| ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! | |
|
+25robert\'s girl dark violet mariettoula1996 Teodan kati Emy+Robert vikaki21 valia 32 panagiota Fay1765 BELLA MARIE scarlet rose despina aek April marina xrysanthi Dalia bloody swan ed<3 EliRose twilightFOREVER WhiteQueen evi AspaKorth ΕΡΗ 29 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Thalia Nelly The Nomads
Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 2141 Registration date : 02/02/2013
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Κυρ 3 Φεβ 2013 - 17:21 | |
| ουαου 11 φορες...κι εγω σιγουρα θα το ξαναδιαβασω καποια στιγμη - Σπόιλερ:
χαρηκα Ναταλι
| |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Κυρ 3 Φεβ 2013 - 18:36 | |
| Δεν ανησυχώ καθόλου με την περίπτωση σου Ναταλί! Υπάρχουν κι άλλες σαν κι εσένα και εμένα αυτές σας οι δηλώσεις με κάνουν απλά χαρούμενη! Σίγουρα ένα βιβλίο δεν μπορεί να αρέσει σε όλους αλλά πάντα σε κάποιους θα αρέσει πολύ σε άλλους λιγότερο και σε κάποιους καθόλου. Ε, εσύ είσαι από αυτούς που τους αρέσει πολύ! | |
|
| |
nicky_cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : In the Midle of Nowhere / Σταυρός Θεσ/νίκης Αριθμός μηνυμάτων : 2125 Registration date : 12/05/2012
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Πεμ 27 Ιουν 2013 - 1:20 | |
| Μαρία μου επιτέλους σήμερα έπιασα το φοβερό αυτό βιβλίο σου στα χέρια μου!!!! Διάβασα μόνο δύο κεφάλαια γιατι αύριο εχω πρωινό ξύπνημα Από την πρώτη σελίδα και μόνο με έκανε να κολλήσω... Είναι τόσο ωραίο!!!! Η γραφή σου είναι τέλεια και εύκολη ως προς τον αναγνώστη!!!! Τι να πω εχω μείνει άφωνη... Το λατρεύω και ακόμα είμαι στην αρχή!!!! Να περιμένεις και πολλά καλά σχόλια για την συνέχεια!!!! Συγχαρητήρια για αυτό τον κόσμο που έχεις δημιουργήσει... Αυτό που λενε ότι κάποιοι πιάνουν μια πένα και δημιουργούν κάτι φοβερό ισχύει σίγουρα για εσένα!!!! | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Πεμ 27 Ιουν 2013 - 17:04 | |
| Καλησπέρα! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια. Εύχομαι να σου αρέσει και το υπόλοιπο βιβλίο, να σε ταξιδέψει, να σου δημιουργήσει όμορφα συναισθήματα. Και δεν θα χρειαστεί να περιμένεις πολύ για το επόμενο. Τον Οκτώβριο μήνα θα κυκλοφορήσει! | |
|
| |
valia 32 Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 45 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 593 Registration date : 05/04/2012
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Πεμ 27 Ιουν 2013 - 17:07 | |
| σε ποσα βιβλια θα ολοκληρωθει η σειρα? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Πεμ 27 Ιουν 2013 - 17:08 | |
| Στο δεύτερο μέρος ολοκληρώνεται! | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 593 Registration date : 05/04/2012
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Πεμ 27 Ιουν 2013 - 17:10 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Πεμ 27 Ιουν 2013 - 17:11 | |
| Εγώ ευχαριστώ για το ενδιαφέρον! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Πεμ 27 Ιουν 2013 - 17:12 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 27 Τόπος : In the Midle of Nowhere / Σταυρός Θεσ/νίκης Αριθμός μηνυμάτων : 2125 Registration date : 12/05/2012
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Πεμ 27 Ιουν 2013 - 18:32 | |
| είμαι από τους τυχερούς από ότι φαίνεται Και κάτι που ξέχασα στο προηγούμενο ποστ... Μου αρέσει παρα πολύ το ντεκόρ στις σελίδες, στην αλλαγή κεφαλαίου!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Πεμ 27 Ιουν 2013 - 18:42 | |
| Είναι αλήθεια ότι τα παιδιά έκαναν πάρα πολύ καλή δουλειά και γενικότερα κάνουν σε όλα τα βιβλία τους. Ελπίζω και στο επόμενο να έχουμε κάτι αντίστοιχα καλό να προσφέρουμε. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Πεμ 27 Ιουν 2013 - 19:58 | |
| ναι είναι πολύ ωραία... Μακάρι να είναι έτσι και το επόμενο έτσι Πωωω όσο πάει γίνεται και καλύτερο... Ο Φιλίπ είναι τόσο γλυκός!!!! Τον Γκαμπριελ δεν τον σχολιάζω... Όλοι οι χαρακτήρες γενικά είναι πολύ πετυχημένοι!!!! Και πάλι μπράβο... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Παρ 28 Ιουν 2013 - 0:01 | |
| Αχ και πάλι ευχαριστώ! Είναι λίγο περίεργο για εμένα γιατί είμαι ακόμα πολύ κοντά στους χαρακτήρες αφού αυτές τις μέρες γράφω το τέλος του δεύτερου μέρους. Έχω αγαπήσει τόσο πολύ αυτό το βιβλίο και αυτό τον κόσμο, έχω δεθεί απίστευτα μαζί τους, ειλικρινά δεν ξέρω πως θα τους αφήσω για να προχωρήσω σε κάποια άλλη ιστορία. Όσο πλησιάζω προς την αυλαία όλο και πιο μεγάλη συγκίνηση νιώθω. Ο Φιλίπ είναι από τους μεγαλύτερους έρωτες της ζωής μου! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Παρ 28 Ιουν 2013 - 8:19 | |
| είναι πολύ ωραία ιστορία και το λέω ενώ ακόμη δεν το εχω τελειώσει... Εδώ εγώ που απλά το διαβάζω τους αγαπώ τόσο πολύ... Πόσο μάλλον εσύ που τους έχεις δημιουργήσει!!!! Ο Φιλίπ είναι πραγματικά υπέροχος... | |
|
| |
AspaKorth The Volturi
Ηλικία : 43 Τόπος : Γιαννενα Αριθμός μηνυμάτων : 8796 Registration date : 08/09/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Παρ 28 Ιουν 2013 - 11:30 | |
| αχ Φιλιπ....τετοιος γλυκος αντρας γινεται να μην τον εχεις στην καρδια σου? | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Παρ 28 Ιουν 2013 - 17:30 | |
| πρεπει να μπαζει απο καπου αν οχι... | |
|
| |
maria_likofos Midnight Sun Vampire
Τόπος : Κρήτη Αριθμός μηνυμάτων : 3548 Registration date : 19/12/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Παρ 28 Ιουν 2013 - 23:23 | |
| αχχ εγω ακομα να το παρω.. αλλα θα παω αυτη την εβδομαδαα | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Σαβ 29 Ιουν 2013 - 0:05 | |
| Ένα έχω μόνο να σας πω! Στο δεύτερο βιβλίο γίνεται ακόμα καλύτερος! Εντάξει, είναι δημιούργημα μου, ο πρωταγωνιστής μου. Μπορώ να μην τον αγαπώ; | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Σαβ 29 Ιουν 2013 - 1:26 | |
| οχι δεν γινεται... αλλα αμα εσφαζες στον γκαμπριελ που ειναι επισης δημιουργημα σου θα σου αναβα λαμπαδα 2 μετρα.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Σαβ 29 Ιουν 2013 - 1:31 | |
| Εύη, πρόσεχε τι υποσχέσεις μου δίνεις! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Σαβ 29 Ιουν 2013 - 1:57 | |
| δεν υποσχεθηκα κι ολο το χρυσαφι του κοσμου.. | |
|
| |
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Σαβ 29 Ιουν 2013 - 4:22 | |
| ^Αχ ανυπομονώ να τον διαβάσω, τον αξιωματικό κι εύχομαι απ'τα βάθη της ψυχής μου ο Γκάμπριελ να έχει την τύχη του αδελφού της Καλήσι | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Σαβ 29 Ιουν 2013 - 10:54 | |
| Εγώ πάλι εύχομαι να σας αρέσει το βιβλίο αυτό ακόμα περισσότερο και από το πρώτο! Όσον αφορά τον αξιωματικό... τι να πω;;; Τον αγαπώ! | |
|
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Σαβ 29 Ιουν 2013 - 13:27 | |
| γινομαι γραφικη αλλα...ρεναρ μον αμουρ!!!! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Σαβ 29 Ιουν 2013 - 13:30 | |
| το στεμμα δεν θα του αρεσει... θα του παρουμε μια τιαρα... και εγω γινομαι γραφικη...αλλα ανυπομονουμε... | |
|
| |
| ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! | |
|