Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Παρ 11 Μάης 2012 - 13:24
σε ευχαριστώ ¶σπα μου το χαρακτηριστικό είναι το λαμπύρισμα της δεν το δημιουργεί το μενταγιόν θα καταλάβετε παρακάτω θα προσπαθήσω καρδιά μου αν όχι αύριο μεθαύριο σίγουρα
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Παρ 11 Μάης 2012 - 14:06
ειμαι γαιδουρα το ξερω που δεν αφήνω ενα μήνυμα , αλλα να ξερεις οτι διαβαζω την ιστορια χωρις να χανω κεφαλαιο, σε καθε τέλος κεφαλαίου με αφηνεις με το στομα ανοχτο και με τρελη αγωνια για το τι θα συμβει στην συνεχεια !!η μπελλα ειναι απλα ακαταμαχητη , δεν υπαρχει αυτη η γυναικα και οσο εξελισσεται η ιστορια και μαθαινουμε και για το παρελθον ειναι ακομα πιο φοβερο !! οσο για τον εντ σε αρκετες στιγμες τον λυπαμαι , τοσο μπερδεμενος , τοσο αγχωμενος !! σε παρακαλω , λυπησου με αυτη την ελενα , στον λαιμο μου καθεται !! περιμενω με αγωνια την συνεχεια και ακομα και αν δεν γραφω να ξερεις οτι διαβαζω ασταματητα την ιστορια σου!!
mariettoula1996 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 5149 Registration date : 04/01/2012
Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Παρ 11 Μάης 2012 - 19:56
καρδούλες μου γλυκές σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια χαίρομαι που δεν σας απογοητεύω Ελινάκι μου γλυκό μην μου στεναχωριέσαι το ξέρω ότι είσαι πάντα εδώ
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Παρ 11 Μάης 2012 - 21:22
καλα της τρελης γινεται.εχουν μπερδεψει τα αβγα με τα πασχαλια.δεν υπαρχουν αυτα τα πραγματα καλε. αυτη την ελενα θελω να την πυροβολησω! ειναι πολυ σπαστικη. και ολες αυτες οι λεπτομερειες,αν ημουν στη θεση του εντουαρτ θα ουρλιαζα. γενικα και τα δυο κεφαλαια χρυσανθη μου ηταν
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Κυρ 13 Μάης 2012 - 3:24
ΠΟΠΟΠΟΠΟΠΟΠΟΠΟ................................ έχω χάσει λίγο την μπάλα Χρυσάνθη μου αλλά δεν πειράζει, καταλαβαίνω πάαααρα πολλά πράγματα αλλά λίγο στο τελευταίο κεφ. το 'χασα λίγο ...θα σου πω σε ποιο σημείο αν μπορείς σε παρακαλώ να μου στείλεις ένα πμ να με κατατοπίσεις θα το εκτιμούσα Απόψε δεν διάβασα 2 αλλά τρία κεφ. δλδ το πρώτο το είχα διαβάσει αλλά βλέποντας και το σημερινό τα διάβασα και τα 3 για εμπέδωση... Λοιπόν έχουμε και λέμε...
κεφ.21: Ποποπο...όπως είπα και στο φεις υπέροχο μθμ ιστορίας, μακάρι να μας μάθαιναν κι εμάς τέτοια στο σχολείο και στο παν/μιο , η καλύτερη μαθήτρια θα ήμουν. Ποποπο ειλικρινά Χρυσάνθη μου μέσα απ'τον τρόπο γραφής έμαθα όσα έπρεπε να ξέρω για τους λυκανθρώπους που τόσο λατρεύω κι έχω αδυναμία (δυστυχώς περισσότερο απ΄τους βρικόλακες ). Αλλά ρε παιδί μου αυτός ο Εμετ - να πετάγεται σαν την πορδή όλη την ώρα και να ρωτά ότι του κατεβάινει - κι αυτή η Ελένα με το υφάκι της το ειρωνικό ...το απόλυτο έλεος ...Απαπαπαπαπαπα....πολύ κακοί μαθητές τι να πω! Κάτω απ'την βάση θα τους έβαζα , μα να διακόπτουν συνέχεια τους καθηγητές που προσπαθούν να παραδώσουν...?! "Είναι μαζόχα γι'αυτό." ..."Ατιμη σκατοφάρα" ΘΕΙΚΟΣ ο πρίγκιπας τον λατρεύω
κεφ. 22: Πολύ χαίρομαι που βλέπω και μάγους μέσα στην ιστορία. Οι αγαπημένοι μου κι αυτοί μετά τους λυκανθρώπους. Οι βρικόλακες έρχονται σε τρίτη θέση Αν δεν κάνω λάθος οι Χάσμαντ είναι ένα είδος μάγων Χρυσάνθη σωστά ? Και κάτι άλλο... η Αλις φέρνει και το γονίδιο του μάγου και του λύκου ? Δλδ θέλω να πω μεταμορφώνεται και σε λυκάνθρωπός και είναι και μάγισσα ταυτόχρονα ? Αν μου απαντήσεις ναι τότε όπως κι ο Εμετ... ΚΟΥΛΛΛΛΛΛ Κακομοίρα Μπέλα τι έχεις περάσει κι εσύ, εγώ τλχστν μέχρι στιγμής κάτι αρνητικό πάνω της δεν έχω συνατήσει, ειλικρινά της λυπάμαι και την συμπονώ. Ντειμον Ααααχχχχ...σε παρακαλώ Χρυσάνθη μου μην τον κάνεις κακό ...σε παρακαλώ... Εχω αρχίσει να εκδηλώνω μια περίεργη γλυκιά συμπάθεια για τον Στεφαν και δεν ξέρω γιατί ?! να ανησυχώ ?! μηπως φταίει το γεγονός ότι είναι άνθρωπός ?! και να προσθέσω κι εγώ μαζί με τον αγαπημένο μου πρίγκιπα "ΣΚΑΤΟΦ¶ΡΑ"!!!!!!! ΦΗΜΏΣΤΕ ΤΗΝ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΏ !!!! Ελινάκι μου αν διαβάσεις αυτό το ποστ να ξέρεις πάω να ψάξω για παλούκια !!! Εεεε Χρυσάνθη δεν αντέχεται η αχώνευτη συγγνώμη κιόλας.... κεφ. 23: Ντειμον Που να .... την μονάδα μου μέσα ....γιατί έπρεπε να δαγκώσει την Αλίς , γιατί πρέπει να συνεργάζεται με αυτό το καθίκι τον πατέρα του Εντ ?! ομολογώ πως αυτή τη λεπτομέρεια την είχα ξεχάσει ...πως ένα τοσο αγνό και αθώο παιδί έγινε έτσι ?! Βρε Χρυσάνθη μου και στην προηγούμενη ιστορία σου ήταν κακός , μήπως να τον άλλαζες τώρα, λέω μήπως η αγάπη να τον άλλαζε εεε ? (μη με λαμβάνεις υπόψιν απλά εκφράζω έναν ευσεβή πόθο ) Δεν ξέρω αν το πρόσεξες αλλά την αποριά για τους Χασμαντ αντι να την κεφράσω εδώ την έγραψα στο από πάνω κεφ. δεν πειράζει Χρυσάνθη γίνομαι κουραστική αν σου πω οτί η Σκατοφάρα μου χει σπάσει τα νεύρα... " Your Majesty and my queen please stop you are killing the little boy!"κι αν καταλαβες Χρυσάνθη μιλάω για τον εκπληκτικό διάλογο μεταξύ του πρίγκιπα και της Μπέλα ειλικρινά έμεινα να διαβάζω όλη την ώρα έτσι Αλλά δυστυχώς τα'χασα κάπως στην αναμνηση που είχαν και οι τρείς τους στο τέλος του κεφ. κι έκανε παλιο και τωρινό Εντ να τρελαίνονται κι οι δυο απ'τον πόνο...Αν μου εξηγούσες σε πμ λίγο την τελεταία σκηνή θα σου ήμουν υπόχρεη...
Τι να σου πω Χρυσάνθη μου αυτή η ιστορία με έχει καταγοητεύσει σε τέτοιο σημέιο και οι εικόνες της με επηρεάζουν τόσο πολύ - τόσο καλοφτιαγμένες που είναι από σένα - που κάθε φορά ακούω αυτό το σάουντρακ καθώς διαβάζω...
περιμένω με αγωνία την συνέχεια όπως πάντα και μην αργήσεις !!!!!!
AspaKorth The Volturi
Ηλικία : 43 Τόπος : Γιαννενα Αριθμός μηνυμάτων : 8796 Registration date : 08/09/2011
Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Δευ 14 Μάης 2012 - 11:08
καρδούλες μου δεν έχω λόγια να σας εκφράσω το πόσο με συγκινείτε κάθε φορά με τα καλά σας λόγια , πραγματικά χαίρομαι πάρα πολύ που βλέπω ότι αγκαλιάσατε και αυτήν την ιστορία μου παρόλο που είναι ένα μπερδεγουει αλλά σας υπόσχομαι ότι όσο προχωράει θα ξεκαθαρίζει περισσότερο
Ντάλια μου όσο αφορά την οικογένεια μαγισσών πολύ σύντομα θα φτιάξω και το δικό τους γενεολογικό δέντρο για να ξέρετε ποιος είναι τι και από που προέρχονται όσο αφορά τον Ντέιμον σας το αφήνω για έκπληξη γιατί αν μαρτυρήσω τώρα τα σχέδια μου για εκείνον θα χάσει η ιστορία όσο αφορά το κομμάτι που δεν κατάλαβες η ΜΠ εξιστορεί σε αυτό το κεφάλαιο όλα όσα είδατε με λίγα λόγια για να καταλάβετε ποιοι ήταν αυτοί που βλέπατε και τι ακριβός συνέβη, αν και πάλι σου αφήσει κενά έκφρασε τα εδώ και θα σου απαντήσω
Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Δευ 14 Μάης 2012 - 11:28
Χρυσάνθη μου καλημέρα και καλή εβδομάδα!Όταν ξεκίνησες να γράφεις την ιστορία αυτή από επιλογή είχα αφήσει αυτή την ιστορία σου για λίγο για δύο λόγους.. Αρχικά μου φάνηκε περίεργο (αν μπορώ να το πω έτσι) που επέλεξες μια ιστορία σου να έχει λίγο απ' όλα.. Πίστευα πως όλο αυτό το μπέρδεμα να ήταν λόγω του ότι δεν είχες προς το παρόν έμπνευση και είχα στενοχωρεθεί λιγάκι η αλήθεια είναι και έπειτα είδα και το γενεαλογικό δέντρο και έγινε μύλος! Έτσι σκέφτηκα να δώσω στην ιστορία αυτή λίγο χρόνο ούτως ώστε να έχεις γράψει λίγο και μήπως ξεμπερδευόμουν στην πορεία αλλά γράφεις αυτό
xrysanthi έγραψε:
.......παρόλο που είναι ένα μπερδεγουει αλλά σας υπόσχομαι ότι όσο προχωράει θα ξεκαθαρίζει περισσότερο .....
και έχω ελπίδες Εννοείται πως έχω ξεκινήσει και τη διαβάζω και εννοέίται περισσότερο πως έχω μπερδευτεί σε μερικά σημεία αλλά φαντάζομαι πως όσο περνάει ο καιρός και όσο πιο συχνά βλέπω τα ονόματα θα τα συνηθίζω και θα ξέρω ποιος είναι ποιος.
Αν και δεν με ελκύουν πολύ τέτοιου είδους ιστορίες όπως αυτή που έχεις επιλέξει να γράψεις αυτή τη φορά, χαίρομαι διαβάζοντάς τη γιατί διαψεύδεις την πρώτη μου σκέψη -πως ίσως δεν έχεις έμπνευση αυτή τη στιγμή- γιατί μου επιβεβαιώνεις πως είσαι από τους ανθρώπους που δεν κάνεις κάτι απλά για να το κάνεις, δηλαδή δε θα έγραφες μια ιστορία απλά για να τη γράψεις έτσι ώστε να είσαι στο προσκήνιο συνεχώς και αν και πολύ μπερδεγουέη η κατάσταση εσύ αφήνεις τη φαντασία σου ελεύθερη!!
Αν κάτι από όλα όσα σου γράφω θεωρείς πως σε προσβάλλει πες το μου να το σβήσω γιατί το τελευταίο που θέλω μέσω της έκφρασης της γνώμης μου και τη διατύπωση αυτής της μικρής κριτικής είναι να προσβάλλω εσένα!
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Δευ 14 Μάης 2012 - 11:41
γλυκιά μου Κάτι φυσικά και ΔΕΝ με προσβάλλεις με τα λόγια σου όταν την ξεκίνησα όχι μόνο είχα έμπνευση αλλά δεν ήξερα και πως να την μαζέψω ώστε να γίνει πιο κατανοητή.
επειδή τώρα μπλέκω τα κομμάτια της ιστορίας στο μυαλό μου - δηλ γράφοντας τα ώστε να ξεδιπλωθούν - σίγουρα η αρχή ήταν ένας μύλος γιατί ακριβός έτσι ήταν και το μυαλό μου... καθώς όμως προχωράει η ιστορία τα πράγματα ξεκαθαρίζουν μέσα στο μυαλό μου το ίδιο και στο γραπτό μου και λύνονται όλες οι απορίες.
για ονόματα διάλεξα να έχω τα ίδια με της αγαπημένης μας σειρά VD & TS για να σας είναι πιο βατά και σε σας και σε μένα που εγώ να δεις τι παθαίνω κάθε φορά με αυτό το θέμα γι αυτό και χρησιμοποιώ και τα ίδια σε όλες τις ιστορίες μου για να μην κάθομαι να σκέφτομαι και αυτό το κομμάτι δηλ ποιος είναι ποιος
αυτή η ιστορία ξεκίνησε για σενάριο... αλλά καθώς συνέχισε την λάτρεψα και ήθελα να σας την δώσω να την απολαύσετε και εσείς... φυσικά στο σενάριο έχει διαφορετική οπτική και τροπή αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να βγάλω την ωμή σκέψη ώστε μετά να είμαι σε θέση να ξεκαθαρίσω τι πρέπει να κρατήσω τι πρέπει να αφαιρέσω ώστε να μείνουν τα πιο ουσιώδες και τα πιο διευκρινιστικά σημεία για να μην μπερδεύεται ο θεατής και συγνώμη που εσείς παίρνετε το πρώτο κομμάτι το πιο δύσκολο την ωμή σκέψη γιατί πράγματι σας κάνει να μπερδεύεστε σε όλες μου τις ιστορίες αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να ξεκαθαρίζω τα πράγματα στο μυαλό μου αν δεν τα γράφω δεν μπορώ να βρίσκω τα κενά και μαζί με τα σχόλια σας αυτά γίνονται πιο εμφανή στα δικά μου μάτια
αν και ξεκίνησε σαν μια αντιγραφή του VD τελικά πήρε μια δικιά της τροπή και με εξίταρε ακόμα περισσότερο γιατί είναι ένα στοίχημα για μένα που επιχειρώ για πρώτη φορά όχι απλά να εμπλέξω περισσότερους από δύο χαρακτήρες αλλά να τους δώσω και δικιά τους χαρακτηριστικά και λόγο πάνω στο κείμενο μου και ελπίζω το αποτέλεσμα να μην σας απογοητεύσει.
θα περιμένω με χαρά οποιοδήποτε σχόλιο σας πάνω στην ιστορία είτε αρνητικό είτε θετικό γιατί μόνο έτσι μπορώ να δω που βαδίζω και τι κάνω σωστό ή λάθος
kati Midnight Sun Vampire
Τόπος : Everywhere & nowhere... Αριθμός μηνυμάτων : 11602 Registration date : 23/05/2011
Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Δευ 14 Μάης 2012 - 11:48
Για να είμαι ειλικρινής, προσωπικά και ονόμα Θρασύβουλος, Αναξιμένης και Περσεφόνη να έβαζες πάλι το ίδιο μπέρδεμα θα ήταν γιατί δεν έχω δει το VD..
Χαίρομαι πάντως που κατάλαβες ακριβώ τί εννοούσα με την παραπάνω ανάρτσσή μου!
Τέλος αν λες σενάριο, σενάριο να το προωθήσεις- σου το εύχομαι να γίνει και μάλιστα είναι καλό που εμείς έχουμε το "δύσκολο" κομμάτι" γιατί έτσι θα γίνει καλύτερο! Σε "ξέρει" κανένας καλύτερα από εμάς;!
xrysanthi The Volturi
Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Δευ 14 Μάης 2012 - 11:59
αν δεν το έχεις δει είναι λογικό να χάνεις την μπάλα για προώθηση το συγκεκριμένο δεν ξέρω πρέπει να αλλαχτούν κάποια κομμάτια για να μην θυμίζει τόσο την σειρά αν και το στόρι πλέον δεν έχει σχέση με την σειρά ωστόσο το τρόπος παρουσίασης το παρομοιάζει και εκεί χάνει οπότε πρέπει να κοιτάξω καλύτερα αυτό το κομμάτι αν το καταφέρω μπορεί και να το προωθήσω σίγουρα προς τα έξω
ενώ ξεκινώντας έλεγα να το κάνω για μένα ώστε να μπορέσω να κάνω αυτό που γουστάρω πραγματικά τελικά η καθηγήτρια μου μου έδωσε ελπίδες λέγοντας μου να το κινηγήσω γιατί και στην Ελλάδα επιτέλους ξεκινούν τέτοιες παραγωγές οπότε γιατί να το αφήσω τώρα που το έχω ένα επιπλέον τώρα ξεκινάνε τα γυρίσματα ενός έργου που δεν έχει σχέση με βρικόλακες αλλά έχει του κόσμου τα γραφικά και όλα όσα χρειάζομαι εγώ για να υποστηριχτεί το έργο μου όπως το έχω μέσα στο μυαλό μου οπότε είναι άλλο ένα ++++ που με κάνει να το κυνηγήσω περισσότερο και να το φτιάξω καλύτερο
Σε "ξέρει" κανένας καλύτερα από εμάς; όχι και γι αυτό και σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για την υπομονή σας ξέρω ότι γίνομαι γραφική αλλά πραγματικά χωρίς την πολύτιμη στήριξη σας δεν θα έφτανα ποτέ εδώ που είμαι και πραγματικά δεν έχω λόγια για να σας ευχαριστήσω γι αυτό
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Δευ 14 Μάης 2012 - 16:43
Συμφωνώ με όλα τα παραπάνω που ειπώθηκαν και επανέρχομαι στο θέμα που με καίει Χρυσάνθη μου... οκ δεν τον πειράζω τον Ντειμον τον αφήνω για έκπληξη στο τέλος Το μόνο που μπόρεσα να καταννόησω απ'την αναμνηση στο τέλος είναι πως με αυτόν τον τρόπο βλεπουμε πως έβαλε ο πρίγκιπας τέλος στη ζωή του και οτι δεν είχε άλλη επιλογή ? Γιατί ??? και γιατί το ζήτησε απ'τον άντρα που ήταν παρών ??? Επίσης αν δεν κάνω λάθος είδαμε και τον διαμελισμό του σώματος της ΜΠ , η οποία (σε προηγούμενο κεφ. ) είχε σημειώσει οτί λόγω του γονιδίου της , δλδ επειδή είναι υβρίδιο δεν μπορεί να πεθάνει...Ακόμα κι αν τα κομμάτια της διαμελιστουν ή χαθούν ή θαφτούν μακριά το ένα απ'το άλλο αυτά πάντα θα εννώνονται...είναι καταδικασμένη και δεν μπορεί να πεθάνει. Αυτό νομίζω το εμπέδωσα, εκεί που το 'χασα ως συνήθως είναι στο θέμα του Πριγκιπα
Αυτά Χρησάνθη μου το δευτερο μέρος δεν το χω διαβάσει ακόμα αλλά σύτνομα θα χεις σχολιά μου , να σαι σίγουρη
xrysanthi The Volturi
Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Δευ 14 Μάης 2012 - 17:01
αυτό σου είπα παραπάνω καρδιά μου οι απαντήσεις που ζητάς είναι στο δεύτερο μέρος που ανάρτησα σήμερα αν το διαβάσεις και έχεις ακόμα απορίες πες μου να σου τις λύσω
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Δευ 14 Μάης 2012 - 22:40
Χρυσάνθη μου πρέπει να έχεις βαρεθεί να σου λέω κάθε φορά ότι το κεφάλαιο ήταν φανταστικό αλλά αυτή είναι η αλήθεια !!και το σημερινό κεφάλαιο ήταν εκπληκτικό !!!περιμένω με αγωνία την συνέχεια !!
xrysanthi The Volturi
Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Τρι 15 Μάης 2012 - 18:40
άλλο ένα σπόιλερ
I can almost see it That dream I'm dreaming but There's a voice inside my head sayin, You'll never reach it, Every step I'm taking, Every move I make feels Lost with no direction My faith is shaking but I Got to keep trying Got to keep my head held high
There's always going to be another mountain I'm always going to want to make it move Always going to be an uphill battle, Sometimes you going to have to lose, Ain't about how fast I get there, Ain't about what?s waiting on the other side It's the climb
The struggles I'm facing, The chances I'm taking Sometimes they knock me down but No I'm not breaking I may not know it But these are the moments that I'm going to remember most yeah Just got to keep going And I, I got to be strong Just keep pushing on, cause
There's always going to be another mountain I'm always going to want to make it move Always going to be an uphill battle, Sometimes I'm going to have to lose, Ain't about how fast I get there, Ain't about what's waiting on the other side It's the climb
There's always going to be another mountain I'm always going to want to make it move Always going to be an uphill battle, Sometimes you going to have to lose, Ain't about how fast I get there, Ain't about what's waiting on the other side It's the climb
Keep on moving Keep climbing Keep the faith baby It's all about It's all about The climb Keep the faith Keep your faith