| xrysanthi's Blog | |
|
+28bloody swan panagiota damianos Zafrina stapet vag120 maria_likofos despina aek hlhtwilightmania Stella Sunlight i love edward 2 nansypap ev@ki92 happiness ed<3 RafaelaVolturi AspaKorth mariettoula1996 _gwgw_ EliRose Dalia ev@ki pitsiriki ROBELINA kati T-NM-E-BD xrysanthi nantia01 32 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Παρ 20 Ιουλ 2012 - 13:48 | |
|
Έχει επεξεργασθεί από τον/την EliRose στις Παρ 20 Ιουλ 2012 - 14:36, 1 φορά | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Παρ 20 Ιουλ 2012 - 14:23 | |
| | |
|
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Παρ 20 Ιουλ 2012 - 14:37 | |
| | |
|
| |
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Παρ 20 Ιουλ 2012 - 21:35 | |
| πρέπει να διαβάσω αυτό που άνεβηκε πάραυτά...μετά θα έχετε το περσικό χαλί μου καλά λες δεν κάνει αυτή για τα μούτρα του Ντειμον , αυτός θέλει μια πιο καπάτσα γυνάικα σαν την αδελφή του μωρέ οκ ας ενεργει μόνος του κακό να μην κάνει μόνο δεν θα το αντέξω ... Ασχετο Χρύσα θα δούμε καθολου Κλαους μέσα στο στόρυ? Κάτι γράφω το χα ανεβάσει κι εδώ δεν έχει σχέση με Εντ- Μπελς κι λόγω του ότι δεν είχε συννωστισμό το διέγραψα | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Σαβ 21 Ιουλ 2012 - 8:33 | |
| κοίτα σίγουρα θα παίξουν και άλλοι δύο από τα αδέλφια πολύ βασικό ρόλο και είμαι μεταξύ Κλάους και Έλετζαι επειδή συμπαθώ τον Έλετζαι σκέφτηκα εκείνον αλλά αν θες μπορώ να το αλλάξω, προλαβαίνω ακόμα όσο για τον Ντάιμον δεν θα έχει και τόσο ενεργό ρόλο (ακόμα) απλά σας πετάω σπόντες για να ξέρετε τι να περιμένετε από εκείνον είσαι με τα καλά σου;;; και εγώ γιατί δεν το έχω διαβάσει;;; θες να μου το στείλεις;;; εδώ να πω ότι το άλλο ΣΚ θα φύγω για 3 βδομάδες και εκεί που πάω δεν έχει ίντερνετ δυστυχώς, αλλά όλο και κάπου θα πηγαίνω για να βρίσκω, οπότε αν δεν καταφέρνω να ανεβάσω κάτι στο ιστολόγιο μου θα προσπαθώ να το ανεβάζω ή εγώ ή κάποιος άλλος προσωρινά εδώ για να μην σας αφήσω τόσο καιρό χωρίς κεφάλαιο | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Σαβ 21 Ιουλ 2012 - 15:32 | |
| - Σπόιλερ:
Έντουαρτ
Τα πάντα καλυφθήκαν με ένα αόρατο πέπλο που χώριζε εμάς τους δύο από τον υπόλοιπο κόσμο. Μόνο εκείνη και εγώ με τις αισθήσεις μας να εντείνονται σε κάθε μας άγγιγμα, κάθε μας φιλί, καθώς τα κορμιά μας συναντούσαν το ένα το άλλο ξανά και ξανά με μοναδικό ήχο την καρδιά μου να χτυπάει ξέφρενα σπάζοντας το φράγμα της λογικής. Για μας δεν υπήρχε τίποτα άλλο γύρω μας παρά μόνο αυτή η τόσο μοναδική ένωση που έκανε τις ψυχές μας να αναζωπυρώνονται, τα κορμιά μας να καίγονται όλο και περισσότερο και την λογική μας να σταματάει να υπάρχει.
| |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Σαβ 21 Ιουλ 2012 - 16:37 | |
| | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Σαβ 21 Ιουλ 2012 - 19:11 | |
| | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Τρι 24 Ιουλ 2012 - 14:30 | |
| | |
|
| |
mariettoula1996 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 5149 Registration date : 04/01/2012
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| |
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Τετ 25 Ιουλ 2012 - 12:27 | |
| | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Τετ 25 Ιουλ 2012 - 13:12 | |
| τι να πρωτοπω και τα δυο κεφαλαια ηταν εκπληκτικα , ειδικα το πεντε κεφαλαιο, δεν ξερω αλλα θεωρω οτι ειναι οτι καλυτερο εχω διαβασει και αυτο το λεω με καθε ειλικρεινια!! οσο για το εξι επιτελουσ αρχιζει και βρισκει παλι τον εαυτο του ο εντ , αυτο ειναι πολυ καλο!!!!!!!! τελεια και τα δυο ανυπομονω να διαβασω την συνεχεια!! | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| |
| |
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Παρ 27 Ιουλ 2012 - 17:42 | |
| | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Παρ 27 Ιουλ 2012 - 20:23 | |
| θα μπω πιο αργά για να το αναλύσω γιατί τώρα έχω μείνει σε κρύσιμο σημείο στο βιβλίο που διαβάζω και η καρδιά μου κοντεύει να σπάσει όμως δεν μπορούσα να μην σε ευχαριστήσω για όλα τα καλά σου λόγια μέσα από την καρδιά μου ένα τεράστιο ευχαριστώ για όλη την συμπαράσταση και την αγάπη που μου δείχνεις φεύγω την Δευτέρα για 3 βδομάδες αλλά το Ελινάκι μας θα σας ανεβάσει εδώ τα κεφάλαια που θα της αφήσω για να μην σας αφήσω τόσο καιρό χωρίς συνέχεια στην ιστορία και σίγουρα όταν θα γυρίσω θα έχουμε πολύ υλικό για να σας ανεβάσω όσο αφορά την δική σου ιστορία περιμένω πως και πως το πμ που μου υποσχέθηκες αν μπορείς να το στείλεις πριν την Κυριακή θα καταφέρω και αν το διαβάσω πριν φύγω αλλιώς όταν γυρίσω γιατί εκεί που πάω δεν έχει ίντερνετ οπότε καταλαβαίνεις | |
|
| |
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Παρ 27 Ιουλ 2012 - 22:58 | |
| Χρυσάνθη μου το σίγουρο είναι πως θα το χεις πριν την Κυριακή ...μπορεί κι απόψε μη σου πω... θα σου στείλω αν είναι πλοκή και περίληψη κι αν αντέχεις το 1ο κεφάλαιο... Απλά νομίζω πως η δική μου η ιστορία είναι λίγο μπερδεμένη κι ίσως σου φανεί αχταρμάς αλλά θα ήθελα κι ΄μια άλλη άποψη μηπως και καταφέρω να διορθωθώ... μην ανησυχείς παιδί μου , εγώ εδώ θα είμαι για ανάλυση σχολίων ...κάθε άλλο παρακαλώ στο χω πει και πιο πάνω ότι λατρεύω την ιστορία σου αυτή , είναι η αγαπημένη μου μέχρι στιγμής κι οι προηγούμενες μάρεσαν δεν λέω αλλά αυτή εδώ έχει αυτό το κάτι άλλο που δεν μπορώ να εξηγήσω | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Παρ 27 Ιουλ 2012 - 23:02 | |
| αμα θελεις και μια τριτη γνωμη Νταλια και εγω εδω ειμαι!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Παρ 27 Ιουλ 2012 - 23:08 | |
| Ελινάκι σε ευχαριστώ πάρα μα πάρα πολύ αλλά φοβάμαι μην σε πιάσει πονοκέφαλος... δεν ξέρω αλλά όσο κι αν πιστεύω ότι αυτό το στόρυ σε μερικά σημεία είναι καλό, στην πραγματικότητα μπάζει από παντού ...δυστυχώς... | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Παρ 27 Ιουλ 2012 - 23:09 | |
| και πάλι σε ευχαριστώ καρδια μου θα περιμένω με μεγάλη χαρά αν έχεις παραπάνω από ένα κεφάλαια στείλτα για να έχω πιο ολοκληρωμένη άποψη | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Παρ 27 Ιουλ 2012 - 23:11 | |
| αφου συμβαδιζω με τη Χρυσανθη νομιζω οτι ειμαι ετοιμη για ολα!! Χρυσανθη | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Παρ 27 Ιουλ 2012 - 23:14 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Παρ 27 Ιουλ 2012 - 23:14 | |
| Στην πραγματικότητα κορίτσια έχω 17 κεφ. αλλά δεν τα στέλνω όλα προς Θεού γιατί μετά θα καταλήξετε στο τρελοκομείο... Θα στείλω απόψε τον προλογο-περίληψη της ιστορίας και το 1ο κεφ. και θα δεχτώ τα σχόλια και τις συμβουλές σας όποιες κι αν είναι αυτές! Σας ευχαριστώ και πάλι πολύ
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Dalia στις Παρ 27 Ιουλ 2012 - 23:15, 1 φορά | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Παρ 27 Ιουλ 2012 - 23:15 | |
| θα τα περιμένω με μεγάλη χαρά | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Παρ 27 Ιουλ 2012 - 23:18 | |
| | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Παρ 27 Ιουλ 2012 - 23:28 | |
| | |
|
| |
| xrysanthi's Blog | |
|