| xrysanthi's Blog | |
|
+28bloody swan panagiota damianos Zafrina stapet vag120 maria_likofos despina aek hlhtwilightmania Stella Sunlight i love edward 2 nansypap ev@ki92 happiness ed<3 RafaelaVolturi AspaKorth mariettoula1996 _gwgw_ EliRose Dalia ev@ki pitsiriki ROBELINA kati T-NM-E-BD xrysanthi nantia01 32 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Πεμ 14 Ιουν 2012 - 12:11 | |
| σε ευχαριστώ καρδουλένια μου αύριο έρχεται η συνέχεια | |
|
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Πεμ 14 Ιουν 2012 - 12:13 | |
| επαναλαμβανω...Χρυσανθη | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Πεμ 14 Ιουν 2012 - 12:21 | |
| σου έστελνα πμ και με πέταξε πριν πατήσω την αποστολή πάω να το γράψω ξανά | |
|
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
| |
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Παρ 15 Ιουν 2012 - 22:54 | |
| | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Δευ 18 Ιουν 2012 - 11:20 | |
| | |
|
| |
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Δευ 18 Ιουν 2012 - 21:25 | |
| | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Δευ 18 Ιουν 2012 - 21:29 | |
| για εκεί πήγαινε αλλά τελικά δεν μου έκατσε δεν θα είναι περιγραφικό όπως σας έχω συνηθίσει αλλά συναισθηματικό όμως σας ζητώ να κάνετε λίγη υπομονή καθώς το πρώτο μέρος φτάνει στο τέλος του και το δεύτερο έρχεται πιο πικάντικο, πιο παιχνιδιάρικο αλλά και αρκετά μαχητικό | |
|
| |
_gwgw_ Midnight Sun Vampire
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 1533 Registration date : 05/02/2012
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Πεμ 21 Ιουν 2012 - 15:48 | |
| Τέλειο και αυτό το κεφάλαιο Χρυσάνθη μου...!!!! Ευτυχώς ο πρίγκιπας άρχισε να φέρεται πιο όμορφα στη Μπέλλα αλλά και εκείνη άρχισε να ανοίγεται....!!!!!!!!! Δεν θέλω να τελειώσει η ιστορίααααααααααα......Είναι πολύ ωραία.1!!!!!!!!!!!!!1 Ερωτήσεις:Πόσα κεφάλαια έχει ακόμα μέχρι το τέλος;;; Μετά έχεις ετοιμάσει καμιά καινούργια ιστορία;;; Μπράβο σου γλυκιά μου συνέχισε έτσι | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Πεμ 21 Ιουν 2012 - 16:47 | |
| σε ευχαριστώ καρδιά μου για τα καλά σου λόγια χαίρομαι που σου αρέσει δεν τελειώνει η ιστορία αλλά το πρώτο μέρος της έχει και δεύτερο μέρος αλλά δεν το έχω έτοιμο ακόμα θα το αφήσω να βγει μόνο του βασικά πρέπει να σας ζητήσω ένα μεγάλο συγνώμη γι αυτήν την ιστορία γιατί πραγματικά τα έκανα σαλάτα αλλιώς ήθελα να βγει αλλιώς βγήκε αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι τώρα για να το διοθρώσω βασικά το ιστορικό της κομμάτι με μπέρδεψε πολύ και εκεί έχασα λίγο την μπάλα αλλά το δεύτερο κομμάτι σας υπόσχομαι ότι θα είναι πιο ενδιαφέρον από πολλές απόψεις όσο αφορά αν έχω ιστορία για μετά από αυτήν την ιστορία η απάντηση είναι ναι υπάρχουν δύο ιστορίες που παίζουν στο μυαλό μου, η μια είναι έτοιμη σε σεναριακή γραφή και θέλω να την κάνω μεταφορά σε πιο μυθιστορική γραφή αλλά επειδή θέλω να το προωθήσω για βιβλίο θέλω να το μελετήσω καλά και δεν ξέρω αν θα το αναρτήσω στο διαδίκτυο ή όχι, αυτό θα το δω αν θέλετε να δείτε περι τίνος πρόκειται δείτε εδώ το προμόσιον του http://xrysalenia.wix.com/mybooks#!home/mainPageκαι άλλη μια που τώρα κάνει δειλά τα πρώτα της βήματα μέσα στο μυαλό μου και είναι τελειως παραμυθένια αλλά ακόμα δεν έχει καθοριστεί πάρα πολύ μέσα στο μυαλό μου και θέλω να το δουλέψω περισσότερο πριν ξεκινήσω να την γράφω... Μόλις βρω χρόνο θα φτιάξω και για εκείνην άλλο ένα παρόμοιο προμόσιον όπου θα το αναρτήσω επίσης στο σαιτ μου και θα σας ενημερώσω για να το δείτε και να μου πείτε την γνώμη σας όπως και να έχει μην μου ανησυχείτε καθόλου, η έμπνευση δεν σταματά και σύντομα θα μάθετε ποια ιστορία μου θα ακολουθήσει μετά το τέλος αυτής που διαβάζετε για άλλη μια φορά θέλω να εκφράσω την απέραντη ευγνωμοσύνη μου για όλη την υποστήριξη σας και να σας ευχαριστήσω που είσαστε δίπλα μου και με στηρίζεται | |
|
| |
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Σαβ 23 Ιουν 2012 - 0:53 | |
| Χρυσάνθη μου 1000 συγγνώμη αλλά που χρόνος για ανάγνωση με τόσα που γίνονται... μια τα μωρά ...μια οι εγγυμονούσες , μια το ένα , μια το άλλο Ααααχχχχ που καιρό για πρίγκιπες Στο έλεος του Θεού το'χω αφήσει το σύγγραμμά σου αλλά ευτυχώς απόψε έκατσα και διάβασα και τα δυο κεφ. που ανέβασες ... Επίσης πολύ χαίρομαι που διάβασα τα σχέδιά σου...μετά το τέλος αυτής της ιστοριας(η οποία ούτε κι εγώ θα ήθελα να τελειώσει ποτέ , ασχέτως πως ήθελες να βγει και πως βγήκε) πολύ χαίρομαι που στα χνάρια όχι μια αλλά έχεις δυο ιστορίες!!! Κοίταξε τα αστυνομικά δεν μου αρέσουν αλλά γνωρίζοντας πολύ καλά ότι θα είναι απ'το δικό σου χέρι σίγουρα θα το λατρέψω. Λοιπόν στο θέμα μας τώρα... κεφ. 35ο: Χαχαχαχα τι φάση που έχει ο πρίγκιπας εδώ, και δεν αφήνει τον κακομοίρη τον μικρό να παρακολουθήσει μθμ και καταστρωνει και σχέδια για το πως θα ρίξει την Βασίλισσα του την ώρα της πρόβας... ωραία, μια χαρά τον βρίσκω... έμπαινε γιούτσο Επίσης οι σαίτες που πετάγονται μεταξύ Εμετ και Εντ όλα τα λεφτά... ήμουν σίγουρη πως στον πρίκγιπα η αδελφή του Εντ του θύμιζε την κόρη του Πάντως πολύ γλυκό αυτό... ότι θα διάβαζα ότι στην εποχή του πρίγκιπα βασίλευαν μόνο γυναίκες εεε αυτό δεν το περίμενα... δλδ οι αντρες μετασυγχωρήσεως κιόλας... - Σπόιλερ:
ήταν φλώροι?...
Τί δύσκολα χρόνια πέρασε κι ο κακομοίρης ο διάδοχος... κρίμα... Καλά όμως του την είπε ο μικρός προς το τελος, του είπε και μερικες αλήθιες και τον χτύπησε κι εκεί που πονούσες....Ααααα για να μάθει πια!!! Πάντως η Μπελς αμέσως τον μυρίστηκε, με τπτ δεν μπορεί να της κρυφτεί... Χρυσάνθη όταν λες ο αδελφός μου είναι μες τα δέντρα εννοείς τον Ντειμον?? Ο μικρός πήρε φόρα καιδεν υπολογίζει τπτ και κανέναν...μπράβο μια χαρά !!! Χώσε Εντ αγόρι μου!! κεφ. 36ο: Δεν καταλαβα στην αρχή ? δλδ ο πρίγκιψ ένιωσε ενοχλήμένος που η Μπελς πήγε στην πρόβα χαρη στον μικρό κι όχι χάρη σε εκείνον? Της ζήλειας τα καμώματα λέω εγώ... Αααααχχχχ τι ωραία η σκηνή της πρόβας, ο πρίγκιψ παίρνει τον ελεγχο, ακούγεται άλλο ένα απ'τα αγαπημένα μου τραγούδια( ασχέτως αν πάτωσε δεν με νοίαζει σκοτίστηκα) και τι φιλί ?!!!! τα δώσανε όλα οι πρωταγωνιστές... Βρε Χρυσάνθη μου όμως τι την ήθελες εκείνη την κατσικοπόδαρη πια ???? ορίστε το κορίτσι σηκώθηκε κι έφυγε ελεος... Αλλά κι ο πρόγκιψ σωστός κύριος ...από πίσω της τρέχει κατά πόδας Αααααχχχχ... - Σπόιλερ:
Γιατί αυτό κάνει κάποιος όταν αγαπά πραγματικά... Δίνει και την ίδια του την ψυχή αν χρειαστεί προκειμένου να δει ευτυχισμένο τον άνθρωπο που αγαπά ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει ο ίδιος να θυσιαστεί για την ευτυχία της, όχι το αντίθετο
Πεστα αγόρι μου... πες τα Χρυσόστομε ... Σωστά τα λέει ο μικρός αλλά φοβάμαι ότι θα τον τρελάνει τον εξοχότατο γιατί δεδομ΄νου ότι του λέει αλήθιες που πονάνε αυτός τρομάρα του δεν τα παραδέχεται δυστυχώς... Ποποποπο όμως ανένδοτοι κι οι δυο ...ένας κόντεψε να σπάσει την πόρτα , της αλληνής της βγήκε η ψυχή(που λέει ο λόγος δλδ ) αλλά το τέλος αυτού του κεφ ήταν τόσο όμορφό, μαγευτικό, υπέροχο ... Αλλά βρε Χρυσάνθη μου μανιά που την έχεις να το σταματάς πάνω στο καλύτερο... να υποθέσω το επόμενο θα είναι ? - Σπόιλερ:
ΠΕς ΝΑΙ ΠΕς ΝΑΙ ΠΕς ΝΑΙ
μη μας κρατάς σε αγωνία... υπέροχη δουλεία και περιμένω να ανέβει το επόμενο και γενικότερα το δεύτερο μέρος που όπως μας έιπες κι εσύ μας υπόσχεσαι πολλά κι εκεί... | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Σαβ 23 Ιουν 2012 - 11:19 | |
| Dalia
Χρυσάνθη μου 1000 συγγνώμη αλλά που χρόνος για ανάγνωση με τόσα που γίνονται... μια τα μωρά ...μια οι εγγυμονούσες , μια το ένα , μια το άλλο Ααααχχχχ που καιρό για πρίγκιπες Στο έλεος του Θεού το'χω αφήσει το σύγγραμμά σου αλλά ευτυχώς απόψε έκατσα και διάβασα και τα δυο κεφ. που ανέβασες ... Επίσης πολύ χαίρομαι που διάβασα τα σχέδιά σου...μετά το τέλος αυτής της ιστοριας(η οποία ούτε κι εγώ θα ήθελα να τελειώσει ποτέ , ασχέτως πως ήθελες να βγει και πως βγήκε) πολύ χαίρομαι που στα χνάρια όχι μια αλλά έχεις δυο ιστορίες!!! Κοίταξε τα αστυνομικά δεν μου αρέσουν αλλά γνωρίζοντας πολύ καλά ότι θα είναι απ'το δικό σου χέρι σίγουρα θα το λατρέψω. Λοιπόν στο θέμα μας τώρα...καρδούλα μου εσύ είχατε γεννητουράκια;;; να σας ζήσει σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μου δίχνεις το παραμυθένιο τι σου λέει;;; σε πείθει περισσότερο να το διαβάσεις;;; σύντομα θα βάλω κάποιο προμο να το δείτε κεφ. 35ο: Χαχαχαχα τι φάση που έχει ο πρίγκιπας εδώ, και δεν αφήνει τον κακομοίρη τον μικρό να παρακολουθήσει μθμ και καταστρωνει και σχέδια για το πως θα ρίξει την Βασίλισσα του την ώρα της πρόβας... ωραία, μια χαρά τον βρίσκω... έμπαινε γιούτσο Επίσης οι σαίτες που πετάγονται μεταξύ Εμετ και Εντ όλα τα λεφτά... ήμουν σίγουρη πως στον πρίκγιπα η αδελφή του Εντ του θύμιζε την κόρη του Πάντως πολύ γλυκό αυτό... ότι θα διάβαζα ότι στην εποχή του πρίγκιπα βασίλευαν μόνο γυναίκες εεε αυτό δεν το περίμενα... δλδ οι αντρες μετασυγχωρήσεως κιόλας... - Σπόιλερ:
ήταν φλώροι?... Τί δύσκολα χρόνια πέρασε κι ο κακομοίρης ο διάδοχος... κρίμα... Καλά όμως του την είπε ο μικρός προς το τελος, του είπε και μερικες αλήθιες και τον χτύπησε κι εκεί που πονούσες....Ααααα για να μάθει πια!!! Πάντως η Μπελς αμέσως τον μυρίστηκε, με τπτ δεν μπορεί να της κρυφτεί... Χρυσάνθη όταν λες ο αδελφός μου είναι μες τα δέντρα εννοείς τον Ντειμον?? Ο μικρός πήρε φόρα καιδεν υπολογίζει τπτ και κανέναν...μπράβο μια χαρά !!! Χώσε Εντ αγόρι μου!! καλά καλέ δεν έχεις δει έργα εποχής που και καλά οι βασιλιάδες το παίζουν σκληρά πεπόνια αλλά στο τέλος φαίνεται ότι η γυναίκα είναι αυτή που τους τσιγκλάει από πίσω δεν λέω ότι ήταν όλοι έτσι απλά εδώ θέλω να δείξω τι επιρροές είχε από την δική του οικογένεια και πως αυτό διαμόρφωσε τον δικό του χαρακτήρα Ναι είναι ο Ντέιμον από την αρχή του δεύτερου μέρους θα τον χαρείς περισσότερο Είναι μουσίτσα ο ΕΝΤ μην τον βλέπεις έτσι, δεν μιλάει δεν μιλάει αλλά όταν το ανοίγει το ρημάδι σε στήνει στον τοίχο κεφ. 36ο: Δεν καταλαβα στην αρχή ? δλδ ο πρίγκιψ ένιωσε ενοχλήμένος που η Μπελς πήγε στην πρόβα χαρη στον μικρό κι όχι χάρη σε εκείνον? Της ζήλειας τα καμώματα λέω εγώ... Αααααχχχχ τι ωραία η σκηνή της πρόβας, ο πρίγκιψ παίρνει τον ελεγχο, ακούγεται άλλο ένα απ'τα αγαπημένα μου τραγούδια( ασχέτως αν πάτωσε δεν με νοίαζει σκοτίστηκα) και τι φιλί ?!!!! τα δώσανε όλα οι πρωταγωνιστές... Βρε Χρυσάνθη μου όμως τι την ήθελες εκείνη την κατσικοπόδαρη πια ???? ορίστε το κορίτσι σηκώθηκε κι έφυγε ελεος... Αλλά κι ο πρόγκιψ σωστός κύριος ...από πίσω της τρέχει κατά πόδας Αααααχχχχ...
- Σπόιλερ:
Γιατί αυτό κάνει κάποιος όταν αγαπά πραγματικά... Δίνει και την ίδια του την ψυχή αν χρειαστεί προκειμένου να δει ευτυχισμένο τον άνθρωπο που αγαπά ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει ο ίδιος να θυσιαστεί για την ευτυχία της, όχι το αντίθετο Πεστα αγόρι μου... πες τα Χρυσόστομε ... Σωστά τα λέει ο μικρός αλλά φοβάμαι ότι θα τον τρελάνει τον εξοχότατο γιατί δεδομ΄νου ότι του λέει αλήθιες που πονάνε αυτός τρομάρα του δεν τα παραδέχεται δυστυχώς... Ποποποπο όμως ανένδοτοι κι οι δυο ...ένας κόντεψε να σπάσει την πόρτα , της αλληνής της βγήκε η ψυχή(που λέει ο λόγος δλδ ) αλλά το τέλος αυτού του κεφ ήταν τόσο όμορφό, μαγευτικό, υπέροχο ... Αλλά βρε Χρυσάνθη μου μανιά που την έχεις να το σταματάς πάνω στο καλύτερο... να υποθέσω το επόμενο θα είναι ? - Σπόιλερ:
ΠΕς ΝΑΙ ΠΕς ΝΑΙ ΠΕς ΝΑΙ
Εσύ τι λες;;; αντί να την ρίξουν τα καμώματα του την έριξαν τα λόγια του μικρού δεν θα τον πείραζε λες αυτό;;; αλλά υπάρχουν και άλλοι λόγοι που πρίγκιπας ζηλεύει τόσο τον ΕΝΤ θα δείτε παρακάτω και δικό μου αγαπημένο αχχχχχχ αυτό το φιλί έκαψε καρδούλες εδώ πάει το γνωστό... εμ πως θα γίνει το έργο;;;; έπρεπε να μπει για να συνεχίσουν στο σπίτι Μεγάλη κουβέντα αυτή μέσα στο σπόιλερ... και δεν έχει μπει τυχαία θα καταλάβετε παρακάτω όχι είναι τρομερά εγωιστής για να τα δεχτεί ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ αλλά περισσότερο συναισθηματικό παρά περιγραφικό, ελπίζω να σας αρέσει, έχει ήδη αναρτηθεί και σας περιμένει μη μας κρατάς σε αγωνία... υπέροχη δουλεία και περιμένω να ανέβει το επόμενο και γενικότερα το δεύτερο μέρος που όπως μας έιπες κι εσύ μας υπόσχεσαι πολλά κι εκεί... τέλος η αγωνία όλα από εδώ και πέρα πάνε εν τάχη, το τέλος του πρώτους μέρους είναι πολύ κοντά δηλ σε 4 κεφάλαια, ναι πολύ καλά διαβάσατε απομένουν μόνο 4 κεφάλαια ακόμα για το τέλος του πρώτου μέρους και μέσα σε αυτά μην ξεχνάτε ότι είναι και η μεταμόρφωση του ΕΝΤ μας όσο για το δεύτερο ακόμα δεν το έχω ξεκινήσει αλλά θα το κάνω πολύ σύντομα και σας υπόσχομαι ότι θα ξεκινήσει με ότι σας στέρησα στο πρώτο μέρος
φιλάκια πολλά και περιμένω με αγωνία τα σχόλια σας ΥΓ ένα συγνώμη προκαταβολικά αλλά ξέμεινα από Μπέτα και το κεφάλαιο δεν έχει διορθωθεί οπότε ότι μαργαριτάρι βρείτε απλά προσπεράστε το
Έχει επεξεργασθεί από τον/την xrysanthi στις Σαβ 23 Ιουν 2012 - 13:48, 1 φορά | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Σαβ 23 Ιουν 2012 - 13:47 | |
| Το πρόμο της νέας μου ιστορίας και η παρουσίαση του στο νέο μου σαιτ και η συνέχεια της ιστορίας "Soulmates" θα περιμένω με χαρά τα σχόλια σας και για τα δύο | |
|
| |
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Σαβ 23 Ιουν 2012 - 21:20 | |
| Λοιπόν Χρυσάνθη μου το καινούργιο κεφάλαιο ήταν πλύ αποκαλυπτικό. Ο πρίγκιπας εκεί που το ξεκίνησε καλά στο τέλος τα σκάτωσε λιγάκι...Η Μπέλλα ήταν τελείως αποκαλυπτική και ελπίζω να τον ταρακούνησε έστω και λίγο... Α!Και η φώτο που έβαλες είναι ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μπράβο σου ήταν πολύ ωραίο κεφάλαιο... Τώρα για την καινούργια σου ιστορία να ξέρεις ότι ανπομονώ πάρα πολύ για να αρχίσει.Έλπίζω να μας βάλεις ένα κομμάτι σύντομα.Η ιστορία τη Μπέλλα και τον Έντουαρντ θα έχει για πρωταγωνιστές??? Μπράβο σου και πάλι για το κεφάλαιο
Έχει επεξεργασθεί από τον/την _gwgw_ στις Σαβ 23 Ιουν 2012 - 21:28, 1 φορά | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Σαβ 23 Ιουν 2012 - 21:27 | |
| σε ευχαριστώ καρδούλα μου για τα καλά σου λόγια χαίρομαι που σου άρεσε όσο αφορά την καινούργια μου ιστορία ακόμα το σκέφτομαι εσείς τι λέτε;;;; με πρωταγωνιστή αυτόν δεν θέλω σχόλια έχω κόλλημα με αυτήν την φάτσα και συμπρωταγωνίστρια αυτήν εσείς τι ονόματα θα δίνατε;;; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Σαβ 23 Ιουν 2012 - 21:31 | |
| Προσωπικά θα σου έλεγα να βάλεις τα ονόματου του αγαπημένου μας ζευγαριού (Εντ-Μπέλλα) -ξέρεις έχω ένα μικρό πρόβλημα.Είμαι εθισμένη στο twilight- αλλά δικιά σου η απόφαση που πιστεύω ότι θα είναι και η πιο σωστή..!!! | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Σαβ 23 Ιουν 2012 - 21:35 | |
| θα δείξει ακόμα είμαι υπό σκέψη όσο αφορά περισσότερο την κοπέλα όχι τον άντρα γιατί όλα τα ονόματα που θα παίξουν και στους υπόλοιπους χαρακτήρες θα είναι βασισμένα σε αυτό που είναι πχ..... αυτή - Σπόιλερ:
είναι η Ντραγκόνια... λόγο του ότι γίνετε δράκος κλπ όλοι σε αυτήν την "παραμυθένια" πόλη μεταμορφώνωντε σε κάτι η κοπέλα είναι η μόνη που δεν μεταμορφώνετε απλά έχει φτερά αλλά δεν είναι άγγελος
Έχει επεξεργασθεί από τον/την xrysanthi στις Δευ 25 Ιουν 2012 - 1:31, 3 φορές συνολικά | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Κυρ 24 Ιουν 2012 - 22:41 | |
| | |
|
| |
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Κυρ 24 Ιουν 2012 - 23:59 | |
| όσον αφορά τα ονόμαπου που σου έστειλα για τον άντρα... είναι τα ίδια με τα αυτά που σου έστειλα στο πμ αλλά βγαίνοντας και την πρωταγωνίστρια τώρα με αυτά τα μαλλιά που ήρθε κάτι καινούργιο ... πως σου φαίνεται το Σαφίρα??? | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Δευ 25 Ιουν 2012 - 0:58 | |
| η πρωταγωνίστρια έχει όνομα Αστροφωτισμένη > Starlit | |
|
| |
mariettoula1996 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 5149 Registration date : 04/01/2012
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Δευ 25 Ιουν 2012 - 1:04 | |
| Χρυσάνθη μου τελικά στην καινούργια σου ιστορία θα χρησιμοποιήσεις τα ονόματα <<Μπέλα>> και <<Έντουαρντ>> ή θα βάλεις δικά σου ?? | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Δευ 25 Ιουν 2012 - 1:15 | |
| ακόμα είμαι υπό σκέψη αλλά η πρωταγωνίστρια θα έχει αυτό το όνομα όσο αφορά τον πρωταγωνιστή εμένα προσωπικά δεν με χαλάει να έχει το κλασικό όνομα | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 5149 Registration date : 04/01/2012
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Δευ 25 Ιουν 2012 - 1:18 | |
| ναι και εμένα δεν με πειράζει ..ότι ονόματα και να δώσεις είμαι σίγουρη πως η ιστορία σου θα είναι τέλεια όπως και όλες όσες έχεις γράψει ... | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Δευ 25 Ιουν 2012 - 1:21 | |
| σε ευχαριστώ Μαριετούλα μου για τα καλά σου λόγια ελπίζω να μην σας απογοητεύσω | |
|
| |
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Δευ 25 Ιουν 2012 - 1:24 | |
| παρακαλώ γλυκιά μου !!εξάλλου την αλήθεια λέω ... θα την αρχίσεις μόλις τελειώσεις το Soulmates ? | |
|
| |
| xrysanthi's Blog | |
|