| Σχόλια: Moonrise και άλλα | |
|
+13ΕΡΗ maria-ria-le panagiota vasia sandra21 xrysanthi marina Emy+Robert !!!twilight!!! ROBELINA nana mplak ed<3 Teodan 17 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Teodan Midnight Sun Vampire
Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4153 Registration date : 25/05/2011
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Σχόλια: Moonrise και άλλα Δευ 6 Ιουν 2011 - 16:16 | |
| Λοιπόν το 1ο κεφάλαιο είναι εδώ http://www.bellandedward.org/t1383-topic .Ελπίζω να σας αρέσει.Οποιοδήποτε σχόλιο ή πρόταση για τη συνέχεια είχαι καλοδεχούμενα.Αν υπάρχει έστω και ένας που του άρεσε το κεφάλαιο θα συνεχίσω και για το 2ο...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την dan στις Σαβ 27 Αυγ 2011 - 15:31, 4 φορές συνολικά | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Moonrise και άλλα Δευ 6 Ιουν 2011 - 17:44 | |
| Σαν πρωτη ματια μου αρεσε παρα πολυ!!!Ειχε μυστηριο κατι που μου αρεσει πολυ!Και αλυτα θεματα οπως με την κοπελα στο γραφειο του διευθυντη που εψαχνε τον Εντουαρντ!!!Και μου αρεσει που υπαρχει διαφορετικη σκοπια ο Εντουαρντ του βιβλιο-και ο ηρωας που εχει κοινα στοιχεια μαζι του....Περιμενω συνεχεια!! Εξαιρετικη η προσπαθεια σου.... | |
|
| |
nana mplak Eclipse Bitten
Ηλικία : 27 Τόπος : Hrakleio, Kritis Αριθμός μηνυμάτων : 336 Registration date : 04/05/2011
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Moonrise και άλλα Δευ 6 Ιουν 2011 - 18:02 | |
| Μου αρέσει πολύ και θα ήταν πολύ ωραίο να το συνέχιζες! Και εμένα μου αρέσει το μυστήριο που περιέχει η ιστορία σου. | |
|
| |
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Moonrise και άλλα Δευ 6 Ιουν 2011 - 18:10 | |
| Ευχαριστώ πολύ για τα λόγια σας. Όσο για το μυστήριο γύρω από την κοπέλα δεν είναι και πολύ ισχυρό γιατι,χωρίς να θέλω να αποκλύψω τη συνέχεια,είναι ένα γνωστό σε όλους πρόσωπο... | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Moonrise και άλλα Δευ 6 Ιουν 2011 - 18:36 | |
| ειναι μια πολυ ενδιαφερουσα ιστορια με μυστηριο !!!!!!!!! θα ηθελα πολυ να διαβασω την συνεχεια!!μπραβο πολυ καλη δουλεια! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Moonrise και άλλα Δευ 6 Ιουν 2011 - 18:47 | |
| Ευχαριστώ πολύ .Α και ξέχασα να αναφέρω ότι η ιστορία θα είναι επιστημονικής φαντασίας... | |
|
| |
!!!twilight!!! New Moon Victim
Τόπος : οπουδήποτε αρκεί να είμαι μαζί του Αριθμός μηνυμάτων : 137 Registration date : 14/08/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Moonrise και άλλα Δευ 6 Ιουν 2011 - 19:32 | |
| Το πρώτο κεφάλαιο σου κεντρίζει το ενδιαφέρον και σε κάνει να θες να διαβάσεις το επόμενο !!! Γράφεις πολύ καλά περιμένω συνέχεια . . . | |
|
| |
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Moonrise και άλλα Δευ 6 Ιουν 2011 - 20:48 | |
| | |
|
| |
marina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : κόρινθος Αριθμός μηνυμάτων : 3084 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Moonrise και άλλα Δευ 6 Ιουν 2011 - 21:00 | |
| ΩΩΩ μου αρέσει!!!! είναι καλό και μου τράβηξε την προσοχή! θα ήθελα πολύ να το συνεχίσεις!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Moonrise και άλλα Τρι 7 Ιουν 2011 - 10:49 | |
| Ευχαριστώ πολύ για τα λόγια σας .ελπίζω το δεύτερο κεφάλαιο να μη σας απογοητεύσει αν και από ότι βλέπω από τα σχόλια σας θα σας εκπλήσσει.όπως υποσχέθηκα αφού σας άρεσε( )θα συνεχίσω και για το 2ο. το 2ο κεφάλαιο θα βγει την επόμενη Δευτέρα και έτσι θα γίνεται με κάθε κεφάλαιο για να μπορώ να σκέφτομαι κάθε παράμετρο.ευχαριστώ και πάλι | |
|
| |
!!!twilight!!! New Moon Victim
Τόπος : οπουδήποτε αρκεί να είμαι μαζί του Αριθμός μηνυμάτων : 137 Registration date : 14/08/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Moonrise και άλλα Τρι 7 Ιουν 2011 - 11:43 | |
| Ωραία λοιπόν θα έχουμε κάτι να περιμένουμε μέχρι τη δευτέρα ... ( και μην ανησυχείς αποκλείεται να μας απογοητεύσει ) | |
|
| |
| |
| |
marina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : κόρινθος Αριθμός μηνυμάτων : 3084 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Moonrise και άλλα Τετ 8 Ιουν 2011 - 16:27 | |
| οκ ομολογώ ότι δεν κατάλαβα τίποτα! χαχαχαχα περιμένω με μεγάλη αγωνία! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Moonrise και άλλα Τετ 8 Ιουν 2011 - 19:18 | |
| Αυτό που εννοούσα ήταν ότι βρήκα ένα τρόπο για να ξεκάνω έναν ήρωα του Λυκόφωτος στην ιστορία μου... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Moonrise και άλλα Δευ 13 Ιουν 2011 - 10:36 | |
| Λοιπόν το 2ο κεφάλαιο προσθέθηκε.Ελπίζω να σας αρέσει όπως και το πρώτο.Οποιοδήποτε σχόλιο(αρνητικό ή θετικό),πρόταση ή ερώτηση θα ληφθεί υπ'όψιν.Και θέλω βοήθεια σε μια απόφαση.Το 3ο κεφάλαιο - Σπόιλερ:
με τίτλο Η Πρόταση
είναι έτοιμο.Να το βάλω αύριο ή σε 3 εβδομάδες αφού γυρίσω από κατασκήνωση;;;;;;;;; | |
|
| |
nana mplak Eclipse Bitten
Ηλικία : 27 Τόπος : Hrakleio, Kritis Αριθμός μηνυμάτων : 336 Registration date : 04/05/2011
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Moonrise και άλλα Δευ 13 Ιουν 2011 - 13:02 | |
| Μου αρέσει πολύ το δεύτερο κεφάλαιο! Πιστεύω ότι πρέπει να το βάλεις αύριο το 3ο κεφάλαιο γιατί δεν πιστεύω ότι μπορώ να περιμένω 3 εβδομάδες για την συνέχεια. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Moonrise και άλλα Δευ 13 Ιουν 2011 - 14:37 | |
| Λες τέτοιο πράγμα, χωρίς κάποιον ιδιαίτερο πρόλογο??? "Είσαι βρικόλακας"! Η αλήθεια είναι ότι χάρηκα που θα δω τον Έντουαρντ ως βρικόλακα, καθώς έτσι αγαπήσαμε αυτόν τον χαρακτήρα. Η Τζέιν από την άλλη, περιγράφεται με εκπληκτικά μοναδικό τρόπο. Πανέμορφη, καλλονή, την οποία θα ζήλευε όλος ο γυναικείος πληθυσμός. Το κεφάλαιο αυτό μου άρεσε πάρα πολύ! Θεωρώ ότι η γραφή σου είναι εξαιρετική και μάλιστα μέσα από τις λεπτομερή, ακριβή περιγραφές σου περνάς τα συναισθήματα που θέλεις στον αναγνώστη. Συγχαρητήρια, μπράβο σου! Θα ήθελα πολύ να διαβάσω τη συνέχεια (το 3ο κεφάλαιο) αυτές τις μέρες, αλλά η απόφαση είναι δική σου! Σε προηγούμενο ποστ, είχες πει ότι βρήκες τρόπο να "ξεκάνεις" έναν ήρωα του Λυκόφωτος. Θα μας δώσεις ένα στοιχείο για το ποιος μπορεί να είναι??? Γιατί αν είναι κάποιος που δεν συμπαθώ και πολύ, να χαρώ από τώρα!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Moonrise και άλλα Δευ 13 Ιουν 2011 - 14:47 | |
| Ευχαριστώ πάρα πολύ για τα λόγια σας. Η αλήθεια είναι ότι έτσι απότομα ήθελα να το διαβάσετε να σας έρθει ξαφνικό .όσο για το στοιχείο - Σπόιλερ:
συγγνώμη nana mplack
... | |
|
| |
| |
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Moonrise και άλλα Δευ 13 Ιουν 2011 - 15:05 | |
| Για ακρίβεια το στοιχείο αποκαλύφθηκε. - Σπόιλερ:
Δεν ήταν τυχαία η επιλογή του ονόματος
... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Moonrise και άλλα Δευ 13 Ιουν 2011 - 15:09 | |
| | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Moonrise και άλλα Δευ 13 Ιουν 2011 - 15:48 | |
| Βρικόλακας;;Αυτο δεν το περιμενα καθως δεν πινει αιμα λογικα και τον ειχα για ανθρωπο ακομη και αν ακουγε σκεψεις!!! Ανατροπη μεγαλη!!!Θα περιμενω να δω την συνεχεια !!!! Και ελπιζω να μην παθω καρδιακο...Μπραβο σου! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Moonrise και άλλα Δευ 13 Ιουν 2011 - 16:11 | |
| Σε ευχαριστώ.Και όπως και εσύ έτσι και ο Έντουαρντ έχει την ίδια απορία...η οποία θα λυθεί στο επόμενο κεφάλαιο | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Moonrise και άλλα Δευ 13 Ιουν 2011 - 22:02 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Moonrise και άλλα Τρι 14 Ιουν 2011 - 12:18 | |
| Ευχαριστώ πολύ.Τελικά αποφάσισα να βάλω και το τρίτο κεφάλαιο,μη σας αφήσω να περιμένετε .Ελπίζω να σας αρέσει.Περιμένω σχόλια | |
|
| |
| Σχόλια: Moonrise και άλλα | |
|