| ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! | |
|
+25robert\'s girl dark violet mariettoula1996 Teodan kati Emy+Robert vikaki21 valia 32 panagiota Fay1765 BELLA MARIE scarlet rose despina aek April marina xrysanthi Dalia bloody swan ed<3 EliRose twilightFOREVER WhiteQueen evi AspaKorth ΕΡΗ 29 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
nicky_cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : In the Midle of Nowhere / Σταυρός Θεσ/νίκης Αριθμός μηνυμάτων : 2125 Registration date : 12/05/2012
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Σαβ 29 Ιουν 2013 - 23:06 | |
| πωωωω λίγο ακόμη μένει και τελειώνω!!!! Είναι θεϊκό αυτό το βιβλίο... Μαρία έχεις δημιουργήσει έναν τόσο τέλειο κόσμο με τόσο ωραίους χαρακτήρες!!!! Αυτός ο Γκάμπριελ όσο πάει γίνεται χειρότερος οφείλω να ομολογήσω... Ο Φιλίπ είναι απλά υπέροχος!!!! Αυτος ο απαγορευμένος έρωτας μου έχει κλέψει την καρδιά... Και πάλι συγχαρητήρια για το δημιούργημα σου!!!! | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Σαβ 29 Ιουν 2013 - 23:14 | |
| Σε ευχαριστώ πολύ Νίκη! Δεν ξέρεις πόσο μεγάλη είναι η χαρά μου που σου αρέσει και αυτό μου δίνει δύναμη πάντα για να συνεχίζω, τα θετικά σας σχόλια και η αγάπη σας. Έχω δουλέψει πολύ στο δεύτερο μέρος για να "δέσει" όλη η ιστορία και να σας ικανοποιήσει. Ελπίζω να σας αρέσει εξίσου κι ακόμα περισσότερο! | |
|
| |
Ηλικία : 27 Τόπος : In the Midle of Nowhere / Σταυρός Θεσ/νίκης Αριθμός μηνυμάτων : 2125 Registration date : 12/05/2012
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Σαβ 29 Ιουν 2013 - 23:42 | |
| λεγε με Νικολίνα!!!! Είμαι σίγουρη ότι αυτό σε βοηθάει να συνεχίζεις... Και εγώ νοιώθω πολύ ωραία που εχω την ευκαιρία να μιλήσω με την συγγραφέα ενός από τα βιβλία που θα μπουν σίγουρα στα αγαπημένα μου... Είμαι σίγουρη ότι το επόμενο θα μας καταπλήξει!!!! | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Σαβ 29 Ιουν 2013 - 23:56 | |
| Το ελπίζω και το εύχομαι κι εγώ Νικολίνα! Και πάλι σ' ευχαριστώ. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Κυρ 30 Ιουν 2013 - 0:01 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Δευ 1 Ιουλ 2013 - 20:07 | |
| λοιπόν Μαρία μόλις τελείωσα το βιβλίο και εχω μείνει άναυδη!!!! Είναι θεϊκό, καταπληκτικό, μαγευτικό, υπέροχο, τρομερό, φοβερό... Όλοι οι χαρακτήρες ήταν τόσο ζωντανοί!!!! Ανυπομονώ για το επόμενο Και πάλι μπράβο!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Τρι 2 Ιουλ 2013 - 0:07 | |
| Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Νικολίνα! Με συγκινείς πάρα πολύ και με κάνεις να χαίρομαι ιδιαίτερα. Υπόσχομαι ότι θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ για να σας ικανοποιήσει το επόμενο! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Τρι 2 Ιουλ 2013 - 0:20 | |
| τίποτα Μαρία Είναι ένα αριστούργημα!!!! Είμαι σίγουρη ότι θα βγει τέλειο και το δεύτερο!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Τρι 2 Ιουλ 2013 - 22:53 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Τρι 2 Ιουλ 2013 - 23:39 | |
| χαχαχαχα!!!! Για μένα τουλάχιστον είναι | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Τετ 3 Ιουλ 2013 - 17:16 | |
| εισαι κατηγορια απο μονη σου... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Τετ 3 Ιουλ 2013 - 17:21 | |
| χα χα χα! Επί τη ευκαιρία, όσοι δεν έχετε το βιβλίο ετοιμαζόμαστε να βγάλουμε μία καλοκαιρινή προσφορά αυτές τις μέρες. Νεότερα και περισσότερα σύντομα! | |
|
| |
maria_likofos Midnight Sun Vampire
Τόπος : Κρήτη Αριθμός μηνυμάτων : 3548 Registration date : 19/12/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Τετ 3 Ιουλ 2013 - 20:35 | |
| Αα ενδιαφερον.. εγω εχω σκοπο να το παρω απλα δεν εχω κατεβει ακομα Ηρακλειο | |
|
| |
maria_likofos Midnight Sun Vampire
Τόπος : Κρήτη Αριθμός μηνυμάτων : 3548 Registration date : 19/12/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Σαβ 6 Ιουλ 2013 - 13:46 | |
| Μα εχω παει σε τεσσερα βιβλιοπολεια και δεν το εχω βρει...τι στο καλο? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Σαβ 6 Ιουλ 2013 - 22:30 | |
| Μαράκι καλησπέρα. Τα περισσότερα βιβλιοπωλεία δεν έχουν το βιβλίο μου, θα πρέπει να κάνεις κάποια παραγγελία. Επί τη ευκαιρία να σας ενημερώσω ότι ο εκδοτικός οίκος με τον οποίο συνεργάζομαι έβγαλε τα βιβλία μου σε καλοκαιρινές προσφορές! Δείτε παρακάτω τις ανακοινώσεις. Τις παραγγελίες μπορείτε εύκολα να τις κάνετε με ένα απλό email στο info@pigi.gr ή τηλεφωνικά στο 2311272803 Ευχαριστώ πολύ! | |
|
| |
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Controling the Elements
| |
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Τετ 10 Ιουλ 2013 - 18:22 | |
| Ναταλια εγω θα σου ελεγα να την παρεις κατευθειαν απο τον εκδοτικο. Την εχουν σε καλοκαιρινη προσφορα και με δωρεαν εξοδα αποστολης!! Την παραγγελνεις και την αλλη μερα την εχεις στην πορτα σου!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Τετ 10 Ιουλ 2013 - 18:24 | |
| Ναι, θα συμφωνήσω με τη Βάσω. Στον Ιανό μπορεί με μην το έχει ετοιμοπαράδοτο και να σου πει να κάνει παραγγελία. Αν θέλεις τη Σιωπή την παίρνεις 17 ευρώ με τα μεταφορικά εντελώς δωρεάν και παράδοση την επόμενη εργάσιμη ημέρα! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Πεμ 1 Αυγ 2013 - 18:29 | |
| Μαρία αυτή η προσφορά εξακολουθεί να ισχύει?? Και αν ισχύει θα παραδωθει με κούριερ?? Η πληρωμή στο χέρι όταν έρθει?? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Πεμ 1 Αυγ 2013 - 21:22 | |
| Καλησπέρα. Ναι, η προσφορά ισχύει ακόμα, η παράδοση γίνεται με κούριερ και μπορείς να πληρώσεις με την παράδοση αντικαταβολή. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Παρ 2 Αυγ 2013 - 0:07 | |
| αα οκ... ευχαριστω πολυ!!! και μια ακομη ετωτηση: στο κουτσοχωρι που μενω θα καταφερουν να το φερουν?? | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Παρ 2 Αυγ 2013 - 3:35 | |
| δεν νομιζω να χεις προβλημα... σε μενα μια χαρα ειχε ερθει. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Παρ 2 Αυγ 2013 - 11:26 | |
| αχ μακαρι... θα το επιχειρησω σημερα | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Παρ 2 Αυγ 2013 - 12:39 | |
| δεν εχεις να φοβασαι τπτ...χρονια παραγγελνω απο το ιντερνετ και παντα μαι χαρα ερχονται | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Σαβ 3 Αυγ 2013 - 0:36 | |
| Οκ θα το ψαξω... | |
|
| |
| ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! | |
|