Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
xrysanthi's Blog - Σελίδα 27 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
xrysanthi's Blog - Σελίδα 27 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
xrysanthi's Blog - Σελίδα 27 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
xrysanthi's Blog - Σελίδα 27 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
xrysanthi's Blog - Σελίδα 27 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
xrysanthi's Blog - Σελίδα 27 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
xrysanthi's Blog - Σελίδα 27 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
xrysanthi's Blog - Σελίδα 27 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
xrysanthi's Blog - Σελίδα 27 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
xrysanthi's Blog - Σελίδα 27 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
Quote of the Week
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
Bella & Edward Playlist
Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

xrysanthi's Blog

Πήγαινε κάτω 
+28
bloody swan
panagiota
damianos
Zafrina
stapet
vag120
maria_likofos
despina aek
hlhtwilightmania
Stella Sunlight
i love edward 2
nansypap
ev@ki92
happiness
ed<3
RafaelaVolturi
AspaKorth
mariettoula1996
_gwgw_
EliRose
Dalia
ev@ki
pitsiriki
ROBELINA
kati
T-NM-E-BD
xrysanthi
nantia01
32 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 5931
Registration date : 30/06/2010

Forks Student Profile
Team: Edward - Bella Edward - Bella
Special ability Special ability: Mind Reading

xrysanthi's Blog - Σελίδα 27 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 27 I_icon_minitimeΚυρ 19 Αυγ 2012 - 12:28

καλως ηρθες χρυσανθη μου ανυπομονουμε για την συνεχεια!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 8719
Registration date : 08/11/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Creating Illusions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 27 I_icon_minitimeΚυρ 19 Αυγ 2012 - 12:33

καλός σας βρήκα καρδιά μου... θα το έχετε σύντομα Wink xrysanthi's Blog - Σελίδα 27 465227
http://xrysanthi-fanfictions.blogspot.com/p/blog-page_10.html
_gwgw_
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
_gwgw_

Θηλυκό Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 1533
Registration date : 05/02/2012

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 27 I_icon_minitimeΚυρ 26 Αυγ 2012 - 12:59

Καλώς ήρθες Χρυσάνθη μου!!!!!!!!

Το κεφάλαιο 10 ήταν καταπληκτικό.Τι γλυκιά η Νες που επέλεξε τον Έντουαρντ για νονό της!!!!!!

Περιμένω τη συνέχεια!!!!!! Smile

Μπράβο σου Χρυσάνθη μου xrysanthi's Blog - Σελίδα 27 201917 xrysanthi's Blog - Σελίδα 27 201917 xrysanthi's Blog - Σελίδα 27 201917

Και ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Ελίνα που μας ανέβαζε τα κεφάλαια όσο έλειπες xrysanthi's Blog - Σελίδα 27 691711
Dalia
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Dalia

Θηλυκό Δίδυμος
Τόπος : Avengers Tower
Αριθμός μηνυμάτων : 8228
Registration date : 01/11/2011

Forks Student Profile
Team: Denalis Denalis
Special ability Special ability: Controling the Elements

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 27 I_icon_minitimeΚυρ 26 Αυγ 2012 - 17:04

Χρυσάνθη μου καλοσώρισες !!! Τα έχω διαβάσει όλα και τα 5 κεφ. αν δεν κάνω λάθος απ'την στιγμή που γύρισα αλλά είναι λίγο δύσκολο να τα σχολιάσω ξεχωριστά μιας και αυτές τις μέρες τρέχω και δεν φτάνω με τα γεννητούρια !!!
Το τελευταίο κεφ. πάρα πολύ ωραίο και γλυκό, με συγκίνησε και με άγγιξε πραγματικά !
Κάποια στιγμή φοβήθηκα μήπως ο Εντ αοτυπώθηκε για δεύτερη φορά αλλά φαίνεται πως η μικρή Νες είχε άλλα σχέδια για εκείνον!!! Κι η περιγραφή του νησιού όπου μένουν οι Βερμουδιανοί είναι τόσο μαγευτική !!! Λυπήθηκα που τα δυο αδέλφια έχασαν την μητέρα τους με αυτόν τον τρόπο αλλά δυστυχώς υπάρχουν και οι απώλιες και πρέπει να γίνονται κι οι θυσίες. Μήπως η Ρεμπέκα και ο Εμετ να τα φτιάξουν?! Παρ'όλο που μουσπάνε τα νεύρα κι οι δυο κι όμως δείχνουν να ταιριάζουν lol! Χρυσάνθη μου σε δυο σειρές μου τον έχεις βάλει μόνο να ανοίγει το στοματάκι του το γλυκό και να μιλάει καθώς και να κάνει και κάποιες κινήσεις παρ'όλα αυτά ο Κλαους (αν και κάπως αδιάφορος με την όλη κατάσταση) δείχνει συναιτός, σοβαρός και κυρίως συνεργάσιμος γι'αυτό σε παρακαλώ ...θέλω το καλύτερο για εκείνον στο στόρυ σου έτσι ?! xrysanthi's Blog - Σελίδα 27 616544
Παρά πολύ ωραίο , περίμένω συνέχεια και κυρίως ανυπομονώ για το καινούργιο στόρυ σου! xrysanthi's Blog - Σελίδα 27 868134

Σπόιλερ:
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 27 I_icon_minitimeΔευ 27 Αυγ 2012 - 20:14

Soulmates Μ2 "11. Προτάσεις και Προδοσίες "
http://xrysanthi-fanfictions.blogspot.gr/2012/08/soulmates-2-11.html

_gwgw_
Κυρ Aug 26, 2012 12:59 pm
Καλώς ήρθες Χρυσάνθη μου!!!!!!!!
Το κεφάλαιο 10 ήταν καταπληκτικό.Τι γλυκιά η Νες που επέλεξε τον Έντουαρντ για νονό της!!!!!!
Περιμένω τη συνέχεια!!!!!! Smile
Μπράβο σου Χρυσάνθη μου

καλός σας βρήκα Γουγουλίνι μου γλυκό huggie
χαίρομαι που σου άρεσε η συνέχεια και σε ευχαριστώ τόσο πολύ για τα καλά σου λόγια

Dalia
Κυρ Aug 26, 2012 5:04 pm
Χρυσάνθη μου καλοσώρισες !!! Τα έχω διαβάσει όλα και τα 5 κεφ. αν δεν κάνω λάθος απ'την στιγμή που γύρισα αλλά είναι λίγο δύσκολο να τα σχολιάσω ξεχωριστά μιας και αυτές τις μέρες τρέχω και δεν φτάνω με τα γεννητούρια !!!

ποια γεννητούρια;;;; να σου ζήσει καρδιά μου huggie huggie huggie huggie

Το τελευταίο κεφ. πάρα πολύ ωραίο και γλυκό, με συγκίνησε και με άγγιξε πραγματικά !
Κάποια στιγμή φοβήθηκα μήπως ο Εντ αοτυπώθηκε για δεύτερη φορά αλλά φαίνεται πως η μικρή Νες είχε άλλα σχέδια για εκείνον!!! Κι η περιγραφή του νησιού όπου μένουν οι Βερμουδιανοί είναι τόσο μαγευτική !!! Λυπήθηκα που τα δυο αδέλφια έχασαν την μητέρα τους με αυτόν τον τρόπο αλλά δυστυχώς υπάρχουν και οι απώλιες και πρέπει να γίνονται κι οι θυσίες. Μήπως η Ρεμπέκα και ο Εμετ να τα φτιάξουν?! Παρ'όλο που μουσπάνε τα νεύρα κι οι δυο κι όμως δείχνουν να ταιριάζουν lol!

χαίρομαι που σου άρεσε τόσο καρδιά μου huggie huggie huggie
όχι αυτό δεν γίνεται... έχει αποτυπωθεί στην ΜΠ τέλος Wink Wink Wink Wink
πραγματικά ήταν σαν να το έβλεπα μπροστά μου ελπίζω οι περιγραφές να ήταν το ίδιο ζωντανές όπως στο μυαλό μου
όπως το λες καρδιά μου, υπάρχουν και απώλιες Sad Sad Sad
Μήπως;;; λέω εγώ τώρα, μήπως;;; μα τόσο ίδιοι πια giggle giggle giggle giggle και δεν έχεις καθόλου άδικο Wink Wink Wink Wink

Χρυσάνθη μου σε δυο σειρές μου τον έχεις βάλει μόνο να ανοίγει το στοματάκι του το γλυκό και να μιλάει καθώς και να κάνει και κάποιες κινήσεις παρ'όλα αυτά ο Κλαους (αν και κάπως αδιάφορος με την όλη κατάσταση) δείχνει συναιτός, σοβαρός και κυρίως συνεργάσιμος γι'αυτό σε παρακαλώ ...θέλω το καλύτερο για εκείνον στο στόρυ σου έτσι ?!
θα κάνω ότι μπορώ καρδιά μου δεν μπορώ να προδώσω από τώρα την συνέχεια Wink

Παρά πολύ ωραίο , περίμένω συνέχεια και κυρίως ανυπομονώ για το καινούργιο στόρυ σου!
σε ευχαριστώ καρδιά μου για τα καλά σου λόγια
η συνέχεια μόλις μπήκε όσο για το καινούργιο στόρι όπως σου είπα και στο πμ θα περιμένουμε να δούμε λίγο την εξέλιξη του και μετά θα αποφασήσω τι κατεύθυνση θα πάρει Wink
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 27 I_icon_minitimeΠαρ 31 Αυγ 2012 - 11:17

Soulmates Μ2 "12. Ο αποχωρισμός"
http://xrysanthi-fanfictions.blogspot.gr/2012/08/soulmates-2-12.html

ανέβασα και το τελευταίο κεφάλαιο που είχα γράψει
από εδώ και πέρα το χάος στην κυριολεξία γιατί

όπως είχα ανακοινώσει και πριν φύγω για διακοπές, είχα μια πολύ καλή σκέψη για ένα βιβλίο και άλλη μια για φανφικ... δεν πήγε τίποτα από τα δύο καλά, δεν ξέρω τον λόγο αλλά η κατάληξη είναι η ίδια από την άλλη όμως είχα μια πολύ δυνατή ιδέα για νέο φανφικ και είπα να το τολμήσω για να κάνω ένα διάλυμα από την πίεση που ένιωθα
μιλάω για το "The games of life" το οποίο και όχι απλά πήγε καλά αλλά ο τρόπος γραφής καθώς και το στόρι το ίδιο είναι τόσο δυνατά που σκέφτηκα να τολμήσω αυτό για βιβλίο οπότε όλα τα υπόλοιπα έμειναν πίσω.

όσο αφορά το μπλοκ μου, δυστυχώς θα παραμείνει για λίγο παγωμένο καθώς δεν έχω τίποτα άλλο να ανεβάσω μέχρι να καταφέρω να μπω σε μια σειρά γιατί κοντεύω να τρελαθώ από όλες αυτές τις ιστορίες που έχουν κάνει κατάληψη στο μυαλό μου και δεν ξέρω πια να πιάσω και πια να αφήσω πια γι αυτό και θέλω να ζητήσω προκαταβολικά συγνώμη για την απουσία μου μέχρι να καταφέρω να τα βάλω όλα σε μια σειρά, αυτό που θέλω από εσάς είναι να μου πείτε αν θέλετε να δείτε συνέχεια από το "Soulmates" ή όταν είμαι σε θέση να ανεβάσω κάποιο άλλο κεφάλαιο θέλετε να είναι από νέα ιστορία ή από αυτή;;;;

φιλάκια πολλά και σίγουρα δεν θα χαθούμε εφόσον θα είμαι εδώ συνέχεια για να τα λέμε kiss

σε αυτό το σημείο θέλω να πω μέσα από την καρδιά μου ένα τεράστιο ευχαριστώ για όλη την υποστήριξη και την αγάπη που μου δείχνετε μέσα από τα υπέροχα σχόλια σας και να ξέρετε ότι εσείς ήσασταν και είσαστε ακόμα η δύναμη που με κάνει να συνεχίζω. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ και σίγουρα δεν θα σας αφήσω έτσι απλά ζητώ την επιείκεια σας και λίγο χρόνο μέχρι να καταφέρω να ρυθμίσω λίγο το μεγάλο χάος που επικρατεί μέσα στο μυαλό μου. Ιδέες έχω πολλές χρόνο όμως μηδέν.

xrysanthi's Blog - Σελίδα 27 620541 xrysanthi's Blog - Σελίδα 27 691711 xrysanthi's Blog - Σελίδα 27 620541
stapet
Twilight Human
Twilight Human

¶ντρας Αριθμός μηνυμάτων : 20
Registration date : 19/05/2012

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 27 I_icon_minitimeΠαρ 31 Αυγ 2012 - 12:39

συνεχισε να γραφεις απο το Soulmates ειναι φοβερη ιστορια
EliRose
The Volturi
EliRose

Θηλυκό Ζυγός
Τόπος : Magnolia
Αριθμός μηνυμάτων : 26698
Registration date : 20/11/2011

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 27 I_icon_minitimeΠαρ 31 Αυγ 2012 - 12:45

We love you Xrysanthi!!!!! xrysanthi's Blog - Σελίδα 27 620541
http://www.goodreads.com/user/show/6455097-l-na
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 27 I_icon_minitimeΠαρ 31 Αυγ 2012 - 14:20

σας ευχαριστώ για την κατανόηση και την υποστήριξη σας

stapet δεν έχει πολύ ακόμα για να τελειώσει οπότε δεν θα το άφηνα έτσι ούτως ή αλλιώς απλά έλεγα μήπως το βαρεθήκατε και θέλετε να γράψω κάτι άλλο στις στιγμές αναλαμπής που θα έχω όσο γράφω το "The games of life" όπου δεν θα ανέβει και θα αργήσετε για να το διαβάσετε
EliRose
The Volturi
EliRose

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 27 I_icon_minitimeΠαρ 31 Αυγ 2012 - 14:24

τελικά θα το ανεβασεις;;;
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 27 I_icon_minitimeΠαρ 31 Αυγ 2012 - 15:29

όχι καρδιά μου θα του δώσω μια ευκαιρία Wink
θα βρω κάτι άλλο να ανεβάσω, τόσα έχω στοκ γιατί να πάνε στα αζήτητα τα καημένα και εκείνα κάτι έχουν να πουν απλά δεν τους έχει δοθεί ακόμα η ευκαιρία Wink
EliRose
The Volturi
EliRose

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 27 I_icon_minitimeΠαρ 31 Αυγ 2012 - 15:53

δε θελω να ακουστω σκυλα αλλα ουτε και εγω ηθελα να το ανεβασεις!!το πιστευω παρα πολυ!! xrysanthi's Blog - Σελίδα 27 388681 xrysanthi's Blog - Σελίδα 27 388681
stapet
Twilight Human
Twilight Human

¶ντρας Αριθμός μηνυμάτων : 20
Registration date : 19/05/2012

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 27 I_icon_minitimeΠαρ 31 Αυγ 2012 - 17:04

τοτε η καλυτερη λυση ειναι να αποφασισεις εσυ επειδη εμεις μπορει να σε αναγκασουμε να κανεις κατι που δεν θες πραγματικα και ετσι να μην του αφιερωθεις ολοκληρωτικα
EliRose
The Volturi
EliRose

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 27 I_icon_minitimeΠαρ 31 Αυγ 2012 - 17:16

δε νομιζω οτι υπαρχει κανεις που να μπορει να αναγκασει τη Χρυσανθη να κανει κατι που δε θελει ειδικα οταν προκειται για τις ιστοριες της!! lol!Ετσι Χρυσανθη;; xrysanthi's Blog - Σελίδα 27 334688
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 27 I_icon_minitimeΠαρ 31 Αυγ 2012 - 17:29

η Ελίνα εννοεί την ιστορία που γράφω τώρα και ο λόγος που δεν ήθελε και δεν θέλει να το ανεβάσω είναι για να του δώσω μια ευκαιρία για να το προωθήσω για βιβλίο... αν το αναρτήσω δεν θα το δεχτούν Wink

το SoulMate θα το συνεχίσω έτσι κι αλλιώς... εδώ φτάσαμε στην πηγή στο νερό θα κολλήσουμε δεν έχει πολύ ακόμα αλλά δεν το έχω ολοκληρώσει και στο μυαλό μου γι αυτό και δεν μπορώ να το γράψω... ξέρω που θέλω να το φτάσω και ποιο είναι το τέλος του αλλά δεν έχω δημιουργήσει ακόμα το ενδιάμεσο Wink αλλά θα το κάνω

αυτό είναι το μόνο σίγουρο Ελίνα μου xrysanthi's Blog - Σελίδα 27 34442 xrysanthi's Blog - Σελίδα 27 98735 xrysanthi's Blog - Σελίδα 27 34442
EliRose
The Volturi
EliRose

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 27 I_icon_minitimeΠαρ 31 Αυγ 2012 - 17:48

xrysanthi's Blog - Σελίδα 27 382268 xrysanthi's Blog - Σελίδα 27 34442 xrysanthi's Blog - Σελίδα 27 34442
Dalia
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Dalia

Θηλυκό Δίδυμος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 27 I_icon_minitimeΠαρ 31 Αυγ 2012 - 22:14

Χρυσάνθη μου δεν έχω διαβάσει ακόμα τα δυο τελευταία κεφ. που ανέβασες αλλά όταν το κάνω θα επανέλθω με τα σχόλιά μου να είσαι σίγουρη! Απλά ήθελα κι εγώ όπως όλες να σε παρακαλέσω το Soulmates να το συνεχίσεις μέχρι το τέλος του και να μην το αφήσεις !
όπως είπες κι εσύ έχουμε φτάσει στην πηγή, μας μένει ακόμα να πιούμε το πολυπόθητο ύδωρ!
Και πάλι σε ευχαριστώ που με υπολογίζεις και σου εύχομαι ότι καλύτερο όσον αφορά τους στόχους που έχεις βάλει!!! Smile kiss
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 27 I_icon_minitimeΠαρ 31 Αυγ 2012 - 22:23

σε ευχαριστώ πάρα πολύ καρδιά μου huggie xrysanthi's Blog - Σελίδα 27 98735 huggie
Dalia
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Dalia

Θηλυκό Δίδυμος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 27 I_icon_minitimeΣαβ 1 Σεπ 2012 - 23:09

ήρθε ο καιρός να σχολιάσω τα δυο τελευταία κεφ. κι εγώ και να σου πω και να σε παρακαλέσω για άλλη μια φορά Χρυσάνθη μου να μην σταματήσεις αυτό το στόρυ.. Smile

Soulmates Μ2 "11. Προτάσεις και Προδοσίες ":Χρυσάνθη θερμή παράκληση στην συνέχεια της ιστορίας σκότωσε τον Έμετ, ειλικρινά μου χει σπάσει τα νέυρα που πετάγεται σαν την .... μη λερώσω το στόμα μου άιντε... κι ήμουν σίγουρη εξαρχής πως δεν μου άρεσε που τους ακολουθούσε Αμάν! Ααααχχχχ... Αααααχχχχ ο Κλαους ο Κλαους μίλησε αλλά διατηρώ τις επιφυλάξεις μου και με εκείνον γιατί δεν ξέρωμε ποιανού το μέρος είναι επιτέλους ...δεν ξέρω τι να πιστέψω πια... Ααααχχχ έχουν σπάσει και τα νεύρα του Έντ και τον καταλαβαίνω κι αυτόν απόλυτα αλλά δεν ξέρει κι εκείνος τι να υποθέσει με την άλλην... Οι υποψίες του πάντως είναι μια χαρά σωστές! Τυχερή ¶λις , έπεσες πάνω στο κελεπούρι, μωρέ ας είχα κι εγώ την τύχη της κι ας ήταν ο άλλος και 2000 χρόνων δεν με νοιάζει... lol!
Soulmates Μ2 "12. Ο αποχωρισμός":Οκ τώρα που γνωρίζω κι εγώ πως η Μπελς δεν είναι τόσο χαζή και κάτι ετοιμάζει μπορώ να μείνω ήσυχή , βέβαια πολύ σωστό που δεν θέλει να του αποκαλύψει τα σχέδιά της γιατί κι οι τοίχοι έχουν αυτιά... Βρε Χρυσάνθη βρε Χρυσάνθη γιατί ο Ντέιμον να δρα πάντα σαν εκτελεστικό όργανο; Σάκο του μποξ τον έχουν κάνει και τώρα θα πάει ενάντια και στην αδελφή του μόνο και μόνο επειδή του το ζητούν αυτά τα καθάρματα; Μόνο και μόνο για το παραδάκι; Γιατί ; Δεν θέλω ο "Σαλαβατορε" να είναι έτσι Sad Τι γλυκούλης που είναι ο Τζάσπερ, αμέσως πήγε να εξομολογηθεί ... Η στιγμή ξεσπάσματος και εκδήλωσης Εντ - Μπέλλας πολύ xrysanthi's Blog - Σελίδα 27 620541 και βεβαίως το "κόλλημα" της βαφτιστήρας με τον νονό της δεν έχει προηγούμενο... lol! Τι άτακτο παιδί είναι αυτό; Και μιλάει κιόλας xrysanthi's Blog - Σελίδα 27 480860

όπως είπα και πιο πάνω...(επαναλαμβάνομαι το ξέρω)μην το σταματήσεις ακόμα κι αν αργήσεις να το συνεχίσεις... Smile
Περιμένω κι εδώ συνέχεια με αγωνία Wink
nantia01
New Moon Victim
New Moon Victim
nantia01

Θηλυκό Σκορπιός
Τόπος : paradice city
Αριθμός μηνυμάτων : 171
Registration date : 16/04/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Project Thoughts

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 27 I_icon_minitimeΤρι 2 Οκτ 2012 - 23:22

Μακαρι να συνεχισεις με τις παραπανω ιδεες σου!!!Περιμενουμε πως και πως!!
Καλη επιτυχια με τα καινουρια και καλη δυναμη για να σπρωξεις τα παλια!!
Μα καλα ποσες ιδεες κατεβαζεις??
Σε καθημερινη βαση?
Το ποσο πολυ μου αρεσει να διαβαζω την γραφη σου δεν λεγεται!!
Εισαι μεγαλο ταλεντο...
Ευχομαι απο καρδιας να προχωρησεις και σε ενα βιβλιο!!! xrysanthi's Blog - Σελίδα 27 465227
Zafrina
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Zafrina

Θηλυκό Σκορπιός
Τόπος : Πατρα
Αριθμός μηνυμάτων : 2311
Registration date : 05/05/2009

Forks Student Profile
Team: Amazonians Amazonians
Special ability Special ability: Project Thoughts

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 27 I_icon_minitimeΠεμ 11 Οκτ 2012 - 12:38

μολις ξεκινησα το haunted love...δεν διαβασα πολυ αλλα μεχρι εκει που διαβασα ηταν πολυ ωραιο...θα το συνεχισω και θα σου γραψω περαιτερω σχολια για την πλοκη και τους χαρακτηρες.... Smile Smile Smile
AspaKorth
The Volturi
AspaKorth

Θηλυκό Σκορπιός
Τόπος : Γιαννενα
Αριθμός μηνυμάτων : 8796
Registration date : 08/09/2011

Forks Student Profile
Special ability Special ability: See Through Lies

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 27 I_icon_minitimeΠεμ 11 Οκτ 2012 - 20:20

αυτη η ιστορια ειναι απο τις αγαπημενες μου...αχ!!! xrysanthi's Blog - Σελίδα 27 616544
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 27 I_icon_minitimeΠεμ 11 Οκτ 2012 - 21:07

κοριτσάρες μου δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσω για όλα τα υπέροχα σχόλια σας αλλά και για την υπομονή σας

υπόσχομαι ότι ετοιμάζομαι να γυρίσω δριμύτερη με κάτι πολύ καλό που θα ξεσηκώσει τα πλήθη Wink

περισσότερες λεπτομέρειες πολύ σύντομα xrysanthi's Blog - Σελίδα 27 150320
EliRose
The Volturi
EliRose

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 27 I_icon_minitimeΠεμ 11 Οκτ 2012 - 21:09

θα τελειωσεις το Soulmates πρωτα ή θα παμε βουρ για το νεο στορι;;; xrysanthi's Blog - Σελίδα 27 868134
Dalia
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Dalia

Θηλυκό Δίδυμος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 27 I_icon_minitimeΠεμ 11 Οκτ 2012 - 21:38

ωχ...ωχ... τέτοια να ακούω να ετοιμάζομαι δλδ εεεε... ;;;;; xrysanthi's Blog - Σελίδα 27 4947

xrysanthi's Blog
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 27 από 40Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» Geo's Blog!
» MariaCullenSalvatore blog....!!!
» Stella's blog.

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Bella And Edward :: Midnight Inspirations-
Μετάβαση σε: