| xrysanthi's Blog | |
|
+28bloody swan panagiota damianos Zafrina stapet vag120 maria_likofos despina aek hlhtwilightmania Stella Sunlight i love edward 2 nansypap ev@ki92 happiness ed<3 RafaelaVolturi AspaKorth mariettoula1996 _gwgw_ EliRose Dalia ev@ki pitsiriki ROBELINA kati T-NM-E-BD xrysanthi nantia01 32 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| |
| |
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Κυρ 8 Ιουλ 2012 - 16:19 | |
| Δώστε κι από μένα φιλάκια στον Ας Λοιπόν στο θέμα μας δεν μ'αρέσει να ξεφεύγω... κεφ. 41ο: Εντουαρντ+Φιλιπ= παρτην κάτω την Ντάλια που με τόσα που διαβάζει αυτές τις μέρες έχει χάσει τον μπούσουλα και θα πάθει τπτ από υπερβολικό έρωτα έλεος... Τι γλυκός μωρέ, της είπε τι νιώθει, ότι δεν μπορεί να ζήσει χωρίς εκείνην, ότι εκείνη δεν μπορεί να ζήσει χωρίς τον πρίγκιπά της, θυσιάστικε για να ζήσει με εκείνον που αγαπά αλλά στο τέλος προτίμησε να ζήσει ο μικρός κι αυτή...αυτή...αυτή μας γείωσε με τον χειρότερο τρόπο δλδ έλεος έλεος...ελεος γιατί ρε Μπελς μας το κανες αυτό??? πως του φέρθηκες έτσι του παιδιού, σου εξομολογήθηκε την αγάπη του , σου άνοιξε την καρδιά του κι εσύ τον παρέδωσες αμαχητί στα τσόφλια, στους κοχλιούς, στα σκουλήκια ???? Συγγνώμη Χρυσάνθη μου αλλά έχω γίνει έξω φρενών!!! Όποτε έχει χρόνο χρυση μου εγώ εδώ είμαι και θα περιμένω μη μου αγχώνεσαι κι ανησυχείς... κι ελπίζω απόψε με τη συνέχεια του δευτερου μέρους να μου λυθούν οι μισές απ'τις πολλές απορίες που έχω.. ΑΔΊΣΤΑΚΤΗ !!!!!!!!!ΤΙ ΤΟΥ ΚΑΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΎ????!!!!!!! ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΊΑ ΣΤΟ ΣΤΌΜΑ ΤΟΥ ΛΎΚΟΥ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕς!!!!!! | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Τρι 10 Ιουλ 2012 - 15:14 | |
| Dalia κεφ. 39ο: Οκ πολύ χάρηκα που είδα τον Εντ να ξεδίνει κι λίγο, θυμήθηκε ρε παιδί μου πως είναι να περνάς τα σχολικά σου χρόνια σαν ένας απλός μαθητής αλλά ...πολύ ζήλεψα και στεναχωρέθηκα...γιατί την Ελιρόουζ εεε? ΓΙΑΤΊ?? lol! καρδιά μου αλλά έπρεπε να την ανταμείψω κάπως τόσο κόπο κάνει κάθε φορά για να είναι τα κεφάλαια πιο καλά οκ παρεκτρέπομαι συνεχίζω... Αιφνιδιαστική η εμφάνιση της Μπελς αλά φαίνεται ότι εμφανίστηκε πάνω στην πιο κατάλληλη στιγμή για μην τον παραλάβουν οι άλλοι το μικρό...αν κατάλαβα καλά σιγά μην του άφηνε να τον πάρουν Χρυσάνθη μου σπάζοντας την κατάρα εννοείς έτσι ότι πρέπει να μεταμορφωθεί σε κανονικός λύκος-λυκάνθρωπος έτσι? ναι όκ καταλαβα ότι στην ανάμνηση έχουμε την σκύλα μάνα του υψιλότατου, την Μπελς και τον καημένο τον Πριγκιπα τον οπόιο και η Μπελς πήγε να τον πάρει από πίσω αλλά η σκύλα μάνα δεν την άφησε...το κορίτσι που ήταν παρών ποιο ήταν? Αυτό δεν καταλαβα μόνο...Πολύ σωστό αυτό που είπε ο μικρός στο τέλος κι εγώ αυτό θα κανα, εύγε μικρέ... ήταν η Κατρίνα η γυναίκα του πρίγκιπα και η ΜΠ αλλά ο πρίγκιπας είχε ήδη σβήσει τα ίχνη του καθώς έκανε μια μεγάλη διαδρομή μέσα από το ποτάμι για να μην τον βρούνε ποτέ κεφ. 40ο: 'Η αρχική του μορφή' δεν ξέρω τι να πω εδώ... έχω λίγο μπερδευτεί... ανήκει μέσα στην κανονική ιστορία? ρωτάω γιατί είναι σε γ'πρόσωπό γραμένο και δεν ξέρω αν συνδέεται με κάτι γιατί δεν ξέρω αν είναι πριν ή μετά που τον αλυσοδέσαν στο δέντρο? ή είναι μια εναλλακτική συνέχεια του κεφ. 40 απ'αυτήν που μας είχες δώσει αρχικά και το έγραψες για να δούμε πως είναι η αρχική του μορφή πριν πάρει την τελική που δεν νομίζω να την έχει πάρει ακόμα? αν ναι σου είπα πως μαρεσε πάρα πολύ και επίσης ποια κατάληξη θα μ'αρεσε μ το κυνηγητό που ξεκίνησε στο τέλος του βιβλίου... αν ξημερώσει κι να είναι κι οι δυο το πρωί ξαπλωμένοι ολόγυμνοι πάνω στο γρασίδιαανάμεσα στα δέντρα του δάσους μετά απ'το εξουθενωτικό κυνηγητό που περασαν ολόκληρο το βράδυ lol! Ερε φαντασία που την έχω η κακομοίρα... lol! αυτή ήταν η αρχική μου ιδέα το πως θα γινόταν η μεταμόρφωση του ΕΝΤ και το είχα γράψει πολύ καιρό πριν όμως στην πορεία άλλαξε το στόρι και μαζί με αυτό και η εξέλιξη του οπότε δεν κόλλαγε να το βάλω το έβαλα μόνο για να δείτε τις περιγραφές και πως το βίωνε ο ΕΝΤ όλο αυτό δεν συνδέεται με την υπόλοιπη ιστορία και ναι έτσι θα ξεκίναγε το επόμενο κεφάλαιο με μπόλικο γκουχου γκουχου αλλά τότε δεν υπολόγισα καλά τον πρίγκιπα οπότε αναγκαστικά το παρέκαμψα και το συνέχισα αλλιώς κεφ. 40ο: οκ τώρα κατάλαβα ότι είναι το κανονικό! με το που είδα την προειδοποίηση αλλά ακόμα αναρωτιέμαι είναι πριν ή μετά που τον αλυσόδεσαν στο δέντρο εκεί ακόμα το χω χαμένο τέλως πάντων θα τα ξεμπλέξω που θα πάει δεν μπορεί... μην συνδέεις το ένα κεφάλαιο με το άλλο δεν έχουν καμία σχέση απλά το ανέβασα για να δείτε την μεταμόρφωση του Τον κάκομοιρο τον Εντ πόσο τον λυπάμαι τον μικρό, πόσο άγχος έχει, νοιάζεται και φοβάται τόσο για την Μπέλς αλλά ξέρει ότι ανήκει στον υψιλότατο κι αυτό τον καταρακώνει ακόμη περισσότερο, δεν μπορώ να τον βλέπω έτσι μωρέ... "Αν δεν τα καφέρω... Θέλω να ξέρεις..." πες μου ότι θα της έλεγε αυτό που φαντάζομαι γιατί θα τρελαθώ!!! απλά πες το μου και φέρτο μου με τρόπο... lol!προσπάθησε να της πει ότι την αγαπά Ααααχχχ Χριστέ μου κράτησε το προσωπό του Ααααχχχ Ο Ιλινόη να υποθέσω είναι ο περιβόητος παππούς? Δεν καταλαβα τα λόγια που είπε ο Εντ είναι τα ειδικά λόγια για να σπάσει η κατάρα? Μόνο αν τα εννοουσε πραγματικά θα μπορούσε να την σπασει έτσι?ναι είναι ο παππούς του ναι είναι τα λόγια που έπρεπε να πει για να σπάσει την κατάρα τα είχε αναφέρει η ΜΠ όταν τους έλεγε την ιστορία των Λυκανθρώπων ναι αλλά ο ΕΝΤ δεν ήθελε να αλλάξει οπότε και δεν τα εννοούσε Πόποποποπο σείστηκε ο κόσμος ολόκληρος με τις κραυγές του μικρού, διατάραξε όλη την αρμονία, πανίδα και χλωρίδα lol! κι όχι μόνο αυτό αλλά η Μπελς τον πέιρε και από πίσω για να τον βρει η κακομοίρα...Ααααχχχ τι εχει να τραβήξει κι αυτή...δεν λέω τίποτα θα σας αφήσω να το ανακαλύψετε μόνοι σας ετοιμαστείτε για ένα πολύ δυναμικό δεύτερο μέρος κεφ. 41ο: Εντουαρντ+Φιλιπ= παρτην κάτω την Ντάλια που με τόσα που διαβάζει αυτές τις μέρες έχει χάσει τον μπούσουλα και θα πάθει τπτ από υπερβολικό έρωτα έλεος... καρδούλα μου εσύ Τι γλυκός μωρέ, της είπε τι νιώθει, ότι δεν μπορεί να ζήσει χωρίς εκείνην, ότι εκείνη δεν μπορεί να ζήσει χωρίς τον πρίγκιπά της, θυσιάστικε για να ζήσει με εκείνον που αγαπά αλλά στο τέλος προτίμησε να ζήσει ο μικρός κι αυτή...αυτή...αυτή μας γείωσε με τον χειρότερο τρόπο δλδ έλεος έλεος...ελεος γιατί ρε Μπελς μας το κανες αυτό??? πως του φέρθηκες έτσι του παιδιού, σου εξομολογήθηκε την αγάπη του , σου άνοιξε την καρδιά του κι εσύ τον παρέδωσες αμαχητί στα τσόφλια, στους κοχλιούς, στα σκουλήκια ???? Συγγνώμη Χρυσάνθη μου αλλά έχω γίνει έξω φρενών!!!κανένα πρόβλημα μην μου στεναχωριέσαι εκφράσου ελεύθερα αλλά σκέψου και το εξής για να το κάνει σίγουρα θα έχει κάποιον λόγο δεν την συμφέρει να χάσει τον πιο ισχυρό της σύμμαχο ακόμα και αν δεν υπάρχει το ερωτικό στοιχείο ανάμεσα τους Όποτε έχει χρόνο χρυση μου εγώ εδώ είμαι και θα περιμένω μη μου αγχώνεσαι κι ανησυχείς... κι ελπίζω απόψε με τη συνέχεια του δευτερου μέρους να μου λυθούν οι μισές απ'τις πολλές απορίες που έχω.. ΑΔΊΣΤΑΚΤΗ !!!!!!!!!ΤΙ ΤΟΥ ΚΑΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΎ????!!!!!!! ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΊΑ ΣΤΟ ΣΤΌΜΑ ΤΟΥ ΛΎΚΟΥ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕς!!!!!! μόλις ανέβηκε και ελπίζω να μην σε μπερδέψει περισσότερο σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια και χίλια συγνώμη που άργησα να απαντήσω αλλά η ζέστη με έχει στείλει στα τάρταρα οι πονοκέφαλοι δεν λένε να με αφήσουν στην ησυχία μου αλλά το παλεύω και όσο μπορώ συνεχίζω ακάθεκτη περιμένω με χαρά τις εντυπώσεις σας για το νέο κεφάλαιο | |
|
| |
mariettoula1996 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 5149 Registration date : 04/01/2012
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Τρι 10 Ιουλ 2012 - 17:24 | |
| φανταστικό το πρώτο κεφάλαιο του 2ου μέρους της ιστορίας σου Χρυσάνθη μου!!!περιμένω με αγωνία την συνέχεια !!! | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Τρι 10 Ιουλ 2012 - 17:36 | |
| καλα ετσι εχω μεινει αφωνη, τι υπεροχο και ανατρεπτικο κεφαλαιο ειναι αυτο!!!!!!!!!!!!!!!ο εντ ειναι τοσο διαφορετικος , τοσο σκληρος λες και μεταλλαχτηκε εντελως .. η ελενα καλα να παθει οτι παθαινει καλα το παθαινει!!!!!!!!! να εμφανιστηκε και ο ντειμον , νεο προσωπο στην ιστορια .. αυτος φαινεται πολυ πονηρος και ποιον πηρε την μπελλα, μαλλον ετσι , αφου ειπε εκεινη ? την ελενα σε καποια παγιδα την μπλεκει η εγω κανω λαθος ?? τελειο κεφαλαιο ανυπομονω για την συνεχεια!!! | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Τρι 10 Ιουλ 2012 - 17:49 | |
| σας ευχαριστώ κοριτσάρες μου για τα καλά σας λόγια χαίρομαι που σας άρεσε τόσο πολύ για τον Ντέιμον δεν θα πω τίποτα απλά περιμένετε για να δείτε για όσο αφορά αν πήρε την ΜΠ επίσης όσο αφορά την Έλενα θα έβαζα ποτέ τον ΕΝΤ να έκανε κάτι τόσο αποτρόπαιο χωρίς πραγματικό λόγο;;;; και όσο αφορά τον ΕΝΤ εκεί και αν δείτε εκπλήξεις που σας περιμένουν | |
|
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Τρι 10 Ιουλ 2012 - 17:54 | |
| | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| |
| |
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Τρι 10 Ιουλ 2012 - 17:59 | |
| ανυπομονω να δω την συνεχεια σαν τρελη!!!!!!!!!! | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Τρι 10 Ιουλ 2012 - 17:59 | |
| εχω τις υποψιες μου και μου εχεις δωσει καποια στοιχεια και νομιζω οτι ειμαι κοντα!!!
Να δουμε αν θα πεσω μεσα... | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Τρι 10 Ιουλ 2012 - 18:00 | |
| τώρα Ελινάκι Ν1 φουρνίζετε αυτήν γράφω Ελινάκι Ν2 στείλε μήνυμα είμαι πολύ περίεργη να δω τι σκέφτηκες αν και είμαι σίγουρη ότι δεν είσαι μέσα γιατί το σκέφτηκα πριν 10 λεπτά | |
|
| |
_gwgw_ Midnight Sun Vampire
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 1533 Registration date : 05/02/2012
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Τρι 10 Ιουλ 2012 - 22:58 | |
| Και ναι κυρίες και κύριοι ξεκίνησε το δεύτερο μέρος και ήταν τέλειο Ο Έντουαρντ τελικά έγινε μηχανή του @$#%.Την έχει ξεπατώσει την Έλενα και το χάρηκα πολύ Ο Ντέιμον έκανε την εμφανισή του.Το αίμα για ποιον το ήθελε;;;;Η Έλενα μην χάσει κατευθείαν να δεχτεί αλλά και να υποκύψη στη "γοητεία" του. Μπράβο σου Χρυσάνθη μου ήταν πολύ ωραία η αρχή...Και κάτι μου λέει ότι η συνέχεια θα είναι ακόμα καλύτερη Μπράβοοοοοοο | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Τρι 10 Ιουλ 2012 - 23:46 | |
| σε ευχαριστώ καρδιά μου για τα καλά σου λόγια χαίρομαι που σου άρεσε δεν λέω τίποτα σας αφήνω να τα ανακαλύψετε σιγά σιγά άλλωστε οι απαντήσεις θα έρχονται άμεσα δεν ξέρω αν θα είναι καλύτερη αλλά σίγουρα θα είναι ανατρεπτική | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Πεμ 12 Ιουλ 2012 - 11:12 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Πεμ 12 Ιουλ 2012 - 12:30 | |
| αν δεν ηταν η μπελλα θα θρηνουσαμε θυματα !!ο εντ εχει μεταλλαχτει εντελως , εχει γινει ενας αλλος , τοσο σκληρος , τοσο ακαρδος , τιποτα δεν τον ενδιαφερει για κανεναν δεν νοιαζεται !η ελενα ειναι τσιμπημενη με τον ντειμον , καλο αυτο θα την κανει οτι θελει !! τελος ?? ηταν αυτο τελος ? μας αφησες με την αγωνια για το τι θα γινει , τι θα πουν !!!!!!!!!!!ανυπομονω να διαβασω την συνεχεια , ηταν απλα εκπληκτικο κεφαλαιο οπως παντα!! | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Πεμ 12 Ιουλ 2012 - 12:32 | |
| σε ευχαριστώ καρδιά μου χαίρομαι που σου άρεσε ήθελα να σας αφήσω λίγο σε αναμμένα κάρβουνα πριν την μεγάλη κουβέντα αλλά και να σας κάνω λίγο να προβληματιστείτε μαζί του | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Σαβ 14 Ιουλ 2012 - 20:31 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Δευ 16 Ιουλ 2012 - 13:05 | |
| Σορρυ που δεν αφησα πιο νωρις σχολια αλλα κατι μου ετυχε χθες !!!!!!!! δεν ξεχασα ομως ηρθα δριμυτερη σημερα!!!!!!! ο εντ εχει χασει εντελως το μυαλο του , δεν ηξερε τι εκανε , ο λυκος τον ειχε κυριαρχησει !!!!!!!!η μπελλα ωστοσο ειναι το φως του , η ζωη του ολοκληρη , απο εκεινη την στιγμη που νομιζε πως τον αφησε ενω στην ουσια δεν τον αφησε ποτε , παντα τον παρακολουθουσε , δεν καταλαβαινε τι εκανε!! τι ηταν αυτο στο τελος , εχει αποτυπωσει την μπελλα ? πλάκα κάνεις ? απιστευτο !! πολυ φοβαμαι οτι αυτο εγινε μονο απο την μερια του εντ και οχι της μπελλας, η οποια ναι μεν νιωθει καλα κοντα του , νιωθει ελξη αλλα δεν τον εχει αποτυπωσει , σωστα ??τελειο κεφαλαιο , δεν εχω λογια να το περιγραψω περιμενω με αγωνια το επομενο κεφαλαιο!!!!!!! | |
|
| |
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Δευ 16 Ιουλ 2012 - 15:15 | |
| Αμάν... για κάτσε να συμαζευτώ γιατί σαν πολλά μαζεύτηκαν πάλι ...τα 'χω αφήσει όλα πια στη μοίρα τους.. αλλά δεν φταίω εγώ, μια ο Κλαους, μια η συγγραφη, μια ο Φιλίπ... πάει ένα μυαλό το χω κι εγώ... μου το χουν πάρει όλοι... λοιπόν στο θέμα μας... SoulΜates Μ2 "1. Love Crime" : Και να βρισκόμαστε πλέον στο δευτερο μέρος της ιστορίας ... και με λύπη διαπιστώνω πως ο Έντ. έχει γίνει μια μηχανή που κατατρώει τους πάντες και τα πάντα??!!! Μα πως άφηνει οι άλλοι να τον κάνουν ότι θέλουν ?! να γίνεται ένα πιονι για την εκπλήρωση των δόλιων σχεδίων τους ?!! Κρίμα το παιδί... Την έχει ξεπατώσει την άλλη αλλά καλά της κάνει μουαχαχα Ααααχχχχ Ντειμον που ήσουν εσύ παιδί μου, αααχχχ καιρός ήταν να εμφανιστεί κι αυτό το παιδί Απ'τον τρόπο που σκέφτεται βλέπω πως δεν επιδιώκει κάτι κακό... το μόνο του ελάττωμα είναι ότι συνεργάζεται με εκείνο το καθίκι και δυστυχώς ερωτεύτηκε την πιο 'άκυρη' γυναίκα αλλά του το συγχωρω ...ίσως να καταφέρει να την βάλει στο ίσιο δρόμο στη συνέχεια... Soulmates Μ2 "2. Bloodlust": Μπα μπα σε εχουν ξεζουμίσει χρυσή μου και δεν ξέρεις από που να ξεφύγεις ?! ποποπο στεναχωρέθηκα τώρα... Ευγε Κάρολαιν παιδί μου τέλειως ο χαρακτηρισμός που της προσ΄φωνησε χαχαχα... Τι έχει πάθει έκείνο το παιδί πια δεν το αναγνωρίζω επιτελους... ξαφνικά θέλει να τους φάει όλους Ελεος δλδ κι εκείνη η κακομοίρα η Αλις να μην μπορεί να κάνει τπτ να προπσαθεί να βοηθήσει, να ζητά βοήθεια απ΄την άλλη και να μην γίνεται τπτ... κρίμα... Αυτό το κάθαρμα το καθίκι φταίει για όλα που δεν θέλει να διαταρασσεται και η ηρεμία του σπιτιού του την στιγμη που έχει κάνει τον γιο σαν τα μούτρα του !! Ουστ από κει κακό χρόνο να χεις !! Αμ ο άλλος να θέλει να τα βροντίξει όλα και να μην θυμάται και τον πραγατικό λόγο ...πραγματικά για λύπηση ο μικρός...Αντε βγες παιδί μου να πάρεις τον αέρα σου μπας και συνέλθεις ορίστε μας... Soulmates Μ2 "3. I live to make you free": Ώστε ο Ντειμον την παγίδεψε? ήταν ένας τρόπος για να την ξελογίασει? πες μου συνεργάζεται με αυτόν τον τρόπο με την αδελφούλα του την Μπέλα? ες μου ότι τον έχει βάλει η αδελφούλα του για να παρακολουθεί με αυτόν τον τρόπο το άλλο το καθίκι? Πες μου ότι ο Ντειμον δεν επιδιώκει τπτ κακό κι ότι θέλει κι εκείνος ότι κι η αδελφή του? πες το πες το πες το.... καλά σκάω... και συνεχίζω... Καημένε Εντ σε έχει κυριέψει η λυκίσια σου υπόσταση, δεν θυμάσαι χάνεις την μνήμη σου και προκαλέις τον πανικό Ααααχχχ πόσο τον λυπάμαι ...βασανίζεται νιώθει να πονάει μέσα του και προσπαθεί να διακιολογηθεί και να υπερασπίσει τον εαυτό μου με το να της τα αρνείται όλα πεισματικά... ~Χάθηκα σε ένα σημείο όπως πάντα...η Μπελς τον εγκατέλειψε επειδή την απέιλησε το καθίκι ότι αν κάνει πως τον πάιρνει ξανά θα βάλει τέλος στη ζωή του η οποία κι είναι δεμένη με τη ζωή της μαμας του κι αυτομάτως θα πεθάνει κι εκείνη? κάτι τέτοιο κατάλαβα ή κάτι παρόμοιο τέλως πάντων...~Ααααχχχ Χριστέ μου τι ωραία η τελευταία σκηνη που την παίρνει στην αγκαλιά του, της ζητά να μείνει μαζί του να μην τον αφήσει αλλά εκείνη του λέει πως πάλι θα φύγει ...ΓΙΑΤΊ??? ΓΙΑΤΊ??? αμ το άλλο λάμπει ... οκ ελευθερώθηκε απ΄την αποτύπωση με τον πρίγκιπα αλλά τώρα τι? Αποτυπώθηκε με τον παρόντα Εντ? ή αποτύπώθηκε εκεινος μαζί της? ή έχουν αποτυπωθεί κι οι δυο τους μεταξύ τους...? μπερδευτηκα ελπιζω να με ξεμπλεξετε... Τι ωραίο κεφ. κι όπως πάντα πάνω στο καλύτερο μας άφησες σε κομβικό σημείο... Περιμένω με αφωνία την συνέχεια Χρύσα μου και όπως πάντα τα συγχαρήκια μου | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Πεμ 19 Ιουλ 2012 - 20:36 | |
| | |
|
| |
EliRose The Volturi
| |
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Πεμ 19 Ιουλ 2012 - 20:41 | |
| σε ευχαριστώ καρδιά μου σε πέντε απαντώ και στα υπόλοιπα σχόλια Ελίνα - Σπόιλερ:
έκοψα μια φράση το γιατί σε πμ
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Πεμ 19 Ιουλ 2012 - 20:41 | |
| Ενα ακομα υπεροχο κεφαλαιο απο τα θαυματουργα σου χερακια!ο εντ εχει αποτυπωσει την μπελλα , αλλα εκεινη οχι , ωστοσο νιωθει ελξη για αυτον , δεν της ειναι αδιαφορος, νοιαζεται για αυτον .. μου αρεσει τρελα ετσι ο εντ , δεν τον ενδιαφερει ακομα και αν σταματησει η καρδια του , αρκει να την κανει δικη του!! δεν εχω κατι αλλο να πω απλα εξαιρετικο περιμενω να δω το επομενο κεφαλαιο!!!!!!! | |
|
| |
mariettoula1996 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 5149 Registration date : 04/01/2012
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Πεμ 19 Ιουλ 2012 - 21:03 | |
| πολύ καλό κεφάλαιο Χρυσάνθη μου!!! | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Πεμ 19 Ιουλ 2012 - 22:05 | |
| Soulmates Μ2 "3. I live to make you free"ROBELINA Σορρυ που δεν αφησα πιο νωρις σχολια αλλα κατι μου ετυχε χθες !!!!!!!! δεν ξεχασα ομως ηρθα δριμυτερη σημερα!!!!!!! ο εντ εχει χασει εντελως το μυαλο του , δεν ηξερε τι εκανε , ο λυκος τον ειχε κυριαρχησει !!!!!!!!η μπελλα ωστοσο ειναι το φως του , η ζωη του ολοκληρη , απο εκεινη την στιγμη που νομιζε πως τον αφησε ενω στην ουσια δεν τον αφησε ποτε , παντα τον παρακολουθουσε , δεν καταλαβαινε τι εκανε!! τι ηταν αυτο στο τελος , εχει αποτυπωσει την μπελλα ? πλάκα κάνεις ? απιστευτο !! πολυ φοβαμαι οτι αυτο εγινε μονο απο την μερια του εντ και οχι της μπελλας, η οποια ναι μεν νιωθει καλα κοντα του , νιωθει ελξη αλλα δεν τον εχει αποτυπωσει , σωστα ??τελειο κεφαλαιο , δεν εχω λογια να το περιγραψω περιμενω με αγωνια το επομενο κεφαλαιο!!!!!!!εγώ συγνώμη καρδιά μου που άργησα να σας απαντήσω πολύ καλά κατάλαβες καρδιά μου... ο ΕΝΤ έχει χάσει το μυαλό του λόγο του ότι ο Λύκος τον κυριάρχησε και τώρα δεν ξέρει ούτε τι κάνει ούτε το γιατί... μόλις τα μάθει θα του έρθει τουργουτζας αλλά θα είναι για καλό του ναι ο ΕΝΤ ΜΟΝΟ αποτυπώθηκε στην ΜΠ και αυτό μόνο καλό δεν είναι θα δεις παρακάτω γιατί. σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια... χαίρομαι που σου άρεσε τόσο πολύ υπόσχομαι ότι έρχονται και άλλες εκπλήξεις... ΕΛΙΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ (EliRose) μην βαράς από τώρα αλλά προετοιμάσου Dalia Αμάν... για κάτσε να συμαζευτώ γιατί σαν πολλά μαζεύτηκαν πάλι ...τα 'χω αφήσει όλα πια στη μοίρα τους.. αλλά δεν φταίω εγώ, μια ο Κλαους, μια η συγγραφη, μια ο Φιλίπ... πάει ένα μυαλό το χω κι εγώ... μου το χουν πάρει όλοι... λοιπόν στο θέμα μας...μην μου αγχώνεσαι καρδιά μου σε καταλαβαίνω απόλυτα πια συγγραφή;;; γράφεις κάτι;;; SoulΜates Μ2 "1. Love Crime" : Και να βρισκόμαστε πλέον στο δευτερο μέρος της ιστορίας ... και με λύπη διαπιστώνω πως ο Έντ. έχει γίνει μια μηχανή που κατατρώει τους πάντες και τα πάντα??!!! Μα πως άφηνει οι άλλοι να τον κάνουν ότι θέλουν ?! να γίνεται ένα πιονι για την εκπλήρωση των δόλιων σχεδίων τους ?!! Κρίμα το παιδί... Την έχει ξεπατώσει την άλλη αλλά καλά της κάνει μουαχαχα Twisted Evil Ααααχχχχ Ντειμον που ήσουν εσύ παιδί μου, αααχχχ καιρός ήταν να εμφανιστεί κι αυτό το παιδί Απ'τον τρόπο που σκέφτεται βλέπω πως δεν επιδιώκει κάτι κακό... το μόνο του ελάττωμα είναι ότι συνεργάζεται με εκείνο το καθίκι και δυστυχώς ερωτεύτηκε την πιο 'άκυρη' γυναίκα αλλά του το συγχωρω ...ίσως να καταφέρει να την βάλει στο ίσιο δρόμο στη συνέχεια... αν εννοείς μηχανή του σεξ μέσα είσαι... και να ήταν μόνο η Έλενα καλά θα ήταν δεν έχει επιλογή καρδιά μου... ο Καρλάιλ έχει καταστρώσει καλά τα σχέδια του έτσι ώστε να τον αποτρελάνει και το πέτυχε ο Ντέιμον και κακό;;; μπαααααα δεν λέω όμως άλλα θα δείτε παρακάτω ερωτεύτηκε;;;; για τον Ντέιμον μιλάμε καρδιά μου όχι και ερωτεύτηκε απλά την γουστάρει και πολύ της είναι ίσιο δρόμο;;;; μάλλον λες ανέκδοτα Soulmates Μ2 "2. Bloodlust": Μπα μπα σε εχουν ξεζουμίσει χρυσή μου και δεν ξέρεις από που να ξεφύγεις ?! ποποπο στεναχωρέθηκα τώρα... Ευγε Κάρολαιν παιδί μου τέλειως ο χαρακτηρισμός που της προσ΄φωνησε χαχαχα... Τι έχει πάθει έκείνο το παιδί πια δεν το αναγνωρίζω επιτελους... ξαφνικά θέλει να τους φάει όλους Ελεος δλδ κι εκείνη η κακομοίρα η Αλις να μην μπορεί να κάνει τπτ να προπσαθεί να βοηθήσει, να ζητά βοήθεια απ΄την άλλη και να μην γίνεται τπτ... κρίμα... Αυτό το κάθαρμα το καθίκι φταίει για όλα που δεν θέλει να διαταρασσεται και η ηρεμία του σπιτιού του την στιγμη που έχει κάνει τον γιο σαν τα μούτρα του !! Ουστ από κει κακό χρόνο να χεις !! Αμ ο άλλος να θέλει να τα βροντίξει όλα και να μην θυμάται και τον πραγατικό λόγο ...πραγματικά για λύπηση ο μικρός...Αντε βγες παιδί μου να πάρεις τον αέρα σου μπας και συνέλθεις ορίστε μας... είσαι φοβερή δεν ξέρω τι άλλο να σχολιάσω Soulmates Μ2 "3. I live to make you free": Ώστε ο Ντειμον την παγίδεψε? ήταν ένας τρόπος για να την ξελογίασει? πες μου συνεργάζεται με αυτόν τον τρόπο με την αδελφούλα του την Μπέλα? ες μου ότι τον έχει βάλει η αδελφούλα του για να παρακολουθεί με αυτόν τον τρόπο το άλλο το καθίκι? Πες μου ότι ο Ντειμον δεν επιδιώκει τπτ κακό κι ότι θέλει κι εκείνος ότι κι η αδελφή του? πες το πες το πες το.... καλά σκάω... lol! και συνεχίζω... Καημένε Εντ σε έχει κυριέψει η λυκίσια σου υπόσταση, δεν θυμάσαι χάνεις την μνήμη σου και προκαλέις τον πανικό Ααααχχχ πόσο τον λυπάμαι ...βασανίζεται νιώθει να πονάει μέσα του και προσπαθεί να διακιολογηθεί και να υπερασπίσει τον εαυτό μου με το να της τα αρνείται όλα πεισματικά... ~Χάθηκα σε ένα σημείο όπως πάντα...η Μπελς τον εγκατέλειψε επειδή την απέιλησε το καθίκι ότι αν κάνει πως τον πάιρνει ξανά θα βάλει τέλος στη ζωή του η οποία κι είναι δεμένη με τη ζωή της μαμας του κι αυτομάτως θα πεθάνει κι εκείνη? κάτι τέτοιο κατάλαβα ή κάτι παρόμοιο τέλως πάντων...~Ααααχχχ Χριστέ μου τι ωραία η τελευταία σκηνη που την παίρνει στην αγκαλιά του, της ζητά να μείνει μαζί του να μην τον αφήσει αλλά εκείνη του λέει πως πάλι θα φύγει ...ΓΙΑΤΊ??? ΓΙΑΤΊ??? αμ το άλλο λάμπει ... οκ ελευθερώθηκε απ΄την αποτύπωση με τον πρίγκιπα αλλά τώρα τι? Αποτυπώθηκε με τον παρόντα Εντ? ή αποτύπώθηκε εκεινος μαζί της? ή έχουν αποτυπωθεί κι οι δυο τους μεταξύ τους...? μπερδευτηκα ελπιζω να με ξεμπλεξετε... lol! Τι ωραίο κεφ. κι όπως πάντα πάνω στο καλύτερο μας άφησες σε κομβικό σημείο...όχι θα την άφηνε ναι και καλά είναι με το μέρος της ΜΠ αλλά μην φανταστείς και πολλά να θυμάσαι ότι κυρίως ο Ντέιμον είναι με την πάρτη του, αν μπορεί να γλυτώσει τον κ.... του μέχρι και με τον πάπα της Ρώμης πάει Όχι τον εγκατέλειψε γιατί δεν μπορούσε να τον πάρει από τα χέρια του Καρλάιλ χωρίς μάχη και μάχη = το τέλος του Κραλάιλ δηλ και το τέλος της Έσμε Το γιατί πρέπει να φύγει δεν θα αργήσετε να το μάθετε αλλά είναι για καλό Όχι η ΜΠ έχει γεννηθεί έτσι, αν θυμάμαι καλά το αναφέρω κάπου αλλά δεν είμαι και σίγουρη πάντως θα αναφερθεί ξανά παρακάτω οπότε θα σας λύσει αυτήν την απορία... αυτό που θα πω εδώ είναι ότι την λάμψη της την καλύπτει με το να σβήνει τα συναισθήματα της... όταν αναφέρω ότι λάμπει σημαίνει ότι απελευθερώνει τα συναισθήματα της και όσο περισσότερο λάμπει τόσο περισσότερο είναι ευτυχισμένη και ολοκληρωμένη μέσα της από τον πρίγκιπα ναι έχει απελευθερωθεί γι αυτό και μπορεί πλέον άνετα να εξωτερικεύσει τα συναισθήματα της χωρίς συνέπειες δηλ χωρίς να την απειλεί ο λύκος της αλλά όχι δεν έχει αποτυπωθεί στο πρόσωπο του ΕΝΤ μόνο ο ΕΝΤ αποτυπώθηκε στην ΜΠ και αυτό πίστεψε με μόνο καλό δεν είναι θα δεις γιατί παρακάτω σε ευχαριστώ καρδιά μου χαίρομαι που σου άρεσαν ROBELINA Ενα ακομα υπεροχο κεφαλαιο απο τα θαυματουργα σου χερακια!ο εντ εχει αποτυπωσει την μπελλα , αλλα εκεινη οχι , ωστοσο νιωθει ελξη για αυτον , δεν της ειναι αδιαφορος, νοιαζεται για αυτον .. μου αρεσει τρελα ετσι ο εντ , δεν τον ενδιαφερει ακομα και αν σταματησει η καρδια του , αρκει να την κανει δικη του!! δεν εχω κατι αλλο να πω απλα εξαιρετικο περιμενω να δω το επομενο κεφαλαιο!!!!!!!σε ευχαριστώ καρδιά μου για τα καλά σου λόγια ναι τον γουστάρει αλλά μέχρι εκεί σε ευχαριστώ καρδιά μου δεν θα το καθυστερήσω πολύ το υπόσχομαι mariettoula1996 πολύ καλό κεφάλαιο Χρυσάνθη μου!!!σε ευχαριστώ Μαριέτα μου, χαίρομαι που σου άρεσε | |
|
| |
| xrysanthi's Blog | |
|