| ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! | |
|
+25robert\'s girl dark violet mariettoula1996 Teodan kati Emy+Robert vikaki21 valia 32 panagiota Fay1765 BELLA MARIE scarlet rose despina aek April marina xrysanthi Dalia bloody swan ed<3 EliRose twilightFOREVER WhiteQueen evi AspaKorth ΕΡΗ 29 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Δευ 23 Απρ 2012 - 22:42 | |
| OΛΕΕΕΕ!!!
Περιμενουμε να παρουμε στα χερια μας τη Νοελια!!!
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι θα ερθω!!
Ειδικα τωρα που θα ερθετε στην πολη μου!!
Μαιρη μου ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ευχομαι!!!!! | |
|
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Δευ 23 Απρ 2012 - 23:01 | |
| | |
|
| |
AspaKorth The Volturi
Ηλικία : 43 Τόπος : Γιαννενα Αριθμός μηνυμάτων : 8796 Registration date : 08/09/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Δευ 23 Απρ 2012 - 23:08 | |
| μακαρι να σου πανε ολα οπως τα θες που θα πανε ακομα καλυτερα!!! μπορει να ανεβω κι εγω θεσσαλονικη τον ιουνιο οποτε θα σε δω κ απο κοντα!!!!!!!!! ανυπομονω κ για το εξωφυλλο τωρα που το ανεφερες! | |
|
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Δευ 23 Απρ 2012 - 23:10 | |
| ραντεβου το καλοκαιρι στον παγκο της Μαριας!!!!!! | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Δευ 23 Απρ 2012 - 23:15 | |
| Για το εξώφυλλο κι εγώ ανυπομονώ... δεν έχω ιδέα τι θα είναι. Όσο για τη Θεσσαλονίκη είναι 99% σίγουρο ότι θα έρθω. Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια, πραγματικά τις χρειάζομαι τις ευχές σας για να παίρνω δύναμη! | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Δευ 23 Απρ 2012 - 23:19 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Δευ 23 Απρ 2012 - 23:36 | |
| Σε ευχαριστώ πολύ Χρυσάνθη μου. Ξέρω πως με καταλαβαίνεις πολύ καλά επειδή κι εσένα σου αρέσει να γράφεις. Είμαι στ' αλήθεια πολύ χαρούμενη αλλά και πολύ αγχωμένη γιατί τρέχω και δεν φτάνω! Ας ελπίσουμε ότι θα τα καταφέρω. | |
|
| |
EliRose The Volturi
| |
| |
| |
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Δευ 23 Απρ 2012 - 23:45 | |
| μην ανησυχεις νεαρε Τζενται η Δυναμη θα σου δειξει το δρομο!! Αγαπας αυτο που κανεις και παντα βρισκουμε χρονο για τα πραγματα που αγαπαμε!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Δευ 23 Απρ 2012 - 23:49 | |
| Ακριβώς; γι' αυτό πάω για ύπνο τώρα! Αύριο θα ξυπνήσω πολύ νωρίς για να προχωρήσω γιατί μετά στη 1.00 το μεσημέρι πιάνω δουλειά και σχολάω στις 9.00 το βράδυ πάλι... Αλλά είναι αλήθεια, επειδή πραγματικά το αγαπώ πολύ, επειδή αυτή η ιστορία έχει κλέψει την καρδιά μου θα δώσω τα πάντα γι' αυτή. | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Δευ 23 Απρ 2012 - 23:50 | |
| Καληνυχτα τοτε και καλη ξεκουραση!! Καλο γραψιμο!! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Τρι 24 Απρ 2012 - 2:15 | |
| Νοελια...?Τον Ιουνιο...?εξωφυλλο...?Θεσσαλονικη....? Μου ηρθαν ολα μαζι... Θα κανω οτι μπορω για να ερθω κι εγω....και φυσικα ανυπομονω να παρω στα χερια μου το βιβλιο.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Τρι 24 Απρ 2012 - 19:55 | |
| Για να πω την αλήθεια κι εμένα ξαφνικό μου ήρθε! Είχαμε πει κάποια πράγματα αλλά δεν είχαν παρθεί οι τελικές αποφάσεις. Και τώρα ΤΡΕΧΩ! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Τρι 24 Απρ 2012 - 20:12 | |
| Δεν πειραζει...για καλο ειναι.... | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Τρι 24 Απρ 2012 - 20:14 | |
| Τωρα ειδα τα ευχαριστα νεα.η Νοελια θα βγει τον ιουνιο???????? τι καλα. Μπραβο Μαρακι μου!!!!!Καλη επιτυχια να εχει και ανυπομονουμε να το δουμε!!!!!!! καλη εμπνευση και καλη δυναμη!!!!!!!!!!! | |
|
| |
Fay1765 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 1516 Registration date : 04/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Τρι 24 Απρ 2012 - 20:18 | |
| ¶ντε με το καλό!Χαίρομαι που σύντομα τελειώνει η αναμονή μας αλλά η κούραση που θα τραβήξεις είναι το κάτι άλλο...Εύχομαι να τα καταφέρω φέτος και να σε δω από κοντά στην έκθεση βιβλίου,μην έχω πάλι πρόβες. Καλό κουράγιο και έμπνευση! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Τρι 24 Απρ 2012 - 20:33 | |
| Και για εμένα την ίδια έκπληξη ήταν γιατί όπως είπα και πιο πάνω είχαμε κάνει μία πρώτη κουβέντα αλλά υπολόγιζα ότι θα πάμε για φθινόπωρο. Τελικά όμως τα παιδιά θέλουν να το έχουμε για την έκθεση στη Θεσσαλονίκη τον Ιούνιο και με ρώτησαν αν θα μπορούσα να παραδώσω λίγο νωρίτερα. Δεν έχω τελειώσει η αλήθεια είναι ακόμα αλλά πιστεύω ότι θα τα καταφέρω. Μερικές φορές χρειάζονται και οι διορίες για να στρωθεί κανείς! Από την άλλη είναι τόσο μεγάλη η χαρά μου που θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Ξέρω ότι θα την αγκαλιάσετε και πως σίγουρα θα την αγαπήσετε, θα μιλήσει κατευθείαν στην καρδιά σας!! | |
|
| |
valia 32 Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 45 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 593 Registration date : 05/04/2012
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Τρι 24 Απρ 2012 - 21:43 | |
| Καλησπερα και απο μενα διαβασα για το καινουριο σου βιβλιο και φαινεται πολυ ενδιαφερον ανυπομονω και εγω να το διαβασω! Καλη δυναμη και σου ευχομαι να σκισει...! | |
|
| |
AspaKorth The Volturi
Ηλικία : 43 Τόπος : Γιαννενα Αριθμός μηνυμάτων : 8796 Registration date : 08/09/2011
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Τρι 24 Απρ 2012 - 23:40 | |
| Η Νοελια κ Ο Φιλιπ μας εχουν κανει απο τωρα να τους αγαπησουμε Κ με τα νεα οτι θα εχουμε το βιβλιο τοσο γρηγορα στα χερια μας νομιζω ολες εδω μεσα ξεκινησαμε τα χοροπηδητα!!!! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Τετ 25 Απρ 2012 - 2:12 | |
| Ηδη εχω ανοιξει τις πυλες της καρδιας μου και περιμενω.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Παρ 27 Απρ 2012 - 22:42 | |
| | |
|
| |
AspaKorth The Volturi
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Παρ 27 Απρ 2012 - 22:51 | |
| Ειμαι πολυ χαρουμενη που ολα πανε καλα κ κοντευεις να το τελειωσεις
κ ακομα πιο χαρουμενη που βλεπω ποσο θετικα προχωρας κ πως αισθανεσαι γιατι αυτα τα συναισθηματα θα μεταφερθουν κ στο βιβλιο σου
ποσες φορες να πω οτι ανυπομονω να παρω αυτο το βιβλιο στα χερια μου?οσες κ να το πω δεν παυει να ειναι αληθεια.
ειμαι σιγουρη οτι η νοελια θα μας καταγοητευσει | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Παρ 27 Απρ 2012 - 22:58 | |
| η νοελια θα ειναι σειρα??????καλα ποσο μεγαλο ειναι?????η εμπνευση σου μαιρη μου με αφηνει εκπληκτη. μακαρι να πανε ολα καλα!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Παρ 27 Απρ 2012 - 23:01 | |
| Είναι αλήθεια όλα όσα αναφέρω σε αυτή μου την ανάρτηση. Δεν έχω τελειώσει ακόμα και τρέχω να προλάβω τις προθεσμίες. Είμαι όμως σε πολύ καλό δρόμο. Συνεχίζω ακάθεκτη επειδή οι ήρωες μου, μου δίνουν δύναμη.
Θέλω κι εγώ να έρθει στα χέρια σας, ανυπομονώ να ακούσω τις εντυπώσεις σας γιατί όπως και να το κάνουμε η συγγραφή είναι δράση - αντίδραση, κάθε δημιουργός θέλει να ακούσει τη γνώμη του αναγνώστη.
Δέσποινα, θα είναι σίγουρα δύο βιβλία, για περισσότερο δεν ξέρω! Αλλά είναι απαραίτητο να το σπάσω γιατί ένα βιβλίο θα ήταν υπερβολικά μεγάλο. | |
|
| |
| ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! | |
|