| Σχόλια: Moonrise και άλλα | |
|
+13ΕΡΗ maria-ria-le panagiota vasia sandra21 xrysanthi marina Emy+Robert !!!twilight!!! ROBELINA nana mplak ed<3 Teodan 17 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Teodan Midnight Sun Vampire
Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4153 Registration date : 25/05/2011
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Moonrise και άλλα Πεμ 1 Σεπ 2011 - 20:25 | |
| Μ'αυτά και μ'αυτά παραλίγο να ξεχάσω να βάλω την εξήγηση του 1ου πίνακα.Το βάζω εδώ αλλά και στο ανάλογο κεφάλαιο - Σπόιλερ:
Το τρίπτυχο λοιπόν απεικονίζει ουσιαστικά τον Έντουαρντ σε τρεις φάσεις της ζωής του.Στο πρώτο κομμάτι απεικονίζεται με κόκκινο βλαστό,γιατί κυλάει αίμα στις φλέβες του, και άσπρα πέταλα,για την χλωμή επιδερμίδα του.Αυτή η σκηνή είναι από την ανθρώπινη ζωή του.Είναι περιτριγυρισμένος από μαργαρίτες,άνθρώπους ουσιαστικά,γιατί είναι ένα κοινό λουλούδι.Μπορεί να ξεχωρίζει η εμφάνισή του αλλά είναι στο ίδιο ύψος με τα άλλα γιατί ο Έντουαρντ δεν επιδείκνυε την διαφορετικότητά του. Στο δεύτερο απεικονίζει μια σκηνή από τότε που ήταν ημιβρικόλακας και συνάντησε τους Ρέξαϊρς.Ο λευκός βλαστός τους δείχνει τη χλωμή επιδερμίδα και την έλλειψη αίματος ενώ τα κόκκινα πέταλα μαζί με τους μαύρους κύκλους,τα διάφορα χρώματα που παίρνουν οι ίριδες τους.Είναι ψηλότερα γιατί έχουν ανώτερες δυνάμεις από αυτόν. Και τέλος στο τρίτο,είναι ο Έντουαρντ ως βρικόλακας.Έχει ήδη μετατραπεί και οι δυνάμεις του αυξήθηκαν με αποτέλεσμα τα άλλα να τον φοβούνται. Γενικώς η επιλογή των λουλουδιών έγινε γιατί και αυτά,σαν τον Έντουαρντ,απορροφούν τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά.Ο Έντουαρντ απορροφά τις απαραίτητες δυνάμεις για να επιζήσει καθώς δεν είναι ούτε γρήγορος ούτε δυνατός.Στην αρχή είχα ψάξει να βρω έναν υπαρκτό πίνακα αλλά όταν δεν τα κατάφερα,αποφάσισα να ¨δημιουργήσω¨.Ελπίζω να καταλάβετε τώρα τι αντιπροσώπευε ο πίνακας.
| |
|
| |
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Moonrise και άλλα Πεμ 22 Σεπ 2011 - 16:17 | |
| Yeah baby όπως είπε και η Παναγιώτα.(Μην ψάξετε να βρείτε πού το έγραψε,τσάμπα κόπος). Το 11ο κεφάλαιο ανέβηκε! Περιμένω you know what. Ελπίζω να σας αρέσει | |
|
| |
justnina22 Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 29 Τόπος : ΚΟΡΙΝΘΟΣ Αριθμός μηνυμάτων : 688 Registration date : 03/06/2010
Forks Student Profile Team: Jacob - Renesmee Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Moonrise και άλλα Πεμ 22 Σεπ 2011 - 19:08 | |
| Ακόμα ένα μεγάλο χορταστικό κεφάλαιο από τα χεράκια σου Dan μου... Πραγματικά υπέροχο και γεμάτο μυστήριο... Εκεί που λες ότι λύθηκαν όλα και εξήγησαν στον Έντουαρντ τι συμβαίνει καινούρια ερωτηματικα τον κατακλύζουν και τον γεμίζουν αποριές... Μου αρέσει που κρατάς τον ενδιαφέρον και την αγωνία μας στα ύψη... Ο Σιντιόν τι βλάκας.. Δεν τον πάω καθόλου.!!! Άκου εκεί να σκέφτεται πως ξεσκίζει τον καημένο τον Έντουαρντ... Εκείνος έπρεπε να του το πει και του βάλει τις φωνές..!! Τέσπα, ευχαριστήθηκα ιδιαίτερα την ιστορία της Ρένεσμι και του Άλεκ ήταν πολύ γλυκιά και ωραία.. Η Τζαιν ζήλεψε λίγο σχετικά με την σιωπή της Κορίν αλλά πάλι καλά δεν έκανε σκηνή... Νόμιζε πως τελείωσε με το σχολείο..; Που να 'ξερε τι τον περιμένει..!! Θέλω πολύ να μάθω τι έχει γίνει με τον Ράσσιο και τον Λούσιφερ... Κωνσταντίνε μου, μπράβο σου έχεις κάνει φοβερή δουλειά για άλλη μια φορά..!! Τα θερμά μου συγχαριτήρια..!! Ανυπομονώ για την συνέχεια... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Moonrise και άλλα Παρ 23 Σεπ 2011 - 15:48 | |
| Νίνα,μέλος της συντακτικής μου ομάδας( ),σε ευχαριστώ πολύ. Το μυστήριο μέχρι και την τελευταία παράγραφο θα είναι στα ύψη.Ειδικά στην τελευταία παράγραφο της όλης ιστορίας... Ο Σιντιόν,θα παίξει ένα αρκετά μεγάλο μέρος σε όλη την ζωή του Έντουαρντ.Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι κατέχει το ταλέντο του υποκριτή.Ίσως ο καλύτερος... Ας τραβήξει και λίγο αυτός,ό,τι τραβάμε και εμείς οι άμοιροι Και πάλι σε ευχαριστώ! | |
|
| |
marina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : κόρινθος Αριθμός μηνυμάτων : 3084 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Moonrise και άλλα Σαβ 24 Σεπ 2011 - 23:32 | |
| Α ρε Νταν!!!! Πάλι το έκανες το θαύμα σου!!! Αγωνία στο φουλ! Πάντα στο τέλος μας αφήνεις να ψαχνόμαστε!!! Τι γίνεται???? Όταν λες θύματα των ανθρώπων? Επιστημονικά πειράματα? Σχολείο ε??? Γιατί παιδί μου τον βασανίζεις?? Κανένα έλεος για τον ήρωα της ιστορίας σου? (κοίτα ποια μιλάει! ) Μου άρεσε και εμένα αυτό με την Ρένεσμι και τον Άλεκ...! Και συμπάθησα την Κορίν... Δεν ξέρω αν το επιδίωξες αλλά εγώ τη συμπάθησα... Αλλά δε σου λέω γιατί! Μάλλον για τον ίδιο λόγο που σου αρέσει εσένα ο Τόμας από την ιστορία μου! Κατάλαβες!!! Κι αυτός ο Σίντιον τι ζόρι τραβάει τέλος πάντων?? μου έχει σπάει τα νεύρα!!! έχω την εντύπωση ότι ζηλεύει φριχτά τον Έντουαρντ και τον φοβάται!! Ανυπομονώ για τη συνέχεια γιατί, ως συνήθως, μας άφησες σε αναμενα καρβουνα!!! μπράβο! πολύ καλή δουλειά!!! | |
|
| |
nana mplak Eclipse Bitten
Ηλικία : 27 Τόπος : Hrakleio, Kritis Αριθμός μηνυμάτων : 336 Registration date : 04/05/2011
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Moonrise και άλλα Κυρ 25 Σεπ 2011 - 0:08 | |
| Μπράβο Νταν! Υπέροχο! (και ναι επιτέλους κατάφερα να διαβάσω τη συνέχεια ) Μα να το σταματάς εκεί που κορυφώνεται η αγωνία μας? Συμφωνώ ότι αυτός ο Σιντιον είναι λίγο εκνευριστικός Συγχαρητήρια και πάλι! Περιμένω με αγωνία τη συνέχεια... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Moonrise και άλλα Κυρ 25 Σεπ 2011 - 11:08 | |
| Μαρίνα και Νανά ευχαριστώ πολύ! Μαρίνα δε μπορώ να αποκαλύψω τίποτα.Θα περιοριστώ στο ότι κάνεις από τις πιο εύστοχες παρατηρήσεις... Για την Κορίν,όχι δεν το επιδίωξα απλώς ήθελα να δείξω ότι ακόμα και οι πιο πιστοί στον Σιντιόν μπορούν να αλλάξουν στρατόπεδο.Έπειτα,δεν ξέρω αν το παρατηρήσετε,αλλά ο Σιντιόν ζητάει την ανάκριση του Άλεκ και όχι της Κορίν.Δε θέλει να της δείξει ότι δεν την εμπιστεύεται. Νανά ευχαριστώ πραγματικά που κατάφερες να διαβάσεις την συνέχεια.Και να μην αφήνεις σχόλια δεν πειράζει,μην ανησυχείς. Σας ευχαριστώ και πάλι | |
|
| |
marina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : κόρινθος Αριθμός μηνυμάτων : 3084 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Moonrise και άλλα Κυρ 25 Σεπ 2011 - 12:44 | |
| Μμμ νομίζω ότι ο Σιντιόν δεν εμπιστεύεται ούτε τη σκιά του!!!
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Moonrise και άλλα Κυρ 25 Σεπ 2011 - 13:29 | |
| Και καλά νομίζεις!Τα χρόνια των έχουν κάνει περίεργο και τώρα νιώθει ότι απειλείται.Και σας θυμίζω κάτι:Ο Σιντιόν σκότωσε την ίδια του την αδερφή για να μην φύγει ο Ράσσιο... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Moonrise και άλλα Τετ 23 Νοε 2011 - 15:20 | |
| Και ναι,τελικά κατάφερα να τελειώσω το νέο κεφάλαιο πριν τον ερχομό του νέου έτους! Μιας και δε ξέρω πότε θα καταφέρω να ολοκληρώσω το επόμενο, ελπίζω να σας αρέσει αυτό. https://bellandedward.forumgreek.com/t1383-topic#292395Να μη ξεχάσω να ευχαριστήσω την Μπέλα (Bella Marie P) για τον μεταφραστή! Περιμένω τα σχόλια σας! Και να θυμάστε.Τα πιο καλά κρυμμένα μυστικά τα βρίσκες εκεί που δε το περιμένεις | |
|
| |
Marinaki Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 39 Registration date : 27/08/2011
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Moonrise και άλλα Τετ 23 Νοε 2011 - 20:46 | |
| Kαι ναι το βρήκα!!! Το διαβάζω και έρχομαι με σχόλια! - Σπόιλερ:
(Να ξες ο υπολογιστής μου έχει ακόμα προβλήματα)
| |
|
| |
panagiota Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 15885 Registration date : 19/05/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Moonrise και άλλα Παρ 25 Νοε 2011 - 2:19 | |
| Nα πω τη γνώμη μου; Δεν τη λέω! Πρώτα θα αποκωδικοποιήσω τους αριθμούς και μετά θα σχολιάσω! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Moonrise και άλλα Παρ 25 Νοε 2011 - 16:01 | |
| Μαρίνα τέλοσπάντων!(ξέρεις εσύ!) Παναγιώτα σού είπα δεν είναι δύσκολο... | |
|
| |
kati Midnight Sun Vampire
Τόπος : Everywhere & nowhere... Αριθμός μηνυμάτων : 11602 Registration date : 23/05/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Moonrise και άλλα Τρι 28 Αυγ 2012 - 13:50 | |
| Τί θα γίνει κύριος (Νταν) ;; Θα τη συνεχίσεις ποτέ αυτή την ιστορία;; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Moonrise και άλλα Τρι 28 Αυγ 2012 - 15:58 | |
| Κάποτε ναι! ΠΡος το παρόν, δε νομίζω.... | |
|
| |
Τόπος : Everywhere & nowhere... Αριθμός μηνυμάτων : 11602 Registration date : 23/05/2011
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Moonrise και άλλα Τρι 28 Αυγ 2012 - 17:13 | |
| Τί να σου πω και 'σενα... γιατί όχι προς το παρόν, δεν κατάλαβα.. Εντάξει, σε αφήσαμε να χαλαρώσεις αλλά φτάνει. Πρέπει να τη συνεχίσεις κι άμεσα μάλιστα! | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Moonrise και άλλα Τρι 28 Αυγ 2012 - 19:25 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Moonrise και άλλα Τρι 28 Αυγ 2012 - 22:38 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Moonrise και άλλα Τρι 28 Αυγ 2012 - 22:48 | |
| Ο λόγος που δεν την συνεχίζω είναι γιατί άλλα πρόσωπα με έχουν καλέσει για να πω τη δική τους ιστορία, πρόσωπα που δεν ανήκουν σε κανέναν άλλο παρά σε εμένα. Ο Νούριελ, η Μπελίντα και ο Μπράντορ θέλουν να μου διηγηθούν όλα όσα συνέβησαν στη ζωή τους, και είναι πολλά. Ακόμη είναι πολύ νωρίς για να πω οτιδήποτε για αυτή την ιστορία αλλά μόλις χθες αποφάσισα ότι θα ονομάζεται "Η Προφητεία της Αγγελικής Κατάρας". Σε αντίθεση με την Ανατολή, αυτήν την ιστορία σκοπεύω πρώτα να την ολοκληρώσω και μετά να σκεφτώ το ενδεχόμενο να την ποστάρω. Αλλα και αφού την τελειώσω σκοπεύω να δώσω συνέχεια στον κόσμο του Αρτέμη και των δώδεκα θεών καθώς ούτε αυτοί έχουν ολοκληρώσει την αφήγηση τους. Ήδη έχω γράψει το πρώτο κεφάλαιο και αυτό που βγήκε μου άρεσε πολύ ώστε αποφάσισα να την συνεχίσω. Όταν με το καλό ολοκληρώσω αυτές τις δυο ιστορίες (και δεν προκύψει κάποια καινούργια ιδέα) τότε θα ασχοληθώ με την Ανατολή... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Moonrise και άλλα Τρι 28 Αυγ 2012 - 23:01 | |
| Dear Dan,
Καταλαβαίνω την ανάγκη που σου έχει προκύψει λόγω έμπνευσης να ολοκληρώσεις πρωτίστως μια άλλη ιστορία, ονόματι "Η Προφητεία της Αγγελικής Κατάρας"που τη θεωρείς πιο ενθουσιαστική.
Επιπροσθέτως, θα ήθελα να σημειώσω πως δεν υφίσταται πρόβλημα από πλευράς μου σχετικά με την ολοκλήρωση και της ιστορίας του Αρτέμη.
Τέλος, θα ήθελα να σε ενημερώσω, φαντάζομαι ομιλώ εκ μέρους όλων όσων διαβάσαμε την "Ανατολή" από την πρώτη της ανάρτηση, πως σε στηρίζουμε στις άλλες δύο , εκτός της "Ανατολής" ιστορίες αλλά και οι δύο ιστορίες δε σε σταματούν από το να συμπληρώνεις κεφάλαια και στην "Ανατολή" αλλά άρτια γραμμένα κι όχι ως κάτι δευτερεύον.
Προς ενημέρωσή σου βρισκόμαστε σε αναμονή νέου κεφαλαίου.
Με εκτίμηση, kati | |
|
| |
| Σχόλια: Moonrise και άλλα | |
|