| Σκηνές που μας έκαναν να κλάψουμε. | |
|
+91Dalia Mrs.Cullen2 AspaKorth ev@ki maria_likofos Teodan tasos kati pitsiriki panagiota Kornilia PattinsonCullen Zafrina xrysanthi demi cullen xatisaga jennypara sisaki Emy+Robert Marzaki Cullen twilightFOREVER ROBELINA !!!twilight!!! Rosemarie Cullen T-NM-E-BD vikaki21 despina aek Kristen Stewart pink esme dimitroula-robsessed ed<3 Lizzy Cullen AnaroseCullen dani nantiaki_twilight 4 ever Bella07 di1996 Bella13 MyrtoCullen NICKY Vanna evi breeze of wolf Ashley Greene Fotis333 athina Renesmi MARIA SWAN CULLEN SpunK RansoM michelle volturi girl I'm_not _dead MIKAELLA LaDy_SoVeReigN twiligter Mrs.Cullen jenaki team edward Stellouko Fallen Angel linaki didi JuStleNe M@rIa dolores!! sunrise eleu8eriaaa ΕΡΗ BELLA MARIE edward_20 Ms Cullen Rozmari kikina Isabella16 ioannaki-twilightaddicted Princess Christy SilverMusk nasiatheslayer Alexadruby the vampire scarlet rose Gωgω-Twilighter Rozali87 lionandlamp hobo olympia-Mikel-Robert spunkransom DanaeCullen nessie Velvet_Vamp WhiteQueen 95 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Σκηνές που μας έκαναν να κλάψουμε. Σαβ 29 Νοε 2008 - 18:23 | |
| Ας τα πάρουμε με τη σειρά! Νομίζω πως στο πρώτο βιβλίο δεν είχα κλάψει αν και υπήρχαν πολλά σημεία που είχα λυγίσει συναισθηματικά. Στο δεύτερο βιβλίο, το οποίο ξεκίνησα να το διαβάζω στα αγγλικά, έκλαψα πάρα μα πάρα πολύ στο σημείο που ο Έντουαρντ αφήνει τη Μπέλλα... Για να είμαι ειλικρινής δεν πίστευα αυτό που διάβαζα. Και πιο πολύ μου έκανε εντύπωση που η Μπέλλα πίστεψε με τόση ευκολία πως ο Έντουαρντ δεν την αγαπούσε πια. Αν και μετά όταν έβαλα τον εαυτό μου στη θέση της, πιστεύω ότι θα έκανα το ίδιο. Εκείνο το "δεν θέλω να έρθεις μαζί μου" μου έκατσε κάπως... Έβρισα λίγο και τον Έντουαρντ σε εκείνο το σημείο παραδέχομαι... Το περίεργο είναι πως μετά από λίγο καιρό ξαναδιάβασα το New Moon στα Ελληνικά και σε αυτό το σημείο δεν έκλαψα. :scratch: Αλλά έκλαψα πάρα πολύ όταν τελικά επιστρέφουν πίσω από την Ιταλία, εκεί που της εξομολογείται επιτέλους τους λόγους για τους οποίους έφυγε και της εξηγεί. Και ενώ το είχα διαβάσει αυτό το κομμάτι στα αγγλικά δεν είχα κλάψει. (Σκέτη ανωμαλία είμαι! :lol: ) Και αφού είχα διαβάσει και τα τέσσερα βιβλία της σειράς και είχαν περάσει λίγες μέρες σκεφτόμουν ότι έπρεπε να διαβάσω και το Midnight Sun. Και μάλιστα είχα ξεκινήσει αργά το βράδυ και λέω, θα διαβάσω λίγο και θα πάω για ύπνο. Ένα έχω να σας πω. Είχε πάει 4:00 η ώρα το ξημέρωμα και εγώ δεν έλεγα να το κουνήσω από τον υπολογιστή! Τα συναισθήματα του Έντουαρντ με είχαν συνεπάρει! Δεν φανταζόμουν ότι υπέφερε τόσο πολύ. Και όταν πήγε στο δωμάτιο της για πρώτη φορά και η Μπέλλα είπε το όνομα του στον ύπνο της και αυτός κατάλαβε ότι τον ονειρευόταν, οι σκέψεις του, το σοκ που έπαθε κυρίως επειδή εκεί συνηδειτοποίησε απόλυτα πια τα συναισθήματα του με συγκίνησαν πάρα πολύ. Και μιλάμε ότι έκλαιγα και δεν μπορούσα να σταματήσω με τίποτα. Και το σκεφτόμουν για μέρες αυτό το σημείο και μάλιστα διάβαζα το Midnight Sun ξανά και ξανά. Δεν θέλετε να σας πω πόσο πολύ θέλω και αγωνιώ για το αν θα το εκδόσει. Σε αναμένα κάρβουνα κάθομαι! | |
|
| |
Velvet_Vamp Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 965 Registration date : 29/11/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Σκηνές που μας έκαναν να κλάψουμε. Σαβ 29 Νοε 2008 - 20:02 | |
| Και εγω θελω να διαβασω το Midnight Sun!!Μου αρεσει να διαβαζω ολο το στορυ απο την πλευρα του Edward!! Με ειχε πιασει η καρδια μου οσο το διαβαζα και σπαστικα πολυ οταν συνειδητοποιησα οτι οι σελιδες που δημοσιευτηκαν ηταν τοσο λιγες!! Καπου διαβασα πως αν ειναι να συνεχισει να το γραφει θα συνεχισει αφου κανει ενα μεγαλο διαλειμμα!!Σε αναμμενα καρβουνα θα ειμαι μεχρι να αποφασισει να το εκδοσει!! Παντως οταν διαβαζα το σημειο στο οποιο ο Edward αφηνει την Bella εμεινα αναυδη!! Αρχισα να παραμιλαω και να λεω Ε οχι,δεν το πιστευω :no: χρειαστικα λιγα λεπτα και μετα συνεχισα να διαβαζω!!Μου αρεσε οταν εδειχνε τους επομενους μηνες γραφοντας μονο τον μηνα σε μια σελιδα!!Εδειχνε ακριβως πως ενιωθε η Bella εκεινο το διαστημα..!! | |
|
| |
nessie Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 780 Registration date : 27/11/2008
| Θέμα: Απ: Σκηνές που μας έκαναν να κλάψουμε. Κυρ 30 Νοε 2008 - 2:07 | |
| | |
|
| |
DanaeCullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 901 Registration date : 28/11/2008
| Θέμα: Απ: Σκηνές που μας έκαναν να κλάψουμε. Κυρ 30 Νοε 2008 - 11:10 | |
| Εγω στην Εκλειψη εκλαψα οταν καταλαβε η Μπελλα οτι ειναι ερωτευμενη με τον Τζεηκομπ και εκει που εκλαιγε ολη νυχτα κ ο καημενος ο Εντουαρντ υπεφερε...! Στη Νεα Σεληνη εκλαιγα εκει με τις κενες σελιδες και στο breaking dawn οταν ειδα πως υπαρχει κομματι με τη μερια του Τζεηκομπ και φυσικα στον αποχωρισμο και στο τελος... | |
|
| |
spunkransom New Moon Victim
Ηλικία : 33 Τόπος : Isle Σκιάθος Αριθμός μηνυμάτων : 146 Registration date : 28/11/2008
| Θέμα: Απ: Σκηνές που μας έκαναν να κλάψουμε. Κυρ 30 Νοε 2008 - 14:18 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σκηνές που μας έκαναν να κλάψουμε. Κυρ 30 Νοε 2008 - 14:21 | |
| | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Σκηνές που μας έκαναν να κλάψουμε. Κυρ 30 Νοε 2008 - 14:50 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 33 Τόπος : Isle Σκιάθος Αριθμός μηνυμάτων : 146 Registration date : 28/11/2008
| Θέμα: Απ: Σκηνές που μας έκαναν να κλάψουμε. Κυρ 30 Νοε 2008 - 14:53 | |
| ασε...τετοια ανιδιοτελεια ..που???πoυθενα!!!εκτος απο τα "Twilight saga" | |
|
| |
olympia-Mikel-Robert Twilight Human
Ηλικία : 32 Τόπος : Cyprus,Larnaca Αριθμός μηνυμάτων : 91 Registration date : 27/12/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Σκηνές που μας έκαναν να κλάψουμε. Κυρ 28 Δεκ 2008 - 0:54 | |
| simfonw apolitos mazi sas!!! ax dn iparxoun allo tetioi antres.. st twilight sigkinithika me t sklira logia p eipe i bella stn patera ts k anatrixiasa otan o edward ts eipe "bella you are my life now" ax...<3 st new moon opws oles sas eklapsa otan tn afise k paradexome ps tn evrisa k egw ligo.. st eclipse dn eklapsa se kamia skini alla sigkinithika k egw otan epese st gonata k ts ekane protasi gamou! :cyclops: st breaking down...t na pw..olo t vivlio einai TELEIO!! alla i skini p dakrisa itan otan i bella k o edward apoxeretousan tn kori ts dinonantas tn stn jacob g na figoun se periptwsi maxis me ts volturi.. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σκηνές που μας έκαναν να κλάψουμε. Δευ 29 Δεκ 2008 - 16:03 | |
| | |
|
| |
hobo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 2196 Registration date : 27/11/2008
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σκηνές που μας έκαναν να κλάψουμε. Δευ 29 Δεκ 2008 - 16:13 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σκηνές που μας έκαναν να κλάψουμε. Δευ 29 Δεκ 2008 - 16:19 | |
| χαχα...τζεηκομπ και νευρικος κλονισμος στην ιδια προταση!! | |
|
| |
Ηλικία : 32 Τόπος : θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 2196 Registration date : 27/11/2008
| Θέμα: Απ: Σκηνές που μας έκαναν να κλάψουμε. Δευ 29 Δεκ 2008 - 16:22 | |
| πωω εγραψα παλι!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σκηνές που μας έκαναν να κλάψουμε. Δευ 29 Δεκ 2008 - 16:27 | |
| υποκληση!! αληθεια ενα εμοτικον που να υποκλινεται μπορουμε να βρουμε? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σκηνές που μας έκαναν να κλάψουμε. Δευ 29 Δεκ 2008 - 16:29 | |
| ωω ευχαριστω... να σου οω κι εγω θελω να βαλουμε ενα τετοιο emoticon, κι ενα που αυτοπυρπολειται!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σκηνές που μας έκαναν να κλάψουμε. Δευ 29 Δεκ 2008 - 16:31 | |
| εχω στο μσν ενα σκυλι που αυτοπυρπολειται!! χαχα αυτο αν εμπαινε θα ταν πολυ handy! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σκηνές που μας έκαναν να κλάψουμε. Δευ 29 Δεκ 2008 - 16:34 | |
| ναι θα ηταν!!!! εχουμε ακουσει τοσα και τοσα!!! ποσα ποια ν αντεξουμε!!!;;; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σκηνές που μας έκαναν να κλάψουμε. Δευ 29 Δεκ 2008 - 18:03 | |
| - spunkransom έγραψε:
- εχω στο μσν ενα σκυλι που αυτοπυρπολειται!! χαχα αυτο αν εμπαινε θα ταν πολυ handy!
Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Ο!!!!!! Γινεται να το βαλεις εδω??? σε ικετευω!!!! | |
|
| |
lionandlamp Twilight Human
Ηλικία : 29 Τόπος : a9hna Αριθμός μηνυμάτων : 33 Registration date : 27/01/2009
| Θέμα: Απ: Σκηνές που μας έκαναν να κλάψουμε. Τετ 28 Ιαν 2009 - 20:31 | |
| λοιπον εκει που ο Εντουαρντ εφυγε απλα δεν μπορουσα να σταματησω να κλαιω!!!! και εκει που πηδαει απο το βραχο και λεει "μα δεν μενεις μαζι μου με κανεναν αλλο τροπο!"΅;; και εκει που δεν τον πιστευε και του λεει να μην την φιλησει γιατι δεν θα αντεχε τον πονο??? γενικα με το new moon εκλαιγα συνεχεια!!!!!! αλλα εβρισα και λιγο την Μπελλα που σκεφτοταν να φιληξσει τον Τζεικομπ!!!και στο κεφαλαιο "Παρις" μου τη ειχε δωσει με αυτα που σκεφτοταν!!!(δικιο ειχε βεβαια αλλα παρ'ολα αυτα...) | |
|
| |
Rozali87 Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 37 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 2769 Registration date : 12/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σκηνές που μας έκαναν να κλάψουμε. Τετ 28 Ιαν 2009 - 20:35 | |
| Υπήρχαν πολλές σκηνές υγκύνησης αλλά έκλαψα με μαύρο δάκρυ στο δάσος όταν την άφηνε. Και όταν έπεσε απο τον βράχο που δεν ήθελε να παλέψει για να ζησει επειδη ένιωθε κοντά του ...άκογε την φωνή του. αχ αχ.......... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σκηνές που μας έκαναν να κλάψουμε. Τετ 28 Ιαν 2009 - 20:38 | |
| - lionandlamp έγραψε:
- λοιπον εκει που ο Εντουαρντ εφυγε απλα δεν μπορουσα να σταματησω να κλαιω!!!!
και εκει που πηδαει απο το βραχο και λεει "μα δεν μενεις μαζι μου με κανεναν αλλο τροπο!"΅;; και εκει που δεν τον πιστευε και του λεει να μην την φιλησει γιατι δεν θα αντεχε τον πονο??? γενικα με το new moon εκλαιγα συνεχεια!!!!!! αλλα εβρισα και λιγο την Μπελλα που σκεφτοταν να φιληξσει τον Τζεικομπ!!!και στο κεφαλαιο "Παρις" μου τη ειχε δωσει με αυτα που σκεφτοταν!!!(δικιο ειχε βεβαια αλλα παρ'ολα αυτα...) Μου θυμιζεις τι γινεται σε αυτο το κεφαλαιο? | |
|
| |
Gωgω-Twilighter Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Αριθμός μηνυμάτων : 778 Registration date : 14/01/2009
| Θέμα: Απ: Σκηνές που μας έκαναν να κλάψουμε. Τετ 28 Ιαν 2009 - 20:43 | |
| βασικα ολη η νεα σεληνη ειναι τελεια!!!!στ λυκοφως συγκινηθικα εκει που ηταν στο εστιατοριο και ο εντουαρτ της λεει "i don't have the strength to stay away from you anymore"και εκει που αφηνε τον τσαρλι και ο καημενουλης ηταν πολυ στεναχωρημενος και στο τελος εκει που χορευαν γιατι καταλαβα οτι τελειωνει!!!! στην νεα σεληνη το μερος που την αφηνει εκει που πεφτει απο τον βραχο κ γενικα στις σκηνες που εκανε ριψοκινδυνα πραγματα και εμφανιζοταν ο εντουαρτ...επισης στο τελος που αυτος της λεει τοσες φορες σ'αγαπω κι αυτη δεν θελει να το πιστεψει...ειναι τοσο ρομαντικο..... | |
|
| |
scarlet rose The Volturi Princess
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 3603 Registration date : 16/01/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Σκηνές που μας έκαναν να κλάψουμε. Τετ 28 Ιαν 2009 - 20:52 | |
| Εγω επειδη τα βιβλια λογω εξεταστικης δεν τα εχω τελειωσει ολα ,προς το παρον θα αναφερω το γεγονος οτι εκλαιγα στην ταινια!!! Βγαινοντας απο τον κινηματογραφο περπατουσα σαν ζομπι-προσπαθουσα να συνελθω ματαια ομως-κανοντας αερα στο προσωπο μου με το προγραμμα των προβολων(δεδομενο το οτι ειχε κρυο αλλα εγω ειχα εξαψεις,πρεπει να ηταν παραξενη η εικονα μου στους περαστικους) πεταω την εξης ατακα εχοντας εκδηλη την συγκινηση στο προσωπο μου: ''Ρε σεις κοριτσια εγω συγκινηθηκα εκει που την ετρωγε''!!!! Η emerald eyes -που παραληγω να πνιγει με την πορτοκαλαδα που επινε οταν με ακουσε-ακομα γελαει οταν θυμαται αυτην ατακα!!! Σοκαρισμενη ημουν -δεν μπορουσα να εκφραστω σωστα!!! Βεβαια εγω οντως βρηκα πολυ συγκινητικη την σκηνη που ο Εντ θελει να την σωσει και παλευει με τους δαιμονες του και γινεται σκηνοθετικα μια αναδρομη με στιγμες που ειναι οι δυο τους,που την κραταει αγκαλια και ταυτοχρονα ακουγεται το let me sign και ταιριαζουν απο οτι θυμαμαι και οι στιχοι καποια στιγμη ...εεε ποσο να αντεξω η γυναικα -με πηραν τα ζουμια!!!! Οσο αφορα την ατακα ''i don't have the strenght to stay away from you anymore'' απο την πρωτη φορα που ειδα την ταινια ηταν τα λογια που με αγγιξαν περισσοτερο!αυτη η σκηνη ακομα με ανατριχιαζει!!! | |
|
| |
Gωgω-Twilighter Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Αριθμός μηνυμάτων : 778 Registration date : 14/01/2009
| Θέμα: Απ: Σκηνές που μας έκαναν να κλάψουμε. Τετ 28 Ιαν 2009 - 20:54 | |
| - scarlet rose έγραψε:
- Εγω επειδη τα βιβλια λογω εξεταστικης δεν τα εχω τελειωσει ολα ,προς το παρον θα αναφερω το γεγονος οτι εκλαιγα στην ταινια!!!
Βγαινοντας απο τον κινηματογραφο περπατουσα σαν ζομπι-προσπαθουσα να συνελθω ματαια ομως-κανοντας αερα στο προσωπο μου με το προγραμμα των προβολων(δεδομενο το οτι ειχε κρυο αλλα εγω ειχα εξαψεις,πρεπει να ηταν παραξενη η εικονα μου στους περαστικους) πεταω την εξης ατακα εχοντας εκδηλη την συγκινηση στο προσωπο μου: ''Ρε σεις κοριτσια εγω συγκινηθηκα εκει που την ετρωγε''!!!! Η emerald eyes -που παραληγω να πνιγει με την πορτοκαλαδα που επινε οταν με ακουσε-ακομα γελαει οταν θυμαται αυτην ατακα!!! Σοκαρισμενη ημουν -δεν μπορουσα να εκφραστω σωστα!!! Βεβαια εγω οντως βρηκα πολυ συγκινητικη την σκηνη που ο Εντ θελει να την σωσει και παλευει με τους δαιμονες του και γινεται σκηνοθετικα μια αναδρομη με στιγμες που ειναι οι δυο τους,που την κραταει αγκαλια και ταυτοχρονα ακουγεται το let me sign και ταιριαζουν απο οτι θυμαμαι και οι στιχοι καποια στιγμη ...εεε ποσο να αντεξω η γυναικα -με πηραν τα ζουμια!!!! Οσο αφορα την ατακα ''i don't have the strenght to stay away from you anymore'' απο την πρωτη φορα που ειδα την ταινια ηταν τα λογια που με αγγιξαν περισσοτερο!αυτη η σκηνη ακομα με ανατριχιαζει!!! ναι ειναι θεικη σκηνη!!!!!!! | |
|
| |
lionandlamp Twilight Human
Ηλικία : 29 Τόπος : a9hna Αριθμός μηνυμάτων : 33 Registration date : 27/01/2009
| Θέμα: Απ: Σκηνές που μας έκαναν να κλάψουμε. Τετ 28 Ιαν 2009 - 20:59 | |
| Einai to kefalaio afou thn swzei o jeikob apo tn "ptwsh" ts kai autos koimatai k ayth skeftetai pws afou o Edward den 9a gurnouse ekeinh 9a mporouse na eina me ton jekob oxi bebaia me tn idio tropo pou htan me ton Edward alla na htan mazi... kai to paromoiaze me ton Pari apo to "Rwmaios kai Ioulietta"!!!!!!!! | |
|
| |
| Σκηνές που μας έκαναν να κλάψουμε. | |
|