| ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! | |
|
+25robert\'s girl dark violet mariettoula1996 Teodan kati Emy+Robert vikaki21 valia 32 panagiota Fay1765 BELLA MARIE scarlet rose despina aek April marina xrysanthi Dalia bloody swan ed<3 EliRose twilightFOREVER WhiteQueen evi AspaKorth ΕΡΗ 29 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| |
| |
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Τετ 14 Μαρ 2012 - 18:53 | |
| | |
|
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Τετ 14 Μαρ 2012 - 18:56 | |
| | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Τετ 14 Μαρ 2012 - 19:34 | |
| Από το στόμα σας και στων εκδοτών τα αυτιά!!! Και ναι, τίποτα δεν ζητάτε να μάθετε! Για τον Φιλίπ, για το πως έφτασε η Νοέλια στο κάστρο, για τον Γκάμπριελ κ.τ.λ. Πιστέψτε με λαχταρώ κι εγώ να σας τα αποκαλύψω όλα αλλά θα το κάνω με τον σωστό τρόπο. Αλλά θέλω και να σας ευχαριστήσω! Οπότε θέλετε να γνωρίσετε τον Φιλίπ περισσότερο;;; χμμμ... Τι προτιμάτε; Θέλετε να σας περιγράψω πως είναι εμφανισιακά ας πούμε ή να σας βάλω κανένα απόσπασμα; Και ότι θέλετε σχετικά με το βιβλίο μπορείτε να το ρωτάτε σε αυτό εδώ το τόπικ ελεύθερα, δεν χρειάζεται να μου στέλνετε πμ! | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Τετ 14 Μαρ 2012 - 19:38 | |
| θα προτιμουσα αποσπασμα με τον Φιλιπ!!Αυτο με το πορταιτο λεω εγω τωρα... Μαρια η Νοελια εχει μαγικες δυναμεις;;γιατι ειδα τη φωτο - Σπόιλερ:
και μου εκανε εντυπωση η λαμψη στο χερι της κοπελας... | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Τετ 14 Μαρ 2012 - 19:48 | |
| Η φώτο απλά μου άρεσε σαν ατμόσφαιρα και η Νοέλια μαγικές ικανότητες δεν έχει, ούτε κάποιο υπερφυσικό χάρισμα. Υπάρχουν άλλα πλάσματα στην ιστορία μου (selkies) που ούτε κι αυτά μπορείς να πεις ότι έχουν ιδιαίτερες ικανότητες απλά μπορούν να ζουν και κάτω από το νερό αν και το φυσικό τους περιβάλλον επί της ουσίας είναι η στεριά. Τώρα για το πορτραίτο... θα δω τι μπορώ να σας βάλω σε σχέση με αυτό, αν το θέλετε. | |
|
| |
EliRose The Volturi
| |
| |
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Τετ 14 Μαρ 2012 - 19:58 | |
| Πραγματικά είναι μεγάλη χαρά κάθε τι που έχω μοιραστεί μαζί σας. Αλλά εφόσον πήρα την απόφαση να το δω ας πούμε πιο επαγγελματικά λέω να δοκιμάσω την τύχη μου. Αν το καλοσκεφτείτε είναι καλύτερα έτσι γιατί όταν θα έρθει η ώρα θα το έχετε έτοιμο, από την αρχή μέχρι το τέλος και δεν θα χρειάζεται να περιμένετε για νέο κεφάλαιο. Αλλά σίγουρα η ηθική ικανοποίηση που νιώθω όταν διαβάζω τα σχόλια σας, όταν εισπράττω την αγάπη σας είναι ανεκτίμητη και ξέρω πως αυτή την έχω ήδη κερδίσει! Θα βρω κάτι που να έχει σχέση με το πορτραίτο και σαν bonus θα σας ανεβάσω και άλλο ένα απόσπασμα που είχα βάλει πριν λίγο καιρό στο fb! | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Τετ 14 Μαρ 2012 - 20:02 | |
| | |
|
| |
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Τετ 14 Μαρ 2012 - 21:50 | |
| Το ίδιο θα ρωτούσα κι εγώ αλλά με πρόλαβε η Ελίνα ...είπα κι εγώ ! Σαφώς θα ήθελα να δω εκείνο το απόσπασμα με το προτραίτο αλλά μια περιγραφή του Φίλιπ και του Γκαμπριέλ επίσης δεν θα μου κακόπεφτε Σε ευχαριστούμε και παλι Μαρία μου και ελπίζω όλα να πάνε κατευχήν και να έχουμε στα χέρια μας πολύ σύντομα το βιβλίο σου | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Τετ 14 Μαρ 2012 - 22:21 | |
| Great minds think alike Νταλια!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Τετ 14 Μαρ 2012 - 22:48 | |
| Όπως σας υποσχέθηκα ακολουθεί το απόσπασμα με το 'πορτραίτο' Όσο για τα χαρακτηριστικά του Φιλίπ, τα μαλλιά του είναι μαύρα και τα μάτια του γκρίζα. Είναι πολύ ψηλός και λεπτοκαμωμένος με λεπτά χαρακτηριστικά. Ο Γκάμπριελ έχει μαύρα, ελαφρώς μακριά μαλλιά τραβηγμένα σε αλογοουρά και μαύρα μάτια. Ελπίζω να σας αρέσει.
Θυμόταν πολύ καλά εκείνη την ημέρα που το πορτραίτο της χλωμής πριγκίπισσας έφτασε στο κάστρο ενώ είχαν περάσει σχεδόν δύο ολόκληρα χρόνια από τότε κι όμως ο Φιλίπ ένιωθε σαν να το είχε δει για πρώτη φορά πριν λίγες ημέρες.
Ένα λευκό κάλυμμα σκέπαζε την εικόνα και μόνο η κορνίζα ήταν αυτή που ξεχώριζε. Τα αποκαλυπτήρια θα γίνονταν παρουσία του βασιλιά και της αυλής του, μία επίδειξη που θα τροφοδοτούσε περισσότερο το κοσμογονικό τους ειδύλλιο. [...]
Τη στιγμή που το λευκό ύφασμα τραβήχτηκε και εμφανίστηκε το πορτραίτο της πριγκίπισσας ο Φιλίπ τα έχασε. Κάτι απόκοσμο και μαγικό φυλάκισε τη ματιά του κάνοντας τον να παρατηρήσει τον πίνακα με προσοχή. Η ομορφιά της δεν μπορούσε να περιγραφεί με λόγια. Τα μακριά καστανά μαλλιά της πλαισίωναν το όμορφο πρόσωπο της, τα χείλη της έμοιαζαν προκλητικά σαν να επιθυμούσαν να ενωθούν με κάποια άλλα για πάντα. Τα χαρακτηριστικά της ήταν στρογγυλεμένα ενώ μερικές ανεπαίσθητες φακίδες πρόσθεταν μία ρομαντική νότα στο πρόσωπο της.
Αλλά αυτό που τον αιχμαλώτισε ήταν τα μάτια της. Είχαν ένα χρώμα που όμοιο του δεν είχε ξαναδεί. Βιολετί όπως τα ανθισμένα λουλούδια της άνοιξης και το παράδοξο ήταν πως θα ορκιζόταν ότι τον κοιτούσε. Εκείνον, μόνο εκείνον…
Ο καλλιτέχνης είχε κάνει εξαιρετική δουλειά, απΆ όποια γωνία και αν κοιτούσες τον πίνακα σου δημιουργούσε την αίσθηση ότι η χλωμή πριγκίπισσα σε κοιτούσε κατάματα. Φάνταζε νέα και ιδιαίτερη, ακριβώς όπως όλες οι πληροφορίες που έρχονταν για εκείνη. Και τότε ο Φιλίπ συνειδητοποίησε πως ήθελε να τη δει από κοντά με τα ίδια του τα μάτια. Δεν ήταν δυνατόν να υπήρχε στΆ αλήθεια αυτό το πλάσμα, δεν μπορούσε να είναι πραγματική.
Δύο ολόκληρα χρόνια παρατηρούσε τον πίνακα σε κάθε ευκαιρία. Μερικές φορές τις νύχτες πήγαινε μόνος του στην αίθουσα του θρόνου, καθόταν εκεί και της μιλούσε σαν να μπορούσε εκείνη να τον ακούσει.
Σύντομα άρχισε να καταλαβαίνει πως είχε ερωτευτεί έναν μύθο. Ξεκίνησε να ρωτάει και να μαθαίνει περισσότερα για εκείνη αν και ήταν παρακινδυνευμένο. Σιγά, σιγά αισθανόταν να χάνει το μυαλό του σε μία ουτοπία. Τη σκεφτόταν συνεχώς, η εικόνα της είχε καταγραφεί για πάντα στα βάθη του μυαλού του στοιχειώνοντας την ύπαρξη του. [...]
Καθώς περνούσε ο καιρός έγινε για εκείνον ένα ιδανικό, ένα θείο είδωλο. Ήξερε πολύ καλά πως δεν θα την άγγιζε ποτέ, ήταν απαγορευμένο. Μερικές φορές οι σκέψεις του τον έκαναν να αηδιάζει με τον εαυτό του. Πως τολμούσε εκείνος να σηκώνει τα μάτια του επάνω της; Η ύπαρξη του φάνταζε γελοία μπροστά στη δική της.
| |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Τετ 14 Μαρ 2012 - 22:57 | |
| Kαταλαβα....εχουμε να ζησουμε ακομη ενα μεγαλο ερωτα....Ελιωσα ηδη..... | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Τετ 14 Μαρ 2012 - 23:03 | |
| ΟΥΑΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μοναδικο... | |
|
| |
AspaKorth The Volturi
Ηλικία : 43 Τόπος : Γιαννενα Αριθμός μηνυμάτων : 8796 Registration date : 08/09/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Πεμ 15 Μαρ 2012 - 0:16 | |
| ξετρελαθηκα με αυτο το αποσπασμα!!!
καλα μιλαμε τι ερωτας ειναι αυτος...
μεχρι να παρω το βιβλιο στα χερια μου θα σκασω
ο φιλιπ μου φαινεται κουκλακι | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Πεμ 15 Μαρ 2012 - 0:18 | |
| το βλεπω εγω 1)Εντουαρντ 2)Πατς 3)Φιλιπ... | |
|
| |
AspaKorth The Volturi
Ηλικία : 43 Τόπος : Γιαννενα Αριθμός μηνυμάτων : 8796 Registration date : 08/09/2011
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Πεμ 15 Μαρ 2012 - 0:19 | |
| Ετσι μου φαινεται κι εμενα θα αρχισουμε να αναστεναζουμε κ για τον Φιλιπ τωρα
στο αποσπασμα που μολις διαβασα παντως με καταγοητευσε ο γλυκας μου
μου αρεσουν οι αντρες που ξερουν να αγαπουν με παθος | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Πεμ 15 Μαρ 2012 - 0:21 | |
| και εχει και ωραιο ονομα αριστοκρατικο... | |
|
| |
AspaKorth The Volturi
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Πεμ 15 Μαρ 2012 - 0:24 | |
| υποψιαζομαι οτι θα μας αρεσουν ολα πανω του | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Πεμ 15 Μαρ 2012 - 0:29 | |
| Ξεχασαμε να ρωτησουμε την Μαρια για το σετινγκ του βιβλιου!!Τοπος,χρονος κτλ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Πεμ 15 Μαρ 2012 - 0:52 | |
| Ο Τόπος είναι ένα φανταστικό μέρος που λέγεται "Ροδεσία", όσο για τον χρόνο δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα, φανταστείτε μεσαιωνική εποχή. Και όσον αφορά τον Φιλίπ, δεν έχετε δει τίποτα! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Πεμ 15 Μαρ 2012 - 0:53 | |
| κατεπληξε μας Μαρακι.... | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Πεμ 15 Μαρ 2012 - 0:55 | |
| | |
|
| |
AspaKorth The Volturi
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Πεμ 15 Μαρ 2012 - 0:58 | |
| μου αρεσει που ο Φιλιπ μας επιφυλασσε πολλα σαν χαρακτηρας
αχ και τι δεν θα εδινα να το ειχα στα χερια μου
ελπιζω να εκδοθει οσο το δυνατον γρηγοροτερα
θα το αγορασω οχι μονο για μενα κ για ολες τις φιλες μου | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Πεμ 15 Μαρ 2012 - 1:02 | |
| οσο περισσοτερα μαθαινω τοσο καιγομαι να το διαβασω | |
|
| |
| ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! | |
|