| xrysanthi's Blog | |
|
+28bloody swan panagiota damianos Zafrina stapet vag120 maria_likofos despina aek hlhtwilightmania Stella Sunlight i love edward 2 nansypap ev@ki92 happiness ed<3 RafaelaVolturi AspaKorth mariettoula1996 _gwgw_ EliRose Dalia ev@ki pitsiriki ROBELINA kati T-NM-E-BD xrysanthi nantia01 32 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Κυρ 1 Απρ 2012 - 19:33 | |
| καρφίτσα δεν αφηνει να πεσει κατω!!! | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Κυρ 1 Απρ 2012 - 19:59 | |
| Στην αρχη δεν πιστευα στα ματια μου τη διαβαζα αλλα θα τα παρω απο την αρχη!!!!Ποιον εχει κλεισμενο στο υπογειο;;;Τον Ντειμον; Δεν καταλαβα παντως ειναι καποιος απο το παρελθον...Καλα εεεεε η Μπελλα πολυ επιθετικη γκομενα,την παω πολυ.... το ντυσιμο ολα τα λεφτα και δεν φορουσε ουτε εσωρουχοοοο τα επαιξε ο Εμετ!!! τελειωσε με ενα και μονο φιλι εχει ταπεραμεντο η δικια μας Εντωμεταξυ ο Εντουαρντ ειμαι χιλια τα εκατο οτι μπορει να δινει λιγη σημασια αλλα τον καει πολυ μεσα του την ωρα που βλεπει τον αδερφο του να διασκεδαζει και αυτος να ειναι με το ποτο στο χερι(για να μην πω τιποτα αλλο απρεπες και δεν κανει) Φανηκε και απο τις σκεψεις του οτι του εχει εντυπωθει για τα καλα στην μνημη η Μπελλα και του τριβελιζει τα ονειρα,καλα και τωρα που πηρε και την μηχανη ποιος τον ξεκολλαει απο πανω της...ουτε τα ματια του δεν μπορουσε να παρει!!!πολυ θεαματικη η εμφανιση της Μπ αυτο εχω να πω μονο η καρδια του Εντ χιλια τα εκατο χτυπουσε σαμ τρελη για πρωτη φορα δεν μπορουσε να στρεψει την ματια του σε αυτη την κατσικα την Ελενα.... Φανηκαν εδω τα σχεδια της Μπ για αρχη γραφτηκε στο σχολειο για να τους εχει απο κοντα και να βλεπει καθε κινηση τους και στην συνεχεια θα δειξει δεν ειμαι και στο μυαλο της.... Παντως respect..... | |
|
| |
Stella Sunlight Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 837 Registration date : 04/06/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Κυρ 1 Απρ 2012 - 22:02 | |
| Χρυσάνθη μου θα μας πεθάνεις με αυτή την ιστορία. Vampire Diaries με Λυκόφως τέλειος συνδιασμός. Η Μπέλλα είναι πολύ πονηρής σατανικό μυαλό είναι τα έχει σκεφτεί όλα,να πω ότι μου αρέσει,την λατρεύω μου θυμίζει την Καθριν στο τρόπο που φέρετε αλλά έχουν πολλές διαφορές μεταξύ τους. Ο Έντουρντ είναι φυσικό να κολλήσει με την Μπέλλα μπορεί να την σκέφτεται αλλά ως εκεί λόγο ότι έχει την Έλενα.Την Έλενα δεν την έχω συνηθίσει έτσι στην σειρά είναι πιο γλυκιά και δεν υποκρίνεται αλλά άλλο αυτό.Στην πορεία θα δούμε Ντέιμον; Το κεφάλαιο ήτανε τέλειο,μπράβο σου Χρυσάνθη μου περιμένω το επόμενο κεφάλαιο. | |
|
| |
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Δευ 2 Απρ 2012 - 3:13 | |
| ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΕΚΠΈΜΠΩ SOS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Βοηθησέ με σε παρακαλώ...διαβασα και το προηγούμενο μαζί με τοσημερινό κι ομολογώ (πως εγώ που έλεγα πως δεν θα μπερδευτώ τλκ μπερδευτηκα) κι όχι τπτ άλλο αλλά το χειρότερο είναι πως απ'τους διαλόγους δεν καταλαβαίνω Χρηστό...σε παρακαλώ δώσε μου τα φώτα σου έστω με ένα πμ ...μη μου αποκαλύψεις τπτ, μόνο τα πιο σημαντικά έτσι για να καταλάβω η κακομοίρα... Μέχρι στιγμης γνωρίζουμε οτι η Μπ είναι υβρίδιο και ο Εντ σκέτο λυκάνθρωπος οκ ? ο Εντ είπαμε είναι κυνηγος βρικολάκων σωστά ??? οκ ο Καρλάιλ παίζει να ναι πάλι ο "κακος" σε όλη αυτήν την ιστορία οκ θα το καταπιω κι αυτό Αλλά ...αλλά ακόμα δεν έχω καταλάβει ακόμα τη σχέση μεταξύ Στεφάν και Μπέλας...κάπου αναφέρθηκε και το όνομα του Ντειμον αλλά το χασα τελείως ...Χρυσάνθη σε παρακαλώ βοήθεια ...βοήθεια για να καταλάβω κι εγώ... Πέρα απ'το ξαφνικό μου παραλλήλημα ομολογώ κι εγώ πως αυτή η συμπεριφορά της Μπέλας με αποθεί σε αρκετό , μεγάλο βαθμό...για να μη μιλήσω για την Ελένα που αν δεν κάνω λάθος απατά τον Εντ με τον Στέφαν ???!!!!! Αλλη ερώτηση αν η Μπ 17 ετών υβρίδιο είναι ανηψιά του ο Στέφαν (να φανταστώ κι αυτός υβρίδιο ?) πόσο είναι οέο ??? Ααααχχχχ Παναγία μου ξεμπερδεψτε με...δεν λέω μ'αρέσει κι εμένα αυτός ο συνδιασμός , δυο απ'τις αγαπημένες μου σειρές -ταινίες να τις διαβάζω μαζί αλλά τα χασα τελείως... Αλλά Χρυσάνθη ανυπομονώ κιόλας για την συνέχεια κι όπως πάντα έσκισες Ααααα να μην το ξεχάσω ...επίσης κάθε τρεις και λίγο η Μπ λεει "θα με θυμηθεί δεν θα με θυμηθει δεν με θυμάται" δεν κατάλαβα από που να την θυμηθεί, γιατί να την ξέρει ??? Απ'το παρελθόν , γιατί τόση σκορδοκαίλα πια αφού δεν τον ενδιαφέρει ερωτικά ???? PLEASE HELP !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AMBER ALERT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Δευ 2 Απρ 2012 - 3:26 | |
| Δεν τα ξερω οσο καλα οσο η Χρυσανθη αλλα θα προσπαθησω!!Η Μπ καταγεται απο τη μερια της μανας της(Καλλεν) απο μια οικογενεια(Καλλεν) που εχει το γονιδιο και ειτε βγαινεις μαγισσα ή λυκαθρωπος ομως ο πατερας της και τα παιδια του καταραστηκαν σε βρικολακες οποτε αυτη ειναι και απο τα δυο!!
Ο Στεφαν ειναι κανοντικος ανθρωπος και ο ΕΝΤ λυκανθρωπος!!Ο προγονος του ΣΤ ηταν εξωγαμο της γυναικας του πατερα της τον οποιο η ΜΠ οταν πηρε το θρονο εσωσε και για αυτο εμεινε κοντα της να την υπηρετει όπως και κανουν και οι υπολοιπες γενιες βλεππε ΣΤ.
Η Μπ ειναι 16-17 για τον Στεφαν τωρα δεν ξερω αλλα δε νομιζω να μας καιει αμεσα!! | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Δευ 2 Απρ 2012 - 3:50 | |
| διορθώνω.. το κομμάτι με την μάνα μάγισσα - γονίδιο λυκανθρώπου άλλαξε οπότε να ξέρετε γι αυτό ότι απλά ήταν απόγονος Κάλλεν και η ΜΠ έχει το γονίδιο γι αυτό και είναι υβρίδιο τα παιδιά είναι 17- 18 το άλλαξα για να είναι πιο βατό και η μπ σαν συμαθήτρια πρέπει να το παίζει στην ίδια ηλικία η ίδια είναι 1512 χρόνων τα υπόλοιπα είναι σωστά συμπληρώνω ο Στέφαν είναι 26 | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Δευ 2 Απρ 2012 - 3:55 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Δευ 2 Απρ 2012 - 17:51 | |
| Ανακαεφαλαίωση για να καταλάβω γιατί έχουν γίνει μύλος στο κεφάλι μου άθελα μου...συγγνώμη βρε Χρυσάνθη μου... Στεφάν:κανονικός άνθρωπος - θνητός 26 χρονών στο πλευρό της Μπ...(θα λέγαμε δλδ οτί είναι συγγενής της σωστά ?) Εντ: λυκάνθρωπος (το γνωρίζει οτί είναι λυκάνθρωπος ?) μέχρι τώρα ξέρει οτι είναι κυνηγος βρικολάκων και άλλο ...ξέρει οτι υπάρχουν πραγματικά βρικόλακες ? Μπ: όσον αφορά αυτη εξετάζω ακόμα τα παραπάνω ποστ για να καταλάβω πως κατέληξε υβρίδιο καθώς επίσης και πως ο Στεφάν είναι εξώγαμο ??? Ελεος γιατί είναι μπερδεμένα στο μυαλό μου ??θα τρελαθώ | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Δευ 2 Απρ 2012 - 18:27 | |
| Ανακαεφαλαίωση για να καταλάβω γιατί έχουν γίνει μύλος στο κεφάλι μου άθελα μου...συγγνώμη βρε Χρυσάνθη μου...κανένα πρόβλημα καρδιά μου γι αυτό είμαι εδώ για να σου τα ξεμπερδέψω Στεφάν:κανονικός άνθρωπος - θνητός 26 χρονών στο πλευρό της Μπ...(θα λέγαμε δλδ οτί είναι συγγενής της σωστά ?)πολύ σωστά... δεν υπάρχει καμία συγγένεια μεταξύ του μόνο το χρέος που νιώθει η οικογένεια του Στέφαν προς την ΜΠ... για να καταλάβεις καλύτερα... ο μικρότερος γιος του πατέρα της ΜΠ, όταν μεταμορφώθηκε σε βρικόλακας ο πατέρας και τα παιδιά του και δεν μεταμορφώθηκε εκείνος, κατάλαβε ότι δεν ήταν πραγματικό του παιδί και προσπάθησε να τον σκοτώσει για να εκδικηθεί την γυναίκα του, η ΜΠ τον προστάτεψε, τον μεγάλωσε και εκείνος θέλησε να της το ξεπληρώσει μένοντας μαζί της και εκείνη τον έκανε το δεξί της χέρι, δεν υπήρξε ποτέ δούλος της ήταν πάντα ακόλουθος της... όταν τα πράγματα ηρέμησαν, πήρε το επίθετο του κανονικού του πατέρα Εντ: λυκάνθρωπος (το γνωρίζει οτί είναι λυκάνθρωπος ?) μέχρι τώρα ξέρει οτι είναι κυνηγος βρικολάκων και άλλο ...ξέρει οτι υπάρχουν πραγματικά βρικόλακες ?ο ΕΝΤ έχει το γονίδιο των λυκανθρώπων δεν είναι ακόμα λυκάνθρωπος πρέπει πρώτα να σπάσει την κατάρα των λυκανθρώπων για να γίνει και όχι δεν το ξέρει, ξέρει ότι υπάρχουν όπως υπάρχουν και οι βρικόλακες αλλά δεν το πίστευε ότι πράγματι υπήρχαν μέχρι που γνώρισε την ΜΠ Μπ: όσον αφορά αυτη εξετάζω ακόμα τα παραπάνω ποστ για να καταλάβω πως κατέληξε υβρίδιο καθώς επίσης και πως ο Στεφάν είναι εξώγαμο ??? Ελεος γιατί είναι μπερδεμένα στο μυαλό μου ??θα τρελαθώ Η μητέρα της ΜΠ ήταν μια Κάλλεν, πήρε το γονίδιο της, όταν έγινε βρικόλακας, έσπασε και την κατάρα και έγινε και λύκος για τον Στέφαν σου εξηγώ παραπάνω ότι άλλο θες με ρωτάς αν και θα σας έλεγα να κάνετε λίγη υπομονή για να τα δείτε μέσα στην ιστορία ed <3 Στην αρχη δεν πιστευα στα ματια μου τη διαβαζα αλλα θα τα παρω απο την αρχη!!!!Ποιον εχει κλεισμενο στο υπογειο;;;Τον Ντειμον; Δεν καταλαβα παντως ειναι καποιος απο το παρελθον...Καλα εεεεε η Μπελλα πολυ επιθετικη γκομενα,την παω πολυ.... το ντυσιμο ολα τα λεφτα και δεν φορουσε ουτε εσωρουχοοοο τα επαιξε ο Εμετ!!! τελειωσε με ενα και μονο φιλι εχει ταπεραμεντο η δικια μας όχι κλεισμένο αλλά θαμμένο αν ήταν κλεισμένος την ώρα που μπήκε δεν θα της μίλαγε;;; σου είπα απο το προηγούμενο, είναι ντόμπρα αλλά και διαόλου κάλτσα όταν θέλει κάτι αν το έχει λέει;;; εδώ ένα όνειρο του έκλεψε του άλλου και εκείνος απο τότε δεν μπορεί να την ξεχάσει τα υπόλοιπα όνειρα που βλέπει δεν παρεμβαίνει η ΜΠ εκτός απο το πρώτο Εντωμεταξυ ο Εντουαρντ ειμαι χιλια τα εκατο οτι μπορει να δινει λιγη σημασια αλλα τον καει πολυ μεσα του την ωρα που βλεπει τον αδερφο του να διασκεδαζει και αυτος να ειναι με το ποτο στο χερι(για να μην πω τιποτα αλλο απρεπες και δεν κανει) Φανηκε και απο τις σκεψεις του οτι του εχει εντυπωθει για τα καλα στην μνημη η Μπελλα και του τριβελιζει τα ονειρα,καλα και τωρα που πηρε και την μηχανη ποιος τον ξεκολλαει απο πανω της...ουτε τα ματια του δεν μπορουσε να παρει!!!πολυ θεαματικη η εμφανιση της Μπ αυτο εχω να πω μονο η καρδια του Εντ χιλια τα εκατο χτυπουσε σαμ τρελη για πρωτη φορα δεν μπορουσε να στρεψει την ματια του σε αυτη την κατσικα την Ελενα....ακριβός... τον αδελφό του ζηλεύει όχι εκείνην, προς το παρόν την έχει για φτύσιμο δεν μπορεί να εξηγήσει το γιατί... και θα αργήσει να το μάθει όπως και εσείς αλλά είναι κάτι πέρα απο εκείνον η έλξη που νιώθει για εκείνην, το μόνο που τον φρενάρει είναι αυτά που τους έχει ποτίσει ο πατέρας του για εκείνην Φανηκαν εδω τα σχεδια της Μπ για αρχη γραφτηκε στο σχολειο για να τους εχει απο κοντα και να βλεπει καθε κινηση τους και στην συνεχεια θα δειξει δεν ειμαι και στο μυαλο της.... Παντως respect..... ακριβός σε ευχαριστώ καρδιά μου χαίρομαι που σου άρεσε Stella Sunlight Χρυσάνθη μου θα μας πεθάνεις με αυτή την ιστορία. faint Vampire Diaries με Λυκόφως τέλειος συνδιασμός. Wink Η Μπέλλα είναι πολύ πονηρής σατανικό μυαλό είναι τα έχει σκεφτεί όλα,να πω ότι μου αρέσει,την λατρεύω μου θυμίζει την Καθριν στο τρόπο που φέρετε αλλά έχουν πολλές διαφορές μεταξύ τους. Ο Έντουρντ είναι φυσικό να κολλήσει με την Μπέλλα μπορεί να την σκέφτεται αλλά ως εκεί λόγο ότι έχει την Έλενα.Την Έλενα δεν την έχω συνηθίσει έτσι στην σειρά είναι πιο γλυκιά και δεν υποκρίνεται αλλά άλλο αυτό.Στην πορεία θα δούμε Ντέιμον; Το κεφάλαιο ήτανε τέλειο,μπράβο σου Χρυσάνθη μου περιμένω το επόμενο κεφάλαιο. χαίρομαι που σου άρεσε και εγώ Στέλλα μου δεν το κρύβω αλλά την λατρεύω τρελά ακριβός αυτό ήθελα να πετύχω στον χαρακτήρα της, ήθελα συμπεριφορά Κάθριν αλλά ψυχή Ελένας θα το διαπιστώσετε παρακάτω μόνες σας ο ΕΝΤ έχει λόγο που κολλάει μαζί της αλλά και ο ίδιος θα αργήσει να καταλάβει το γιατί Η Έλενα δεν έχει τον χαρακτήρα της Έλενας στην σειρά αλλά ενός ηλίθιου κακομαθημένου κοριτσιού που το παίζει και βασίλισσα της μόδας - του σχολείου και είναι και μαζορέτα... δηλ όλα τα κακά μαζεμένα Σίγουρα Ντέιμον δεν θα είχα;;;; και μάλιστα θα παίζει τον εαυτό του σε ευχαριστώ καρδιά μου... θα το έχετε σήμερα | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Δευ 2 Απρ 2012 - 21:28 | |
| | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Δευ 2 Απρ 2012 - 21:52 | |
| | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Δευ 2 Απρ 2012 - 22:02 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Δευ 2 Απρ 2012 - 23:03 | |
| Aπ'το σημερινό κεφ. νομίζω, νομίζω πως ξεκινώ να βγάζω άκρη...άρα έχουμε και λέμε η Μπ είναι κόρη μάνας, η οπόια προέρχεται απ'την οικογένεια λυκανθρώπων, και έχει ή μάλλον είχε για πατέρα κανονικό βρυκόλακα ...γι αυτό κι η ίδια είναι υβρίδιο σωστά Χρυσάνθη ?? Στην αρχή ζούσε με τον παππού της, πατέρα της μητέρας της...ο πραγματικός της πατέρας ήταν λύκος η βρυκόλακας επειδή αναφέρεις το Λοκγουντ που είναι απ'το γένος της μητέρας της ??? Πάλι μπερδευτηκα η κακομοίρα και ποια η σχέση της με τους Σαλαβατόρ...??? Χρυσάνθη αρχίζω να φοβάμαι πως δεν θα μπορέσω να ξεδιαλυνω το τοπίο αλλά πρέπει να χαίρεσαι διότι κατάλαβα πως ο Στεφάν είναι απόγονος της οικογένειας της Μπ απ'την μητέρα της δλδ ο Στεφάν προέρχεται απ'την οικογένεια που έκανε ο μιρκότερος ετεροθαλής αδελφός της Μπ , τον οπόιο και προστάτεψε , κι ο οπόιος είχε και το επώνυμο Σαλβατόρ ??? γι αυτό και η Μπ είχε αρχικά το επίθετο Σαλβατόρ ??? και μετά τι έγινε και άλλαξε επώνυμα ??? Αρα θα μπορούσε να πούμε πως ο Στεφάν έχει κάποια συγγένεια με την 1512 χρονών Μπ...μακρινή βέβαια αλλά συγγένεια...έτσι ??? Η μητέρα της τώρα με ποιον ήταν στην αρχή με ποιον στην συνέχεια δεν έχω καταλάβει ακόμα... και που είναι τα υπόλοιπα αδέλφια της Μπ τα οπόια πρέπει να είναι κανονικοί βρυκόλακες εκτός από εκείνη που είναι υβρίδιο ??? ακόμα δεν έχω καταλάβει την καταγωγή της Μπ κι αρχίσω να τα παίρνω κρανίο μου φαίνεται όσον αφορά τον Εντ κατάλαβα τα πάντα...αυτό που δεν έχω πάρει πρέφα ακόμα είναι το γεγονός γιατί η Μπ ε΄χει την απαίτηση από εκείνον να την θυμηθεί ?? αφού δεν ζει τόσα χρόνια όσα εκείνη?? ερε μπέρδεμα μέχρι να καταλάβω...συγγνώμη και παλι Χρυσάνθη μου ... | |
|
| |
mariettoula1996 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 5149 Registration date : 04/01/2012
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Δευ 2 Απρ 2012 - 23:39 | |
| Χρυσάνθη μου πολύ ωραίο κεφάλαιο !!!περιμένω με αγωνία την συνέχεια !!! | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Τρι 3 Απρ 2012 - 0:09 | |
| για να τα ξεμπερδέψεις Η Μπέλλα είναι κόρη της Ντορόθεα Σάλβατορ... γυναίκα του Κορνέζε Σάλβατορ, κόρη του Φάρελ Κάλλεν και είχε έναν αδελφό τον Βινέζε Κάλλεν όπου όλες οι γενιές που ακολούθησαν μέχρι να φτάσουμε σήμερα στον Καρλάιλ και τον ΕΝΤ είναι απο τον πρωτότοκο γιό του. ο πατέρας της ήταν ο Νίκολαη Λοκγουντ... Ο Βασιλιάς την διάρκεια που η ΜΠ γεννήθηκε και μεγάλωσε... και ήταν άνθρωπος η ΜΠ σαν πρωτότοκη κόρη, πήρε τον γονίδιο των λυκανθρώπων αλλά πριν γίνει βρικόλακας δεν είχε μεταμορφωθεί ποτέ... όταν ο πατέρας της έγινε βρικόλακας, ταυτόχρονα έγιναν βρικόλακες και όλα τα παιδιά του, άρα και η ΜΠ καλά μέχρι εδώ;;;; ο πρώτος λυκάνθρωπος είναι ο Έλθρορεν Κάλεν και λυκάνθρωποι γίνονται μόνο οι πρωτότοκοι απόγονοι του σε κάθε γενιά... μόνο όσοι έχουν αίμα κάλλεν έχουν γονίδιο λυκανθρώπων. ότι άλλη απορία έχεις πες μου | |
|
| |
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Τρι 3 Απρ 2012 - 1:38 | |
| Ανέφερες πως η Μπέλλα είναι πρωτότοκη , αυτό σημαίνει πως πριν η Ντοροθέα παντρευτεί τον Κορνέζε , είχε σχέση με τον Νικολάη ??? επίσης εφόσον ο Νικολάη ήταν άνθρωπος η Μπ δεν έπρεπε να παραμείνει μόνο λυκάνθρωπος , εφόσον προερχόταν απ'το γένος των λύκων ?? Πως μεταμορφώθηκε και σε βρικόλακα απ'την στιγμή που δεν ήταν παιδί του Κορνέζε ??? Πάλι δεν καταλαβαίνω ... Ελεος μου φαίνεται Χρυσάνθη θα σου βγάλω την πίστη ... Εκτός κι αν εννοείς πως ο Νικολάη από απλός άνθρωπός έγινε βρικόλακας αλλά κι αυτό πάλι πως έγινε ??? | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Τρι 3 Απρ 2012 - 13:11 | |
| Έλθρορεν Κάλεν> πρώτος λυκάνθρωπος. Απόγονος > Φάρελ Κάλλεν και πολλοί άλλοι Φάρελ Κάλλεν > Απόγονοι> Βινέζε Κάλλεν, Ντορόθεα Κάλλεν Βινέζε Κάλλεν > Απόγονος > Έλθρορεν Κάλεν ο δεύτερος Ντορόθεα Κάλλεν> Απόγονη> Ίζαμπέλ Κουιν Νικολάη Λοκγουντ > πρώτος βρικόλακας Απόγονοι> Έλετζαι Λόκγουντ, Κλάους Λόκγουντ, Ρεμπέκα ή Ρόζαλη (ακόμα δεν το έχω αποφασήσει) Λόκγουντ, Ίζαμπελ Κουιν, Ντάιμον Λόκγουντ Κορνέζε Σάλβατορ> σύζηγος της Ντορόθεα Κάλλεν Έσθερ Λόκγουοντ> σύζηγος του Νίκολαη Λόκγουντ Απόγονος τους> Έμελαιν Σάλβατορ ελπίζω με αυτό το πλάνο να ξεκαθαρίζει λίγο η κατάσταση Ανέφερες πως η Μπέλλα είναι πρωτότοκη , αυτό σημαίνει πως πριν η Ντοροθέα παντρευτεί τον Κορνέζε , είχε σχέση με τον Νικολάη ??? επίσης εφόσον ο Νικολάη ήταν άνθρωπος η Μπ δεν έπρεπε να παραμείνει μόνο λυκάνθρωπος , εφόσον προερχόταν απ'το γένος των λύκων ?? Πως μεταμορφώθηκε και σε βρικόλακα απ'την στιγμή που δεν ήταν παιδί του Κορνέζε ??? Πάλι δεν καταλαβαίνω ... Ελεος μου φαίνεται Χρυσάνθη θα σου βγάλω την πίστη ... Εκτός κι αν εννοείς πως ο Νικολάη από απλός άνθρωπός έγινε βρικόλακας αλλά κι αυτό πάλι πως έγινε ???Η Ντορόθεα ήταν παντρεμένη όταν έμεινε έγκυος απο τον Βασιλιά δηλ τον Νικολάη για να τον προστατέψει ώστε να μην τον σκοτώσει ο Κορνέζε και όσοι είχε μαζέψει στο πλάι του ώστε να πάρει εκδίκηση γι αυτό, του έκανε μάγια για να τον κάνει άθραυστο και τον έκανε βρικόλακα αλλά μαζί με τον Νικολάι βρικόλακες γίνανε και όλοι οι απόγονοι του και ένας απόγονος ήταν και η ΜΠ | |
|
| |
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Τρι 3 Απρ 2012 - 14:21 | |
| | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Τρι 3 Απρ 2012 - 14:55 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Τρι 3 Απρ 2012 - 15:02 | |
| Ωωωωω Θεέ μου ευχαριστώ , τώρα βγάζω άκρη μάλιστα !!! Και πάλι συγγνώμη για την ταλαιπωρία !!! έχω να πω μέσα απ'αυτό το γεννεαλογικό δέντρο οτι ή ιστορία είναι σούπερ μην την σταματήσεις κακομοίρα μου | |
|
| |
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Τρι 3 Απρ 2012 - 15:04 | |
| Aaaaaaaaa..............τρελένομαι μια παγώνω μια ζεσταίνουμαι αααααααα........... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Τρι 3 Απρ 2012 - 15:18 | |
| Αυτό ακριβώς μια απ'τα ίδια Σοφία !!!
Κορνέζε Σάλβατορ> σύζηγος της Ντορόθεα Κάλλεν Έσθερ Λόκγουοντ> σύζηγος του Νίκολαη Λόκγουντ Απόγονος τους> Έμελαιν Σάλβατορ
Αυτό εδώ λίγο το'χασα...Και μια τελευταία ερώτηση...ο Κορνέζει τι απ'τα δυο ήταν ? Βρικόλακας ή λύκος οεο ?? Δλδ αν έχω καταλάβει σωστά η Ντοροθέα που ήταν παντρεμένη με τον Κορνέζε (ο οποίος παίζει να ταν και απλός θνητός ?) είχε παράλληλη σχέση με τον Νικολάη ο οπόιος ήταν παντρεμένος με την Εσθερ κι απ'αυτην την σχέση - δεσμό δημιουργήθηκε η Μπέλα σωστά ???
| |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Τρι 3 Απρ 2012 - 15:34 | |
| η Έσθερ δηλαδή η γυναίκα του Βασιλιά Νίκολαη δηλ τον βιολογικό πατέρα της ΜΠ και ο Κορνέζε ο σύζηγος της Ντορόθεα δηλ την βιολογική μητέρα της ΜΠ ήταν άνθρωποι και μαζί κάνανε τον Έμελαιν πρόγονο του Στέφαν ο οποίος είναι άνθρωπος η Ντορόθεα απάντησε τον Κορνέζε με τον βασιλιά και γέννησε την Μπέλλα η Έσθερ απάτησε τον βασιλιά με τον Κορνέζε και γέννησε τον Έμελαιν ελπίζω τώρα να τα ξεμπέρδεψες | |
|
| |
AspaKorth The Volturi
Ηλικία : 43 Τόπος : Γιαννενα Αριθμός μηνυμάτων : 8796 Registration date : 08/09/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Τρι 3 Απρ 2012 - 15:42 | |
| Χρυσανθη μου κ αυτο το κεφαλαιο πολυ ενδιαφερον ομολογω οτι αν δεν ειχες βαλει το γενεαλογικο δεντρο θα μπερδευομουν κι εγω αλλα οκ τωρα ολα καλα. ο εμμετ ειναι καταπληκτικος γελαω πολυ με τις ατακες του κ η ελενα εξακολουθει να ειναι το ιδιο σπαστικια ελπιζω γρηγορα να την σουταρει ο εντ μπραβο χρυσανθη περιμενω με ανυπομονησια παλι το καινουργιο κεφαλαιο | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Τρι 3 Απρ 2012 - 16:32 | |
| σε ευχαριστώ καρδιά μου είχα σκοπό να το βάλω μετά από αυτό το κεφάλαιο έτσι κι αλλιώς απλά ήθελα πρώτα να σας έρθει σαν έκπληξη η καταγωγή της ΜΠ | |
|
| |
| xrysanthi's Blog | |
|