| Σχολια για Μαυρα τριανταφυλλα στο χιονι.... | |
|
+13despina aek T-NM-E-BD annia xrysanthi ed<3 Emy+Robert ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1 sisaki sandra21 ROBELINA Nemesis Of Bellin mR.Geo i love edward 2 17 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχολια για Μαυρα τριανταφυλλα στο χιονι.... Τρι 27 Σεπ 2011 - 10:56 | |
| θελω να τον σκοτωσω , θελω να τον ριξω σις γατες να τον φανε , γινεται .. ? αυτος ο ανθρωπος φερθηκε απαισια στην Μπέλλα και φερεται βασικα και ο απτερας της τιποτα , σαν να μην συμβαινει τιποτα , ειναι εντελως τρελος ?? ο καημενος ο εντουαρτ πως να βοηθησει ? και τα εχουμε ολα εχουμε και την τζεσικα που νομιζε οτι η μπελλα ηταν μαζι με τον εντ , δεν παμε καλα και φταις κυρα και κατηγορεις τον αλλο ? αυτο ειναι εκνευριστικο .. τελειο κεφαλαιο , δεν εχω λογια , οι περογραφες ηταν θαυμασιες.. ανυπομονω για την συνεχεια | |
|
| |
i love edward 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
| Θέμα: Απ: Σχολια για Μαυρα τριανταφυλλα στο χιονι.... Τρι 27 Σεπ 2011 - 12:38 | |
| σε ευχαριστω πολυ ελινακι μου χαιρομαι που σου αρεσε στην συνεχεια θα δειτε και αλλες αναμνησεις της μπελλα οπως και τον πατερα του τζεικομπ.... | |
|
| |
robsten kiss Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Αριθμός μηνυμάτων : 1204 Registration date : 03/07/2011
| Θέμα: Απ: Σχολια για Μαυρα τριανταφυλλα στο χιονι.... Τρι 27 Σεπ 2011 - 19:30 | |
| Αυτα που εχει τραβηξει η καημενη η Μπελλα ειναι απιστευτα... Της εχει φερθει τοσο απαισια... Οταν αναφερθηκε στο στολισμο του γαμου εμεινα...Πραγματικα ανατριχιασα που ηταν ολα μαυρα,τοσο τρομακτικο... Και την πρωτη τους νυχτα... Ειναι τερας...Και οταν ειπε οτι την ειχε κλεισει στην αποθηκη με τα ποντικια κει δακρυσα... Το οτι ο πατερας της ειχε τετοια αντιδραση της ηταν κατι τρελο...Κατι πρεπει να συμβαινει,δεν μπορει να μην τον νοιαζει καθολου η κορη του...Η μαμα της απ'οτι καταλαβα θα ηταν χαλια... Πως μπορει να την βοηθησει ο Εντουαρντ...?Μου φαινεται αδυνατον... Η Τζεσικα ειναι τοσο σπαστικια...Με το που ειδε τη Μπελλα εβγαλε το συμπερασμα οτι ειναι με τον Εντ,λες και ειναι σαν και αυτη... ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ Μαρακι!!!! Πολυ συγκινητικο κεφαλαιο...!Ανυπομονω για το επομενο...! | |
|
| |
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
| Θέμα: Απ: Σχολια για Μαυρα τριανταφυλλα στο χιονι.... Τετ 28 Σεπ 2011 - 16:06 | |
| ο πατερας της οπως ακριβως ειπε και η ιδια η μπελλα επαθε μεταλλαξη απο τον πατερα του τζεικομπ και πιστευει πλεον οτι πρεπει να ειναι αυστηρος και να μην δειχνει τα αισθηματα του μπορει να στεναχωριεται αλλα δεν το δειχνει...αλλωστε ξερει το εθιμο οτι οταν πανρευεται μια γυναικα βρισκεται πλεον στην ιδιοκτησια του αντρα της δεν μπορει να κανει τιποτα....μην ξεχνατε οτι βρισκεται σε μια διαφορετικη κοινωνια με εντελως διαφορετικους κανονες ηθη και εθιμα... | |
|
| |
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
| Θέμα: Απ: Σχολια για Μαυρα τριανταφυλλα στο χιονι.... Τετ 28 Σεπ 2011 - 19:22 | |
| Μαράκι μου , τώρα κατάφερα να έρθω για σχόλια. Κάτι που παρατήρησα και στο 5ο και στο 6ο και στο 7ο κεφάλαιο είναι η...απερρίγραπτα απαίσια, τρομερή και φοβερή συμπεριφορά του Τζέικομπ. Δεν μπορώ να βρω τις λέξεις που να χαρακτηρίζουν το τι άνθρωπος είναι. Δε χάνει ευκαιρία να αναγκάζει την Μπέλα να κάνει πράγματα που δεν θέλει. Τη βιάζει, τη χτυπάει αλύπητα, ανελέητα, τη βρίζει, την υποβιβάζει σαν προσωπικότητα. Τι άλλο χρειάζεται για να μπορέσουμε να χαρακτηρίσουμε κάποιον «τέρας»; Και όλα αυτά, γιατί; Γιατί είναι γυναίκα! Σε αυτήν την περίπτωση δεν έχουμε απλά ρατσισμό και διάκριση των δύο φύλων, αλλά έχουμε φανατισμό! Μπορεί να γίνομαι υπερβολική σΆ αυτό, όμως με έχει σοκάρει απίστευτα το πόσο απαίσιος είναι ο Τζέικομπ και με σοκάρει ακόμη περισσότερο όταν ακούω πως τέτοια φαινόμενα συμβαίνουν και στην πραγματικότητα. Ο πατέρας της είναι νομίζω τρεις φορές χειρότερος. Αν δε νοιάζεται ο ίδιος ο γονιός για το παιδί του, θα ενδιαφερθεί ο ξένος ο οποίος μάλιστα έχει βολέψει καλά τη θέση του και περνάει και καλά; Η Μπέλα είναι εγκλωβισμένη, παγιδευμένη από παντού με μοναδικό διέξοδο τον Έντουαρντ. Είναι μόνη της, είναι αδύνατο να αντισταθεί χωρίς κάποια άλλη στήριξη, είναι σχεδόν ανέφικτο. Ο Έντουαρντ από την άλλη είναι πρόθυμος να τη βοηθήσει. Έχει κάποιους δισταγμούς, αναρωτιέται πώς θα καταφέρει να τη σώσει, αλλά δεν θέλει με τίποτα να την απογοητεύσει και φυσικά να την αφήσει αβοήθητη. Ο ίδιος αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα στη ζωή του. Η γυναίκα του πήγε με τον φίλο του, μέσα στο ίδιο του το σπίτι και ύστερα αυτή ήθελε να βγει κι από πάνω, νομίζοντας πως εκείνος είχε συνάψει σχέση με την Μπέλα. Πραγματικά η Τζέσικα είναι για πολλάαααα χαστούκια! Δεν υφίσταται το να απατάς έναν Έντουαρντ Κάλεν! Απλά...δε γίνεται! Θέλω να πιστεύω πως αυτή τη λάθος εντύπωση που είχε η Τζέσικα, δεν θα τη μάθει ο Τζέικομπ...αλλιώς...τα πράγματα θα μπλεχτούν πολύ. Μαράκι μου, εκπληκτικά κεφάλαια για ακόμη μία φορά από σένα! Αυτή η ιστορία δε φαντάζεσαι πόσο μου είχε λείψει, καθώς έχει ένα διαφορετικό περιεχόμενο που δε συνηθίζουμε να διαβάζουμε στα fanfic. Έχει κάθε φορά πολλή πολλή αγωνία και είμαι σίγουρη πως έχεις να δώσεις πολλά ακόμη! ΜΠΡΑΒΟ σου αγάπη μου!!! Μπράβο!!! | |
|
| |
| |
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια για Μαυρα τριανταφυλλα στο χιονι.... Τετ 28 Σεπ 2011 - 21:00 | |
| | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Σχολια για Μαυρα τριανταφυλλα στο χιονι.... Τετ 28 Σεπ 2011 - 21:05 | |
| παρα πολυ ωραιο κεφαλαιο.την καημενη την μπελλα τι εχει τραβηξει απο το τζεικομπ.τσιπα δεν εχει αυτος? ποτε θα τελειωσουν τα βασανα της???????? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια για Μαυρα τριανταφυλλα στο χιονι.... Τετ 28 Σεπ 2011 - 21:07 | |
| σε ευχαριστω πολυ ερμιονακι μου γραφω παραλληλα και την αγαπη της διπλανης πορτας το επομενο κεφαλαιο θα ειναι απο εκει αλλα πιστευω μεχρι το τελος της εβδομαδας θα εχω ανεβασει και απο αυτην... - Σπόιλερ:
θελω να σου πω κατι ερμιονακι να σου στειλω πμ...?
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια για Μαυρα τριανταφυλλα στο χιονι.... Τετ 28 Σεπ 2011 - 21:08 | |
| Ωραία, θα περιμένουμε και από τις δύο!!! - Σπόιλερ:
Εννοείται, πες μου!!!
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια για Μαυρα τριανταφυλλα στο χιονι.... Τρι 4 Οκτ 2011 - 1:47 | |
| κοριτσακι μου γλυκα θα ηθελα να σας παρουσιασω το blog μου http://mariacullensalvatore.blogspot.com/ στο οποιο θα βρειτε το καινουργιο κεφαλαιο της ιστοριας μου τριανταφυλλα στο χιονι...για να γινει αυτο το blog οπως το σκεφτομουνα παρα πολυ μεγαλη βοηθεια μου προσεφερε η αγαπημενη μου χρυσανθη την οποια την ευχαριστω παρα παρα πολυ χωρις εκεινη δεν θα τα καταφερνα ειμαι τελειως ασχετη και πελαγωνω πολυ ευκολα σε τετοια θεματα... και γι αυτο αυτο το κεφαλαιο το αφιερωνω σε αυτη για την πολυτιμη βοηθεια της.... και φυσικα την στηριξη της....οπως θα παρατηρησετε η ιστορια εχει ακομα μια αλλαγη ολα οσα εχετε διαβασει αναφερονται στο παρελθον και ενα μικρο αποσπασμα αναφερεται στο παρον....ελπιζω να σας αρεσει αυτη η αλλαγη παρακατω θα καταλαβετε την σημασια αυτης .στο ΜariaCullenSalvatore blog...!!! μπορειτε να αφησετε σχολια για το μπλοκ και τις ιστοριες μου σας ευχαριστω ολους παρα πολυ για την στηριξη που μου δινετε τοσο καιρο ειστε η δυναμη μου... | |
|
| |
mariettoula1996 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 5149 Registration date : 04/01/2012
| Θέμα: Απ: Σχολια για Μαυρα τριανταφυλλα στο χιονι.... Παρ 6 Απρ 2012 - 12:46 | |
| πολύ ωραία ιστορία!!! περιμένω με αγωνία την συνέχεια !!! φιλιά Μαριέττα !!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχολια για Μαυρα τριανταφυλλα στο χιονι.... Κυρ 8 Απρ 2012 - 0:53 | |
| σε ευχαριστω πολυ μαριεττα μου η συνεχεια ειλικρινα δεν ξερω ποτε θα ειναι γιατι αυτες της μερες εχω πιαστει με την αλλη μου ιστορια μετα απο καιρο και δεν θελω να την αφησω παντως το υποσχομαι και σε εσας οπως και στον εαυτο μου πως θα τελειωσει και δε θα την αφησω μιση και παλι σε ευχαριστω | |
|
| |
mariettoula1996 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 5149 Registration date : 04/01/2012
| |
| |
| Σχολια για Μαυρα τριανταφυλλα στο χιονι.... | |
|