| Stella's blog. | |
|
+32kati AspaKorth nantia01 Mrs.Christina annia Fay1765 dolores!! xrysanthi hlhtwilightmania peby zenia21 Niki Patt Emy+Robert T-NM-E-BD nora LadyTaniaXd pretty witch aggelikoulaa sisaki despina aek robert\'s girl !!!twilight!!! Zafrina Bella07 daisyalicecullen twilightsagaddicted mR.Geo ROBELINA ed<3 sandra21 Lizzy Cullen Stella Sunlight 36 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Stella Sunlight Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 837 Registration date : 04/06/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Stella's blog. Δευ 27 Ιουν 2011 - 17:59 | |
| Χρυσάνθη μου σε ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο σου χαίρομαι πολύ που σου αρέσει η ιστορία μου. .Επίσης να σε ευχαριστήσω και την στήριξη σου που μου δίνεις. | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 837 Registration date : 04/06/2010
| |
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Stella's blog. Δευ 27 Ιουν 2011 - 18:14 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Stella's blog. Κυρ 24 Ιουλ 2011 - 23:28 | |
| Γεία σας κορίτσια μου. Μέτα απο καιρό χωρίς ίντερεντ και υπολογιστή λόγο ότι ήμουν σε διακοπές αλλά και στο χωρίο μου.Ήρθα με πολύ ένεργια και διάθεση να σηνεχήσω τις ιστορίες μου.Σε αυτό το διάστημα που έλειπα ασχολήθικα με την δικιά μου ιστορία γράφοντας κάθε μέρα κεφάλάιο Οι χαρακτήρες μου εξελίζονται σε κάθε κεφάλαιο όπως και το μυστήριο της υπόθεσης.Σχεδόν έχω μεταφέρει το κεφάλαιο στο μπλόκ μου και θα το ολοκληρώσω αύριο.Σας έχω μια μικρή γεύση απο το δεύτερο κεφάλαιο. ---->http://stella-brokenheart-94.blogspot.com/2011/07/2.html Μπορείτε να το διαβάσετε και να αφήστε τα σχόλια σας το μικρό μέρος που έβαλα.Όσο για το Fall Baby Fall σας υπόσχομαι σύντομα να βάλω το επόμενο κεφάλαιο. Φιλιά Πολλά. Στέλλα. | |
|
| |
robert\'s girl Eclipse Bitten
Αριθμός μηνυμάτων : 400 Registration date : 24/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Stella's blog. Δευ 25 Ιουλ 2011 - 8:51 | |
| Στέλλα μου να σε ρωτήσω τώρα κοντά να περιμένουμε και συνέχεια από τα Dark Heart & Love s Fever;;; | |
|
| |
Mrs.Christina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Στον κόσμο των βιβλίων και της συγγραφής!!! Αριθμός μηνυμάτων : 1682 Registration date : 02/12/2009
| Θέμα: Απ: Stella's blog. Δευ 25 Ιουλ 2011 - 12:02 | |
| Welcome Back, sweetie! Ελπίζω να πέρασες τέλεια στις διακοπούλες σου! To κεφάλαιο αυτό φαίνεται να είναι πάρα πολύ ενδιαφέρον και η πλοκή του είναι συνεχόμενη! Οι περιγραφές σου μέχρι εδώ είναι φοβερές! Μπράβο σου, αγαπούλα μου! Περιμένω το υπόλοιπο κεφάλαιο! Φιλάκια Πολλά! | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Stella's blog. Δευ 25 Ιουλ 2011 - 12:25 | |
| στελλιτσα καλως ηρθες πισω .. φαινεται πολυ ελκυστικο και ενδιαφερον το επομενο κεφαλαιο .. ανυπομονω να το διαβασω ολοκληρο | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Stella's blog. Δευ 25 Ιουλ 2011 - 16:28 | |
| Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου. Πραγματικά χρειαζόμουνα λίγη ξεκούραση και να ξεφύγω απο την καθημερινόνητα της πόλης.Με βοήθησε να πάρω ενέργεια και πολύ έμπνευση που με κάνει χαρούμενη γιατί ο τρόπος γραφής μου έχει αλλάξει γράφωντας μια δικιά μου ιστορία. Robert girl οι συνέχειες απο το Love is Forever και Dark Heart θα τις βάλω σύντομα προσπαθώ να οργανωθώ απο την στιγμή που έλειψα για τις διακοπές μου.Λίγη υπομονή και σύντομα θα τις βάλω στο μπλόκ μου. Χριστίνα μου σε ευχαριστώ για το καλώς όρισμα σου με χαροποιεί που σου άρεσε το μικρό κομμάτι που έβαλα.Προσπαθώ να περιγράψω πιο πολύ τα συναισθήματα της ηρωίδας μου όσο πιο το δυνατόν γίνεται. Είναι δύσκολα αρκετά να κάνεις κάτι δικό σου και πίστεψε όσο ήμουν για διακοπές περνούσε απο το μυαλό μου να σταματήσω και να διαγράψω την απόφαση που έχω πάρει αλλά έχω μάθει να μην παρατάω και όταν αρχίζω κάτι να το τελειώνω. Ελίνα μου σε ευχαριστώ πολύ αγάπη μου και εσένα. Χαίρομαι που σου άρεσε ένα μέρος απο το κεφάλαιο που έβαλα.Θα έχει πολλές εκπλήξεις το κεφάλαιο που θα διαβάσεις. Το βραδάκι θα έχετε ολοκληρωμένο κεφάλαιο απο την ιστορία μου. Φιλάκια Πολλά. Στέλλα. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Stella's blog. Τρι 26 Ιουλ 2011 - 2:28 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Stella's blog. Τρι 26 Ιουλ 2011 - 11:59 | |
| τελειο κεφαλαια.. νιωθει μια περιεργη ελξη για αυτον αλλα δεν θελει να παρασυρθει.. τον χαστουκισε , πω πω .. ποιος ειδε τον θεο και δεν τον φοβηθηκε.. εξαιρετικη δουλεια στελλιτσα μου για αλλη μια φορα με εκανες ν ανυπομονω για το επομενο κεφαλαιο | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Stella's blog. Τρι 26 Ιουλ 2011 - 18:07 | |
| Ελίνα μου σε ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου για το σχόλιο σου χαίρομαι που σου άρεσε το κεφάλαιο.Νιώθει ήδη ότι έχει μια εππιροή επάνω της θα δείτε πολλές εκπλήξεις στη συνέχεια, σιγά σιγά ο Ντέρεκ θα βγάλει την πιο σκοτεινή πλευρά του εαυτού του. Το επόμενο κεφάλαιο θα το ανεβάσω αύριο το βράδυ για να προλάβω να το μεταφέρω στο μπλόκ μου. Φιλία Πολλά. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Stella's blog. Δευ 12 Σεπ 2011 - 23:45 | |
| | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| |
| |
| Θέμα: Απ: Stella's blog. Δευ 12 Σεπ 2011 - 23:53 | |
| θα ειμαστε εδω να αγωνιουμε για να διαβασουμε κεφαλαιο .. καλως ηρθες και παλι κοντα μας | |
|
| |
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
| Θέμα: Απ: Stella's blog. Δευ 12 Σεπ 2011 - 23:57 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Stella's blog. Τρι 13 Σεπ 2011 - 0:07 | |
| Σας ευχαριστώ πολύ Μαρίνα μου και Ελίνα μου πραγματικά ήταν δύσκολο αλλά το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό τα κεφάλαια τα έγραφα απο τα τέλη Ιουλίου.Αν και στεναχωρίεμαι πολύ που τελείωσα τo Fall Baby Fall αλλά κάθε αρχή έχει και το τέλος της. | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
| Θέμα: Απ: Stella's blog. Τρι 13 Σεπ 2011 - 0:08 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Stella's blog. Τρι 13 Σεπ 2011 - 0:08 | |
| Σε ευχαριστώ πολύ T-NM-E-BD μου το σάββατο έρχαιτε καινούργιο κεφάλαιο... | |
|
| |
| |
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Stella's blog. Τρι 13 Σεπ 2011 - 12:04 | |
| τελεια στελλα μου.μου εχει ληψει πολυ αυτη η ιστορια. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Stella's blog. Σαβ 15 Οκτ 2011 - 22:36 | |
| Γεία σας κορίτσια Μόλις έβαλα την αρχή του 4 κεφαλαίου Fall Baby Fall. Αύριο θα βάλω το υπόλοιπο κεφάλαιο απο την μεριά της Έλενας. Και όπως σας είπα η ιστορία θα έχει πολλές εκπλήξεις και εντάσεις. ---> http://stella-brokenheart-94.blogspot.com/2011/10/4o-k.htmlΥ.Γ.Έχω ετοιμάσει και ένα βίντεο για το Fall Baby Fall όπου μπορείτε να το δείτε. Φιλάκια Πολλά. Στέλλα. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Stella's blog. Κυρ 16 Οκτ 2011 - 10:19 | |
| τελειο το κεφαλαιο , στελλα μου .. ο τζειμς φαινεται μεγαλο καθαρμα και ο εντ θελει τοσο πολυ την ελενα ... ανυπομονω για την συνεχεια ... - Σπόιλερ:
μια φιλικη συμβουλη , μην το παρεις για κακο , προσεξε λιγο τον ορθογραφια σου !!!
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Stella's blog. Δευ 17 Οκτ 2011 - 14:15 | |
| Σε ευχαριστώ πολύ Ελίνα μου ναι πράγματι είναι αλλά θα δείτε στην συνέχεια που μπορεί να φτάσει για τα λεφτά.... - Σπόιλερ:
Δεν το πήρα προσωπικά απλώς δεν έχω χρόνο για να καθίσω να διορθώσω τα ορθογραφικά μου είμαι πνιγμένη στα φροντιστήρια και έχω μεγάλο άγχος .Το πρόβλημα είναι πως δεν έχω και deat και είναι δύσκολο
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Stella's blog. Σαβ 12 Νοε 2011 - 17:37 | |
| Γεία σας κορίτσια. Λυπάμαι πολύ το ξέρω πως είμαι απαράδεχτη αλλά ο χρόνος είναι περιορισμένος και δεν μπορώ να ανεβάσω τα κεφάλαια απο το Fall Baby Fall θα προσπαθήσω να ανεβάζω κάθε δεύτερο σαββατοκύριακο στο ελέθευρο χρόνο που θα έχω απο όλα θα γράφω το κεφάλαιο και θα το ανεβάζω αναφέρω ξανά ότι το Fall Baby Fall είναι ήδη ολοκληρωμένο. Επίσης μια νέα μικρή ιστορία έρχεται αύριο με το πρώτο κεφάλαιο.Ο τίτλος του Beautiful Lie.Την έγραφα καιρό είναι 5 κεφάλαια αλλά χωρισμένα στην μέση.Οι χαρακτήρες είναι ο Έντουαρντ,η Έλενα,ο Νταίμον,ο Έμετ,η Κάρολαιν,η ¶λις και το Τζάσπερ το θέμα της ιστορίας είναι η απιστία και το ψέμα.Δεν λέω κάτι παρά πάνω αλλά τα κεφάλαια θα είναι με βάση τη επιλογή του τραγουδιού που θα βάζω. Ελπίζω να σας αρέσει η νέα μικρή ιστορία μου θα ανεβεί αύριο το πρωί. Φιλιά Πολλα. Στέλλα. Υ.Γ Πάρτε και και μία πρώτη γεύση από το τραγούδι. https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=E5Y30MaQ_3U | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Stella's blog. Σαβ 12 Νοε 2011 - 18:43 | |
| υπεροχο τραγουδι , ανυπομονω να το διαβασω | |
|
| |
| Stella's blog. | |
|