Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
πωπω στελλα μ καταπληκτικο.!!δεν ξερω πια τι να σκεφτω για τ ρομπερτ απο τη μια τον λυπαμαι και καταλαβαινω οτι την αγαπαει και απο την αλλη μου ερχεται να του δωσω μια μπουνια.. πωπ δακρυσα πραγματικα σε αυτο τ κεφαλαιο.!ανυπομονω για τ επομενο.!
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
απιστευτη συνεχεια , ειναι πληγωμενος ο ρομπερτ και θα την κανει να πονεσει αλλα και αυτη φταιει και τωρα για να λεμε την αληθεια φταινε και οι δυο ανυπομονω για την συνεχεια
Stella Sunlight Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 837 Registration date : 04/06/2010
τελειο τελειο.!!!!!εκει πουχαρηκα που ο ρομπερτ της ιεπ σε αγαπω ακομη και εγινε τ εγινε...μετα πατανε αυτο τ μαλωμαα.!!!τ να πω γι αυτους τους 2.!απλα ανυπομονω γαι τ επομενο!! με χεις καθηλωσει.!!!!
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
΄Οντως πια τι συμβαίνει με αυτά τα παιδιά;;;;Από τη μια καταλαβαίνω την Μπέλλα η οποία θέλει να κρατήσει κάποια απόσταση για να προστατεύσει τον εαυτό της μα αυτό που με έχει μπερδέψει είναι η στάση του Ρόμπερτ, από τη μια αισθάνεται τόση αγάπη και από την άλλη τόση οργή,μα το αποκορύφωμα είναι πως τώρα έχει και σχέση με την Μπρέντα....(Εγώ πάντως άμα μου συνέβαινε αυτό δεν θα ήθελα να ξαναδώ ούτε αυτόν ούτε την φίλη μου ούτε ζωγραφιστούς οπότε κατά κάποιο τρόπο καταλαβαίνω απόλυτα την Μπέλλα).
Για άλλη μια φορά Στέλλα μου μας έχεις καθηλώσει. Αναμένουμε με αγωνία την συνέχεια,ελπίζω να μην αργήσει πολύ.... (Να σε ρωτήσω πότε να περιμένουμε συνέχεια και από το Dark Heart;)
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
Αγαπες μου σας ευχαρηστω πολυ.Ναι πραγματη εχετε δικιο που η Μπελλα καθεται και ανεχεται τον Ρομπερτ αλλα τον αγαπαει εχω να σας πω τα επομενα κεφαλαια θα εχουν πολλα απροσμενα....!!!
Οσο για την συνεχεια του Dark Heart θα ειναι ετοιμη την παρασκευη επισης και το πρωτο κεφαλαιο απο το The Black Moon για αυτο θα αργησω να βαλω την συνεχεια.
Καντε λιγη υπομονη μεχρη την παρασκευη για την συνεχεια απο του Dark Heart και Love is Forever!!!
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
Στελλα μου να δω που θα φτασουνε αυτη η δυο! η εξελιξη οτι ο Ρομπερτ πηγε με την Μπρεντα ηταν πολυ για να την χωνεψω ποσο μαλλον η Μπελλα!δεν την δικαιολογω και οι δυο κανουν συνεχεια λαθοι!!! δεν αντεχω αλλο!!θα κανουν ποτε τιποτα σωστο;
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 837 Registration date : 04/06/2010
Στελλα μου η συνεχεια καταπληκτικη... Οσο σκεφτομαι τι ειχε στο μυαλο του να κανει ο Εντουαρντ στον Στεφαν τρελενομαι Δεν εχω συνηθισει ετσι τον Εντ μου φαινεται πολυ αγενης , εγωιστης και υπεροπτης... Με εξιταρει και αυτη η οπτικη του αλλα κατι δεν μου παει στον χαρακτηρα του και στην συμπεριφορα του προς την Μπελλα Περιμενω να δω τι θα γινει στην συνεχεια...
Τωρα παω να διαβασω και την καινουρια σου ιστορια!
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
Και τωρα ειμαι καπως ετσι Ξεμασελιαστικα, δεν το πιστευω οτι ο Εντουαρντ εκανε την Μπελλα βρικολακα παρα την θεληση της. Πρεπει να μαθουμε το γιατι , την αγαπουσε ή απλα ηθελε καποια διπλα του για να τον συντροφευει;
Σε παρακαλω Στελλα μου βαλλε συντομα συνεχεια... Εκπληκτικη ιστορια , περιμενω να δω περισσοτερη πλοκη!
Χαιρομαι πολυ κοριτσια που σας αρεσε η καινουργια μου ιστορια σας ευχαρηστω πολυ .Οσο για το χαραχτηρα του Εντουαρντ στο Dark Heart ειναι πολυ εγιωστης για τον λογο οτι θελει μονο δικη του Μπελλα και δεν μπορει να δεχτη οτι αγαπαει και τον Στεφαν.
Οσο για το χαρατηρα του Εντουαρντ The Black Moon δεν θα αποκαλυψω τιποτα μεχρη τα επομενα κεφαλαια θα ηθελα εσεις να δειτε τα στοιχεια του ευατο του.
Η συνεχεια απο το Love Is Forever Part 2 θα ειναι ετοιμη την τεταρτη εχω ηδη αρχησει να γραφω το κεφαλαιο.
Αυτα μεχρη στιγμης.Η επομενο κεφαλαιο απο το The Black Moon θα ειναι ετοιμο το σαββατο.
Μολις εβαλα ενα μικρο μερος απο το Τhe Black Moon επληζω να σας αρεσει δεν το εχω τελειωσει ακομα ειμαι ακομα στην μεσι το κεφαλαιο θα ειναι ολοκληρομενο το σαββατο .
Περημενω την γνωμη σας οτι και αν ειναι θετικη η αρνητικη
hlhtwilightmania New Moon Victim
Ηλικία : 28 Τόπος : Κορυδαλλός Αριθμός μηνυμάτων : 193 Registration date : 18/10/2010
Σε ευχαρηστω πολυ γλυκια μου η συνεχεια απο το Love is Forever Part 2 θα ειναι τελικα ετοιμη αυριο ειμαι προς του κεφαλαιου κανονικα ητα να ειναι ετοιμη σημερα αλλα υπολογησα λαθος το χρονο...
Στελλα μου τελεια η συνεχεια... Η Μπελλα επιτελους βρηκε την Αλις δεν ειναι πια μονη της. Ελπιζω να δουμε συντομα καποια συνεχεια. Κυριως απο το love is forever...Μου εχει λειψει.Μπραβο σου παντως.