| xrysanthi's Blog | |
|
+28bloody swan panagiota damianos Zafrina stapet vag120 maria_likofos despina aek hlhtwilightmania Stella Sunlight i love edward 2 nansypap ev@ki92 happiness ed<3 RafaelaVolturi AspaKorth mariettoula1996 _gwgw_ EliRose Dalia ev@ki pitsiriki ROBELINA kati T-NM-E-BD xrysanthi nantia01 32 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| |
| |
_gwgw_ Midnight Sun Vampire
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 1533 Registration date : 05/02/2012
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Πεμ 31 Μάης 2012 - 20:53 | |
| Χρυσάνθη μου διάβασα 26 κεφάλαια μαζεμένα και μπορώ να πω πως είναι ΤΕΛΕΙΑ!!!!! Η Μπέλλα τελικά δεν ήταν αυτή που νόμιζα ότι ήταν στην αρχή.Ευτυχώς..! Με τον Έντουαρντ θα είναι ποτέ μαζι;;; Πότε θα βάλεις άλλο κεφάλαιο;;; Μπράβο σου και αυτή η ιστορία είναι καταπληκτική.Συνέχισε έτσι... | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Πεμ 31 Μάης 2012 - 21:39 | |
| χαράς το κουράγιο σου σε ευχαριστώ πολύ ματάκια μου χαίρομαι που σου άρεσε το επόμενο θα μπει αύριο για να προλάβω να ετοιμάσω το επόμενο | |
|
| |
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Παρ 1 Ιουν 2012 - 9:20 | |
| Με χαρά τα διάβασα!!!!!!
Θα περιμένω με πολύ αγωνία...!!!!!!! | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Παρ 1 Ιουν 2012 - 10:04 | |
| | |
|
| |
hlhtwilightmania New Moon Victim
Ηλικία : 28 Τόπος : Κορυδαλλός Αριθμός μηνυμάτων : 193 Registration date : 18/10/2010
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Παρ 1 Ιουν 2012 - 13:44 | |
| Χρυσάνθη μου για ακόμα μια φορά ένα φανταστικό κεφάλαιο! Αρχικά θέλω να πω ότι λυπάμαι πολύ την Μπέλλα ,έχει περάσει τόσα πολλά και μας αποκάλυψε και τον λόγο που δεν συγχώρεσε ποτέ αλλά έδιωξε και τον πρίγκιπα από κοντά της.Δεν ξέρω όμως,νομίζω ότι υπάρχει και κάτι άλλο.. Ο Έντουαρτ έδειξε να την καταλαβαίνει και να τη συνερίζεται αν και η ίδια έγινε χώμα μετά τη συζήτησή τους.Δεν μαρέσει καθόλου που ο Έντουαρτ εμπιστεύτηκε τον πρίγκιπα και θα τον αφήσει να μπει στο σώμα του.Είναι πολύ ύπουλος,σχεδόν εκμεταλλεύτηκε την Μπέλλα προσποιούμενος ότι χάνει την ανθρώπινη του υπόσταση όταν έσπασε την κατάρα. Εδώ έχω και μια απορία..Αν ο πρίγκιπας πάρει το έλεγχο ο δικός μας Έντουαρτ θα χαθεί ή θα είναι μέσα θαμμένος μέσα στο σώμα του όπως είναι τώρα ο πρίγκιπας?Ή ακόμα θα είναι ένα άτομο με το χαρακτήρα και των δύο..δηλαδή μια κοινή ψυχή με κοινά χαρακτηριστικά?..Αχ συγνώμη για τις ερωτήσεις μου απλά αυτή η ιστορία είναι το κάτι άλλο.! Αναμένω το επόμενο με προσμονή.! | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Παρ 1 Ιουν 2012 - 14:11 | |
| hlhtwilightmania Χρυσάνθη μου για ακόμα μια φορά ένα φανταστικό κεφάλαιο! σε ευχαριστώ πολύ καρδιά μου, χαίρομαι που σου άρεσε Αρχικά θέλω να πω ότι λυπάμαι πολύ την Μπέλλα ,έχει περάσει τόσα πολλά και μας αποκάλυψε και τον λόγο που δεν συγχώρεσε ποτέ αλλά έδιωξε και τον πρίγκιπα από κοντά της.Δεν ξέρω όμως,νομίζω ότι υπάρχει και κάτι άλλο.. κοίτα είναι λίγο "ήθελε στα και παθέ στα" γιατί έχει και εκείνη μεγάλο μερίδιο ευθύνης στην προσωπικότητα του πρίγκιπα μέσα είσαι, δεν τα είπε όλα αλλά μέσα από τις διαπιστώσεις του ΕΝΤ στο τέλος σας δίνει το κεφάλαιο ένα στοιχείο για να καταλάβετε τι την κράταγε πίσω Ο Έντουαρτ έδειξε να την καταλαβαίνει και να τη συνερίζεται αν και η ίδια έγινε χώμα μετά τη συζήτησή τους.Δεν μαρέσει καθόλου που ο Έντουαρτ εμπιστεύτηκε τον πρίγκιπα και θα τον αφήσει να μπει στο σώμα του.Είναι πολύ ύπουλος,σχεδόν εκμεταλλεύτηκε την Μπέλλα προσποιούμενος ότι χάνει την ανθρώπινη του υπόσταση όταν έσπασε την κατάρα. Όπως τόνισε η ΜΠ με τον τρόπο της - Σπόιλερ:
«Στον χαρακτήρα μου έμοιαζε καθόλου;...» ρώτησα αυτό που με προβλημάτιζε περισσότερο και γύρισε απότομα την ματιά της προς το μέρος μου κοιτώντας με παραξενευμένη... «Εννοώ πριν...» είπα με νόημα και αμέσως κούνησε το κεφάλι της αρνητικά.
«Όχι δεν σου έμοιαζε...» είπε και μπερδεύτηκα περισσότερο και καταλαβαίνοντας το συνέχισε... «Ο πρίγκιπας ποτέ δεν σεβάστηκε τα συναισθήματα των άλλων, ποτέ δεν έμαθε τι σημαίνει ανιδιοτέλεια, όταν ήθελε κάτι το έπαιρνε με οποιονδήποτε τρόπο μπορούσε αδιαφορώντας για τις συνέπειες...»
οΕΝΤ μας δεν κοιτάει την πάρτι του, είναι ανιδιοτελής και σέβεται τα συναισθήματα των άλλων και αν νιώθει ότι αυτό θα μπορέσει να τους λυτρώσει μπορεί να κάνει μια υποχώρηση δεν λέω άλλα θα σας τα πει ο ίδιο παρακάτω ναι είναι άδικο για τον ίδιο αλλά δεν σκέφτεται έτσι το καμάρι μας ούτε ο ίδιος τον εμπιστεύεται γι αυτό και τον προειδοποίησε παρακάτω θα δείτε ότι δεν θα μείνει με σταυρωμένα χέρια Εδώ έχω και μια απορία..Αν ο πρίγκιπας πάρει το έλεγχο ο δικός μας Έντουαρτ θα χαθεί ή θα είναι μέσα θαμμένος μέσα στο σώμα του όπως είναι τώρα ο πρίγκιπας?Ή ακόμα θα είναι ένα άτομο με το χαρακτήρα και των δύο..δηλαδή μια κοινή ψυχή με κοινά χαρακτηριστικά?..Αχ συγνώμη για τις ερωτήσεις μου απλά αυτή η ιστορία είναι το κάτι άλλο.! Αναμένω το επόμενο με προσμονή.! θα είναι θαμμένος μέσα στο σώμα του όπως είναι τώρα ο πρίγκιπας αλλά ακόμα χειρότερα δεν θα έχει πλέον κανέναν λόγο ούτε και σκέψη όπως δεν έχει τώρα η λυκήσια του πλευρά. πως είναι το σκεπτικό... δύο ψυχές... ψυχή ΕΝΤ... ψυχή Λύκου... αλλά ο ΈΝΤ κάνει κουμάντο ο λύκος απλά παλεύει να πάρει τα ινία του σώματος και μόνο τότε θα έχει λόγο το ίδιο γίνετε και τώρα με τον ΕΝΤ - Πρίγκιπα... προς το παρόν τον Έλεγχο τον έχει ο ΕΝΤ μας αλλά όταν τον παίρνει ο πρίγκιπας πράττει ανάλογα με τον δικό του χαρακτήρα, όταν θα γίνουν ένα αυτός που θα υποχωρήσει θα είναι σαν την ψυχή του λύκου, θα είναι μέσα στο σώμα αλλά δεν θα έχει ούτε βούληση, ούτε επιρωή πάνω στον χαρακτήρα το μόνο που θα μπορεί να κάνει είναι να δύνει την δύναμη του γι αυτό γίνετε και όλο αυτό, δηλ θα ενσωματωθούν για να ενώσουν τις δυνάμεις τους μαζί με την δύναμη του λύκου φαντάζεστε πόσο δυνατός θα γίνει όποιος και από τους δύο ΕΝΤ κάνει κατάληψη στο σώμα;;;; θα επικρατήσει ένας από τους δύο... δεν λέω ποιος αυτός που θα επικρατήσει θα συμπεριφέρεται ανάλογα με τον χαρακτήρα του δεν θα έχει επιρροή από τον άλλον ο άλλος θα θαφτεί και θα περιμένει υπομονετικά το σώμα να νεκρωθεί για να απελευθερωθεί η ψυχή του όπως ακριβός κάνει και η ψυχή του λύκου (σημειωτέων... γι αυτό και έχει τόσο οργή μέσα της αυτή η ψυχή γιατί είναι φυλακισμένη σε ένα ξένο σώμα χωρίς την θέληση της ) ελπίζω να σε κάλυψα... ότι άλλη απορία έχεις μπορείς να με ρωτήσεις χαίρομαι πάρα πολύ που σου αρέσει για το επόμενο και εγώ το αναμένω με προσμονή καθώς δεν λέει να βγει με τίποτα αλλά που θα μου πάει θα το γράψω πόσο να μου παίζει πια κρυφτούλι βασικά έχει ένα θέμα το επόμενο που με φρενάρει και απλά τώρα προσπαθώ να βρω την λύση του αλλά δεν νομίζω ότι θα αργήσει πολύ ελπίζω μέχρι αύριο να έχω καταφέρει να το γράψω | |
|
| |
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Παρ 1 Ιουν 2012 - 23:26 | |
| Χρυσάνθη μου και αυτό το κεφάλαιο μου άρεσε υπερβολικά!!!! Η ιστορία της Μπέλλας για τον πρίγκιπα ήταν πολύ καλή αν και δεν κατάλαβα το σημείο που είπε - Σπόιλερ:
Δεν έχεις άλλο λόγο να με αρνείσαι, δεν είμαι πια παντρεμένος, έχω απόγονους και σίγουρα δεν χρειάζομαι περισσότερους για να συνεχιστεί αυτή η γενιά~ είπε χωρίς περιστροφές και μόλις κατάλαβα ότι όλα τα έκανε μόνο γι αυτό...
Τέλος πάντων.Ανησυχώ λιγάκι για την αλλάγη που θα γίνει στα σώματα.Ελπίζω ο πρίγκιπας να μην τα κάνει μαντάρα.... Μπράβο σου για άλλη μια φορά μας ικανοποίησες στο έπαρκο...Μπράβο | |
|
| |
mariettoula1996 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 5149 Registration date : 04/01/2012
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Σαβ 2 Ιουν 2012 - 16:16 | |
| Χρυσάνθη μου υπέροχο και αυτό το κεφάλαιο !! περιμένω με αγωνία την συνέχεια !!! | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Σαβ 2 Ιουν 2012 - 19:06 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Κυρ 3 Ιουν 2012 - 19:32 | |
| Δεν είχα καταλάβει τι εκείνη κατάλαβε αλλά τωρά είμαι οκ. Το περιμένω πως και πως το επόμενο... | |
|
| |
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Δευ 4 Ιουν 2012 - 23:31 | |
| Κουκου?! Να μαι κι εγώ...μπορεί να αργώ να γράφω τα σχολια μου Χρυσάνθη μου άλλά όποτε τα γράφω ποιος με πιάνει... Λοιπόν όπως πάντα τρία-τρία...περισσότερη απόλαυση κι Αγιος ο Θεός... καλά μιλάμε το πόσο πορωμένη είμαι με το στόρυ δεν λέγεται... Ξεκινώ... κεφ. 30:Ααααχχχχ Χριστούλη μου τι ρομαντικό την πήρε στην αγκαλιά του ... Επιτέλους πόσο περίμενα γι'αυτην την αγκαλιά , την πήρε την ανέβασε, την έβαλε και στην μπανιέρα... ο Σ΄τεφαν ύστερα τι χρειαζόταν ? Να ρωτήσω κάτι αυτές οι αντιπαραθέσεις μεταξύ Πρίγκιπα και ΕΝΤ κοντεύουν να με τρελάνουν κι εμένα που δεν έχω ξένη ψυχή μέσα μου... έτσι θα το πάμε σε όλο το στόρυ? γιατί το καμάρι είναι αθώο κι άμαθο και ο Πρίγκιπας απ'ότι βλέπω οξύθυμος κι αδιόρθωτος... Αυτή τη συμπεριφορά της Μπέλα δεν μπορώ να καταλάβω...να μην δεχεται βοήθεια από κανέναν ?! να τρέχει για τους άλλους κι όχι για τον εαυτό της?! γιατί καυχιέται συνεχώς πως θα τα κατάφερνε καλύτερα μόνη της ...αφού χριάζεσαι βοήθεια ΧΡΙΣΤΙΑΝΉ ΜΟΥ!!! μα γιατί να μην το καταλαβαίνει αυτό?! Μόνο εσένα έχει τρελάνει παιδί μου ????!!!! Εμας μας έχει ισοπεδώσει ...αλλά κάνουμε ακόμα υπομονή... Αααααχχχχχ... Κεφ. 31:Καλά το έλεγα εγώ εξαρχής ότι είναι πολύ διαφορετικοί όντως καμια σχέση... Αααααχχχ ΜΠ μου τι έχεις τραβήξει και τι τραβάς ακόμα με αυτήν την αποτύπωση που έπαθες ήταν να μην γεννηθεί αυτό το παιδί αλλά στο τέλος τα καταφερε κι ήρθε στο κόσμο και τότε έγινε το 'έλα να δεις' και το ωραία που περιγράφει η ΜΠ το αίσθημα της αποτύπωσης ... διόρθωσε με αν κάνω Χρυσάνθη μου για την σποτύπωση δεν μιλάει ?!λάμπρα πράγματα για το κράτος αλλά από προσωπίκη ζωή βράστα Χαράλαμπε...ήταν να μην αγαπήσει ο Πρίγκιπας την 'σωστή' γυναίκα απ'την στιγμή που κεραυνοβολήθηκε ποιος μας σώζει ...Αααααχχχχ...Κακομοίρα Μπ ανάσα δεν σε άφηνε πάρεις ποποπο...τι έχει τραβήξει κι αυτό το κορίτσι... Αμάν αυτός ο Πρίγκιπας πολύ αχόρταγος μωρέ παιδάκι μου... για συνέχισε κορίτσι μου να δούμε κι εμείς που καταλήγεις... Κεφ. 32:Γαμος στα 15??? και μετά ξέφευγε κι την έψαχνε ??? ο Χριστός και η Μ¶ΝΑ ΤΟΥ μ'ε συγχωρείτε κι εμένα με αυτό που θα πω αλλά αν σκοτωνόταν το παίδι μου με τέτοιον τρόπο θα έπραττα με τον ίδιο τρόπο του Πρίγκιπα τελικά....κι απορώ πως η Μπ δεν τον καταλαβαίνει και αφήνει τον εαυτό της να καταπίεζεται έτσι... Ααααχχχχ άτιμη Σκατοφάρα αυτό λέω εγώ ακόμα κι αν την πλήρωσε η Κατρίνα και το κακόμοιρο το παίδί στο τέλος τι να πω τωρα σε αυτό το σήμείο ?! ότι φταίει η Μπέλα που δεν τον έψαξες για τόσα χρόνια ?! ότι φταίει κι εκείνος που για το μόνο που φρόντιζε τόσο καιρό είναι να πάει με άλλη (νομιμα δλδ για να αποχτήσει διάδοχο) και να ζήσει με αυτόν τον τρόπο μαζί της ?! δλδ βγάζω το συμπέρασμα ότι φταίνε κι οι δυο στο τέλος ?! Ε συγχώρα τον κι εσύ χριστιανή μου να τελειώνουμε πριν κάνει ή πάει και με καμιαν άλλη Ποποπο τα ίδια μάγια που κανανε στό μικρό τα ίδια κάνανε και στο Πρίγκιπα...ποποπο τι βάσανο κι αυτό... Αυτή η παραχώρηση και μένα δεν μ'αρέσει πολύ την φοβάμαι κάθοτι δεν μπορώ να είμαι σίγουρη για τον πρίγκιπα δυστυχώς και χάρη στην ερώτηση της Ηλιάνας μου λύθηκαν περισσότερες απόρίες ευτυχώς... Χρυσάνθη μου όπως πάντα καταπληκτική δουλεία τι να πω ?! και περιμένω με αγωνία την συνέχεια | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Τρι 5 Ιουν 2012 - 16:04 | |
| καρδούλα μου γλυκιά σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια δυστυχώς έπαθα μεγάλη ζημιά γι αυτό και το επόμενο κεφάλαιο ίσως αργήσεις λίγο γιατί έριξα τον καφέ μου πάνω στο λάπτοπ μου και τώρα τρέχω και δεν φτάνω όσο αφορά αυτό που με ρωτάς ναι η ΜΠ στην αποτύπωση αναφερόταν το επόμενο υπόσχομαι να σας αποζημιώσει για όλο το περίμενε που σας είχα, έρχεται ο πρίγκιπα να θυμίσει τα παλιά στην ΜΠ αναμένονται μεγάλες καταστάσεις ελπίζω να ξεμπερδέψω γρήγορα με το πρόβλημα που έχω και να μπαίνω πιο συχνά μέχρι τότε υπομονή καρδούλες μου και εσείς αλλά βασικά περισσότερο εγώ θα μου λείψετε πάρα πολύ | |
|
| |
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Τρι 5 Ιουν 2012 - 16:16 | |
| | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Τετ 6 Ιουν 2012 - 12:51 | |
| | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Πεμ 7 Ιουν 2012 - 19:05 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Σαβ 9 Ιουν 2012 - 11:14 | |
| Αυτός ο πρίγκιπας με την πρώτη ευκαιρία που θα του δωθεί θα προσπαθήσει να την βασανίσει αλλά ο Εντουαρντ που πάντα είναι καλός δεν τον άφησε...
Η Μπέλλα ξέρει τον Εντουαρντ και ξέρει ότι εκείνος δεν θα τον άφηνε ποτέ να την πληγώσει...
Ο Έντουαρντ είπε ότι δεν θα τον βοηθήσει αλλά στο τέλος το έκανε...Είναι καλούλης....
Μπράβο σου γλυκιά μου.Περιμένω με αγωνία το επόμενο!!!!!!!!! | |
|
| |
mariettoula1996 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 5149 Registration date : 04/01/2012
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Σαβ 9 Ιουν 2012 - 23:38 | |
| πολύ ωραίο κεφάλαιο και αυτό !!!!περιμένω και εγώ με αγωνία την συνέχεια !! | |
|
| |
nantia01 New Moon Victim
Ηλικία : 36 Τόπος : paradice city Αριθμός μηνυμάτων : 171 Registration date : 16/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Κυρ 10 Ιουν 2012 - 15:09 | |
| Χρυσάνθη μου πότε θα έχουμε κεφάλαιο?? | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Δευ 11 Ιουν 2012 - 15:20 | |
| σας ευχαριστώ καρδούλες μου για τα καλά σας λόγια επειδή είχα δουλίτσα έμεινα πίσω αλλά σας υπόσχομαι αύριο να ανεβάσω το επόμενο φιλάκια πολλά πολλά | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Τρι 12 Ιουν 2012 - 12:42 | |
| | |
|
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
| |
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Τρι 12 Ιουν 2012 - 13:04 | |
| | |
|
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
| |
| |
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Τετ 13 Ιουν 2012 - 2:39 | |
| κάτσε να αρχίσω να σχολιάζω πριν γίνουν πάλι 3 τα κεφ., για μια φορά ας περιοριστώ στα 2 γιατί κι αυτό το περσικό χαλί κάθε φορά(το γράψιμο εννοώ) είναι ολίγον κουραστικό...με το συμπάθειο κιόλας... Λοιπόν... κεφ. 33ο: Απελπισία Εντ δεν λες τπτ...δλδ το απόλυτο έλεος, πόσο ιδιότροπος παίζει να είναι ο Πρίγκιπας ας ήξερα... κάνει τον μικρό άνω-κάτω μόνο και μόνο για να πάει στην άλλη να ξαπλώσει δίπλα της...κι όχι μόνο αυτό αλλά την πιέζει να της περάσει και δικές του αναμνησεις. Δεν ξέρω αρχίζει να μη μ'αρέσει η συμπεριφορά του και τα παίρνω περισσότερο... Ευτυχώς που ο μικρός είναι πιο λογικός και κατασταλαγμένος και το σωσε την τελευταία στιγμή. Δλδ είναι να τρελαίνεσαι με δαύτον, ο καθένας δλδ θα το πάθαινε... Πολύ λάτρεψα την σκηνή όπου της έδινε την υπόσχεσή του ότι δεν αφήσει κάνενα να την πληγώσει κι ότι θα την προστατεύσει Ααααχχχ κεφ. 34ο: όχι που θα την ξεγέλαγες...ολόλκηρους αιώνες τώρα σε έχει μάθει κι απ'την καλή κι απ΄την ανάποδη υψηλότατε μουαχαχαχα Αιντε άιντε που χει καλέ τούτος?! με την συμπεριφορά του και του σπάνε τα νεύρα, τρελαίνει και τον μικρό, τον έχει στην τσίτα τον έχει η Μπέλα και καλά του κάνει Αλλά έλεος ακόμα πίσω ζει...ποποπο οπισθοδρομικός πότε θα πάρει χαμπάρι ότι βρίσκεται στο 2012 κι όχι στο 1500...?! όχι τπτ άλλο αλλά έτσι όπως κάνει την άλλη δεν πρόκειται να την κερδίσει ποτέ, που να χτυπιέται ο Εμετ όπως πάντα στον κόσμο του, μ'αρέσει η σκηνή με τα δυο αδέλφια κι αν δεν κάνω λάθος την ίδια αγάπη που νιώθει ο Πρίγκιπας προς την αδελφή του Εντ , πρέπει να την νιώθει λόγω του χαμού της κόρης του επειδή είχε επίσης το ίδια όνομα με εκείνη ...Αλίσια αν δεν κάνω λάθος διορθωσέ με βρε Χρυσάνθη μου αν μπορείς... Κατα'αλλα πολύ ωραία κεφ. και τα δυο κι όπως πάτα περιμένω συνέχεια | |
|
| |
| xrysanthi's Blog | |
|