| Σκηνές που μας έκαναν να κλάψουμε. | |
|
+91Dalia Mrs.Cullen2 AspaKorth ev@ki maria_likofos Teodan tasos kati pitsiriki panagiota Kornilia PattinsonCullen Zafrina xrysanthi demi cullen xatisaga jennypara sisaki Emy+Robert Marzaki Cullen twilightFOREVER ROBELINA !!!twilight!!! Rosemarie Cullen T-NM-E-BD vikaki21 despina aek Kristen Stewart pink esme dimitroula-robsessed ed<3 Lizzy Cullen AnaroseCullen dani nantiaki_twilight 4 ever Bella07 di1996 Bella13 MyrtoCullen NICKY Vanna evi breeze of wolf Ashley Greene Fotis333 athina Renesmi MARIA SWAN CULLEN SpunK RansoM michelle volturi girl I'm_not _dead MIKAELLA LaDy_SoVeReigN twiligter Mrs.Cullen jenaki team edward Stellouko Fallen Angel linaki didi JuStleNe M@rIa dolores!! sunrise eleu8eriaaa ΕΡΗ BELLA MARIE edward_20 Ms Cullen Rozmari kikina Isabella16 ioannaki-twilightaddicted Princess Christy SilverMusk nasiatheslayer Alexadruby the vampire scarlet rose Gωgω-Twilighter Rozali87 lionandlamp hobo olympia-Mikel-Robert spunkransom DanaeCullen nessie Velvet_Vamp WhiteQueen 95 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
DanaeCullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 901 Registration date : 28/11/2008
| Θέμα: Απ: Σκηνές που μας έκαναν να κλάψουμε. Τετ 28 Ιαν 2009 - 21:05 | |
| Εγω παιδια ντρεπομαι που το λεω αλλα ευχηθηκα σε εκεινο το σημειο να παλευαν ο Εντουαρντ με τον Τζεηκομπ και ο Εντουαρντ να πεθαινε να εβλεπε η ηλιθια που συνεχεια σκεφτοταν ''ο παρης πεφτει''. για να δουμε τι θα εκανε αν επεφτε ο ρωμαιος....
Το ξερω βλασφημια αλλα ημουν τοοοοσο θυμωμενη...!!!! | |
|
| |
lionandlamp Twilight Human
Ηλικία : 29 Τόπος : a9hna Αριθμός μηνυμάτων : 33 Registration date : 27/01/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σκηνές που μας έκαναν να κλάψουμε. Τετ 28 Ιαν 2009 - 21:10 | |
| plaka kaneis?entwmeta3u to leei treis tesseris fores kai lew ante ti to les k den t kaneis?? | |
|
| |
Alexadruby the vampire Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : Κέρκυρα Αριθμός μηνυμάτων : 839 Registration date : 31/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σκηνές που μας έκαναν να κλάψουμε. Σαβ 31 Ιαν 2009 - 22:59 | |
| | |
|
| |
scarlet rose The Volturi Princess
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 3603 Registration date : 16/01/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| |
| |
nasiatheslayer The Denali Princess
Ηλικία : 31 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4477 Registration date : 03/12/2008
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Mental electrical current
| Θέμα: Απ: Σκηνές που μας έκαναν να κλάψουμε. Σαβ 31 Ιαν 2009 - 23:38 | |
| Νομίζω οτι όλες κάπως έτσι ήμασταν... | |
|
| |
Gωgω-Twilighter Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Αριθμός μηνυμάτων : 778 Registration date : 14/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| |
| |
SilverMusk Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 45 Τόπος : Χαλκίδα Αριθμός μηνυμάτων : 2205 Registration date : 14/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Σκηνές που μας έκαναν να κλάψουμε. Κυρ 1 Φεβ 2009 - 10:10 | |
| | |
|
| |
Christy Twilight Human
Ηλικία : 28 Τόπος : athenC Αριθμός μηνυμάτων : 54 Registration date : 30/01/2009
| Θέμα: Απ: Σκηνές που μας έκαναν να κλάψουμε. Κυρ 1 Φεβ 2009 - 11:29 | |
| οπα παιδια ... νομιζω οτι χρειαζομαι μια μικρη ενημεροση εδο περα.... ποο βρηκατε τ τριτο κ τ τεταρτο βιβλιο τησ σειρασ ?? εγο,, γ τ τριτο οσο κ αν πσαχνο κ κτ αλλεσ φιλεσ μοο δν εχο βρει ΠΟΥ9ΕΝΑ τ τριτο ποσο μαλλον το τεταρτο βιβλιο για ενημεοστε με λιγακι αν 9ελετε ειτε σ μνμ ειτε απ εδο [ προτιμο σ μνμ ] εκτοσ αυτου, εγο δν εκλαπσα γτ ημοον σ χορο με αλλοοσ , στ δευτερο βιβλιο μοο ηρ9ε ν κλαπσο εκει ποο κλαπσατε ολοι φανταζομαι...εκι ποο ο εντουαρντ αφηνει τν μπελλα... εφτασα μεχρι σε σημειο ν αναροτιεμε κ να βριζο τν εντουαρντ! τι ητν αυτοο.. αλλα κ η αντεδραση τησ μπελλασ δν μ αφησε κ αδιαφορη . :monkey: οτν διαβασο κ τ υπολοιπα 9α σσ πο .... τισ εντυποσεισ μοο !! | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Σκηνές που μας έκαναν να κλάψουμε. Κυρ 1 Φεβ 2009 - 11:39 | |
| | |
|
| |
lionandlamp Twilight Human
Ηλικία : 29 Τόπος : a9hna Αριθμός μηνυμάτων : 33 Registration date : 27/01/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σκηνές που μας έκαναν να κλάψουμε. Κυρ 1 Φεβ 2009 - 13:09 | |
| - nasiatheslayer έγραψε:
- Νομίζω οτι όλες κάπως έτσι ήμασταν...
eimastan eimaste k 9 eimaste..... xexe!!! | |
|
| |
Princess Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 1097 Registration date : 02/01/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Σκηνές που μας έκαναν να κλάψουμε. Τετ 4 Μαρ 2009 - 18:46 | |
| Λυκοφως: Εκλαψα προς το τελος, εκει στη μαχη με τον Τζειμς. Σε ολο εκεινο το κομματι αλλα κυριως εκει που τη δαγκωσε, η Μπελλα περιεγραφε οτι βυθιζοταν και ακουγε τη φωνη του Εντουαρντ, ενος αγγελου. Αλλα εκλαψα και μετα στο νοσοκομειο που μιλουσε με το Εντουαρντ και στο τελος που ηταν στο χορο.
Νεα Σεληνη: Οταν εφυγε ο Εντουαρντ και μετα που περιεγραφε η Μπελλα της σκεψεις της και το κενο που ειχε, οταν πηγε και τον συναντησε στην Ιταλια και γενικα εκει που ηταν στους Βολτουρι και την ειχε αγκαλια, οταν γυρισαν εκει τη συζητηση που ειχαν στο δωματιο της που η Μπελλα νομιζε οτι εβλεπε ονειρο και οτι ο Εντουαρντ θα ξαναεφευγε.
Εκλειψη: Εδω δεν εκλαψα πολυ. Σε μερικα σημεια δακρυσα οταν περιεγραφε η Μπελλα τα συναισθηματα της για τον Εντουαρντ, οταν της εκανε προταση γαμου και στο τελος που λεει στον Εντουαρντ πως αισθανεται γι' αυτον.
Breaking Dawn: Eριξα ΤΟ κλαμμα. Σε ολες τις τρυφερες και ρομαντικες σκηνες Εντουαρντ-Μπελλα, με την κατασταση που ηταν η Μπελλα οσο ηταν εγγυος, μετα γενικα με τις σκεψεις και τα συναισθηματα της και φυσικα στο τελος. Εκει εκλαψα και περισσοτερο..
Midnight Sun: Γενικα με τα συναισθηματα του Εντουαρντ για την Μπελλα. Οταν καταλαβαινει για πρωτη φορα οτι ειναι ερωτευμενος μαζι της κλπ.
Σ' αυτες τις σκηνες οταν λεω εκλαψα, μαλλον η καλυτερη λεξη θα ηταν εκλαψα-δακρυζα, εκλαιγα περισσοτερο απο μεσα μου, γιατι οταν τα διαβαζα δεν ημουν σχεδον ποτε μονη μου στο σπιτι, και δεν μ' αρεσει να με βλεπουν οταν κλαιω.. | |
|
| |
ioannaki-twilightaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 1251 Registration date : 02/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Σκηνές που μας έκαναν να κλάψουμε. Πεμ 5 Μαρ 2009 - 13:51 | |
| Λοιπον εγω κοριτσια στο 1ο βιβλιο εκλαψα στην σκηνη που χωριζονταν στο γκαραζ,που της λεει: "You are my life now"...και μετα στην σχολη χορου που την εσωσε...ο συνδυασμος της συγκεκριμενης σκηνης με το "let me sign" να ακουγετε απο την υπεροχη φωνη του robert ηταν απλα θεϊκος!!!Δεν ξερω αν το παθαινετε και εσεις αλλα ειδικα οταν ακουω το συγκεκριμενο κομματι σφιγγεται η καρδια μου...ειναι υπεροχο!!Δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν τον εβαλαν να το ολοκληρωσει...αρχιζει να τραγουδαει και δεν καταλαβαινεις ποτε τελειωνει ! Anyway,στο 2ο βιβλιο δεν μπορεσα με τιποτα να συγκρατηθω οταν ο edward αρχισε να ειναι ψυχρος με την bella με αποκορυφωμα το οτι εφυγε και οσα επακολουθησαν με την bella διαλυμενη απο τον πονο!! Στο 3ο βιβλιο δεν εκλαψα καπου...απλα συγκινηθηκα παρα πολυ σε ορισμενες σκηνες...ειδικα στην σκηνη που ειναι η bella και ο edward στο δωματιο του οι δυο τους!! Δυστυχως μολις διαβασα το 3ο βιβλιο στα ελληνικα και τωρα θα ξεκινησω το 4ο οποτε δεν μπορω ακομα να πω γι'αυτο...ειμαι σιγουρη ομως οτι θα εχει τρομερες σκηνες και ανυπομονω να το διαβασω!!! :flower: | |
|
| |
ioannaki-twilightaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 1251 Registration date : 02/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Σκηνές που μας έκαναν να κλάψουμε. Πεμ 5 Μαρ 2009 - 13:58 | |
| - Princess έγραψε:
- Λυκοφως: Εκλαψα προς το τελος, εκει στη μαχη με τον Τζειμς. Σε ολο εκεινο το κομματι αλλα κυριως εκει που τη δαγκωσε, η Μπελλα περιεγραφε οτι βυθιζοταν και ακουγε τη φωνη του Εντουαρντ, ενος αγγελου. Αλλα εκλαψα και μετα στο νοσοκομειο που μιλουσε με το Εντουαρντ και στο τελος που ηταν στο χορο.
Νεα Σεληνη: Οταν εφυγε ο Εντουαρντ και μετα που περιεγραφε η Μπελλα της σκεψεις της και το κενο που ειχε, οταν πηγε και τον συναντησε στην Ιταλια και γενικα εκει που ηταν στους Βολτουρι και την ειχε αγκαλια, οταν γυρισαν εκει τη συζητηση που ειχαν στο δωματιο της που η Μπελλα νομιζε οτι εβλεπε ονειρο και οτι ο Εντουαρντ θα ξαναεφευγε.
Εκλειψη: Εδω δεν εκλαψα πολυ. Σε μερικα σημεια δακρυσα οταν περιεγραφε η Μπελλα τα συναισθηματα της για τον Εντουαρντ, οταν της εκανε προταση γαμου και στο τελος που λεει στον Εντουαρντ πως αισθανεται γι' αυτον.
Breaking Dawn: Eριξα ΤΟ κλαμμα. Σε ολες τις τρυφερες και ρομαντικες σκηνες Εντουαρντ-Μπελλα, με την κατασταση που ηταν η Μπελλα οσο ηταν εγγυος, μετα γενικα με τις σκεψεις και τα συναισθηματα της και φυσικα στο τελος. Εκει εκλαψα και περισσοτερο..
Midnight Sun: Γενικα με τα συναισθηματα του Εντουαρντ για την Μπελλα. Οταν καταλαβαινει για πρωτη φορα οτι ειναι ερωτευμενος μαζι της κλπ.
Σ' αυτες τις σκηνες οταν λεω εκλαψα, μαλλον η καλυτερη λεξη θα ηταν εκλαψα-δακρυζα, εκλαιγα περισσοτερο απο μεσα μου, γιατι οταν τα διαβαζα δεν ημουν σχεδον ποτε μονη μου στο σπιτι, και δεν μ' αρεσει να με βλεπουν οταν κλαιω.. Σε καταλαβαινω απολυτα...και εγω το ιδιο προβλημα εχω!!Αλλα σε καποιες σκηνες ηταν αδυνατον να κρατηθω,οπως για παραδειγμα στο 2ο οταν εφυγε ο edward:(!!Γι'αυτο το λογο διαβαζα το βραδυ οταν ολο κοιμοντουσαν για να μπορω ν'αντιδραω οπως θελω και κυριως για να μην με διακοπτει κανεις!!!Δεν εχω χειροτερο απο το να με διακοπτουν οταν διαβαζω(εξωσχολικα βιβλια φυσικα )...ποσο μαλλον οταν διαβαζω STEPHANIE...ΕΛΕΟΣ!!!χεχεχεχε | |
|
| |
Isabella16 Twilight Human
Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 15 Registration date : 16/03/2009
| Θέμα: Απ: Σκηνές που μας έκαναν να κλάψουμε. Τετ 25 Μαρ 2009 - 12:37 | |
| Εγώ δεν έκλαψα καθόλου στο twilight. Το περισσότερο κλάμα το έριξα φυσικά στο New moon! Έκλαιγα φυσικά ο Edward άφησε την Bella, έκλαιγα όταν τον σκεφτόταν και περιέγραφε τον πόνο που ένιωθε, έκλαιγα όταν πήδηξε από τα βράχια....Επίσης έκλαψα λίγο και στο σημείο που ήρθε η ¶λις...περισσότερο έκλαιγα από την χαρά μου, αλλά με επηρέασε και η αντόδραση της Bella....Από εκεί και μετά δεν ξαναέκλαψα, απλά συγκινήθηκα όταν ο Εdward προσπαθούσε να πείσει την Bella πως δεν ονειρευόταν... Στην έκληψη δεν έκλαψα σε κανένα σημείο! Στο B.D. έκλαψα μόνο στο τέλος....αχ...ήταν πάρα πολύ συγκινητικό.... | |
|
| |
kikina New Moon Victim
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 122 Registration date : 08/02/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Σκηνές που μας έκαναν να κλάψουμε. Τετ 25 Μαρ 2009 - 14:02 | |
| στο breaking down εκλαψα στο τελος μονο , ηταν τοσο υπεροχο. ακομα οταν το σκεφτομαι μουρχονται δακρυα.. | |
|
| |
Rozmari Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 39 Τόπος : Αthens Αριθμός μηνυμάτων : 1723 Registration date : 26/01/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: Σκηνές που μας έκαναν να κλάψουμε. Τετ 25 Μαρ 2009 - 14:05 | |
| Στο ΒD κι εγω στο κεφαλαιο με - Σπόιλερ:
την γεννηση της μικρης.Τι τελειο με το πως εκανε η Μπελλα και στεναχωρηθηκα με Τζεικ
ακομα δεν το εχω τελειωσει γι αυτο ειναι αυτη προς το παρον | |
|
| |
Ms Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Kefalonia Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 20/04/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Σκηνές που μας έκαναν να κλάψουμε. Κυρ 10 Μάης 2009 - 17:52 | |
| Στη Νεα Σεληνη σε ολο το βιβλιο(και τις 25 φορες που το χω διαβασει!!)Λυκοφως εκει που ειναι στο νοσοκομειο και Εκλειψη εκει που πληγωνει τον Εντ!!!!Στο BD ΚΑΘΟΛΟΥ!!!(τελειως τρελη!!) | |
|
| |
edward_20 New Moon Victim
Ηλικία : 35 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 163 Registration date : 07/05/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Σκηνές που μας έκαναν να κλάψουμε. Κυρ 10 Μάης 2009 - 17:59 | |
| βασικα δεν εκλαψα αλλα εκει που συγκινηθηκα παρα πολυ ηταν
Λυκοφως:στο νοσοκομειο που μιλουσε με το Εντουαρντ και στο τελος που ηταν στο χορο.
Νεα Σεληνη: Οταν εφυγε ο Εντουαρντ και μετα που περιεγραφε η Μπελλα της σκεψεις της και το κενο που ειχε, με τη συζητηση που ειχαν στο δωματιο της Μπελλας που νομιζε οτι εβλεπε ονειρο και οτι ο Εντουαρντ θα ξαναεφευγε.
Εκλειψη:οταν της εκανε προταση γαμου και στο τελος που λεει στον Εντουαρντ πως αισθανεται γι' αυτον.
Breaking Dawn:δεν το εχω διαβασει ακομα!! | |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Σκηνές που μας έκαναν να κλάψουμε. Κυρ 10 Μάης 2009 - 19:00 | |
| twilight : το shutdown στο στουντιο μπαλλετου της μπελλα..ειδικα εκει που μπαινει και της λεει i ll make it go away....λυγμοι..οχι κλαμα... new moon..η σκηνη του αποχωρισμου....αυτο τα λεει ολα.. eclipse... - Σπόιλερ:
το φιλι στη σκηνη και γενικα η σκηνη του δωματιου του εντ..(keeping me hostage.. breaking dawn...- Σπόιλερ:
η γεννηση της νεσσι και ο γαμος..
:cheers: | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Σκηνές που μας έκαναν να κλάψουμε. Κυρ 10 Μάης 2009 - 20:20 | |
| λοιπον στο λυκοφως δεν μπορω να πω οτι εκλαψα καπου.υπηρχαν πολλες στιγμες που συγκινηθηκα αλλα εως εκει.στην Νεα σεληνη σχεδον απο την αρχη.απο την στιγμη δηλαδη που καταλαβα οτι κατι δεν παει καλα τα δακρυα αρχισαν να κυλλανε.στο σημειο δε που την αφησε εκει δεν μπορουσα να συγκρατηθω με τιποτα.ηταν σαν να το ζουσα εγω.και το δευτερο σημειο ηταν οταν γυρισαν απο την Ιταλια και ο Εντουαρντ της εκανε την εξομολογηση.οταν της ειπε τους λογους για το οποιο το εκανε και το πως νιωθει γι αυτην δεν μπορουσα να ηρεμησω.εκλαιγα μα λυγμους.γενικα η Νεα σεληνη ειναι ενα βιβλιο με εντονη συναισθηματικη φορτιση.στην Εκλειψη συγκηνηθηκα πολλες φορες απο τα υπεροχα λογια του Εντουαρντ αλλα δεν εκλαψα καπου ιδιαιτερα.εκει που μου φυγανε λιγα δακρυα ηταν την στιγμη ματα το φιλι.αυτη η ανιδιοτελεια του Εντουαρντ πραγματικα σε σκοτωνει.οσο για την Χαραυγη τα λογια νομιζω ειναι περριτα!ολο το βιβλιο ειναι γεματο με τοσο εντονα συναισθηματα που δεν ξερω ποιο να πρωτογραψω.οι συγκινησεις ειναι πολλες και ποικιλες.νομιζω οτι τα ατομα που την εχουν διαβασει μπορουν να με καταλαβουν.οσο για το midnight sun...αχ αυτα τα συναισθηματα του Εντουαρντ ειναι τοσο μοναδικα!αν με ειχε μαγεψει μεσα απο την Μπελλα οταν διαβασα την δικια του μερια τον λατρεψα!ειναι τοσο γλυκο και τρυφερο και μοναδικο πλασμα!!τα δικα του συναισθηματα με συγκλονισαν! | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
| Θέμα: Απ: Σκηνές που μας έκαναν να κλάψουμε. Κυρ 10 Μάης 2009 - 20:26 | |
| - ΕΡΗ έγραψε:
- λοιπον στο λυκοφως δεν μπορω να πω οτι εκλαψα καπου.υπηρχαν πολλες στιγμες που συγκινηθηκα αλλα εως εκει.στην Νεα σεληνη σχεδον απο την αρχη.απο την στιγμη δηλαδη που καταλαβα οτι κατι δεν παει καλα τα δακρυα αρχισαν να κυλλανε.στο σημειο δε που την αφησε εκει δεν μπορουσα να συγκρατηθω με τιποτα.ηταν σαν να το ζουσα εγω.και το δευτερο σημειο ηταν οταν γυρισαν απο την Ιταλια και ο Εντουαρντ της εκανε την εξομολογηση.οταν της ειπε τους λογους για το οποιο το εκανε και το πως νιωθει γι αυτην δεν μπορουσα να ηρεμησω.εκλαιγα μα λυγμους.γενικα η Νεα σεληνη ειναι ενα βιβλιο με εντονη συναισθηματικη φορτιση.στην Εκλειψη συγκηνηθηκα πολλες φορες απο τα υπεροχα λογια του Εντουαρντ αλλα δεν εκλαψα καπου ιδιαιτερα.εκει που μου φυγανε λιγα δακρυα ηταν την στιγμη ματα το φιλι.αυτη η ανιδιοτελεια του Εντουαρντ πραγματικα σε σκοτωνει.οσο για την Χαραυγη τα λογια νομιζω ειναι περριτα!ολο το βιβλιο ειναι γεματο με τοσο εντονα συναισθηματα που δεν ξερω ποιο να πρωτογραψω.οι συγκινησεις ειναι πολλες και ποικιλες.νομιζω οτι τα ατομα που την εχουν διαβασει μπορουν να με καταλαβουν.οσο για το midnight sun...αχ αυτα τα συναισθηματα του Εντουαρντ ειναι τοσο μοναδικα!αν με ειχε μαγεψει μεσα απο την Μπελλα οταν διαβασα την δικια του μερια τον λατρεψα!ειναι τοσο γλυκο και τρυφερο και μοναδικο πλασμα!!τα δικα του συναισθηματα με συγκλονισαν!
Ρε συ Έρη! Μήπως είσαι η δίδδυμη αδελφή μου; Αν διαβάσεις τα πρώτα μου ποστ σε αυτό το τόπικ θα δεις ότι κλάψαμε ακριβώς στα ίδια σημεία! | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Σκηνές που μας έκαναν να κλάψουμε. Κυρ 10 Μάης 2009 - 20:38 | |
| [quote="WhiteQueen"] - ΕΡΗ έγραψε:
Ρε συ Έρη! Μήπως είσαι η δίδδυμη αδελφή μου;
Αν διαβάσεις τα πρώτα μου ποστ σε αυτό το τόπικ θα δεις ότι κλάψαμε ακριβώς στα ίδια σημεία! καλα πλακα μου κανεις? αληθεια λες?δεν ειχα την ευκαιρια να κοιταξω τα πρωτα ποστ.καποια στιγμη θα το κανω σιγουρα για να δω και τις αποψεις των αλλων κοριτσιων.πραγματικα ομως αυτες οι σκηνες ηταν τοσο δυνατες τουλαχιστον για εμενα που δεν μπορουσα να ηρεμησω με τιποτα.βεβαια ευτηχως ο αντρας μου με εχει συνηθισει και δεν μου πολυ δινει σημασια πια.με αφηνει να κλαιω με την ησυχια μου.στην χαραυγη που εκλαψες?και εσυ οπως εγω ενιωσες? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σκηνές που μας έκαναν να κλάψουμε. Κυρ 10 Μάης 2009 - 20:44 | |
| [quote="ΕΡΗ"] - WhiteQueen έγραψε:
- ΕΡΗ έγραψε:
Ρε συ Έρη! Μήπως είσαι η δίδδυμη αδελφή μου;
Αν διαβάσεις τα πρώτα μου ποστ σε αυτό το τόπικ θα δεις ότι κλάψαμε ακριβώς στα ίδια σημεία! καλα πλακα μου κανεις? αληθεια λες?δεν ειχα την ευκαιρια να κοιταξω τα πρωτα ποστ.καποια στιγμη θα το κανω σιγουρα για να δω και τις αποψεις των αλλων κοριτσιων.πραγματικα ομως αυτες οι σκηνες ηταν τοσο δυνατες τουλαχιστον για εμενα που δεν μπορουσα να ηρεμησω με τιποτα.βεβαια ευτηχως ο αντρας μου με εχει συνηθισει και δεν μου πολυ δινει σημασια πια.με αφηνει να κλαιω με την ησυχια μου.στην χαραυγη που εκλαψες?και εσυ οπως εγω ενιωσες? Βασικά πιο πολύ έκλαψα στο New Moon. Την πρώτη φορά που το διάβασα όταν ο Έντουαρντ έφυγε και τη δεύτερη όταν επέστρεψε και είπε στη Μπέλλα την αλήθεια. Και εκεί που έκλαψα επίσης πολύ, δεν μπορούσα να σταματήσω και δεν το περίμενα ήταν στο Midnight Sun. Ακόμα και τώρα που διαβάζω τις μεταφράσεις της Νάσιας μερικές φορές μου έρχονται δάκρυα στα μάτια. Πραγματικά ο Έντουαρντ είναι ο πιο αγαπημένος μου χαρακτήρας ever. Δεν νομίζω ότι έχω αγαπήσει άλλο φανταστικό χαρακτήρα τόσο πολύ. Είναι απόλυτα ολοκληρωμένος σε όλα τα επίπεδα. Δεν υπάρχουν κενά στον χαρακτήρα του δραματουργικά ούτε αμφιβολίες. αχ... | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
| Θέμα: Απ: Σκηνές που μας έκαναν να κλάψουμε. Κυρ 10 Μάης 2009 - 20:53 | |
| λοιπον WhiteQueen μου,με εβαλες σε περιεργεια και γυρισα να βρω τα ποστ σου!λοιπον εχεις δικιο.στην Νεα σεληνη ταιριαζουμε απολυτα!! αν και εσυ απο οτι διαβασα το περασες τουλαχιστον σταδιακα ενω εγω 2 σε ενα.δεν γραφεις ομως καπου για τα αλλα.μας εχεις αφησει τις αποψεις σου στην μεση.εκλειψη και χαραυγη τα αφησες σε παραπονο ... οσο για το midnight sun εχεις δικιο εκεινη η στιγμη με τον Εντουαρντ ειναι πραγματικα συκγλονιστικη!αλλα εγω για να ειμαι ειλικρινης δεν μπορω να ξεχωρισω καποια ειναι αυτος ο Εντουαρντ τοσο μοναδικος που παντου μια συγκινιση με επιανε! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σκηνές που μας έκαναν να κλάψουμε. Κυρ 10 Μάης 2009 - 21:03 | |
| Δεν ανέφερα τα άλλα γιατί στα άλλα δεν έκλαψα. Γενικότερα είμαι λίγο δύσκολη σε αυτό το κομμάτι. Δεν είναι τυχαίο ότι το Twilight είναι ουσιαστικά το δεύτερο βιβλίο σε όλη μου τη ζωή στο οποίο έχω κλάψει. | |
|
| |
| Σκηνές που μας έκαναν να κλάψουμε. | |
|