| ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! | |
|
+25robert\'s girl dark violet mariettoula1996 Teodan kati Emy+Robert vikaki21 valia 32 panagiota Fay1765 BELLA MARIE scarlet rose despina aek April marina xrysanthi Dalia bloody swan ed<3 EliRose twilightFOREVER WhiteQueen evi AspaKorth ΕΡΗ 29 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Σαβ 3 Αυγ 2013 - 0:55 | |
| | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Κυρ 18 Αυγ 2013 - 14:23 | |
| Δεν είμαι καλή στα λόγια αλλά πραγματικά το απόλαυσα μέχρι την τελευταία του σελίδα δεν φαντάζεσαι πόσο περιμένω το δεύτερο... ιδίως τώρα που τελείωσα το πρώτο ελπίζω να το έχουμε σύντομα στα χέρια μας συγχαρητήρια Μαράκι μου έκανες μια καταπληκτική δουλειά με πολύ πολύ μεράκι και αγάπη και αυτό φάνηκε σε κάθε του σελίδα δεν θα ξεχάσω ποτέ την σκηνή με τον Φιλίπ την πρώτη φορά που πήρε στην αγκαλιά του τον γιο του απλά τέλεια όπως και τόσες άλλες σκηνές που μου έκλεψαν την καρδιά ΥΓ η αδελφή μου μου είπε επίσης να σου δώσω πολλά συγχαρητήρια και για τα δύο σου βιβλία απλά την μάγεψαν περιμένει και εκείνη με αγωνία την συνέχεια | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Κυρ 18 Αυγ 2013 - 14:48 | |
| Χρυσάνθη μου, σ' ευχαριστώ πολύ. Εσύ καταλαβαίνεις και ξέρεις πολύ καλά πόσο δύσκολο είναι να γράψεις ένα βιβλίο, πόσο μάλλον ένα τέτοιο βιβλίο. Είναι χαρά και τιμή για εμένα που το διάβασες και θέλησες να μοιραστείς τις εντυπώσεις σου. Το δεύτερο μέρος έχει τελειώσει. Τώρα όσον αφορά την τύχη του, προς το παρόν δεν έχω πολλά να σας πω, μόνο να σας παρακαλέσω όλους να κάνετε υπομονή, κάποια στιγμή θα φτάσει στα χέρια σας. Χρυσάνθη, περιμένουμε και το δικό σου βιβλίο τώρα πια. Ελπίζω και εύχομαι να σου έρθουν όλα όπως τα θες. | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Κυρ 18 Αυγ 2013 - 20:10 | |
| | |
|
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Κυρ 18 Αυγ 2013 - 20:22 | |
| Μαρακη το βιβλιο συνεχιζουμε να το περιμενουμε Οκτωβριο; | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Κυρ 18 Αυγ 2013 - 21:32 | |
| Ελίνα, δεν μπορώ να σου απαντήσω με βεβαιότητα αυτή τη στιγμή. Έχουν προκύψει κάποια "θέματα". Σίγουροι να είστε για δύο πράγματα, το βιβλίο είναι τελειωμένο, έτοιμο και κάποια στιγμή θα φτάσει στα χέρια σας. Κρατείστε αυτά προς το παρόν και μόλις έχω κάτι συγκεκριμένο αμέσως θα σας ενημερώσω. | |
|
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Κυρ 18 Αυγ 2013 - 22:29 | |
| ανυπομονω!! | |
|
| |
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Κυρ 18 Αυγ 2013 - 22:42 | |
| ^¶χ λίγη υπομονή μόνο, και σύντομα θα έχουμε κι άλλη δόση Φιλίπ ... | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Κυρ 18 Αυγ 2013 - 22:52 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Δευ 19 Αυγ 2013 - 0:42 | |
| | |
|
| |
Rosemarie Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Ηράκλειο Αριθμός μηνυμάτων : 1164 Registration date : 27/07/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Σαβ 16 Νοε 2013 - 0:04 | |
| Αχχ βρήκα τι δώρο Χριστουγέννων θέλω! Τη Νοέλια! Θα το παραγγείλω βέβαια από το βιβλιοπωλείο γιατί δεν το έχω δει πουθενά.. | |
|
| |
| ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! | |
|