| ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! | |
|
+25robert\'s girl dark violet mariettoula1996 Teodan kati Emy+Robert vikaki21 valia 32 panagiota Fay1765 BELLA MARIE scarlet rose despina aek April marina xrysanthi Dalia bloody swan ed<3 EliRose twilightFOREVER WhiteQueen evi AspaKorth ΕΡΗ 29 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Πεμ 15 Μαρ 2012 - 3:22 | |
| | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Πεμ 15 Μαρ 2012 - 10:45 | |
| Καλημέρα κορίτσια! Χαίρομαι πολύ που σας άρεσε το απόσπασμα σε σχέση με το πορτραίτο και τα αισθήματα του Φιλίπ. Για ευνόητους λόγους δεν μπορώ να ποστάρω αποσπάσματα πολύ συχνά ούτε να αποκαλύψω τα πάντα σε σχέση με την πλοκή και τους χαρακτήρες. Η περίληψη είναι πραγματικά κατατοπιστική, μέσα σε λίγες γραμμές πιστέψτε με εμπεριέχει όλη την ουσία του βιβλίου. Κι εγώ θέλω πάρα πολύ να ετοιμαστεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, να αποσταλεί για να δούμε πως θα πάει και να αποφασιστεί η 'τύχη' του αλλά θα πρέπει να κάνετε υπομονή γιατί ακόμα γράφω και όπως σας είπα και παραπάνω υπολογίζω ότι θα το τελειώσω γύρω στο τέλος του καλοκαιριού. Μακάρι να είχα χρόνο για να μπορούσα να γράφω πιο γρήγορα αλλά δυστυχώς το καλύτερο που μπορώ να κάνω είναι συνήθως ένα κεφάλαιο την εβδομάδα και αυτός είναι και ο λόγος που σταμάτησα να γράφω φανφικ. Σίγουρα θα σας ανταμείβω κατά καιρούς με αποσπάσματα, μπορεί και άλλες πληροφορίες ή κάποια ενδεικτικά στοιχεία. Νομίζω ότι αξίζει τον κόπο γιατί όταν θα έρθει η μέρα που θα έχετε το βιβλίο στα χέρια σας θα μπορέσετε να βυθιστείτε και να το απολαύσετε από την αρχή μέχρι το τέλος. | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Πεμ 15 Μαρ 2012 - 13:14 | |
| Σιγουρα θα αξιζει η αναμονη...απλως αυτη την φορα θα την κανουμε ολη μαζεμενη.... | |
|
| |
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Πεμ 15 Μαρ 2012 - 16:12 | |
| Όσο πάω και ενθουσιάζομαι και περισσότερο με αυτό το βιβλίο. Με εξιτάρει πολύ το γεγονός ότι έχεις εμβαθύνει πολύ στην ιστορία σου δημιουργώντας δικό σου κόσμο και δικά σου πλάσματα. Εύχομαι πραγματικά ή τύχη του βιβλίου να είναι καλή και να το δούμε στα ράφια των βιβλιοπωλείων! | |
|
| |
marina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : κόρινθος Αριθμός μηνυμάτων : 3084 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Πεμ 15 Μαρ 2012 - 16:13 | |
| Βασίλισσα, ήταν να μην πάρεις φόρα ε??? χαίρομαι πολύ για σένα!!! η ιστορία φαίνεται πολύ καλή και ελπίζω στο μέλλον όλοι οι μεγάλοι εκδοτικοί οίκοι να σφάζονται στην ποδιά σου για τα βιβλία σου!!!!! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Πεμ 15 Μαρ 2012 - 17:43 | |
| Ολες ανυπομονουμε να πουμε αχ Φιλιπ..... | |
|
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Πεμ 15 Μαρ 2012 - 22:08 | |
| συμφωνω και παυξανω!!!!! | |
|
| |
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Πεμ 15 Μαρ 2012 - 22:22 | |
| Εγώ έχω αρχίσει και το λέω από τώρα κανονικότατα χωρίς πρόβλημα | |
|
| |
bloody swan Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 44 Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1934 Registration date : 23/02/2009
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Πεμ 15 Μαρ 2012 - 22:37 | |
| Λοιποννννννννν ηρθα και γω η δολια ( αχχχχχχ!!!!! Φιλιπ ....αχ!!!)να καταθεσω την γνωμη μου για οσα διαβασα μεχρι στιγμης Η ομορφιά της δεν μπορούσε να περιγραφεί με λόγια. Τα μακριά καστανά μαλλιά της πλαισίωναν το όμορφο πρόσωπο της, τα χείλη της έμοιαζαν προκλητικά σαν να επιθυμούσαν να ενωθούν με κάποια άλλα για πάντα. Τα χαρακτηριστικά της ήταν στρογγυλεμένα ενώ μερικές ανεπαίσθητες φακίδες πρόσθεταν μία ρομαντική νότα στο πρόσωπο της. Αλλά αυτό που τον αιχμαλώτισε ήταν τα μάτια της. Είχαν ένα χρώμα που όμοιο του δεν είχε ξαναδεί. Βιολετί όπως τα ανθισμένα λουλούδια της άνοιξης...Καθως το διαβαζα μου ερχοταν μια σκηνη στο μυαλο.... το βιβλιο γινετε Βest Seller να βρεθει παραγωγος που να θελει να το γυρισει ταινια και η Μαρια ( ως ανερχομαι συγγραφεας της χρονιας οπως η Μεγιερ)να πρεπει να διαλεξει μεταξυ χιλιαδων ηθοποιων να βρει την Νοελια Ανατριχιλαααααα!!!!!!! ( με την καλη εννοια ) Ο καλλιτέχνης είχε κάνει εξαιρετική δουλειά, απΆ όποια γωνία και αν κοιτούσες τον πίνακα σου δημιουργούσε την αίσθηση ότι η χλωμή πριγκίπισσα σε κοιτούσε κατάματα.Μα καλα....?????? ο πινακας της Τζοκοντας.... ε! Μονα Λιζα εννοω ειναι????? Μαρια μου ολοψυχα καλη εμπνευση να εχεις και κατι τελευταιο .....οταν θα κανεις το καστινγκ για τον Φιλιπ και με το καλο τον εβρεις ,παρε με μαζι σου ..... δεν θα ενοχλω , σε μια γωνια θα ειμαι και απλος θα θαυμαζω!!!!!!!!! | |
|
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
| |
| |
Ηλικία : 44 Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1934 Registration date : 23/02/2009
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Πεμ 15 Μαρ 2012 - 22:41 | |
| καλεεεε!!!!!!!!! ο Φιλιπ απο τα χαρακτηριστικα που μας εδωσε η Μαρια δεν φερνει στον Ρομπερτ | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Πεμ 15 Μαρ 2012 - 22:43 | |
| λεπτομεριες!!!τις περουκες και τους φακους επαφης τι τους εχουμε;; | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Πεμ 15 Μαρ 2012 - 22:45 | |
| Πραγματικά πρόκειται για μία πρόκληση! Όταν στην αρχή είχα αυτή την ιδέα (δεν σας κρύβω ότι στα πολύ αρχικά στάδια ήταν μία ιδέα για φανφικ) ήταν κάτι πολύ απλό μέσα στο μυαλό μου. Σταδιακά ενώ άρχισα να το σκέφτομαι καλύτερα αποφάσισα να το κάνω βιβλίο δικό μου, με δικούς μου χαρακτήρες και δικό μου - φανταστικό κόσμο μιας και έχει σε φανταστικά πλάσματα κ.τ.λ. (Ενημερωτικά η ιδέα αυτή μου καρφώθηκε πριν 1 μιση χρόνο περίπου!) Μετά πάλι καθώς το δούλευα και το σκεφτόμουν δεν μπορούσα κι εγώ να διακρίνω τις διαστάσεις που θα έπαιρνε. Είναι μαγευτικό το να πρέπει να βρεις μόνος σου τους χαρακτήρες (και μιλάμε για πολλούς χαρακτήρες!) να τους ονομάσεις, να φανταστείς πως θα είναι εμφανισιακά, να σκεφτείς τοποθεσίες, καθώς επίσης να πλάσεις κοινωνίες. Είναι η πρώτη φορά που το κάνω και ναι μεν είναι δύσκολο αλλά όσο προχωράω τόσο περισσότερο μου αρέσει. Το όνομα Νοέλια ήταν το πρώτο που βρήκα, μου είχε καρφωθεί τόσο έντονα στο μυαλό και μου άρεσε πάρα πολύ, άλλωστε έχει και κάποιο νόημα. Μετά θυμάμαι έψαχνα όνομα για τον Φιλίπ, είχαν πέσει ορισμένες προτάσεις στο τραπέζι και από μία κουβέντα που έκανα με κάτι φίλες μου πρότειναν το Φιλίπ και αμέσως μου άρεσε και το κράτησα. Για τους υπόλοιπους έναν, έναν άρχισα να βρίσκω ονόματα και να κάνω τρελή αναζήτηση στο ίντερνετ όπως και για τα επίθετα γιατί δεν είναι εύκολη υπόθεση. Θυμάμαι μου είχε στείλει η Bella Marie διάφορες 'λίστες' με ονόματα και επίθετα και έχω πάρει αρκετά από εκεί καθώς και από άλλες που βρήκα στη συνέχεια ψάχνοντας. Τα πλάσματα του νερού, είχα μέσα στο μυαλό μου εγώ τη δική μου θεωρία για το πως θέλω να είναι και άρχισα να ψάχνω για κάτι που θα ταίριαζε από παραδόσεις σε αυτό. Πιο κοντά ήταν τα selkies και γι' αυτό το επέλεξα. Από εκεί και πέρα τι άλλο να πω, καθώς προχωράω μου δημιουργούνται απορίες σε σχέση με κάποια πράγματα, αν χρειαστώ κάτι ψάχνω για να μπορέσω να δικαιολογήσω καταστάσεις και περιγραφές ή άλλες φορές πάλι στοιχειοθετώ εγώ η ίδια τις έννοιες μιας και πρόκειται για φανταστική ιστορία σε φανταστικό κόσμο. Επίσης είναι πραγματικά υπέροχο πως 'δένει' η πλοκή σταδιακά, πως έρχονται και 'κουμπώνουν' κομμάτια λες και πρόκειται για κάποιο παζλ. Ειλικρινά είναι η πιο ορθή έννοια που μπορώ να δώσω. Έχω δει ότι κυκλοφορεί σε ταινία εποχής - μεσαίωνα και έχω επίσης διαβάσει fanfic αυτού του τύπου για να πιάσω την ατμόσφαιρα, τη συμπεριφορά, τα ρούχα, τους αυλικούς, τους ακόλουθους, τους βασιλιάδες, τα πάντα! Επί τη ευκαιρία bloody, μου είχε στείλει η April μία λίστα με καστ! Δεν θυμάμαι ποια είχε βρει για πρωταγωνίστρια, δεν μου ταίριαζε και τόσο εμένα αλλά για Φιλίπ ήθελε τον Χένρι Καβίλ και μιας και είδα τους δύο τελευταίους κύκλους του Tudors πρόσφατα παραδέχομαι ότι μου έκανε και με το παραπάνω! Λίγο το μάτι είναι διαφορετικό αλλά δεν πειράζει, το παραβλέπουμε! Θα ζητήσω από τη Βάσια να μου το ξαναστείλει να το δούμε παρέα αν θέλετε. Για τη Νοέλια, είχα φτιάξει στο sims medieval έναν χαρακτήρα όπως εγώ τη φανταζόμουν και ήταν πολύ ωραία. Θα κοιτάξω να δω μήπως κάνω κανένα print screen και σας τη βάλω. Δεν ξέρω τι άλλο να πω, πιστεύω πάρα πολύ στην ιστορία μου όσο δεν έχω πιστέψει ποτέ σε ότι άλλο κι αν έχω κάνει μέχρι τώρα. Σημασία όμως έχει ότι το ευχαριστιέμαι, το απολαμβάνω, το διασκεδάζω και για εμένα αυτό είναι το πιο σημαντικό απ' όλα! | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Πεμ 15 Μαρ 2012 - 22:50 | |
| εχεις δικιο Μαρια γιατι στο κατω κατω της γραφης ο συγγραφεας γραφει για τον εαυτο του!!Το αν θα το αγαπησει και το κοινο μετα ειναι αλλο κεφαλαιο!! Εσυ κανε αυτο που αγαπας και ασε τους αλλους εκδοτικους οικους κτλ να κουρευονται!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Πεμ 15 Μαρ 2012 - 22:55 | |
| Μαρια μου οτι και να μας δωσεις , καλοδεχουμενο με εντονο το αισθημα της "λυσσας"(θελω να δω πώς τον εχεις στο μυαλο σου) Ελιζα αμα γινει και ερθει ο Ρομπερτ στην Ελλαδα και ποσο μαλλον για να ειναι πρωταγωνιστης στην ταινια "Νοελια '' μου φαινεται θα εχουμε προβλημα | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Πεμ 15 Μαρ 2012 - 22:57 | |
| Και που θα το γυρίσουν ρε παιδιά; Όχι τίποτα άλλο αλλά εντελώς ενημερωτικά οι τοποθεσίες θυμίζουν Μεσαιωνική Αγγλία, με κάστρα, πύργους, χωριά, πράσινο κ.τ.λ. Μήπως να το αλλάξω και να το μεταφέρω στην αρχαία Ελλάδα; χα χα χα! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Πεμ 15 Μαρ 2012 - 23:04 | |
| μμμμμμμμ.....ασε την Νοελια στην μεσαιωνικη Αγγλια και οταν με το καλο την τελειωσεις θα γραψεις το επομενο που θα διαδραματιζεται στην Αρχαια Ελλαδα και να γραψεις εναν ρολο πρωταγωνιστικο για τον Βρετανο μας, ξερεις εσυ φανταζομαι Βρετανο με χιτωνα και μου εξαπτει την φαντασια | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Πεμ 15 Μαρ 2012 - 23:06 | |
| | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Πεμ 15 Μαρ 2012 - 23:13 | |
| Εγω θα προτιμουσα την Πορτμαν - Σπόιλερ:
Bloody Ελινα με λενε!!
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Πεμ 15 Μαρ 2012 - 23:15 | |
| H Πόρτμαν, είναι λίγο πιο 'σκληρή', δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις, τα χαρακτηριστικά της. Η Κίρα μου κάνει πιο καλά, είναι πιο γλυκιά.
| |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Πεμ 15 Μαρ 2012 - 23:17 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Πεμ 15 Μαρ 2012 - 23:19 | |
| Σίγουρα θα έσκιζε! Εγώ πάντως και σαν Φιλίπ μία χαρά μπορώ να τον φανταστώ, δεν έχω θέμα! Αλλά να δουλέψει και κανένας άλλος ρε παιδί μου, μην παίρνει αυτός όλους τους ρόλους! χα χα χα! | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Πεμ 15 Μαρ 2012 - 23:20 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Πεμ 15 Μαρ 2012 - 23:23 | |
| Εντάξει, το ξέρω ότι ο Ρόμπερτ θα θέλει πάρα πολύ να κάνει τον Φιλίπ και επειδή του έχω μία αδυναμία μπορεί να με πείσει τελικά. Θα πρέπει να προσπαθήσει όμως λιγάκι... | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Πεμ 15 Μαρ 2012 - 23:25 | |
| φυσικα θα περασει με τη σειρα του απο οντισιον κοτζαμαν Φιλιπ δεν μπορουμε να τον δωσουμε στον οποιοδηποτε!! καλε που πηγε η φωτο του Ρομπ απο το ποστ μου;; | |
|
| |
| ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! | |
|