| ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! | |
|
+25robert\'s girl dark violet mariettoula1996 Teodan kati Emy+Robert vikaki21 valia 32 panagiota Fay1765 BELLA MARIE scarlet rose despina aek April marina xrysanthi Dalia bloody swan ed<3 EliRose twilightFOREVER WhiteQueen evi AspaKorth ΕΡΗ 29 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Παρ 16 Μαρ 2012 - 22:13 | |
| | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Παρ 16 Μαρ 2012 - 22:14 | |
| αχ τι τελεια!!!!!!!!!!!!!!!!! μπραβο μαιρη μου!!!!!! μπορεις να μου στειλεις πμ να μου πεις λεπτομεριες για το ΣΣΣ,να δω αν γινεται να μου στειλεις?????? | |
|
| |
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Παρ 16 Μαρ 2012 - 22:19 | |
| Μαρία να ρωτήσω κάτι ....τι εστί "Σιώπη στο Σκοτάδι "? γιατί εγώ δεν γνωρίζω την πλοκή αυτής της ιστορίας ...μπορώ να περάσω απ'το μπλογκ για περισσότερες λεπτομέριες ή μπορείς κι εσύ να μου εξηγήσεις από δω σε παρακαλώ... Ανυπομονω να δω το μπάννερ !!! | |
|
| |
AspaKorth The Volturi
Ηλικία : 43 Τόπος : Γιαννενα Αριθμός μηνυμάτων : 8796 Registration date : 08/09/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Παρ 16 Μαρ 2012 - 22:22 | |
| Συγχαρητηρια και απο μενα!!!! χαιρομαι παρα πολυ και για την επανεκδοση της σιωπης στο σκοταδι κ γιατι θα εκδοθει κ η νοελια!!! αν θες στειλε μου κ σε μενα πμ για τη σιωπη στο σκοταδι... κ σε παρακαλω αν γινεται κανε οσο το δυνατον πιο γρηγορα-ανυπομονω να διαβασω την ιστορια της Νοελια κ του Φιλιπ | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Παρ 16 Μαρ 2012 - 22:25 | |
| | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Παρ 16 Μαρ 2012 - 23:08 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Παρ 16 Μαρ 2012 - 23:38 | |
| Πιο τελεια νεα δεν μπορουσες να μας δωσεις Μαρακι..... | |
|
| |
scarlet rose The Volturi Princess
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 3603 Registration date : 16/01/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Σαβ 17 Μαρ 2012 - 0:16 | |
| Απειχα απο το ιντερνετ ποσο???2 μερες ???Και εχω χασει τις καλυτερες συζητησεις!!!! Για το συγκεκριμενο βιβλιο ειχαμε ολες πολυ καλο προαισθημα πριν καν γραψει η Μαρια τον προλογο!!!!Το θεωρουμε δεδομενο οτι θα εκδοθει και θα παει πολυ καλα!!!! Θες το οτι ειναι αποκλειστικα δικια της ιστορια χωρις να προερχεται πο φαν φικ????Φταιει το γεγονος οτι διαδραματιζεται σε φανταστικο μεσαιωνικο κοσμο?????Ειναι το τριτο προσωπο αυτο που κανει την γραφη ξεχωριστη????Μπορει να φταιει και ο Ποσειδωνας που ειναι πλεον στους Ιχθεις και για τα επομενα 14 χρονια τα ταλεντα τους αναπτυσσονται!!!! Δεν ξερω σε τι οφειλεται το προαισθημα παντως το εχουμε ολες δεδομενο οτι η Νοελια θα σκισει!!!!! Αυτος ο Φιλιπ προβλεπεται να μας καταστρεψει!!!!!! | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Σαβ 17 Μαρ 2012 - 0:21 | |
| Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους παιδιά! Είναι αλήθεια ότι χωρίς εσάς δεν θα γινόταν τίποτα απ' όλα αυτά. Με λόγια δεν μπορώ να σας ευχαριστήσω γι' αυτό θα προσπαθήσω για 'πράξεις'. Θα βάλω τα δυνατά μου, θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ να προχωρήσω τη Νοέλια για να έρθει σύντομα η μέρα που θα την κρατήσετε στα χέρια σας! | |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Σαβ 17 Μαρ 2012 - 11:25 | |
| Tα καλυτερα νεα που μπορουσες να μας δωσεις Μαιρη μου!! Ειλικρινα η Νοελια , εχει μια τυχη προδιαγεγραμμενη κατ εμε, ειναι προορισμενη για να γινει η βασιλισσα των βιβλιοπωλειων. Πραγματικα περιμενουμε περισσοτερα νεα, σχετικα με την ιστορια, και οσο για το bannerακι στο εχω ξαναπει ειναι χαρα μου να σε βοηθαω, οπου μπορω, με τις γνωσεις που διαθετω!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Κυρ 18 Μαρ 2012 - 13:27 | |
| Καλησπέρα σε όλους! Επίσημα, ανάρτησα στο blog μου την ανατύπωση της σιωπής! http://silencethedark.blogspot.com/2012/03/blog-post_18.htmlΠεράστε να με 'καμαρώσετε'! Και αν θέλετε να αφήσετε σχόλια. Γενικότερα να ξέρετε ότι αφήνοντας σχόλια στο blog με βοηθάτε πάρα πολύ και αυτό γιατί έτσι φαίνεται αν υπάρχει ενδιαφέρον από κόσμο. Και πάλι σας ευχαριστώ. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Παρ 30 Μαρ 2012 - 20:55 | |
| Καλησπέρα!!! Ακολουθεί ένα δωράκι από εμένα για εσάς! Θα το αναρτήσω και στο blog μου. Ελπίζω να σας αρέσει!
Η υγρασία και η μυρωδιά της μούχλας σκέπασαν τα ρουθούνια της και ένιωσε την ανατριχίλα να σκεπάζει το κορμί της. Όλα έδειχναν πολύ διαφορετικά τώρα που ήταν μόνη της σε σχέση με εκείνη την ημέρα που της είχε δείξει τα μυστικά περάσματα ο Φιλίπ. Ξεροκατάπιε, προσπάθησε να κατευνάσει τον φόβο της και περπάτησε ευθεία μπροστά με ταχύ βήμα επιθυμώντας να φτάσει όσο το δυνατόν πιο σύντομα στην άλλη άκρη.
Όταν τα δάχτυλα της άγγιξαν το πόμολο ανακουφίστηκε. Είχε χρειαστεί μόνο μερικά λεπτά για να διανύσει την απόσταση αυτή και όμως της είχε φανεί σαν να είχε κάνει μία ατελείωτη διαδρομή. Βρέθηκε μπροστά στους αναμμένους πυρσούς που θυμόταν και κρατώντας το κηροπήγιο σφιχτά ακόμα στο χέρι της συνέχισε επιθυμώντας απλά να φτάσει αμέσως στον προορισμό της.
Κατέβηκε τη στριφογυριστή σκάλα πατώντας στα σκαλοπάτια προσεχτικά για να μην κάνει θόρυβο και τη στιγμή που έφτασε στο τελευταίο άκουσε ομιλίες. Έφερε το χέρι της και σκέπασε το στόμα της φοβούμενη ότι θα αντιλαμβάνονταν ακόμα και την ανάσα της. Στηρίχτηκε πίσω της στον τοίχο ως μία απελπισμένη προσπάθεια να κρύψει ακόμα και τη σκιά της. Ευτυχώς οι φωνές χάθηκαν πίσω από μία πόρτα που έκλεισε.
Τρομοκρατημένη καθώς ήταν, δίχως να σκεφτεί βγήκε από την κρυψώνα της και έτρεξε μέχρι τον κοιτώνα του Φιλίπ, είχε σημειώσει πολύ καλά στο μυαλό της ποιος ήταν ο δικός του. Άνοιξε την πόρτα και μπήκε μέσα λαχανιασμένη χωρίς να κοιτάξει πίσω της.
Πριν προλάβει να κάνει ένα βήμα άκουσε τον ήχο που κάνει το σπαθί όταν βγαίνει από τη θήκη του, η άκρη του ξίφους του βρέθηκε στον λαιμό της, την ανάγκασε να σηκώσει το κεφάλι της και παρατήρησε ότι τα γκρίζα μάτια του είχαν γεμίσει από οργή, ήταν έτοιμος να της επιτεθεί. Χρειάστηκε ένα ολόκληρο δευτερόλεπτο για να την αναγνωρίσει, η ματιά του άλλαξε απότομα, η οργή έγινε έκπληξη και ύστερα απόγνωση. Τράβηξε μακριά της το σπαθί του και έπεσε στα γόνατα, σκύβοντας το κεφάλι του.
«Μεγαλειοτάτη…» είχε χάσει τα λόγια του.
| |
|
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Παρ 30 Μαρ 2012 - 21:57 | |
| | |
|
| |
| |
| |
EliRose The Volturi
| |
| |
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Παρ 30 Μαρ 2012 - 22:15 | |
| Επειδή δεν είμαι σίγουρη ακόμα δεν έχω να σου πω κάτι προς το παρόν. Πάντως δεν θα καθυστερήσει και πάααρα πολύ. Να ξεκαθαρίσω όμως ότι μιλάμε προς το παρόν για το πρώτο μέρος. Γιατί το πιο πιθανό είναι να κάνω δύο βιβλία. | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Παρ 30 Μαρ 2012 - 22:18 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Παρ 30 Μαρ 2012 - 22:25 | |
| Επειδή τίποτα δεν είναι σίγουρο ας είμαστε αισιόδοξα συγκρατημένοι! Αλλά υπάρχει μία υπόσχεση που έχω δώσει στον εαυτό μου η οποία λέει ότι αυτό το βιβλίο θα γίνει πραγματικότητα. Οι οιωνοί είναι καλοί πάντως και γι' αυτό κι εγώ συνεχίζω με πολύ χαρά, καλή διάθεση και μεγάλη αγάπη για την ιστορία αλλά και για τους χαρακτήρες της. Πιστεύω ότι θα τους αγαπήσετε κι εσείς! | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Παρ 30 Μαρ 2012 - 22:26 | |
| πες πως εγινε!! | |
|
| |
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Σαβ 31 Μαρ 2012 - 2:39 | |
| ΌΧΙ ΌΧΙ ΌΧΙ !!!! ΓΙΑΤΊ ΜΑΡΊΑ ΓΙΑΤΊ ΠΆΝΩ ΣΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΟ ΜΟΥ ΤΟ ΚΟΨΕΣ ???? πως θα κοιμηθώ εγώ τώρα πες μου πώς ??? όλο το βράδυ θα αναρωτιέμαι ???? Αααααχχχχχ Θεέ μου ...Ελεος...δειξε λίγο έλεος...βάλε λίγο..από λίγο... Και αφού ξεπεράσαμε το πρώτο σοκ, νομίζω πως η από πάνω με κάλυψε, πες πως τους έχουμε λατρέψει ήδη και δεν χρειάζεται να σου πω οτι με μαγευεί ο τρόπος γραφής σου !!! Ειλικρινά Μαράκι μου σου αξίζουν πολλά | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Σαβ 31 Μαρ 2012 - 4:15 | |
| παντα πανω στο καλυτερο... | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Σαβ 31 Μαρ 2012 - 10:11 | |
| Kοριτσια και ολο το βιβλιο να μας δωσει ειναι τοσο συναρπαστικη αυτη η ιστορια και τοσο ερωτευσιμοι οι πρωταγωνιστες της που παλι δεν θα ειμασταν ευχαριστημενες.Θα θελαμε οπωσδηποτε και συνεχεια!! Προσθεσα και το ενο αποσπασμα το πρωτο ποστ του τοπικ ωστε αν καποια πρωτομπει μεσα στο τοπικ να μην ψαχνετε να τα βρισκει ολα μαζεμενα. | |
|
| |
AspaKorth The Volturi
Ηλικία : 43 Τόπος : Γιαννενα Αριθμός μηνυμάτων : 8796 Registration date : 08/09/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Σαβ 31 Μαρ 2012 - 13:01 | |
| ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ τι μας εκανες τωρα με αυτο το αποσπασμα!!!θα εχω μεγαλη αγωνια ειλικρινα μεχρι να παρω αυτο το βιβλιο στα χερια μου αν και νομιζω ολες μας εδω μεσα. Η πλοκη σου ειναι φοβερη και για αλλη μια φορα τρελαινομαι για το στιλ της γραφης σου!!!! Μακαρι να το εκδοσεις οσο πιο συντομα γινεται!!! εμεις παντως θα το περιμενουμε με ανυπομονησια!!! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Σαβ 31 Μαρ 2012 - 13:21 | |
| Αληθεια ειναι....και πραγματικα θα ειναι συναρπαστικο να διαβασουμε μια ιστορια απο την αρχη μεχρι το τελος μονορουφι.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Πεμ 5 Απρ 2012 - 10:24 | |
| Καλημέρα! Έχω πολύ καλή διάθεση σήμερα και φυσικά αυτό οφείλεται σε ένα βαθμό στην "αγαπημένη" μου ιστορία η οποία πάει πάρα μα πάρα πολύ καλά! Προχωράω σε αρκετά καλούς ρυθμούς και σήμερα θα γράψω μία από τις πιο σημαντικές σκηνές του βιβλίου! Ευχηθείτε μου καλή έμπνευση! | |
|
| |
| ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! | |
|