Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
xrysanthi's Blog - Σελίδα 25 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
xrysanthi's Blog - Σελίδα 25 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
xrysanthi's Blog - Σελίδα 25 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
xrysanthi's Blog - Σελίδα 25 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
xrysanthi's Blog - Σελίδα 25 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
xrysanthi's Blog - Σελίδα 25 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
xrysanthi's Blog - Σελίδα 25 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
xrysanthi's Blog - Σελίδα 25 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
xrysanthi's Blog - Σελίδα 25 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
xrysanthi's Blog - Σελίδα 25 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
Quote of the Week
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
Bella & Edward Playlist
Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

xrysanthi's Blog

Πήγαινε κάτω 
+28
bloody swan
panagiota
damianos
Zafrina
stapet
vag120
maria_likofos
despina aek
hlhtwilightmania
Stella Sunlight
i love edward 2
nansypap
ev@ki92
happiness
ed<3
RafaelaVolturi
AspaKorth
mariettoula1996
_gwgw_
EliRose
Dalia
ev@ki
pitsiriki
ROBELINA
kati
T-NM-E-BD
xrysanthi
nantia01
32 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
EliRose
The Volturi
EliRose

Θηλυκό Ζυγός
Τόπος : Magnolia
Αριθμός μηνυμάτων : 26698
Registration date : 20/11/2011

Forks Student Profile
Team: Edward - Bella Edward - Bella
Special ability Special ability: Creating Illusions

xrysanthi's Blog - Σελίδα 25 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 25 I_icon_minitimeΠαρ 20 Ιουλ 2012 - 13:48

στο εστειλα και με μειλ αλλα το λεω και δημοσια...σημερα με αυτο που μου εστειλες ηταν μοναδικο!!
xrysanthi's Blog - Σελίδα 25 Scaled.php?server=850&filename=tumblrm70tyogshw1rq9jptxrysanthi's Blog - Σελίδα 25 Scaled.php?server=841&filename=tumblrm7failsqkl1rsazpx

Συνεχισε γερα με τσαμπουκα!!!!!!! xrysanthi's Blog - Σελίδα 25 98735 xrysanthi's Blog - Σελίδα 25 98735 xrysanthi's Blog - Σελίδα 25 98735 xrysanthi's Blog - Σελίδα 25 98735

Έχει επεξεργασθεί από τον/την EliRose στις Παρ 20 Ιουλ 2012 - 14:36, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
http://www.goodreads.com/user/show/6455097-l-na
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 8719
Registration date : 08/11/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 25 I_icon_minitimeΠαρ 20 Ιουλ 2012 - 14:23

σε ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για όλη την συμπαράσταση και το κουράγιο που μου δίνεις xrysanthi's Blog - Σελίδα 25 382268 xrysanthi's Blog - Σελίδα 25 382268 xrysanthi's Blog - Σελίδα 25 382268

ΥΓ οι φωτός δεν μου ανοίγουν Sad Sad Sad
http://xrysanthi-fanfictions.blogspot.com/p/blog-page_10.html
EliRose
The Volturi
EliRose

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 25 I_icon_minitimeΠαρ 20 Ιουλ 2012 - 14:37

xrysanthi's Blog - Σελίδα 25 334688 xrysanthi's Blog - Σελίδα 25 334688 xrysanthi's Blog - Σελίδα 25 382268
Dalia
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Dalia

Θηλυκό Δίδυμος
Τόπος : Avengers Tower
Αριθμός μηνυμάτων : 8228
Registration date : 01/11/2011

Forks Student Profile
Team: Denalis Denalis
Special ability Special ability: Controling the Elements

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 25 I_icon_minitimeΠαρ 20 Ιουλ 2012 - 21:35

πρέπει να διαβάσω αυτό που άνεβηκε πάραυτά...μετά θα έχετε το περσικό χαλί μου lol!

καλά λες δεν κάνει αυτή για τα μούτρα του Ντειμον , αυτός θέλει μια πιο καπάτσα γυνάικα σαν την αδελφή του lol! μωρέ οκ ας ενεργει μόνος του κακό να μην κάνει μόνο δεν θα το αντέξω ...

Ασχετο Χρύσα θα δούμε καθολου Κλαους μέσα στο στόρυ? xrysanthi's Blog - Σελίδα 25 200305

Κάτι γράφω το χα ανεβάσει κι εδώ δεν έχει σχέση με Εντ- Μπελς κι λόγω του ότι δεν είχε συννωστισμό το διέγραψα lol!
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 25 I_icon_minitimeΣαβ 21 Ιουλ 2012 - 8:33

κοίτα σίγουρα θα παίξουν και άλλοι δύο από τα αδέλφια πολύ βασικό ρόλο και είμαι μεταξύ Κλάους και Έλετζαι
επειδή συμπαθώ τον Έλετζαι σκέφτηκα εκείνον αλλά αν θες μπορώ να το αλλάξω, προλαβαίνω ακόμα giggle giggle giggle

όσο για τον Ντάιμον δεν θα έχει και τόσο ενεργό ρόλο (ακόμα) Wink απλά σας πετάω σπόντες για να ξέρετε τι να περιμένετε από εκείνον Wink

είσαι με τα καλά σου;;; και εγώ γιατί δεν το έχω διαβάσει;;;
θες να μου το στείλεις;;;

εδώ να πω ότι το άλλο ΣΚ θα φύγω για 3 βδομάδες και εκεί που πάω δεν έχει ίντερνετ δυστυχώς, αλλά όλο και κάπου θα πηγαίνω για να βρίσκω, οπότε αν δεν καταφέρνω να ανεβάσω κάτι στο ιστολόγιο μου θα προσπαθώ να το ανεβάζω ή εγώ ή κάποιος άλλος προσωρινά εδώ για να μην σας αφήσω τόσο καιρό χωρίς κεφάλαιο Wink

xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 25 I_icon_minitimeΣαβ 21 Ιουλ 2012 - 15:32

Σπόιλερ:
xrysanthi's Blog - Σελίδα 25 480860 faint faint faint xrysanthi's Blog - Σελίδα 25 480860

περιμένω πως και πως τα σχόλια σας kiss kiss kiss
EliRose
The Volturi
EliRose

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 25 I_icon_minitimeΣαβ 21 Ιουλ 2012 - 16:37

xrysanthi's Blog - Σελίδα 25 620541 xrysanthi's Blog - Σελίδα 25 620541
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 25 I_icon_minitimeΣαβ 21 Ιουλ 2012 - 19:11

kiss kiss kiss xrysanthi's Blog - Σελίδα 25 620541 xrysanthi's Blog - Σελίδα 25 691711 xrysanthi's Blog - Σελίδα 25 620541 kiss kiss kiss
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 25 I_icon_minitimeΤρι 24 Ιουλ 2012 - 14:30

Soulmates Μ2 "6. Επιστροφή στην Πραγματικότητα"
http://xrysanthi-fanfictions.blogspot.gr/2012/07/soulmates-2-6.html
mariettoula1996
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
mariettoula1996

Θηλυκό Σκορπιός
Τόπος : Ρόδος
Αριθμός μηνυμάτων : 5149
Registration date : 04/01/2012

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Mind Reading

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 25 I_icon_minitimeΤρι 24 Ιουλ 2012 - 18:12

Χρυσάνθη φανταστικά και τα 2 κεφάλαια!!! xrysanthi's Blog - Σελίδα 25 201917 xrysanthi's Blog - Σελίδα 25 201917
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 25 I_icon_minitimeΤετ 25 Ιουλ 2012 - 12:27

σε ευχαριστώ Μαριέτα μου huggie huggie huggie
χαίρομαι που σου άρεσαν kiss kiss kiss
ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 5931
Registration date : 30/06/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Mind Reading

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 25 I_icon_minitimeΤετ 25 Ιουλ 2012 - 13:12

τι να πρωτοπω και τα δυο κεφαλαια ηταν εκπληκτικα , ειδικα το πεντε κεφαλαιο, δεν ξερω αλλα θεωρω οτι ειναι οτι καλυτερο εχω διαβασει και αυτο το λεω με καθε ειλικρεινια!! οσο για το εξι επιτελουσ αρχιζει και βρισκει παλι τον εαυτο του ο εντ , αυτο ειναι πολυ καλο!!!!!!!! τελεια και τα δυο ανυπομονω να διαβασω την συνεχεια!!
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 25 I_icon_minitimeΤετ 25 Ιουλ 2012 - 13:25

σε ευχαριστώ καρδιά μου για τα καλά σου λόγια
χαίρομαι που σου άρεσε huggie huggie huggie
Dalia
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Dalia

Θηλυκό Δίδυμος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 25 I_icon_minitimeΠαρ 27 Ιουλ 2012 - 17:42

Εδώ , εδω ο καθυστερημένος φαν εδώ εδώ... συγγνώμη βρε Χρυσάνθη μου αλλά είναι καλοκαιρι ...μια η θάλασσα , μια το παγωτό, ένα βουνό από βιβλία που μου χουν χαρίσει... όπως καταλαβαίνεις έχει πέσει πολύ δουλειά...(όσον αφορά για τη συγγραφή μου θα σου στείλω ένα μικρό δείγμα σε πμ. ελπίζω να μην σου πέσουν οι τρίχες lol! )στο θέμα όμως στο θέμα μας...

Soulmates Μ2 "4. Η Υπόσχεση": xrysanthi's Blog - Σελίδα 25 206202 xrysanthi's Blog - Σελίδα 25 206202 xrysanthi's Blog - Σελίδα 25 206202 βρε Χρυσάνθη μου έλεος... xrysanthi's Blog - Σελίδα 25 206202 ξαναδιαβάζω το κεφ. και νιώθω όπως τότε που ο Φιλίπ έτρεχε στα δάση κι οριόταν δλδ δεν μπορώ... xrysanthi's Blog - Σελίδα 25 206202 xrysanthi's Blog - Σελίδα 25 206202 xrysanthi's Blog - Σελίδα 25 206202 πόσο απελπισμένος είναι αυτός ο άνθρωπος -δλδ λύκος- εεε δλδ λυκάνθρωπος πόσο την αγαπάει λιώνει γι'αυτήν... κι εκείνη την ίδια ώρα είναι απεγνωσμένη, καταρακωμένη που δεν μπορεί να νιώσει το ίδιο κι συν τοις άλλοις φοβάται για την ζωή του σε περίπτωση που... δλδ... δεν μπορώ βρε Χρυσάνθη μου δεν μπορώ... xrysanthi's Blog - Σελίδα 25 206202 xrysanthi's Blog - Σελίδα 25 620541 xrysanthi's Blog - Σελίδα 25 206202 xrysanthi's Blog - Σελίδα 25 620541 Ειλικρινά δεν μπορώ...(αγαπημένο τραγούδι από Florence xrysanthi's Blog - Σελίδα 25 98735 )
Soulmates Μ2 "5. Παράδεισος": xrysanthi's Blog - Σελίδα 25 620541 xrysanthi's Blog - Σελίδα 25 620541 xrysanthi's Blog - Σελίδα 25 620541 xrysanthi's Blog - Σελίδα 25 150320 xrysanthi's Blog - Σελίδα 25 150320 xrysanthi's Blog - Σελίδα 25 150320 xrysanthi's Blog - Σελίδα 25 150320 xrysanthi's Blog - Σελίδα 25 98735 xrysanthi's Blog - Σελίδα 25 98735 xrysanthi's Blog - Σελίδα 25 98735 xrysanthi's Blog - Σελίδα 25 616544 xrysanthi's Blog - Σελίδα 25 616544 xrysanthi's Blog - Σελίδα 25 616544 xrysanthi's Blog - Σελίδα 25 616544 Ναι ...λοιπόν χρυσή μου τό χεις καταλάβει ότι μόνο με εικονίδια μπορώ να επικοινωνωήσω σήμερα...τπτ δεν μπορώ να πω μόνο ότι με έχεις αφήσει έτσι faint κι ότι η συγγραφή είναι υπέροχη, η έκφραση κι η εκδήλωση των συναισθημάτων του Εντ εκπληκτικός και μοναδικός... Με τρόμαξε ο κακουργος προς το τέλος αλλά το σωσε την τελευταία στιγμή ευτυχώς... Δάκρυσα με αυτόν τον αποχωρισμό ειλικρινά... ο καημενούλης πως θα αντέξει μακριά της τώρα? Να σημειωθεί ότι εκείνος είναι αποτυπωμένος σε εκείνη ενώ αυτή όχι επειδή εκείνη έχει αποτυπωθεί μόνο μια φορά... Τι κρίμα Θεέ μου ΓΙΑΤΊ???? xrysanthi's Blog - Σελίδα 25 206202 (η μελωδία απλώς υπέροχη στην αρχή...σε ταξιδεύει σε μια άλλη εποχή Αααααχχχ... xrysanthi's Blog - Σελίδα 25 98735 )
Soulmates Μ2 "6. Επιστροφή στην Πραγματικότητα": Αμάν βρε Ντειμον αγόρι μου με γείωσες κανονίκοτατα ελεος δλδ...κι εκείνη η Ελένα η...άντε να μην τη πω κι αυτήν...τέλως πάντων ο κ.Σιντ θέλω να πιστεύω πως πάντα έχει τους λογους του που κάνει κάτι, ελπίζω να μην πάθει κακό όσο για την άλλη όλο κι από κάπου θα το βρει δεν απελπιζομαι... Χαιρομαι για τον μικρό που επανήλθε - η στιγμή με τη μαμα πολύ τρυφερή- και που τα βρήκε στο τέλος και την αδελφούλα του που δεν έφταιγε σε τπτ κι αυτό το κακόμοιρο...καημένη Αλις ...της λείπει κι ο δικός της... Ελπίζω τα αδυο αδέλφια να πάνε να τους βρούνε, τους χρειάζονται... Δεν σχολιάζω τον Εμετ , μη μου χαλάσει κι η διάθεση ελεος...

Αν κατάλαβα καλά Χρύσα μου φεύγεις για διακοπούλες? ελπίζω να μην μας ξεχάσεις εκεί που θα είσαι και να μας στέλνεις τπτ οκ? Smile

Περιμένω με αγωνία την συνέχεια boogie

xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 25 I_icon_minitimeΠαρ 27 Ιουλ 2012 - 20:23

θα μπω πιο αργά για να το αναλύσω γιατί τώρα έχω μείνει σε κρύσιμο σημείο στο βιβλίο που διαβάζω και η καρδιά μου κοντεύει να σπάσει

όμως δεν μπορούσα να μην σε ευχαριστήσω για όλα τα καλά σου λόγια
μέσα από την καρδιά μου ένα τεράστιο ευχαριστώ για όλη την συμπαράσταση και την αγάπη που μου δείχνεις

φεύγω την Δευτέρα για 3 βδομάδες αλλά το Ελινάκι μας θα σας ανεβάσει εδώ τα κεφάλαια που θα της αφήσω για να μην σας αφήσω τόσο καιρό χωρίς συνέχεια στην ιστορία
και σίγουρα όταν θα γυρίσω θα έχουμε πολύ υλικό για να σας ανεβάσω Wink

όσο αφορά την δική σου ιστορία περιμένω πως και πως το πμ που μου υποσχέθηκες
αν μπορείς να το στείλεις πριν την Κυριακή θα καταφέρω και αν το διαβάσω πριν φύγω αλλιώς όταν γυρίσω γιατί εκεί που πάω δεν έχει ίντερνετ οπότε καταλαβαίνεις Wink
Dalia
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Dalia

Θηλυκό Δίδυμος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 25 I_icon_minitimeΠαρ 27 Ιουλ 2012 - 22:58

Χρυσάνθη μου το σίγουρο είναι πως θα το χεις πριν την Κυριακή ...μπορεί κι απόψε μη σου πω... θα σου στείλω αν είναι πλοκή και περίληψη κι αν αντέχεις το 1ο κεφάλαιο...
Απλά νομίζω πως η δική μου η ιστορία είναι λίγο μπερδεμένη κι ίσως σου φανεί αχταρμάς αλλά θα ήθελα κι ΄μια άλλη άποψη μηπως και καταφέρω να διορθωθώ... xrysanthi's Blog - Σελίδα 25 413121

μην ανησυχείς παιδί μου , εγώ εδώ θα είμαι για ανάλυση σχολίων ...κάθε άλλο παρακαλώ στο χω πει και πιο πάνω ότι λατρεύω την ιστορία σου αυτή , είναι η αγαπημένη μου μέχρι στιγμής xrysanthi's Blog - Σελίδα 25 98735 κι οι προηγούμενες μάρεσαν δεν λέω αλλά αυτή εδώ έχει αυτό το κάτι άλλο που δεν μπορώ να εξηγήσω xrysanthi's Blog - Σελίδα 25 620541
EliRose
The Volturi
EliRose

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 25 I_icon_minitimeΠαρ 27 Ιουλ 2012 - 23:02

αμα θελεις και μια τριτη γνωμη Νταλια και εγω εδω ειμαι!! xrysanthi's Blog - Σελίδα 25 334688
Dalia
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Dalia

Θηλυκό Δίδυμος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 25 I_icon_minitimeΠαρ 27 Ιουλ 2012 - 23:08

Ελινάκι σε ευχαριστώ πάρα μα πάρα πολύ αλλά φοβάμαι μην σε πιάσει πονοκέφαλος...

δεν ξέρω αλλά όσο κι αν πιστεύω ότι αυτό το στόρυ σε μερικά σημεία είναι καλό, στην πραγματικότητα μπάζει από παντού ...δυστυχώς... xrysanthi's Blog - Σελίδα 25 413121
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 25 I_icon_minitimeΠαρ 27 Ιουλ 2012 - 23:09

και πάλι σε ευχαριστώ καρδια μου
θα περιμένω με μεγάλη χαρά
αν έχεις παραπάνω από ένα κεφάλαια στείλτα
για να έχω πιο ολοκληρωμένη άποψη Wink
EliRose
The Volturi
EliRose

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 25 I_icon_minitimeΠαρ 27 Ιουλ 2012 - 23:11

αφου συμβαδιζω με τη Χρυσανθη νομιζω οτι ειμαι ετοιμη για ολα!!

Χρυσανθη xrysanthi's Blog - Σελίδα 25 334688
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 25 I_icon_minitimeΠαρ 27 Ιουλ 2012 - 23:14

xrysanthi's Blog - Σελίδα 25 403120 xrysanthi's Blog - Σελίδα 25 403120 xrysanthi's Blog - Σελίδα 25 403120 xrysanthi's Blog - Σελίδα 25 403120 xrysanthi's Blog - Σελίδα 25 403120 xrysanthi's Blog - Σελίδα 25 403120
Μετάφραση
αφού επιβίωσα από όσα έχω διαβάσει από την Χρυσάνθη μπορώ να αντέξω τα πάντα
xrysanthi's Blog - Σελίδα 25 403120 xrysanthi's Blog - Σελίδα 25 403120 xrysanthi's Blog - Σελίδα 25 403120 xrysanthi's Blog - Σελίδα 25 403120 xrysanthi's Blog - Σελίδα 25 403120 xrysanthi's Blog - Σελίδα 25 403120

Ελινάκι μου xrysanthi's Blog - Σελίδα 25 382268 xrysanthi's Blog - Σελίδα 25 382268 xrysanthi's Blog - Σελίδα 25 382268
Dalia
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Dalia

Θηλυκό Δίδυμος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 25 I_icon_minitimeΠαρ 27 Ιουλ 2012 - 23:14

Στην πραγματικότητα κορίτσια έχω 17 κεφ. αλλά δεν τα στέλνω όλα προς Θεού γιατί μετά θα καταλήξετε στο τρελοκομείο... lol!

Θα στείλω απόψε τον προλογο-περίληψη της ιστορίας και το 1ο κεφ. και θα δεχτώ τα σχόλια και τις συμβουλές σας όποιες κι αν είναι αυτές! Σας ευχαριστώ και πάλι πολύ huggie

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Dalia στις Παρ 27 Ιουλ 2012 - 23:15, 1 φορά
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 25 I_icon_minitimeΠαρ 27 Ιουλ 2012 - 23:15

θα τα περιμένω με μεγάλη χαρά huggie
EliRose
The Volturi
EliRose

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 25 I_icon_minitimeΠαρ 27 Ιουλ 2012 - 23:18

ελα ρε Χρυσανθη τα παραλες!! xrysanthi's Blog - Σελίδα 25 403120 xrysanthi's Blog - Σελίδα 25 403120 xrysanthi's Blog - Σελίδα 25 403120 xrysanthi's Blog - Σελίδα 25 620541 xrysanthi's Blog - Σελίδα 25 620541
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 25 I_icon_minitimeΠαρ 27 Ιουλ 2012 - 23:28

xrysanthi's Blog - Σελίδα 25 403120 xrysanthi's Blog - Σελίδα 25 403120 xrysanthi's Blog - Σελίδα 25 403120 xrysanthi's Blog - Σελίδα 25 403120 xrysanthi's Blog - Σελίδα 25 403120
γιατί ψέματα είναι εγώ απορώ πως με αντέχεις ακόμα
αλλά δεν μπορώ να μην το πω
χάρης εσένα είδα πολλά λάθη μου και δεν θα σταματήσω να σε ευγνωμονώ γι αυτό xrysanthi's Blog - Σελίδα 25 620541

xrysanthi's Blog
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 25 από 40Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» Geo's Blog!
» MariaCullenSalvatore blog....!!!
» Stella's blog.

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Bella And Edward :: Midnight Inspirations-
Μετάβαση σε: