| Stella's blog. | |
|
+32kati AspaKorth nantia01 Mrs.Christina annia Fay1765 dolores!! xrysanthi hlhtwilightmania peby zenia21 Niki Patt Emy+Robert T-NM-E-BD nora LadyTaniaXd pretty witch aggelikoulaa sisaki despina aek robert\'s girl !!!twilight!!! Zafrina Bella07 daisyalicecullen twilightsagaddicted mR.Geo ROBELINA ed<3 sandra21 Lizzy Cullen Stella Sunlight 36 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Stella Sunlight Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 837 Registration date : 04/06/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Project Thoughts
| |
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Stella's blog. Σαβ 16 Οκτ 2010 - 19:22 | |
| θες να με ξεκανεις ετσι?? δεν εξηγειται διαφορετικα , τι συνεχεια ειναι αυτη ?? εμεινα μονο αυτο σου λεω δεν εχω λογια , απεριγραπτο , συγχαρητηρια! καλα ο robert θεος , την σεβαστηκε , σημαινει οτι την αγαπαει τρελά , οσο για την μπελλα δεν μπορει να κρατηθει και πολυ μακρια του , αχ μακαρι ολα να πανε καλα , περιμενω με τρελη ανυπομονυσια την συνεχεια | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 837 Registration date : 04/06/2010
| |
| |
Bella07 Eclipse Bitten
Ηλικία : 47 Τόπος : Κρητη Αριθμός μηνυμάτων : 435 Registration date : 13/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Stella's blog. Σαβ 16 Οκτ 2010 - 20:32 | |
| Θα το παθω το εγκεφαλικο δεν γλυτωνω τη συνεχεια ηταν αυτη?Μου αρεσε ετσι πως τις φερθηκε ακι εχει αρχησει να καταλαβενει την αξια τις. | |
|
| |
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Stella's blog. Σαβ 16 Οκτ 2010 - 22:11 | |
| καλα ε στελλα μ τ κεφαλαιο ηταν αυτο.;;επιτελους ο εντουαρντ και η μπελλα φιληθηκαν.!!και ο εντ αχ τι καλα επιτελους καταλαβαινουμε τα συναισθηματα του.!και η μπελλα επιτελους λυγισε..!και πολυ μου αρεσε που ο εντ δεν την βλεπει οπως τις αλλες.!μπραβο.!!ενα απο τα πιο ωραια κεφαλαια μεχρι τωρα.!ανυπομονω για το επομενο.! | |
|
| |
daisyalicecullen Eclipse Bitten
Ηλικία : 29 Τόπος : London <3 Αριθμός μηνυμάτων : 373 Registration date : 01/06/2010
| Θέμα: Απ: Stella's blog. Κυρ 17 Οκτ 2010 - 0:59 | |
| θα μας ξεκανες πριν την ωρα μας εσυ στελλα μου!!! τι συνεχεια ηταν αυτη??μολις τη διαβασα εμεινα καπως ετσι μου αρεσε παρα πολυ που επιτελους καταλαβαμε τι νιωθει ο ρομπ,ο οποιος πρεπει να την αγαπαει παρα μα παρα μα παρα μα παρα μα παρα πολυυυυ....σκεφτηκε την αξια της μπελλα και τελικα εφυγε ετσι;;χωρις να κανει τιποτα μαζι της?δεν παιζεται ο ανθρωπος...ειναι τελειος!!!τη σεβαστηκε πανω απο ολα!!τελικαομως θα μας πεις γιατι φιληθηκε με την αλις;;απο αντιδραση το εκανε??παντως αυτο το κεφαλαιο ηταν το αποκορυφωμα της ιστοριας σου!!μπραβο στελλακι μου!!!αχχχχ...εχω ξετρελαθει!!!και η μπελλα αφου τον αγαπαει(γιατι οσο ψυχρη και να ηταν μπροστα στον ρομπ εμφανιστηκε ο παλιος της εαυτος...αυτος που αγαπαει ο ρομπερτ!!) ας αφησει στην ακρη τους ενδοιασμους της!!!! ανυπομονω για το επομενο κεφαλαιο,ποτε περιπου να το περιμενουμε;;!!!να ρωτησω κατι...στο επομενο θα μας πεις γιατι η μπελλα φιλησε τον γουιλ μπροστα στν εντουαρντ?? ΥΓ:το ανυπομονω δεν εκφραζει ουτε το 1/3 αυτου που νιωθω... φιλακια πολλα | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : London <3 Αριθμός μηνυμάτων : 373 Registration date : 01/06/2010
| |
| |
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Stella's blog. Κυρ 17 Οκτ 2010 - 11:08 | |
| που ειναι αυτος ο προλογος??γιατι μπερδευτηκα | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Stella's blog. Κυρ 17 Οκτ 2010 - 11:11 | |
| άκυρο το βρηκα , καλα τι τελειος προλογος και ο ρομπερτ τοσο μα τοσο γλυκος!! | |
|
| |
| |
| |
| |
| |
| Θέμα: Απ: Stella's blog. Κυρ 17 Οκτ 2010 - 14:40 | |
| μολις το διαβασα τι να πω καθε γορα μεγαλουργεις . τι ωραια τα φτιαξανε δεν ξερεις ποσο χαρουμενη με κανει αυτο , συνεχεια οπωσδηποτε | |
|
| |
| |
| |
Bella07 Eclipse Bitten
Ηλικία : 47 Τόπος : Κρητη Αριθμός μηνυμάτων : 435 Registration date : 13/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Stella's blog. Κυρ 17 Οκτ 2010 - 14:52 | |
| Το διαβασα και εγω και απο τοτε εχω ενα ηλιθιο χαμογελο,ειμαι πολυ χαρουμενη που τα βρηκαν και ειναι μαζι.Θελω πολυ να μαθω ομως τι εχει γινει με την Αλις και αυτον. | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
| Θέμα: Απ: Stella's blog. Κυρ 17 Οκτ 2010 - 17:19 | |
| πωπω ικι εμενα πολυ μου αρεσει που ειναι επιτελους μαζι.!!αναρωτιεμαι τωα τι θα γινει μτ ν γουιλ και την αλις.!ανυπομονω για την συνεχεα.!!μπραβο.! | |
|
| |
| |
| |
| Θέμα: Απ: Stella's blog. Κυρ 17 Οκτ 2010 - 22:58 | |
| στελλα μ τελεια η συνεχεια.!στην αρχη τρομαξα νομιζα κι εγω οτι θα μαλωναν αλλα οκ..τι γλυκος ο ρομπερτ.!!μπραβο.!ανυπομονω για τη συνεχεια.! | |
|
| |
pretty witch Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 34 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 518 Registration date : 11/06/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Stella's blog. Κυρ 17 Οκτ 2010 - 23:30 | |
| αααααχ και βαααχ! ειναι τα μονα που μπορώ να πω αυτή τη στιγμή!!!! τι ρομαντισμός,τι παραστατικότητα! ....η συνέχεια ήταν μαγευτική!!!! ...Λατρεύω τον εντουαρτ, και λυπάμαι την Μπέλλα έχει έρθει σε πολύ άσχημη θέση...επίσης λυπάμαι λίγο τον Γουίλι,τον καημενούλικο περνάει και αυτός μεγάλο λούκι,αλλά από την αλλή είναι πανπόνηρος την έβαλε να ορκιστεί ότι δεν θα τον αφήσει και τώρα βρήκε την βολεψιά του!!!!.....Περιμένω με αγωνία επόμενο κεφάλαιο και εύχομαι να μην αργήσει!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Stella's blog. Δευ 18 Οκτ 2010 - 0:58 | |
| καλα τι να πω;;οτι και να πω θα ειναι λιγο...αλλα τεσπα!!! ο ρομπερτ...απεριγραπτος!!εχει αλλαξει υπερβολικα πολυ..αγνωριστος εγινε!!ρομαντικοτατος,γλυκητατος,υπεροχος και απο οτι φαινεται τουλαχιστον ερωτοχτυπημενος για τα καλα!!!τον λατρευω!!!ειναι μοναδικος! γενικα το κεφαλαιο ηταν σιγουρα ενα απο τα αγαπημενα μου οπως και το 11 βεβαιως βεβαιως!! στη σκηνη που ρωτησε η μπελλα τον ρομπερτ αν τωρα ειναι μαζι και της απαντησε οτι εχει ηδη αγορι αυτη,δεν μπορουσα να βγαλω το χαμογελο απο το προσωπο μου!! ασε που στο τελος πηγα να παθω εγκεφαλικο...τρομαξα επειδη νομιζα πως θα μαλωναν.ΕΥΤΥΧΩΣ βεβαια δεν εγινε κατι τετοιο!! μπορω ναπω πως λυπαμαι λιγο τον γουιλ αλλα καλα να παθει γιατι οπως λεει και η μπελλα αυτος την ειχε αφησει!!!ακους εκει να την βαλει να ορκιστει κιολας...απαπα,ΕΛΕΟΣ! ρομπ <3 και τα μυαλα στα καγκελα!!! εννοειται πως δεν μπορω να περιμενω για την συνεχεια...αλλα δεν χρειαζεται να αγχωνεσαι...οποτε μπορεσεις!!! | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| |
| |
| Θέμα: Απ: Stella's blog. Τρι 19 Οκτ 2010 - 14:45 | |
| μονο εγω δεν εχω κανει σχολια για αυτη την υπέροση , καταπληκτικη , θεικη, φανταστικη συνέχεια!? τι να πω , μου αρεσουν σαν ζευγαρι και να αραιωνει σιγα σιγα ο γουιλ , περιμενω το επομενο κεφαλαιο | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Stella's blog. Τρι 19 Οκτ 2010 - 16:39 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Stella's blog. Τρι 19 Οκτ 2010 - 16:41 | |
| θα περιμενουμε με αγωνια την συνεχεια! | |
|
| |
Bella07 Eclipse Bitten
| Θέμα: Απ: Stella's blog. Τρι 19 Οκτ 2010 - 16:55 | |
| Θα μετραμε τις ωρες μεχρι την τεταρτη. | |
|
| |
| |
| |
| Stella's blog. | |
|