Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
xrysanthi's Blog - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
xrysanthi's Blog - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
xrysanthi's Blog - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
xrysanthi's Blog - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
xrysanthi's Blog - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
xrysanthi's Blog - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
xrysanthi's Blog - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
xrysanthi's Blog - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
xrysanthi's Blog - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
xrysanthi's Blog - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
Quote of the Week
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
Bella & Edward Playlist
Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

xrysanthi's Blog

Πήγαινε κάτω 
+28
bloody swan
panagiota
damianos
Zafrina
stapet
vag120
maria_likofos
despina aek
hlhtwilightmania
Stella Sunlight
i love edward 2
nansypap
ev@ki92
happiness
ed<3
RafaelaVolturi
AspaKorth
mariettoula1996
_gwgw_
EliRose
Dalia
ev@ki
pitsiriki
ROBELINA
kati
T-NM-E-BD
xrysanthi
nantia01
32 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 8719
Registration date : 08/11/2010

Forks Student Profile
Team: Edward - Bella Edward - Bella
Special ability Special ability: Creating Illusions

xrysanthi's Blog - Σελίδα 14 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΠαρ 11 Μάης 2012 - 11:28

Soulmates "22. Νίκολαη Λόκγουντ"
http://xrysanthi-fanfictions.blogspot.com/2012/05/soulmates-22.html
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
http://xrysanthi-fanfictions.blogspot.com/p/blog-page_10.html
AspaKorth
The Volturi
AspaKorth

Θηλυκό Σκορπιός
Τόπος : Γιαννενα
Αριθμός μηνυμάτων : 8796
Registration date : 08/09/2011

Forks Student Profile
Special ability Special ability: See Through Lies

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΠαρ 11 Μάης 2012 - 13:02

Αμαν Χρυσανθη μου τι γινεται εδω

οσο προχωραει η ιστορια εχουμε κ ενα σωρο αποκαλυψεις

ποιο ειναι το χαρακτηριστικο της Μπελα?

αχ στο καλυτερο μας το εκοψες

ελπιζω να ξαναβαλεις γρηγορα κεφαλαιο θα σκασω αν δεν δω τι τους λεει στη συνεχεια
α αυτη η ελενα μου εχει κατσει λιγο στο λαιμο xrysanthi's Blog - Σελίδα 14 730856

μπραβο χρυσανθη xrysanthi's Blog - Σελίδα 14 201917 περιμενω την συνεχεια study
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΠαρ 11 Μάης 2012 - 13:24

σε ευχαριστώ ¶σπα μου huggie
το χαρακτηριστικό είναι το λαμπύρισμα της Wink
δεν το δημιουργεί το μενταγιόν θα καταλάβετε παρακάτω Wink
θα προσπαθήσω καρδιά μου αν όχι αύριο μεθαύριο σίγουρα Wink
ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 5931
Registration date : 30/06/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Mind Reading

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΠαρ 11 Μάης 2012 - 14:06

ειμαι γαιδουρα το ξερω που δεν αφήνω ενα μήνυμα , αλλα να ξερεις οτι διαβαζω την ιστορια χωρις να χανω κεφαλαιο, σε καθε τέλος κεφαλαίου με αφηνεις με το στομα ανοχτο και με τρελη αγωνια για το τι θα συμβει στην συνεχεια !!η μπελλα ειναι απλα ακαταμαχητη , δεν υπαρχει αυτη η γυναικα και οσο εξελισσεται η ιστορια και μαθαινουμε και για το παρελθον ειναι ακομα πιο φοβερο !! οσο για τον εντ σε αρκετες στιγμες τον λυπαμαι , τοσο μπερδεμενος , τοσο αγχωμενος !! σε παρακαλω , λυπησου με αυτη την ελενα , στον λαιμο μου καθεται !! περιμενω με αγωνια την συνεχεια και ακομα και αν δεν γραφω να ξερεις οτι διαβαζω ασταματητα την ιστορια σου!!
mariettoula1996
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
mariettoula1996

Θηλυκό Σκορπιός
Τόπος : Ρόδος
Αριθμός μηνυμάτων : 5149
Registration date : 04/01/2012

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΠαρ 11 Μάης 2012 - 19:16

φανταστικά και τα 2 !!!! Smile
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΠαρ 11 Μάης 2012 - 19:56

καρδούλες μου γλυκές σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια χαίρομαι που δεν σας απογοητεύω
Ελινάκι μου γλυκό μην μου στεναχωριέσαι το ξέρω ότι είσαι πάντα εδώ huggie
despina aek
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
despina aek

Θηλυκό Λέων
Τόπος : ρεθυμνο
Αριθμός μηνυμάτων : 2200
Registration date : 25/04/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Future Telling

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΠαρ 11 Μάης 2012 - 21:22

καλα της τρελης γινεται.εχουν μπερδεψει τα αβγα με τα πασχαλια.δεν υπαρχουν αυτα τα πραγματα καλε.
αυτη την ελενα θελω να την πυροβολησω! xrysanthi's Blog - Σελίδα 14 626465 xrysanthi's Blog - Σελίδα 14 626465 ειναι πολυ σπαστικη.
και ολες αυτες οι λεπτομερειες,αν ημουν στη θεση του εντουαρτ θα ουρλιαζα.
γενικα και τα δυο κεφαλαια χρυσανθη μου ηταν faint faint
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΣαβ 12 Μάης 2012 - 22:46

σε ευχαριστώ καρδουλενια μου huggie

Soulmates "23. Πρίγκιπας Έντουαρτ Μ1ο"
http://xrysanthi-fanfictions.blogspot.com/2012/05/soulmates-23-1.html
Dalia
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Dalia

Θηλυκό Δίδυμος
Τόπος : Avengers Tower
Αριθμός μηνυμάτων : 8228
Registration date : 01/11/2011

Forks Student Profile
Team: Denalis Denalis
Special ability Special ability: Controling the Elements

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΚυρ 13 Μάης 2012 - 3:24

ΠΟΠΟΠΟΠΟΠΟΠΟΠΟ................................ xrysanthi's Blog - Σελίδα 14 480860 faint xrysanthi's Blog - Σελίδα 14 480860 faint έχω χάσει λίγο την μπάλα Χρυσάνθη μου αλλά δεν πειράζει, καταλαβαίνω πάαααρα πολλά πράγματα αλλά λίγο στο τελευταίο κεφ. το 'χασα λίγο ...θα σου πω σε ποιο σημείο αν μπορείς σε παρακαλώ να μου στείλεις ένα πμ να με κατατοπίσεις θα το εκτιμούσα huggie Απόψε δεν διάβασα 2 αλλά τρία κεφ. δλδ το πρώτο το είχα διαβάσει αλλά βλέποντας και το σημερινό τα διάβασα και τα 3 για εμπέδωση... lol! Λοιπόν έχουμε και λέμε...

κεφ.21: Ποποπο...όπως είπα και στο φεις υπέροχο μθμ ιστορίας, μακάρι να μας μάθαιναν κι εμάς τέτοια στο σχολείο και στο παν/μιο , η καλύτερη μαθήτρια θα ήμουν. Ποποπο ειλικρινά Χρυσάνθη μου μέσα απ'τον τρόπο γραφής έμαθα όσα έπρεπε να ξέρω για τους λυκανθρώπους που τόσο λατρεύω κι έχω αδυναμία (δυστυχώς περισσότερο απ΄τους βρικόλακες lol! ). Αλλά ρε παιδί μου αυτός ο Εμετ - να πετάγεται σαν την πορδή όλη την ώρα και να ρωτά ότι του κατεβάινει - κι αυτή η Ελένα με το υφάκι της το ειρωνικό ...το απόλυτο έλεος ...Απαπαπαπαπαπα....πολύ κακοί μαθητές τι να πω! Κάτω απ'την βάση θα τους έβαζα , μα να διακόπτουν συνέχεια τους καθηγητές που προσπαθούν να παραδώσουν...?! lol! "Είναι μαζόχα γι'αυτό." ..."Ατιμη σκατοφάρα" ΘΕΙΚΟΣ ο πρίγκιπας τον λατρεύω xrysanthi's Blog - Σελίδα 14 98735
xrysanthi's Blog - Σελίδα 14 620541
κεφ. 22: Πολύ χαίρομαι που βλέπω και μάγους μέσα στην ιστορία. Οι αγαπημένοι μου κι αυτοί μετά τους λυκανθρώπους. Οι βρικόλακες έρχονται σε τρίτη θέση lol! Αν δεν κάνω λάθος οι Χάσμαντ είναι ένα είδος μάγων Χρυσάνθη σωστά ? Και κάτι άλλο... η Αλις φέρνει και το γονίδιο του μάγου και του λύκου ? Δλδ θέλω να πω μεταμορφώνεται και σε λυκάνθρωπός και είναι και μάγισσα ταυτόχρονα ? Αν μου απαντήσεις ναι τότε όπως κι ο Εμετ... ΚΟΥΛΛΛΛΛΛ lol! Κακομοίρα Μπέλα τι έχεις περάσει κι εσύ, εγώ τλχστν μέχρι στιγμής κάτι αρνητικό πάνω της δεν έχω συνατήσει, ειλικρινά της λυπάμαι και την συμπονώ. Ντειμον xrysanthi's Blog - Σελίδα 14 150320 xrysanthi's Blog - Σελίδα 14 616544 Ααααχχχχ...σε παρακαλώ Χρυσάνθη μου μην τον κάνεις κακό ...σε παρακαλώ... xrysanthi's Blog - Σελίδα 14 773164 Εχω αρχίσει να εκδηλώνω μια περίεργη γλυκιά συμπάθεια για τον Στεφαν και δεν ξέρω γιατί ?! να ανησυχώ ?! μηπως φταίει το γεγονός ότι είναι άνθρωπός ?! Shocked και να προσθέσω κι εγώ μαζί με τον αγαπημένο μου πρίγκιπα "ΣΚΑΤΟΦ¶ΡΑ"!!!!!!! ΦΗΜΏΣΤΕ ΤΗΝ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΏ !!!! xrysanthi's Blog - Σελίδα 14 626465 Ελινάκι μου αν διαβάσεις αυτό το ποστ να ξέρεις πάω να ψάξω για παλούκια !!!
Εεεε Χρυσάνθη δεν αντέχεται η αχώνευτη συγγνώμη κιόλας.... xrysanthi's Blog - Σελίδα 14 592681 xrysanthi's Blog - Σελίδα 14 592681
κεφ. 23: Ντειμον xrysanthi's Blog - Σελίδα 14 616544 xrysanthi's Blog - Σελίδα 14 737142 Που να .... την μονάδα μου μέσα ....γιατί έπρεπε να δαγκώσει την Αλίς , γιατί πρέπει να συνεργάζεται με αυτό το καθίκι τον πατέρα του Εντ ?! xrysanthi's Blog - Σελίδα 14 592681 ομολογώ πως αυτή τη λεπτομέρεια την είχα ξεχάσει ...πως ένα τοσο αγνό και αθώο παιδί έγινε έτσι ?! Βρε Χρυσάνθη μου και στην προηγούμενη ιστορία σου ήταν κακός , μήπως να τον άλλαζες τώρα, λέω μήπως η αγάπη να τον άλλαζε εεε ? lol! (μη με λαμβάνεις υπόψιν απλά εκφράζω έναν ευσεβή πόθο lol! ) Δεν ξέρω αν το πρόσεξες αλλά την αποριά για τους Χασμαντ αντι να την κεφράσω εδώ την έγραψα στο από πάνω κεφ. δεν πειράζει lol! Χρυσάνθη γίνομαι κουραστική αν σου πω οτί η Σκατοφάρα μου χει σπάσει τα νεύρα... Evil or Very Mad Evil or Very Mad " Your Majesty and my queen please stop you are killing the little boy!"κι αν καταλαβες Χρυσάνθη μιλάω για τον εκπληκτικό διάλογο μεταξύ του πρίγκιπα και της Μπέλα ειλικρινά έμεινα να διαβάζω όλη την ώρα έτσι faint Αλλά δυστυχώς τα'χασα κάπως στην αναμνηση που είχαν και οι τρείς τους στο τέλος του κεφ. κι έκανε παλιο και τωρινό Εντ να τρελαίνονται κι οι δυο απ'τον πόνο...Αν μου εξηγούσες σε πμ λίγο την τελεταία σκηνή θα σου ήμουν υπόχρεη... Smile

Τι να σου πω Χρυσάνθη μου αυτή η ιστορία με έχει καταγοητεύσει σε τέτοιο σημέιο και οι εικόνες της με επηρεάζουν τόσο πολύ - τόσο καλοφτιαγμένες που είναι από σένα - που κάθε φορά ακούω αυτό το σάουντρακ καθώς διαβάζω...

περιμένω με αγωνία την συνέχεια όπως πάντα kiss και μην αργήσεις !!!!!! xrysanthi's Blog - Σελίδα 14 6512
AspaKorth
The Volturi
AspaKorth

Θηλυκό Σκορπιός
Τόπος : Γιαννενα
Αριθμός μηνυμάτων : 8796
Registration date : 08/09/2011

Forks Student Profile
Special ability Special ability: See Through Lies

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΚυρ 13 Μάης 2012 - 15:11

Αμαν τι εγινε εδω βρε παιδια

χρυσανθη τι κεφαλαιο ηταν αυτο xrysanthi's Blog - Σελίδα 14 474941

αυτα τα συναισθηματα οπως τα περιγραφεις σε κανουν να ζεις την ιστορια

mariettoula1996
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
mariettoula1996

Θηλυκό Σκορπιός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΚυρ 13 Μάης 2012 - 16:13

Χρυσάνθη μου δεν έχω λόγια !!το κεφάλαιο ήταν υπέροχο !! kiss xrysanthi's Blog - Σελίδα 14 201917
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΔευ 14 Μάης 2012 - 11:08

καρδούλες μου δεν έχω λόγια να σας εκφράσω το πόσο με συγκινείτε κάθε φορά με τα καλά σας λόγια , πραγματικά χαίρομαι πάρα πολύ που βλέπω ότι αγκαλιάσατε και αυτήν την ιστορία μου παρόλο που είναι ένα μπερδεγουει αλλά σας υπόσχομαι ότι όσο προχωράει θα ξεκαθαρίζει περισσότερο Wink

Ντάλια μου όσο αφορά την οικογένεια μαγισσών πολύ σύντομα θα φτιάξω και το δικό τους γενεολογικό δέντρο για να ξέρετε ποιος είναι τι και από που προέρχονται
όσο αφορά τον Ντέιμον σας το αφήνω για έκπληξη γιατί αν μαρτυρήσω τώρα τα σχέδια μου για εκείνον θα χάσει η ιστορία Wink
όσο αφορά το κομμάτι που δεν κατάλαβες η ΜΠ εξιστορεί σε αυτό το κεφάλαιο όλα όσα είδατε με λίγα λόγια για να καταλάβετε ποιοι ήταν αυτοί που βλέπατε και τι ακριβός συνέβη, αν και πάλι σου αφήσει κενά έκφρασε τα εδώ και θα σου απαντήσω Wink

Soulmates "24. Πρίγκιπα Έντουαρτ Μ2ο"
http://xrysanthi-fanfictions.blogspot.com/2012/05/soulmates-24-2.html
kati
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
kati

Θηλυκό Τόπος : Everywhere & nowhere...
Αριθμός μηνυμάτων : 11602
Registration date : 23/05/2011

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΔευ 14 Μάης 2012 - 11:28

Χρυσάνθη μου καλημέρα και καλή εβδομάδα!Όταν ξεκίνησες να γράφεις την ιστορία αυτή από επιλογή είχα αφήσει αυτή την ιστορία σου για λίγο για δύο λόγους.. Αρχικά μου φάνηκε περίεργο (αν μπορώ να το πω έτσι) που επέλεξες μια ιστορία σου να έχει λίγο απ' όλα.. Πίστευα πως όλο αυτό το μπέρδεμα να ήταν λόγω του ότι δεν είχες προς το παρόν έμπνευση και είχα στενοχωρεθεί λιγάκι η αλήθεια είναι και έπειτα είδα και το γενεαλογικό δέντρο και έγινε μύλος! Έτσι σκέφτηκα να δώσω στην ιστορία αυτή λίγο χρόνο ούτως ώστε να έχεις γράψει λίγο και μήπως ξεμπερδευόμουν στην πορεία αλλά γράφεις αυτό
xrysanthi έγραψε:
.......παρόλο που είναι ένα μπερδεγουει αλλά σας υπόσχομαι ότι όσο προχωράει θα ξεκαθαρίζει περισσότερο .....
και έχω ελπίδες geek lol! Εννοείται πως έχω ξεκινήσει και τη διαβάζω και εννοέίται περισσότερο πως έχω μπερδευτεί σε μερικά σημεία αλλά φαντάζομαι πως όσο περνάει ο καιρός και όσο πιο συχνά βλέπω τα ονόματα θα τα συνηθίζω και θα ξέρω ποιος είναι ποιος.

Αν και δεν με ελκύουν πολύ τέτοιου είδους ιστορίες όπως αυτή που έχεις επιλέξει να γράψεις αυτή τη φορά, χαίρομαι διαβάζοντάς τη γιατί διαψεύδεις την πρώτη μου σκέψη -πως ίσως δεν έχεις έμπνευση αυτή τη στιγμή- γιατί μου επιβεβαιώνεις πως είσαι από τους ανθρώπους που δεν κάνεις κάτι απλά για να το κάνεις, δηλαδή δε θα έγραφες μια ιστορία απλά για να τη γράψεις έτσι ώστε να είσαι στο προσκήνιο συνεχώς και αν και πολύ μπερδεγουέη η κατάσταση εσύ αφήνεις τη φαντασία σου ελεύθερη!!

Αν κάτι από όλα όσα σου γράφω θεωρείς πως σε προσβάλλει πες το μου να το σβήσω γιατί το τελευταίο που θέλω μέσω της έκφρασης της γνώμης μου και τη διατύπωση αυτής της μικρής κριτικής είναι να προσβάλλω εσένα! huggie
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΔευ 14 Μάης 2012 - 11:41

γλυκιά μου Κάτι huggie φυσικά και ΔΕΝ με προσβάλλεις με τα λόγια σου
όταν την ξεκίνησα όχι μόνο είχα έμπνευση αλλά δεν ήξερα και πως να την μαζέψω ώστε να γίνει πιο κατανοητή.

επειδή τώρα μπλέκω τα κομμάτια της ιστορίας στο μυαλό μου - δηλ γράφοντας τα ώστε να ξεδιπλωθούν - σίγουρα η αρχή ήταν ένας μύλος γιατί ακριβός έτσι ήταν και το μυαλό μου... καθώς όμως προχωράει η ιστορία τα πράγματα ξεκαθαρίζουν μέσα στο μυαλό μου το ίδιο και στο γραπτό μου και λύνονται όλες οι απορίες.

για ονόματα διάλεξα να έχω τα ίδια με της αγαπημένης μας σειρά VD & TS για να σας είναι πιο βατά και σε σας και σε μένα που εγώ να δεις τι παθαίνω κάθε φορά με αυτό το θέμα γι αυτό και χρησιμοποιώ και τα ίδια σε όλες τις ιστορίες μου για να μην κάθομαι να σκέφτομαι και αυτό το κομμάτι δηλ ποιος είναι ποιος Wink

αυτή η ιστορία ξεκίνησε για σενάριο... αλλά καθώς συνέχισε την λάτρεψα και ήθελα να σας την δώσω να την απολαύσετε και εσείς... φυσικά στο σενάριο έχει διαφορετική οπτική και τροπή αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να βγάλω την ωμή σκέψη ώστε μετά να είμαι σε θέση να ξεκαθαρίσω τι πρέπει να κρατήσω τι πρέπει να αφαιρέσω ώστε να μείνουν τα πιο ουσιώδες και τα πιο διευκρινιστικά σημεία για να μην μπερδεύεται ο θεατής Wink και συγνώμη που εσείς παίρνετε το πρώτο κομμάτι το πιο δύσκολο την ωμή σκέψη γιατί πράγματι σας κάνει να μπερδεύεστε σε όλες μου τις ιστορίες αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να ξεκαθαρίζω τα πράγματα στο μυαλό μου αν δεν τα γράφω δεν μπορώ να βρίσκω τα κενά και μαζί με τα σχόλια σας αυτά γίνονται πιο εμφανή στα δικά μου μάτια

αν και ξεκίνησε σαν μια αντιγραφή του VD τελικά πήρε μια δικιά της τροπή και με εξίταρε ακόμα περισσότερο γιατί είναι ένα στοίχημα για μένα που επιχειρώ για πρώτη φορά όχι απλά να εμπλέξω περισσότερους από δύο χαρακτήρες αλλά να τους δώσω και δικιά τους χαρακτηριστικά και λόγο πάνω στο κείμενο μου και ελπίζω το αποτέλεσμα να μην σας απογοητεύσει.

θα περιμένω με χαρά οποιοδήποτε σχόλιο σας πάνω στην ιστορία είτε αρνητικό είτε θετικό γιατί μόνο έτσι μπορώ να δω που βαδίζω και τι κάνω σωστό ή λάθος huggie
kati
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
kati

Θηλυκό Τόπος : Everywhere & nowhere...
Αριθμός μηνυμάτων : 11602
Registration date : 23/05/2011

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΔευ 14 Μάης 2012 - 11:48

Για να είμαι ειλικρινής, προσωπικά και ονόμα Θρασύβουλος, Αναξιμένης και Περσεφόνη να έβαζες πάλι το ίδιο μπέρδεμα θα ήταν γιατί δεν έχω δει το VD.. geek

Χαίρομαι πάντως που κατάλαβες ακριβώ τί εννοούσα με την παραπάνω ανάρτσσή μου!

Τέλος αν λες σενάριο, σενάριο να το προωθήσεις- σου το εύχομαι να γίνει και μάλιστα είναι καλό που εμείς έχουμε το "δύσκολο" κομμάτι" γιατί έτσι θα γίνει καλύτερο! Σε "ξέρει" κανένας καλύτερα από εμάς;! Razz
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΔευ 14 Μάης 2012 - 11:59

αν δεν το έχεις δει είναι λογικό να χάνεις την μπάλα Wink
για προώθηση το συγκεκριμένο δεν ξέρω πρέπει να αλλαχτούν κάποια κομμάτια για να μην θυμίζει τόσο την σειρά αν και το στόρι πλέον δεν έχει σχέση με την σειρά ωστόσο το τρόπος παρουσίασης το παρομοιάζει και εκεί χάνει οπότε πρέπει να κοιτάξω καλύτερα αυτό το κομμάτι αν το καταφέρω μπορεί και να το προωθήσω σίγουρα προς τα έξω

ενώ ξεκινώντας έλεγα να το κάνω για μένα ώστε να μπορέσω να κάνω αυτό που γουστάρω πραγματικά τελικά η καθηγήτρια μου μου έδωσε ελπίδες λέγοντας μου να το κινηγήσω γιατί και στην Ελλάδα επιτέλους ξεκινούν τέτοιες παραγωγές οπότε γιατί να το αφήσω τώρα που το έχω Wink ένα επιπλέον τώρα ξεκινάνε τα γυρίσματα ενός έργου που δεν έχει σχέση με βρικόλακες αλλά έχει του κόσμου τα γραφικά και όλα όσα χρειάζομαι εγώ για να υποστηριχτεί το έργο μου όπως το έχω μέσα στο μυαλό μου οπότε είναι άλλο ένα ++++ που με κάνει να το κυνηγήσω περισσότερο και να το φτιάξω καλύτερο Wink

Σε "ξέρει" κανένας καλύτερα από εμάς;
όχι και γι αυτό και σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για την υπομονή σας
ξέρω ότι γίνομαι γραφική αλλά πραγματικά χωρίς την πολύτιμη στήριξη σας δεν θα έφτανα ποτέ εδώ που είμαι και πραγματικά δεν έχω λόγια για να σας ευχαριστήσω γι αυτό xrysanthi's Blog - Σελίδα 14 620541
Dalia
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Dalia

Θηλυκό Δίδυμος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΔευ 14 Μάης 2012 - 16:43

Συμφωνώ με όλα τα παραπάνω που ειπώθηκαν Smile και επανέρχομαι στο θέμα που με καίει Χρυσάνθη μου... οκ δεν τον πειράζω τον Ντειμον τον αφήνω για έκπληξη στο τέλος xrysanthi's Blog - Σελίδα 14 98735 Το μόνο που μπόρεσα να καταννόησω απ'την αναμνηση στο τέλος είναι πως με αυτόν τον τρόπο βλεπουμε πως έβαλε ο πρίγκιπας τέλος στη ζωή του και οτι δεν είχε άλλη επιλογή ? Γιατί ??? και γιατί το ζήτησε απ'τον άντρα που ήταν παρών ??? Επίσης αν δεν κάνω λάθος είδαμε και τον διαμελισμό του σώματος της ΜΠ , η οποία (σε προηγούμενο κεφ. ) είχε σημειώσει οτί λόγω του γονιδίου της , δλδ επειδή είναι υβρίδιο δεν μπορεί να πεθάνει...Ακόμα κι αν τα κομμάτια της διαμελιστουν ή χαθούν ή θαφτούν μακριά το ένα απ'το άλλο αυτά πάντα θα εννώνονται...είναι καταδικασμένη και δεν μπορεί να πεθάνει. Αυτό νομίζω το εμπέδωσα, εκεί που το 'χασα ως συνήθως είναι στο θέμα του Πριγκιπα lol!

Αυτά Χρησάνθη μου το δευτερο μέρος δεν το χω διαβάσει ακόμα αλλά σύτνομα θα χεις σχολιά μου , να σαι σίγουρη Wink
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΔευ 14 Μάης 2012 - 17:01

αυτό σου είπα παραπάνω καρδιά μου
οι απαντήσεις που ζητάς είναι στο δεύτερο μέρος που ανάρτησα σήμερα Wink
αν το διαβάσεις και έχεις ακόμα απορίες πες μου να σου τις λύσω Wink
Dalia
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Dalia

Θηλυκό Δίδυμος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΔευ 14 Μάης 2012 - 17:21

οκ σε ευχαριστώ πολύ huggie
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΔευ 14 Μάης 2012 - 17:55

παρακαλώ ματάκια μου huggie
mariettoula1996
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
mariettoula1996

Θηλυκό Σκορπιός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΔευ 14 Μάης 2012 - 22:40

Χρυσάνθη μου πρέπει να έχεις βαρεθεί να σου λέω κάθε φορά ότι το κεφάλαιο ήταν φανταστικό αλλά αυτή είναι η αλήθεια xrysanthi's Blog - Σελίδα 14 201917 !!και το σημερινό κεφάλαιο ήταν εκπληκτικό !!!περιμένω με αγωνία την συνέχεια !! Smile
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΔευ 14 Μάης 2012 - 23:26

σε ευχαριστώ πολύ καρδουλένια μου

πριν συνεχίσουμε για να μην σας αφήσουν άλλα κενά σας έφτιαξα και το γενεολογικό δέντρο των μαγισσών Wink

http://1.bp.blogspot.com/-xNhXXkmQrJY/T7FqAocIHyI/AAAAAAAABJ8/-RWsaKmnC4g/s1600/witches.jpg
mariettoula1996
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
mariettoula1996

Θηλυκό Σκορπιός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΔευ 14 Μάης 2012 - 23:38

σε ευχαριστούμε πολύ καλή μου !!! Smile
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΤρι 15 Μάης 2012 - 0:07

παρακαλώ καρδιά μου ελπίζω να σας βοήθησε αρκετά Wink

και ένα σπόιλερ για πολύ παρακάτω αλλά μιας και που το βρήκα απολαύστε το

xrysanthi's Blog - Σελίδα 14 206202 xrysanthi's Blog - Σελίδα 14 206202 xrysanthi's Blog - Σελίδα 14 206202 xrysanthi's Blog - Σελίδα 14 206202 xrysanthi's Blog - Σελίδα 14 206202 xrysanthi's Blog - Σελίδα 14 206202 xrysanthi's Blog - Σελίδα 14 206202
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 14 I_icon_minitimeΤρι 15 Μάης 2012 - 18:40

άλλο ένα σπόιλερ

xrysanthi's Blog - Σελίδα 14 206202 xrysanthi's Blog - Σελίδα 14 206202 xrysanthi's Blog - Σελίδα 14 206202 xrysanthi's Blog - Σελίδα 14 206202 xrysanthi's Blog - Σελίδα 14 206202 xrysanthi's Blog - Σελίδα 14 206202 xrysanthi's Blog - Σελίδα 14 206202

I can almost see it
That dream I'm dreaming but
There's a voice inside my head sayin,
You'll never reach it,
Every step I'm taking,
Every move I make feels
Lost with no direction
My faith is shaking but I
Got to keep trying
Got to keep my head held high

There's always going to be another mountain
I'm always going to want to make it move
Always going to be an uphill battle,
Sometimes you going to have to lose,
Ain't about how fast I get there,
Ain't about what?s waiting on the other side
It's the climb

The struggles I'm facing,
The chances I'm taking
Sometimes they knock me down but
No I'm not breaking
I may not know it
But these are the moments that
I'm going to remember most yeah
Just got to keep going
And I,
I got to be strong
Just keep pushing on, cause

Sometimes I'm going to have to lose,
Ain't about what's waiting on the other side
It's the climb

Sometimes you going to have to lose,
Ain't about what's waiting on the other side
It's the climb

Keep on moving
Keep climbing
Keep the faith baby
It's all about
It's all about
The climb
Keep the faith
Keep your faith

xrysanthi's Blog
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 14 από 40Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» Geo's Blog!
» MariaCullenSalvatore blog....!!!
» Stella's blog.

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Bella And Edward :: Midnight Inspirations-
Μετάβαση σε: