| xrysanthi's Blog | |
|
+28bloody swan panagiota damianos Zafrina stapet vag120 maria_likofos despina aek hlhtwilightmania Stella Sunlight i love edward 2 nansypap ev@ki92 happiness ed<3 RafaelaVolturi AspaKorth mariettoula1996 _gwgw_ EliRose Dalia ev@ki pitsiriki ROBELINA kati T-NM-E-BD xrysanthi nantia01 32 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
i love edward 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Τετ 2 Μάης 2012 - 17:34 | |
| χρυσανθη μου η αληθεια ειναι οτι και εγω εχω αυτη την απορια ας πουμε και να μην θυμαται τιποτα δεν γινεται λογικα θα εχει κενα μνημης δεν του κανει αισθηση? δεν παραξενευεται??οσο για το κεφαλαιο ηταν παρα πολυ ωραιο και τωρα καταλαβα τι ρολο παιζει ο αλαρικ....αλλα αυτος ο καινουργιος τι ρολο βαραει λογικα θα μαθουμε στα επομενα κεφαλαια....η αλις φαινεται πολυ γλυκια και ειναι πολυ δεμενη με τον εντουαρντ αλλα εκεινος ειναι πολυ μπερδεμενος και λογικο αφου ολα ασα ακουσε τον ταραξαν ιδιαιτερα μπραβο χρυσανθη μου περιμενουμε με αγωνια το επομενο κεφαλαιο για περαιτερω εξελιξεις
| |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Πεμ 3 Μάης 2012 - 19:19 | |
| καρδούλες μου δεν σας έχω ξεχάσει αλλά είχα τρεχάματα αυτές τις μέρες θα μπω το βραδάκι να σας απαντήσω σε όλες σας τις απορίες όσο αφορά το καινούργιο κεφάλαιο, επειδή έπρεπε να γίνουν κάποιες αλλαγές το γράφω ξανά από την αρχή οπότε λίγη υπομονή... το πολύ σε δύο μέρες θα το έχετε | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Σαβ 5 Μάης 2012 - 0:09 | |
| Χρυσανθη μου διαβασα οσα κεφαλαια ειχα αφησει.... Γινεται ενας ψιλοχαμος ο Εντουαρντ απο την μια που πρεπει να μαθει τοσα πολλα σε μικρο χρονικο διαστημα και η Μπελλα απο την αλλη που εχει αρχισει να κουραζεται ολα αυτα τα χρονια να δινει σε ολους και να μην παιρνει τιποτα!Ο Εντουαρντ εγω δεν καταλαβαινω τι παθαινει ξερω οτι μεταφερεται στην παλια εποχη αλλα δεν εχει καταλαβει τι του συμβαινει; Δεν αναρωτιεται τι ειναι ολα αυτα; Δεν θυμαται τιποτα μετα απο ολα αυτα που βλεπει; Καλα οταν κανεις περιγραφες για την Μπελλα την εξυμνεις με εναν ξεχωριστω τροπο την κανεις μοναδικη και ανεπαναλυπτη,κανενας δεν μπορει να της αντισταθει ειναι εκπληκτικο το ποσο ανειδιοτελης και τελεια την παρουσιαζεις την εποχη που ζουσε στο παλατι ηταν ενας σπανιος χαρακτηρας που τωρα εχει ερθει σε καποια φθορα με τα χρονια και ολα αυτα που εχει περασει η ψυχη της φθειρεται λιγακι δεν μενει αναλυωτη οπως το σωμα της... περασε και αυτη τοσα χωρις να φταει σε τιποτα!!!Ποσο την λυπηθηκε η ψυχη μου με ολα αυτα που ειπε στο τελευταιο κεφαλαιο αρχιζω να την γνωριζω καλυτερα ο Εντουαρντ ομως μετα απο αυτο που ακουσε μπερδευτηκε ακομα περισσοτερο... Και κανει κακο και στην αδερφη του. Μπραβο Χρυσανθη μου.... | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Σαβ 5 Μάης 2012 - 19:56 | |
| Καρδούλες μου γλυκές σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια δεν φαντάζεστε πόσο χαρούμενη με κάνετε που σας αρέσει Όσο αφορά τον ΕΝΤ μας... φυσικά και καταλαβαίνει την διαφορά απλά όλες οι εναλλαγές γίνονται τόσο γρήγορα που δεν προλαβαίνει να συγκεντρώσει την σκέψη του με αποτέλεσμα να τα αφήνει για λίγο στο πίσω μέρος του μυαλού του ώστε να καταφέρει να συντονίσει τις σκέψεις του... το σημερινό κεφάλαιο θα σας το δώσει αυτό να το καταλάβετε περισσότερο άλλο ένα είναι ότι τα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει είναι μεγαλύτερα από αυτά των απλών φαντασιώσεων οπότε δεν ξέρει από που του έρχονται Soulmates "19. Losing Himself" http://xrysanthi-fanfictions.blogspot.com/2012/05/soulmates-19-losing-himself.html | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Σαβ 5 Μάης 2012 - 21:07 | |
| καλα τι γινεται σε αυτο το κεφαλαιο καλε????λυσσαξε ο εντουαρτ,τον επιασε μανία.και η κακομοίρα η άλις.τη λυπυθηκα. πηγε να της πιει ολο το αιμα πια.τι λυσσα. αν συμβαλλουν ολα αυτα στην κατασταση του δεν τον βλεπω καθολου καλα.θα αποτρελαθει τελειως.
| |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Σαβ 5 Μάης 2012 - 21:24 | |
| | |
|
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
| |
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Σαβ 5 Μάης 2012 - 21:43 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
| |
| |
AspaKorth The Volturi
Ηλικία : 43 Τόπος : Γιαννενα Αριθμός μηνυμάτων : 8796 Registration date : 08/09/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Κυρ 6 Μάης 2012 - 12:20 | |
| καλα αυτο το κεφαλαιο ηταν καταπληκτικο...ειχε πολλη αγωνια και βεβαια μας αφησες με πολλα αναπαντητα ερωτηματικα μπραβο χρυσανθη βαλε κεφαλαιο γρηγοραααα | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| |
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Κυρ 6 Μάης 2012 - 13:08 | |
| | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Κυρ 6 Μάης 2012 - 13:44 | |
| | |
|
| |
mariettoula1996 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 5149 Registration date : 04/01/2012
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Κυρ 6 Μάης 2012 - 17:37 | |
| Χρυσάνθη μου τέλειο το καινούργιο κεφάλαιο !!ανυπομονώ για το επόμενο!! | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Δευ 7 Μάης 2012 - 1:02 | |
| | |
|
| |
maria_likofos Midnight Sun Vampire
Τόπος : Κρήτη Αριθμός μηνυμάτων : 3548 Registration date : 19/12/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Δευ 7 Μάης 2012 - 15:03 | |
| καταπληκτικο κεφαλαιο συνχαριτηρια!!! περιμενουμε με αγωνια ην συνεχεια... | |
|
| |
AspaKorth The Volturi
Ηλικία : 43 Τόπος : Γιαννενα Αριθμός μηνυμάτων : 8796 Registration date : 08/09/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Δευ 7 Μάης 2012 - 15:25 | |
| Πωπω τι κεφαλαιο ηταν αυτο τι αποκαλυψεις εγιναν κ ποσο την χαρηκα την Μπελα να πω την αληθεια δεν το περιμενα να αντιδρασει ετσι αχ πως περιμενω τη συνεχεια | |
|
| |
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Δευ 7 Μάης 2012 - 22:45 | |
| χρυσανθη μου παρα πολυ ωραιο κεφαλαιο ειδικα εκει που αλλαξαν οι ρολοι και στην επιφανεια βγηκε ο πριγκιπας ηταν τελειο...παρα πολυ εξυπνη ιδεα και το αποδωσες παρα πολυ καλα....οσο για τον καημενο τον εντι η αληθεια ειναι οτι τον λυπηθηκα λιγο γιατι παρολο που δεν εχει τον ελεγχο του σωματος του θελει η μπελλα να βρει την ευτυχια....αλλα εχω μια απορια ο πριγκιπας εντι προσπαθει να επικοινωνησει με την μπελλα για να ειναι ξανα μαζι ή κρυβεται και κατι απο πισω?ελπιζω παντως ο εντι να βαλει μυαλο και να διαβασει κατι ωστε να μαθει η αληθεια ειναι ομως οτι παρολο που ο πριγκιπας δεν κανει καλο στον εντι εγω θελω να εμφανιστει ξανα αχ τι να πω χρυσανθη μου μας εχεις μπερδεψει.....περιμενουμε με πολυ αγωνια το επομενο κεφαλαιο.... | |
|
| |
mariettoula1996 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 5149 Registration date : 04/01/2012
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Δευ 7 Μάης 2012 - 23:49 | |
| Φανταστικό κεφάλαιο Χρυσάνθη μου !!! | |
|
| |
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Τρι 8 Μάης 2012 - 3:13 | |
| Κάθε φορά έχω την εντύπωση πως τα διαβάζω δυο-δυο τα κεφ. ή είναι η ιδέα μου ?! καλύτερα όπως πάντα γιατί έχουμε νέα στοιχεία, εξέλίξεις κι όπως πάντα αποκαλύψεις ...λοιπόν έχουμε και λέμε... Κεφ. 19ο: Ποποποποπο τι έπαθε ο άνθρωπος (ε σόρρυ λυκάνθρωπος) ποποπο τον λυπήθηκα τον καημενούλη ...καλά μιλάμε η πίεση που του ασκέι απ'οτι κατάλαβα ο πρίγκιπας είναι εξοντωτική , είδαμε έναν Εντ σε όλο του το μεγαλείο...καιδεν εννοώ τα γνωστά μεγαλεία, εννοώ τα άλλα τα ακράια, τα άγρια και επικινδυνά και πιο άγρια...Και εκείνη η κακόμοιρη η Αλις τι έφταιξε πια ?! Ποποπο την λυπήθηκε η ψυχούλα μου , για τι να το περναέι όλο αυτό?! Κι εκείνη η Μπέλα όμως ρε παιδί μου, τι να πώ ...βράχος ηθική ηρεμίας...μεγαλείο ψυχής, και γιατί όχι θα μου πεις...έχει εμπειρία το κορίτσι, τόσα που έχει περάσει ανά τους αιώνες ποποποπο...Χρύσανθη σκότωσε την Ελένα σε παρακαλώ θα με υποχρέωνες , ειλικρινά δεν ξέρω σε τι χρησιμεύει μέσα στο στόρυ είναι σαν διακοσμητικό υλικό δεν την αντέχω... Κεφ. 20ο: Δλδ τώρα για να καταλάβω γιατί το χω χάσει προφανώ με αυτην την μετεψύχωση, για λίγο χρονικό διάστημα ο Πριγκιπάς μας πήρε στην κατοχή του το σώμα του τωρινού Εντ για να έρθεί πιο κοντά στην Βασιλισσά του, κατά κόσμον Μπέλα ?! Ποποποπο τι εγωιστής , δεν λυπάται τον άλλον τον κακομοίρη που του έχουν έρθεί όλα ανάποδα, να χουμε για μια κατάρα και μεταμόρφωση να ανησυχούμε να χουμε και την μετεμψύχωση...ελεος αυτό το παιδί τι άλλο θα περάσει ?! Αλλά η Μπ ΕΕΕ ??? Τσάκαλι αμέσως το κατάλαβε χιχιχιχι...και η αντιμετώπισή της πολύ σωστή, τι δλδ θα ξαναζήσουμε έναν έρωτα εις βάρος μια αθώας ψυχής ! δεν λέει ...και με την παλαιά ψυχή κιόλας εεε Χρυσάνθη...εγώ προτιμώ με την καινούργια να αναζωπυρωθεί το αίσθημα ... Χρυσάνθη όπως πάντα και τα δυο κεφ. υπέροχα κι ελπίζω να έχουμε συνέχεια πολύ πολύ σύντομα !!! | |
|
| |
nantia01 New Moon Victim
Ηλικία : 36 Τόπος : paradice city Αριθμός μηνυμάτων : 171 Registration date : 16/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Τρι 8 Μάης 2012 - 20:14 | |
| Πολύ θα ήθελα να μάθω όλο το love story αναμεσα στην ΜΠ κ στον Πριγκιπα...Κανε κατι Χρυσανθη μου να μαθουμε...πως ήρθαν κοντά και τι τους χώρησε τελικά...
Παντως εμενα θα μου αρεσε ο ΕΝΤ με τιν Πριγκιπα να ταυτιστουν....θελω να ξανασμιξει η Μπ με τον Πριγκιπα της.... | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Τρι 8 Μάης 2012 - 21:15 | |
| | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Τρι 8 Μάης 2012 - 22:17 | |
| πωπω τι του εκανε.παναγια μου!!!!!!!!! εντωμεταξυ αυτη η μετενσαρκωση του εντουαρτ ειναι ολα τα λεφτα.δικιο εχει δεν ειναι δυσκολο να το καταλαβει οτι ειναι αυτος. δεν ειναι και δυσκολο. | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| |
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Τετ 9 Μάης 2012 - 13:04 | |
| | |
|
| |
| xrysanthi's Blog | |
|