Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
xrysanthi's Blog - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
xrysanthi's Blog - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
xrysanthi's Blog - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
xrysanthi's Blog - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
xrysanthi's Blog - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
xrysanthi's Blog - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
xrysanthi's Blog - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
xrysanthi's Blog - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
xrysanthi's Blog - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
xrysanthi's Blog - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
Quote of the Week
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
Bella & Edward Playlist
Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

xrysanthi's Blog

Πήγαινε κάτω 
+28
bloody swan
panagiota
damianos
Zafrina
stapet
vag120
maria_likofos
despina aek
hlhtwilightmania
Stella Sunlight
i love edward 2
nansypap
ev@ki92
happiness
ed<3
RafaelaVolturi
AspaKorth
mariettoula1996
_gwgw_
EliRose
Dalia
ev@ki
pitsiriki
ROBELINA
kati
T-NM-E-BD
xrysanthi
nantia01
32 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 8719
Registration date : 08/11/2010

Forks Student Profile
Team: Edward - Bella Edward - Bella
Special ability Special ability: Creating Illusions

xrysanthi's Blog - Σελίδα 19 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΠεμ 14 Ιουν 2012 - 12:11

σε ευχαριστώ καρδουλένια μου
αύριο έρχεται η συνέχεια Wink
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
http://xrysanthi-fanfictions.blogspot.com/p/blog-page_10.html
EliRose
The Volturi
EliRose

Θηλυκό Ζυγός
Τόπος : Magnolia
Αριθμός μηνυμάτων : 26698
Registration date : 20/11/2011

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΠεμ 14 Ιουν 2012 - 12:13

επαναλαμβανω...Χρυσανθη huggie
http://www.goodreads.com/user/show/6455097-l-na
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΠεμ 14 Ιουν 2012 - 12:21

σου έστελνα πμ και με πέταξε πριν πατήσω την αποστολή xrysanthi's Blog - Σελίδα 19 592681
πάω να το γράψω ξανά Wink
EliRose
The Volturi
EliRose

Θηλυκό Ζυγός
Τόπος : Magnolia
Αριθμός μηνυμάτων : 26698
Registration date : 20/11/2011

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΠεμ 14 Ιουν 2012 - 12:22

xrysanthi's Blog - Σελίδα 19 194931 xrysanthi's Blog - Σελίδα 19 194931 περιμενω
http://www.goodreads.com/user/show/6455097-l-na
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΠαρ 15 Ιουν 2012 - 22:54

και ναιιιιιιι γύρισα για τα καλά boogie boogie boogie

και σας ανέβασα το επόμενο, καλή ανάγνωση και περιμένω με αγωνία τα σχόλια σας xrysanthi's Blog - Σελίδα 19 150320

Soulmates "35. Ο μεσολαβητής"
http://xrysanthi-fanfictions.blogspot.gr/2012/06/soulmates-35.html
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΔευ 18 Ιουν 2012 - 11:20

Καλημέρα καρδούλες μου και καλή εβδομάδα
το επόμενο κεφάλαιο έχει ήδη αναρτηθεί και σας περιμένει να το απολαύσετε Wink

Soulmates "36. Never Forget"
http://xrysanthi-fanfictions.blogspot.gr/2012/06/soulmates-36-never-forget.html

T-NM-E-BD
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
T-NM-E-BD

Θηλυκό Σκορπιός
Τόπος : Αθανιστάν!!!!!
Αριθμός μηνυμάτων : 2274
Registration date : 03/09/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΔευ 18 Ιουν 2012 - 21:25

Ok Χρυσάνθη respect....... xrysanthi's Blog - Σελίδα 19 31995 xrysanthi's Blog - Σελίδα 19 31995 xrysanthi's Blog - Σελίδα 19 31995 xrysanthi's Blog - Σελίδα 19 31995 βγήκαν τα πάντα φόρα παρτίδα! Η Μπέλα έσπασε!!!! Και ο πρίγκιπας σταμάτησε να φέρεται σαν μαλ..ας και άνοιξε τα χαρτιά του φουλ!!!! Το επόμενο θα εχει πολλές xrysanthi's Blog - Σελίδα 19 442819 xrysanthi's Blog - Σελίδα 19 442819 xrysanthi's Blog - Σελίδα 19 442819
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΔευ 18 Ιουν 2012 - 21:29

για εκεί πήγαινε αλλά τελικά δεν μου έκατσε xrysanthi's Blog - Σελίδα 19 80711 δεν θα είναι περιγραφικό όπως σας έχω συνηθίσει αλλά συναισθηματικό xrysanthi's Blog - Σελίδα 19 80711 όμως σας ζητώ να κάνετε λίγη υπομονή καθώς το πρώτο μέρος φτάνει στο τέλος του και το δεύτερο έρχεται πιο πικάντικο, πιο παιχνιδιάρικο αλλά και αρκετά μαχητικό Wink
_gwgw_
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
_gwgw_

Θηλυκό Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 1533
Registration date : 05/02/2012

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Mind Reading

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΠεμ 21 Ιουν 2012 - 15:48

Τέλειο και αυτό το κεφάλαιο Χρυσάνθη μου...!!!!

Ευτυχώς ο πρίγκιπας άρχισε να φέρεται πιο όμορφα στη Μπέλλα αλλά και εκείνη άρχισε να ανοίγεται....!!!!!!!!!

Δεν θέλω να τελειώσει η ιστορίααααααααααα......Είναι πολύ ωραία.1!!!!!!!!!!!!!1

Ερωτήσεις:Πόσα κεφάλαια έχει ακόμα μέχρι το τέλος;;;
Μετά έχεις ετοιμάσει καμιά καινούργια ιστορία;;;

Μπράβο σου γλυκιά μου συνέχισε έτσι Smile
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΠεμ 21 Ιουν 2012 - 16:47

σε ευχαριστώ καρδιά μου για τα καλά σου λόγια χαίρομαι που σου αρέσει huggie
δεν τελειώνει η ιστορία αλλά το πρώτο μέρος της Wink
έχει και δεύτερο μέρος αλλά δεν το έχω έτοιμο ακόμα θα το αφήσω να βγει μόνο του Wink

βασικά πρέπει να σας ζητήσω ένα μεγάλο συγνώμη γι αυτήν την ιστορία γιατί πραγματικά τα έκανα σαλάτα
αλλιώς ήθελα να βγει αλλιώς βγήκε αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι τώρα για να το διοθρώσω Sad
βασικά το ιστορικό της κομμάτι με μπέρδεψε πολύ και εκεί έχασα λίγο την μπάλα αλλά το δεύτερο κομμάτι σας υπόσχομαι ότι θα είναι πιο ενδιαφέρον από πολλές απόψεις Wink

όσο αφορά αν έχω ιστορία για μετά από αυτήν την ιστορία η απάντηση είναι ναι
υπάρχουν δύο ιστορίες που παίζουν στο μυαλό μου, η μια είναι έτοιμη σε σεναριακή γραφή και θέλω να την κάνω μεταφορά σε πιο μυθιστορική γραφή αλλά επειδή θέλω να το προωθήσω για βιβλίο θέλω να το μελετήσω καλά και δεν ξέρω αν θα το αναρτήσω στο διαδίκτυο ή όχι, αυτό θα το δω αν θέλετε να δείτε περι τίνος πρόκειται δείτε εδώ το προμόσιον του
http://xrysalenia.wix.com/mybooks#!home/mainPage

και άλλη μια που τώρα κάνει δειλά τα πρώτα της βήματα μέσα στο μυαλό μου και είναι τελειως παραμυθένια αλλά ακόμα δεν έχει καθοριστεί πάρα πολύ μέσα στο μυαλό μου και θέλω να το δουλέψω περισσότερο πριν ξεκινήσω να την γράφω... Μόλις βρω χρόνο θα φτιάξω και για εκείνην άλλο ένα παρόμοιο προμόσιον όπου θα το αναρτήσω επίσης στο σαιτ μου και θα σας ενημερώσω για να το δείτε και να μου πείτε την γνώμη σας Wink

όπως και να έχει μην μου ανησυχείτε καθόλου, η έμπνευση δεν σταματά και σύντομα θα μάθετε ποια ιστορία μου θα ακολουθήσει μετά το τέλος αυτής που διαβάζετε Wink

για άλλη μια φορά θέλω να εκφράσω την απέραντη ευγνωμοσύνη μου για όλη την υποστήριξη σας και να σας ευχαριστήσω που είσαστε δίπλα μου και με στηρίζεται
xrysanthi's Blog - Σελίδα 19 620541 xrysanthi's Blog - Σελίδα 19 691711 xrysanthi's Blog - Σελίδα 19 620541
Dalia
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Dalia

Θηλυκό Δίδυμος
Τόπος : Avengers Tower
Αριθμός μηνυμάτων : 8228
Registration date : 01/11/2011

Forks Student Profile
Team: Denalis Denalis
Special ability Special ability: Controling the Elements

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΣαβ 23 Ιουν 2012 - 0:53

Χρυσάνθη μου 1000 συγγνώμη αλλά που χρόνος για ανάγνωση με τόσα που γίνονται... μια τα μωρά ...μια οι εγγυμονούσες , μια το ένα , μια το άλλο Ααααχχχχ που καιρό για πρίγκιπες lol! Στο έλεος του Θεού το'χω αφήσει το σύγγραμμά σου αλλά ευτυχώς απόψε έκατσα και διάβασα και τα δυο κεφ. που ανέβασες ... Wink Επίσης πολύ χαίρομαι που διάβασα τα σχέδιά σου...μετά το τέλος αυτής της ιστοριας(η οποία ούτε κι εγώ θα ήθελα να τελειώσει ποτέ , ασχέτως πως ήθελες να βγει και πως βγήκε) πολύ χαίρομαι που στα χνάρια όχι μια αλλά έχεις δυο ιστορίες!!! xrysanthi's Blog - Σελίδα 19 6512 Κοίταξε τα αστυνομικά δεν μου αρέσουν αλλά γνωρίζοντας πολύ καλά ότι θα είναι απ'το δικό σου χέρι σίγουρα θα το λατρέψω. Smile
Λοιπόν στο θέμα μας τώρα...

κεφ. 35ο: Χαχαχαχα xrysanthi's Blog - Σελίδα 19 403120 τι φάση που έχει ο πρίγκιπας εδώ, και δεν αφήνει τον κακομοίρη τον μικρό να παρακολουθήσει μθμ και καταστρωνει και σχέδια για το πως θα ρίξει την Βασίλισσα του την ώρα της πρόβας... xrysanthi's Blog - Σελίδα 19 403120 ωραία, μια χαρά τον βρίσκω... έμπαινε γιούτσο lol! Επίσης οι σαίτες που πετάγονται μεταξύ Εμετ και Εντ όλα τα λεφτά... ήμουν σίγουρη πως στον πρίκγιπα η αδελφή του Εντ του θύμιζε την κόρη του Wink Πάντως πολύ γλυκό αυτό... ότι θα διάβαζα ότι στην εποχή του πρίγκιπα βασίλευαν μόνο γυναίκες εεε αυτό δεν το περίμενα... δλδ οι αντρες μετασυγχωρήσεως κιόλας...
Σπόιλερ:
Τί δύσκολα χρόνια πέρασε κι ο κακομοίρης ο διάδοχος... κρίμα... Καλά όμως του την είπε ο μικρός προς το τελος, του είπε και μερικες αλήθιες και τον χτύπησε κι εκεί που πονούσες....Ααααα για να μάθει πια!!! lol! Πάντως η Μπελς αμέσως τον μυρίστηκε, με τπτ δεν μπορεί να της κρυφτεί... Χρυσάνθη όταν λες ο αδελφός μου είναι μες τα δέντρα εννοείς τον Ντειμον?? xrysanthi's Blog - Σελίδα 19 737142 Ο μικρός πήρε φόρα καιδεν υπολογίζει τπτ και κανέναν...μπράβο μια χαρά !!! Χώσε Εντ αγόρι μου!! xrysanthi's Blog - Σελίδα 19 388681 xrysanthi's Blog - Σελίδα 19 388681
κεφ. 36ο: Δεν καταλαβα στην αρχή ? δλδ ο πρίγκιψ ένιωσε ενοχλήμένος που η Μπελς πήγε στην πρόβα χαρη στον μικρό κι όχι χάρη σε εκείνον? lol! Της ζήλειας τα καμώματα λέω εγώ... Αααααχχχχ τι ωραία η σκηνή της πρόβας, ο πρίγκιψ παίρνει τον ελεγχο, ακούγεται άλλο ένα απ'τα αγαπημένα μου τραγούδια( ασχέτως αν πάτωσε δεν με νοίαζει σκοτίστηκα) και τι φιλί ?!!!! xrysanthi's Blog - Σελίδα 19 620541 xrysanthi's Blog - Σελίδα 19 620541 τα δώσανε όλα οι πρωταγωνιστές... Βρε Χρυσάνθη μου όμως τι την ήθελες εκείνη την κατσικοπόδαρη πια ???? ορίστε το κορίτσι σηκώθηκε κι έφυγε ελεος... Αλλά κι ο πρόγκιψ σωστός κύριος ...από πίσω της τρέχει κατά πόδας Αααααχχχχ...
Σπόιλερ:
Πεστα αγόρι μου... πες τα Χρυσόστομε ... Σωστά τα λέει ο μικρός αλλά φοβάμαι ότι θα τον τρελάνει τον εξοχότατο γιατί δεδομ΄νου ότι του λέει αλήθιες που πονάνε αυτός τρομάρα του δεν τα παραδέχεται δυστυχώς... lol! Ποποποπο όμως ανένδοτοι κι οι δυο ...ένας κόντεψε να σπάσει την πόρτα , της αλληνής της βγήκε η ψυχή(που λέει ο λόγος δλδ lol! ) αλλά το τέλος αυτού του κεφ ήταν τόσο όμορφό, μαγευτικό, υπέροχο ... xrysanthi's Blog - Σελίδα 19 620541 xrysanthi's Blog - Σελίδα 19 620541 Αλλά βρε Χρυσάνθη μου μανιά που την έχεις να το σταματάς πάνω στο καλύτερο... να υποθέσω το επόμενο θα είναι xrysanthi's Blog - Σελίδα 19 442819 ?
Σπόιλερ:

μη μας κρατάς σε αγωνία... υπέροχη δουλεία και περιμένω να ανέβει το επόμενο και γενικότερα το δεύτερο μέρος που όπως μας έιπες κι εσύ μας υπόσχεσαι πολλά κι εκεί... Wink Twisted Evil
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΣαβ 23 Ιουν 2012 - 11:19

Dalia

Χρυσάνθη μου 1000 συγγνώμη αλλά που χρόνος για ανάγνωση με τόσα που γίνονται... μια τα μωρά ...μια οι εγγυμονούσες , μια το ένα , μια το άλλο Ααααχχχχ που καιρό για πρίγκιπες lol! Στο έλεος του Θεού το'χω αφήσει το σύγγραμμά σου αλλά ευτυχώς απόψε έκατσα και διάβασα και τα δυο κεφ. που ανέβασες ... Wink Επίσης πολύ χαίρομαι που διάβασα τα σχέδιά σου...μετά το τέλος αυτής της ιστοριας(η οποία ούτε κι εγώ θα ήθελα να τελειώσει ποτέ , ασχέτως πως ήθελες να βγει και πως βγήκε) πολύ χαίρομαι που στα χνάρια όχι μια αλλά έχεις δυο ιστορίες!!! xrysanthi's Blog - Σελίδα 19 6512 Κοίταξε τα αστυνομικά δεν μου αρέσουν αλλά γνωρίζοντας πολύ καλά ότι θα είναι απ'το δικό σου χέρι σίγουρα θα το λατρέψω. Smile
Λοιπόν στο θέμα μας τώρα...

καρδούλα μου εσύ huggie huggie huggie
είχατε γεννητουράκια;;; να σας ζήσει huggie huggie huggie
σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μου δίχνεις
το παραμυθένιο τι σου λέει;;; σε πείθει περισσότερο να το διαβάσεις;;;
σύντομα θα βάλω κάποιο προμο να το δείτε Wink

κεφ. 35ο: Χαχαχαχα xrysanthi's Blog - Σελίδα 19 403120 τι φάση που έχει ο πρίγκιπας εδώ, και δεν αφήνει τον κακομοίρη τον μικρό να παρακολουθήσει μθμ και καταστρωνει και σχέδια για το πως θα ρίξει την Βασίλισσα του την ώρα της πρόβας... xrysanthi's Blog - Σελίδα 19 403120 ωραία, μια χαρά τον βρίσκω... έμπαινε γιούτσο lol! Επίσης οι σαίτες που πετάγονται μεταξύ Εμετ και Εντ όλα τα λεφτά... ήμουν σίγουρη πως στον πρίκγιπα η αδελφή του Εντ του θύμιζε την κόρη του Wink Πάντως πολύ γλυκό αυτό... ότι θα διάβαζα ότι στην εποχή του πρίγκιπα βασίλευαν μόνο γυναίκες εεε αυτό δεν το περίμενα... δλδ οι αντρες μετασυγχωρήσεως κιόλας...
Σπόιλερ:
Τί δύσκολα χρόνια πέρασε κι ο κακομοίρης ο διάδοχος... κρίμα... Καλά όμως του την είπε ο μικρός προς το τελος, του είπε και μερικες αλήθιες και τον χτύπησε κι εκεί που πονούσες....Ααααα για να μάθει πια!!! lol! Πάντως η Μπελς αμέσως τον μυρίστηκε, με τπτ δεν μπορεί να της κρυφτεί... Χρυσάνθη όταν λες ο αδελφός μου είναι μες τα δέντρα εννοείς τον Ντειμον?? xrysanthi's Blog - Σελίδα 19 737142 Ο μικρός πήρε φόρα καιδεν υπολογίζει τπτ και κανέναν...μπράβο μια χαρά !!! Χώσε Εντ αγόρι μου!! xrysanthi's Blog - Σελίδα 19 388681 xrysanthi's Blog - Σελίδα 19 388681

καλά καλέ δεν έχεις δει έργα εποχής που και καλά οι βασιλιάδες το παίζουν σκληρά πεπόνια αλλά στο τέλος φαίνεται ότι η γυναίκα είναι αυτή που τους τσιγκλάει από πίσω Wink δεν λέω ότι ήταν όλοι έτσι απλά εδώ θέλω να δείξω τι επιρροές είχε από την δική του οικογένεια και πως αυτό διαμόρφωσε τον δικό του χαρακτήρα Wink
Ναι είναι ο Ντέιμον από την αρχή του δεύτερου μέρους θα τον χαρείς περισσότερο Wink
Είναι μουσίτσα ο ΕΝΤ μην τον βλέπεις έτσι, δεν μιλάει δεν μιλάει αλλά όταν το ανοίγει το ρημάδι σε στήνει στον τοίχο Wink

κεφ. 36ο: Δεν καταλαβα στην αρχή ? δλδ ο πρίγκιψ ένιωσε ενοχλήμένος που η Μπελς πήγε στην πρόβα χαρη στον μικρό κι όχι χάρη σε εκείνον? lol! Της ζήλειας τα καμώματα λέω εγώ... Αααααχχχχ τι ωραία η σκηνή της πρόβας, ο πρίγκιψ παίρνει τον ελεγχο, ακούγεται άλλο ένα απ'τα αγαπημένα μου τραγούδια( ασχέτως αν πάτωσε δεν με νοίαζει σκοτίστηκα) και τι φιλί ?!!!! xrysanthi's Blog - Σελίδα 19 620541 xrysanthi's Blog - Σελίδα 19 620541 τα δώσανε όλα οι πρωταγωνιστές... Βρε Χρυσάνθη μου όμως τι την ήθελες εκείνη την κατσικοπόδαρη πια ???? ορίστε το κορίτσι σηκώθηκε κι έφυγε ελεος... Αλλά κι ο πρόγκιψ σωστός κύριος ...από πίσω της τρέχει κατά πόδας Αααααχχχχ...
Σπόιλερ:
Πεστα αγόρι μου... πες τα Χρυσόστομε ... Σωστά τα λέει ο μικρός αλλά φοβάμαι ότι θα τον τρελάνει τον εξοχότατο γιατί δεδομ΄νου ότι του λέει αλήθιες που πονάνε αυτός τρομάρα του δεν τα παραδέχεται δυστυχώς... lol! Ποποποπο όμως ανένδοτοι κι οι δυο ...ένας κόντεψε να σπάσει την πόρτα , της αλληνής της βγήκε η ψυχή(που λέει ο λόγος δλδ lol! ) αλλά το τέλος αυτού του κεφ ήταν τόσο όμορφό, μαγευτικό, υπέροχο ... xrysanthi's Blog - Σελίδα 19 620541 xrysanthi's Blog - Σελίδα 19 620541 Αλλά βρε Χρυσάνθη μου μανιά που την έχεις να το σταματάς πάνω στο καλύτερο... να υποθέσω το επόμενο θα είναι xrysanthi's Blog - Σελίδα 19 442819 ?
Σπόιλερ:

Εσύ τι λες;;; αντί να την ρίξουν τα καμώματα του την έριξαν τα λόγια του μικρού Wink δεν θα τον πείραζε λες αυτό;;; αλλά υπάρχουν και άλλοι λόγοι που πρίγκιπας ζηλεύει τόσο τον ΕΝΤ θα δείτε παρακάτω Wink
και δικό μου αγαπημένο Wink αχχχχχχ αυτό το φιλί έκαψε καρδούλες Razz Razz Razz
εδώ πάει το γνωστό... εμ πως θα γίνει το έργο;;;; έπρεπε να μπει για να συνεχίσουν στο σπίτι Wink
Μεγάλη κουβέντα αυτή μέσα στο σπόιλερ... και δεν έχει μπει τυχαία Wink θα καταλάβετε παρακάτω Razz Razz Razz
όχι είναι τρομερά εγωιστής για να τα δεχτεί Wink
ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ αλλά περισσότερο συναισθηματικό παρά περιγραφικό, ελπίζω να σας αρέσει, έχει ήδη αναρτηθεί και σας περιμένει Wink

μη μας κρατάς σε αγωνία... υπέροχη δουλεία και περιμένω να ανέβει το επόμενο και γενικότερα το δεύτερο μέρος που όπως μας έιπες κι εσύ μας υπόσχεσαι πολλά κι εκεί... Wink Twisted Evil
τέλος η αγωνία όλα από εδώ και πέρα πάνε εν τάχη, το τέλος του πρώτους μέρους είναι πολύ κοντά δηλ σε 4 κεφάλαια, ναι πολύ καλά διαβάσατε απομένουν μόνο 4 κεφάλαια ακόμα για το τέλος του πρώτου μέρους και μέσα σε αυτά μην ξεχνάτε ότι είναι και η μεταμόρφωση του ΕΝΤ μας Wink
όσο για το δεύτερο ακόμα δεν το έχω ξεκινήσει αλλά θα το κάνω πολύ σύντομα και σας υπόσχομαι ότι θα ξεκινήσει με ότι σας στέρησα στο πρώτο μέρος xrysanthi's Blog - Σελίδα 19 923478

φιλάκια πολλά και περιμένω με αγωνία τα σχόλια σας
ΥΓ ένα συγνώμη προκαταβολικά αλλά ξέμεινα από Μπέτα και το κεφάλαιο δεν έχει διορθωθεί οπότε ότι μαργαριτάρι βρείτε απλά προσπεράστε το Razz Razz Razz

Έχει επεξεργασθεί από τον/την xrysanthi στις Σαβ 23 Ιουν 2012 - 13:48, 1 φορά
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΣαβ 23 Ιουν 2012 - 13:47

Το πρόμο της νέας μου ιστορίας

και η παρουσίαση του στο νέο μου σαιτ

και η συνέχεια της ιστορίας "Soulmates"

θα περιμένω με χαρά τα σχόλια σας και για τα δύο Wink
_gwgw_
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
_gwgw_

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΣαβ 23 Ιουν 2012 - 21:20

Λοιπόν Χρυσάνθη μου το καινούργιο κεφάλαιο ήταν πλύ αποκαλυπτικό.

Ο πρίγκιπας εκεί που το ξεκίνησε καλά στο τέλος τα σκάτωσε λιγάκι...Η Μπέλλα ήταν τελείως αποκαλυπτική και ελπίζω να τον ταρακούνησε έστω και λίγο...

Α!Και η φώτο που έβαλες είναι ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μπράβο σου ήταν πολύ ωραίο κεφάλαιο...

Τώρα για την καινούργια σου ιστορία να ξέρεις ότι ανπομονώ πάρα πολύ για να αρχίσει.Έλπίζω να μας βάλεις ένα κομμάτι σύντομα.Η ιστορία τη Μπέλλα και τον Έντουαρντ θα έχει για πρωταγωνιστές???

Μπράβο σου και πάλι για το κεφάλαιο xrysanthi's Blog - Σελίδα 19 474941 xrysanthi's Blog - Σελίδα 19 474941

Έχει επεξεργασθεί από τον/την _gwgw_ στις Σαβ 23 Ιουν 2012 - 21:28, 1 φορά
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΣαβ 23 Ιουν 2012 - 21:27

σε ευχαριστώ καρδούλα μου για τα καλά σου λόγια
χαίρομαι που σου άρεσε

όσο αφορά την καινούργια μου ιστορία ακόμα το σκέφτομαι
εσείς τι λέτε;;;;

με πρωταγωνιστή αυτόν
xrysanthi's Blog - Σελίδα 19 7e48a8_2f2baa319003360f009eee044bbab1a6.jpg_srz_368_290_85_22_0.50_1.20_0
δεν θέλω σχόλια έχω κόλλημα με αυτήν την φάτσα giggle giggle giggle

και συμπρωταγωνίστρια αυτήν
xrysanthi's Blog - Σελίδα 19 7e48a8_08ac1b73664677fa64852a6d0d5bcd9a.jpg_srz_368_290_85_22_0.50_1.20_0

εσείς τι ονόματα θα δίνατε;;;
_gwgw_
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
_gwgw_

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΣαβ 23 Ιουν 2012 - 21:31

Προσωπικά θα σου έλεγα να βάλεις τα ονόματου του αγαπημένου μας ζευγαριού (Εντ-Μπέλλα) -ξέρεις έχω ένα μικρό πρόβλημα.Είμαι εθισμένη στο twilight- αλλά δικιά σου η απόφαση που πιστεύω ότι θα είναι και η πιο σωστή..!!! Smile
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΣαβ 23 Ιουν 2012 - 21:35

θα δείξει ακόμα είμαι υπό σκέψη
όσο αφορά περισσότερο την κοπέλα όχι τον άντρα Wink

γιατί όλα τα ονόματα που θα παίξουν και στους υπόλοιπους χαρακτήρες θα είναι βασισμένα σε αυτό που είναι πχ.....

αυτή
Σπόιλερ:

είναι η Ντραγκόνια... λόγο του ότι γίνετε δράκος κλπ
όλοι σε αυτήν την "παραμυθένια" πόλη μεταμορφώνωντε σε κάτι Wink

η κοπέλα είναι η μόνη που δεν μεταμορφώνετε απλά έχει φτερά αλλά δεν είναι άγγελος Wink

Έχει επεξεργασθεί από τον/την xrysanthi στις Δευ 25 Ιουν 2012 - 1:31, 3 φορές συνολικά
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΚυρ 24 Ιουν 2012 - 22:41

Dalia
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Dalia

Θηλυκό Δίδυμος
Τόπος : Avengers Tower
Αριθμός μηνυμάτων : 8228
Registration date : 01/11/2011

Forks Student Profile
Team: Denalis Denalis
Special ability Special ability: Controling the Elements

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΚυρ 24 Ιουν 2012 - 23:59

όσον αφορά τα ονόμαπου που σου έστειλα για τον άντρα... είναι τα ίδια με τα αυτά που σου έστειλα στο πμ αλλά βγαίνοντας και την πρωταγωνίστρια τώρα με αυτά τα μαλλιά που ήρθε κάτι καινούργιο ... πως σου φαίνεται το Σαφίρα??? Smile
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΔευ 25 Ιουν 2012 - 0:58

η πρωταγωνίστρια έχει όνομα Wink
Αστροφωτισμένη > Starlit
mariettoula1996
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
mariettoula1996

Θηλυκό Σκορπιός
Τόπος : Ρόδος
Αριθμός μηνυμάτων : 5149
Registration date : 04/01/2012

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΔευ 25 Ιουν 2012 - 1:04

Χρυσάνθη μου τελικά στην καινούργια σου ιστορία θα χρησιμοποιήσεις τα ονόματα <<Μπέλα>> και <<Έντουαρντ>> ή θα βάλεις δικά σου ??
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΔευ 25 Ιουν 2012 - 1:15

ακόμα είμαι υπό σκέψη αλλά η πρωταγωνίστρια θα έχει αυτό το όνομα Wink

όσο αφορά τον πρωταγωνιστή εμένα προσωπικά δεν με χαλάει να έχει το κλασικό όνομα Wink
mariettoula1996
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
mariettoula1996

Θηλυκό Σκορπιός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΔευ 25 Ιουν 2012 - 1:18

ναι και εμένα δεν με πειράζει ..ότι ονόματα και να δώσεις είμαι σίγουρη πως η ιστορία σου θα είναι τέλεια όπως και όλες όσες έχεις γράψει ... Smile
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΔευ 25 Ιουν 2012 - 1:21

σε ευχαριστώ Μαριετούλα μου για τα καλά σου λόγια
ελπίζω να μην σας απογοητεύσω huggie
mariettoula1996
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
mariettoula1996

Θηλυκό Σκορπιός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 19 I_icon_minitimeΔευ 25 Ιουν 2012 - 1:24

παρακαλώ γλυκιά μου !!εξάλλου την αλήθεια λέω ... kiss
θα την αρχίσεις μόλις τελειώσεις το Soulmates ?

xrysanthi's Blog
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 19 από 40Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» Geo's Blog!
» MariaCullenSalvatore blog....!!!
» Stella's blog.

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Bella And Edward :: Midnight Inspirations-
Μετάβαση σε: