| ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! | |
|
+25robert\'s girl dark violet mariettoula1996 Teodan kati Emy+Robert vikaki21 valia 32 panagiota Fay1765 BELLA MARIE scarlet rose despina aek April marina xrysanthi Dalia bloody swan ed<3 EliRose twilightFOREVER WhiteQueen evi AspaKorth ΕΡΗ 29 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Τετ 19 Σεπ 2012 - 21:27 | |
| | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Τετ 19 Σεπ 2012 - 21:50 | |
| Παναγιώτα καταλαβαίνω απόλυτα. Καλά κάνεις και περιμένεις τον βιβλιοπώλη σου, είναι καλό να στηρίζουμε τα μικρά βιβλιοπωλεία και εφόσον όπως λες σε εξυπηρετεί ένα παραπάνω.
Εγώ από την πλευρά μου σας ζητώ συγνώμη γι' αυτό που έχει γίνει, μέχρι το τέλος του μήνα θα μπορείτε να βρείτε το βιβλίο κανονικά. Φυσικά θα σας ενημερώσω κι εγώ αμέσως μόλις θα είναι όλα οκ. | |
|
| |
panagiota Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 15885 Registration date : 19/05/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Τετ 19 Σεπ 2012 - 21:52 | |
| Εμείς ευχαριστούμε (εγώ προκαταβολικά ) για την απόλαυση που μας προσφέρεις! | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Παρ 26 Οκτ 2012 - 21:17 | |
| | |
|
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| |
| |
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Τετ 31 Οκτ 2012 - 22:30 | |
| Τα έχω δει κι εγώ εδώ στην Αθήνα! Είναι πραγματικά υπέροχη φωτογραφία και σε ευχαριστώ πολύ Ελίνα! | |
|
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Τετ 31 Οκτ 2012 - 22:32 | |
| Σου ειπα οπου θα βλεπω θα σου στελνω φωτο!!! btw πρεπει να με περασαν πολυ τρελη στον Ιανο που εβγαζα φωτο τα βιβλια αλλα whatever!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Τετ 31 Οκτ 2012 - 22:36 | |
| Κι εμείς βγάζαμε! Έχει πολλές τρελές τελικά! | |
|
| |
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Τετ 31 Οκτ 2012 - 22:46 | |
| Οπωσδήποτε την Παρασκευή θα κατέβω κέντρο να πάρω την Σιωπή! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Πεμ 1 Νοε 2012 - 0:18 | |
| εγω ακομη δεν θα εχω πετυχει καπου αλλα ελπιζω συντομα. | |
|
| |
kati Midnight Sun Vampire
Τόπος : Everywhere & nowhere... Αριθμός μηνυμάτων : 11602 Registration date : 23/05/2011
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Πεμ 8 Νοε 2012 - 23:11 | |
| Είναι χαζή η Λορένα;!!! Το ξέρω, κάποια βλακεία θα κάνει! Συγνώμη αλλά κάπου ήθελα να το πω! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Σαβ 10 Νοε 2012 - 9:39 | |
| - kati έγραψε:
- Είναι χαζή η Λορένα;!!! Το ξέρω, κάποια βλακεία θα κάνει!
Συγνώμη αλλά κάπου ήθελα να το πω! Αγαπητή kati, έρχεσαι εδώ, πετάς μία ατάκα και φεύγεις! Είμαι στη διάθεση σου να το συζητήσουμε σε βάθος όσο θέλεις! Έχουμε και spoiler thread για να μην δημιουργήσουμε προβλήματα! Αφού ξέρεις ότι απαντώ πάντα σε όλες τις ερωτήσεις! | |
|
| |
maria_likofos Midnight Sun Vampire
Τόπος : Κρήτη Αριθμός μηνυμάτων : 3548 Registration date : 19/12/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Σαβ 10 Νοε 2012 - 12:12 | |
| - Dalia έγραψε:
- Οπωσδήποτε την Παρασκευή θα κατέβω κέντρο να πάρω την Σιωπή!
αχχ τυχερή!! εγώ ούτε την Νοέλια έχω πετύχει ούτε την Σιωπή.. που θα πάει δεν θα πέσουν στα χέρια μου?? | |
|
| |
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Κυρ 11 Νοε 2012 - 19:39 | |
| - maria_likofos έγραψε:
- Dalia έγραψε:
- Οπωσδήποτε την Παρασκευή θα κατέβω κέντρο να πάρω την Σιωπή!
αχχ τυχερή!! εγώ ούτε την Νοέλια έχω πετύχει ούτε την Σιωπή.. που θα πάει δεν θα πέσουν στα χέρια μου?? δεν έχω καταφέρει με τις απεργίες να κατέβω για την Σιωπή αλλά όλο και κάπου θα βρεθεί χρόνος ...δεν μπορεί... | |
|
| |
AspaKorth The Volturi
Ηλικία : 43 Τόπος : Γιαννενα Αριθμός μηνυμάτων : 8796 Registration date : 08/09/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Κυρ 11 Νοε 2012 - 22:12 | |
| τη Νοελια μπορεις να την παραγγειλεις
εγω αυτο εκανα σε γνωστο βιβλιοπωλειο
για την σιωπη δεν ειμαι σιγουρη αλλα ρωτα δεν χανεις τιποτα...παντως κ τα 2 βιβλια αξιζουν...κ επειδη εχω ψιλοκαταλαβει τι ειδους βιβλια σου αρεσουν αυτα θα τα λατρεψεις
ασε που η μαρια εχει ωραια γραφη | |
|
| |
kati Midnight Sun Vampire
Τόπος : Everywhere & nowhere... Αριθμός μηνυμάτων : 11602 Registration date : 23/05/2011
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Δευ 12 Νοε 2012 - 9:08 | |
| - WhiteQueen έγραψε:
- Αγαπητή kati, έρχεσαι εδώ, πετάς μία ατάκα και φεύγεις! Είμαι στη διάθεση σου να το συζητήσουμε σε βάθος όσο θέλεις! Έχουμε και spoiler thread για να μην δημιουργήσουμε προβλήματα!
Αφού ξέρεις ότι απαντώ πάντα σε όλες τις ερωτήσεις! Καλημέρα Μαρία και καλή εβδομάδα! Έχεις δίκιο συγνώμη αλλά δεν κρατήθηκα! Με την 1η ευκαιρία πάω στο θέμα με τα σπόηλερ μην κάνω και καμια βλακεία εδώ! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Κυρ 23 Δεκ 2012 - 10:57 | |
| | |
|
| |
panagiota Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 15885 Registration date : 19/05/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Δευ 14 Ιαν 2013 - 22:16 | |
| Το διάβασα. Μαίρη...ουάου! (πώς αλλιώς να το πω; δυσκολεύομαι στην εύρεση του σωστού επιφωνήματος ) Εκτός από την περίληψη του οπισθόφυλλου δεν είχα διαβάσει τίποτε-ούτε ένα σπόιλερ! Ετσι, ήταν άγνωστη σχεδόν η υπόθεση. ¶κουγα μόνο για τον Φιλίπ αλλά δεν έδινα σημασία... Και ναι! Εχεις μπροστά σου (λέμε τώρα) μια ερωτοχτυπημένη! Και φυσικά θα ξεκινήσω από πού αλλού; Τον Φιλίπ! Αχ Φιλίπ!!!!! Τι άντρας είναι Μαίρη αυτός; - Σπόιλερ:
Περίμενα κάποιον στρατιώτη που σίγουρα θα είχε καλά στοιχεία εφόσον είναι ήρωας δικός σου κι όλες οι άλλες αναστέναζαν τόσο καιρό. Αλλά...αχ και βαχ!Δυνατός, τίμιος, βράχος, αφωσιωμένος, τρυφερός, γλυκός και παίδαρος! Όλο το πακέτο σε έναν άντρα...Τον ερωτεύτηκα... Να πω την αμαρτία μου, περίμενα πως μπορεί να μη μου πολυάρεζε η υπόθεση μιας και διαδραματιζόταν σε άλλη εποχή. Φοβόμουν κουραστικές λεπτομέρειες που θα θεωρούσες απαραίτητες για να μας μεταφέρεις σε εκείνη την εποχή. Αλλά καμία σχέση! Το λάτρεψα από την αρχή! Τέλειες οι περιγραφές, καθόλου κουραστικό, όσο κι αν το καθυστερούσα (μήπως και κρατήσει λίγο παραπάνω η απόλαυση) έρεε σαν νεράκι... Η Νοέλια είναι τόσο αγνή! Τόσο καλοσυνάτη και συνάμα τόσο δυνατή! Τα βάζει με το κατεστημένο και βγαίνει - θα βγει ελπίζω - νικήτρια. Και χάρηκα πάρα πολύ και με το ρόλο της Μαντλέν στα δρώμενα. Ο Φιλίπ...¶ντρας με τα όλα του...Αχ, και την είχε αγαπήσει από το πορτραίτο...τι να πω τώρα εγώ γι αυτόν που βάζει τη ζωή της πάνω από τη δική του; Που θυσιάζει τα πάντα γι αυτή; Που λιώνει και μόνο στη σκέψη της; Που κρατάει το χέρι του σταθερά και τρυφερά στην κοιλιά της για να αισθάνεται το παιδί του; Που μένει άγρυπνος παρακολουθώντας την να κοιμάται; Που γεννάει και αυτός πονάει περισσότεερο από την ίδια για την ίδια;...Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο Σ... Ο Γκάμπριελ...χαμένο κορμί! Κυρίαρχος των παθών του και των συμφερόντων του. Ταιριάζουν απόλυτα με το άλλο ύπουλο φίδι, τον Κρίστοφερ και τον βλάκα τον σύμβουλό του. Στην πυρά να καταλήξουν! Οι Σέλκις. Γνώριζα ελάχιστα έως καθόλου για τον μύθο τους. Με γοήτεψαν απόλυτα. Δεν ξέρω αν έπρεπε να γεννηθεί αυτό το συναίσθημα μέσα μου...Είμαι φουλ με το μέρος τους! Και ο απαγορευμένος έρωτας ανάμεσα σε Σέλκις και άνθρωπο μου άρεσε αφάνταστα. Το δίλημμα ανάμεσα στο καθήκον και στις απαιτήσεις της καρδιάς βρίσκεται σε όλο το βιβλίο και σε σαγηνεύει... Έχεις τρία καταπληκτικά ζευγάρια: Νοέλια-Φιλίπ Μαντλέν-Βαλέριος Λορένα - Ρενάρ Καθένα από αυτά σε καθηλώνει (αν και ο Βαλέριος μέχρι στιγμής δεν κουράστηκε να κερδίσει την αγαπημένη του). Και η ίντριγκα..υπάρχει μπόλικη! Φιλοδοξίες, ζήλιες, μίση, ανικανοποίητα πάθη... Μαίρη...μου άρεσε πολύ, μα πάαααααρα πολύ! Το μπράβο μου δεν ξέρω αν έχει κάποια αξία αλλά αισθάνομαι αχάριστη αν δεν σου το πω... Ήταν (χωρίς να θέλω να προσβάλω όλα τα άλλα) ό, τι καλύτερο έχεις γράψει ως τώρα με διαφορά. Η γραφή σου μου φάνηκε πολύ πιο...ώριμη; Πιο ολοκληρωμένη; Πιο πλούσια; Και περιμένω με ανυπομονησία το επόμενο, να συγκλονιστώ και πάλι! Συμβουλή: ΜΑΚΡΙΑ από τη Γιώτα μέχρι να γράψεις τον επίλογο!!!!!!! Κανείς μας δεν θα χαρεί με ανατρεπτικό happy end!
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Δευ 14 Ιαν 2013 - 22:39 | |
| Ax... κανονικά θα έπρπε να απαντήσω και εγώ ανάλογα με ένα σεντόνι αλλά δεν ξέρω τι να πω πια, τελευταία οι κριτικές και οι γνώμες σας με τρομάζουν! Και αυτό όχι επειδή δεν σας άρεσε το βιβλίο μου αλλά έχει συμβεί ακριβώς το αντίθετο! Το έχετε αγαπήσει τόσο πολύ, διαβάζω όπου σταθώ και όπου βρεθώ τόσο καλά λόγια που έχει αρχίσει να γίνεται επικίνδυνο... Ναι, είναι αλήθεια και ας ακουστεί και τραβηγμένο. Ξεπέρασα τον εαυτό μου με αυτό το βιβλίο, πραγματοποίησα το μεγαλύτερο όνειρο μου. Και δεν θέλω με το σχόλιο μου αυτό να υποβιβάσω τις υπόλοιπες ιστορίες μου, ακόμα και αυτές που γράφτηκαν ως φανφικ γιατί η κάθε μία έχει τη δική της ομορφιά, τη δική της γλύκα. Αλλά, υπάρχει ένα μεγάλο αλλά... Η Νοέλια είναι ένας ολόκληρος καινούριος, αυτόνομος κόσμος. Φαντάστηκα από την αρχή μέχρι το τέλος κάθε αντικείμενο που περιγράφω, κάθε χαρακτήρα που εμφανίζεται. Αναγκάστηκα να κρατήσω σημειώσεις για τον κάθε ήρωα ξεχωριστά, για το πως είναι εμφανισιακά, έπλασα μέχρι και μία μικρή ιστορία για τον καθένα. Ήταν ένα δύσκολο εγχείρημα, όχι ακατόρθωτο και ίσως να μπορούσα και καλύτερα, ίσως σε μερικά σημεία να το παραέκανα ρομαντικό και γλυκανάλατο για τα γούστα κάποιων, σε άλλους ξέρω πως έλειψε η περιπέτεια. Είναι μία ιστορία όμως αυτή μεγάλης έκτασης και γι' αυτό θέλω να ελπίζω πως όσα στερηθήκατε στο πρώτο βιβλίο θα τα έχετε όλα στο δεύτερο. Περιπέτεια, αγωνία, αποκαλύψεις, ακόμα και θανάτους! Εύχομαι να σας ευχαριστήσει η συνέχεια τόσο όσο ικανοποιεί εμένα καθώς τη γράφω... Για το τέλος καλή μου Παναγιώτα, θέλω να σου πω ότι δεν έχω λόγια να πω εγώ για τον Φιλίπ... είμαι στη θέση του δημιουργού που ερωτεύεται παράφορα το δημιούργημα του. Τι άλλο να πω;;; | |
|
| |
Thalia Nelly The Nomads
Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 2141 Registration date : 02/02/2013
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Σαβ 2 Φεβ 2013 - 21:26 | |
| Μόλις τελείωσα το βιβλίο κι μπορώ να πω ότι ήταν πολύ καλό. Συγχαρητήρια στην συγγραφέα, πολύ χαίρομαι που μια ελληνίδα έγραψε αυτό το βιβλίο γιατί είναι από το είδος που μΆ αρέσουν ,φαντασίας με περιπέτεια κι το ρομαντικό στοιχειό βεβαία. Η γραφή είναι πολύ ωραία κι η πλοκή πολύ όμορφη. Οι χαρακτήρες όλοι ήταν ένας κι ένας από την Νοελια κι τον Φιλιπ που είναι πρωταγωνιστές μέχρι κι τους πιο μικρούς χαρακτήρες. Η αγαπημένη μου βεβαία είναι η Μαντλεν, εκτός ότι είναι πολύ γλυκιά κι καλόκαρδη είναι κι τετραπέρατη κι θαρραλέα. Ανυπομονώ για την συνεχεία ,ελπίζω να μην αργήσει πολύ… Επίσης εύχομαι στην Μαρία Στεφάνου πάντα επιτυχίες μακάρι το βιβλίο να γίνει best seller κι να μας χαρίσει κι αλλά πολλά ωραία βιβλία σαν κι αυτό. τελος θελω να ρωτησω η Λορενα κι ο Ρεναρ πως ειναι εξωτερικα,ξερω η Λορενα εχει γαλαζια ματια αλλα τι χρωμα ειναι τα μαλλια της ευχαριστω... | |
|
| |
AspaKorth The Volturi
Ηλικία : 43 Τόπος : Γιαννενα Αριθμός μηνυμάτων : 8796 Registration date : 08/09/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Σαβ 2 Φεβ 2013 - 21:52 | |
| καλως ηρθες στο κλαμπ των θαυμαστων της μαριας.
συμφωνω μαζι σου κ για την γραφη κ για την πλοκη | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Κυρ 3 Φεβ 2013 - 13:23 | |
| Thalia Nelly, σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! Χαίρομαι πάρα πολύ που σου άρεσε το βιβλίο μου και σε έκανε να ταξιδέψεις τον φανταστικό κόσμο της Νοέλια! Η Μαντλέν και η Λορένα είναι δύο χαρακτήρες που κατάφεραν να κλέψουν την παράσταση νομίζω και δεν μπορείς να φανταστείς πόση χαρά μου δίνει αυτό. Σημαίνει ότι περισσότεροι χαρακτήρες του βιβλίου μου και όχι μόνο οι πρωταγωνιστές έχουν δική τους δυναμική και ιδιαίτερη παρουσία! Αυτή την εποχή γράφω το επόμενο βιβλίο, δεν είμαι απόλυτα σίγουρη για το πότε ακριβώς θα κυκλοφορήσει όμως σίγουρα μέσα σε αυτή τη χρονιά! Η Λορένα είναι ψηλόλιγνη, με μακριά ξανθά μαλλιά και γαλάζια μάτια. Γενικότερα τα Σέλκις έχουν μία "νεραιδίσια" ομορφιά. Ο Ρενάρ έχει αρρενωπή, επιβιβλιτική κορμοστασιά. Έχει καστανά μαλλιά και μάτια. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Κυρ 3 Φεβ 2013 - 16:46 | |
| Ααααχχχχ Ρενάρ... (μην με παρεξηγήσετε άρχισα ξανά το βιβλίο ) | |
|
| |
Thalia Nelly The Nomads
Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 2141 Registration date : 02/02/2013
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Κυρ 3 Φεβ 2013 - 17:09 | |
| Σε καταλαβαινω Dalia ωραια βιβλια σαν κι αυτο δεν φτανει μια φορα να τα διαβασεις... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Κυρ 3 Φεβ 2013 - 17:12 | |
| Έχω φτάσει σχεδόν τις 11 φορές... νομίζω το Μαράκι σε λίγο θα αρχίσει να ανησυχεί με την περίπτωση μου - Σπόιλερ:
Θάλεια μου μπορείς να με φωνάζεις Ναταλί αν θες
| |
|
| |
| ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! | |
|