| ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! | |
|
+25robert\'s girl dark violet mariettoula1996 Teodan kati Emy+Robert vikaki21 valia 32 panagiota Fay1765 BELLA MARIE scarlet rose despina aek April marina xrysanthi Dalia bloody swan ed<3 EliRose twilightFOREVER WhiteQueen evi AspaKorth ΕΡΗ 29 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
bloody swan Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 44 Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1934 Registration date : 23/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Πεμ 15 Μαρ 2012 - 23:26 | |
| μολις εκανα μια γρηγορη περιηγηση στο site του Χενρι Καβιλ και τί μανουλομανουλο ειναι αυτο???????????? και ποσταρεις και συ Μαρια και διπλο το σοκ ....... θα συμφωνησω οτι εμφανισιακα δινει ρεστα ο τυπος οσο για την Νοελια συμφωνω και παλι , εχει μια ιδιαιτερη ομορφια και βλεμμα που σε αιχμαλωτιζει η Κιρα( στην Περηφαναια και Προκαταληψη ηταν εξαιτετικη στον ρολο της Ελιζαμπεθ...... αχ!!! και ο Νταρσυ ομως ) Μαρια μου φαινεται οπως παμε θα αρχισουμε τα ρικουεστ και δεν θα μας προλαβαινεις παντως εμενα δεν θα με χαλαγε μια σκηνη μεσα σε βροχη και οι δυο τους να ειναι μουσκεμα κατω απο το υποστεγο ενος μεσαιωνικου σταβλου και να εχουν μεταξυ τους μια σκηνη εντονη!!!!!! θα ειναι τσακωμου...θα ειναι σεξ......θα ειναι συμφιλιωσεις...... δεν ξερω !!!!! βαλε εσυ το στορι αλλα θελω να εχει το υγρο στοιχειο | |
|
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Πεμ 15 Μαρ 2012 - 23:30 | |
| εγω λεω να αφησουμε τα ρικουεστ στην ακρη και να την αφησουμε να γραψει μονη της!!Αλλωστε ειμαι σιγουρη οτι θα ειναι υπεροχο... | |
|
| |
Ηλικία : 44 Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1934 Registration date : 23/02/2009
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Πεμ 15 Μαρ 2012 - 23:34 | |
| Ελινα μου ( και το Ελιζα παντως δεν ειναι ασχημο) εγω το κανω για να βοηθησω την συγγραφεα να εμπνευστει | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Πεμ 15 Μαρ 2012 - 23:34 | |
| - EliRose έγραψε:
- φυσικα θα περασει με τη σειρα του απο οντισιον κοτζαμαν Φιλιπ δεν μπορουμε να τον δωσουμε στον οποιοδηποτε!!
καλε που πηγε η φωτο του Ρομπ απο το ποστ μου;; Δεν σε άντεξε άλλο και έφυγε! χα χα χα! Bloody, κάτι έχω σκεφτεί περί βροχής! Προς το παρόν έχει λιακάδες. Μην ανησυχείτε για τα ρικουέστ. ¶λλωστε έτσι κι αλλιώς ξέρω τι θέλω να βάλω αλλά καμία φορά και οι προτάσεις βοηθάνε, μπορεί να δώσουν ιδέες. Ψάχνω να βρω κανέναν άλλο ηθοποιό να σας βάλω έτσι ενδεικτικά για κανέναν άλλο χαρακτήρα. Απλά εγώ δεν τους έχω μέσα στο μυαλό μου με ηθοποιούς ουσιαστικά. Η Κίρα μου άρεσε από την εποχή του πολέμου των άστρων όταν την είχα δει να κάνει τη σωσία της Πάντμι - Πόρτμαν. Ειλικρινά μοιάζουν πολύ οι δυό τους. Μετά βλέποντας τη στους Πειρατές, στο love actually και φυσικά στη Περηφάνια τη λάτρεψα! Είναι από τις αγαπημένες μου ηθοποιούς. Για τον Καβίλ δεν υπάρχουν λόγια... Που να δεις Δήμητρα το Tudors... | |
|
| |
AspaKorth The Volturi
Ηλικία : 43 Τόπος : Γιαννενα Αριθμός μηνυμάτων : 8796 Registration date : 08/09/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Πεμ 15 Μαρ 2012 - 23:38 | |
| μεχτι τωρα που παρακολουθω αυτο το θεμα απλα με εχετε κανει να ανυπομονω και αλλο...οσο ειναι αυτο δυνατον
συμφωνω για φιλιπ το παληκαρι δεν παιζεται κ η κιρα μου αρεσει πολυ αχχχχχ ας το παρω στα χερακια μου να το διαβασωωωωωω | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Πεμ 15 Μαρ 2012 - 23:38 | |
| | |
|
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Πεμ 15 Μαρ 2012 - 23:43 | |
| την ξαναφερα !!! Εμενα θα μου αρεσε και η Μαριον Κοτιγιαρ | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Πεμ 15 Μαρ 2012 - 23:46 | |
| Ως τι θα σου άρεσε η Κοτιγιάρ;
Πείτε με τρελή και ανώμαλη, η συγκεκριμένη δεν μου αρέσει καθόλου. Όχι σαν ομορφιά, αλλά σαν ηθοποιός, κάτι με ξενίζει και μου τη σπάει... | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Πεμ 15 Μαρ 2012 - 23:49 | |
| σαν Νοελια εχει μια γλυκητητα στο προσωπο!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Πεμ 15 Μαρ 2012 - 23:55 | |
| Με την καμία! Δεν μου αρέσει που δεν μου αρέσει, δεν μου κάνει καθόλου για Νοέλια.
| |
|
| |
EliRose The Volturi
| |
| |
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Πεμ 15 Μαρ 2012 - 23:58 | |
| | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Παρ 16 Μαρ 2012 - 0:05 | |
| ok...Neeeext!!! Η Αμαντα Σεινφιλντ και η Αν Χαθαγουι - Σπόιλερ:
τι σου λενε;; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Παρ 16 Μαρ 2012 - 0:07 | |
| ειστε απιστευτες παντως εγω κανω μια προταση ας τελειωσει η Μαρια την Νοελια , ας γινει Best Seller, ας βρεθει παραγωγος να δωσει τα φραγκα και μετα βλεποντας και κανοντας παντως στο καστινγκ για τον γυναικιο ρολο το αφηνω ανοιχτω σε οτι θελησει η συγγραφεας και το κοινο αλλααααααα....... οταν θα γινει το καστιγκ για το σερνικο Φιλιπ θελω προεδρικη θεση να χαρω οφθαλμολουτρο | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Παρ 16 Μαρ 2012 - 0:09 | |
| H Αμάντα κάνει αλλά για άλλο χαρακτήρα, όχι αυτό της Νοέλια. Η Αν Χάθαγουει... χμμμ... κάπου θα τη βολέψουμε κι αυτή. Εμένα επίσης θα μου άρεσε πολύ η Κίρστεν Ντάστ, για άλλο χαρακτήρα και αυτή, όπως και η Σκάρλετ Γιόχανσον. Μην ανησυχείς Δήμητρα, όταν θα γίνουν όοοολα αυτά που λες μαζί θα το κάνουμε το κάστινγ! χα χα χα! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Παρ 16 Μαρ 2012 - 0:11 | |
| | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Παρ 16 Μαρ 2012 - 0:12 | |
| Μαρια τον James Franco μην ξεχασεις bloody!! Καληνυχτα και απο εμενα | |
|
| |
AspaKorth The Volturi
Ηλικία : 43 Τόπος : Γιαννενα Αριθμός μηνυμάτων : 8796 Registration date : 08/09/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Παρ 16 Μαρ 2012 - 0:18 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Παρ 16 Μαρ 2012 - 0:21 | |
| Που να τον βάλω αυτόν; Δεν μου κάνει... Αχ... είναι πολύ δύσκολο να βρεις ηθοποιούς για δημιουργήματα της φαντασίας σου! Όπως είπε και η Δήμητρα, ας εκδοθεί, να γίνει best seller, να μεταφραστεί, και μετά όταν θα έρθουν να τους πουλήσω τα δικαιώματα για να κάνουν ταινία στο Hollywood το ξανασυζητάμε. Μεταξύ μας, θα είμαι πολύ ευχαριστημένη αν απλά βρεθεί κάποιος εκδότης που να θέλει να το εκδόσει, διαφορετικά δεν πειράζει θα βρούμε άλλο τρόπο, θα διαβάσετε την ιστορία και ο καθένας θα φανταστεί τους χαρακτήρες με το δικό του μυαλό και θα 'τοποθετήσει' τους ηθοποιούς της προτίμησης του. ¶λλωστε γι' αυτό είναι τόσο όμορφα τα βιβλία γιατί ο καθένας φαντάζεται την ιστορία με το δικό του μυαλό. Πάω κι εγώ για ύπνο μιας και αύριο θα πρέπει να σηκωθώ πολύ νωρίς και υπόσχομαι να ονειρευτώ, βροχές, άλογα, πριγκίπισσες και κάστρα! | |
|
| |
April Jasper's Queen
Ηλικία : 38 Τόπος : Korea! Αριθμός μηνυμάτων : 3318 Registration date : 16/02/2009
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Παρ 16 Μαρ 2012 - 1:09 | |
| - WhiteQueen έγραψε:
Επί τη ευκαιρία bloody, μου είχε στείλει η April μία λίστα με καστ! Δεν θυμάμαι ποια είχε βρει για πρωταγωνίστρια, δεν μου ταίριαζε και τόσο εμένα αλλά για Φιλίπ ήθελε τον Χένρι Καβίλ και μιας και είδα τους δύο τελευταίους κύκλους του Tudors πρόσφατα παραδέχομαι ότι μου έκανε και με το παραπάνω! Λίγο το μάτι είναι διαφορετικό αλλά δεν πειράζει, το παραβλέπουμε! Θα ζητήσω από τη Βάσια να μου το ξαναστείλει να το δούμε παρέα αν θέλετε. Για τη Νοελια ειχα προτεινει τη Molly Quinn. Και για τη Λορενα την Amanda Seyfried. Για τους υπολοιπους με βαση τα νεα γεγονοτα αναιρω τις επιλογες μου εντελως!!! | |
|
| |
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Παρ 16 Μαρ 2012 - 2:13 | |
| Θα συμφωνήσω σε αυτό το τελευταίο με τη Μαρία, γι'αυτό οι ιστορίες και τα βιβλία φαντάζουν υπέροχα , καθότι παιρνεις τους χαρακτήρες και τους δίνεις εσύ όποια μορφή θες !!! όσον αφορά τον Χενρι Κάβιλ, εγώ που έχω δει όλη τη σειρά, για τον ρόλο του Φιλιπ με βρίσκετε σύμφωνη , όντως το παιδί το τρως με τα μάτια σου Όσον αφορά την Νοελια διήστανται οι απόψεις καθότι μ'αρέσει και η Κίρα, και η Νάταλι αλλα΄και η Ανν Χαδαγουει για τον ρόλο αυτό !! Αλλά σταθάτε κορίτσια να γίνει πρώτα επιτυχία το βιβλιο, να δώσει πρώτα τα διακάιώματα η συγγραφέας για να γίνει ταινία εεε...και μετά βλέπουμε !!! | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| |
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Παρ 16 Μαρ 2012 - 16:56 | |
| Κι εμενα με καλυπτουν αψογα.... | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Παρ 16 Μαρ 2012 - 17:13 | |
| ομορφο!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Παρ 16 Μαρ 2012 - 21:42 | |
| Καλησπέρα σε όλους!!! Έχω πολύ πολύ πολύ ευχάριστα νέα και θα ήθελα να τα μοιραστώ πρώτα μαζί σας! Η σιωπή στο σκοτάδι θα γίνει μία μικρή επανέκδοση!!! Αυτό σημαίνει ότι όσοι και όποιοι ακόμα ενδιαφέρονται να αποκτήσουν ένα αντίτυπο μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μου για να τους στείλω! Και έκανα σήμερα μία πολύ ενδιαφέρουσα και σημαντική συζήτηση για τη Νοέλια. Δεν είναι επίσημο αλλά μπορώ να σας πω ότι είναι σίγουρο ότι η Νοέλια θα εκδοθεί κανονικά σε έντυπο βιβλίο όταν θα έρθει η ώρα. Το μόνο που μένει είναι να στρωθώ, να γράψω για να το έχουμε όσο πιο σύντομα! Ελπίζω να χαρήκατε με τα νέα μου, όσο για το casting έχω να πω ότι η Bella Marie 'ζωγράφισε πάλι'! Έφτιαξε ένα υπέροχο banner με Κίρα και Χένρι που τα σπάει... Θα το δείτε και εσείς σύντομα! | |
|
| |
| ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! | |
|