| ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! | |
|
+25robert\'s girl dark violet mariettoula1996 Teodan kati Emy+Robert vikaki21 valia 32 panagiota Fay1765 BELLA MARIE scarlet rose despina aek April marina xrysanthi Dalia bloody swan ed<3 EliRose twilightFOREVER WhiteQueen evi AspaKorth ΕΡΗ 29 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Παρ 15 Ιουν 2012 - 18:53 | |
| Πόσο πολύ χαίρομαι γι αυτό το βιβλίο Μαρία! Ακόμη περισσότερο χαίρομαι που θα έρθεις και φέτος στη Θεσσαλονίκη! Σου εύχομαι λοιπόν τα καλύτερα!!! Είμαι σίγουρη ότι το βιβλίο θα σκίσει και θα μας χαρίσεις για ακόμη μία φορά ένα απίστευτο δημιούργημα! Το εξώφυλλο είναι υπέροχο και η περίληψη μου κέντρισε αμέσως την προσοχή!!! Ανυπομονώ αύριο να το κρατήσω στα χέρια μου!! Συγχαρητήρια και καλή επιτυχία!!! Ανυπομονώ και για νέα σχετικά με το "Σιωπή στο σκοτάδι". | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Παρ 15 Ιουν 2012 - 22:30 | |
| Σας ευχαριστώ όλους, πολύ πολύ πολύ! Και μην ξεχνάτε, όσοι μπορείτε θα σας περιμένω αύριο στις 8.00! Και για όλους εσάς που δεν θα τα καταφέρετε, ξέρω ότι θα με σκέφτεστε και θα εύχεστε τα καλύτερα! | |
|
| |
panagiota Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 15885 Registration date : 19/05/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Σαβ 16 Ιουν 2012 - 0:57 | |
| Πράγματι σου ευχόμαστε τα καλύτερα! Να έχεις ΤΕΤΡΑΣΤΙΑ επιτυχία, να σκίσεις και φυσικά...να τα περάσεις καλά! Ζηλεύω που δεν θα παραβρεθώ... | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Κυρ 17 Ιουν 2012 - 22:20 | |
| Καλησπέρα σε όλους! Μόλις γύρισα από Θεσσαλονίκη! Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλα τα παιδιά που ήρθαν στην έκθεση, χάρηκα τόσο πολύ που σας είδα από κοντά! Διάβασα αυτά που γράφει ο Κωνσνταντίνος στο τόπικ *ποιο βιβλίο διαβάζετε αυτό τον καιρό* και πραγματικά συγκινήθηκα. Σύντομα θα σας ενημερώσω με ποιους τρόπους μπορείτε να παραγγείλετε το βιβλίο διαδικτυκά. Επίσης, για όσους είστε ή θα είστε στη Θεσσαλονίκη μέχρι και τις 24 του μήνα που διαρκεί η έκθεση μπορείτε να περάσετε από εκεί και να το πάρετε. Θα ανοίξουμε ένα spoiler thtread για όσους έχετε αποκτήσει ήδη το βιβλίο και έχετε ξεκινήσει να το διαβάζετε και θέλετε να μιλάμε γι' αυτό. Πραγματικά ανυπομονώ να πιάσουμε κουβέντα και να μιλήσουμε για όλα. Ήταν μία πολύ όμορφη εμπειρία όπως και πέρυσι και για άλλη μία φορά σας ευχαριστώ! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Δευ 18 Ιουν 2012 - 0:29 | |
| Χαιρομαι για σενα Μαρακι....και περιμενουμε με αγωνια...αντε γτ δεν κρατιεμαι.... | |
|
| |
kati Midnight Sun Vampire
Τόπος : Everywhere & nowhere... Αριθμός μηνυμάτων : 11602 Registration date : 23/05/2011
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Δευ 18 Ιουν 2012 - 9:14 | |
| Καλά πόσες ημέρες λείπω από το φόρουμ κι έχασα ότι θα γίνει η παρουσίαση το Σάββατο;!
Όπως και να ΄χει Μαρία μου καλή επιτυχία και με αυτό το βιβλίο!! Ελπίζω να πήγαν όλα καλά στην έκθεση και ακόμη καλύτερα να πάνε από εδώ και πέρα! | |
|
| |
April Jasper's Queen
Ηλικία : 38 Τόπος : Korea! Αριθμός μηνυμάτων : 3318 Registration date : 16/02/2009
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Δευ 18 Ιουν 2012 - 9:32 | |
| Πραγματικα ειναι λιγο σουρεαλιστικο! Σαν ονειρο! Ευτυχως το βιβλιο της Νοελιας πανω στο κομοδινο μου με διαβεβαιωνει για το αντιθετο!!!! Η εκθεση πηγε καλα και η Θεσσαλονικη ήταν για αλλη μια φορα παραμυθενια!!! Δε ξερω μπορει να φταιει το γεγονος οτι ειχα παρει αγκαλια ενα αντιτυπο του βιβλιου και ξεφυλλιζα όλη την ωρα!!!! Γι' αυτο δεν καθομαστε!!!! Μπαινουμε στο site των εκδοσεων Πηγη και το παραγγελνουμε!!! 'Η το ζηταμε απο τα βιβλιοπωλεια !!!! Καλο διαβασμα σε όλες και σε όλους!!!! Υ.Γ kati η ντουντουκα σου ειχε πολυ πλακα!!! | |
|
| |
Τόπος : Everywhere & nowhere... Αριθμός μηνυμάτων : 11602 Registration date : 23/05/2011
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Δευ 18 Ιουν 2012 - 10:21 | |
| Σίγουρα μπορούμε να παραγγείλουμε το βιβλίο από κάθε βιβλιοπωλείο; Ωραία! Πρέπει να μπω και στο μπλογκ της Μαρίας σε κάποια φάση γιατί όπως και στο άλλο βιβλίο δεν έχω ιδέα για τί πράγμα θα μιλάει το βιβλίο Απάντηση σε ΥΓ: | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Δευ 18 Ιουν 2012 - 12:11 | |
| Παω να το παραγγειλω.... | |
|
| |
Teodan Midnight Sun Vampire
Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4153 Registration date : 25/05/2011
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Δευ 18 Ιουν 2012 - 13:44 | |
| Έχω μια απορία που ήθελα να κάνω και για αυτό θα τη βάλω σε σπόιλερ (έψαξα μήπως είχε δημιουργηθεί ένα spoiler thread αλλά δεν βρήκα τίποτα) - Σπόιλερ:
Η Στέφενι στο βιβλίο ονομάστηκε από τη γνωστή(τη Μέγιερ);
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Δευ 18 Ιουν 2012 - 14:39 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Δευ 18 Ιουν 2012 - 14:46 | |
| Δε ξέρω πώς είναι από κοντά αλλά από τη φωτογραφία το εξώφυλλο είναι πάρα πολύ ωραίο! Το σημείωμα-περιγραφή της ιστορίας που πραγματεύεται αυτή η ιστορία μου εξάπτει την περιέργεια και ελπίζω να έχει χάπι έντινγκ το λέω από τώρα! | |
|
| |
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Δευ 18 Ιουν 2012 - 22:50 | |
| Μπορούμε να πάμε και σε κάποιο βιβλιοπωλείο και να το ζητήσουμε να μας το φέρουν; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Τρι 19 Ιουν 2012 - 1:15 | |
| Ο πιο απλός τρόπος είναι με το λινκ που έδωσα παραπάνω. Τώρα αν σε εξυπηρετεί καλύτερα το βιβλιοπωλείο μπορείς να πας και να το ζητήσεις αναφέροντας τον τίτλο, τον συγγραφέα και τις εκδόσεις. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Τρι 19 Ιουν 2012 - 19:16 | |
| Καλησπέρα σε όλους! Σας παραθέτω πάλι το λινκ για όσους θέλετε να κάνετε παραγγελία του βιβλίου από το Internet, προστέθηκαν νέοι τρόποι πληρωμής. http://www.pigi.gr/archives/120Επίσης, θα ανοίξω απόψε ένα thread για να συζητάμε το βιβλίο με όσους το έχετε ήδη αποκτήσει και έχετε ξεκινήσει την ανάγνωση, πραγματικά ανυπομονώ! Φυσικά τα ποστ θα είναι σε spoiler γιατί είστε πολλοί αυτοί που ακόμα δεν το έχετε αποκτήσει. | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Τρι 19 Ιουν 2012 - 19:27 | |
| Το παρηγκειλα χθες και πραγματικα ελπιζω να μην αργησει.... | |
|
| |
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Τρι 19 Ιουν 2012 - 21:52 | |
| Δεν έχω παραγγείλει ποτέ από Ιντέρνετ, είναι ασφαλές, εγγυημένο? Θέλω να πω να μην φοβάμαι μήπως δώσω μια ολόκληρη περιουσία? Ανυπομονώ να το πάρω στα χέρια μου, αν δεν τα καταφέρω μέσω Ιντερνετ θα καταφύγω στο βιβλιοπωλείο | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Τετ 20 Ιουν 2012 - 1:21 | |
| Μια χαρα ασφαλες ειναι...παραγγελνω σχεδον αποκλειστικα απο το ιντερνετ τα τελευταια 3 χρονια... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Τετ 20 Ιουν 2012 - 18:30 | |
| Είναι απόλυτα ασφαλές. Τώρα για τα χρήματα, το βιβλίο κοστίζει 20 ευρώ και επιπλέον 3 ευρώ για τα έξοδα αποστολής αν θα παραγγείλεις με κάρτα ή paypal. Στην αντικαταβολή ενδέχεται να σου κοστίσει κάτι παραπάνω, μπορείς να στείλεις mail και να ρωτήσεις ακριβώς πόσο. | |
|
| |
scarlet rose The Volturi Princess
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 3603 Registration date : 16/01/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Τετ 20 Ιουν 2012 - 21:23 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Τετ 20 Ιουν 2012 - 21:45 | |
| Πάλι τελευταία θα το διαβάσω; Θα το παραγγείλω αύριο οπότε θα το έχω από βδομάδα στα χέρια μου γι αυτό.... κρατειθείτε λίγες μέρες ακόμη στα σχόλιά σας για τον Φιλιπ! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Τετ 20 Ιουν 2012 - 22:02 | |
| Πιστεύω ότι θα κρατηθούμε! Άλλωστε οι περισσότεροι δεν το έχουν πάρει ακόμα, μην κοιτάς τις προνομιούχες που ακολούθησαν στη Θεσσαλονίκη! Θα σας περιμένω όλους στο αντίστοιχο thread! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Τετ 20 Ιουν 2012 - 22:04 | |
| Οπωσδήποτε! Γίνεται να το αφήσουμε ασχολίαστο; Δεν έχω διαβάσει ούτε την περίληψη που υπάρχει στο βιβλίο! Κρατήθηκα μέχρι τέλους για να έχω τη μέγιστη απόλαυση! Καλές πωλήσεις εύχομαι Μαίρη μου! | |
|
| |
Teodan Midnight Sun Vampire
Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4153 Registration date : 25/05/2011
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Τετ 20 Ιουν 2012 - 22:06 | |
| - panagiota έγραψε:
- Πάλι τελευταία θα το διαβάσω;
Τελευταία και καλύτερη (Μη ξεχνάμε και τον προνομιούχο που μέχρι να το πάρεις θα το έχει διαβάσει ) | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Τετ 20 Ιουν 2012 - 22:09 | |
| | |
|
| |
| ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! | |
|