| Σκηνές που μας έκαναν να κλάψουμε. | |
|
+91Dalia Mrs.Cullen2 AspaKorth ev@ki maria_likofos Teodan tasos kati pitsiriki panagiota Kornilia PattinsonCullen Zafrina xrysanthi demi cullen xatisaga jennypara sisaki Emy+Robert Marzaki Cullen twilightFOREVER ROBELINA !!!twilight!!! Rosemarie Cullen T-NM-E-BD vikaki21 despina aek Kristen Stewart pink esme dimitroula-robsessed ed<3 Lizzy Cullen AnaroseCullen dani nantiaki_twilight 4 ever Bella07 di1996 Bella13 MyrtoCullen NICKY Vanna evi breeze of wolf Ashley Greene Fotis333 athina Renesmi MARIA SWAN CULLEN SpunK RansoM michelle volturi girl I'm_not _dead MIKAELLA LaDy_SoVeReigN twiligter Mrs.Cullen jenaki team edward Stellouko Fallen Angel linaki didi JuStleNe M@rIa dolores!! sunrise eleu8eriaaa ΕΡΗ BELLA MARIE edward_20 Ms Cullen Rozmari kikina Isabella16 ioannaki-twilightaddicted Princess Christy SilverMusk nasiatheslayer Alexadruby the vampire scarlet rose Gωgω-Twilighter Rozali87 lionandlamp hobo olympia-Mikel-Robert spunkransom DanaeCullen nessie Velvet_Vamp WhiteQueen 95 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Σκηνές που μας έκαναν να κλάψουμε. Δευ 14 Σεπ 2009 - 23:05 | |
| καλα ενταξει αλλα εγω θα γεμισω την σχολικη μου με χαρτομαντιλα ποτε δεν ξερεις ποσο θα σπαραξεις στο κλαμα ειμαι και ευεστιτη σε οτι αφορα αυτο το θεμα οποτε........ | |
|
| |
michelle New Moon Victim
Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 250 Registration date : 24/06/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Σκηνές που μας έκαναν να κλάψουμε. Δευ 14 Σεπ 2009 - 23:48 | |
| Εγώ στη Νέα Σελήνη δεν κλαίω τόσο πολύ όταν χωρίζουν.... Το πολύ κλάμα το ρίχνω (ούτε και γω καταλαβαίνω τι με πιάνει) όταν η Bella ανακαλύπτει ότι ο Jacob είναι λυκάνθρωπος και βγάζει το λάθος συμπέρασμα ότι είναι και δολοφόνος. Τότε κάνει στο μυαλό της τη σύγκριση με τους Cullen: "Δεν ήξερα τι τους έκανε να κυνηγούν, αν ήταν πείνα ή δίψα ή απλώς επιθυμία να σκοτώσουν. Ήταν δύσκολο να κρίνω, χωρίς να το ξέρω αυτό. Αλλά δεν μπορούσε να είναι χειρότερο απ' αυτό που έπρεπε να υποφέρουν οι Κάλεν στη δική τους προσπάθεια να είναι καλοί. Σκέφτηκα την Έσμι- τα δάκρυα άρχισαν, όταν μου ήρθε η εικόνα του καλοσυνάτου, υπέροχου προσώπου της- και πως, όσο τρυφερή και στοργική κι αν ήταν, έπρεπε να κλείσει τη μύτη της, γεμάτη ντροπή και να φύγει τρέχοντας μακριά μου όταν αιμορραγούσα. Δεν μπορούσε να είναι πιο δύσκολο απ' αυτό. Σκέφτηκα τον Κάρλαϊλ, τους αιώνες επί αιώνων που χρειάστηκε να παλέψει για να μάθει στον εαυτό του να αγνοεί το αίμα, ώστε να μπορεί να σώζει ζωές ως γιατρός. Τίποτα δεν μπορούσε να είναι πιο δύσκολο από αυτό" Και στην Ιταλία όταν ο Edward λέει στη Bella τα λόγια του Ρωμαίου: "Ο θάνατος που ρούφηξε το μέλι της ανάσας σου, καμία εξουσία δεν έχει πάνω στην ομορφιά σου" Και προς το τέλος όταν της λέει ότι περνούσε το χρόνο του κουλουριασμένος σε μια μπάλα από τον πόνο της απώλειάς της... Α! Ναι! Και λίγο πριν την επιστροφή της Alice, όταν ο Jacob αγκαλιάζει την Bella και εκείνη ακούει τη φωνή του Edward να της λέει: "Γίνε ευτυχισμένη".... Στην Έκλειψη δε θυμάμαι να κλαίω κάπου... Στο Breaking Dawn... κλαίω στο τέλος όταν η Bella αφήνει τον Edward να δει πόσο πολύ τον αγαπούσε πάντα....
Επίσης στο σημείο που σκέφτεται ότι ποτέ στην ανθρώπινη ζωή της δεν ήταν τυχερή ή τέλεια σε κάτι αλλά τώρα ως βρικόλακας είχε βρει τη θέση που της ταίριαζε σΆ αυτόν τον κόσμο....
Ξέχασα το: "Goodbye Jacob, my brother, my son" Ο Edward είναι τόσο γλυκός.... Το Midnight Sun είναι πολύ ασύμφορο... Κάθε φορά χαλάω ένα κουτί χαρτομάντηλα όταν το διαβάζω... Θα αναφέρω μόνο αυτό το σημείο από τη μετάφραση της Νάσιας: Η ζωή μου ήταν ατελείωτα, αδιάλλακτα μεσάνυχτα. Πάντα ήταν μεσάνυχτα για εμένα. Οπότε, πως ήταν δυνατόν ο ήλιος να ανατέλλει τώρα στα μεσάνυχτά μου; | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
| Θέμα: Απ: Σκηνές που μας έκαναν να κλάψουμε. Τρι 15 Σεπ 2009 - 0:25 | |
| - michelle έγραψε:
- Εγώ στη Νέα Σελήνη δεν κλαίω τόσο πολύ όταν χωρίζουν.... Το πολύ κλάμα το ρίχνω (ούτε και γω καταλαβαίνω τι με πιάνει) όταν η Bella ανακαλύπτει ότι ο Jacob είναι λυκάνθρωπος και βγάζει το λάθος συμπέρασμα ότι είναι και δολοφόνος. Τότε κάνει στο μυαλό της τη σύγκριση με τους Cullen:
"Δεν ήξερα τι τους έκανε να κυνηγούν, αν ήταν πείνα ή δίψα ή απλώς επιθυμία να σκοτώσουν. Ήταν δύσκολο να κρίνω, χωρίς να το ξέρω αυτό. Αλλά δεν μπορούσε να είναι χειρότερο απ' αυτό που έπρεπε να υποφέρουν οι Κάλεν στη δική τους προσπάθεια να είναι καλοί. Σκέφτηκα την Έσμι- τα δάκρυα άρχισαν, όταν μου ήρθε η εικόνα του καλοσυνάτου, υπέροχου προσώπου της- και πως, όσο τρυφερή και στοργική κι αν ήταν, έπρεπε να κλείσει τη μύτη της, γεμάτη ντροπή και να φύγει τρέχοντας μακριά μου όταν αιμορραγούσα. Δεν μπορούσε να είναι πιο δύσκολο απ' αυτό. Σκέφτηκα τον Κάρλαϊλ, τους αιώνες επί αιώνων που χρειάστηκε να παλέψει για να μάθει στον εαυτό του να αγνοεί το αίμα, ώστε να μπορεί να σώζει ζωές ως γιατρός. Τίποτα δεν μπορούσε να είναι πιο δύσκολο από αυτό"
Και στην Ιταλία όταν ο Edward λέει στη Bella τα λόγια του Ρωμαίου: "Ο θάνατος που ρούφηξε το μέλι της ανάσας σου, καμία εξουσία δεν έχει πάνω στην ομορφιά σου"
Και προς το τέλος όταν της λέει ότι περνούσε το χρόνο του κουλουριασμένος σε μια μπάλα από τον πόνο της απώλειάς της...
Α! Ναι! Και λίγο πριν την επιστροφή της Alice, όταν ο Jacob αγκαλιάζει την Bella και εκείνη ακούει τη φωνή του Edward να της λέει: "Γίνε ευτυχισμένη"....
Στην Έκλειψη δε θυμάμαι να κλαίω κάπου...
Στο Breaking Dawn... κλαίω στο τέλος όταν η Bella αφήνει τον Edward να δει πόσο πολύ τον αγαπούσε πάντα....
Επίσης στο σημείο που σκέφτεται ότι ποτέ στην ανθρώπινη ζωή της δεν ήταν τυχερή ή τέλεια σε κάτι αλλά τώρα ως βρικόλακας είχε βρει τη θέση που της ταίριαζε σΆ αυτόν τον κόσμο....
Ξέχασα το: "Goodbye Jacob, my brother, my son" Ο Edward είναι τόσο γλυκός....
Το Midnight Sun είναι πολύ ασύμφορο... Κάθε φορά χαλάω ένα κουτί χαρτομάντηλα όταν το διαβάζω...
Θα αναφέρω μόνο αυτό το σημείο από τη μετάφραση της Νάσιας:
Η ζωή μου ήταν ατελείωτα, αδιάλλακτα μεσάνυχτα. Πάντα ήταν μεσάνυχτα για εμένα. Οπότε, πως ήταν δυνατόν ο ήλιος να ανατέλλει τώρα στα μεσάνυχτά μου; συνφωνω!!!!!! | |
|
| |
twiligter New Moon Victim
Ηλικία : 29 Τόπος : iwannina Αριθμός μηνυμάτων : 268 Registration date : 11/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: Σκηνές που μας έκαναν να κλάψουμε. Τρι 15 Σεπ 2009 - 19:06 | |
| ναι.....το δακρυ μας το ρι3αμε οπως και να εχει....... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σκηνές που μας έκαναν να κλάψουμε. Τετ 16 Σεπ 2009 - 15:00 | |
| | |
|
| |
linaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : athenes Αριθμός μηνυμάτων : 938 Registration date : 28/07/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Σκηνές που μας έκαναν να κλάψουμε. Τετ 16 Σεπ 2009 - 15:08 | |
| vambire girl συμφωνω.. και πωσ να μην κλαψουμε? αφου η κοπελα ειναι ηθοποιαρα και αποδιδει απιστευτα τα συνεσθηματα τησ μπελλα στο βιβλιο..!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σκηνές που μας έκαναν να κλάψουμε. Τετ 16 Σεπ 2009 - 15:29 | |
| | |
|
| |
SpunK RansoM Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 30 Τόπος : Θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 693 Registration date : 23/06/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Σκηνές που μας έκαναν να κλάψουμε. Τετ 16 Σεπ 2009 - 15:31 | |
| Παιδια εγω νομιζω οτι θα πεσει πολυ περισσοτερο κλαμα στο ΝΜ απο οτι Λυκοφως ....μονο το τραιλερ πουυ βλεπω και συγκινουμε π να δω και ολην την ταιναι.... | |
|
| |
team edward Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Αριθμός μηνυμάτων : 1632 Registration date : 11/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Σκηνές που μας έκαναν να κλάψουμε. Τετ 16 Σεπ 2009 - 15:41 | |
| στο λυκοφως δεν ειχε κλαμα... τωρα, δε θα σταματησουμε με το ΝΜ!!!!!! κ ως βιβλιο ειναι το πιο συγκινητικο, στην ταινια θα ριξουμε κλαμα λεει!!!! μεχρι κ το τρειλερ.... οταν την αφηνει.... οταν φωναζει στο τελος "please don't"....μιλαμε για πολυ κλαμα.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σκηνές που μας έκαναν να κλάψουμε. Τετ 16 Σεπ 2009 - 21:55 | |
| | |
|
| |
team edward Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Αριθμός μηνυμάτων : 1632 Registration date : 11/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Σκηνές που μας έκαναν να κλάψουμε. Πεμ 17 Σεπ 2009 - 12:18 | |
| - vambire girl έγραψε:
- εεεε για μισω λεπτο που δεν ειχε κλαμα το Λυκόφως για θυμισου μπρος το τελος που ο Εντ σωνει την Μπελς απο τον Τζεμς και στο βιβλιο οταν ο Εντ κλαιει μονο με λυγμους
στο ΝΜ εχουμε να ριξουμε ακομα περισσοτερο. δεν εννοουσα οτι δεν ειναι συγκινητικο κ το λυκοφως, αλλα το ΝΜ ηταν ακομα πιο συγκινητικο... εχει πολυ κλαμα..... | |
|
| |
MARIA SWAN CULLEN Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : ATHENS Αριθμός μηνυμάτων : 865 Registration date : 17/09/2009
| Θέμα: Απ: Σκηνές που μας έκαναν να κλάψουμε. Πεμ 17 Σεπ 2009 - 13:56 | |
| το λυκοφως ειναι συγκινητικο προς το τελος, αλλα το ΝΜ σιγουρα θα ειναι πολυ συγκινητικο ειδικα το διαστημα που ο edward εχει φυγει.... πιστευω οτι πιο συγκινητικα ειναι τα βιβλια γιατι εχουν πολλες λεπτομερειες σε σχεση με τις ταινιες. Υ.Γ: Το Μidnight sun απο που το διαβασατε? υπαρχει στα ελληνικα? | |
|
| |
nasiatheslayer The Denali Princess
Ηλικία : 31 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4477 Registration date : 03/12/2008
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Mental electrical current
| Θέμα: Απ: Σκηνές που μας έκαναν να κλάψουμε. Πεμ 17 Σεπ 2009 - 15:52 | |
| - MARIA SWAN CULLEN έγραψε:
- το λυκοφως ειναι συγκινητικο προς το τελος, αλλα το ΝΜ σιγουρα θα ειναι πολυ συγκινητικο ειδικα το διαστημα που ο edward εχει φυγει....
πιστευω οτι πιο συγκινητικα ειναι τα βιβλια γιατι εχουν πολλες λεπτομερειες σε σχεση με τις ταινιες.
Υ.Γ: Το Μidnight sun απο που το διαβασατε? υπαρχει στα ελληνικα? Το Midnight Sun, υπαρχει δημοσιευμένο στο site της Stephenie στα αγγλικα. Εαν ενδιαφερεσαι, υπαρχει ελληνικη μεταφραση (ερασιτεχνικη) που ειναι αποκλειστική του φόρουμ.Μπορεις να την διαβασεις εδω: https://bellandedward.forumgreek.com/forum-f24/ | |
|
| |
Renesmi Twilight Human
Ηλικία : 30 Τόπος : ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΜΠΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΜΑ ΣΤΟ FORKS!!!!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 51 Registration date : 30/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Σκηνές που μας έκαναν να κλάψουμε. Κυρ 4 Οκτ 2009 - 20:13 | |
| Λοιπόν ας τα πάρω απο την αρχή: Midnight sun:Εκεί που έριξα πραγματικά κλάμα ήταν εκεί όπου ο Edward συνειδητοποιεί πόσο πολύ αγαπάει την Bella και πόσο ανθρώπινος έχει γίνει ξανά..... Λυκόφως:Εκεί όπου ο Edward βασανίζεται που η Bella του έχει μπει στη διαδικασία μεταμόρφωσης και παίρνει την αμφίβολη γι' αυτόν αποφαση να της πάρει το δειλητήριο και φυσικά ξανακλαίω με μαυρο δάκρυ αφού έχει ξυπνήσει η Bella και της λεει οτι για το καλό της θα έπρεπε να φύγει... Νew Moon:ΦΥΣΙΚΑ κλαίω εκεί όπου την αφήνει γιατι άλλωστε κ η συγγραφέας θέλει να ψυχοπλακωθούμε αφήνοντας αυτό το τεράστιο κενό να φανει μέσα απο τις λευκές σελίδες.ΟΜΩΣ εκει που εχω πραγματικό πόνο είναι όταν η Bella δεν συνειδητοποιεί οτι ο Edward πήγε να πεθανει γιατι έφυγε για πάντα εκείνη κ κατα συνέπεια η ζωή του δεν θα είχε πια κανένα νόημα, αλλά νομίζει πως το κάνει απο τύψεις!!!!!!!!!!!! ΕΚΚΛΕΙΨΗ:Έκλαψα εκεί που η Bella κατάλαβε πως αγαπάει τον Jacob αλλά και εκεί που η φωτια και ο πάγος συζητούν ειληκρινά και κατα κάποιο τροπο ανοιγουν τα χαρτιά τους!!!!!! ΧΑΡΑΥΓΗ:Εκλαψα εκει που η Ρενεσμι άρχησε να σκέφτεται κ την ακουσε ο πατέρας της μεσα απο την κοιλιά, έκλαψα όταν η Βella την υπερασπιστηκε απεναντι απο τους Βολτουρι με την ασπίδα της και φυσικά όταν τέλειωσε μαυτη τη θεική φραση: Και μετά συνεχίσαμε γεμάτοι ευτιχία το ταξίδι σ'αυτο το μικρό, αλλά τέλειο κομμάτι του δικού μας πάντα.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σκηνές που μας έκαναν να κλάψουμε. Δευ 5 Οκτ 2009 - 20:41 | |
| ααχ εγω δεν εκλαψα σε ολα απο την Νεα Σεληνη το ηξερα αυτο για την Μπελλα | |
|
| |
athina Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 28 Τόπος : germany Αριθμός μηνυμάτων : 669 Registration date : 29/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Σκηνές που μας έκαναν να κλάψουμε. Σαβ 31 Οκτ 2009 - 0:11 | |
| Εγω στο Twilight συγκινηθηκα λιγο εκει που η bella αποχαιρεταει τον charlie κ επειτα τον edward , στo New Moon μου ηρθε καπως οταν την παραταει στο δασος αν κ εκει περισσοτερο θυμωσα.Στo Eclipse οχι, αλλα στο Breaking Down εκλαψα εκει που η bella λεει στη reneesme οτι θα πρεπει να φυγει με τον jacob κ μετα που την αποχαιρεταει μαζι με τον edward. | |
|
| |
Fotis333 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Λαμία Αριθμός μηνυμάτων : 993 Registration date : 03/08/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Σκηνές που μας έκαναν να κλάψουμε. Σαβ 31 Οκτ 2009 - 16:27 | |
| - athina έγραψε:
- Στο Breaking Down εκλαψα εκει που η bella λεει στη reneesme οτι θα πρεπει να φυγει με τον jacob κ μετα που την αποχαιρεταει μαζι με τον edward.
Και εγώ εκεί βούρκωσα λίγο(και ήταν και η πρώτη φορά που το έπαθα αυτό σε βιβλίο και παραξενεύτηκα γιατί δεν μου φάνηκε λίγο "χαζό" αν και σε εκείνο το σημείο ήταν είδη φορτισμένο το κλίμα) | |
|
| |
Ashley Greene Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Registration date : 12/09/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Σκηνές που μας έκαναν να κλάψουμε. Σαβ 31 Οκτ 2009 - 17:04 | |
| | |
|
| |
Mrs.Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 2768 Registration date : 13/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Σκηνές που μας έκαναν να κλάψουμε. Σαβ 31 Οκτ 2009 - 17:32 | |
| Ναι,κι εγώ σε αυτήν τη σκήνη στη χαραυγή έκλεγα... | |
|
| |
breeze of wolf Eclipse Bitten
Ηλικία : 28 Τόπος : second star to the right, and straight on till morning Αριθμός μηνυμάτων : 373 Registration date : 14/07/2009
Forks Student Profile Team: Jacob - Renesmee Special ability: Modifing Relations
| Θέμα: Απ: Σκηνές που μας έκαναν να κλάψουμε. Σαβ 31 Οκτ 2009 - 17:39 | |
| Παιδιά δεν ξέρω για εσάς αλλα εγώ το κλάμα του κλάματος το έριξα στην νεα σελήνη στο τέλος που τησ λέει οτι την αγαπάει και οτι της είπε ψέματα | |
|
| |
Mrs.Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 2768 Registration date : 13/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Σκηνές που μας έκαναν να κλάψουμε. Σαβ 31 Οκτ 2009 - 17:39 | |
| Αλήθεια??Εγώ έκλεγα όταν περίγραφε την κατάσταση της Μπέλλα... | |
|
| |
MARIA SWAN CULLEN Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : ATHENS Αριθμός μηνυμάτων : 865 Registration date : 17/09/2009
| Θέμα: Απ: Σκηνές που μας έκαναν να κλάψουμε. Σαβ 31 Οκτ 2009 - 18:19 | |
| | |
|
| |
Ashley Greene Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Registration date : 12/09/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Σκηνές που μας έκαναν να κλάψουμε. Σαβ 31 Οκτ 2009 - 18:21 | |
| όχι χαρτομάντηλα κουτιά ενοείς!!!!! (χιχι). | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σκηνές που μας έκαναν να κλάψουμε. Σαβ 7 Νοε 2009 - 4:22 | |
| Ειναι δυσκολο να θυμηθω και που δεν εκλαιγα στην Νεα Σεληνη....Περισσοτερο θα ελεγα εκει που την αφησε και στο κεφαλαιο η αληθεια.... Ομως πολυ εκλαψα και με το τελος της χαραυγης....ισως απο συγκινηση....ισως απο θλιψη γτ τελειωσε κατι τοσο μαγευτικο..... | |
|
| |
Vanna Twilight Human
Ηλικία : 30 Τόπος : PeiraiaC! Αριθμός μηνυμάτων : 20 Registration date : 09/11/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σκηνές που μας έκαναν να κλάψουμε. Τρι 10 Νοε 2009 - 17:30 | |
| ΛΟΙΠΟΝ...ΕΓΩ.. TWILIGHT:Γ Ν ΠΩ ΤΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΚΕΙ ΔΝ ΕΚΛΑΨΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΒΟΥΡΚΩΣΑ ΟΤΑΝ Η ΒΕLLA ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΕ ΤΝ ΜΠΑΜΠΑ ΤΣ... NEW MOON:EKEI Π Ο EDWARD EIΠΕ ΤΝ ΦΡΑΣΗ "IT WILL BE AS IF I'D NEVER EXISTED" ΕΚΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΕΡΙΞΑ ΤΕΤΟΙΟ ΚΛΑΜΑ...ΔΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ Ν Τ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ.... Κ ΟΤΑΝ ΜΕΤΑ ΤΝ ΙΤΑΛΙΑ Ο EDWARD ΜΙΛΗΣΕ ΜΕ ΤΝ BELLA K TΣ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Π ΤΣ ΕΛΕΓΕ Γ Ν ΤΝ ΑΦΗΣΕΙ ΗΤΑΝ ΨΕΜΜΑΤΑ!! ECLIPSE:OTAN EΠΕΣΕ ΣΤ ΓΟΝΑΤΑ Ο EDWARD Γ Ν ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΝ ΒΕLLA Σ ΓΑΜΟ!! BREAKING DAWN: OTAN ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑΝ!!! Κ ΟΤΑΝ Ο EDWARD K H BELLA ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΟΥΣΑΝ ΤΝ RENESMEE K TN JACOB....!!! K AN METPAEI K T MIDNIGHT SUN ΣΥΓΚΙΝΙΘΗΚΑ ΠΛ ΕΚΕΙ Π Ο EDWARD AKOUΣΕ ΤΝ BELLA N LEEI T ONOMA T ΣΤΝ ΥΠΝΟ ΤΣ!!!ΑΧ!!! | |
|
| |
| Σκηνές που μας έκαναν να κλάψουμε. | |
|