| ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! | |
|
+25robert\'s girl dark violet mariettoula1996 Teodan kati Emy+Robert vikaki21 valia 32 panagiota Fay1765 BELLA MARIE scarlet rose despina aek April marina xrysanthi Dalia bloody swan ed<3 EliRose twilightFOREVER WhiteQueen evi AspaKorth ΕΡΗ 29 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Παρ 27 Απρ 2012 - 23:55 | |
| Παναγία μου !!!???!!!! τι είναι τούτο ???? είχα καιρό κι εγώ να γράψω εδώ και μου ήρθαν όπως πάντα και μένα μαζεμένα !!! Σειρά ??? περισσότερα βιβλία δλδ περισσότερη απόλαυση !!!! Μπορεί η "Σιωπή στο Σκοτάδι " να μην έφτασε στα χέρια μου για λόγους υγείας και αυτό Μαρία μου δεν σου κρύβω πως με στεναχώρησε πάρα πολύ ! Αλλά δεν θα γίνει το ίδιο και με αυτό το βιβλίο ! ΠΟΤΕ ! καταρχήν δεν θα το επιτρέψω απ'την στιγμή που έχω γνωρίσει κι εγώ λίγο πολύ τους χαρακτήρες και μ'εχουν καταγοητεύσει κι εμένα σε τέτοιο σημέιο που να ανυπομονώ να πάρω το βιβλίο στα χέρια μου επιτέλους !! όσον αφορά το Φεστιβάλ Θεσ/νικης το σίγουρο είναι πως δεν μπορώ να είμαι παρών αλλά θέλω να πιστεύω πως όταν θα βγει το βιβλίο (που ανυπομονώ πως και πως να βγει) θα μπορερω κι εγώ να αποκτύσω ένα αντίτυπο !! Μέχρι τότε σου εύχομαι κι εγώ με τη σειρά μου καλό κουράγιο και κυρίως καλή συγγραφή !!! Η τύχη να είναι μαζί σου σε ότι κι αν κάνεις !! | |
|
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| |
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Σαβ 28 Απρ 2012 - 0:05 | |
| Dalia, δεν υπάρχει κανένας λόγος να στεναχωριέσαι, μπορείς ακόμα να αποκτήσεις τη Σιωπή, όποτε θελήσεις. Είμαι ανοικτή σε προτάσεις! Όσο για τη Νοέλια θα έχουμε "κανονική" διανομή αυτή τη φορά, λογικά θα μπορείτε να την παραγγείλετε ακόμα και σε βιβλιοπωλεία. Λίγη υπομονή και σύντομα όλοι θα την έχουμε στα χέρια μας! Και λέω όλοι βάζοντας και τον εαυτό μου μέσα που όπως και να το κάνουμε ανυπομονώ να δω το βιβλίο μου στην τελική του μορφή. | |
|
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
| |
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Σαβ 28 Απρ 2012 - 0:44 | |
| Επιτελους.... Μακαρι να σου βγει οσο πρεπει και να γινει και τριλογια....παντα θα θελουμε κι αλλο... | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Σαβ 28 Απρ 2012 - 0:53 | |
| Όπως είπα και πιο πάνω, μάλλον θα είναι δύο βιβλία, δεν νομίζω για παραπάνω. Αλλά επειδή ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί όταν έρθει η ώρα να ξεκινήσω να γράφω το δεύτερο να προκύψουν κι άλλα σημαντικά και απαραίτητα. Προς το παρόν ας μείνουμε στα δύο και εγώ προσωπικά είμαι απόλυτα ευχαριστημένη! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Σαβ 28 Απρ 2012 - 0:56 | |
| Εσυ ξερεις καλυτερα Μαιρη μου...και ελπιζω να μην μας αφησεις σε κανεναν γκρεμο και να τρωμε τα νυχια μας μεχρι τα δαχτυλα οπως πχ στα θανασιμα εργαλεια.... | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Σαβ 28 Απρ 2012 - 1:47 | |
| ας παρουμε την Νοελια και ας μας αφησει και σε γκρεμο και σε χαντακι και σε σχισμα και παντου!! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Σαβ 28 Απρ 2012 - 2:00 | |
| ισχυει... | |
|
| |
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Controling the Elements
| |
| |
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Σαβ 28 Απρ 2012 - 13:53 | |
| Μην ανησυχείτε, θα προσπαθήσω να μη το κόψω απότομα, σε άσχημο σημείο. Αν και είμαι σίγουρη ότι όπως και να το κάνω, θα με φάτε ζωντανή για τη συνέχεια! Γιατί κακά τα ψέματα υπάρχουν πάρα πολλά γεγονότα και εξελίξεις στο δεύτερο βιβλίο. | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Σαβ 28 Απρ 2012 - 14:11 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Σαβ 28 Απρ 2012 - 14:17 | |
| Κι εγώ ανυπομονώ! Ούτε τη νύχτα δεν κοιμάμαι πια! Έχω υπερένταση και πρόσφατα είδα τον Φιλίπ και τη Νοέλια στον ύπνο μου! Το έχω χάσει τελείως... | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Σαβ 28 Απρ 2012 - 14:19 | |
| τουλαχοστον ελπιζω να ηταν καλο το ονειρο!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Σαβ 28 Απρ 2012 - 14:42 | |
| χμμ... Καλό ήταν, τα είχε δει όλα από τη χαρά μου γιατί είχαν μορφή καλύτερη και από αυτή της φαντασίας μου! Ήταν σκηνή δράσης και κινδύνου θα έλεγα! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Σαβ 28 Απρ 2012 - 16:49 | |
| αμα τους βλεπεις και στον υπνο σου φανταζομαι τι εμπνευση θα χεις.... | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Σαβ 28 Απρ 2012 - 18:32 | |
| καλο αυτο!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Σαβ 28 Απρ 2012 - 18:43 | |
| Τους βλέπω συνέχεια, στον ύπνο μου, στον ξύπνιο μου, την ώρα που οδηγώ, που πλένω πιάτα κτλ όπως γίνεται συνήθως με όλους τους χαρακτήρες μου! Και τελευταία γράφω παντού! Έχω γεμίσει ένα σωρό τετράδια με σημειώσεις, σχεδιαγράμματα, τοποθεσίες, χαρακτήρες, πλοκή και δεν συμμαζεύεται! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Σαβ 28 Απρ 2012 - 18:44 | |
| Τι αλλο να ζητησεις Μαιρη...μια χαρα παρεα εχεις παντου και παντα.... | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Σαβ 28 Απρ 2012 - 18:47 | |
| ναι τα "παιδια σου απο μελανι" οπως εγραψε και η Ροουλινγκ ειναι μαζι σου παντα!!! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Σαβ 28 Απρ 2012 - 18:53 | |
| ισχυει απο την στιγμη που ειναι κομματι του εαυτου σου... | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Σαβ 28 Απρ 2012 - 21:22 | |
| και γεννήθηκαν μέσα στο μυαλό σου!! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Κυρ 29 Απρ 2012 - 2:18 | |
| στην καρδια σου θα ελεγα.... | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Κυρ 29 Απρ 2012 - 2:19 | |
| ever the poet Evi!! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Κυρ 29 Απρ 2012 - 2:19 | |
| Always.... | |
|
| |
| ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! | |
|