| Σχόλια: Moonrise και άλλα | |
|
+13ΕΡΗ maria-ria-le panagiota vasia sandra21 xrysanthi marina Emy+Robert !!!twilight!!! ROBELINA nana mplak ed<3 Teodan 17 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Teodan Midnight Sun Vampire
Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4153 Registration date : 25/05/2011
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Moonrise και άλλα Τετ 29 Ιουν 2011 - 10:55 | |
| Ευχαριστώ πολύ .Ελπίζω η συνέχεια να μη σε απογοητεύσει... | |
|
| |
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Moonrise και άλλα Δευ 4 Ιουλ 2011 - 11:33 | |
| Λοιπόν το 5ο κεφάλαιο προστέθηκε. http://www.bellandedward.org/t1383-topic .Ελπίζω να σας αρέσει.Όπως συνήθως περιμένω σχόλια ή ότι άλλο θέλετε να ρωτήσετε. Σκέφτηκα από εδώ και πέρα κάθε κεφάλαιο να το συνοδεύει ένα τραγούδι,ο τίτλος του οποίου θα έχει άμεση σχέση με το τίτλο του κεφαλαίου.Αν σας ενοχλεί ή για κάποιο άλλλο λόγο δε το θέλετε,πείτε μου να το βγάλω. Και πάλι ελπίζω να σας αρέσει(emy περιμένω ανάλυση κεφαλαίου )
Έχει επεξεργασθεί από τον/την dan στις Δευ 4 Ιουλ 2011 - 17:57, 1 φορά | |
|
| |
vasia New Moon Victim
Ηλικία : 28 Τόπος : Χαλκιδική Αριθμός μηνυμάτων : 266 Registration date : 27/06/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| |
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Moonrise και άλλα Δευ 4 Ιουλ 2011 - 12:01 | |
| πολυ ωραια η συνεχεια!!! μου αρεσει πολυ αυτη η ιστορια μπραβο ! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Moonrise και άλλα Δευ 4 Ιουλ 2011 - 14:46 | |
| Ευχαριστώ πολύ . Δε σχολιάσατε όμως το τραγούδι.Να συνεχίζω να συνοδεύω τα κεφάλαια με μουσική ή καλύτερα όπως ήταν πριν; | |
|
| |
sandra21 Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 28 Τόπος : Τάρταρα Αριθμός μηνυμάτων : 690 Registration date : 05/07/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Moonrise και άλλα Δευ 4 Ιουλ 2011 - 15:40 | |
| Ωραιοτατη και η συνεχεια.... Κοιτα.....θα σου προτεινα να βαζεις μερικους στιχους απο το τραγουδι στην αρχη (που να κολλανε με το κεφαλαιο ) . Ωραιο το τραγουδι αλλα θα ελεγα πως ο ρυθμος του δεν κολλαει στο κεφαλαιο,και επειδη δεν μπορω να διαβαζω και να ακουω τους στιχους σου προτινω να κανεις αυτο που ειπα παρα πανω... Περιμενω συνεχεια!!! ΧοΧο Sandra!! | |
|
| |
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Moonrise και άλλα Δευ 4 Ιουλ 2011 - 15:47 | |
| Μόλις διάβασα κι εγώ το 5ο κεφάλαιο! Και ήρθα για ανάλυση! Θα ξεκινήσω από το τραγούδι, το οποίο μου άρεσε πάρα πολύ!! Όσον αφορά την ερώτησή σου περί του τραγουδιού, ψηφίζω να συνοδεύεις κάθε κεφάλαιο με ένα. Προσωπικά, με ευχαριστεί πολύ να διαβάζω κάτι με τη συνοδεία μουσικής και στην προκειμένη περίπτωση πιστεύω πως το κομμάτι ταίριαζε με τη συνέχεια της ιστορίας και ιδιαίτερα με το τέλος. Μου αρέσει πολύ η προσωπικότητα της Τζαίν στο fanfic αυτό ως βρικόλακας. Αν και βαμπίρ, είναι πιο ανάλαφρη, χαμογελαστή και μάλιστα αστειεύεται, εναντιθέτως με το πώς την έχουμε συνηθίσει. Σκοτεινή, αγέλαστη και που προκαλεί φόβο. Επίσης, διακρίνω μια αμυδρή χημεία με τον Έντουαρντ, αλλά πιθανώς είναι της φαντασίας μου... Ο Έντουαρντ πάλι, "χάνεται" θα έλεγα. Ακόμη δεν έχει καταλάβει τι γίνεται και η απορία είναι συνέχεια αποτυπωμένη στο πρόσωπό του! Παρ' όλα αυτά, μου φαίνεται πως το διασκεδάζει... Αυτό που με προβλημάτισε λιγάκι, θα έλεγα πως είναι το τέλος. Χμ...γιατί η Τζαιν φέρθηκε έτσι στην Κάκτις; Και η Κάκτις γιατί ήθελε να πάρει εκείνη τον Έντουαρντ; Μήπως τρέχει κάτι; Περιμένω να δω παρακάτω. Μου άρεσε πολύ και αυτό το κεφάλαιο dan! Γράφεις πολύ όμορφα και η ροή του λόγου δεν κουράζει στιγμή -τουλάχιστον εμενα -. Μπράβο σου!!!!!!! Ανυπομονώ για τη συνέχεια!!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Moonrise και άλλα Δευ 4 Ιουλ 2011 - 17:53 | |
| Ευχαριστώ πολύ και τις δυο σας .Χαίρομαι που σας άρεσε . Σάντρα το θέμα είναι ότι τις περισσότερες φορές μόνο ο τίτλος του τραγουδιού θα έχει άμεση σχέση ,εκτός βέβαια από κάποιες ειδικές περιπτώσεις που θα παίζουν ρόλο και οι στίχοι... Τα πράγματα θα αρχίσουν να ξεκαθαρίζουν κάπως παρακάτω αλλά δε θέλω να αποκαλύψω τίποτα. Όσο για τη συνέχεια θα τη βάλω την Πέμπτη.Έκτατα | |
|
| |
nana mplak Eclipse Bitten
Ηλικία : 27 Τόπος : Hrakleio, Kritis Αριθμός μηνυμάτων : 336 Registration date : 04/05/2011
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Moonrise και άλλα Δευ 4 Ιουλ 2011 - 18:05 | |
| Πολύ ωραίο κεφάλαιο! Συμφωνώ και εγώ στο να συνοδεύεις κάθε κεφάλαιο με ένα τραγούδι και το τραγούδι αυτού του κεφαλαίου μου άρεσε πολύ... Χαίρομαι που θα βάλεις τη συνέχεια τόσο σύντομα. | |
|
| |
sandra21 Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 28 Τόπος : Τάρταρα Αριθμός μηνυμάτων : 690 Registration date : 05/07/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Moonrise και άλλα Δευ 4 Ιουλ 2011 - 23:22 | |
| Ooo τοτε οκ!!!! Θα περιμενουμεε!!! | |
|
| |
panagiota Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 15885 Registration date : 19/05/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Moonrise και άλλα Τετ 6 Ιουλ 2011 - 1:31 | |
| Ο Έντουαρντ μου αρέσει γιατί είναι ανοιχτός στην περιπέτεια... Επιτέλους αισθάνεται να ''κολλάει'' κάπου, εξηγείται η διαφορετικότητα του σε σχέση με τους υπόλοιπους του κόσμου του και είναι έτοιμος να τα ζήσει όλα. Αλλά ως μάνα, οι γονείς του έτσι θα μείνουν με το παράπονο; Δεν τους σκέφτηκες καθόλου τους έρμους; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Moonrise και άλλα Τετ 6 Ιουλ 2011 - 17:50 | |
| Για ακρίβεια οι γονείς του δε θα θυμούνται καν ότι τον είχαν υιοθετήσει όπως λέει και η Τζαιν στο 4ο κεφάλαιο...Σιγά μη τους άφηνα να στεναχωριούνται | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Moonrise και άλλα Τετ 6 Ιουλ 2011 - 19:23 | |
| Γεια... Το ξέρω εγώ όμως, σαν αναγνώστρια... Anyway, αύριο είναι Πέμπτη! Έτοιμος; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Moonrise και άλλα Τετ 6 Ιουλ 2011 - 20:54 | |
| | |
|
| |
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Moonrise και άλλα Τετ 6 Ιουλ 2011 - 21:18 | |
| Και καλά έκανες dan! Θα αρχίσω λοιπόν από το τραγούδι, το οποίο μου αρέσει πολύ! Ο Έντουαρντ είναι η εξαίρεση, όπως άλλωστε το είπαν και οι βρικόλακες. Ο Έντουαρντ επίσης, φαίνεται ότι είναι ένα αγόρι που τείνει πολύ προς τις τέχνες. Πίνακες ζωγραφικής, αγάλματα, αγγεία...είναι πράγματα που γνωρίζει γι αυτά και τον εντυπωσιάζουν. Οι περιγραφές των βρικολάκων ήταν εξαίσιες και εξαιρετικά περιγραφικές. Ήταν σα να έπαιρναν σάρκα και οστά ακριβώς μπροστά μου! Το σημείο που μπήκε ο Έντουαρντ στην αίθουσα, τον πλησίασε ο Σιντιόν και ξεκίνησαν να συζητούν, μου θύμισε τη σκηνή στη Βολτέρα με την Μπέλα και τον Έντουαρντ, που δεν μπορούσαν να ακούσουν τις σκέψεις της. Μιας και είναι από τις αγαπημένες μου σκηνές όλο το κομμάτι της ταινίας στη Βολτέρα , μου άρεσε πολύ όπως το απέδωσες! Ακόμη, έγινε λόγος για την Ιζαμπέλα! Ανυπομονώ να δω τι ρόλο θα έχει εκείνη στη ζωή του πρωταγωνιστή μας! Όσον αφορά το τέλος, "έμεινα"! Μπορώ να φανταστώ την έκφραση του Έντουαρντ καθώς του ανακοινώνεται ότι η Τζέην θα τον...δαγκώσει! Μπράβο σου dan!!! To ένα κεφάλαιο είναι καλύτερο από το άλλο κάθε φορά!!! Περιμένω τη συνέχεια με αγωνία!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Moonrise και άλλα Πεμ 7 Ιουλ 2011 - 10:54 | |
| Ευχαριστώ πολύ Kαι εμένα είναι ένα από τα αγαπημένα μου τραγούδια. Από εκεί εμπνεύστηκα το κεφάλαιο όπως καταλάβατε.Από τη Νέα Σελήνη. Όσο για τη συνέχεια θα αργήσει μιας και θα φύγω.Για αυτό έβαλα το κεφάλαιο πιο νωρίς.Τώρα μάλλον την άλλη δευτέρα θα μπει το 7ο... | |
|
| |
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Moonrise και άλλα Πεμ 7 Ιουλ 2011 - 10:57 | |
| μολις τωρα διαβασα την συνχεια ! εξαιρετικη !! οι περιγραφς σου ηταν τελειες , πραγματικα μας μετεφρες εκει !!! ακουστηκε το ονομα ιζαμπελλα ?? θα ηθελα πολυ να δω τι ρολο θα παιξει! οσο για την τζιν , την εκφραση εεικη την ωρα του εντουαρτ θα ηθελα ειλικρενα !!! θα συμφωνησω με την ερμιονη το ενα κεφαλαιο καλυτερο απο το αλλο !! περιμενω εναγωνιως την συνεχεια | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Moonrise και άλλα Πεμ 7 Ιουλ 2011 - 14:04 | |
| Ευχαριστώ . Πράγματι ακούστηκε όπως και ένα ακόμη γνωστό... Προς το παρόν δε θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο αλλά προς το τέλος...ποιος ξέρει;;; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Moonrise και άλλα Δευ 18 Ιουλ 2011 - 18:21 | |
| Λοιπόν έβαλα και το 7ο κεφάλαιο. https://bellandedward.forumgreek.com/t1383-topicΝομίζω ότι είναι το πιο καθοριστικό μέχρι τώρα για αυτο με μέτρο τις ντομάτες.Κρατήστε τες είτε για το σκυλί είτε στο ψυγείο. Περιμένω σχόλια P.S Αφιερωμένο σε όλες τις Μαρίνες αν και κάπως καθυστερημένα(ed<3,marina,marina forever και όσες ακόμα υπάρχουν) | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| |
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Moonrise και άλλα Δευ 18 Ιουλ 2011 - 19:36 | |
| Dan, μας τρέλανες! Τι εξέλιξη κι αυτή.... εκτός κι αν μόνο εγώ δεν είχα κάνει τις συσχετίσεις...πάλι σύντομα μας το έκοψες, τι θα γίνει; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Moonrise και άλλα Δευ 18 Ιουλ 2011 - 20:26 | |
| εξαιρετικη δουλεια ... με εκπλησσεις παντα με την συνεχεια που αποδιδεις .. ανυπομονω για την συνεχεια | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Moonrise και άλλα Τρι 19 Ιουλ 2011 - 19:26 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Moonrise και άλλα Τρι 19 Ιουλ 2011 - 21:10 | |
| Λίγη αγωνία ναι. Ελπίζω να μη θέλεις να κάνεις ρεκόρ... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Moonrise και άλλα Τρι 19 Ιουλ 2011 - 21:28 | |
| | |
|
| |
| Σχόλια: Moonrise και άλλα | |
|