| ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! | |
|
+25robert\'s girl dark violet mariettoula1996 Teodan kati Emy+Robert vikaki21 valia 32 panagiota Fay1765 BELLA MARIE scarlet rose despina aek April marina xrysanthi Dalia bloody swan ed<3 EliRose twilightFOREVER WhiteQueen evi AspaKorth ΕΡΗ 29 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Πεμ 5 Απρ 2012 - 10:29 | |
| | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Πεμ 5 Απρ 2012 - 11:51 | |
| Μαρια μου σου ευχομαστε να ειναι η σημερινη μερα(οπως κια καθε μερα) γεματη απο δημιουργικη εμπνευση!!! Και αυτη η σκηνη να βγει οπως ακριβως την εχεις πλασει στο μυαλο σου!! | |
|
| |
AspaKorth The Volturi
Ηλικία : 43 Τόπος : Γιαννενα Αριθμός μηνυμάτων : 8796 Registration date : 08/09/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Πεμ 5 Απρ 2012 - 14:02 | |
| σου ευχομαι κι εγω καλη εμπνευση!!! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Πεμ 5 Απρ 2012 - 16:38 | |
| Καλη εμπνευση Μαρακι.... | |
|
| |
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Πεμ 5 Απρ 2012 - 19:25 | |
| Ααααχχχχ καλή εμπευση Μαρία μου !!! Να σου βγει όπως εσύ την έχεις φανταστεί | |
|
| |
Fay1765 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 1516 Registration date : 04/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Πεμ 5 Απρ 2012 - 21:06 | |
| Μεγαλειοτάτη, δεν έχω λόγια.
Καλά,ας μην πω ότι συνέχεια με πετάει έξω το φόρουμ και δεν παίρνω ειδοποιήσεις,σήμερα ψάχνοντας βρήκα τυχαία το τόπικ και κατενθουσιάστηκα. Διάβασα δύο νέα αποσπάσματα έμαθα τα νέα για την (πιθανή)τριλογία του βιβλίου,την επανέκδοση...Αν κατάλαβα καλά τρέχετε και δε φτάνετε.
Ομολογώ πως η ανυπομονησία όλων μας-πόσο μάλλον η δική σου-για να δω τη Νοέλια τυπωμένη χτυπάει κόκκινο με κάθε νέα ανάρτησή σου.Έχω γοητευτεί τόσο πολύ από αυτή την ατμόσφαιρα,τον απαγορευμένο έρωτα(ας μου επιτραπεί η έκφραση)και τη γοητεία της μαγείας που θα έχουμε.Είμαι βέβαιη πως θα το έχω σαν εικόνισμα.
Τα σέβη μου,Μεγαλειοτάτη.Καλή έμπνευση,καλή δύναμη και να μην ξεχνάτε πως οι ταπεινοί δούλοι σας περιμένουν με κομμένη την ανάσα ένα νεύμα σας για να αναγαλλιάσει η καρδιά τους. | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Πεμ 5 Απρ 2012 - 21:53 | |
| Δέχομαι το "Μεγαλειοτάτη" θεωρώντας ότι πηγαίνει στη Νοέλια που είναι μία βασίλισσα με τα όλα της! Η οποία παραδέχομαι ότι με παίδεψε σήμερα. Δεν φταίει βέβαια αυτή, όταν έχεις μία πεντάχρονη να στριφογυρίζει δίπλα σου ενώ παράλληλα προσπαθείς να γράψεις είναι λογικό στο τέλος να βγαίνουν άλλα ντάλα.. Πραγματικά τρέχω και δεν φτάνω για πολλούς και διαφόρους λόγους! Αλλά περισσότερο απ' όλα έχω πραγματικά αφοσιωθεί σε αυτή την ιστορία όσο περισσότερο μπορώ. Ξυπνάω και κοιμάμαι με τη σκέψη της, ζω και αναπνέω γι' αυτή. Το ξέρω ότι ακούγεται κάπως αλλά αν βάλετε στο μυαλό σας ότι πρόκειται για το μεγαλύτερο όνειρο ενός δημιουργού που ξεπερνάει τον εαυτό του νομίζω ότι θα με καταλάβετε. Από την άλλη πάλι είναι τόσο αντίξοες οι συνθήκες της συγγραφής μιας και ψάχνω χρόνο με το τουφέκι, αναγκάζομαι να ξυπνάω πολύ νωρίς, να κάθομαι στο σπίτι ενώ θα μπορούσα να είμαι έξω βόλτες πιστεύω ότι και πάλι θα κατανοήσετε την κατάσταση μου. Αυτό το οποίο μπορώ να πω με απόλυτη βεβαιότητα είναι ότι έχω αγαπήσει αυτή την ιστορία με όλη μου τη ψυχή. Οι χαρακτήρες είναι συνέχεια μέσα στο μυαλό μου, παίζουν τις σκηνές τους όλες τις ώρες της ημέρας, τους βλέπω ακόμα και στον ύπνο μου! Πρόκειται για έναν πραγματικό έρωτα από αυτούς που σε κάνουν να καρδιοχτυπάς και το στομάχι σου γεμίζει με πεταλούδες όπως της Μπέλλα όταν ερωτεύτηκε τον Έντουαρντ. Όσο για τη Νοέλια και τον Φιλίπ έχουν ξεπεράσει τις αρχικές μου προσδοκίες σαν ήρωες και σαν ζευγάρι. Κάνουν διαρκώς υπερβάσεις με τη δυνατή τους αγάπη, με την αυτοθυσία τους, με τα κρυμμένα μυστικά και τις δολοπλοκίες που πλέκονται ολόγυρα τους. Οι δευτερεύοντες χαρακτήρες έχουν και αυτοί τη γλύκα τους, κάποιοι μάλιστα κλέβουν την παράσταση. Δεν έχω λόγια να περιγράψω περισσότερα αλλά είναι πραγματικά η πιο συγκλονιστική εμπειρία της ζωής μου αυτό το βιβλίο μετά τη γέννηση της κόρης μου φυσικά. Μάλλον έχουν δίκιο όταν λένε πως το να γράφεις ένα βιβλίο είναι σαν να φέρνεις στον κόσμο ένα παιδί, ένα πνευματικό παιδί. Είμαι σίγουρη ότι θα το αγαπήσετε, είναι αδύνατον να μην ερωτευτεί κάποιος ρομαντικός άνθρωπος τον Φιλίπ και τη Νοέλια. Και τώρα σας αφήνω γιατί έχω να πληκτρολογήσω 15 σελίδες τετραδίου! | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Πεμ 5 Απρ 2012 - 22:03 | |
| πόσο σε καταλαβαίνω καρδιά μου είναι πραγματικά έτσι ακριβός όπως το λες και χαίρομαι αφάνταστα που το κατάφερες το ότι θα το αγαπήσουμε είναι το μόνο σίγουρο, εδώ με 2-3 αποσπάσματα και μόνο μας άφησες σέκος όταν διαβάσουμε ολόκληρη την ιστορία είναι σίγουρο ότι θα την έχουμε στο μυαλό μας για ατελείωτες στιγμές μέσα στο μυαλό μας να αναπολούμε τις στιγμές που αγαπήσαμε και να τις διαβάζουμε ξανά και ξανά μέχρι να της μάθουμε απ έξω καλή δύναμη και φυσικά έμπνευση | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Παρ 6 Απρ 2012 - 1:42 | |
| Εγω το βροντοφωναζω απο τωρα οτι εχω ερωτευτει τον Φιλιπ....κι αν και δεν ειναι ακομη ενας απο τους μεγαλες λογοτεχνικες μου καψουρες τα πρωτα σκιρτηματα υπαρχουν....κι αυτο με μερικα αποσπασματα...Δεν μπορω να μην ρωτησω...Μαιρη ποια εικονα εχεις ως αβαταρ....? | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Σαβ 7 Απρ 2012 - 12:09 | |
| Μπορώ να πω πλέον με κάθε επισημότητα ότι έχω χάσει το μυαλό μου... Αυτή ήταν η πρώτη φορά που είδα στον ύπνο μου ολοζώντανους τους χαρακτήρες του βιβλίου μου με σάρκα και οστά! Μέχρι και τα ρούχα τους... Ίσως να έχει να κάνει με τα "καλά" νέα... Όπως σας είχα ήδη πει θα κάνουμε τελικά δύο βιβλία και πάρθηκαν πολύ σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον τους! Ευχαριστώ για τις ευχές σας περί "καλής έμπνευσης", να είστε σίγουροι ότι έπιασαν! Εύη, την εικόνα που έχω για άβαταρ τη βρήκα τυχαία αλλά αμέσως μου έκανε "κάτι". Ταιριάζει πάρα πολύ στους χαρακτήρες μου. | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Σαβ 7 Απρ 2012 - 16:03 | |
| Το παρατηρησα για αυτο σε ρωτησα κι ολας.... Μακαρι οι χαρακτηρες σου να σε επισκεπτονται πιο συχνα...σιγουρα ειναι πολυ καλη παρεα.... | |
|
| |
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Σαβ 7 Απρ 2012 - 16:52 | |
| Όντως κι εγώ ήθελα να ρωτήσω γι αυτό το τόσο ρομαντικό και παραμυθένιο ¶βαταρ... κι επείσης να έχουμε πάλι σύντομα καλά νέα !!!!! Όσον αφορά την εξέλιξη της ιστορίας... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Σαβ 7 Απρ 2012 - 17:51 | |
| Μακαρι μονο καλα να ακουλουθουν την Μαιρη απο δω και περα γτ πραγματικα της αξιζει... | |
|
| |
panagiota Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 15885 Registration date : 19/05/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Σαβ 7 Απρ 2012 - 22:48 | |
| Εγώ δεν έχω διαβάσει τ ί π ο τ α! Κρατήθηκα...με το ζόρι και δεν διάβασα ούτε λεξούλα! Περιμένω μια και καλή το βιβλίο να το ευχαριστηθώ ολόκληρο! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Κυρ 8 Απρ 2012 - 0:08 | |
| Παναγιώτα καλά κάνεις! Νομίζω ότι θα είναι ακόμα πιο ωραίο για κάποιον που δεν θα ξέρει απολύτως τίποτα! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Κυρ 8 Απρ 2012 - 2:02 | |
| Τι να πω...εμενα η υπομονη ποτε δεν ηταν μια απο τις αρετες μου...μπραβο Παναγιωτα.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Δευ 9 Απρ 2012 - 12:17 | |
| Κρατιέμαι γιατί ξέρω ότι η αναμονή θα αξίζει τον κόπο! Βέβαια...ψιλοτσατίζομαι λιγάκι που όλοι μιλάτε γι αυτό αλλά θα το ξεπεράσω. Αποφάσισα να δώσω στο βιβλίο (ή βιβλία της Μαίρης την ευκαιρία να το ευχαριστηθώ στην ολοκληρωμένη μορφή του. | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Δευ 9 Απρ 2012 - 13:17 | |
| Και παλι μπραβο στην υπομονη σου.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Δευ 9 Απρ 2012 - 22:20 | |
| Όπως κι αν επιλέξει να το απολαύσει κανείς είναι σίγουρο ότι θα είναι κερδισμένος! Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο, προχωράω σε ταχύτατους ρυθμούς και αν έχετε λίγη υπομονή σας περιμένουν πολλές εκπλήξεις! Αυτά προς το παρόν σε σχέση με τη Νοέλια. Παρέλαβα σήμερα την ανατύπωση της Σιωπής και είμαι έτοιμη για μάχη! | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Δευ 9 Απρ 2012 - 22:35 | |
| α τελεια,εχεις εμπνευση μαιρη μου ε? και τρελαινομαι για εκπληξεις!!!!! αχ τι τελεια,ΣΣΣ ξανα!!!!!!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Δευ 9 Απρ 2012 - 23:53 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Τρι 10 Απρ 2012 - 2:16 | |
| Καλες πωλησεις και παλι Μαιρη..... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Σαβ 14 Απρ 2012 - 10:53 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Σαβ 14 Απρ 2012 - 12:35 | |
| Υπέροχο. Φαίνεται ο ενθουσιασμός σου και αυτό πιστεύω είναι η καλύτερη επιβράβευση αλλά και η καλύτερη διαφήμιση για το i write. Πιστεύω ότι και εκείνοι είναι εξίσου ενθουσιασμένοι με τη δική σου δουλειά!
Εννοείται - γίναμε γραφικοί πλέον...(μη μας κακολογείς που σε κουράζουμε με τα ίδια και τα ίδια! ) - ότι κι εμείς περιμένουμε με ιδιαίτερη ανυπομονησία το νέο βιβλίο.
Καλή Ανάσταση να έχουμε, Καλό Πάσχα! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Δευ 23 Απρ 2012 - 22:36 | |
| Λοιπόν λοιπόν λοιπόν! Τα καλά νέα μου αρέσει να τα μοιράζομαι πάντα και πρώτα μαζί σας! Έτσι νομίζω ότι ήρθε η ώρα να σας ενημερώσω για το πρώτο μέρος της Νοέλια! Η iwrite μου έκανε πρόταση συνεργασίας, θα αναλάβουν να εκδώσουν τα βιβλία μου και σήμερα συμφωνήθηκε να παραδώσω το βιβλίο περίπου στα μέσα Μαίου! Η έναρξη της κυκλοφορίας του θα γίνει στο Φεστιβάλ βιβλίου Θεσσαλονίκης τον Ιούνιο όπου μάλλον θα πεταχτώ κι εγώ! Περιττό να πω ότι είμαι τρελά αγχωμένη επειδή δεν έχω τελειώσει ακόμα... Έχω ένα μήνα σκληρής δουλειάς μπροστά μου μιας και εκτός από την ολοκλήρωση του βιβλίου (απομένουν μερικά κεφάλαια ακόμα) έχω να κάνω τελικούς ελέγχους και διάφορα άλλα... Όμως το θέλω και λαχταρώ όσο ποτέ να γίνει αυτό μου το όνειρο πραγματικότητα και να έχετε όλοι εσείς την ευκαιρία να το αποκτήσετε, πραγματικά ανυπομονώ! Ευχηθείτε μου καλή επιτυχία και δύναμη! Εγώ δεν έχω παρά να σας ευχαριστήσω για μία ακόμα φορά. Πολλές εκπλήξεις σας περιμένουν και μία από αυτές είναι ο τίτλος του βιβλίου που θα κάνετε λίγη υπομονή για να τον μάθετε! | |
|
| |
| ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! | |
|