Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την Άµπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; Άραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
ηρθα πρωτη και καλυτερη. τοση απελπισια εχει το παιδι μου????παντως προσφερομαι αν δεν θελει η μπελλα να μεινει μαζι του. καλα το λεμονι θεικο,απλα δεν υπαρχει. πολυ στεναχωρεθηκα που εφυγε.το μωρο μου στεναχωρηθηκε
ελπιζω μονο να μην αργισει τοσο πολυ το επομενο καφαλαιο.
παλι γραψατε κουκλιτσες μου μπραβο!!!!!!
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
πω πω τι υπεροχο κεφαλαιο ηταν αυτο!!!!!!!!! το λεμονι υπεροχο στενοχωρηθηκα στο τελος που εφυγε και αφησε το παλικαρι μας!!!!!!!!!!! πω πω ανυπομονω για την συνεχεια!!!!!!!!!!
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
μου αρεσουν πολυ κ ο εντουαρντ κ η μπελα...ειναι πολυ ολοκληρωμενοι χαρακτηρες κ ας ειναι ακομα η αρχη
τι γλυκας που ειναι αυτος ο εντουαρντ...ευαισθητος,σουπερ σεξι κ καλλιτεχνης απο τους λιγους μου αρεσει που παρατηρει τον κοσμο κ βλεπει περα απο αυτο που βλεπουν οι πολλοι γιατι ειδικα στις μερες μας ολοι μενουμε στο φαινεσθε κ δεν κοιταμε λιγο περισσοτερο
κ η μπελα ομως σουπερ σεξι κ δεν το ξερει κ ειμαι σιγουρη οτι θα τον εκτιμησει λιαν συντομως
αχ τι ερωτας κ αυτος
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Άντε να σχολιάσω κι εγώ τώρα ...γιατί το μεσημέρι που το διάβασα έκανα σαν να με κυνηγούσαν και δεν σχολίασα τπτ Ποποποπο... τι έρωτας είναι αυτός;;;;!!! Κεραυνοβόλος Απ'την μεριά του Έντι κυρίως (δεν φταίω εγώ, απ'το προηγούμενο το κόλλησα )...γιατί η Μπελς νομίζω θέλει ακόμα λίγο χρόνο να πάρει μπρος γιατί φαίνεται πως δεν έχει καταλάβει ακόμα τι της γίνεται... παρ'όλες τις φιλότιμες προσπάθειες του καλλιτέχνη να την πείσει και να την ικανοποιήσει Τα συγχαρητήρια μου , η λεμονάδα σας υπέροχη!!! Ωρή !!!!!!!;;;;;;;;; γιατί δεν είπες το ΝΑΙ!!! ;;;; Ξέρεις πόσες λαχταρούν σε αυτόν τον πλανήτη να είναι στην θέση σου;;;; !!! Ειλικρινά εκεί στο τέλος φανταζόμουν το βλέμμα του, την απελπισία και την απόγνωση στο πρόσωπό του καθώς την έβλεπε να φεύγει κι ήμουν .. Μην κλαις αγόρι μου θα ξαναγυρίσει... όταν η Χρυσάνθη γράψει το επόμενο κεφ.
xrysanthi The Volturi
καλά Ντάλια έγραψες χαίρομαι που σου άρεσε τόσο καρδιά μου στο επόμενο θα δείτε μια άκρος ωραία παραμυθένια ιστορία με τον ΕΝΤ σκηνοθέτη δεν λέω τίποτα άλλο
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Δευ 26 Νοε 2012 - 20:09
χρυσανθη μου γεια σου τι κανεις?? εισαι καλα?? τ ξερω εχω παρα πολυ καιρο να φανω αλλα τωρα μπηκα ξανα στ κλιμα του φορουμ και φυσικα διαβασα την καινουργια σου ιστορια τα χρωματα του ερωτα...ειναι παρα πολυ ωραια και παρα πολυ ρομαντικο τ στορυ...η υποθεση και η πλοκη ειναι πολυ εφανταστη και τ λεμονια εξαιρετικα...γενικα η ιστορια οπως ηταν αναμενομενο ειναι εκπληκτικη ανυπομονω για την συνεχεια....ποτε με τ καλο???
maria_likofos Midnight Sun Vampire
Τόπος : Κρήτη Αριθμός μηνυμάτων : 3548 Registration date : 19/12/2011