Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
xrysanthi's Blog - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
xrysanthi's Blog - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
xrysanthi's Blog - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
xrysanthi's Blog - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
xrysanthi's Blog - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
xrysanthi's Blog - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
xrysanthi's Blog - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
xrysanthi's Blog - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
xrysanthi's Blog - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
xrysanthi's Blog - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
Quote of the Week
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
Bella & Edward Playlist
Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

xrysanthi's Blog

Πήγαινε κάτω 
+28
bloody swan
panagiota
damianos
Zafrina
stapet
vag120
maria_likofos
despina aek
hlhtwilightmania
Stella Sunlight
i love edward 2
nansypap
ev@ki92
happiness
ed<3
RafaelaVolturi
AspaKorth
mariettoula1996
_gwgw_
EliRose
Dalia
ev@ki
pitsiriki
ROBELINA
kati
T-NM-E-BD
xrysanthi
nantia01
32 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
EliRose
The Volturi
EliRose

Θηλυκό Ζυγός
Τόπος : Magnolia
Αριθμός μηνυμάτων : 26698
Registration date : 20/11/2011

Forks Student Profile
Team: Edward - Bella Edward - Bella
Special ability Special ability: Creating Illusions

xrysanthi's Blog - Σελίδα 24 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΚυρ 8 Ιουλ 2012 - 14:45

lol! lol!καπου θα σε πετυχω!!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
http://www.goodreads.com/user/show/6455097-l-na
Dalia
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Dalia

Θηλυκό Δίδυμος
Τόπος : Avengers Tower
Αριθμός μηνυμάτων : 8228
Registration date : 01/11/2011

Forks Student Profile
Team: Denalis Denalis
Special ability Special ability: Controling the Elements

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΚυρ 8 Ιουλ 2012 - 16:19

Δώστε κι από μένα φιλάκια στον Ας lol! Λοιπόν στο θέμα μας δεν μ'αρέσει να ξεφεύγω...

κεφ. 41ο: Εντουαρντ+Φιλιπ= παρτην κάτω την Ντάλια που με τόσα που διαβάζει αυτές τις μέρες έχει χάσει τον μπούσουλα και θα πάθει τπτ από υπερβολικό έρωτα έλεος... Τι γλυκός μωρέ, της είπε τι νιώθει, ότι δεν μπορεί να ζήσει χωρίς εκείνην, ότι εκείνη δεν μπορεί να ζήσει χωρίς τον πρίγκιπά της, θυσιάστικε για να ζήσει με εκείνον που αγαπά αλλά στο τέλος προτίμησε να ζήσει ο μικρός κι αυτή...αυτή...αυτή μας γείωσε με τον χειρότερο τρόπο δλδ έλεος έλεος...ελεος γιατί ρε Μπελς μας το κανες αυτό??? πως του φέρθηκες έτσι του παιδιού, σου εξομολογήθηκε την αγάπη του , σου άνοιξε την καρδιά του κι εσύ τον παρέδωσες αμαχητί στα τσόφλια, στους κοχλιούς, στα σκουλήκια ???? Συγγνώμη Χρυσάνθη μου αλλά έχω γίνει έξω φρενών!!!

Όποτε έχει χρόνο χρυση μου εγώ εδώ είμαι και θα περιμένω μη μου αγχώνεσαι κι ανησυχείς... κι ελπίζω απόψε με τη συνέχεια του δευτερου μέρους να μου λυθούν οι μισές απ'τις πολλές απορίες που έχω.. ΑΔΊΣΤΑΚΤΗ !!!!!!!!!ΤΙ ΤΟΥ ΚΑΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΎ????!!!!!!!
ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΊΑ ΣΤΟ ΣΤΌΜΑ ΤΟΥ ΛΎΚΟΥ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕς!!!!!! xrysanthi's Blog - Σελίδα 24 592681
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 8719
Registration date : 08/11/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΤρι 10 Ιουλ 2012 - 15:14

Dalia
κεφ. 39ο: Οκ πολύ χάρηκα που είδα τον Εντ να ξεδίνει κι λίγο, θυμήθηκε ρε παιδί μου πως είναι να περνάς τα σχολικά σου χρόνια σαν ένας απλός μαθητής αλλά ...πολύ ζήλεψα και στεναχωρέθηκα...γιατί την Ελιρόουζ εεε? ΓΙΑΤΊ?? lol!

xrysanthi's Blog - Σελίδα 24 80711 καρδιά μου αλλά έπρεπε να την ανταμείψω κάπως
τόσο κόπο κάνει κάθε φορά για να είναι τα κεφάλαια πιο καλά Wink

οκ παρεκτρέπομαι συνεχίζω... Αιφνιδιαστική η εμφάνιση της Μπελς αλά φαίνεται ότι εμφανίστηκε πάνω στην πιο κατάλληλη στιγμή για μην τον παραλάβουν οι άλλοι το μικρό...αν κατάλαβα καλά
σιγά μην του άφηνε να τον πάρουν Razz Razz Razz

Χρυσάνθη μου σπάζοντας την κατάρα εννοείς έτσι ότι πρέπει να μεταμορφωθεί σε κανονικός λύκος-λυκάνθρωπος έτσι?
ναι Wink

όκ καταλαβα ότι στην ανάμνηση έχουμε την σκύλα μάνα του υψιλότατου, την Μπελς και τον καημένο τον Πριγκιπα τον οπόιο και η Μπελς πήγε να τον πάρει από πίσω αλλά η σκύλα μάνα δεν την άφησε...το κορίτσι που ήταν παρών ποιο ήταν? Αυτό δεν καταλαβα μόνο...Πολύ σωστό αυτό που είπε ο μικρός στο τέλος κι εγώ αυτό θα κανα, εύγε μικρέ...
ήταν η Κατρίνα Wink η γυναίκα του πρίγκιπα
και η ΜΠ αλλά ο πρίγκιπας είχε ήδη σβήσει τα ίχνη του καθώς έκανε μια μεγάλη διαδρομή μέσα από το ποτάμι για να μην τον βρούνε ποτέ Wink

κεφ. 40ο: 'Η αρχική του μορφή' δεν ξέρω τι να πω εδώ... έχω λίγο μπερδευτεί... ανήκει μέσα στην κανονική ιστορία? ρωτάω γιατί είναι σε γ'πρόσωπό γραμένο και δεν ξέρω αν συνδέεται με κάτι γιατί δεν ξέρω αν είναι πριν ή μετά που τον αλυσοδέσαν στο δέντρο? ή είναι μια εναλλακτική συνέχεια του κεφ. 40 απ'αυτήν που μας είχες δώσει αρχικά και το έγραψες για να δούμε πως είναι η αρχική του μορφή πριν πάρει την τελική που δεν νομίζω να την έχει πάρει ακόμα? αν ναι σου είπα πως μαρεσε πάρα πολύ και επίσης ποια κατάληξη θα μ'αρεσε μ το κυνηγητό που ξεκίνησε στο τέλος του βιβλίου... αν ξημερώσει κι να είναι κι οι δυο το πρωί ξαπλωμένοι ολόγυμνοι πάνω στο γρασίδιαανάμεσα στα δέντρα του δάσους μετά απ'το εξουθενωτικό κυνηγητό που περασαν ολόκληρο το βράδυ lol! Ερε φαντασία που την έχω η κακομοίρα... lol!
αυτή ήταν η αρχική μου ιδέα το πως θα γινόταν η μεταμόρφωση του ΕΝΤ και το είχα γράψει πολύ καιρό πριν
όμως στην πορεία άλλαξε το στόρι και μαζί με αυτό και η εξέλιξη του οπότε δεν κόλλαγε να το βάλω
το έβαλα μόνο για να δείτε τις περιγραφές και πως το βίωνε ο ΕΝΤ όλο αυτό δεν συνδέεται με την υπόλοιπη ιστορία Wink
και ναι έτσι θα ξεκίναγε το επόμενο κεφάλαιο με μπόλικο γκουχου γκουχου αλλά τότε δεν υπολόγισα καλά τον πρίγκιπα οπότε αναγκαστικά το παρέκαμψα και το συνέχισα αλλιώς Wink

κεφ. 40ο: οκ τώρα κατάλαβα ότι είναι το κανονικό! με το που είδα την προειδοποίηση αλλά ακόμα αναρωτιέμαι είναι πριν ή μετά που τον αλυσόδεσαν στο δέντρο εκεί ακόμα το χω χαμένο τέλως πάντων θα τα ξεμπλέξω που θα πάει δεν μπορεί...
μην συνδέεις το ένα κεφάλαιο με το άλλο
δεν έχουν καμία σχέση Wink απλά το ανέβασα για να δείτε την μεταμόρφωση του

Τον κάκομοιρο τον Εντ πόσο τον λυπάμαι τον μικρό, πόσο άγχος έχει, νοιάζεται και φοβάται τόσο για την Μπέλς αλλά ξέρει ότι ανήκει στον υψιλότατο κι αυτό τον καταρακώνει ακόμη περισσότερο, δεν μπορώ να τον βλέπω έτσι μωρέ... "Αν δεν τα καφέρω... Θέλω να ξέρεις..." πες μου ότι θα της έλεγε αυτό που φαντάζομαι γιατί θα τρελαθώ!!! απλά πες το μου και φέρτο μου με τρόπο... lol!
προσπάθησε να της πει ότι την αγαπά Wink

Ααααχχχ Χριστέ μου κράτησε το προσωπό του Ααααχχχ Ο Ιλινόη να υποθέσω είναι ο περιβόητος παππούς? Δεν καταλαβα τα λόγια που είπε ο Εντ είναι τα ειδικά λόγια για να σπάσει η κατάρα? Μόνο αν τα εννοουσε πραγματικά θα μπορούσε να την σπασει έτσι?
ναι είναι ο παππούς του Wink
ναι είναι τα λόγια που έπρεπε να πει για να σπάσει την κατάρα
τα είχε αναφέρει η ΜΠ όταν τους έλεγε την ιστορία των Λυκανθρώπων
ναι αλλά ο ΕΝΤ δεν ήθελε να αλλάξει οπότε και δεν τα εννοούσε Wink

Πόποποποπο σείστηκε ο κόσμος ολόκληρος με τις κραυγές του μικρού, διατάραξε όλη την αρμονία, πανίδα και χλωρίδα lol! κι όχι μόνο αυτό αλλά η Μπελς τον πέιρε και από πίσω για να τον βρει η κακομοίρα...Ααααχχχ τι εχει να τραβήξει κι αυτή...
δεν λέω τίποτα θα σας αφήσω να το ανακαλύψετε μόνοι σας
ετοιμαστείτε για ένα πολύ δυναμικό δεύτερο μέρος Wink

κεφ. 41ο: Εντουαρντ+Φιλιπ= παρτην κάτω την Ντάλια που με τόσα που διαβάζει αυτές τις μέρες έχει χάσει τον μπούσουλα και θα πάθει τπτ από υπερβολικό έρωτα έλεος...
καρδούλα μου εσύ huggie huggie huggie

Τι γλυκός μωρέ, της είπε τι νιώθει, ότι δεν μπορεί να ζήσει χωρίς εκείνην, ότι εκείνη δεν μπορεί να ζήσει χωρίς τον πρίγκιπά της, θυσιάστικε για να ζήσει με εκείνον που αγαπά αλλά στο τέλος προτίμησε να ζήσει ο μικρός κι αυτή...αυτή...αυτή μας γείωσε με τον χειρότερο τρόπο δλδ έλεος έλεος...ελεος γιατί ρε Μπελς μας το κανες αυτό??? πως του φέρθηκες έτσι του παιδιού, σου εξομολογήθηκε την αγάπη του , σου άνοιξε την καρδιά του κι εσύ τον παρέδωσες αμαχητί στα τσόφλια, στους κοχλιούς, στα σκουλήκια ???? Συγγνώμη Χρυσάνθη μου αλλά έχω γίνει έξω φρενών!!!
κανένα πρόβλημα μην μου στεναχωριέσαι εκφράσου ελεύθερα
αλλά σκέψου και το εξής
για να το κάνει σίγουρα θα έχει κάποιον λόγο
δεν την συμφέρει να χάσει τον πιο ισχυρό της σύμμαχο ακόμα και αν δεν υπάρχει το ερωτικό στοιχείο ανάμεσα τους Wink

Όποτε έχει χρόνο χρυση μου εγώ εδώ είμαι και θα περιμένω μη μου αγχώνεσαι κι ανησυχείς... κι ελπίζω απόψε με τη συνέχεια του δευτερου μέρους να μου λυθούν οι μισές απ'τις πολλές απορίες που έχω.. ΑΔΊΣΤΑΚΤΗ !!!!!!!!!ΤΙ ΤΟΥ ΚΑΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΎ????!!!!!!!
ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΊΑ ΣΤΟ ΣΤΌΜΑ ΤΟΥ ΛΎΚΟΥ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕς!!!!!!

μόλις ανέβηκε και ελπίζω να μην σε μπερδέψει περισσότερο Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια και χίλια συγνώμη που άργησα να απαντήσω αλλά η ζέστη με έχει στείλει στα τάρταρα οι πονοκέφαλοι δεν λένε να με αφήσουν στην ησυχία μου αλλά το παλεύω και όσο μπορώ συνεχίζω ακάθεκτη Wink

περιμένω με χαρά τις εντυπώσεις σας για το νέο κεφάλαιο boogie boogie boogie boogie boogie
http://xrysanthi-fanfictions.blogspot.com/p/blog-page_10.html
mariettoula1996
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
mariettoula1996

Θηλυκό Σκορπιός
Τόπος : Ρόδος
Αριθμός μηνυμάτων : 5149
Registration date : 04/01/2012

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Mind Reading

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΤρι 10 Ιουλ 2012 - 17:24

φανταστικό το πρώτο κεφάλαιο του 2ου μέρους της ιστορίας σου Χρυσάνθη μου!!!περιμένω με αγωνία την συνέχεια !!! Smile
ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 5931
Registration date : 30/06/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΤρι 10 Ιουλ 2012 - 17:36

καλα ετσι εχω μεινει αφωνη, τι υπεροχο και ανατρεπτικο κεφαλαιο ειναι αυτο!!!!!!!!!!!!!!!ο εντ ειναι τοσο διαφορετικος , τοσο σκληρος λες και μεταλλαχτηκε εντελως .. η ελενα καλα να παθει οτι παθαινει καλα το παθαινει!!!!!!!!! να εμφανιστηκε και ο ντειμον , νεο προσωπο στην ιστορια .. αυτος φαινεται πολυ πονηρος και ποιον πηρε την μπελλα, μαλλον ετσι , αφου ειπε εκεινη ? την ελενα σε καποια παγιδα την μπλεκει η εγω κανω λαθος ?? τελειο κεφαλαιο ανυπομονω για την συνεχεια!!!
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΤρι 10 Ιουλ 2012 - 17:49

σας ευχαριστώ κοριτσάρες μου για τα καλά σας λόγια
χαίρομαι που σας άρεσε τόσο πολύ

για τον Ντέιμον δεν θα πω τίποτα απλά περιμένετε για να δείτε Wink
για όσο αφορά αν πήρε την ΜΠ επίσης Wink
όσο αφορά την Έλενα θα έβαζα ποτέ τον ΕΝΤ να έκανε κάτι τόσο αποτρόπαιο χωρίς πραγματικό λόγο;;;;

και όσο αφορά τον ΕΝΤ
εκεί και αν δείτε εκπλήξεις που σας περιμένουν Razz
EliRose
The Volturi
EliRose

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΤρι 10 Ιουλ 2012 - 17:54

xrysanthi's Blog - Σελίδα 24 500229 xrysanthi's Blog - Σελίδα 24 500229
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΤρι 10 Ιουλ 2012 - 17:56

εσύ καλέ γιατί τρίβεις τα χέρια σου μέσα στο μυαλό μου είσαι και ξέρεις τι σκέφτηκα πάλι;;;;
αλλά δεν θα το αποκαλύψω θα σε αφήσω να πάθεις τον ταμπλά όταν θα έρθει η ώρα Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΤρι 10 Ιουλ 2012 - 17:59

ανυπομονω να δω την συνεχεια σαν τρελη!!!!!!!!!!
EliRose
The Volturi
EliRose

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΤρι 10 Ιουλ 2012 - 17:59

εχω τις υποψιες μου και μου εχεις δωσει καποια στοιχεια και νομιζω οτι ειμαι κοντα!!!

Να δουμε αν θα πεσω μεσα...
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΤρι 10 Ιουλ 2012 - 18:00

τώρα Ελινάκι Ν1 φουρνίζετε Wink αυτήν γράφω Razz

Ελινάκι Ν2 στείλε μήνυμα είμαι πολύ περίεργη να δω τι σκέφτηκες
αν και είμαι σίγουρη ότι δεν είσαι μέσα γιατί το σκέφτηκα πριν 10 λεπτά Wink
_gwgw_
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
_gwgw_

Θηλυκό Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 1533
Registration date : 05/02/2012

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΤρι 10 Ιουλ 2012 - 22:58

Και ναι κυρίες και κύριοι ξεκίνησε το δεύτερο μέρος και ήταν τέλειο xrysanthi's Blog - Σελίδα 24 4947

Ο Έντουαρντ τελικά έγινε μηχανή του @$#%.Την έχει ξεπατώσει την Έλενα και το χάρηκα πολύ evil_laugh

Ο Ντέιμον έκανε την εμφανισή του.Το αίμα για ποιον το ήθελε;;;;Η Έλενα μην χάσει κατευθείαν να δεχτεί αλλά και να υποκύψη στη "γοητεία" του.

Μπράβο σου Χρυσάνθη μου ήταν πολύ ωραία η αρχή...Και κάτι μου λέει ότι η συνέχεια θα είναι ακόμα καλύτερη Wink

Μπράβοοοοοοο xrysanthi's Blog - Σελίδα 24 201917 xrysanthi's Blog - Σελίδα 24 201917 xrysanthi's Blog - Σελίδα 24 201917
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΤρι 10 Ιουλ 2012 - 23:46

σε ευχαριστώ καρδιά μου για τα καλά σου λόγια
χαίρομαι που σου άρεσε huggie

δεν λέω τίποτα σας αφήνω να τα ανακαλύψετε σιγά σιγά Wink
άλλωστε οι απαντήσεις θα έρχονται άμεσα

δεν ξέρω αν θα είναι καλύτερη αλλά σίγουρα θα είναι ανατρεπτική Wink
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΠεμ 12 Ιουλ 2012 - 11:12

ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΠεμ 12 Ιουλ 2012 - 12:30

αν δεν ηταν η μπελλα θα θρηνουσαμε θυματα !!ο εντ εχει μεταλλαχτει εντελως , εχει γινει ενας αλλος , τοσο σκληρος , τοσο ακαρδος , τιποτα δεν τον ενδιαφερει για κανεναν δεν νοιαζεται !η ελενα ειναι τσιμπημενη με τον ντειμον , καλο αυτο θα την κανει οτι θελει !! τελος ?? ηταν αυτο τελος ? μας αφησες με την αγωνια για το τι θα γινει , τι θα πουν !!!!!!!!!!!ανυπομονω να διαβασω την συνεχεια , ηταν απλα εκπληκτικο κεφαλαιο οπως παντα!!
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΠεμ 12 Ιουλ 2012 - 12:32

σε ευχαριστώ καρδιά μου χαίρομαι που σου άρεσε
ήθελα να σας αφήσω λίγο σε αναμμένα κάρβουνα πριν την μεγάλη κουβέντα
αλλά και να σας κάνω λίγο να προβληματιστείτε μαζί του Wink
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΣαβ 14 Ιουλ 2012 - 20:31

Soulmates Μ2 "3. I live to make you free"
http://xrysanthi-fanfictions.blogspot.gr/2012/07/blog-post.html
ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΔευ 16 Ιουλ 2012 - 13:05

Σορρυ που δεν αφησα πιο νωρις σχολια αλλα κατι μου ετυχε χθες !!!!!!!! δεν ξεχασα ομως ηρθα δριμυτερη σημερα!!!!!!! ο εντ εχει χασει εντελως το μυαλο του , δεν ηξερε τι εκανε , ο λυκος τον ειχε κυριαρχησει !!!!!!!!η μπελλα ωστοσο ειναι το φως του , η ζωη του ολοκληρη , απο εκεινη την στιγμη που νομιζε πως τον αφησε ενω στην ουσια δεν τον αφησε ποτε , παντα τον παρακολουθουσε , δεν καταλαβαινε τι εκανε!! τι ηταν αυτο στο τελος , εχει αποτυπωσει την μπελλα ? πλάκα κάνεις ? απιστευτο !! πολυ φοβαμαι οτι αυτο εγινε μονο απο την μερια του εντ και οχι της μπελλας, η οποια ναι μεν νιωθει καλα κοντα του , νιωθει ελξη αλλα δεν τον εχει αποτυπωσει , σωστα ??τελειο κεφαλαιο , δεν εχω λογια να το περιγραψω περιμενω με αγωνια το επομενο κεφαλαιο!!!!!!!
Dalia
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Dalia

Θηλυκό Δίδυμος
Τόπος : Avengers Tower
Αριθμός μηνυμάτων : 8228
Registration date : 01/11/2011

Forks Student Profile
Team: Denalis Denalis
Special ability Special ability: Controling the Elements

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΔευ 16 Ιουλ 2012 - 15:15

Αμάν... για κάτσε να συμαζευτώ γιατί σαν πολλά μαζεύτηκαν πάλι ...τα 'χω αφήσει όλα πια στη μοίρα τους.. αλλά δεν φταίω εγώ, μια ο Κλαους, μια η συγγραφη, μια ο Φιλίπ... πάει ένα μυαλό το χω κι εγώ... μου το χουν πάρει όλοι... λοιπόν στο θέμα μας...

SoulΜates Μ2 "1. Love Crime" : Και να βρισκόμαστε πλέον στο δευτερο μέρος της ιστορίας ... και με λύπη διαπιστώνω πως ο Έντ. έχει γίνει μια μηχανή που κατατρώει τους πάντες και τα πάντα??!!! Μα πως άφηνει οι άλλοι να τον κάνουν ότι θέλουν ?! να γίνεται ένα πιονι για την εκπλήρωση των δόλιων σχεδίων τους ?!! Κρίμα το παιδί... Την έχει ξεπατώσει την άλλη αλλά καλά της κάνει μουαχαχα Twisted Evil Ααααχχχχ Ντειμον που ήσουν εσύ παιδί μου, αααχχχ καιρός ήταν να εμφανιστεί κι αυτό το παιδί xrysanthi's Blog - Σελίδα 24 616544 Απ'τον τρόπο που σκέφτεται βλέπω πως δεν επιδιώκει κάτι κακό... το μόνο του ελάττωμα είναι ότι συνεργάζεται με εκείνο το καθίκι και δυστυχώς ερωτεύτηκε την πιο 'άκυρη' γυναίκα αλλά του το συγχωρω ...ίσως να καταφέρει να την βάλει στο ίσιο δρόμο στη συνέχεια... lol!
Soulmates Μ2 "2. Bloodlust": Μπα μπα σε εχουν ξεζουμίσει χρυσή μου και δεν ξέρεις από που να ξεφύγεις ?! ποποπο στεναχωρέθηκα τώρα... Ευγε Κάρολαιν παιδί μου τέλειως ο χαρακτηρισμός που της προσ΄φωνησε χαχαχα... Τι έχει πάθει έκείνο το παιδί πια δεν το αναγνωρίζω επιτελους... ξαφνικά θέλει να τους φάει όλους Ελεος δλδ κι εκείνη η κακομοίρα η Αλις να μην μπορεί να κάνει τπτ να προπσαθεί να βοηθήσει, να ζητά βοήθεια απ΄την άλλη και να μην γίνεται τπτ... κρίμα... Αυτό το κάθαρμα το καθίκι φταίει για όλα που δεν θέλει να διαταρασσεται και η ηρεμία του σπιτιού του την στιγμη που έχει κάνει τον γιο σαν τα μούτρα του !! Ουστ από κει κακό χρόνο να χεις !! Αμ ο άλλος να θέλει να τα βροντίξει όλα και να μην θυμάται και τον πραγατικό λόγο ...πραγματικά για λύπηση ο μικρός...Αντε βγες παιδί μου να πάρεις τον αέρα σου μπας και συνέλθεις ορίστε μας... lol!
Soulmates Μ2 "3. I live to make you free": Ώστε ο Ντειμον την παγίδεψε? ήταν ένας τρόπος για να την ξελογίασει? πες μου συνεργάζεται με αυτόν τον τρόπο με την αδελφούλα του την Μπέλα? ες μου ότι τον έχει βάλει η αδελφούλα του για να παρακολουθεί με αυτόν τον τρόπο το άλλο το καθίκι? Πες μου ότι ο Ντειμον δεν επιδιώκει τπτ κακό κι ότι θέλει κι εκείνος ότι κι η αδελφή του? πες το πες το πες το.... καλά σκάω... lol! και συνεχίζω... Καημένε Εντ σε έχει κυριέψει η λυκίσια σου υπόσταση, δεν θυμάσαι χάνεις την μνήμη σου και προκαλέις τον πανικό Ααααχχχ πόσο τον λυπάμαι ...βασανίζεται νιώθει να πονάει μέσα του και προσπαθεί να διακιολογηθεί και να υπερασπίσει τον εαυτό μου με το να της τα αρνείται όλα πεισματικά... ~Χάθηκα σε ένα σημείο όπως πάντα...η Μπελς τον εγκατέλειψε επειδή την απέιλησε το καθίκι ότι αν κάνει πως τον πάιρνει ξανά θα βάλει τέλος στη ζωή του η οποία κι είναι δεμένη με τη ζωή της μαμας του κι αυτομάτως θα πεθάνει κι εκείνη? κάτι τέτοιο κατάλαβα ή κάτι παρόμοιο τέλως πάντων...~Ααααχχχ Χριστέ μου τι ωραία η τελευταία σκηνη που την παίρνει στην αγκαλιά του, της ζητά να μείνει μαζί του να μην τον αφήσει αλλά εκείνη του λέει πως πάλι θα φύγει ...ΓΙΑΤΊ??? ΓΙΑΤΊ??? αμ το άλλο λάμπει ... οκ ελευθερώθηκε απ΄την αποτύπωση με τον πρίγκιπα αλλά τώρα τι? Αποτυπώθηκε με τον παρόντα Εντ? ή αποτύπώθηκε εκεινος μαζί της? ή έχουν αποτυπωθεί κι οι δυο τους μεταξύ τους...? μπερδευτηκα xrysanthi's Blog - Σελίδα 24 921765 ελπιζω να με ξεμπλεξετε... lol! Τι ωραίο κεφ. κι όπως πάντα πάνω στο καλύτερο μας άφησες σε κομβικό σημείο...

Περιμένω με αφωνία την συνέχεια Χρύσα μου και όπως πάντα τα συγχαρήκια μου xrysanthi's Blog - Σελίδα 24 201917 xrysanthi's Blog - Σελίδα 24 201917 xrysanthi's Blog - Σελίδα 24 201917
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΠεμ 19 Ιουλ 2012 - 20:36

Επανέρχομαι για τα σχόλια

Soulmates Μ2 "4. Η Υπόσχεση"
http://xrysanthi-fanfictions.blogspot.gr/2012/07/soulmates-2-4.html
EliRose
The Volturi
EliRose

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΠεμ 19 Ιουλ 2012 - 20:38

ωραιο!!!! xrysanthi's Blog - Σελίδα 24 932365 xrysanthi's Blog - Σελίδα 24 932365
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΠεμ 19 Ιουλ 2012 - 20:41

σε ευχαριστώ καρδιά μου xrysanthi's Blog - Σελίδα 24 34442 xrysanthi's Blog - Σελίδα 24 98735 xrysanthi's Blog - Σελίδα 24 34442
σε πέντε απαντώ και στα υπόλοιπα σχόλια

Ελίνα
Σπόιλερ:
ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΠεμ 19 Ιουλ 2012 - 20:41

Ενα ακομα υπεροχο κεφαλαιο απο τα θαυματουργα σου χερακια!ο εντ εχει αποτυπωσει την μπελλα , αλλα εκεινη οχι , ωστοσο νιωθει ελξη για αυτον , δεν της ειναι αδιαφορος, νοιαζεται για αυτον .. μου αρεσει τρελα ετσι ο εντ , δεν τον ενδιαφερει ακομα και αν σταματησει η καρδια του , αρκει να την κανει δικη του!! δεν εχω κατι αλλο να πω απλα εξαιρετικο περιμενω να δω το επομενο κεφαλαιο!!!!!!!
mariettoula1996
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
mariettoula1996

Θηλυκό Σκορπιός
Τόπος : Ρόδος
Αριθμός μηνυμάτων : 5149
Registration date : 04/01/2012

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΠεμ 19 Ιουλ 2012 - 21:03

πολύ καλό κεφάλαιο Χρυσάνθη μου!!! Wink
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 24 I_icon_minitimeΠεμ 19 Ιουλ 2012 - 22:05

Soulmates Μ2 "3. I live to make you free"

ROBELINA
Σορρυ που δεν αφησα πιο νωρις σχολια αλλα κατι μου ετυχε χθες !!!!!!!! δεν ξεχασα ομως ηρθα δριμυτερη σημερα!!!!!!! ο εντ εχει χασει εντελως το μυαλο του , δεν ηξερε τι εκανε , ο λυκος τον ειχε κυριαρχησει !!!!!!!!η μπελλα ωστοσο ειναι το φως του , η ζωη του ολοκληρη , απο εκεινη την στιγμη που νομιζε πως τον αφησε ενω στην ουσια δεν τον αφησε ποτε , παντα τον παρακολουθουσε , δεν καταλαβαινε τι εκανε!! τι ηταν αυτο στο τελος , εχει αποτυπωσει την μπελλα ? πλάκα κάνεις ? απιστευτο !! πολυ φοβαμαι οτι αυτο εγινε μονο απο την μερια του εντ και οχι της μπελλας, η οποια ναι μεν νιωθει καλα κοντα του , νιωθει ελξη αλλα δεν τον εχει αποτυπωσει , σωστα ??τελειο κεφαλαιο , δεν εχω λογια να το περιγραψω περιμενω με αγωνια το επομενο κεφαλαιο!!!!!!!

εγώ συγνώμη καρδιά μου που άργησα να σας απαντήσω Embarassed Embarassed Embarassed
πολύ καλά κατάλαβες καρδιά μου... ο ΕΝΤ έχει χάσει το μυαλό του λόγο του ότι ο Λύκος τον κυριάρχησε και τώρα δεν ξέρει ούτε τι κάνει ούτε το γιατί... μόλις τα μάθει θα του έρθει τουργουτζας αλλά θα είναι για καλό του Wink
ναι ο ΕΝΤ ΜΟΝΟ αποτυπώθηκε στην ΜΠ και αυτό μόνο καλό δεν είναι θα δεις παρακάτω γιατί.
σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια... χαίρομαι που σου άρεσε τόσο πολύ xrysanthi's Blog - Σελίδα 24 98735 xrysanthi's Blog - Σελίδα 24 98735 xrysanthi's Blog - Σελίδα 24 98735 υπόσχομαι ότι έρχονται και άλλες εκπλήξεις...

ΕΛΙΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ (EliRose) μην βαράς από τώρα αλλά προετοιμάσου giggle giggle giggle giggle

Dalia
Αμάν... για κάτσε να συμαζευτώ γιατί σαν πολλά μαζεύτηκαν πάλι ...τα 'χω αφήσει όλα πια στη μοίρα τους.. αλλά δεν φταίω εγώ, μια ο Κλαους, μια η συγγραφη, μια ο Φιλίπ... πάει ένα μυαλό το χω κι εγώ... μου το χουν πάρει όλοι... λοιπόν στο θέμα μας...

μην μου αγχώνεσαι καρδιά μου σε καταλαβαίνω απόλυτα huggie huggie huggie
πια συγγραφή;;; γράφεις κάτι;;;

SoulΜates Μ2 "1. Love Crime" : Και να βρισκόμαστε πλέον στο δευτερο μέρος της ιστορίας ... και με λύπη διαπιστώνω πως ο Έντ. έχει γίνει μια μηχανή που κατατρώει τους πάντες και τα πάντα??!!! Μα πως άφηνει οι άλλοι να τον κάνουν ότι θέλουν ?! να γίνεται ένα πιονι για την εκπλήρωση των δόλιων σχεδίων τους ?!! Κρίμα το παιδί... Την έχει ξεπατώσει την άλλη αλλά καλά της κάνει μουαχαχα Twisted Evil Ααααχχχχ Ντειμον που ήσουν εσύ παιδί μου, αααχχχ καιρός ήταν να εμφανιστεί κι αυτό το παιδί Απ'τον τρόπο που σκέφτεται βλέπω πως δεν επιδιώκει κάτι κακό... το μόνο του ελάττωμα είναι ότι συνεργάζεται με εκείνο το καθίκι και δυστυχώς ερωτεύτηκε την πιο 'άκυρη' γυναίκα αλλά του το συγχωρω ...ίσως να καταφέρει να την βάλει στο ίσιο δρόμο στη συνέχεια...
αν εννοείς μηχανή του σεξ μέσα είσαι... και να ήταν μόνο η Έλενα καλά θα ήταν Razz Razz Razz Razz
δεν έχει επιλογή καρδιά μου... ο Καρλάιλ έχει καταστρώσει καλά τα σχέδια του έτσι ώστε να τον αποτρελάνει και το πέτυχε Wink
ο Ντέιμον και κακό;;; Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes μπαααααα δεν λέω όμως άλλα θα δείτε παρακάτω Wink
ερωτεύτηκε;;;; xrysanthi's Blog - Σελίδα 24 403120 xrysanthi's Blog - Σελίδα 24 403120 xrysanthi's Blog - Σελίδα 24 403120 xrysanthi's Blog - Σελίδα 24 403120 xrysanthi's Blog - Σελίδα 24 403120 xrysanthi's Blog - Σελίδα 24 403120 για τον Ντέιμον μιλάμε καρδιά μου όχι και ερωτεύτηκε απλά την γουστάρει Razz Razz Razz και πολύ της είναι Cool Cool Cool
ίσιο δρόμο;;;; xrysanthi's Blog - Σελίδα 24 403120 xrysanthi's Blog - Σελίδα 24 403120 xrysanthi's Blog - Σελίδα 24 403120 xrysanthi's Blog - Σελίδα 24 403120 μάλλον λες ανέκδοτα xrysanthi's Blog - Σελίδα 24 403120 xrysanthi's Blog - Σελίδα 24 403120 xrysanthi's Blog - Σελίδα 24 403120 xrysanthi's Blog - Σελίδα 24 403120

Soulmates Μ2 "2. Bloodlust": Μπα μπα σε εχουν ξεζουμίσει χρυσή μου και δεν ξέρεις από που να ξεφύγεις ?! ποποπο στεναχωρέθηκα τώρα... Ευγε Κάρολαιν παιδί μου τέλειως ο χαρακτηρισμός που της προσ΄φωνησε χαχαχα... Τι έχει πάθει έκείνο το παιδί πια δεν το αναγνωρίζω επιτελους... ξαφνικά θέλει να τους φάει όλους Ελεος δλδ κι εκείνη η κακομοίρα η Αλις να μην μπορεί να κάνει τπτ να προπσαθεί να βοηθήσει, να ζητά βοήθεια απ΄την άλλη και να μην γίνεται τπτ... κρίμα... Αυτό το κάθαρμα το καθίκι φταίει για όλα που δεν θέλει να διαταρασσεται και η ηρεμία του σπιτιού του την στιγμη που έχει κάνει τον γιο σαν τα μούτρα του !! Ουστ από κει κακό χρόνο να χεις !! Αμ ο άλλος να θέλει να τα βροντίξει όλα και να μην θυμάται και τον πραγατικό λόγο ...πραγματικά για λύπηση ο μικρός...Αντε βγες παιδί μου να πάρεις τον αέρα σου μπας και συνέλθεις ορίστε μας...
xrysanthi's Blog - Σελίδα 24 403120 xrysanthi's Blog - Σελίδα 24 403120 xrysanthi's Blog - Σελίδα 24 403120 xrysanthi's Blog - Σελίδα 24 403120 είσαι φοβερή δεν ξέρω τι άλλο να σχολιάσω xrysanthi's Blog - Σελίδα 24 465227 xrysanthi's Blog - Σελίδα 24 465227 xrysanthi's Blog - Σελίδα 24 465227

Soulmates Μ2 "3. I live to make you free": Ώστε ο Ντειμον την παγίδεψε? ήταν ένας τρόπος για να την ξελογίασει? πες μου συνεργάζεται με αυτόν τον τρόπο με την αδελφούλα του την Μπέλα? ες μου ότι τον έχει βάλει η αδελφούλα του για να παρακολουθεί με αυτόν τον τρόπο το άλλο το καθίκι? Πες μου ότι ο Ντειμον δεν επιδιώκει τπτ κακό κι ότι θέλει κι εκείνος ότι κι η αδελφή του? πες το πες το πες το.... καλά σκάω... lol! και συνεχίζω... Καημένε Εντ σε έχει κυριέψει η λυκίσια σου υπόσταση, δεν θυμάσαι χάνεις την μνήμη σου και προκαλέις τον πανικό Ααααχχχ πόσο τον λυπάμαι ...βασανίζεται νιώθει να πονάει μέσα του και προσπαθεί να διακιολογηθεί και να υπερασπίσει τον εαυτό μου με το να της τα αρνείται όλα πεισματικά... ~Χάθηκα σε ένα σημείο όπως πάντα...η Μπελς τον εγκατέλειψε επειδή την απέιλησε το καθίκι ότι αν κάνει πως τον πάιρνει ξανά θα βάλει τέλος στη ζωή του η οποία κι είναι δεμένη με τη ζωή της μαμας του κι αυτομάτως θα πεθάνει κι εκείνη? κάτι τέτοιο κατάλαβα ή κάτι παρόμοιο τέλως πάντων...~Ααααχχχ Χριστέ μου τι ωραία η τελευταία σκηνη που την παίρνει στην αγκαλιά του, της ζητά να μείνει μαζί του να μην τον αφήσει αλλά εκείνη του λέει πως πάλι θα φύγει ...ΓΙΑΤΊ??? ΓΙΑΤΊ??? αμ το άλλο λάμπει ... οκ ελευθερώθηκε απ΄την αποτύπωση με τον πρίγκιπα αλλά τώρα τι? Αποτυπώθηκε με τον παρόντα Εντ? ή αποτύπώθηκε εκεινος μαζί της? ή έχουν αποτυπωθεί κι οι δυο τους μεταξύ τους...? μπερδευτηκα ελπιζω να με ξεμπλεξετε... lol! Τι ωραίο κεφ. κι όπως πάντα πάνω στο καλύτερο μας άφησες σε κομβικό σημείο...
όχι θα την άφηνε xrysanthi's Blog - Σελίδα 24 526765 xrysanthi's Blog - Σελίδα 24 526765 xrysanthi's Blog - Σελίδα 24 526765 ναι και καλά είναι με το μέρος της ΜΠ αλλά μην φανταστείς και πολλά Wink να θυμάσαι ότι κυρίως ο Ντέιμον είναι με την πάρτη του, αν μπορεί να γλυτώσει τον κ.... του μέχρι και με τον πάπα της Ρώμης πάει Wink
Όχι τον εγκατέλειψε γιατί δεν μπορούσε να τον πάρει από τα χέρια του Καρλάιλ χωρίς μάχη και μάχη = το τέλος του Κραλάιλ δηλ και το τέλος της Έσμε Wink
Το γιατί πρέπει να φύγει δεν θα αργήσετε να το μάθετε Wink αλλά είναι για καλό Razz Razz Razz
Όχι η ΜΠ έχει γεννηθεί έτσι, αν θυμάμαι καλά το αναφέρω κάπου αλλά δεν είμαι και σίγουρη πάντως θα αναφερθεί ξανά παρακάτω οπότε θα σας λύσει αυτήν την απορία...
αυτό που θα πω εδώ είναι ότι την λάμψη της την καλύπτει με το να σβήνει τα συναισθήματα της... όταν αναφέρω ότι λάμπει σημαίνει ότι απελευθερώνει τα συναισθήματα της και όσο περισσότερο λάμπει τόσο περισσότερο είναι ευτυχισμένη και ολοκληρωμένη μέσα της Wink
από τον πρίγκιπα ναι έχει απελευθερωθεί γι αυτό και μπορεί πλέον άνετα να εξωτερικεύσει τα συναισθήματα της χωρίς συνέπειες δηλ χωρίς να την απειλεί ο λύκος της Wink αλλά όχι δεν έχει αποτυπωθεί στο πρόσωπο του ΕΝΤ Wink μόνο ο ΕΝΤ αποτυπώθηκε στην ΜΠ και αυτό πίστεψε με μόνο καλό δεν είναι θα δεις γιατί παρακάτω Wink
σε ευχαριστώ καρδιά μου χαίρομαι που σου άρεσαν xrysanthi's Blog - Σελίδα 24 98735 xrysanthi's Blog - Σελίδα 24 98735 xrysanthi's Blog - Σελίδα 24 98735

ROBELINA
Ενα ακομα υπεροχο κεφαλαιο απο τα θαυματουργα σου χερακια!ο εντ εχει αποτυπωσει την μπελλα , αλλα εκεινη οχι , ωστοσο νιωθει ελξη για αυτον , δεν της ειναι αδιαφορος, νοιαζεται για αυτον .. μου αρεσει τρελα ετσι ο εντ , δεν τον ενδιαφερει ακομα και αν σταματησει η καρδια του , αρκει να την κανει δικη του!! δεν εχω κατι αλλο να πω απλα εξαιρετικο περιμενω να δω το επομενο κεφαλαιο!!!!!!!

σε ευχαριστώ καρδιά μου για τα καλά σου λόγια xrysanthi's Blog - Σελίδα 24 98735 xrysanthi's Blog - Σελίδα 24 98735 xrysanthi's Blog - Σελίδα 24 98735
ναι τον γουστάρει αλλά μέχρι εκεί Wink
σε ευχαριστώ καρδιά μου δεν θα το καθυστερήσω πολύ το υπόσχομαι Wink

mariettoula1996
πολύ καλό κεφάλαιο Χρυσάνθη μου!!!

σε ευχαριστώ Μαριέτα μου, χαίρομαι που σου άρεσε xrysanthi's Blog - Σελίδα 24 98735 xrysanthi's Blog - Σελίδα 24 98735 xrysanthi's Blog - Σελίδα 24 98735

xrysanthi's Blog
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 24 από 40Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» Geo's Blog!
» MariaCullenSalvatore blog....!!!
» Stella's blog.

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Bella And Edward :: Midnight Inspirations-
Μετάβαση σε: