσω ...τι σόι φίλη είναι που με την πρώτη ευκαιρία πληγώνει την φίλη της ...τώρα τι δουλειά έχει ο Κάρλαιλ με τον Έντουαρντ δεν μπορώ να καταλάβω ...λογικά θα μας το αποκαλύψει η περιβόητη συνέχεια...και πάλι συγχαρητήρια Στέλλα μου !!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Stella's blog. Κυρ 1 Απρ 2012 - 1:26 | |
| - _gwgw_ έγραψε:
- Στέλλα μου αυτό το κεφάλαιο τα είχε όλα!!!
Η Ρόζαλι είναι πολυτελείας;;;Καλή κοπέλα μου φάνηκε στην αρχή αλλά τελικά είχα κάνει λάθος...Είναι μια @@@@@ που για να μην αποκαλυφθή μπορεί να πληγώσει τη φίλη της...Απαράδεκτη....Θα αποκαλυφθή στο μέλλον;;;
Καλά ο Έντουαρντ τελείως γουρούνι...Για να αποκτίσει την Μπέλλα θα κάνει τα πάντα...Αλλά μου γαίνεται πως αρχίζει να την θέλει πραγματικά και όχι μόνο για μια φορά...Τεσπα ο χρόνος θα δείξει!!!Ο Καρλάιλ που κολλάει μαζί του;;;
Ο Ντέιμον την αγαπάει πραγματικά και χαίρομαι πολύ για αυτό...Αλλά κάτι μου λέει ότι σύντομα θα χωρίσουν
Στελλίτσα μου ήταν άλλο ένα τέλειο κεφάλαιο!!!!Μπράβο σου Γωγώ μου το είχα πει ότι στην αρχή η ιστορία δεν θα έχει τόσες εξελίξεις από εδώ και πέρα ξεκινάνε πολλά για την Μπέλλα και για τον Ντέιμον.Η Ρόζαλι ναι είναι πολυτελείας στην αρχή το έκανε για τα λεφτά αλλά τώρα το έχει μετανιώσει αν και όχι τόσο όπως διάβασες και στο κείμενο για να μην αποκαλυφθεί το μυστικό της θα κάνει τα πάντα για να μην το πει κανείς.Ο Έντουαρντ δεν είναι αθώος σε αυτή την ιστορία θα τον μισήσετε αλλά πίστεψε θα αλλάξει ριζικά αν και στο τέλος της ιστορίας δεν θα σας αρέσει και πολύ.Δεν αποκαλύπτω τίποτα μέχρι στιγμής . Όσο για τον Ντέιμον την αγαπάει πραγματικά την Μπέλλα που δεν θα αφήσει κανέναν να τους χωρίσει στα επόμενα κεφάλαια η Ρόζαλι θα βάλει το χεράκι της να τους χωρίσει.Θα το διαβάσεις παρακάτω. Ο Καρλαιλ ξέρει τον Έντουαρντ μέσο του πατέρα του θα δεις στην συνέχεια για ποίον λόγο βρισκότανε σπίτι της. Τέλος σε ευχαριστώ γωγώ μου πολύ για καλά σου λόγια και την στήριξη σου. - mariettoula1996 έγραψε:
- Στέλλα μου πολύ ωραία συνέχεια ...!!
περιμένω με αγωνία την συνέχεια ...αν και έχω αρχίσει να ψιλό αντιπαθώ το Έντουαρντ ...δεν είναι αυτός τρόπος για να την κερδίσει ...πρέπει να την κερδίσει με την αξία του και όχι με εκβιασμούς ...αλλά και η Ρόζαλι δεν πάει πίσω ...τι σόι φίλη είναι που με την πρώτη ευκαιρία πληγώνει την φίλη της ...τώρα τι δουλειά έχει ο Κάρλαιλ με τον Έντουαρντ δεν μπορώ να καταλάβω ...λογικά θα μας το αποκαλύψει η περιβόητη συνέχεια...και πάλι συγχαρητήρια Στέλλα μου !!! Μαριέτα μου σε ευχαριστώ πολύ. Που να δεις στην συνέχεια πόσο θα τον αντιπαθήσεις τον Έντ αυτό που θέλει θα το αποκτήσει με την βοήθεια της Ρόζαλις,η Ρόζαλι για να μην μάθει κανείς το μυστικό της κάνει τα πάντα.Θα μάθετε πολλά στην συνέχει.Ο Έντουαρντ με τον Καρλαιλ είναι κοινή φίλοι (λέμε τώρα)μέσο του πατέρα του.Θα δέιτε στο επόμενο κεφάλαιο. Το επόμενο κεφάλαιο θα ανέβει η παρασκευή ή σάββατο.Θα βάλω και τα δύο επόμενα τραγούδια που βασίζονται στο κεφάλαιο. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Stella's blog. Κυρ 1 Απρ 2012 - 12:22 | |
| τελειο το κεφαλαιο!! απιστευτο η ροζαλι π.. πολυτελειας ? απιστευτο !!! με τον εντ ηταν σαν να εκλεισε συμφνια με το διαολο , αλλα δεν μπορει να κανει και τιποτα αλλοα πρεπει να καλυψει τα νωτα ως προσ το επαγγλεμα που κανει!! τονε χω ικανο για ολα τον εντ , και αυτο που λες οτι θα τον αντιπαθησουμε , με φοβιζει λιγακι!!! περιμενω με αγωνια το νεο κεφαλαιο !!!!!!!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Stella's blog. Κυρ 1 Απρ 2012 - 13:15 | |
| - ROBELINA έγραψε:
- τελειο το κεφαλαιο!! απιστευτο η ροζαλι π.. πολυτελειας ? απιστευτο !!! με τον εντ ηταν σαν να εκλεισε συμφνια με το διαολο , αλλα δεν μπορει να κανει και τιποτα αλλοα πρεπει να καλυψει τα νωτα ως προσ το επαγγλεμα που κανει!! τονε χω ικανο για ολα τον εντ , και αυτο που λες οτι θα τον αντιπαθησουμε , με φοβιζει λιγακι!!! περιμενω με αγωνια το νεο κεφαλαιο !!!!!!!!!!!!
Ελίνα μου γλυκιά. Ναι η Ρόζαλι π...πολυτελείας.Ο Εντ θα κάνει τα πάντα για να κατακτήσει την Μπέλλα αλλά δεν ξέρει με τι έχει να κάνει η Μπέλλα είναι πολύ δυναμική κρύβει πολύ πείσμα μέσα της.Όσο για την συμφωνία που έκλεισε δεν μπορούσε να κάνει τίποτα γιατί ο Εντ θα την ξεσκέπαζε.Το έχω δηλώσει ο κανένας δεν είναι αθώος θα αντιπαθήσετε πολύ τον Έντ και θα αγαπήστε πολύ τον Ντέιμον.Πίστεψε με. Η ιστορία και όλη η υπόθεση τώρα ξεκινάει. Θα μπουν και δύο νέα πρόσωπο αλλά αργότερα. Το επόμενο κεφάλαιο θα ανέβει Τετάρτη. Λόγο ότι τώρα αρχίζω να το μεταφέρω και θα είναι έτοιμο τα έχω υπολογίσει όλα. Μέχρι τότε έχω βάλει τα δύο επόμενα Teaser. --> http://stella-brokenheart-94.blogspot.com/2012/03/secret-hidden-desires-5-teaser.htmlΠολλά Φιλάκια. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Stella's blog. Κυρ 1 Απρ 2012 - 13:27 | |
| για να πω την αληθεια επειδη εντουαρτικια, θα προσπαθησω να συμπαθησω τον ντειμον , οσο και να κακος να γινεις ο αλλος κατι με πιανει και δεν μπορω με τιποτα να τον αντιπαθησω !!!!!!!!!! τεσπα περιμενω με αγωνια το επομενο κεφαλαιο και μολις ακουσα τα τραγουδια και ειναι καταπληκτικα!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Stella's blog. Κυρ 1 Απρ 2012 - 14:11 | |
| Ο Έντουαρντ σαν χαρακτήρας σε αυτή την ιστορία είναι σκληρός απέναντι στους άλλους μέσα του κρύβει πολλά πάθη και μια αδυναμία ενώ ο Ντέιμον κρύβει ένα μυστικό από την Μπέλλα που όταν θα το διαβάσετε δεν θα το πιστεύετε τι είναι αυτό. Την αγαπάει πολύ και είναι μια σχέση βασισμένη στα συναισθήματα που νιώθουν ενώ του Έντουαρντ και της Μπέλλας είναι πιο πολύ σαν επιθυμία δεν θα αποκαλύψω αν θα γίνει κάτι πιο βαθύ. Θα δείτε στην συνέχεια. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Stella's blog. Τρι 10 Απρ 2012 - 23:12 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Stella's blog. Τετ 11 Απρ 2012 - 13:18 | |
| υπεροχο κεφαλαιο στελλιτσα μου !! δεν υπαρχει ολο αυτο !! η ροζαλι ειναι μπλεγμενη και η μπελλα προσπαθει να καταλαβει τι γινεται αν και δεν ειναι πολυ ευκολο να καταλαβει τι κρυβεται απο πισω .. ο ντειμον παρεξηγησε καποια πραγματα , λογικο ειναι !! τον αγαπαει και νιωθει ασφαλης μαζι του , ενω με τον εντ δεν ειναι ετσ νιωθει μια ελξη , μια επιθυμια για αυτον αλλα δεν θελει να την βγαλει , γιατι αγαπαει τον ντειμον !! ευτυχως τωρα που εφυγε ο καρλαιλ εχει τον ντειμον , αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα μεινουν ηρεμα τα πραγματα ??ανυπομονω για την συνεχεια!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Stella's blog. Τετ 11 Απρ 2012 - 21:40 | |
| πολύ ωραίο κεφάλαιο Στέλλα μου !!!περιμένω με αγωνία την συνέχεια!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Stella's blog. Δευ 16 Απρ 2012 - 20:08 | |
| Έπειτα από το μικρό διάλειμμα λόγο Πάσχα στο χωρίο επέστρεψα ξανά. Πρώτα να πω χρονιά πολλά σε όλους και Χριστός Ανέστη. Το επόμενο κεφάλαιο θα μπει την Τετάρτη και θα έχει πολύ ζουμί. - ROBELINA έγραψε:
- υπεροχο κεφαλαιο στελλιτσα μου !! δεν υπαρχει ολο αυτο !! η ροζαλι ειναι μπλεγμενη και η μπελλα προσπαθει να καταλαβει τι γινεται αν και δεν ειναι πολυ ευκολο να καταλαβει τι κρυβεται απο πισω .. ο ντειμον παρεξηγησε καποια πραγματα , λογικο ειναι !! τον αγαπαει και νιωθει ασφαλης μαζι του , ενω με τον εντ δεν ειναι ετσ νιωθει μια ελξη , μια επιθυμια για αυτον αλλα δεν θελει να την βγαλει , γιατι αγαπαει τον ντειμον !! ευτυχως τωρα που εφυγε ο καρλαιλ εχει τον ντειμον , αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα μεινουν ηρεμα τα πραγματα ??ανυπομονω για την συνεχεια!!
Ελίνα μου. Η Μπέλλα προσπαθεί να μάθει την αλήθεια αλλά θα αργήσει πολύ αυτή η στιγμή.Με τον Ντέιμον νιώθει αγάπη και ασφάλεια ενώ με τον Έντουαρντ νιώθει μια έλξη.Θα μπει σε πολλές σκέψεις και πόνο για να αποφασίσει με ποίον θα είναι τελικά.Ο Καρλαιλ έφυγε αλλά ένα νέο πρόσωπο θα εμφανιστεί και θα είναι σημαντικό για την Μπέλλα. Τα επόμενα κεφάλαια θα έχουμε κάποια λεμόνια με τον Εντ και την Μπέλλα. - mariettoula1996 έγραψε:
- πολύ ωραίο κεφάλαιο Στέλλα μου !!!περιμένω με αγωνία την συνέχεια!!
Σε ευχαριστώ πολύ αγάπη μου η συνέχεια θα μπει την Τετάρτη. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Stella's blog. Σαβ 5 Μάης 2012 - 16:25 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Stella's blog. Σαβ 5 Μάης 2012 - 17:15 | |
| θεικο κεφαλαιο !! τον θελει νιωθει μια ιδιαιτερη ελξη για αυτον , αλλα ο ντειμον και οι τυωεις την κραταν πισω!! ο εντ την θελει και νιωθει συναισθηματα πρωτογνωρα για αυτον που δεν τα αφηνει ομως να εμφανιστουν , προτιμα να εξουσιασει την αγαπη παρα να τον εξουσιασει εκεινη!! τελειο , τελειο και το τραγουδι υπεροχο!!ανυπομονω για την συνεχεια!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Stella's blog. Σαβ 5 Μάης 2012 - 17:29 | |
| Ελίνα μου. Έχει πέσει μέσα σε όλα ο Έντουαρντ αρχίζει να νιώθει κάποια πράγματα αλλά δεν θέλει να τα παραδεχτεί όσο για την Μπέλλα είναι μπερδεμένη.Να ξεκαθαρίσω ότι τον Ντέιμον τον αγαπάει πραγματικά δεν είναι τα ίδια συναισθήματα που νιώθει για τον Εντ είναι καθαρά πόθος και επιθυμία αν γίνει κάτι ποίο βαθύ από πόθο δεν το αποκαλύπτω το τέλος θα σας αφήσει άναυδους . προτιμα να εξουσιασει την αγαπη παρα να τον εξουσιασει εκεινη...Ποτέ δεν θα άφηνε μια γυναίκα να τον κάνει αυτό. Όσο για το τραγούδι οι στοίχοι τερίαζουν απόλυτα από την μεριά της Μπέλλα όπου θα είναι και το κεφάλαιο. | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Stella's blog. Σαβ 5 Μάης 2012 - 18:45 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Stella's blog. Τρι 3 Ιουλ 2012 - 20:39 | |
| Χρυσάνθη μου σε ευχαριστώ πολύ αν και καθυστερημένα σου απαντάω. Η ιστορία έχεις πολλές εκπλήξεις θα μείνετε με ανοιχτό το στόμα το ένα κεφάλαια μετά το άλλο θα είναι γεμάτο πόνο και εντάσεις.Ο Εντ δεν είναι τόσο καλός σε αυτήν την ιστορία θα είναι πολύ διαφορετικός από άλλες. Η Μπ έχει να περάσει πολλά και από τους δύο αλλά πιστέψτε με η αλλαγή της θα την αλλάξει δεν θα έχει καμία σχέση με την κοπέλα που ήτανε στα πρώτα κεφάλαια. Όσο για το τέλος θα είναι γλυκόπικρο η απόφαση της δεν θα πιστεύετε ποία θα είναι όλοι θα πάρουν ένα μάθημα και έναν θάνατο που δεν αποκαλύπτω ποίος θα είναι....Θα το διαβάσετε όταν έρθει η ώρα. Γεια σας κορίτσια. Θα ήθελα να ζητήσω ένα μεγάλο συγνώμη για την απουσία μου αλλά μια εξετάσεις μια τα καλοκαιρινά φροντιστήρια που ο χρόνος μου είναι ελάχιστος. Αυτόν τον καιρό τα πράγματα έχουν καλμάρει ψυχολογικά από την ένταση να προλάβω να διαβάσω γιατί σε ένα χρόνο δίνω πανελλήνιες και ακόμη δεν μπορώ να το χωνέψω.Ξεχνιέμαι στο να γράφω όπου τα κεφάλαια με δυσκολία τα τελειώνω αλλά προσπαθώ. Η ιστορία κυλάει αλλά με αργούς ρυθμούς προσπαθώντας να εντάξω τον χρόνο διαβάσματος μου με το χρόνο στο να γράφω. Θα ανεβάσω ένα μικρό μέρος του επόμενου κεφαλαίου και το πολύ μέχρι την Πέμπτη θα το έχετε ολοκληρωμένο.Θα ήθελα να δείξετε την κατανόηση σας για τον περιορισμένο χρόνο μου. ---> http://stella-brokenheart-94.blogspot.gr/2012/07/secret-hidden-desires-8.htmlΠεριμένω τα σχόλια σας και τις απόψεις σας για την συνέχεια τι περιμένετε στα επόμενα κεφάλαια; Φιλία Πολλά. | |
|
| |
| Stella's blog. | |
|