Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
ΤΕΛΕΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΤΕΛΕΙ ΤΕΛΕΙΑ ΤΕΛΕΙΑ συνέχεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αχ αυτός ο Μέισεν!!! Γιατί τον έδειρε τον Γουίλ??? Σίγουρα την θέλει ακόμη, αλλά είναι εγωιστης και δεν το παραδέχεται!!!! Στελλίτσα μου, υπέροχο κεφάλαιο!!!!!!! Μπράβο σου!!!!!!!!!!!!!!!! Ανυπομονω για τη συνέχεια!!!!!!!!!!
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
καλα τελεια η συνεχεια.!!!δωσε ρομπερτ.!!!!πολυ χαρηκα που τ εφτιαξαν ο γουιλ με την μπρεντα..ενταξει λγ ξυλο αδικα εφαγε ο καημενος αλλα τι να τον κανουμε..ερωτας χωρις ζηλια δεν γινεται αλλα και αυτος ο ρομπ τι της ειπε της κοπελας κριμα..!θα φυγει αραγε.?ανυπομονω για τη συνεχεια.!
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
Στελλιτσα μου δεν την περιμενα με τιποτα αυτη την συνεχεια γιατι το εκανε αυτο ο Μεισεν και χτυπησε τον Γουιλ; μυαλο δεν βαζει...συνεχιζει να ειναι εγωιστης!!μακαρι να μην το εννοει η Μπελλα οτι θα φυγει δεν θα το αντεξω θα τους σκοτωσω και τους δυο γιατι αγαπιουνται και κανουν χαζομαρες αντε!!!
Για αλλη μια φορα η συνεχεια θεικη , υπεροχη , καταπληκτικη!!!!!!
daisyalicecullen Eclipse Bitten
Ηλικία : 29 Τόπος : London <3 Αριθμός μηνυμάτων : 373 Registration date : 01/06/2010
ενα περιεργο πραγμα και το ιδιο αναρωτιομουν...ποτε θα μπει η συνεχεια!!!καθομαι σε αναμενα καρβουνα!!!!ενταξει ηταν πολυ μεγαλη βλακια αυτο που εκανε ο ρομπερτ αλλα και η μπελλα να φυγει???οχιιιι... αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι το γιατι το εκανε!!ειναι δυνατον??γιατι λεει αυτα τα πραγματα??δεν νιωθει τιποτα γι αυτην πλεον???τωρα ομως πρεπει να αρχιζει το καλο!!!να δω τι θα κανει μολις μαθει οτι η μπελλα θα φυγει θελω!!!!στελλακι μου η ιστορια σου ειναι καταπληκτικη και χαιρομαι παρα πολυ που την γραφεις!!!καθε φορα με εκπλησσει το καινουργιο κεφαλαιο!!!οταν το διαβαζω ολο σκεφτομαι οτι οπου να ναι θα τελειωσει και μετα αρχιζω να το διαβαζω πιο σιγα!!! μπραβο σου αγαπη μου!!!
Stella Sunlight Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 837 Registration date : 04/06/2010
Κοριτσια σας ειχαρηστω πολυ για τα καλα σας λογια μου .....πραγματικα χαιρομαι ......θα ηθελα να σας πω οτι το 2 κεφαλαιο απο τη καινουργια μου ιστορια μολις μπηκε στο μπλοκ μου...
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
Μόλις διάβασα την συνέχεια από το κεφάλαιο 19 και έχω μείνει! Πραγματικά πρώτη φορά νιώθω τόσο αντιπάθεια για τον Έντουαρντ σε fanfiction,τόσο αλαζόνας και εγωιστής,με εκνευρίζει τα μάλα,γγγρ! Τώρα ο καημένος ο Γουίλ γιατί τις έφαγε; Γιατί το έκανε αυτό,να μας δείξει πόσο μάγκας είναι;;; Πλέον είμαι σίγουρη και να (ξανά)-αλλάξει χαρακτήρα,πάντα κάτι θα με τρώει γιατί θα θυμάμαι πως φερόταν παλιά...Περιμένω συνέχεια!
Όσο για το 2ο κεφάλαιο από την καινούρια σου ιστορία δεν έχω λόγια...Γενικά και το story αλλά και ο τρόπος που γράφεις μου "δίνουν" μια ανάλαφρη ατμόσφαιρά,δηλαδή είναι κάτι που το διαβάζεις ευχάριστα,και "τρέχει" σχετικά καλά,έχει ωραία ροή!Επίσης περιμένω συνέχεια!
-Φιλάκια πολλά
robert\'s girl Eclipse Bitten
Αριθμός μηνυμάτων : 400 Registration date : 24/03/2009
πολύ ωραία η συνέχεια.... ανυπομωνώ για τη συνέχεια... Αναρωτιέμαι για το τι θα κάνει ο Ρόμπερτ.... Αλήθεια υπάρχει περίπτωση να ανεβάσεις Κυριακή ή Δευτέρα?
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
Σας ευχαρηστω πολυ κοριτσια εεε...οσο για την συνεχεια απο το Love is Forever θα αργησει να μπει νομηζω γιατι θελω χρονο να σκεφτω το τι θα γινει οσο για την καινουργια μου ιστορια μολις μπηκε 3 κεφαλαιο θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας για την καινουργια μου ιστορια για να ειμαι σιγουρη αν ειναι να το συνεχησω η οχι.....
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 837 Registration date : 04/06/2010
Φυσικά και να τη συνεχίσεις Στέλλα μου!!!!!! Η ιστορία σου είναι θ--ε--ϊ--κ--ή!! Τη λατρεύω!!! Και η συνέχεια...-όπως προαναφέρθηκε-....μαγευτική!!! Πολύ...πολύ...ΠΟΛΥ ρομαντική!!! Ανυπομονώ για το επόμενο κεφάλαιο!!!!!!!!
Στελλα μου καλα την συνεχεια αυτη δεν την περιμενα με τιποτα! δεν το πιστευω τελικα οτι εγινε ετσι η πρωτη τους φορα!!η Μπελλα πολυ κλαψιαρα λες και δεν ηθελε τωρα απλα με στενοχωρει που μετανιωνει μακαρι μετα απο αυτο να μην τον διωξει παλι δεν θα το αντεξω
Το επομενο κεφαλαιο θα καθυστερησει;το ξερω οτι ειμαι απλιστη αλλα ελπιζω πως οχι
Για αλλη μια φορα "ΕΓΡΑΨΕΣ"
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
H συνέχεια ήταν... έμεινα με το στόμα ανοιχτο!!! Πω πω... <<τέλεια!!! Ευχομαι μετά από αυτό...να είναι μαζί!! Δεν θα αντέξω τις επιπολαιότητες του Ρόμπερτ άλλο!!! Πρέπει να είναι μαζί!!!!!!!! Στέλλα μου το κεφάλαιο ήταν.........ΤΕΛΕΙΟ ΤΕΛΕΙΟ ΤΕΛΕΙΟ!!! Ήταν α-π-ί-σ-τ-ε-υ-τ-ο!!!!!!!!!!! Μπράβο!!!! Ανυπομονώ για τη συνέχεια!!!!!!!!!!!!