Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Μετά την απήχηση που έχει το blog σου είπα κι εγώ να διαβάσω τις ιστορίες σου. Στο Love is Forever είναι αδύνατον να διαβάσω το πρώτο κεφάλαιο γιατί μου βγάζει κάτι αλαμπουρνέζικα σε στυλ και πρέπει να το κάνω επικόλληση σε δικό μου office για να καταλάβω τι λέει... Γενικά,είναι τόσο διαφορετική η ιστορία σου,γεμάτη ανατροπές,με έκανες να κολλήσω και να γίνω ένα με κάθε ήρωά σου.Ένα πρόβλημα όμως(που νομίζω κάνει και λίγο την ιστορία σου να μειονεκτεί είναι: α)η έλλειψη τελείας β)η έλλειψη τόνων γ)τα ορθογραφικά λάθη Δεν το λέω για να αισθανθείς άσχημα,μην το πάρεις προσωπικά.Απλά πιστεύω πως αν κάνεις μια προσπάθεια να βελτιωθείς και σε αυτά η ιστορία σου θα είναι... Just Perfect!
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
Γεια σας κοριτσια ελειψα αρκετες ημερες απο το φορουμ και απο το μπλοκ μου αυτη η εβδομαδα ειναι αρκετα δυσκολη λογο διαβασματος και φροντιστηριον τρεχω συνεχεια.....Η συνεχεια απο το Love is Forever θα μπει το σαββατο.....δεν την εχω τελειωσει ακομα γιατι ειμαι ακομα στα μισα του κεφαλαιου.....
Fay μου διαβασα το σχολιο σου και ξερω οτι εχεις δικιο αλλα για να βαλω τους τονος κανω πολυ ωρα οσο για τις μεγαλες προτασεις το κανω μερηκες φορες αυτο....Δεν το πηρα στα προσωπηκα απλως λες το σωστο γιατι αυτο ειναι.....
Αυτα ηθελα να πω η συνεχεια θα μπει το σαββατο .
Fay1765 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 1516 Registration date : 04/06/2009
Καλά κάνεις και you are sorry γιατί όλοι εσείς οι συγγραφείς μας έχετε στο περίμενε! Πλάκα κάνω!Ξέρω πως είναι γιατί κι εγώ δεν έχω σηκώσει κεφάλι δυο εβδομάδες τώρα!
Stella Sunlight Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 837 Registration date : 04/06/2010
Επειδη δεν αντεξα ενα πολυ μικρο κομματι απο το 21 κεφαλαιο που εκει θα δειτε την πληρη αληθεια απο την υποθεση της ιστοριας μου...Ελπηζω να σας αρεσει.....
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
Σας ευχαρηστω πολυ κοριτσια πραγματικα η αναμονη πιστευω θα αξηζειτο κεφαλαιο θα ειναι αρκετα μεγαλο θα ειναι και απο τις δυο μεριες την Μπελλας και του Ρομπερτ.Δεν λεω κατι αλλο
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Μπηκε το πρωτο ολοκληρομενο κομματι του κεφαλαιου απο την πλευρα της Μπελλας ..........αλλα ειναι ακομα το μισο υποσχομαι οτι σημερα θα βαλω και το αλλο μισο κεφαλαιο απο την πλευρα του Ρομπερτ το καθηστερω γιατι κανω μερηκες αλλαγες
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
δεν θελω να μεινει αναπηρος ακομα την αγαπαει της το εθεσε τοσο ωραια!!! Στελλα μου θα βαλλεις σημερα την πλευρα του Ρομπερτ? Για μια ακομα φορα εκπληκτικο....
peby Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : salonika Αριθμός μηνυμάτων : 710 Registration date : 22/12/2009
Αχ μακάρι να μη μείνει ανάπηρος ο Ρόμπερτ!!! Μακάρι!!! Αχ αχ αχ!!! Πολύ στενοχωρήθηκα αλλά και συγκινήθηκα παράλληλα!!! Μπράβο Στέλλα μου!!! Ήταν μια εκπληκτική συνέχεια!!! Μπράβο!!! Ανυπομονώ για το κεφάλαιο από την πλευρά του Ρόμπερτ!!!
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
στελλα μ καταρχας σove is forever εχω ριξει τ κλαμα.!ποσο αγαπιουνται αυτα τα παιδια.!!!και ευχομαθι να μν μεινει ο εντ αναπηρος.!!στην αλλη ιστορια πωπω τη διαβασα εισαι με 1οο φορες ειδικα τωρα στ πιο προσφατο στ καλυτερο τα εκοψαν τ παιδια.!!! τ να θελει αραγε η μαμα της μπελλα.?ανυπομονω για τ συνεχεια.!
pretty witch Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 34 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 518 Registration date : 11/06/2009
Πω πω! έχω μείνει έτσι .... τι να πρωτοπω; Για την πλοκή της ιστορίας σου; για τον τρόπο γραφείς σου; από όπου και να το πιάσω δεν έχω λόγια! Είσαι εκπληκτική! Συνέχισε έτσι, σε στηρίζω με τα 1000!
Stella Sunlight Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 837 Registration date : 04/06/2010
Σας ευχαρηστω ολες σας για την υποστηρηξη σας....Η συνεχεια απο το 21 κεφαλαιο απο την πλευρα του Ρομπερτ μολις εχει μπει.....Που δεν την εβαλα χθες αλλα δεν μπορουσα.....
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
Στελλα μου , γλυκια μου το κεφαλαιο αυτο το λατρεψα πραγματικα! ο Ρομπετ ειναι τοσο διαφορετικος με αλλες σκεψεις , αλλα συναισθηματα! εχει αλλαξει εντελως για τον ερωτα του! η Μπελλα ηταν τοσο τυφλη που δεν το ειδε! και ακομα και οταν τον χτυπησε το αυτοκινητο σκεφτοταν οτι δεν αξιζει την αγαπη της! ανηκουστο!εκλαψα τοσο πολυ δεν λεω και η Μπελλα εχει καποιο δικιο ,αλλα πιστευω οτι του φερθηκε αδικα δεν του εδωσε καν την ευκαιρια να εξηγησει !
καποια σημεια με αγγιξαν τοσο πολυ!οπως το τελος!!! ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ για μια ακομα φορα
daisyalicecullen Eclipse Bitten
Ηλικία : 29 Τόπος : London <3 Αριθμός μηνυμάτων : 373 Registration date : 01/06/2010
στελλα μου το κεφαλαιο αυτο ηταν θειικο!!!! πραγματικα υποκλινομαι δεν εχω κατι να πω...οτι και να πω μπροστα του θα ειναι λιγο...λεξεις για να το χαρακτηρισουν...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! και για τη μερια του ρομπερτ τι να πω εγω?μια κοινη θνητη?!?!?!ηταν απιστευτο...ειδαμε ποσο την αγαπαει...ποσο ζηλευει!!!!χιχιχιχι...το μονο που ελπιζω ειναι να μην μεινει αναπηρος...σε εγκλιπαρω μην μας τον αφησεις ετσι.... μπραβο και παλι αγαπη μου!!! ανυπομονω για την συνεχεια-περιττο!!!
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010