Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
    Quote of the Week
    "Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
    Character of the Week
    Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
    Νοέμβριος 2024
    ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
        123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    252627282930 
    ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
    Bella & Edward Playlist
    Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
    Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!!

Πήγαινε κάτω 
    +25
    robert\'s girl
    dark violet
    mariettoula1996
    Teodan
    kati
    Emy+Robert
    vikaki21
    valia 32
    panagiota
    Fay1765
    BELLA MARIE
    scarlet rose
    despina aek
    April
    marina
    xrysanthi
    Dalia
    bloody swan
    ed<3
    EliRose
    twilightFOREVER
    WhiteQueen
    evi
    AspaKorth
    ΕΡΗ
    29 απαντήσεις
    Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 17  Επόμενο
    ΣυγγραφέαςΜήνυμα
    xrysanthi
    The Volturi
    xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς
    Τόπος : Αθήνα
    Αριθμός μηνυμάτων : 8719
    Registration date : 08/11/2010

Forks Student Profile
    Team: Edward - Bella Edward - Bella
    Special ability Special ability: Creating Illusions

''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! - Σελίδα 6 Empty
    ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!!   ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΠεμ 5 Απρ 2012 - 10:29

καλή έμπνευση καρδιά μου huggie ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! - Σελίδα 6 98735 huggie
    Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
    http://xrysanthi-fanfictions.blogspot.com/p/blog-page_10.html
    ΕΡΗ
    The Volturi
    ΕΡΗ

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 6673
    Registration date : 03/03/2009

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Influencing emotions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!!   ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΠεμ 5 Απρ 2012 - 11:51

Μαρια μου σου ευχομαστε να ειναι η σημερινη μερα(οπως κια καθε μερα) γεματη απο δημιουργικη εμπνευση!!!
    Και αυτη η σκηνη να βγει οπως ακριβως την εχεις πλασει στο μυαλο σου!! ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! - Σελίδα 6 906998
    AspaKorth
    The Volturi
    AspaKorth

Θηλυκό Σκορπιός
    Τόπος : Γιαννενα
    Αριθμός μηνυμάτων : 8796
    Registration date : 08/09/2011

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: See Through Lies

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!!   ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΠεμ 5 Απρ 2012 - 14:02

σου ευχομαι κι εγω καλη εμπνευση!!! huggie
    evi
    The Volturi
    evi

Θηλυκό Ιχθύς
    Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris....
    Αριθμός μηνυμάτων : 64746
    Registration date : 16/10/2009

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Mind Reading

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!!   ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΠεμ 5 Απρ 2012 - 16:38

Καλη εμπνευση Μαρακι.... lol!
    http://www.stixoi.info/stixoi.php?info=MyStixoi&gr=poems&
    Dalia
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Dalia

Θηλυκό Δίδυμος
    Τόπος : Avengers Tower
    Αριθμός μηνυμάτων : 8228
    Registration date : 01/11/2011

Forks Student Profile
    Team: Denalis Denalis
    Special ability Special ability: Controling the Elements

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!!   ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΠεμ 5 Απρ 2012 - 19:25

Ααααχχχχ καλή εμπευση Μαρία μου !!! Να σου βγει όπως εσύ την έχεις φανταστεί ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! - Σελίδα 6 98735
    Fay1765
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Fay1765

Θηλυκό Καρκίνος
    Τόπος : Θεσσαλονίκη
    Αριθμός μηνυμάτων : 1516
    Registration date : 04/06/2009

Forks Student Profile
    Team: Volturi Volturi

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!!   ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΠεμ 5 Απρ 2012 - 21:06

Μεγαλειοτάτη, δεν έχω λόγια.

Καλά,ας μην πω ότι συνέχεια με πετάει έξω το φόρουμ και δεν παίρνω ειδοποιήσεις,σήμερα ψάχνοντας βρήκα τυχαία το τόπικ και κατενθουσιάστηκα. Διάβασα δύο νέα αποσπάσματα έμαθα τα νέα για την (πιθανή)τριλογία του βιβλίου,την επανέκδοση...Αν κατάλαβα καλά τρέχετε και δε φτάνετε.

Ομολογώ πως η ανυπομονησία όλων μας-πόσο μάλλον η δική σου-για να δω τη Νοέλια τυπωμένη χτυπάει κόκκινο με κάθε νέα ανάρτησή σου.Έχω γοητευτεί τόσο πολύ από αυτή την ατμόσφαιρα,τον απαγορευμένο έρωτα(ας μου επιτραπεί η έκφραση)και τη γοητεία της μαγείας που θα έχουμε.Είμαι βέβαιη πως θα το έχω σαν εικόνισμα.

Τα σέβη μου,Μεγαλειοτάτη.Καλή έμπνευση,καλή δύναμη και να μην ξεχνάτε πως οι ταπεινοί δούλοι σας περιμένουν με κομμένη την ανάσα ένα νεύμα σας για να αναγαλλιάσει η καρδιά τους.
    WhiteQueen
    Edward's Queen
    WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς
    Τόπος : Sagaland!
    Αριθμός μηνυμάτων : 8830
    Registration date : 14/09/2008

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Shield Against Mental Attacks

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!!   ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΠεμ 5 Απρ 2012 - 21:53

Δέχομαι το "Μεγαλειοτάτη" θεωρώντας ότι πηγαίνει στη Νοέλια που είναι μία βασίλισσα με τα όλα της! Wink
    Η οποία παραδέχομαι ότι με παίδεψε σήμερα. Δεν φταίει βέβαια αυτή, όταν έχεις μία πεντάχρονη να στριφογυρίζει δίπλα σου ενώ παράλληλα προσπαθείς να γράψεις είναι λογικό στο τέλος να βγαίνουν άλλα ντάλα..

Πραγματικά τρέχω και δεν φτάνω για πολλούς και διαφόρους λόγους! ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! - Σελίδα 6 413121

Αλλά περισσότερο απ' όλα έχω πραγματικά αφοσιωθεί σε αυτή την ιστορία όσο περισσότερο μπορώ. Ξυπνάω και κοιμάμαι με τη σκέψη της, ζω και αναπνέω γι' αυτή. Το ξέρω ότι ακούγεται κάπως αλλά αν βάλετε στο μυαλό σας ότι πρόκειται για το μεγαλύτερο όνειρο ενός δημιουργού που ξεπερνάει τον εαυτό του νομίζω ότι θα με καταλάβετε.
    Από την άλλη πάλι είναι τόσο αντίξοες οι συνθήκες της συγγραφής μιας και ψάχνω χρόνο με το τουφέκι, αναγκάζομαι να ξυπνάω πολύ νωρίς, να κάθομαι στο σπίτι ενώ θα μπορούσα να είμαι έξω βόλτες πιστεύω ότι και πάλι θα κατανοήσετε την κατάσταση μου.

Αυτό το οποίο μπορώ να πω με απόλυτη βεβαιότητα είναι ότι έχω αγαπήσει αυτή την ιστορία με όλη μου τη ψυχή. Οι χαρακτήρες είναι συνέχεια μέσα στο μυαλό μου, παίζουν τις σκηνές τους όλες τις ώρες της ημέρας, τους βλέπω ακόμα και στον ύπνο μου!

Πρόκειται για έναν πραγματικό έρωτα από αυτούς που σε κάνουν να καρδιοχτυπάς και το στομάχι σου γεμίζει με πεταλούδες όπως της Μπέλλα όταν ερωτεύτηκε τον Έντουαρντ. ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! - Σελίδα 6 98735

Όσο για τη Νοέλια και τον Φιλίπ έχουν ξεπεράσει τις αρχικές μου προσδοκίες σαν ήρωες και σαν ζευγάρι. Κάνουν διαρκώς υπερβάσεις με τη δυνατή τους αγάπη, με την αυτοθυσία τους, με τα κρυμμένα μυστικά και τις δολοπλοκίες που πλέκονται ολόγυρα τους.

Οι δευτερεύοντες χαρακτήρες έχουν και αυτοί τη γλύκα τους, κάποιοι μάλιστα κλέβουν την παράσταση.

Δεν έχω λόγια να περιγράψω περισσότερα αλλά είναι πραγματικά η πιο συγκλονιστική εμπειρία της ζωής μου αυτό το βιβλίο μετά τη γέννηση της κόρης μου φυσικά.

Μάλλον έχουν δίκιο όταν λένε πως το να γράφεις ένα βιβλίο είναι σαν να φέρνεις στον κόσμο ένα παιδί, ένα πνευματικό παιδί.

Είμαι σίγουρη ότι θα το αγαπήσετε, είναι αδύνατον να μην ερωτευτεί κάποιος ρομαντικός άνθρωπος τον Φιλίπ και τη Νοέλια. ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! - Σελίδα 6 98735

Και τώρα σας αφήνω γιατί έχω να πληκτρολογήσω 15 σελίδες τετραδίου! ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! - Σελίδα 6 906998
    http://www.jokastia.blogspot.com
    xrysanthi
    The Volturi
    xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς
    Τόπος : Αθήνα
    Αριθμός μηνυμάτων : 8719
    Registration date : 08/11/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!!   ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΠεμ 5 Απρ 2012 - 22:03

πόσο σε καταλαβαίνω καρδιά μου huggie είναι πραγματικά έτσι ακριβός όπως το λες και χαίρομαι αφάνταστα που το κατάφερες

το ότι θα το αγαπήσουμε είναι το μόνο σίγουρο, εδώ με 2-3 αποσπάσματα και μόνο μας άφησες σέκος όταν διαβάσουμε ολόκληρη την ιστορία είναι σίγουρο ότι θα την έχουμε στο μυαλό μας για ατελείωτες στιγμές μέσα στο μυαλό μας να αναπολούμε τις στιγμές που αγαπήσαμε και να τις διαβάζουμε ξανά και ξανά μέχρι να της μάθουμε απ έξω ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! - Σελίδα 6 616544

καλή δύναμη και φυσικά έμπνευση ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! - Σελίδα 6 98735
    http://xrysanthi-fanfictions.blogspot.com/p/blog-page_10.html
    evi
    The Volturi
    evi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!!   ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΠαρ 6 Απρ 2012 - 1:42

Εγω το βροντοφωναζω απο τωρα οτι εχω ερωτευτει τον Φιλιπ....κι αν και δεν ειναι ακομη ενας απο τους μεγαλες λογοτεχνικες μου καψουρες τα πρωτα σκιρτηματα υπαρχουν....κι αυτο με μερικα αποσπασματα...Δεν μπορω να μην ρωτησω...Μαιρη ποια εικονα εχεις ως αβαταρ....?
    WhiteQueen
    Edward's Queen
    WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!!   ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΣαβ 7 Απρ 2012 - 12:09

Μπορώ να πω πλέον με κάθε επισημότητα ότι έχω χάσει το μυαλό μου... Shocked

Αυτή ήταν η πρώτη φορά που είδα στον ύπνο μου ολοζώντανους τους χαρακτήρες του βιβλίου μου με σάρκα και οστά! Μέχρι και τα ρούχα τους... faint

Ίσως να έχει να κάνει με τα "καλά" νέα... ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! - Σελίδα 6 616544

Όπως σας είχα ήδη πει θα κάνουμε τελικά δύο βιβλία και πάρθηκαν πολύ σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον τους!

Ευχαριστώ για τις ευχές σας περί "καλής έμπνευσης", να είστε σίγουροι ότι έπιασαν! Wink

Εύη, την εικόνα που έχω για άβαταρ τη βρήκα τυχαία αλλά αμέσως μου έκανε "κάτι". Ταιριάζει πάρα πολύ στους χαρακτήρες μου. ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! - Σελίδα 6 98735
    evi
    The Volturi
    evi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!!   ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΣαβ 7 Απρ 2012 - 16:03

Το παρατηρησα για αυτο σε ρωτησα κι ολας.... lol! Μακαρι οι χαρακτηρες σου να σε επισκεπτονται πιο συχνα...σιγουρα ειναι πολυ καλη παρεα.... giggle
    Dalia
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Dalia

Θηλυκό Δίδυμος
    Τόπος : Avengers Tower
    Αριθμός μηνυμάτων : 8228
    Registration date : 01/11/2011

Forks Student Profile
    Team: Denalis Denalis
    Special ability Special ability: Controling the Elements

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!!   ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΣαβ 7 Απρ 2012 - 16:52

Όντως κι εγώ ήθελα να ρωτήσω γι αυτό το τόσο ρομαντικό και παραμυθένιο ¶βαταρ... κι επείσης να έχουμε πάλι σύντομα καλά νέα !!!!! Όσον αφορά την εξέλιξη της ιστορίας... Smile
    evi
    The Volturi
    evi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!!   ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΣαβ 7 Απρ 2012 - 17:51

Μακαρι μονο καλα να ακουλουθουν την Μαιρη απο δω και περα γτ πραγματικα της αξιζει...
    panagiota
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    panagiota

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 15885
    Registration date : 19/05/2010

Forks Student Profile
    Special ability Special ability:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!!   ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΣαβ 7 Απρ 2012 - 22:48

Εγώ δεν έχω διαβάσει τ ί π ο τ α! Κρατήθηκα...με το ζόρι και δεν διάβασα ούτε λεξούλα!
    Περιμένω μια και καλή το βιβλίο να το ευχαριστηθώ ολόκληρο!
    WhiteQueen
    Edward's Queen
    WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!!   ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΚυρ 8 Απρ 2012 - 0:08

Παναγιώτα καλά κάνεις! Νομίζω ότι θα είναι ακόμα πιο ωραίο για κάποιον που δεν θα ξέρει απολύτως τίποτα! Wink
    evi
    The Volturi
    evi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!!   ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΚυρ 8 Απρ 2012 - 2:02

Τι να πω...εμενα η υπομονη ποτε δεν ηταν μια απο τις αρετες μου...μπραβο Παναγιωτα.... giggle
    panagiota
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    panagiota

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!!   ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΔευ 9 Απρ 2012 - 12:17

Κρατιέμαι γιατί ξέρω ότι η αναμονή θα αξίζει τον κόπο!
    Βέβαια...ψιλοτσατίζομαι λιγάκι που όλοι μιλάτε γι αυτό αλλά θα το ξεπεράσω.
    Αποφάσισα να δώσω στο βιβλίο (ή βιβλίαWink της Μαίρης την ευκαιρία να το ευχαριστηθώ στην ολοκληρωμένη μορφή του.
    evi
    The Volturi
    evi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!!   ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΔευ 9 Απρ 2012 - 13:17

Και παλι μπραβο στην υπομονη σου.... lol!
    WhiteQueen
    Edward's Queen
    WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!!   ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΔευ 9 Απρ 2012 - 22:20

Όπως κι αν επιλέξει να το απολαύσει κανείς είναι σίγουρο ότι θα είναι κερδισμένος! Wink

Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο, προχωράω σε ταχύτατους ρυθμούς και αν έχετε λίγη υπομονή σας περιμένουν πολλές εκπλήξεις! ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! - Σελίδα 6 6512

Αυτά προς το παρόν σε σχέση με τη Νοέλια.

Παρέλαβα σήμερα την ανατύπωση της Σιωπής και είμαι έτοιμη για μάχη! ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! - Σελίδα 6 174341
    despina aek
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    despina aek

Θηλυκό Λέων
    Τόπος : ρεθυμνο
    Αριθμός μηνυμάτων : 2200
    Registration date : 25/04/2010

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Future Telling

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!!   ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΔευ 9 Απρ 2012 - 22:35

α τελεια,εχεις εμπνευση μαιρη μου ε? Smile και τρελαινομαι για εκπληξεις!!!!!

αχ τι τελεια,ΣΣΣ ξανα!!!!!!!!!!! ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! - Σελίδα 6 4947 ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! - Σελίδα 6 274215
    WhiteQueen
    Edward's Queen
    WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!!   ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΔευ 9 Απρ 2012 - 23:53

Και ένα νέο ποστ επί του θέματος στο blog μου. Wink

http://silencethedark.blogspot.com/2012/04/blog-post.html
    evi
    The Volturi
    evi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!!   ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΤρι 10 Απρ 2012 - 2:16

Καλες πωλησεις και παλι Μαιρη..... lol!
    WhiteQueen
    Edward's Queen
    WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!!   ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΣαβ 14 Απρ 2012 - 10:53

Καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά! ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! - Σελίδα 6 43675

Ρίξτε μία ματιά στο παρακάτω λινκ αν θέλετε:

http://iwrite.gr/%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%AF%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%86%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CF%85/

Η "οικογένεια" της Iwrite μεγαλώνει, επεκτείνεται και μέσα σε αυτά τα πλαίσια τα παιδιά αποφάσισαν να κάνουν ένα μικρό αφιέρωμα σε κάθε συγγραφέα ξεχωριστά. Wink
    panagiota
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    panagiota

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!!   ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΣαβ 14 Απρ 2012 - 12:35

Υπέροχο.
    Φαίνεται ο ενθουσιασμός σου και αυτό πιστεύω είναι η καλύτερη επιβράβευση αλλά και η καλύτερη διαφήμιση για το i write.
    Πιστεύω ότι και εκείνοι είναι εξίσου ενθουσιασμένοι με τη δική σου δουλειά!

Εννοείται - γίναμε γραφικοί πλέον...(μη μας κακολογείς που σε κουράζουμε με τα ίδια και τα ίδια! ) - ότι κι εμείς περιμένουμε με ιδιαίτερη ανυπομονησία το νέο βιβλίο.

Καλή Ανάσταση να έχουμε, Καλό Πάσχα!
    WhiteQueen
    Edward's Queen
    WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!!   ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΔευ 23 Απρ 2012 - 22:36

Λοιπόν λοιπόν λοιπόν! ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! - Σελίδα 6 6512

Τα καλά νέα μου αρέσει να τα μοιράζομαι πάντα και πρώτα μαζί σας! Έτσι νομίζω ότι ήρθε η ώρα να σας ενημερώσω για το πρώτο μέρος της Νοέλια!

Η iwrite μου έκανε πρόταση συνεργασίας, θα αναλάβουν να εκδώσουν τα βιβλία μου και σήμερα συμφωνήθηκε να παραδώσω το βιβλίο περίπου στα μέσα Μαίου!

Η έναρξη της κυκλοφορίας του θα γίνει στο Φεστιβάλ βιβλίου Θεσσαλονίκης τον Ιούνιο όπου μάλλον θα πεταχτώ κι εγώ!

Περιττό να πω ότι είμαι τρελά αγχωμένη επειδή δεν έχω τελειώσει ακόμα... ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! - Σελίδα 6 413121 Έχω ένα μήνα σκληρής δουλειάς μπροστά μου μιας και εκτός από την ολοκλήρωση του βιβλίου (απομένουν μερικά κεφάλαια ακόμα) έχω να κάνω τελικούς ελέγχους και διάφορα άλλα...

Όμως το θέλω και λαχταρώ όσο ποτέ να γίνει αυτό μου το όνειρο πραγματικότητα και να έχετε όλοι εσείς την ευκαιρία να το αποκτήσετε, πραγματικά ανυπομονώ!

Ευχηθείτε μου καλή επιτυχία και δύναμη!

Εγώ δεν έχω παρά να σας ευχαριστήσω για μία ακόμα φορά.

Πολλές εκπλήξεις σας περιμένουν και μία από αυτές είναι ο τίτλος του βιβλίου που θα κάνετε λίγη υπομονή για να τον μάθετε! ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! - Σελίδα 6 906998

''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!!
    Επιστροφή στην κορυφή 
    Σελίδα 6 από 17Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 17  Επόμενο
     Παρόμοια θέματα
    -

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
    Bella And Edward :: Midnight Inspirations :: WhiteQueen's Desk-
    Μετάβαση σε: