Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
η Έσθερ δηλαδή η γυναίκα του Βασιλιά Νίκολαη δηλ τον βιολογικό πατέρα της ΜΠ και ο Κορνέζε ο σύζηγος της Ντορόθεα δηλ την βιολογική μητέρα της ΜΠ ήταν άνθρωποι και μαζί κάνανε τον Έμελαιν πρόγονο του Στέφαν ο οποίος είναι άνθρωπος
η Ντορόθεα απάντησε τον Κορνέζε με τον βασιλιά και γέννησε την Μπέλλα η Έσθερ απάτησε τον βασιλιά με τον Κορνέζε και γέννησε τον Έμελαιν
ελπίζω τώρα να τα ξεμπέρδεψες
NAI !!!!!!!!!!ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ !!!!!!ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ !!!!!!!!!!!!!! και τώρα λίγα σχόλια...μπλιαχ πως τον κανανε έτσι τον Εμμετ μου θυμίζει τον Ταιλερ στην αρχη της σειράς...ελπίζω να έρθει η Ρεμπεκα Ροζαλι να τον βάλει στην θέση του... ποποπο πως μου την δίνει η Ελένα εδώ, πολύ σπαστικιά , πως κατάντησε έτσι κι αυτή... πως μ'αρέσουν τα γυμνάσια της Μπ στον Εντ , ειλικρινά το απολαμβάνω και ναι Κάρολε της Αγγλίας να την προσέχεις την βασίλισσα είναι επικύνδινη...... πιο πολύ κι απ'την Ελισάβετ εεε ? ποποποπο πόσο στεναχωρέθηκα που τα χάλασε το ζευγάρι δεν θα φάω το βράδυ Keep going sweety
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
χαίρομαι Ντάλια μου που είδες φως στο τούνελ και τελικά η Ρεμπέκα ή Ρόζαλη καταστάλαξε Ρεμπέκα
εγώ να δεις τι έπαθα για να τα συγκεντρώσω Ελίνα μου 2 ώρες πάλευα να ξεκαθαρίσω το γενεαλογικό δέντρο συνδυάζοντας το με τα γεγονότα αλλά τελικά όλοι χρειάζονται
ΥΓ βοηθήστε με λίγο τελικά αυτή η λέξη "γενεαλογικό" πως μπιπ γράφετε;;;;
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
βασικά έψαχνα ηθοποιούς εκείνης της εποχής πάνω κάτω και ήταν το πρώτο που μου ήρθε δεν ήξερα ότι υπήρχε και σειρά μόλις την ανακάλυψα και σύντομα θα αρχίσω να την βλέπω αν την βρω φυσικά.
EliRose The Volturi
Εγω τώρα μάλιαστα τα κατάλαβα ΌΛΑ ΌΛΑ !!! δεν έχω πλεόν καμιά απορία !!! Να σαι καλά βρε Χρυσάνθη με ξεμπέρδεψες ! Και πως θα συνέχιζα να διαβάζω αν δεν καταλάβαινα τι μου γίνοταν ??? Νομίζω πως αυτό με τα χρώματα έπρεπε να το χες κάνει απ'την αρχή ΥΓ πως μ'αρέσει που ο ένας απάτησε τον άλλον μουαχαχαχα
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
χρυσανθη μου τωραα διαβασα και τα δυο τελευταια κεφαλαια μαζεμενα....πολυ μου αρεσαν και τα δυο περιττο να το πω....ειδικα εκει που μαλωσε το ζευγαρακι το καταευχαριστηθηκα....η μπελλα κατι θελει απο τον εμμετ γι αυτο τον εχει κανει στενο μαρκαρισμα....θα δουμε ομως στα επομενα κεφαλαια....οσο για τις επιθεσεις αποκλειεται να τις κανει η μπελλα υποτιθεται οτι δεν θελει να γινει στοχος οποτε κατι αλλο παιζει....οσο για το γενεαλογικο δεντρο ειναι η αληθεια οτι και εγω μπερδευτηκα ομολογουμενως αλλα πιστευω στην πορεια θα τα ξεχωρισω μπραβο παντως χρυσανθη μου ειναι πολυ ωραια μην την παρατησεις....
AspaKorth The Volturi
Ηλικία : 43 Τόπος : Γιαννενα Αριθμός μηνυμάτων : 8796 Registration date : 08/09/2011
Kοιτα απ' οτι βλεπω ο Εντ το εχει....αστυνομος σαϊνι το καμαρι μου!!! ειναι εξυπνος συνδιασε τα γεγονοτα με τον Καλεν και το θρονο αλλα ειναι ακομα μπερδεμενα τα στοιχεια...καλα ο Εμετ περα βρεχει εκει που λενε κατι σημαντικο ειναι σαν να λεει ελα μωρε τωρα σιγα τα λαγαχανα δεν παμε για κανενα κοψιδακι; (ο κοσμος να σκοτωνεται πως να τιλωσει την κοιλια του) μονο πως θα πηδ...ει σκεφτεται ολα τα αλλα δεν εχουν σημασια!!!Ασε που πρεπει να ειναι και λιγο αβουλος ενω φαινεται ανεξαρτητος νομιζω τον τρεμει λιγο τον Καρλαιλ... εκτος και αν του εχει σεβασμο που τον πηρε στην οικογενεια του!!!
Η Εσμε γλυκια γλυκια οπως παντα αλλα οχι και δεν εγινε τιποτα με της ζηλοτυπιες της αλλης μην τα παρω τωρα το παιδι ειχε 100% δικιο ποιος θα του το δωσει επιτελους να ηρεμησουμε και εμεις αλλα και αυτος!!!!Δεν την θελουμε την ξινη στα ποδια μας...
Αχ μονο εγω τον καταλαβαινω
Η καλη μου η Αλις του ειπε οτι εχει δικιο και δεν την ενοιαζε να μαθει καν τον λογο την λατρεψα μονο αυτο να ξερεις επισης τι καλος αδερφος αμεσως να δει τι κανει η αδερφη του,ο δικος μου ουτε που θα ανοιγε την πορτα θα με αφηνε εκει να ψοφισω
Ο Καρλαιλ απο την αλλη θελει να του ριξεις με ενα μπαζουκα μου την δινει απιστευτα. Η Εσμε εκεινη την στιγμη που την προσβαλε επρεπε να παρει ενα τηγανι και να του το φερει στο κεφαλι εμ τι τα εχει τοσα συνεργα στην κουζινα;; Αμεσως ο αλλος να μπει στο ψητο να μην τους αφησει να φανε και μετα τους πηρε και στο γραφειο για ανακριση πεμπτου βαθμου...κατι κρυβει αυτος και θα το ανακαλυψουμε συντομα!!! Ο Εμετ απο την αλλη χαλαρα μολις ειπε ο αλλος αυτο ειναι το τελευταιο της θυμα,ανοιγει τον φακελο ελα μωρε να δουμε και ενα θυματα ετσι για να γουσταρουμε
Εντωμεταξυ ο διαβολος στην κυριολεξια ειναι ο Καρλαιλ οχι η Μπελλα αυτη εχει απλα διαβολικο μυαλο!!!Μανια που την εχει και αυτος να μαθει το παραμικρο μου την δινει,θελει να τους εχει απο κοντα και αυτο ειναι παραξενο στην ουσια λες οτι μπορει να θελει να τους προστατεψει αλλα γενικα μου βγαζει κατι κακο και οτι κραταει κρυμμενες πληροφοριες για την παρτη του και διαστρευλωνει τα γεγονοτα...
Χρυσανθη μου σου παει τελικα πολυ αυτο το στυλ του μυστηριου και του υπερφυσικου μην υποτιμας τον εαυτο σου....Συγχαρητηρια καρδια μου
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Ποποποπο...πάλι θα διαβάζω τον Καρλάιλ και θα βρίζω διαόλους ?! Πάλι θα έχουμε εκείνη την ωραία σχέση Fly away... ή καλύτερα Rain away...γιατί η σχεση μεταξύ πατέρα και υιού είναι πέρα βρέχει και δεν συμμαζέυεται Σε παρακαλώ κάνε μου μια χάρη... πεθανε΄τον κι αυτόν σαν τον πατέρα του Ταιλερ να ηρεμήσουμε επιτέλους ...Ελεος..κατάλαβα κάθε φορά που θα διαβάζω ένα κεφ. θα ξαναβλέπω το Λυκόφως να θυμάμαι πόσο καλός΄είναι ο γιατροδάκος... Ευγε Μπέλα κοριτσάρα , εκεί πάρών να τους διαλας τη σχέση, την ησυχία, την αρμονία κι ότι θες τέλως πάντων...... τι καλή που είναι η Αλις πόσο την συμπαθώ... Για τον Εμετ ουδέν σχόλιον χαμένο το χει ο κακομοίρης... Όσο για την Ελένα Χρυσάνθη μου κι όπως πάντα ανυπομονώ για την συνέχεια !!!
mariettoula1996 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 5149 Registration date : 04/01/2012
6ο κεφ. Ο Καρλαιλ πως να την πει σε καποιον και πως να τον κατηγορησει... την κακομοιρα την Εσμε την περναει καθε φορα απο ψιλη κρισαρα την περναει λες και δεν το ξερει οτι αυτα τα πλασματα οπως ειναι η Μπ δεν θελουν αδεια για να μπουν και οτι θα εχουν βρει εναν τροπο απο πιο πριν για να το κανουν οπως και στην περιπτωση της Μπελλας...Ασε που χαρηκα αυτη την εφοδο εφερε τον Καρλαιλ προ τετελεσμενων γεγονοτων γιατι κανεις δεν την περιμενε γουσταρω που πηγε ακαλεστη με το δηθεν οτι ειναι ανηψια του Στεφαν Πως ευχαρηστηθηκα ηθελα να εβρεπα απο μια μερια τα μουτρα του...
τσ τσ τσ αυτος ο ανθρωπος δεν εχει καθολου τροπους με την ''κοπελα μας'' η γλυκια μου πηγε να διασκεδασει γιατι της λεει να ξεκουμπηστει;;;ωραοι τροποι ευγενειας και ειναι και ενας Καλεν...φτου ντροπιαζει το ονομα χαχα συμπαθει Εσμε και απεχθανεται Καρλαιλ λογικο η αλλη ειναι γλυκητατη και αυτος ο Καρλαιλ ειναι ελεος σαν δουλαρα φαιρεται στην γυναικα του και αυτη το δεχεται την κανει οτι θελει... να δω ποτε θα κοπουν αυτα και θα τον διαολοστειλει αμην και ποτε που καθεται και στεινει σχεδιακια για να την εξοντωσει ποιος ειναι αυτος που κρυβεται πισω απο ολα αυτα επιτελους
Αυτο θα ελεγα και εγω μολις τωρα μετα την συζητηση που ειχε ο Εντουαρντ με τον Καρλαιλ στο γραφειο του ποιος νομιζει οτι ειναι για να ελεγχει τις ζωες των αλλων και γιατι θελει να καταπιεσει το γιο του να τα φτιαξει παλι με την ξινη για τον συμφερον του νομιζω....για να εχει τον Τσαρλι τον πατερα της απο κοντα και να μην γινει τιποτα και τσακωθουν,για να εχει ενα κονε στην αστυνομια πρεπει να υποφερει ο Εντουαρντ....σκατα πατερας ειναι αυτος να την βρασω τετοια αγαπη οτι και καλα προσπαθει να τους προστατεψει σε πηρανε χαμπαρι μεχρι και οι ρουγες μπαρμπα παρατατα
Η περιγραφη που εκανες στην Μπ θα εκανε καθε αντρα να ξεροσταλιαζει ποσο μαλλον τον Εντ που την ειδε κι ολας...Εντωμεταξυ επιτηδες επεσε η Μπ επανω του εμενα δεν μου το βγαζεις απο το μυαλο...πως και δεν του ειπε ''με συγχωρεις ηταν τυχαιο'' πλακα κανω....ο Εντ δεν εβλεπε που πηγαινε αλλα και η Μπ πως και δεν τον αντιληφθηκε;;ολοκληρο βαμπιρ;;;καλα και η σκηνη στο τελος που του λεει η Μπ εισαι ενας Καλεν και δεν πρεπει να σκυβεις το κεφαλι απλα εγραψε...τελικα τον παρασυρε η Ελενα,βασικα για την ακριβεια κουσε τον πατερα του μακαρι να τον ειχε παρακουσει για μια φορα και να ειχε σηκωσει αναστημα!!! Χρυσανθη μου υπεροχο....οσο παει γινεται και πιο απολαυστικο και εισαι στην μπριζα για την συνεχεια...
Σχολια για το 7ο αυριο αγαπη μου!!!
xrysanthi The Volturi