| Σχολια για Μαυρα τριανταφυλλα στο χιονι.... | |
|
+13despina aek T-NM-E-BD annia xrysanthi ed<3 Emy+Robert ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1 sisaki sandra21 ROBELINA Nemesis Of Bellin mR.Geo i love edward 2 17 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
i love edward 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| |
| |
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
| Θέμα: Απ: Σχολια για Μαυρα τριανταφυλλα στο χιονι.... Σαβ 27 Αυγ 2011 - 20:58 | |
| κοριτσακια μου αποφασισα να συνεχισω την ιστορια μου και ελπιζω σε οσους αρεσε να με στηριξετε και παλι και να την αγκαλιασετε....το κεφαλαιο θα αναρτηθει το πολυ μεχρι αυριο... | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: Σχολια για Μαυρα τριανταφυλλα στο χιονι.... Σαβ 27 Αυγ 2011 - 21:09 | |
| εννοειται πως θα σε στηριξουμε Μαρακι χαιρομαι για την αποφαση σου πρεπει να κανω ενα φρεσκαρισμα απο την ιστορια ομως Περιμενουμε το κεφαλαιο με αγωνια! | |
|
| |
robsten kiss Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Αριθμός μηνυμάτων : 1204 Registration date : 03/07/2011
| Θέμα: Απ: Σχολια για Μαυρα τριανταφυλλα στο χιονι.... Σαβ 27 Αυγ 2011 - 21:12 | |
| | |
|
| |
| |
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια για Μαυρα τριανταφυλλα στο χιονι.... Κυρ 28 Αυγ 2011 - 0:20 | |
| εβαλα καινουργιο κεφαλαιο σορυ που το τραγουδι μπηκε τρεις φορες καταλαθος ελπιζω να σας αρεσει περιμενω σχολια... | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχολια για Μαυρα τριανταφυλλα στο χιονι.... Κυρ 28 Αυγ 2011 - 11:26 | |
| απο που να αρχισω και που να τελειωσω .. πω πω η καημενη η μπελλα τι τραβαει απο αυτον τον αγροικο . θελω να τον σκοτωσω .. ακομα και μαχαιρι πηρε .. ειναι απαισιος ειλικρεινα μονο για σκοτωμα .. οσο για τον εντουαρτ τον λυπηθηκα , μα να παρι η τζεσικα με τον τζασπερ , σα δεν ντρεπεται , το πληγωσε τον εντουαρτ .. μου ειχε λειψει αυτη η ιστορια ,, εχεις κανει εξαιρετκη δουλεια για ακομα μια φορα .. ανυπομονω για την συνεχεια .. | |
|
| |
kati Midnight Sun Vampire
Τόπος : Everywhere & nowhere... Αριθμός μηνυμάτων : 11602 Registration date : 23/05/2011
| Θέμα: Απ: Σχολια για Μαυρα τριανταφυλλα στο χιονι.... Κυρ 28 Αυγ 2011 - 11:35 | |
| πρωτότυπη αρχή. σίγουρα η Bella περνάει πολύ δύσκολα και είναι καλό που επιτέλους μπορεί να βρει κάποιον να εμπιστευτεί και να του μιλήσει. Από την άλλη ο Edward κι εκείνος κρίμα για την αχάρτιστη σύζυγο αλλά αν το ξανασκεφτούμε καλύτερα καθώς έτσι θα του είναι πιο εύκολο να έρθει κοντά με την Bella. Για τον Τζεικ δε θέλω να πω τίποτα, πέραν του να μη σώσει! Να τον σκοτώσουν μαφιόζοι από τη Ρωσία ή αντεξουσιαστές σε κάποια από τις πορείες που γίνονται στην Αθήνα! Γίνεται; | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Σχολια για Μαυρα τριανταφυλλα στο χιονι.... Κυρ 28 Αυγ 2011 - 11:44 | |
| παναγια μου και χριστε μου.τι τραβαει η καημενη η μπελλα απο αυτον που δε τον λες και ανθρωπο.πρεπει οπωσδηποτε να γλυτωσει απο τα χερια του και ευτυχως που υπαρχει ο εντουαρτ μηπως και τη βοηθησει.. ειναι πολυ ωραια ιστορια και εμενα μου ειχε λειψει.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια για Μαυρα τριανταφυλλα στο χιονι.... Κυρ 28 Αυγ 2011 - 12:53 | |
| αχ κοριτσακια μου σας ευχαριστω παρα πολυ για τα καλα σας λογια η αληθεια και μενα μου ειχε λειψει πολυ αυτη η ιστορια η αληθεια ειναι οτι η μπελλα περναει δυσκολες στιγμες αλλα τουλαχιστον αυτη την φορα εχει τον εντι να ειστε σιγουρες...η συνεχεια δεν θα αργησει πιστευω την τριτη γιατι αυριο ειναι μια δυσκολη μερα(αποτελεσματα πανελληνιων) και δεν ξερω πως θα ειμαι.... | |
|
| |
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχολια για Μαυρα τριανταφυλλα στο χιονι.... Κυρ 28 Αυγ 2011 - 12:54 | |
| ασε σε καταλαβαινω , αυριο πολυ δυσκολη μερα , με την ησυχια σου .. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια για Μαυρα τριανταφυλλα στο χιονι.... Κυρ 28 Αυγ 2011 - 12:55 | |
| και εσυ περιμενεις ε?που θες? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια για Μαυρα τριανταφυλλα στο χιονι.... Κυρ 28 Αυγ 2011 - 12:55 | |
| εκει που ηθελα με τιποτα , ας ελπισουμε απλα να περασω καπου ικανοποιητικα , εσυ ? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια για Μαυρα τριανταφυλλα στο χιονι.... Κυρ 28 Αυγ 2011 - 12:57 | |
| εγω κοινωνικη λειτουργος στην κομοτηνη αμα πεσει 500 μπαινω αλλιως καπου αλλου ευελπιστω | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια για Μαυρα τριανταφυλλα στο χιονι.... Κυρ 28 Αυγ 2011 - 12:58 | |
| μια χαρα αντε καλη επιτυχια ευχομαι , γιατι ολοι μας θα την χρειαστουμε αυριο .. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια για Μαυρα τριανταφυλλα στο χιονι.... Κυρ 28 Αυγ 2011 - 13:00 | |
| συμφωνω και σε σενα και σε ολους μας... | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Αριθμός μηνυμάτων : 1204 Registration date : 03/07/2011
| Θέμα: Απ: Σχολια για Μαυρα τριανταφυλλα στο χιονι.... Κυρ 28 Αυγ 2011 - 13:58 | |
| Μαρακι τελεια συνεχεια...!!! ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!! Τον Τζεικομπ θελω οσο τιποτα αλλο να τον σκοτωσω... Πως μπορει να της το κανει αυτο???Ειναι το πιο απαισιο πλασμα που εχω δει... Ποσα θα αντεξει ομως και η καημενη η Μπελλα??? Οσο για τον Εντουαρντ,ηρθαν τα δυσκολα και για αυτον... Τουλαχιστον τωρα ξερει οτι δεν αξιζει και η Τζεσικα αλλα και ο Τζασπερ... Μακαρι να καλυτερεψουν τα πραγματα και για τους δυο...!!!Περιμενω με αγωνια τη συνεχεια!!! - Σπόιλερ:
Καλα αποτελεσματα για αυριο!!!
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια για Μαυρα τριανταφυλλα στο χιονι.... Κυρ 28 Αυγ 2011 - 17:04 | |
| αχ σε ευχαριστω παρα πολυ ναι ηρθαν τα χειροτερα για ολους..η μπελλα μην ξεχνατε οτι ειναι παντρεμενη με τον τζεικομπ πεντε ολοκληρα χρονια και εχει να διηγηθει ακομα παρα πολλα στο εντι μας τον γαμο τις πρωτες μερες ολα αυτα θα τα μαθετε στην πορεια οσο για την ψυχολογικη κατασταση του εντι θα δειτε στην πορεια πως θα εξελιχθει...σας ευχαριστω παρα πολυ το επομενο κεφαλαιο θα ειναι απο το η αγαπη της διπλανης πορτας που θα αναρτηθει την τριτη γιατι σημερα δουλευω και δεν το εχω τεελιοποιησει και στα μεσα της εβδομαδας θα μπει για αυτ την ιστορια. η αληθεια σκεφτομουν να τα πηγαινω εναλλαξ τα κεφαλαια ωστε οσοι διαβαζουν την ιστορια και τους αρεσει να μην χασουν το ενδιαφερον τους θελω να μου πειτε την γνωμη σας.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια για Μαυρα τριανταφυλλα στο χιονι.... Τρι 13 Σεπ 2011 - 17:40 | |
| κοριτσακια μου εβαλα καινουργιο κεφαλαιο τελικα απο αυτη την ιστορια συγνωμη για την καθυστερηση αλλα κανω μετακομιση για το πανεπιστημιο και εχει πολυ δουλεια...τεσπα ελπιζω να απολαυσετε το κεφαλαιακι καλη αναγνωση και περιμενω με ανηπομονησια τα σχολια σας... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια για Μαυρα τριανταφυλλα στο χιονι.... Τρι 13 Σεπ 2011 - 19:27 | |
| Η καημενη η Μπελλα δεν ειναι δυνατον να τα περναει ολα αυτα... Αυτο που τις εκανε παλι το καθαρμα ο Τζεικομπ ταν αβασταχτο...Πονουσε τοσο πολυ και αφησε και το σημαδι του πανω της... Κατι μου λεει οτι αυτο θα παιξει πολυ μεγαλο ρολο στη συνεχεια... Και ο Εντουαρντ ομως περναει και αυτος δυσκολα... Μακαρι να καταλαβει συντομα οτι δεν αξιζει να ειναι ετσι,και να το ξεπερασει... Πραγματικα θελω να δω τι θα κανει ο Εντουαρρντ με τη Μπελλα...!Χρειαζεται τοσο πολυ υποστηριξη και ενθαρυνση και μακαρι να τη βοηθησει...! ΜΠΡΑΒΟ Μαρια μου!!!!!!ΤΕΛΕΙΟ κεφαλαιο!!!!!!! Ανυπομονω για το επομενο!!! | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Σχολια για Μαυρα τριανταφυλλα στο χιονι.... Τρι 13 Σεπ 2011 - 19:57 | |
| διάβασα τα δύο τελευταία κεφάλαια που δεν είχα διαβάσει και μπορώ να πω ότι σοκαρίστηκα πως μπορεί να τις τα κάνει όλα αυτά ο Τζεικ;;; και πως μπορεί να ξεφύγει η κακομοίρα απο όλην αυτήν την κατάσταση;;; πολύ δύσκολο... ως ακατόρθωτο;;; πολύ φοβάμαι ότι αυτή η κοπέλα δεν θα έχει αίσιο τέλος και ο ΕΝΤ τι μπορεί να κάνει;;; τον κακομοίρη περνάει και εκείνος το δικό του λούκι να πιάσεις την γυναίκα σου μέσα στο σπίτι σου με άλλον;;; αυτό και αν είναι μπράβο καρδιά μου πολύ υπέροχα και συγκλονιστικά κεφάλαια... περιμένω με αγωνία την συνέχεια | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Σχολια για Μαυρα τριανταφυλλα στο χιονι.... Τρι 13 Σεπ 2011 - 20:20 | |
| δε φτανει που τη βιαζει και της εχει κανει τη ζωη κολαση,τη χαρακωνει κιολας???????? ποσο να αντεξει η καημενη πια?? και ο εντουαρτ ο καημενος εχει το δικο του προβλημα με την απιστη... αντε να δουμε τι θα γινει.μπραβο σου αγαπη μου!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια για Μαυρα τριανταφυλλα στο χιονι.... Τρι 13 Σεπ 2011 - 21:24 | |
| τελειο κεφαλαιο , τι καθαρμα που ειναι ο τζεικ , την βιαζει και δεν μας εφταναν ολα κανει και σημαδια με τα αρχικα του ειναι τελειως ανωμαλος θα ελεγα ..ειναι πληγωμενη και σωματικα και ψυχικα .. αλλα και ο εντουαρτ αυτη την στογμη τραβαει και αυτος τα δικα του.. αντε να δουμε τι μπορει να προσφερει ο εντ στην κοπελα .. ανυπομονω για την συνεχεια | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια για Μαυρα τριανταφυλλα στο χιονι.... Τετ 14 Σεπ 2011 - 0:08 | |
| κοριτσακια μου γλυκα σας ευχαριστω ολες παρα πολυ βλεπω οτι με τις πραξεις του ο τζεικ σας εκανε να τον αγαπησετε ολες παρα πολυ η αληθεια ειναι οτι κανει αποτροπαια πραγματα και τωρα αρχιζουν και οι αναμνησεις της μπελλα οι οποιες θα ξεκαθαρισουν πιο πολυ το τοπιο..ο εντι ομως εχει και εκεινος τα δικα του και θ αργησει να το ξεπερασει γιατι ειχε δωθει πολυ σε αυτη την σχεση δεν ξερω απο ποια ιστορια μου θα υπαρχει συνεχεια πιθανοτατα απο αυτη...σας ευχαριστω για αλλη μια φορα για την υποστηριξη που μου δινετε δεν ξερω τι θα εκανα χωρις αυτη... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια για Μαυρα τριανταφυλλα στο χιονι.... Τρι 27 Σεπ 2011 - 1:37 | |
| κοριτσακια μου μολις εβαλα καινουργιο κεφαλαιο εγινε μια αλλαγη στην ιστορια ο γαμος της μπελλα με τον τζεικομπ εγινε το 1992 και οχι το 2005 οπως ειχα γραψει στην αρχη θα καταλαβετε αργοτερα την σημασια αυτης της αλλαγης ελπιζω το κεφαλαιο να σας αρεσει περιμενω με αγωνια τα σχολια σας... | |
|
| |
| Σχολια για Μαυρα τριανταφυλλα στο χιονι.... | |
|