Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την Άµπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; Άραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Θέμα: Απ: Σκηνές που μας έκαναν να κλάψουμε. Πεμ 30 Ιουν 2011 - 1:30
Γιατι...? Πρωτον λατρευω την Nicole Kidman...και η Satine για μενα ειναι ο καλυτερος της ρολος...εδω και δεκα χρονια ειναι μια απο τις αγαπημενες μου ταινιες...Συν του οτι ξερω καθε στιχο απο την ταινια απ'εξω....
panagiota Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 15885 Registration date : 19/05/2010
Θέμα: Απ: Σκηνές που μας έκαναν να κλάψουμε. Πεμ 30 Ιουν 2011 - 1:35
Μπράβο! Αν δεν την έβλεπα στη Νόβα, δε νομίζω να την έβλεπα αλλιώς... Καλή δε λέω αλλά μάλλον γυρίζω σε παιδικο-εφηβικές κατηγορίες όσο περνούν τα χρόνια
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Θέμα: Απ: Σκηνές που μας έκαναν να κλάψουμε. Πεμ 30 Ιουν 2011 - 1:42
Ουσιαστικα με αυτη την ταινια αρχισα να μαθαινω και αγγλικα.... Μου εχει μεινει πολυ εντονη γιατι την βλεπω ανελειπως σε συχνα διαστηματα εδω και μια δεκαετια...μαλλον εχει περασει στο dna μου πλεον....
Θέμα: Απ: Σκηνές που μας έκαναν να κλάψουμε. Δευ 26 Σεπ 2011 - 21:32
το μοναδικο σημειο στο οποιο εκλαψα ηταν στην Χαραυγη οταν ο Εντουαρντ πηρε στην αγκαλια του την Ρενεσμι για να την αποχαιρετησει φιλωντας την στο μετωπο και στα 2 μαγουλα παραδιδοντας την στον Τζεικομπ λεγοντας του ''αντιο Τζεικομπ αδερφε μου ... γιε μου'' εκεινη την στιγμη νομιζω ηταν που ο Εντουαρντ συνχωρεσε τον Τζεικομπ για ολα κ τον αποδεχτεικε ως μελλοντικο συντροφο της κορης του.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την pitsiriki στις Δευ 26 Σεπ 2011 - 23:12, 1 φορά
Rosemarie Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Ηράκλειο Αριθμός μηνυμάτων : 1164 Registration date : 27/07/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Shield Against Mental Attacks
Θέμα: Απ: Σκηνές που μας έκαναν να κλάψουμε. Δευ 26 Σεπ 2011 - 22:21
Στη μόνη σκηνή που έκλαψα ήταν όταν ο Εντουαρντ άφησε τη Μπέλλα...Αναμενόμενο θα μου πείτε... Τι να κάνω που δεν κλαίω εύκολα σε ταινίες, βιβλία κτλ.
kati Midnight Sun Vampire
Τόπος : Everywhere & nowhere... Αριθμός μηνυμάτων : 11602 Registration date : 23/05/2011
Θέμα: Απ: Σκηνές που μας έκαναν να κλάψουμε. Τρι 27 Σεπ 2011 - 0:11
Η πιο πιο αγαπημένη συναισθηματικά φορτισμένη σκηνή για μένα. Δε νομίζω να έκλαψα ούτε την πρώτη φορά που την είδα αλλά δεν ταυτίστηκα με την Μπέλλα...Αχ Έντουαρντ! Αυτό το βλέμμα τη στιγμή που τη φιλούσε απαλά στο κεφάλι...
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Θέμα: Απ: Σκηνές που μας έκαναν να κλάψουμε. Τρι 27 Σεπ 2011 - 0:39
Εννοειται....μεχρι που πεταχτηκαν σαν μην πω οι Βολτουρι...αλλα και οταν την αποχαιρεταει...εκεινο το βλεφαρισμα πριν την αφησει και φυγει...αχ το αγορι μου....
Θέμα: Απ: Σκηνές που μας έκαναν να κλάψουμε. Τρι 27 Σεπ 2011 - 0:51
Ναι αλλα μαζι με την Μπελλα υπεφερα κι εγω...τραυμα μου χει μεινει...να περιμενεις ενα χρονο για να δεις τον θεο και στην μιση ταινια να βλεπεις το κουταβι να βγαζει τους κοιλιακους του να παρουν αερα....Ενταξει οταν εμφανιστηκε ομως ο δικος μας ολα μπηκαν στην θεση τους...ασχετα που ειχα πεθανει στο κλαμα...
Θέμα: Απ: Σκηνές που μας έκαναν να κλάψουμε. Τρι 27 Σεπ 2011 - 0:53
Αχ...από τις λίγες φορές που προτίμησα την ταινία από το βιβλίο...η συνάντηση στη Βολτέρα...αν και το έχω ξαναπεί, ας έχει λίγο Έντουαρντ, η Σελήνη είναι το αγαπημένο μου...
evi The Volturi
Θέμα: Απ: Σκηνές που μας έκαναν να κλάψουμε. Τρι 27 Σεπ 2011 - 0:54
Εκει βγαινει πραγματικα το ποσο πολυ τον εχει αναγκη...δεν υπαρχει ζωη χωρις αυτον...εγω δεν μπορω να ξεχωρισω καποιο βιβλιο...τα λατρευω ολα το ιδιο...
pitsiriki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ΚΡΗΤΗ Αριθμός μηνυμάτων : 2567 Registration date : 22/07/2011
Θέμα: Απ: Σκηνές που μας έκαναν να κλάψουμε. Τρι 27 Σεπ 2011 - 1:17
και σε μενα αρεσε στο new moon στην ταινια περισσοτερο απο οτι στο βιβλιο η σκηνη της επανασυνδεσης επισης παρολο που η συγκεκριμενη ταινια δεν αρεσε στους περισσοτερους λογο περιορισμενου Εντουαρντ κατα την γνωμη μου ειναι η μοναδικη που περναει αυτουσιο το κλιμα του βιβλιου κ τα συναισθηματα που περιγραφει η Μεγιερ. επισης κ η Στιουαρτ κ ο Πατινσον ειναι πραγματικα πολυ ομορφοι σε αυτην την ταινια περισσοτερο απο τις υπολοιπες.
tasos Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 1228 Registration date : 13/07/2011
Θέμα: Απ: Σκηνές που μας έκαναν να κλάψουμε. Τρι 27 Σεπ 2011 - 11:18
Μετα απο μια εβδομαδα ταλαιπωριας και συναισθηματικα πολυ φορτισμενη,ειδα το New moon. Τι το ηθελα?Οταν ο Εντουαρτ αφησε την Μπελα ενιωσα...τοσο χαλια...
evi The Volturi
Θέμα: Απ: Σκηνές που μας έκαναν να κλάψουμε. Παρ 16 Δεκ 2011 - 13:52
Αχ όταν στη χαραυγή η Ρόζαλι ετοιμαζε το μπάνιο στη Μπέλλα και ο Έντουαρντ τη κίταζε απο πίσω με αυτό το βλέμμα του πόνου και και.... Κλάμα πολύ κλάμα!!!!!!!!
evi The Volturi