Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
    Quote of the Week
    "Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
    Character of the Week
    Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
    Νοέμβριος 2024
    ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
        123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    252627282930 
    ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
    Bella & Edward Playlist
    Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
    Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!!

Πήγαινε κάτω 
    +25
    robert\'s girl
    dark violet
    mariettoula1996
    Teodan
    kati
    Emy+Robert
    vikaki21
    valia 32
    panagiota
    Fay1765
    BELLA MARIE
    scarlet rose
    despina aek
    April
    marina
    xrysanthi
    Dalia
    bloody swan
    ed<3
    EliRose
    twilightFOREVER
    WhiteQueen
    evi
    AspaKorth
    ΕΡΗ
    29 απαντήσεις
    Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4 ... 10 ... 17  Επόμενο
    ΣυγγραφέαςΜήνυμα
    Dalia
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Dalia

Θηλυκό Δίδυμος
    Τόπος : Avengers Tower
    Αριθμός μηνυμάτων : 8228
    Registration date : 01/11/2011

Forks Student Profile
    Team: Denalis Denalis
    Special ability Special ability: Controling the Elements

''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! - Σελίδα 3 Empty
    ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!!   ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠεμ 15 Μαρ 2012 - 3:22

faint faint faint ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! - Σελίδα 3 620541 ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! - Σελίδα 3 620541 ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! - Σελίδα 3 620541
    γκρίζα μάτια , μαυρα μαλλία .... Ωωωωω Θεέ μου θέλω τον Φιλιπο τώρα !!!!!!!!!! ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! - Σελίδα 3 620541
    Τι απόσπασμα ήταν αυτό ???? ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! - Σελίδα 3 480860 ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! - Σελίδα 3 480860 faint faint faint
    είμαι έτσι όλη την ώρα και δεν ξερω κι εγώ πόσες φορές το διαβασα !!! ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! - Σελίδα 3 150320 ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! - Σελίδα 3 150320
    Αυτό το βιβλίο όταν το πάρω στα χέρια μου δυσκολα θα το αποχωριστώ αλλά είμαι
    σίγουρα πως θα θέλουν κι αλλες νατο διαβάσουν ... Twisted Evil
    Όντως έχω ήδη λίωσει και μόνο με αυτό το μικρό κομμάτι δεν μπορω... ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! - Σελίδα 3 150320 ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! - Σελίδα 3 620541
    Ελπίζω να έχουμε ακομα λίγα μικρά δειγματα να μας δώσεις , αλλίως θα πάμε από στερηση το βλέπω... faint ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! - Σελίδα 3 620541
    Παναγία μου μου χει σηκωθεί η τρίχα κάγκελο αλήθεια !!!
    Προσκυνω τπτ αλλο... ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! - Σελίδα 3 31995 ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! - Σελίδα 3 31995 ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! - Σελίδα 3 31995
    Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
    WhiteQueen
    Edward's Queen
    WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς
    Τόπος : Sagaland!
    Αριθμός μηνυμάτων : 8830
    Registration date : 14/09/2008

Forks Student Profile
    Team: Edward - Bella Edward - Bella
    Special ability Special ability: Shield Against Mental Attacks

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!!   ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠεμ 15 Μαρ 2012 - 10:45

Καλημέρα κορίτσια!

Χαίρομαι πολύ που σας άρεσε το απόσπασμα σε σχέση με το πορτραίτο και τα αισθήματα του Φιλίπ. Για ευνόητους λόγους δεν μπορώ να ποστάρω αποσπάσματα πολύ συχνά ούτε να αποκαλύψω τα πάντα σε σχέση με την πλοκή και τους χαρακτήρες.

Η περίληψη είναι πραγματικά κατατοπιστική, μέσα σε λίγες γραμμές πιστέψτε με εμπεριέχει όλη την ουσία του βιβλίου.

Κι εγώ θέλω πάρα πολύ να ετοιμαστεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, να αποσταλεί για να δούμε πως θα πάει και να αποφασιστεί η 'τύχη' του αλλά θα πρέπει να κάνετε υπομονή γιατί ακόμα γράφω και όπως σας είπα και παραπάνω υπολογίζω ότι θα το τελειώσω γύρω στο τέλος του καλοκαιριού.

Μακάρι να είχα χρόνο για να μπορούσα να γράφω πιο γρήγορα αλλά δυστυχώς το καλύτερο που μπορώ να κάνω είναι συνήθως ένα κεφάλαιο την εβδομάδα και αυτός είναι και ο λόγος που σταμάτησα να γράφω φανφικ.

Σίγουρα θα σας ανταμείβω κατά καιρούς με αποσπάσματα, μπορεί και άλλες πληροφορίες ή κάποια ενδεικτικά στοιχεία.

Νομίζω ότι αξίζει τον κόπο γιατί όταν θα έρθει η μέρα που θα έχετε το βιβλίο στα χέρια σας θα μπορέσετε να βυθιστείτε και να το απολαύσετε από την αρχή μέχρι το τέλος. Wink
    http://www.jokastia.blogspot.com
    evi
    The Volturi
    evi

Θηλυκό Ιχθύς
    Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris....
    Αριθμός μηνυμάτων : 64746
    Registration date : 16/10/2009

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Mind Reading

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!!   ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠεμ 15 Μαρ 2012 - 13:14

Σιγουρα θα αξιζει η αναμονη...απλως αυτη την φορα θα την κανουμε ολη μαζεμενη.... lol!
    http://www.stixoi.info/stixoi.php?info=MyStixoi&gr=poems&
    twilightFOREVER
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    twilightFOREVER

¶ντρας Αριθμός μηνυμάτων : 4265
    Registration date : 25/07/2009

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Creating Illusions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!!   ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠεμ 15 Μαρ 2012 - 16:12

Όσο πάω και ενθουσιάζομαι και περισσότερο με αυτό το βιβλίο. Με εξιτάρει πολύ το γεγονός ότι έχεις εμβαθύνει πολύ στην ιστορία σου δημιουργώντας δικό σου κόσμο και δικά σου πλάσματα. Εύχομαι πραγματικά ή τύχη του βιβλίου να είναι καλή και να το δούμε στα ράφια των βιβλιοπωλείων!
    http://twilightforeverfanfic.blogspot.com/
    marina
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    marina

Θηλυκό Υδροχόος
    Τόπος : κόρινθος
    Αριθμός μηνυμάτων : 3084
    Registration date : 22/01/2010

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Inflict Pain with Thoughs

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!!   ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠεμ 15 Μαρ 2012 - 16:13

Βασίλισσα, ήταν να μην πάρεις φόρα ε??? χαίρομαι πολύ για σένα!!! η ιστορία φαίνεται πολύ καλή και ελπίζω στο μέλλον όλοι οι μεγάλοι εκδοτικοί οίκοι να σφάζονται στην ποδιά σου για τα βιβλία σου!!!!! Smile
    evi
    The Volturi
    evi

Θηλυκό Ιχθύς
    Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris....
    Αριθμός μηνυμάτων : 64746
    Registration date : 16/10/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!!   ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠεμ 15 Μαρ 2012 - 17:43

Ολες ανυπομονουμε να πουμε αχ Φιλιπ..... lol!
    http://www.stixoi.info/stixoi.php?info=MyStixoi&gr=poems&
    EliRose
    The Volturi
    EliRose

Θηλυκό Ζυγός
    Τόπος : Magnolia
    Αριθμός μηνυμάτων : 26698
    Registration date : 20/11/2011

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!!   ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠεμ 15 Μαρ 2012 - 22:08

συμφωνω και παυξανω!!!!! lol!
    http://www.goodreads.com/user/show/6455097-l-na
    Dalia
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Dalia

Θηλυκό Δίδυμος
    Τόπος : Avengers Tower
    Αριθμός μηνυμάτων : 8228
    Registration date : 01/11/2011

Forks Student Profile
    Team: Denalis Denalis
    Special ability Special ability: Controling the Elements

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!!   ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠεμ 15 Μαρ 2012 - 22:22

Εγώ έχω αρχίσει και το λέω από τώρα κανονικότατα χωρίς πρόβλημα lol!
    bloody swan
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    bloody swan

Θηλυκό Ταύρος
    Τόπος : Αθηνα
    Αριθμός μηνυμάτων : 1934
    Registration date : 23/02/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!!   ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠεμ 15 Μαρ 2012 - 22:37

Λοιποννννννννν ηρθα και γω η δολια ( αχχχχχχ!!!!! Φιλιπ ....αχ!!!)να καταθεσω την γνωμη μου για οσα διαβασα μεχρι στιγμης

Η ομορφιά της δεν μπορούσε να περιγραφεί με λόγια. Τα μακριά καστανά μαλλιά της πλαισίωναν το όμορφο πρόσωπο της, τα χείλη της έμοιαζαν προκλητικά σαν να επιθυμούσαν να ενωθούν με κάποια άλλα για πάντα. Τα χαρακτηριστικά της ήταν στρογγυλεμένα ενώ μερικές ανεπαίσθητες φακίδες πρόσθεταν μία ρομαντική νότα στο πρόσωπο της.
    Αλλά αυτό που τον αιχμαλώτισε ήταν τα μάτια της. Είχαν ένα χρώμα που όμοιο του δεν είχε ξαναδεί. Βιολετί όπως τα ανθισμένα λουλούδια της άνοιξης...

Καθως το διαβαζα μου ερχοταν μια σκηνη στο μυαλο....
    το βιβλιο γινετε Βest Seller boogie
    να βρεθει παραγωγος που να θελει να το γυρισει ταινια ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! - Σελίδα 3 480860
    και η Μαρια ( ως ανερχομαι συγγραφεας της χρονιας οπως η Μεγιερ)να πρεπει να διαλεξει μεταξυ χιλιαδων ηθοποιων να βρει την Νοελια
    Ανατριχιλαααααα!!!!!!! ( με την καλη εννοια ) ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! - Σελίδα 3 868134 ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! - Σελίδα 3 868134 ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! - Σελίδα 3 868134

Ο καλλιτέχνης είχε κάνει εξαιρετική δουλειά, απΆ όποια γωνία και αν κοιτούσες τον πίνακα σου δημιουργούσε την αίσθηση ότι η χλωμή πριγκίπισσα σε κοιτούσε κατάματα.
    Μα καλα....?????? ο πινακας της Τζοκοντας.... ε! Μονα Λιζα εννοω ειναι????? ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! - Σελίδα 3 403120

Μαρια μου ολοψυχα καλη εμπνευση να εχεις και κατι τελευταιο .....οταν θα κανεις το καστινγκ για τον Φιλιπ και με το καλο τον εβρεις ,παρε με μαζι σου ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! - Σελίδα 3 551700 ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! - Σελίδα 3 551700 ..... δεν θα ενοχλω , σε μια γωνια θα ειμαι και απλος θα θαυμαζω!!!!!!!!! lol! lol! lol!

http://dimitrat26@hotmail.com
    EliRose
    The Volturi
    EliRose

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!!   ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠεμ 15 Μαρ 2012 - 22:39

η bloody εχει δικιο!! lol!

Για την ταινια να παρεις τον Ρομπ να κανει τον Φιλιπ και να επιμενεις τα γυρισματα να γινουν στην Ελλαδα!! giggle giggle
    bloody swan
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    bloody swan

Θηλυκό Ταύρος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!!   ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠεμ 15 Μαρ 2012 - 22:41

καλεεεε!!!!!!!!! ο Φιλιπ απο τα χαρακτηριστικα που μας εδωσε η Μαρια δεν φερνει στον Ρομπερτ
    EliRose
    The Volturi
    EliRose

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!!   ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠεμ 15 Μαρ 2012 - 22:43

λεπτομεριες!!!τις περουκες και τους φακους επαφης τι τους εχουμε;; lol!
    WhiteQueen
    Edward's Queen
    WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!!   ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠεμ 15 Μαρ 2012 - 22:45

Πραγματικά πρόκειται για μία πρόκληση!

Όταν στην αρχή είχα αυτή την ιδέα (δεν σας κρύβω ότι στα πολύ αρχικά στάδια ήταν μία ιδέα για φανφικ) ήταν κάτι πολύ απλό μέσα στο μυαλό μου. Σταδιακά ενώ άρχισα να το σκέφτομαι καλύτερα αποφάσισα να το κάνω βιβλίο δικό μου, με δικούς μου χαρακτήρες και δικό μου - φανταστικό κόσμο μιας και έχει σε φανταστικά πλάσματα κ.τ.λ. (Ενημερωτικά η ιδέα αυτή μου καρφώθηκε πριν 1 μιση χρόνο περίπου!)

Μετά πάλι καθώς το δούλευα και το σκεφτόμουν δεν μπορούσα κι εγώ να διακρίνω τις διαστάσεις που θα έπαιρνε. Είναι μαγευτικό το να πρέπει να βρεις μόνος σου τους χαρακτήρες (και μιλάμε για πολλούς χαρακτήρες!) να τους ονομάσεις, να φανταστείς πως θα είναι εμφανισιακά, να σκεφτείς τοποθεσίες, καθώς επίσης να πλάσεις κοινωνίες. Είναι η πρώτη φορά που το κάνω και ναι μεν είναι δύσκολο αλλά όσο προχωράω τόσο περισσότερο μου αρέσει. Wink

Το όνομα Νοέλια ήταν το πρώτο που βρήκα, μου είχε καρφωθεί τόσο έντονα στο μυαλό και μου άρεσε πάρα πολύ, άλλωστε έχει και κάποιο νόημα. Μετά θυμάμαι έψαχνα όνομα για τον Φιλίπ, είχαν πέσει ορισμένες προτάσεις στο τραπέζι και από μία κουβέντα που έκανα με κάτι φίλες μου πρότειναν το Φιλίπ και αμέσως μου άρεσε και το κράτησα.

Για τους υπόλοιπους έναν, έναν άρχισα να βρίσκω ονόματα και να κάνω τρελή αναζήτηση στο ίντερνετ όπως και για τα επίθετα γιατί δεν είναι εύκολη υπόθεση. Θυμάμαι μου είχε στείλει η Bella Marie διάφορες 'λίστες' με ονόματα και επίθετα και έχω πάρει αρκετά από εκεί καθώς και από άλλες που βρήκα στη συνέχεια ψάχνοντας.

Τα πλάσματα του νερού, είχα μέσα στο μυαλό μου εγώ τη δική μου θεωρία για το πως θέλω να είναι και άρχισα να ψάχνω για κάτι που θα ταίριαζε από παραδόσεις σε αυτό. Πιο κοντά ήταν τα selkies και γι' αυτό το επέλεξα.

Από εκεί και πέρα τι άλλο να πω, καθώς προχωράω μου δημιουργούνται απορίες σε σχέση με κάποια πράγματα, αν χρειαστώ κάτι ψάχνω για να μπορέσω να δικαιολογήσω καταστάσεις και περιγραφές ή άλλες φορές πάλι στοιχειοθετώ εγώ η ίδια τις έννοιες μιας και πρόκειται για φανταστική ιστορία σε φανταστικό κόσμο. ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! - Σελίδα 3 691775

Επίσης είναι πραγματικά υπέροχο πως 'δένει' η πλοκή σταδιακά, πως έρχονται και 'κουμπώνουν' κομμάτια λες και πρόκειται για κάποιο παζλ. Ειλικρινά είναι η πιο ορθή έννοια που μπορώ να δώσω.

Έχω δει ότι κυκλοφορεί σε ταινία εποχής - μεσαίωνα και έχω επίσης διαβάσει fanfic αυτού του τύπου για να πιάσω την ατμόσφαιρα, τη συμπεριφορά, τα ρούχα, τους αυλικούς, τους ακόλουθους, τους βασιλιάδες, τα πάντα!

Επί τη ευκαιρία bloody, μου είχε στείλει η April μία λίστα με καστ! Δεν θυμάμαι ποια είχε βρει για πρωταγωνίστρια, δεν μου ταίριαζε και τόσο εμένα αλλά για Φιλίπ ήθελε τον Χένρι Καβίλ και μιας και είδα τους δύο τελευταίους κύκλους του Tudors πρόσφατα παραδέχομαι ότι μου έκανε και με το παραπάνω! Λίγο το μάτι είναι διαφορετικό αλλά δεν πειράζει, το παραβλέπουμε! lol! Θα ζητήσω από τη Βάσια να μου το ξαναστείλει να το δούμε παρέα αν θέλετε. Wink

Για τη Νοέλια, είχα φτιάξει στο sims medieval έναν χαρακτήρα όπως εγώ τη φανταζόμουν και ήταν πολύ ωραία. ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! - Σελίδα 3 616544 Θα κοιτάξω να δω μήπως κάνω κανένα print screen και σας τη βάλω. Wink

Δεν ξέρω τι άλλο να πω, πιστεύω πάρα πολύ στην ιστορία μου όσο δεν έχω πιστέψει ποτέ σε ότι άλλο κι αν έχω κάνει μέχρι τώρα. Σημασία όμως έχει ότι το ευχαριστιέμαι, το απολαμβάνω, το διασκεδάζω και για εμένα αυτό είναι το πιο σημαντικό απ' όλα!
    EliRose
    The Volturi
    EliRose

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!!   ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠεμ 15 Μαρ 2012 - 22:50

εχεις δικιο Μαρια γιατι στο κατω κατω της γραφης ο συγγραφεας γραφει για τον εαυτο του!!Το αν θα το αγαπησει και το κοινο μετα ειναι αλλο κεφαλαιο!!

Εσυ κανε αυτο που αγαπας και ασε τους αλλους εκδοτικους οικους κτλ να κουρευονται!!!!! ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! - Σελίδα 3 388681 ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! - Σελίδα 3 388681

bloody swan
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    bloody swan

Θηλυκό Ταύρος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!!   ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠεμ 15 Μαρ 2012 - 22:55

Μαρια μου οτι και να μας δωσεις , καλοδεχουμενο με εντονο το αισθημα της "λυσσας"(θελω να δω πώς τον εχεις στο μυαλο σου)

Ελιζα αμα γινει και ερθει ο Ρομπερτ στην Ελλαδα και ποσο μαλλον για να ειναι πρωταγωνιστης στην ταινια "Νοελια '' μου φαινεται θα εχουμε προβλημα lol! lol!
    WhiteQueen
    Edward's Queen
    WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!!   ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠεμ 15 Μαρ 2012 - 22:57

Και που θα το γυρίσουν ρε παιδιά; Όχι τίποτα άλλο αλλά εντελώς ενημερωτικά οι τοποθεσίες θυμίζουν Μεσαιωνική Αγγλία, με κάστρα, πύργους, χωριά, πράσινο κ.τ.λ. Μήπως να το αλλάξω και να το μεταφέρω στην αρχαία Ελλάδα; χα χα χα! lol!
    bloody swan
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    bloody swan

Θηλυκό Ταύρος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!!   ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠεμ 15 Μαρ 2012 - 23:04

μμμμμμμμ.....ασε την Νοελια στην μεσαιωνικη Αγγλια και οταν με το καλο την τελειωσεις θα γραψεις το επομενο που θα διαδραματιζεται στην Αρχαια Ελλαδα και να γραψεις εναν ρολο πρωταγωνιστικο για τον Βρετανο μας, ξερεις εσυ Wink

φανταζομαι Βρετανο με χιτωνα και μου εξαπτει την φαντασια ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! - Σελίδα 3 480860
    WhiteQueen
    Edward's Queen
    WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!!   ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠεμ 15 Μαρ 2012 - 23:06

Ορίστε, θα μου άρεσε πάρα πολύ η Κίρα! Όσο για τον Καβίλ νομίζω ότι δεν υπάρχει κάποιος που να έχει αντίρρηση έτσι; Ας μην ξεχνάμε ότι ήταν και η φαντασίωση της Μέγιερ για Έντουαρντ! Τυχαίο; Δεν νομίζω! ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! - Σελίδα 3 403120

''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! - Σελίδα 3 Keira-10

''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! - Σελίδα 3 Henry_10
    EliRose
    The Volturi
    EliRose

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!!   ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠεμ 15 Μαρ 2012 - 23:13

Εγω θα προτιμουσα την Πορτμαν
    ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! - Σελίδα 3 Film+Review+Your+Highness
    Σπόιλερ:
    WhiteQueen
    Edward's Queen
    WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!!   ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠεμ 15 Μαρ 2012 - 23:15

H Πόρτμαν, είναι λίγο πιο 'σκληρή', δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις, τα χαρακτηριστικά της. Η Κίρα μου κάνει πιο καλά, είναι πιο γλυκιά.
    EliRose
    The Volturi
    EliRose

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!!   ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠεμ 15 Μαρ 2012 - 23:17

και για να μη λετε ο Ρομπ θα εσκιζε στο μεσαιωνικο giggle giggle giggle
    ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! - Σελίδα 3 Normal_622
    WhiteQueen
    Edward's Queen
    WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!!   ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠεμ 15 Μαρ 2012 - 23:19

Σίγουρα θα έσκιζε! Εγώ πάντως και σαν Φιλίπ μία χαρά μπορώ να τον φανταστώ, δεν έχω θέμα! lol! Αλλά να δουλέψει και κανένας άλλος ρε παιδί μου, μην παίρνει αυτός όλους τους ρόλους! χα χα χα! lol!
    EliRose
    The Volturi
    EliRose

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!!   ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠεμ 15 Μαρ 2012 - 23:20

lol! lol! δικιο εχεις αλλα ξερεις για την τιμη των οπλων... giggle giggle
    WhiteQueen
    Edward's Queen
    WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!!   ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠεμ 15 Μαρ 2012 - 23:23

Εντάξει, το ξέρω ότι ο Ρόμπερτ θα θέλει πάρα πολύ να κάνει τον Φιλίπ και επειδή του έχω μία αδυναμία μπορεί να με πείσει τελικά. Θα πρέπει να προσπαθήσει όμως λιγάκι... ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! - Σελίδα 3 403120
    EliRose
    The Volturi
    EliRose

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!!   ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠεμ 15 Μαρ 2012 - 23:25

''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! - Σελίδα 3 403120 ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! - Σελίδα 3 403120 φυσικα θα περασει με τη σειρα του απο οντισιον κοτζαμαν Φιλιπ δεν μπορουμε να τον δωσουμε στον οποιοδηποτε!!

καλε που πηγε η φωτο του Ρομπ απο το ποστ μου;;

''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!!
    Επιστροφή στην κορυφή 
    Σελίδα 3 από 17Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4 ... 10 ... 17  Επόμενο
     Παρόμοια θέματα
    -

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
    Bella And Edward :: Midnight Inspirations :: WhiteQueen's Desk-
    Μετάβαση σε: