Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Θέμα: Απ: Σχολια για Μαυρα τριανταφυλλα στο χιονι.... Πεμ 16 Δεκ 2010 - 23:42
παιδια δεν ξερω εχω γραψει λιγο αλλα χειρογραφα επειδη τελευταια εβδομαδα πιεζουν τα διαγωνισματα πιστευω απο τεταρτη αλλα αν τα καταφερω και πιο νωρις
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Σχολια για Μαυρα τριανταφυλλα στο χιονι.... Παρ 17 Δεκ 2010 - 13:10
Φανταστικη ιστορια!!!! μου εχει αιχμαλωτισει το ενδιαφερον Ποτε θα εχουμε συνεχεια;;;
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
Θέμα: Απ: Σχολια για Μαυρα τριανταφυλλα στο χιονι.... Σαβ 18 Δεκ 2010 - 15:14
Τι ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟΣ...ΑΣΥΛΛΗΠΤΟΣ τίτλος είναι αυτός???????? Μαράκι μου, ο τίτλος είναι μ-ο-ν-α-δ-ι-κ-ό-ς!!! Η ιδέα επίσης, είναι ΦαΝτΑσΤιΚή! Είναι πάρα πολύ πρωτότυπη όλη η ιστορία!!! Ο Έντουαρντ ψυχολόγος και η Μπέλα ασθενής του??? Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Ο!!! Περιμένω να τη λατρέψω!!! Μπράβο!!!
i love edward 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
Θέμα: Απ: Σχολια για Μαυρα τριανταφυλλα στο χιονι.... Σαβ 18 Δεκ 2010 - 16:50
πραγματικα σας ευχαριστω ολους παρα πολυ για την στηριξη σας οσον αφορα τον τιτλο ειλικρινα τον σκεφτηκα μονη μου αλλα δεν εχω ιδεα αν υπαρχει καπου παρομοιος ή κατι τετοιο μπορω να πω πως με ανησυχησατε λιγο θα το κοιταξω φυσικα....το πρωτ ο κεφαλαιο γιατι η ιστορια θα ειναι χωρισμενη σε κεφαλαια με τ5ιτλους και τα λοιπα ειναι στον υπολογιστη αλλα οχι τελειωμενο γιατι οι υποχρεωσεις με πνιγουν συγχωρεστε με για αυτο θα κανω οτι μπορω για να το ανεβασω γρηγορα και φυσικα η ιστορια να μην σας απογοητευσει....
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
Θέμα: Απ: Σχολια για Μαυρα τριανταφυλλα στο χιονι.... Σαβ 18 Δεκ 2010 - 18:59
μολις εβαλα το πρωτο κεφαλαιο εχω πολυ αγωνια να δω αν θα σας αρεσει περιμενω τα σχολια σας
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Σχολια για Μαυρα τριανταφυλλα στο χιονι.... Σαβ 18 Δεκ 2010 - 19:04
Ηταν τελειο!!!! Ο Τζεικομπ μου εσπασε τα νευρα με την συμπεριφορα του στην Μπελλα Ο Εντουαρντ ηταν τοσο γλυκος και προσεχτικος με εκεινη Και η Μπελλα ειναι παρα μα παρα πολυ φοβισμενη Θελω να δω τι θα γινει στην συνεχεια, η ιστορια σου μου εχει τραβηξει αρκετα το ενδιαφερον Αααα, γραφεις παρα πολυ ωραια οφειλω να ομολογησω Συνεχισε ετσι
sandra21 Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 28 Τόπος : Τάρταρα Αριθμός μηνυμάτων : 690 Registration date : 05/07/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
Θέμα: Απ: Σχολια για Μαυρα τριανταφυλλα στο χιονι.... Σαβ 18 Δεκ 2010 - 19:39
Πολυ ωραιο!Μαρεσε....κρατω ετσι και μην το χαλασεις..πλζ....μπραβο σου...
Θέμα: Απ: Σχολια για Μαυρα τριανταφυλλα στο χιονι.... Σαβ 18 Δεκ 2010 - 19:58
σας ευχαριστω πολυ και τις δυο χαιρομαι που σας αρεσε και θα προσπαθησω να το κρατησω στο ιδιο υφος γτ και μενα με ικανοποιει....οσο για την μπελλα εχει περασει πολλα γι αυτο ειναι τοσο φοβισμενη θα δειτε στη συνεχεια
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
Θέμα: Απ: Σχολια για Μαυρα τριανταφυλλα στο χιονι.... Σαβ 18 Δεκ 2010 - 22:43
χαιρομαι που σας αρεσε και που σας κινησε το ενδιαφερον τα σχολια σας με ενθαρρυνουν πολυ σας ευχαριστω πολυ ολους
sisaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : Fanficland Αριθμός μηνυμάτων : 2140 Registration date : 14/07/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Inflict Pain with Thoughs
Θέμα: Απ: Σχολια για Μαυρα τριανταφυλλα στο χιονι.... Κυρ 19 Δεκ 2010 - 10:51
Μολις τωρα διαβασα το κεφαλαιο μαρακι μου!! Πολυ ωραιο! Απο την αρχη βεβαια με αιχμαλωτισε ο τιτλος που ειναι μοναδικος! Γραφεις εξαιρετικα ομορφα! Εχεις πολυ πλουσιο λεξιλογιο και πολυ σωστη εκφραση! Ανυπομονο για το επομενο σου κεφαλαιο με αγωνια! Μπραβο σου!
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
Θέμα: Απ: Σχολια για Μαυρα τριανταφυλλα στο χιονι.... Κυρ 19 Δεκ 2010 - 16:35
Τι είναι κι αυτό με τον Τζέικομπ??? Γιατί να μην τον χωνεύω σε κανένα fanfic??? Φαίνεται ότι της φέρεται πάρα πολύ άσχημα! Η εικόνα της Μπέλα που είναι φοβισμένη και ο τρόμος που αποτυπώνεται στο πρόσωπό της και στη στάση της -τρέχει αμέσως στο αυτοκίνητο- με στενοχώρησε πάρα πολύ... Επίσης, ο Έντουαρντ, όπως ανεφέρεται και πιο πάνω, είναι τόσο γλυκός απέναντί της...υπέροχος! Οι περιγραφές σου Μαράκι μου, είναι ε-κ-π-λ-η-κ-τ-ι-κ-έ-ς! Η γραφή σου εξαιρετικη, επίσης! Το πρώτο κεφάλαιο ήταν πάρα πολύ ενδιαφέρον και πάρα πολύ όμορφο! Σίγουρα θα είναι μια ιστορία που θα λατρέψουμε...! Μπράβο!!! Περιμένω με αγωνία τη συνέχεια!!!
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
Θέμα: Απ: Σχολια για Μαυρα τριανταφυλλα στο χιονι.... Δευ 20 Δεκ 2010 - 11:50
Μαρακι μου Μπραβο!! Τι ηθελε να πει παλι ο Τζεικομπ για να την γελοιοποιησει? και πως της μιλησε ετσι? ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΜΑΙ! πως θα θελει να κανει παιδια μαζι του η Μπελλα με τετοια συμπεριφορα και φατσα ! ελπιζω ο Εντουαρντ να μην ακουσει τιποτα απο αυτα
Περιμενω με αγωνια την συνεχεια!
Θέμα: Απ: Σχολια για Μαυρα τριανταφυλλα στο χιονι.... Κυρ 6 Φεβ 2011 - 22:12
κοριτσακια μου θελω να σας ενημερωσω και να σας ζητησω συγνωμη για την καθυστερηση του κεφαλαιου...πραγματικα το φορτο εργασιας οσο πλησιαζουν οι πανελληνιες αυξανεται αλλα αυτο δεν ειναι τοσο μεγαλο προβλημα σχετικα γιατι το μεγαλυτερο ειναι η ελλειψη εμπνευσης....πραγματικα δεν μπορω να βγαλω την συνεχεια και ειλικρινα σας ζηταω ενα μεγαλο συγνωμη γι αυτο.....νιωθω πολυ ασχημα και πραγματικα προσπαθω αλλα δεν ειμαι καθολου ικανοποιημενη απο το αποτελεσμα γι αυτο και δεν εχω ποσταρει την συνεχεια δεν μπορω να σας παρουσιασω κατι το οποιο εγω δεν το θεωρω καλο και αυτο ισχυει και για την αλλη μου ιστορια μαθε μου πως να σ'αγαπω και εγω θα το κανω...οποτε ζηταω την κατανοησης σας και ευελπιστω συντομα να μου ερθει ξανα η εμπνευση... σας ευχαριστω και παλι συγνωμη.....
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
Θέμα: Απ: Σχολια για Μαυρα τριανταφυλλα στο χιονι.... Δευ 7 Φεβ 2011 - 20:43
Μαράκι μου, μην στεναχωριέσαι καλό μου!!! Κατανοούμε απολύτως την κατάσταση! Είναι άλλωστε φυσιολογικό το να έχεις μαθήματα μιας και είσαι στο "τέλος"! Αυτό που θα πρέπει να σκέφτεσαι είναι τα μαθήματα και να έχεις την προσοχή σου στραμμένη εκεί!!! Για τις ιστορίες σου που αγαπάμε πολύ, θα περιμένουμε όσο χρειαστεί!!! Και μάλιστα τελευταία, σκεφτόμουν ότι μου έχουν λείψει πολύ και θα σε ρωτούσα πώς πηγαίνουν!!! Η έμπνευση είναι πράγματι κάτι για το οποίο μπορώ να μιλήσω κι εγώ, μιας που κι εγώ είμαι σαν εσένα. Έχω κολλήσει και δεν ξέρω πώς να συνεχίσω!!! Μην αγχώνεσαι καθόλου λοιπόν και εμείς θα περιμένουμε έως ότου έχεις έμπνευση και πρώτα απ'όλα χρόνο!!! Φιλάκια πολλά πολλά!!! Καλή επιτυχία στο σχολείο!!!
Θέμα: Απ: Σχολια για Μαυρα τριανταφυλλα στο χιονι.... Δευ 7 Φεβ 2011 - 22:12
Σε ευχαριστω γλυκια μου να σαι καλα πραγματικα προσπαθω πολυ γιατι τωρα μας πιεζουν παρα πολυ και τον λιγο χρονο που εχω τον περναω στο φορουμ μαλλον γιατο πιστευω δεν εχω και εμνευση ολη αυτη η πιεση φταιει οταν χαλαρωσω ελπιζω να δημιουργησω και μια καλη συνεχεια σε ευχαριστω παντως παρα πολυ για την κατανοηση....
Θέμα: Απ: Σχολια για Μαυρα τριανταφυλλα στο χιονι.... Σαβ 19 Φεβ 2011 - 23:25
κοριτσια μου με πολυ μεγαλη χαρα σας ανακοινωνω οτι ανεβασα καινουργιο κεφαλαιο μετα απο πολυ καιρο η εμπνευση εκανε την εμφανιση της και το ολοκληρωσα ελπιζω πραγματικα να σας αρεσει περιμενω με αγωνια τα σχολια σας....