| ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! | |
|
+25robert\'s girl dark violet mariettoula1996 Teodan kati Emy+Robert vikaki21 valia 32 panagiota Fay1765 BELLA MARIE scarlet rose despina aek April marina xrysanthi Dalia bloody swan ed<3 EliRose twilightFOREVER WhiteQueen evi AspaKorth ΕΡΗ 29 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Πεμ 28 Ιουν 2012 - 22:04 | |
| Ευχάριστα νέα κι η χαρά μου δεν περιγράφεται !!! Ήθελα να το πω!!! με πήραν τηλ. σήμερα απ'τον εκδοτικό οίκο και μου παν πως σε 2-3 μέρες το βιβλίο θα το χω στα χέρια μου !!! Αααααχχχχχ ανυπομονώωωωωωωωωωω | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Πεμ 28 Ιουν 2012 - 22:10 | |
| Είδες τι εύκολο που ήταν τελικά! Μην ανησυχείς, θα στο στείλουν άμεσα τα παιδιά, όπως είδα και η Εύη το πήρε γρήγορα και με μία άλλη φίλη που μίλαγα σήμερα από τη Χίο παρέλαβε σήμερα! | |
|
| |
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Πεμ 28 Ιουν 2012 - 22:38 | |
| Μαράκι μου απλώς βρέθηκα προ εκπλήξεως...δεν περίμενα να το φέρουν τόσο γρήγορα μου παν πως σε 2-3 μέρες θα το φέρουν στο σπίτι μου !!! Ανυπομονώ να το ανοίξω να αρχίσω να το διαβάζω και να κάνω τα σχόλια μου!!! | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Πεμ 28 Ιουν 2012 - 22:40 | |
| Ναι, βρε με αντικαταβολή δεν χρειάζεται περισσότερες μέρες. Εγώ που έστελνα και με ΕΛΤΑ στο εσωτερικό θέλει το πολύ 3 εργάσιμες ημέρες. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Κυρ 1 Ιουλ 2012 - 15:14 | |
| - scarlet rose έγραψε:
- Tι το θελα να το ξεκινήσω...... καταστράφηκα!!!!!
Αλλαξα εξωφυλλο στο Fb ...αλλαξα υπογραφη στο φορουμ....(ποιος??? ΕΓΩ που δεν αλλαζω ποτε και που βαζω ΠΑΝΤΑ ασπρομαυρη)...καθομαι και διαβαζω περιπου 3 ωρες ασταματητα ...ΕΓΩ που τους τελευταιους μήνες γυρναω απο την δουλεια κοτοπουλο και βαριεμαι να διαβασω ακομα και τους υποτιτλους στις ταινιες .....και οχι τιποτε αλλο αλλα με πηραν και τα ζουμια σε ενα σημειο που εχω να κλαψω σε βιβλιο απο τοτε που διαβασα το VAMPIRE ACADEMY το 3.
Ο Φιλίπ ετοιμαζεται να εκθρονίσει την καψούρα μου τον Τζεις και αυτο δεν είναι κατι που συμβαινει καθε μερα!!!
πόσο θα συμφωνήσω και να πω κι εγώ ότι ΚΑΤΑΣΤΡ¶ΦΗΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!! ασχετο και πριν συνεχίσω...πως μπορώ να βάλω μια ανάλογη υπογραφούλα? πρέπει να ψάξω για εικόνες της Νοέλιας στον γούγλη??? και επανέρχομαι... ΤΙ ΜΟΥ ΜΕΛΕ ΝΑ Π¶ΘΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ??? ΕΓΏ???? που έχω να ερωτευτώ λογοτεχνικό χαρακτήρα απ'την εποχή που διαβαζα την τριλογία του Φιλιπ Πούλμαν κι είχα πλάνταξει με τον Γουιλ... κι εκεί Φιλιπ??? Παναγία μου κι εμένα με μένα με κηνυγάει... Ποιος εγώ ????? που κυκλοφορώ μέσα στο σπίτι αγκαλιά με ένα βιβλίο!!!! όποιος μου το πάρει θα τον σκοτώσωωωωωω!!!!!! εγώ???? που βγαίνω έξω σκέφτομαι τον αξιωματικό, πέφτω να κοιμηθώ σκέφτομαι τον αξιωμτικό, προσπαθώ να φάω κοιτάω το πιάτο σκέφτομαι τον αξιωματικό !!! ΔΕΝ ΕΊΜΑΙ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Κυρ 1 Ιουλ 2012 - 20:47 | |
| Λοιπόν... έχω λιώσει στην κυριολεξία όμως με την υπογραφή και το avatar σου! Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο άλλο τόπικ! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Κυρ 1 Ιουλ 2012 - 22:19 | |
| Εμ ...ευχαριστώ Μαράκι ... και εγώ σε περιμένω στο άλλο τόπικ όποτε μπορείς μην μου ανησυχείς Εγώ έχω λιώσει με τον αξιωματικό σου ...τι θα κάνω η καψερήηηη... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Κυρ 1 Ιουλ 2012 - 22:24 | |
| Έλιωσες ε; Εγώ να δεις τι έχω πάθει μαζί του! Δεν περιγράφεται με λόγια ο έρωτας μου για το δημιούργημα της φαντασίας μου! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Κυρ 1 Ιουλ 2012 - 22:32 | |
| | |
|
| |
robert\'s girl Eclipse Bitten
Αριθμός μηνυμάτων : 400 Registration date : 24/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Κυρ 15 Ιουλ 2012 - 18:38 | |
| Μαρία μου,καταρχάς συγχαριτήρια και σου εύχομαι ό,τι καλύτερο με τη Νοέλια Ήθελα να σε ρωτήσω το βιβλίο μπορώ να το προμηθευτώ από κάποιο κατάστημα ή μόνο από την ιστοσελίδα που μας είχες δώσει;;; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Κυρ 15 Ιουλ 2012 - 20:59 | |
| Το βιβλίο προς το παρόν μπορείτε να το πάρετε κατευθείαν από τις εκδόσεις Πηγή. www.pigi.gr Θα κυκλοφορήσει στα βιβλιοπωλεία τον Σεπτέμβριο. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Δευ 16 Ιουλ 2012 - 1:52 | |
| Το ίδιο ισχύει και με την 'Σιωπή στο Σκοτάδι' Μαρία μου? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Δευ 16 Ιουλ 2012 - 9:07 | |
| Ναι, το ίδιο ισχύει και για τη Σιωπή! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Πεμ 19 Ιουλ 2012 - 9:43 | |
| | |
|
| |
Rosemarie Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Ηράκλειο Αριθμός μηνυμάτων : 1164 Registration date : 27/07/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Τρι 24 Ιουλ 2012 - 23:48 | |
| - WhiteQueen έγραψε:
- Θα κυκλοφορήσει στα βιβλιοπωλεία τον Σεπτέμβριο.
Aχ αυτή την απορία είχα και ετοιμαζόμουν να σε ρωτήσω. Ανυπομονώ! | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Τετ 25 Ιουλ 2012 - 8:54 | |
| Παντως δεν χρειαζεται να περιμενετε αν ανυπομονείτε να το παρετε,δεν ειναι δυσκολο να κανετε και την παραγγελια μεσα απο το site τους www.pigi.grΥπαρχει και η μεθοδος της αντικαταβολης οποτε δεν μπλεκόσαστε με καρτες κτλ αν δεν το θελετε.Εμενα με εχουν βολεψει πολυ οι παραγγελιες μεσα απο το ιντερνετ δεν χρειαζεται να περιμενεις καθολου. | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Ηράκλειο Αριθμός μηνυμάτων : 1164 Registration date : 27/07/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Δευ 17 Σεπ 2012 - 23:06 | |
| Ξέρουμε την ακριβή ημερομηνία που θα βγει στα βιβλιοπωλεία? | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Τρι 18 Σεπ 2012 - 12:51 | |
| Νομιζω πως μεχρι το τελος του μηνα αρχες του επομενου.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Τρι 18 Σεπ 2012 - 18:36 | |
| Είναι θέμα ημερών! Μέχρι το τέλος του μήνα το αργότερο, μόλις έχω σίγουρη ημερομηνία θα σας ενημερώσω! | |
|
| |
panagiota Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 15885 Registration date : 19/05/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Τετ 19 Σεπ 2012 - 20:30 | |
| ¶ντε Μαίρη! Το περιμένω πώς και πώς! Ο βιβλιοπώλης όλο από βδομάδα μου λέει... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Τετ 19 Σεπ 2012 - 20:42 | |
| Παναγιώτα μου για να μην ταλαιπωρήσε, μόλις είναι όλα ΟΚ θα σου πω εγώ για να το παραγγείλεις. Αυτές τις μέρες κάνουμε ανατύπωση. | |
|
| |
| |
| |
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Τετ 19 Σεπ 2012 - 21:15 | |
| - WhiteQueen έγραψε:
- Παναγιώτα μου για να μην ταλαιπωρήσε, μόλις είναι όλα ΟΚ θα σου πω εγώ για να το παραγγείλεις. Αυτές τις μέρες κάνουμε ανατύπωση.
Κάθε εβδομάδα ο βιβλιοπώλης που είναι φίλος τηλεφωνεί στην Πηγή και έχει παραγγείλει αντίτυπο και για τη Δημοτική βιβλιοθήκη Κοζάνης! η οποία ζήτησε μερικά βιβλία για ανανέωση. Η Πηγή λέει ότι έχει εξαντληθεί . Θα το είχα παραγγείλει ιντερνετικά αλλά δεν θέλω να τον προσβάλω εφόσον έχει κάνει τόσο κόπο...ντρέπομαι να ακυρώσω την παραγγελία μου γιατί σε όλα τα άλλα βιβλία που έχω ζητήσει με εξυπηρετεί. Τόσο καιρό κάνω υπομονή, ας κάνω λίγες μέρες ακόμη! Και καλύτερα γιατί είμαι τόσο αγχωμένη για τη δουλειά που το μυαλό μου υπολειτουργεί για όλα τα άλλα. | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Τετ 19 Σεπ 2012 - 21:21 | |
| Θα το ευχαριστηθεις δεοντως οταν το παρεις στα χερια σου φιλη...believe me... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! Τετ 19 Σεπ 2012 - 21:22 | |
| Το ξέρω φιλεναδα! | |
|
| |
| ''Νοέλια'' Ένα Επικό Παραμύθι!! | |
|