| ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! | |
|
+25robert\'s girl dark violet mariettoula1996 Teodan kati Emy+Robert vikaki21 valia 32 panagiota Fay1765 BELLA MARIE scarlet rose despina aek April marina xrysanthi Dalia bloody swan ed<3 EliRose twilightFOREVER WhiteQueen evi AspaKorth ΕΡΗ 29 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Τετ 20 Ιουν 2012 - 22:36 | |
| Παναγιώτα μην ακούς κανέναν! Εσύ πραγματικά θα έχεις τη μεγαλύτερη απόλαυση που δεν ξέρεις απολύτως τίποτα! Πραγματικά σε ζηλεύω! | |
|
| |
panagiota Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 15885 Registration date : 19/05/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Τετ 20 Ιουν 2012 - 22:58 | |
| Μαίρη, το Σιωπή στο Σκοτάδι άργησα να το ανακαλύψω κι έτσι το διάβασα κατευθείαν από το βιβλίο. Εμπειρία μοναδική να το κρατώ στα χέρια μου (και να υπάρχει πρόχειρο στο κομαδίνο μου!) αν και ερωτεύτηκα εξίσου το 1920 καθώς και το Desire. Ο πατέρας μου, ετών 75!!!!, βρήκε ενδιαφερούσα τη Σιωπή, σπουδαίο κοπλιμέντο από έναν άνθρωπο που έχει διαβάεει χιλιάδες βιβλία και δε συμπαθεί τα αισθηματικά μυθιστορήματα... Χαίρομαι ιδιαίτερα για τη Νοέλια γιατί τρελαίνομαι για ιστορίες που διαδραματίζονται σε άλλη εποχή- ελπίζω να μην πέφτω έξω και να υπάρχει καιμά ανατροπή! Επίσης, είμαι σίγουρη για το ότι είναι μια σπουδαία ιστορία, καλογραμμένο κείμενο και φυσικά....τέλειος πρωταγωνιστής! (τι να κάνω; έχω μια αδυναμία αδυναμία στους άντρες...) | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Τετ 20 Ιουν 2012 - 23:03 | |
| Βρήκε ο κύριος ετών 75 ενδιαφέρον το βιβλίο μου;;; Δεν έχω λόγια... Όσο για τη Νοέλια μου είναι πραγματικά πολύ δύσκολο να μιλήσω γι' αυτή. Ελπίζω πραγματικά να σας αρέσει και περιμένω ανυπόμονα τις εντυπώσεις σας. Για εμένα πρόκειται για ένα όνειρο το οποίο πραγματοποιήθηκε και ξεπέρασε κατά πολύ τις προσδοκίες μου και ότι άλλο έχω γράψει μέχρι τώρα. Σίγουρα κάθε συγγραφέας τρέφει ιδιαίτερα αισθήματα για την κάθε ιστορία που έχει γράψει αλλά επειδή σαν διαδικασία και σαν ιδέα ήταν πολύ διαφορετικό, τολμώ να πω ότι τη λατρεύω. | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Πεμ 21 Ιουν 2012 - 13:59 | |
| | |
|
| |
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Πεμ 21 Ιουν 2012 - 18:14 | |
| Μάλλον θα αρχίσω να ψάχνω στο ίντερνετ να το παραγγείλω για να το πάρω στα χέρια μου το συντομότερο δυνατόν!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Πεμ 21 Ιουν 2012 - 18:32 | |
| Δεν χρειάζεται να ψάξεις! Το παραγγέλνεις από εδώ κατευθείαν με κάρτα - paypal ή και αντικαταβολή με ένα απλό mail που θα γράψεις τα στοιχεία σου, Ονοματεπώνυμο Διεύθυνση (οδός, αριθμός) Πόλη Ταχυδρομικός Κώδικας Τηλέφωνο επικοινωνίας http://www.pigi.gr/archives/120Φαντάζομαι ότι έτσι το παράγγειλε και η Εύη, την οποία πλέον περιμένω με αγωνία για τις εντυπώσεις της!!! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Πεμ 21 Ιουν 2012 - 18:54 | |
| Ναι ετσι το πηρα...μπορει να αργησουν λιγο Μαρακι γιατι λεω να περιμενω να τελειωσει η εξεταστικη και να το λιωσω μετα...δεν θελω να κανω ενδιαμεσα δυσαρεστα διαλειμματα... | |
|
| |
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Πεμ 21 Ιουν 2012 - 18:57 | |
| Mαράκι μου σε ευχαριστώ , ελπίζω να πάνε όλα κατευχήν και να το πάρω στα χέρια μου το συντομότερο!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Πεμ 21 Ιουν 2012 - 19:14 | |
| Εύη, θα περιμένω, μην ανησυχείς και δεν υπάρχει λόγος να βιαστείς να το διαβάσεις, με την ησυχία σου.
| |
|
| |
kati Midnight Sun Vampire
Τόπος : Everywhere & nowhere... Αριθμός μηνυμάτων : 11602 Registration date : 23/05/2011
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Πεμ 21 Ιουν 2012 - 19:31 | |
| - panagiota έγραψε:
- Πάλι τελευταία θα το διαβάσω;
Όχι Παναγιώτα μου, θα είμαι εγώ η τελευταία! Μην αγχώνεσαι! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Πεμ 21 Ιουν 2012 - 19:39 | |
| Δεν βιαζομαι για σενα Μαρακι...για μενα βιαζομαι που με εχει φαει η αγωνια.... | |
|
| |
April Jasper's Queen
Ηλικία : 38 Τόπος : Korea! Αριθμός μηνυμάτων : 3318 Registration date : 16/02/2009
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Πεμ 21 Ιουν 2012 - 20:50 | |
| Ωωωωω!!!! Μολις ανακαλυψα οτι στο site των εκδόσεων Πηγη εχουν βαλει 22 σελίδες απο τη Νοέλια!!!!! Ειναι ωραιο!!!! Μ' αρεσει ο ηχος που κανουν οι σελίδες όταν το ξεφυλλίζεις!!!! | |
|
| |
mariettoula1996 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 5149 Registration date : 04/01/2012
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Πεμ 21 Ιουν 2012 - 20:54 | |
| - April έγραψε:
- Ωωωωω!!!!
Μολις ανακαλυψα οτι στο site των εκδόσεων Πηγη εχουν βαλει 22 σελίδες απο τη Νοέλια!!!!!
Ειναι ωραιο!!!! Μ' αρεσει ο ηχος που κανουν οι σελίδες όταν το ξεφυλλίζεις!!!!
ναι ..και εγώ πριν λίγο το είδα και είναι πραγματικά πολύ ωραίο ... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Πεμ 21 Ιουν 2012 - 22:05 | |
| Mαράκι μου συγγνώμη που σου σπάω τα νεύρα κάθε φορά αλλά στο μαιλ που θα στείλω εκτός απ'τα απαραίτητα στοιχεία τι άλλο να γράψω ? Δλδ τι θέμα θα έχει το μαιλ που θα στείλω ? δλδ π.χ. θα γράψω ότι θέλω να παραγγείλω την "Νοέλια" και μετά από κάτω τα στοιχεία μου? συγγνώμη που σε ρωτάω ... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Πεμ 21 Ιουν 2012 - 22:32 | |
| Ναι, έβαλαν τον πρόλογο και τον επίλογο για όσους ενδιαφέρονται να πάρουν μία γεύση. Dalia, κανένα πρόβλημα. Πάτα εκεί που λέει για την αντικαταβολή, πες ενδιαφέρομαι να παραγγείλω τη Νοέλια, γράψε το ονοματεπώνυμο σου, τη διεύθυνση σου αναλυτικά και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας και είσαι έτοιμη! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Πεμ 21 Ιουν 2012 - 22:38 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Πεμ 21 Ιουν 2012 - 23:58 | |
| Ναι, καλά κατάλαβες, στείλε mail και γράψε τα στοιχεία που αναφέραμε παραπάνω. | |
|
| |
Fay1765 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 1516 Registration date : 04/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Παρ 22 Ιουν 2012 - 0:09 | |
| Επέστρεψα κι εγώ από το ετήσιο σουλατσάρισμα μπροστά από τα διάφορα περίπτερα εκδοτικών οίκων και το μαγευτικό Θερμαϊκό μας Κόλπο που απόψε δεν μύριζε αν θέλετε να ξέρετε. Κάτι η δροσιά, κάτι ο ήχος των κυμάτων, κάτι λίγο η θέα του Μεγάρου Μουσικής και το ηλιοβασίλεμα... Όλα αυτά ήρθε να τα συμπληρώσει μια νέα προσθήκη στη βιβλιοθήκη μου.
Μιλάω φυσικά για το βιβλίο που περίμενα ω σαν κολασμένη και αδημονούσα ω σαν τρελή για τη σημερινή ημέρα για να κατέβω στην παραλία. Το αναγνώρισα μόλις έφτασα μπροστά απο το περίπτερο με τον αριθμό 60.Έστεκε υπερήφανα πλάι στη Σιωπή που παρά τον ένα χρόνο έκδοσής της ποτέ δεν μπαγιατεύει.Χαμογέλασα στην υπεύθυνη του χώρου,έβγαλα το πορτοφολάκι μου(μοναδικό ενθύμιο απο τη Σάμο)και σύντομα το κρατούσα στα χέρια μου.Δεν την άφησα να το αγγίξει.Εγώ το έβαλα στη σακούλα,εγώ το κρατούσα ώσπου να φτάσω σπίτι.Και τώρα, κάπου εδώ θα σας αφήσω για να αποσυρθούμε μαζί με τη μαγευτική Νοέλια στα ιδιαίτερά μου και να μου αφηγηθεί όσα λαχταρά η ψυχούλα της.Καλό βράδυ και σύντομα θα επιστρέψω με σχόλια επί του έργου. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Παρ 22 Ιουν 2012 - 0:30 | |
| Πόσο σε ζηλεύω !!! Κι πάω κι εγώ σαν τρελή και κολασμένη να στείλω το μαιλ μου!!! | |
|
| |
dark violet New Moon Victim
Ηλικία : 31 Αριθμός μηνυμάτων : 200 Registration date : 20/12/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Παρ 22 Ιουν 2012 - 14:43 | |
| Πηγαίνοντας λοιπόν και εγώ στο φεστιβάλ βιβλίου Θεσσαλονίκης μια επίσκεψη που πραγματοποιώ κάθε χρόνο σταμάτησα στο περίπτερο των εκδόσεων πηγή και βλέποντας την Νοέλια μπροστά μου δεν μπόρεσα να αντισταθώ και την αγόρασα!Έχω να πώ ότι εκτός από το υπέροχο εξώφυλλο και την πολύ ενδιαφέρουσα περίληψη είναι πολύ όμορφο και στο εσωτερικό του!Οι σελίδες με τα μαύρα τριαντάφυλλα στην αρχή του κάθε κεφαλαίου είναι εκπληκτικές και πραγματικά φαίνεται να έχει γίνει εξαιρετική δουλειά!Ανυπομονώ να βυθιστώ στις σελίδες του και ελπίζω να έχουμε σύντομα νέα και για το δεύτερο!Καλή επιτυχία σου εύχομαι Μαρία και με πολλές επιτυχίες! | |
|
| |
Fay1765 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 1516 Registration date : 04/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Παρ 22 Ιουν 2012 - 20:53 | |
| Βρίσκομαι κάπου στη μέση και έχω συγκεντρώσει ένα καταιγισμό σχολίων και προβλέψεων για τα οποία είναι νωρίς ακόμα και φυσικά θα παρατεθούν σε spoiler.
Δυστυχώς είχα και ένα μικρό ατύχημα και οι πρώτες 12 σελίδες ξεκόλλησαν αλλά θα συμφωνήσω με την παραπάνω λαλήσασα πως τα μαύρα τριαντάφυλλα και ρόδα κατά μήκος των σελίδων είναι λατρεμένα.
Οι μέχρι τώρα χαρακτήρες μου αρέσουν, όπως επίσης και τα ονόματα.Είναι σχεδόν ακατόρθωτο μα καθένας είναι διαφορετικός.Ευχαριστώ για το ευχάριστο απόγευμα που πέρασα μέσα στις σελίδες σου.Επίσης,να πω πως σε κάποια σημεία υπάρχουν μερικά τυπογραφικά λαθάκια με τα εισαγωγικά και τους τονισμούς. | |
|
| |
panagiota Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 15885 Registration date : 19/05/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Παρ 22 Ιουν 2012 - 21:26 | |
| Μερικοί τυχεροί το ξεκινήσατε ήδη! Και υποθέτω ο dan το έχει ήδη διαβάσει... Μόλις σήμερα το παρήγγειλα στο βιβλιοπωλείο,από εβδομάδα λοιπόν ξεκινά η ανάγνωση για μένα! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Σαβ 23 Ιουν 2012 - 0:54 | |
| Καλησπέρα! Κατ' αρχάς θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους και όλες πάρα πολύ που αγοράσατε το βιβλίο μου και ειλικρινά ανυπομονώ για τα σχόλια σας! Πράγματι το εσωτερικό του βιβλίου είναι υπέροχο και είμαι περήφανη γι' αυτό. Αλλά... στεναχωρέθηκα πάρα πολύ που διάβασα ότι σου έφυγαν κάποιες σελίδες Φαίη... δεν ξέρω γιατί συνέβη αυτό, θα το αναφέρω πάντως. Όσο για τα λαθάκια είναι καθαρά θέμα επεξεργασίας και επιμέλειας. Εγώ λοιπόν θα εστιάσω στην ίδια την ιστορία, στους χαρακτήρες και την πλοκή και θα περιμένω! Λαχταρώ να ακούσω τις απόψεις σας και χαίρομαι πάρα πολύ που σου άρεσαν τα ονόματα, θα ήθελα πολύ να μάθω τις εντυπώσεις σας για το κάθε τι! Εύχομαι καλό βράδυ και είμαι στη διάθεση σας για συζήτηση! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Κυρ 24 Ιουν 2012 - 13:54 | |
| Μόλις έστειλα κι εγώ το μαιλ μου! Ελπίζω να έρθουν σε επικοινωνία μαζί μου κάποια στιγμή | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Πεμ 28 Ιουν 2012 - 18:20 | |
| Αγαπημένοι μου φίλοι! Περάστε αν θέλετε να διαβάσετε την "κριτική" - προσωπική άποψη της αγαπημένης Γιώτας Παπαδημακοπούλου στο blog της και αφήστε ένα σχόλιο αν θέλετε. http://culture21century.blogspot.gr/2012/06/noelia.htmlΗ Γιώτα όπως πάντα εισπράττει ακριβώς αυτό που ήθελε να πει ο ποιητής και στη συνέχεια το εκφράζει με τον δικό της μοναδικό τρόπο! Δεν ξέρω πως το κάνει αλλά πραγματικά και αυτή τη φορά όπως και τότε που είχε γράψει για τη Σιωπή μου ήρθαν δάκρυα στα μάτια... Θα αναρτήσω αυτή την καταπληκτική "άποψη" και στο δικό μου blog και το ευχάριστο είναι πως δεν προδίδει το παραμικρό για την πλοκή της ιστορίας! Έτσι λοιπόν όσοι το σκέφτεστε να αγοράσετε τη Νοέλια αλλά δεν το αποφασίζετε μπορείτε να διαβάσετε αυτή την ανάρτηση και θα μάθετε ακριβώς περί τίνος πρόκειται! Σας ευχαριστώ και θα ήθελα να εκφράσω για άλλη μία φορά τις ευχαριστίες μου και στην Γιώτα μέσα από το φόρουμ μας. | |
|
| |
| ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! | |
|