| Σχολια για Μαυρα τριανταφυλλα στο χιονι.... | |
|
+13despina aek T-NM-E-BD annia xrysanthi ed<3 Emy+Robert ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1 sisaki sandra21 ROBELINA Nemesis Of Bellin mR.Geo i love edward 2 17 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Σχολια για Μαυρα τριανταφυλλα στο χιονι.... Κυρ 20 Φεβ 2011 - 0:51 | |
| | |
|
| |
annia New Moon Victim
Ηλικία : 27 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 234 Registration date : 24/10/2010
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Project Thoughts
| |
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχολια για Μαυρα τριανταφυλλα στο χιονι.... Κυρ 20 Φεβ 2011 - 12:50 | |
| θα τον τσακισω τον τζεικ , θα τον κανω με τα κρεμμυδακια! πολυ καλη συνεχεια | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: Σχολια για Μαυρα τριανταφυλλα στο χιονι.... Κυρ 20 Φεβ 2011 - 14:25 | |
| ΜΙΣΩ τον Τζεικ !!! Μα ειναι δυνατον να την χτυπαει λες και ειναι κανενα ζωο; Ποσο λυπαμαι την κακομοιρα την Μπελλα δεν λεγετε... Αλλα ευτυχως ο Εντουαρντ ξερει απο τροπους,πιστευω θα την βοηθησει Ο αλλος ο αχρηστος μου την σπαει απιστευτα ,θελει και παιδι τρομαρα του ενω δεν αγαπαει την Μπελλα και την αποκαλεσε πορνη; Ελεος ρε φιλε ποιος εισαι εσυ που κρινεις ετσι; Περιμενω συνεχεια Μαρακι μου... Μου αρεσαν πολυ οι περιγραφες και τα συναισθηματα που μου εβγαλες!! Μπραβο σου... | |
|
| |
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
| Θέμα: Απ: Σχολια για Μαυρα τριανταφυλλα στο χιονι.... Κυρ 20 Φεβ 2011 - 19:59 | |
| | |
|
| |
i love edward 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
| Θέμα: Απ: Σχολια για Μαυρα τριανταφυλλα στο χιονι.... Κυρ 20 Φεβ 2011 - 20:52 | |
| σας ευχαριστω ολες πραγματικα για τα σχολια σας με γεμιζουν απιστευτη χαρα και ενεργεια για να συνεχιζω να γραφω. η αληθεια ειναι πως και οι δυο οντως ειναι απογοητευμενοι απο την ζωη τους και θελουν να βρουν μια διεξοδο απο ολα αυτα. οσο για τον τζεικ δυστυχως θα δειτε σταδιακα πως η κατασταση ειναι ακομα χειροτερη οπως και καποιες αναμνησεις της μπελλα καθολου ευχαριστες.σας ευχαριστω ολες για αλλη μια φορα ειστε υπεροχες... | |
|
| |
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
| Θέμα: Απ: Σχολια για Μαυρα τριανταφυλλα στο χιονι.... Τετ 23 Φεβ 2011 - 14:08 | |
| κοριτσακια μου μολις ανεβασα καινουργιο κεφαλαιο περιμενω να μου πειτε εντυπωσεις.... | |
|
| |
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
| Θέμα: Απ: Σχολια για Μαυρα τριανταφυλλα στο χιονι.... Τετ 23 Φεβ 2011 - 14:23 | |
| Πολύ καλό! Τι να κάνει και ο Έντουαρντ απελπίστηκε και με το δίκιο του! Αν η ίδια δε θέλει να βοηθήσει τον εαυτό της....τότε δε γίνεται τίποτα! Μακάρι η Μπέλα να τον εμπιστευτεί και να του πει όλη την αλήθεια για να τη βοηθήσει! Και στη τελική ψυχολόγος είναι πρέπει να κατάλαβε τι μα....ας είναι ο Τζέικομπ!!!!!!!!! Οπότε δεν νομίζω να του πει τα πάντα ο Έντουαρντ! Περιμένουμε συνέχεια! | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Σχολια για Μαυρα τριανταφυλλα στο χιονι.... Τετ 23 Φεβ 2011 - 14:42 | |
| καλα ενταξει τι περιμενει ο εντουαρτ??????αφου η μπελλα ξερει οτι θα τα πει ολα στο τζεικομπ,δε θελει να φαει και αλλο ξυλο....ευελπιστω οτι θα τη βοηθησει.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια για Μαυρα τριανταφυλλα στο χιονι.... Τετ 23 Φεβ 2011 - 18:56 | |
| Μαράκι, μπράβο! Τέλειο κεφάλαιο!!! Την Μπέλα την καημένη, την λυπάμαι πολύ με όλα αυτά που περνάει. Έπρεπε από την αρχή να τον εμπιστευτεί τον Έντουαρντ, αλλά βέβαια δεν ήξερε. Ήταν άγνωστος γι αυτήν, και δεν ήξερε τις προθέσεις του, παρ' όλο που εκείνος είναι υπέροχος... Επίσης, η απελπισία του χτύπησε κόκκινο. Αυτό θα πει επαγγελματίας! Σαφώς κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά γι αυτό και σταμάτησε. Τώρα που λογικά η Μπέλα θα του τα πει όλα, πιστεύω πως θα τη βοηθήσει, αν και είχε αναρωτηθεί νωρίτερα πού είχε μπλέξει. Θα τη βοηθήσει και όλα ελπίζω να πάνε καλά! Υπέροχο κεφάλαιο, υπέροχη ιστορία! Μαράκι, ανυπομονώ για τη συνέχεια!!! Μπράβο και πάλι!!! | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
| Θέμα: Απ: Σχολια για Μαυρα τριανταφυλλα στο χιονι.... Τετ 23 Φεβ 2011 - 20:52 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια για Μαυρα τριανταφυλλα στο χιονι.... Τετ 23 Φεβ 2011 - 21:22 | |
| σας ευχαριστω πολυ κοριτσακια μου χαιρομαι πολυ που σας αρεσε η συνεχεια ειστε ολες τοσο γλυκες σας ευχαριστω πολυ ειλικρινα ελπιζω να μην αργησει το καινουργιο κεφαλαιο που θα δειτε λιγα πραγματα για την ζωη του εντι και το παρελθον της μπελλα | |
|
| |
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχολια για Μαυρα τριανταφυλλα στο χιονι.... Τετ 23 Φεβ 2011 - 21:31 | |
| πολυ τελεια η συνεχεια αυτη η καημενη η μπελλα τι εχει ζησει με αυτο το καθαρμα , ανυπομονω για την συνεχεια!!!!!!! | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: Σχολια για Μαυρα τριανταφυλλα στο χιονι.... Τρι 1 Μαρ 2011 - 0:40 | |
| Μαρακι μου περιμενω την συνεχεια!!!Δεν μπορω αλλο να βλεπω την Μπελλα με το καθαρμα !!Α ρε Εντουαρντ κανε κατι... να δω τι θα σκεφτει το μυαλο σου για παρακατω!!! Μπραβο αγαπη μου,πολυ ωραιο εχει κατι διαφορετικο σαν ιστορια... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια για Μαυρα τριανταφυλλα στο χιονι.... Τρι 1 Μαρ 2011 - 17:25 | |
| σας ευχαριστω πολυ κοριτσια αυτο το κεφαλαιο ισως αργησει λιγο γιατι με δυσκολευει καθως πρεπει να περιγραψω περιοχες που δεν εχω επισκεφτει ποτε για να μπειτε λιγο περισσοτερο στο κλιμα καθως θα μιλαει για το παρελθον της μπελλα βεβαια εχω κα μεγαλο φορτο μαθηματων και γι αυτο ειναι λιγο πιεσμενη η κατασταση αυτο τον καιρο....ευχαριστω πολυ για την κατανοηση σας και φυσικα για την υποστηριξη σας.... | |
|
| |
Zafrina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : Πατρα Αριθμός μηνυμάτων : 2311 Registration date : 05/05/2009
Forks Student Profile Team: Amazonians Special ability: Project Thoughts
| |
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια για Μαυρα τριανταφυλλα στο χιονι.... Τετ 2 Μαρ 2011 - 21:24 | |
| ευχαριστω πολυ γλυκια μου | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια για Μαυρα τριανταφυλλα στο χιονι.... Σαβ 5 Μαρ 2011 - 23:17 | |
| κοριτσακια μου μόλις έβαλα καινουργιο κεφαλαιο περιμενω με αγωνια τα σχολια σας καλα λαι κακα ολα ειναι ευπροσδεκτα | |
|
| |
annia New Moon Victim
Ηλικία : 27 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 234 Registration date : 24/10/2010
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Σχολια για Μαυρα τριανταφυλλα στο χιονι.... Σαβ 5 Μαρ 2011 - 23:32 | |
| | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: Σχολια για Μαυρα τριανταφυλλα στο χιονι.... Κυρ 6 Μαρ 2011 - 0:20 | |
| πολύ δυνατά συναισθήματα που με έκαναν να αναπνέω με δυσκολία το πως πέρασες τα βιώματα της ήταν τόσο αληθινά που νόμιζα ότι τα ζούσα η ίδια μπράβο Μαράκι μου περιμένουμε με αγωνία την συνέχεια που σίγουρα θα μας καθηλώσει | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια για Μαυρα τριανταφυλλα στο χιονι.... Κυρ 6 Μαρ 2011 - 11:54 | |
| σας ευχαριστω πολυ κοριτσακια μου χαιρομαι που καταφερα να περασω τα συναισθηματα της αλλωστε αυτος ηταν ο σκοπος μου | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Σχολια για Μαυρα τριανταφυλλα στο χιονι.... Κυρ 6 Μαρ 2011 - 11:55 | |
| πολυ ωραια η συνεχεια αγαπη......ελπιζω ο εντουαρτ να τη βοηθησει....... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια για Μαυρα τριανταφυλλα στο χιονι.... Κυρ 6 Μαρ 2011 - 12:00 | |
| η καημενη η μπελλα ειναι τοσο μα τοσο δυστηχισμενη!!!!!!! μακαρι να την βοηθησει ο εντουαρτ!!!!!!!!!!!!!τελεια η συνεχεια | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια για Μαυρα τριανταφυλλα στο χιονι.... Κυρ 6 Μαρ 2011 - 15:01 | |
| σας ευχαριστω πολυ κοριτσακια μου ναι να ειστε σιγουροι οτι θα την βοηθησει.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια για Μαυρα τριανταφυλλα στο χιονι.... Κυρ 6 Μαρ 2011 - 16:59 | |
| | |
|
| |
| Σχολια για Μαυρα τριανταφυλλα στο χιονι.... | |
|