| Σχόλια: Moonrise και άλλα | |
|
+13ΕΡΗ maria-ria-le panagiota vasia sandra21 xrysanthi marina Emy+Robert !!!twilight!!! ROBELINA nana mplak ed<3 Teodan 17 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Bella Marie Swan Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : Στα δάση του Φορκς,με την υπέροχη πρασινάδα! Αριθμός μηνυμάτων : 3826 Registration date : 05/09/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Moonrise και άλλα Τρι 30 Αυγ 2011 - 13:24 | |
| Μόλις άρχισα να διαβάζω την ιστορία σου. Είμαι στο τρίτο κεφάλαιο και πραγματικά έχω συγκλονιστεί. | |
|
| |
Teodan Midnight Sun Vampire
Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4153 Registration date : 25/05/2011
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Moonrise και άλλα Τρι 30 Αυγ 2011 - 15:22 | |
| Ελπίζω και τα υπόλοιπα να μη σε απογοητεύσουν | |
|
| |
panagiota Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 15885 Registration date : 19/05/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Moonrise και άλλα Τετ 31 Αυγ 2011 - 1:59 | |
| dan...τς τς τς Με κορο'ι'δεύεις... για τα θρησκευτικά. Η αλήθεια είναι ότι όσο δεν τα θέλω, τόσο περισσότερο ασχολούμαι με αυτά για να μη φανεί ότι υπάρχει πρόβλημα. Όλο Ευαγγελικές περικοπές τους κάνω κι ας έχει καταργηθεί το βιβλίο εδώ και 15-20 χρόνια... Μ΄άφησες στο καλύτερο με την ιστορία σου...βρίσκεις και εσύ κάτι σημεία για να σταματάς! Έχω περιέργεια να δω τι σκέφτηκε το σατανικό μυακουδάκι σου. Κρίνοντας από τις ιδέες σου ''πώς να εξοντώσετε την αφεντικίνα σας'' που έδωσες στην kati... | |
|
| |
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Moonrise και άλλα Τετ 31 Αυγ 2011 - 11:42 | |
| Εγώ θυμάμαι είχαμε στο δημοτικό μια τρελή η οποία μας έβαζε να μαθαίνουμε κυριολεκτικά απ'έξω το μάθημα.Δηλαδή να αποστηθίζουμε και τα "Ο Γιαννάκης πήγε με την μαμά του στην εκκλησία και εκεί την ρώτησε...".Γενικώς όλους όσους είχαμε ήταν... Για την Ανατολή λες;Είμαι σίγουρος ότι δε θα περιμένεις τη συνέχεια... | |
|
| |
panagiota Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 15885 Registration date : 19/05/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Moonrise και άλλα Τετ 31 Αυγ 2011 - 11:57 | |
| Φυσικά και την περιμένω...αν δεν έρθει το τέλος δε θα ηρεμήσω. Τσατίζομαι με τις συνέχειες... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Moonrise και άλλα Τετ 31 Αυγ 2011 - 13:00 | |
| Υπομονή Παναγιώτα,υπομονή Λοιπόν,το 10ο κεφάλαιο ολοκληρώθηκε http://www.bellandedward.org/t1383-topic#274317 . Ξέρω ότι άργησα αλλά μια η άλλη ιστορία μια η όλη διάθεση του καλοκαιριού,με είχαν αποτρέψει από το να γράψω τη συνέχεια. Ελπίζω να σας αρέσει και να κατανοήσετε το τι έχει γίνει. Περιμένω μπλα μπλα μπλα μπλα. Ίσως αύριο ανεβάσω και την εξήγηση του 1ου πίνακα. Και πάλι ελπίζω να σας αρέσει. | |
|
| |
nana mplak Eclipse Bitten
Ηλικία : 27 Τόπος : Hrakleio, Kritis Αριθμός μηνυμάτων : 336 Registration date : 04/05/2011
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Moonrise και άλλα Τετ 31 Αυγ 2011 - 13:44 | |
| Μόλις διάβασα το 10ο κεφάλαιο... Μπράβο dan για άλλη μια φορά! Μου άρεσε πολύ! Ειδικά εκεί που ο Έντουαρντ και η Τζάιν είναι στο δωμάτιο ήταν πάρα πολύ καλό... Εκεί που αποκαλύπτουν ότι ο Έντουαρντ μπορεί να απορροφήσει τις δυνάμεις με ένα άγγιγμα είχα μέινει λίγο έτσι: (πολύ λίγο όμως...) Και πάλι συγχαρητήρια! Περιμένω με αγωνία το επόμενο κεφάλαιο | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Moonrise και άλλα Τετ 31 Αυγ 2011 - 15:12 | |
| Ευχαριστώ πολύ Νανά Για πόσο λίγο γιατί εγώ ήθελα να σας έρθει αρκετά ξαφνικά; | |
|
| |
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Moonrise και άλλα Τετ 31 Αυγ 2011 - 20:23 | |
| Απ’ ότι φαίνεται έχω χάσει πολλά! Καινούρια ιστορία; Κρίμα που δεν ήμουν κι εγώ εδώ... Διάβασα λοιπόν το 10ο κεφάλαιο της «Ανατολής»! Μπορώ να πω πως αυτό δεν το περίμενα. Αναφέρομαι στην ικανότητα του Έντουαρντ να απορροφά τις δυνάμεις όσων βρικολάκων αγγίζει. Είναι σπουδαίο αυτό και σίγουρα μπορεί να αποτελέσει απειλή. Η αλήθεια είναι πως δεν κατάλαβα σε τι αναφέρθηκε ο Σιντινόν, όταν είπε πως έκαναν ένα «μοιραίο λάθος» στο προηγούμενο κεφάλαιο. Αποκαλύφθηκε στη συνέχεια πως ο Έντουαρντ απέκτησε την ικανότητα αυτή, όμως αυτό για τους Ρέξαϊρς είναι καλό ή κακό, τους συμφέρει; Όπως φάνηκε μάλλον δεν είναι καλό, καθώς παρατήρησα ένταση ανάμεσά τους. Ο Έντουαρντ από την άλλη, δείχνει τρομερά προβληματισμένος. Δεν έχει κατανοήσει ούτε ο ίδιος τι συμβαίνει με τον εαυτό του και τις ικανότητες που έχει. Αυτό που με εντυπωσιάζει όμως είναι πως δεν βλέπω φόβο στα συναισθήματά του. Έχει αγωνία, ανασφάλεια ίσως, όμως φόβο όχι. Πιστεύω πως σ’ αυτό παίζει ρόλο η παρουσία της Τζαιν. Το έχω ξαναπεί αυτό, αλλά δεν μπορώ να τους δω σαν ζευγάρι, ακόμα δεν το έχω χωνέψει. Το σημείο που θα γινόταν το ανεπανόρθωτο, λίγο πριν έρθει ο Άλεκ στο δωμάτιο, ήταν το αποκορύφωμα. Θα προσπαθήσω να συμβιβαστώ με την ιδέα στο μέλλον. Δείχουν ερωτευμένοι και πως ο ένας θα είναι εκεί για τον άλλον. Η Τζαιν τον έχει στηρίξει μέχρι τώρα και τον έχει βοηθήσει να προσαρμοστεί, όσο βέβαια γίνεται. Η σκηνή της ζήλιας υπήρξε ακόμη ένα σημείο μη αναμενόμενο για μένα. Η Τζαιν χειρίστηκε –καθόλου λεπτά θα έλεγα- το θέμα της Κάκτις και της προκλητικής συμπεριφορά της απέναντι στον Έντουαρντ. Είναι μάλλον εξαιρετικά ποθητός, ώστε ήδη δύο γυναίκες βρικόλακες να μάχονται γι αυτόν! Το τέλος ήταν μια δοκιμάσια προς τον Έντουαρντ, για να τσεκάρουν τι όμως; Το αν μπορεί ν’ αντισταθεί; Αν το ζητούμενο ήταν αυτό, τότε την πέρασε κανονικά. Με έχουν προβληματίσει οι Ρέξαϊρς και οι αποφάσεις τους. Τι θα γίνει τελικά με τον Έντουαρντ; Περιμένω να δω στη συνέχεια! Μπράβο σου Κωνσταντίνε για πολλοστή φορά!!! Υπέροχο κεφάλαιο!!! Αδημονώ για τη συνέχεια...μην την αργήσεις!!! | |
|
| |
justnina22 Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 29 Τόπος : ΚΟΡΙΝΘΟΣ Αριθμός μηνυμάτων : 688 Registration date : 03/06/2010
Forks Student Profile Team: Jacob - Renesmee Special ability: Creating Illusions
| |
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Moonrise και άλλα Πεμ 1 Σεπ 2011 - 0:27 | |
| Ερμιόνη και Νίνα ευχαριστώ πολύ Ερμιόνη ξεκινώντας από εσένα,δε πειράζει που την έχασες.Έτσι και αλλιώς σκοπεύω να την ανεβάσω στον διαγωνισμό εδώ στο φόρουμ,αν γίνει. Ο Σιντιόν τώρα νιώθει ότι απειλείται η αρχηγία του.Η Τζαιν,φαντάζομαι το καταλάβατε,είναι πανέξυπνη.Αν δεν ένιωθε ότι ο Έντουαρντ βρίσκεται σε κίνδυνο δε θα προχωρούσε στη δήλωση της αγάπης της για αυτόν.Ουσιαστικά στέλνει ένα τελεσίγραφο στον Σιντιόν γιατί αν πειράξουν τον Έντουαρντ,αυτή θα φύγει και στη συνέχεια θα ακολουθήσει ο Άλεκ και τέλος η Ρένεσμι.Θα χάσει δηλαδή όλους τους προικισμένους των Ρέξαϊρς,έτσι ο Σιντιόν βρίσκεται σε αδιέξοδο. Ο Έντουαρντ δε νιώθει φόβο γιατί πέρα από το ότι είναι νεογέννητος και δε μπορεί να σκεφτεί σωστά προς το παρόν,έχει,έστω και λίγο,συνειδητοποιήσει τι ικανότητα έχει. Η Τζαιν ποτέ ως τώρα δεν είχε νιώσει έτσι για κανέναν.Λογικό είναι να τον θέλει όλο δικό της.Επίσης νιώθει ότι απειλείται από την Κάκτις γιατί αυτή ουσιαστικά έχει την απίστευτη ομορφιά.Την ζηλεύει,ο Έντουαρντ όμως δεν έχει μάτια για άλλη.Ο Έντουαρντ έχει γίνει ο πιο όμορφος βρικόλακας γιατί έχει απορροφήσει το χαρακτηριστικό της Κάκτις,δηλαδή τρομερή ομορφιά. Εντάξει τον λόγο για τον οποίο τον δοκίμασαν,δε νομίζω να τον έχετε φανταστεί.Βέβαια πίσω από αυτή τη δοκιμασία,εκτός από το λόγο που θα τον καταλάβετε στο επόμενο κεφάλαιο,κρύβεται και ένας άλλος.Η επιθυμία του Σιντιόν. Νίνα μπορεί να απορροφά γενικώς όλες τις δυνάμεις των βρικολάκων.Το ότι δε το καταλαβες,με προβληματίζει.Δε το περιέγραψα σωστά; Και εγώ λατρεύω αυτά τα δυο ζευγάρια. Σας ξαναευχαριστώ για τα καλά σας λόγια .Ελπίζω και εγώ να μην αργήσω...Αύριο πάντως θα ανεβάσω την περιγραφή του πίνακα... | |
|
| |
justnina22 Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 29 Τόπος : ΚΟΡΙΝΘΟΣ Αριθμός μηνυμάτων : 688 Registration date : 03/06/2010
Forks Student Profile Team: Jacob - Renesmee Special ability: Creating Illusions
| |
| |
Bella Marie Swan Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : Στα δάση του Φορκς,με την υπέροχη πρασινάδα! Αριθμός μηνυμάτων : 3826 Registration date : 05/09/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Moonrise και άλλα Πεμ 1 Σεπ 2011 - 12:15 | |
| Δεν υπάρχει Τζέικομπ; Πάντως,μου αρέσει!Επιτέλους,έφτασα το τελευταίο κεφάλαιο!Λατρεύουμε Ρένεσμι & Άλεκ! - Σπόιλερ:
Επιτέλους,να ξεκολλήσει και λίγο από τον Τζέικ μου!
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Moonrise και άλλα Πεμ 1 Σεπ 2011 - 14:46 | |
| | |
|
| |
marina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : κόρινθος Αριθμός μηνυμάτων : 3084 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Moonrise και άλλα Πεμ 1 Σεπ 2011 - 18:16 | |
| Μεγάλο και χορταστικό το καινούριο κεφάλαιο!!!!
Όλο ανατροπές, ένταση, αγωνία, ερωτική σκηνή, σκηνή ζηλοτυπίας!!!
Και τι δεν είχε!!! Ομολογώ πως υπάρχει ένα μπέρδεμα αλλά θα ξεκαθαριστεί στη συνέχεια πιστεύω.... ο Οεν ποιος είναι;;; Τι δυνάμεις έχει;;;
Χμμ για την ερωτική σκηνή, δεν ξέρω.... πολύ ωραίες περιγραφές αλλά χάρηκα που τους διέκοψε ο Άλεκ... Τι να πω... Ίσως μου φαίνεται υπερβολικά νωρίς ή φταίει το γεγονός ότι δεν τους έχω συνηθίσει σαν ζευγάρι....
Θέλω να κάνεις μια περιγραφή της Ρένεσμι.... Επίσης να πεις κάτι για τον Άλεκ και την ρένεσμι....
Οι Έντουαρντ και Μπέλλα εμφανίζονται καθόλου στην ιστορία;;; το έχεις σκεφτεί;
Πολύ ωραία η συνέχεια!!!! Ανυπομονώ για το επόμενο κεφάλαιο!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Moonrise και άλλα Πεμ 1 Σεπ 2011 - 19:31 | |
| Ευχαριστώ πολύ Μαρίνα (Πήγαινε και λίγο στα δικά σου σχόλια!) Ο Όεν είναι ο βρικόλακας που τον έσωσε.Αν θυμάσαι μπορεί να ακούει τις σκέψεις,από αυτόν απορρόφησε την ικανότητα ο Έντουαρντ... Σιγά μην έβαζα ερωτική σκηνή από τώρα.Ίσως στο τελευταίο κεφάλαιο μπει ένα μικρό απόσπασμα Περιγραφή Ρένεσμις αλλά και συνάντηση ζευγαριών μάλλον θα έχει στο επόμενο κεφάλαιο. Όχι απλώς το έχω σκεφτεί αλλά θα το κάνω.Προς το παρόν θα είναι απόντες αλλά κατά το τέλος ποιος ξέρει,ίσως γίνει μια συνάντηση... | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : κόρινθος Αριθμός μηνυμάτων : 3084 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Moonrise και άλλα Πεμ 1 Σεπ 2011 - 19:45 | |
| Με κάλυψες απόλυτα Κωνσταντίνε!!!! Μια χαρά!!! Περιμένω με ανυπομονησία τη συνέχεια!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Moonrise και άλλα Πεμ 1 Σεπ 2011 - 19:55 | |
| Kάτσε αυτό ήταν ειρωνία ή όχι;Μπερδεύτηκα | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Moonrise και άλλα Πεμ 1 Σεπ 2011 - 19:56 | |
| μη χειρότερα!!! Γιατί το λες αυτό παιδί μου;;;
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Moonrise και άλλα Πεμ 1 Σεπ 2011 - 19:58 | |
| Δε ξέρω,με μπέρδεψε ο τόνος σου Απλώς τα πολλά !!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Moonrise και άλλα Πεμ 1 Σεπ 2011 - 20:03 | |
| σε έχασα! ποια πολλά;;; πάντως δε σε ειρωνεύομαι! εσένα; την αδυναμία μου;;; το καλύτερο αγόρι στο φόρουμ;;; έναν σε έχουμε!!! (ενταξει τώρα μπορείς να αμφιβάλεις! χαχαχαχα) | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Moonrise και άλλα Πεμ 1 Σεπ 2011 - 20:09 | |
| Τα πολλά θαυμαστικά. Τς τς τς,σα δε ντρέπεσαι να ειρωνεύεσαι ενα από τα λίγα αγόρια του φόρουμ. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Moonrise και άλλα Πεμ 1 Σεπ 2011 - 20:11 | |
| αααα! όχι το συνηθίζω...!!! μου αρέσουν τα θαυμαστικά!!!! βλεπεις; !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! καλέ μου, δε σε ειρωνεύομαι! φωτιά να πέσει να με κάψει! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Moonrise και άλλα Πεμ 1 Σεπ 2011 - 20:14 | |
| Το έχω καταλάβει λίγο πολύ!!!! Κόψε κάτι | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Moonrise και άλλα Πεμ 1 Σεπ 2011 - 20:16 | |
| καλά καλά! το κόβω...! | |
|
| |
| Σχόλια: Moonrise και άλλα | |
|