Κοριτσάρες μου γλυκές χίλια ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια
συγνώμη που άργησα να απαντήσω αλλά είχα να τελειώσω και μια εργασία που δυστυχώς με πήγε πολύ πίσω και στα κεφάλαια αλλά και στις απαντήσεις των ερωτήσεων σας αλλά άξιζε τον κόπο γιατί βγήκε πολύ καλό και σε μερικά κεφάλαια θα το απολαύσετε και εσείς μιας που είναι η πιο κρίσιμη σκηνή της ιστορίας που διαβάζετε και θα το αναρτήσω ώστε να το δείτε σε σειριακή μορφή... βασικά τα κοινά σημεία που θα βλέπουν και οι δύο ήρωες ταυτόχρονα θα είναι σε αυτήν την μορφή γραμμένο για να το βλέπετε πως το βιώνουν και οι δύο ταυτόχρονα με μια μετατροπή δηλ θα βλέπετε και τις σκέψεις του ενώ στο σενάριο δεν παίζει αυτό
πάμε στα σχόλια.....................
AspaKorth
δεν εχω λογια για το κεφαλαιο αυτο...εμεινα να διαβαζω καπως ετσι
απο οτι καταλαβα μας περιμενουν συγκλονιστικες αποκαλυψεις
ο εντ εδωσε ρεστα σημερα το ιδιο κ η μπελα
περιμενω το επομενο κεφαλαιο με μεγαλη ανυπομονησιασε ευχαριστώ καρδιά μου για τα καλά σου λόγια
χαίρομαι που σου άρεσε και ναι θα έχουμε πολύ συγκλονιστικές αποκαλύψεις παρακάτω
Dalia
Απ'οτι κατάλαβα ο Εντ με κάποιο τρόπο - δεν ξέρω κι εγώ τι- δύρησε στην προηγούμενη του ζωή τότε που ήταν πρίγκιπας και λυκάνθρωπος μαζί ??? Επικοινώνησε με την προηγούμενη του ζωή , είχαμε ντε-ζα-βου , τι ακριβώς είχαμε δεν γνωρίζω τέλως πάντων κι έλπίζω να μου λυθούν οι απορίες σε επόμενα κεφ. ...
Καθώς διαβαζα κι εγώ την ερωτική πράξη από ένα σημέιο και μετά έμεινα κι εγώ έτσι faint και δεν ήξερα κι εγώ που πατώ ? που βρίσκομαι και τι διαβάζω ?
Ελπίζω Χρυσάνθη μου να χουμε κι άλλες αναδρομές τέτοιες στο παρελθόν , πολύ περισσότερο να λυθεί επιτέλους το μυστήριο με τον πρίγκιπα ...
Δεν έχω τπτ άλλο να πω τα συγχαρητήρια μου και περιμένω την συνέχεια με λαχτάρα πολύ σωστά κατάλαβες καρδιά μου
ο ΕΝΤ του παρόντος είναι η μετεμψύχωση του πρίγκιπα ΕΝΤ
Θα έχουμε αρκετές αναδρομές αλλά και εκπλήξεις παρακάτω που θα σας λύσουν όλα σας τα ερωτηματικά και θα σας διχάσουν αρκετά
σε ευχαριστώ καρδιά μου χαίρομαι που σου άρεσε τόσο πολύ
i love edward 2
χρυσανθη μου χρονια πολλα huggie ...εμεις δεν τα ειπαμε...εχασα αρκετα κεφαλαια και τα διαβασα ολα μαζεμενα τωρα...ομολογω οτι γενικοτερα το θεμα με τις προηγουμενες ζωες με ελκυει τοσο πολυ οποτε δεν μπορουσαν να εχουν καλυτερη καταληξη τα πραγματα...ο καρλαιλ ενταξει τι να πω ο τυπος δεν παιζεται....ειναι για σκοτωμα κατευθειαν παρτακιας μεχρι αηδιας....αλλα για να καταλαβω ο εμετ ξερει για τα σχεδια του?οσο για την ελξη μπελλας- εντι νομιζω οτι ηταν αναμενομενη εφοσον ηταν μαζι και σε προηγουμενη ζωη οσο για την ρωτικη σκηνη ηταν εκπληκτικη αλλα εχω καποιες αποριες ο πριγκιπας αρχισε να επικοινωνει μαζι του απο εκεινη την σκηνη στο υπογεια και μετα...γιατι ομως? επειδη τον ακουμπησε γι αυτο??και η μπελλα γιατι τον εχει θαμμενο εκει περα?...τωρα οσο για την μπελλα θεωρω οτι μετα απο αυτο το σκηνικο θα τον θελει ξανα οσο και αν δεν το παραδεχτει ανοιχτα......μπραβο χρυσανθη μου εχεις κανει εκπληκτικη δουλεια η ιστορια ειναι πολυ εφανταστη και με πολυ δυνατη πλοκη συνεχισε να μας καταπλησεις οπως εσυ ξερεις.....μπραβο...χρόνια πολλά καρδιά μου αν και καθυστερημένα
εμένα να δεις, με έχουν μαγέψει τόσο οι αναδρομές που ελπίζω να μην το παρακάνω στο τέλος και γίνει βαρετό.. η νεκροψία θα δείξει
και που είσαι ακόμα δεν έχει δείξει ακόμα όλο το μεγαλείο της σαπίλας που κρύβει μέσα του
για τον Εμετ δεν θα αποκαλύψω τίποτα ακόμα απλά σας εγγυώμαι ότι μπορείτε να του έχετε εμπιστοσύνη καθώς αγαπάει τα ξαδέλφια του σαν πραγματικά του αδέλφια
πίστεψε με μπορεί να είναι αναμενόμενη αλλά ακριβός επειδή ήταν σε προηγούμενη ζωή η αντίσταση της ΜΠ τώρα είναι μεγαλύτερη
έχασε τον έναν δεν διακινδυνεύει να αφήσει να παρασυρθεί και να περάσει τα ίδια την στιγμή που θα χάσει και τον άλλον αλλά η μοίρα της (δηλ η συγγραφέας
) έχει άλλα σχέδια για εκείνην
κατακάποιο τρόπο ναι αλλά δεν μπορώ να πω περισσότερα θα σας αφήσω να ανακαλύψετε το πως στα κεφάλαια που ακολουθούν
το κορμί της ναι η λογική της όχι
σε ευχαριστώ καρδιά μου για τα καλά σου λόγια
τελικά η ιστορία αυτή βγήκε παγίδα για μένα και την βλέπω την δουλειά δεν θα καταφέρω να συγκρατηθώ και θα παρασυρθώ πάλι ....
Χριστέ μου πόσα κεφάλαια θα βγουν τελικά;;;;
T-NM-E-BD
Χρυσάνθη 1 εβδομάδα 'έλειψα και με πέθανες...καρδούλα μου εσύ
καλωσόρισες ματάκια μου
AspaKorth
α εχω ακομα μια ερωτηση
τωρα που εγινε τοι εγινε μεταξυ μπελας εντουαρντ αυτος δεν θα αισθανεται τυψεις οταν βρεθει με την ελενα?η μηπως θα την ξαποστειλει?μακαριμάλλον το δεύτερο
από την στιγμή που θα επιβεβαιώσει αυτό που ήδη ξέρει
αλλά είναι λίγο περίπλοκο το θέμα οπότε σας αφήνω να το δείτε μόνες σας
EliRose
τι το'θελα και το ξαναδιαβασα καθε φορα μου ανεβαινει η πιεση!!
Ήμουνα τόσο κοντά!!!!!!! αν το κατάφερα αυτό είναι μεγάλο θέμα για μένα
χαίρομαι που σου άρεσε τόσο καρδιά μου
i love edward 2
χρυσανθη μου ποτε θα εχουμε νεο κεφαλαιο???ανυπομονουμε...δεν θελω να σε πιεσω οποτε βρεις χρονο φυσικα εμεις θα περιμενουμε... Κοριτσάρες μου γλυκές ζητώ συγνώμη εκ των προτέρων αλλά τα κεφάλαια που ακολουθούν είναι τα πιο δύσκολα καθώς ξετυλίγετε όλο το παρελθόν και πρέπει να τα σκεφτώ πολύ καλά για να μην κάνω καμία πατάτα καθώς και να συνδυάσω έτσι τα γεγονότα ώστε να μην καταντήσουν γελοία
θα προσπαθήσω να ανεβάζω όσο πιο σύντομα μπορώ όταν είμαι σίγουρη ότι δεν υπάρχουν κενά και λάθη
EliRose
υπέροχο!!σε ευχαριστώ καρδιά μου
Dalia
Χρυσάνθή ??????? δεν αντέχω κάθε κεφ. μου δημιουργεί καινούργιες απόριες !!!
Να επανελθείς κορίτσι μου να επανέλθεις ....1.) γιατί ο ΕΝΤ εχει λυσσάξει τόσο πολύ για αίμα
απ΄την στιγμή που είναι άνθρωπος 2.) τι γίνεται ρε παιδία νομίζα πως οι λυκάνθρωποι μόνο δαγκώνουν τα θύματά τους δεν πίνουν αίμα σαν τους βρικόλακες ??? faint
πολύ μου άρεσε στην αρχή που τον κρατούσε αγκαλιά και τον βοηθούσε να ηρεμήσει Να υποθέσω πως με αυτόν τον τρόπο επανήλθε στην πραγματικότητα ξεφεύγοντας απ'την προηγούμενη ζωή του ή ...ή ερωτώ εγώ τώρα η προηγούμενη ζωή του ΕΝΤ έχει εγκλωβιστεί, παγιδευτεί με κάποιον τρόπο μέσα στην παρούσα ζωή σώμα του σημερινού ΕΝΤ και γι'αυτό να θέλει να πιει αίμα ?! οεό ????? τι ρωτάω μεσημεριάτικά lol! lol!
Ναι αλλά και πάλι η προηγούμενη ζωή του ΕΝΤ για να θέλει να πιει αιμα πάει να πει οτί είναι ή υβριδιο ή βρυκόλακας ??? Χρύσάνθη γύρνα πίσω γιατί πάλι δεν την παλέυω ... Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Παρ'όλα αυτά συμφωνώ με την απόπάνω υπέροχο ...το ξέρω καρδιά μου αλλά λίγο υπομονή ακόμα καθώς αυτά τα κεφάλαια αυτόν τον σκοπό έχουν να σας δημιουργούν ερωτηματικά για να φτιάχνουν το σασπενς... οι απαντήσεις δεν αργούν από εδώ και πέρα αρχίζει να ξετυλίγετε η ιστορία του παρελθόντος ώστε να πάμε στο παρόν
1) καλή ερώτηση
2) όπως λέω και σε παρακάτω μου ποστ, εδώ οι λύκοι έχουν άλλον χαρακτήρα και έχουν ανάγκη το αίμα αλλά και την σάρκα
δεν λέω άλλα θα τα δείτε παρακάτω σε πράξη
ελπίζω να μην σας κάνω να πεθάνετε από την τρομάρα σας αλλά σας προειδοποιώ όλη η ιστορία αυτή θα έχει πολύ ζωντανές εικόνες και τρομερά γλαφυρές και αληθοφανές, όσες δεν είσαστε του είδους θα βάζω προειδοποιήσεις από πριν ώστε να ξέρετε τι να περιμένετε
βασικά ήταν και ο λόγος που την ξεκίνησα καθώς θέλω να το κάνω σενάριο μην φανταστείτε για εξάσκηση όχι για να το δώσω πουθενά
το δεύτερο ισχύει, έχει εγκλωβιστεί και ναι αυτός είναι ο λόγος που το σώμα του ουσιαστικά διψά για αίμα ο ίδιος δεν το έχει ανάγκη
δεν λέω τίποτα παραπάνω γιατί θα προδώσω την συνέχεια
Ο πρίγκιπας όπως λέω παρακάτω είναι Κάλλεν άρα και λυκάνθρωπος
σε ευχαριστώ καρδιά μου για τα καλά σου λόγια χαίρομαι που σου άρεσε
i love edward 2
χρυσανθη μου παρα πολυ ωραιο κεφαλαιο..εχω αλλη μια απορια ο πριγκιπας εντουαρντ τι ηταν? λυκανθρωπος η βρικόλακας?γιατι λογικα ετσι θα του αποκτηθηκε η επιθυμια να πιει αιμα...γινεται μονο με την μια φορα που το δοκιμασε να εθιστηκε?? οσο για την κατασταση που πηραν τα πραγματα τι να πω ο εντι βγηκε εκτος εαυτου και η μπελλα αναγκαστηκε να του το πει...περιμενουμε αντιδρασεις εντι αδυμονω να δω πως θα το παρει...οσο για τα μαγια που του εχουν κανει το λυπαμαι το παιδι λυστε τα ρε παιδια να γλιτωσει απο αυτη την.....ελενα....μπραβο χρυσανθη μου η ιστορια κυλαει παρα πολυ ωραια και καθε φορα μας αφηνεις με τρελη αγωνια για την συνεχεια....είναι λυκάνθρωπος και δεν πρόλαβε να το δοκιμάσει ευτυχώς για εκείνον
δεν ήθελε να του το πει με αυτόν τον τρόπο αλλά και εκείνη σάστισε στο τέλος, η συμπεριφορά του είναι τελείως ανάρμοστη από την στιγμή που δεν έχει σπάσει ακόμα την κατάρα
πολύ άσχημα όχι στην αρχή αλλά όσο περνάει και το συνειδητοποιεί άστα να πάνε, δεν λέω τίποτα άλλο
δυστυχώς δεν γίνετε αλλά και να γίνει ποιος τα χέζει πια;;;
ο λόγος που δημιουργήθηκαν δεν πέτηχαν τον σκοπό τους και πάλι ο ΕΝΤ μας μόλις είδε την ΜΠ έκλεισε σαν άντρας
σε ευχαριστώ καρδιά μου χαίρομαι που σας αρέσει γιατί πραγματικά είναι ένα πολύ δύσκολο και τελείως περίπλοκο εγχείρημα και ελπίζω να μην τα κάνω σαλάτα ή αν τα κάνω να μην είναι τόσο εμφανές
AspaKorth
Χρυσανθη τελειο κεφαλαιο δεν χορταινω αυτη την ιστορια με τιποτα.
μπερδευτηκα λιγο με την αναγκη του εντι για αιμα αλλα μαλλον οπως ειπες θα παρουσιασεις τους λυκανθρωπους κομματακι διαφορετικους.
οσο για τα μαγια τι να πω?ποσο ποταπος θα μπορουσε να γινει ο καρλαιλ?δεν πιστευω να του τα κανε η ελενα.ειπαμε ειναι σκυλα αλλα ποσο πια?
κ να πω την αληθεια δεν μου αρεσει που ο εν μια ειναι ετσι μια αλλιως κ κανει σαν χαζο μικρο...προς το παρον με γοητευει πιο πολυ ο πριγκηπας εντουαρντ
Μπραβο χρυσανθη μου για ακομη μια φορασε ευχαριστώ καρδιά μου
ακριβός απλά λίγο υπομονή και θα καταλάβετε και γιατί η ΜΠ έχει τόσο κάψα ο μικρός μας να γίνει άντρας και γιατί πρέπει απαραίτητα να είναι προετοιμασμένος γι αυτό που έρχεται
θα φάει μεγάλο λούκι γι αυτό προετοιμαστείτε θα τον λυπηθείτε πάρα πολύ
πολύ αλλά μην το κάνεις θέμα
όχι μωρέ και αυτή ένα πιόνι είναι που απλά κοιτάει το συμφέρον της
δηλ την καλή ζωή τίποτα παραπάνω
βασικά το κομμάτι του σημερινού ΕΝΤ δεν σου κρύβω ότι με έχει δυσκολέψει ΠΑΡΑ πολύ... είναι η ηλικία του τα όσα περνάει από τον πατέρα του κλπ κλπ που δεν έχω ιδέα πως να τα εξωτερικεύσω στον χαρακτήρα του
αλλά μην ξεχνάς ότι είναι και σε φάση εφηβείας μια τρέλα την έχει που από μόνη της τον κάνει να τα παίζει, βάλε και όλα όσα τον ποτίζει ο πατέρας του και τώρα έρχεται και η ΜΠ να του φορτώνει άλλα τόσα... πολύ θέλει νομίζεις ο άνθρωπος;;; αλλά μην τον φοβάσαι μόλις σπάσει την κατάρα να τον δεις
γιατί δεν θα έχει επιλογή ή θα πάρει τον έλεγχο του εαυτού του ήηηηηηηη δεν λέω άλλα
πίστεψε με παρακάτω θα τον ερωτευτείς
τον πρίγκιπα εννοώ και αυτό με προβληματίζει λίγο γιατί θα σας διχάσω αλλά κάτι θα κάνω να το φέρω σε ισορροπία
και πάλι σε ευχαριστώ καρδιά μου
AspaKorth
Γιουχου!!!!ηταν η πρωτη μου αντιδραση οταν ειδα οτι εβαλες κεφαλαιο
μου αρεσουν πολυ οι αναμνησεις του πριγκηπα...θα εχει πολυ ενδιαφερον να βλεπουμε την ζωη του στο περασμα του χρονου
εχω μια ερωτηση...ποια ακριβως ειναι η θεια του?εχω μια υποψια...
μπραβο χρυσανθη μου καθε κεφαλαιο ειναι κ καλυτερο
α οπως ειπα βρε παιδακι μου με εχει φρικαρει λιγο ο εντ που φρικαρει τοσο πολυ.καταλαβαινω του επεσαν ολα μαζεμενα αλλα θα ηθελα να ηταν λιγο πιο συγκροτημενος.
για αυτο συμπαθω λιγο περισσοτερο τον πριγκηπα εμένα να δεις μονήμος σε μια έκσταση είμαι
δεν τον χορταίνω τον άτιμο αλλά πρέπει να κάνω και λίγο κράτη γιατί στο τέλος δεν πρόκειτε ποτέ να δούμε την μεταμόρφωση του ΕΝΤ
Η ΜΠ φυσικά ποια άλλη
σε ευχαριστώ καρδουλένια μου
αυτό είναι το θέμα να είναι σε μια σύγχηση
το γιατί θα το καταλάβεις παρακάτω
EliRose
παρακατω να δεις!κρύβε λόγια, κρύβε λόγια