Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
xrysanthi's Blog - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
xrysanthi's Blog - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
xrysanthi's Blog - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
xrysanthi's Blog - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
xrysanthi's Blog - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
xrysanthi's Blog - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
xrysanthi's Blog - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
xrysanthi's Blog - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
xrysanthi's Blog - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
xrysanthi's Blog - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
Quote of the Week
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
Bella & Edward Playlist
Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

xrysanthi's Blog

Πήγαινε κάτω 
+28
bloody swan
panagiota
damianos
Zafrina
stapet
vag120
maria_likofos
despina aek
hlhtwilightmania
Stella Sunlight
i love edward 2
nansypap
ev@ki92
happiness
ed<3
RafaelaVolturi
AspaKorth
mariettoula1996
_gwgw_
EliRose
Dalia
ev@ki
pitsiriki
ROBELINA
kati
T-NM-E-BD
xrysanthi
nantia01
32 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
EliRose
The Volturi
EliRose

Θηλυκό Ζυγός
Τόπος : Magnolia
Αριθμός μηνυμάτων : 26698
Registration date : 20/11/2011

Forks Student Profile
Team: Edward - Bella Edward - Bella
Special ability Special ability: Creating Illusions

xrysanthi's Blog - Σελίδα 12 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΠεμ 26 Απρ 2012 - 22:29

Χρυσανθη το διαβασα αλλα δεν μπορεσα να καταλαβω τι αλλαξες!!! Crying or Very sad Τεσπα ολοκληρωμενο με τις φωτο του και το τραγουδι του δεν παιζεται!!! xrysanthi's Blog - Σελίδα 12 474941 xrysanthi's Blog - Σελίδα 12 474941

Αυτα που σου χρωσταω θα στο στειλω αυριο γιατι ειμαι κομματια!!! xrysanthi's Blog - Σελίδα 12 80711

Καληνυχτα!!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
http://www.goodreads.com/user/show/6455097-l-na
i love edward 2
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
i love edward 2

Θηλυκό Υδροχόος
Τόπος : N.Λεσβου
Αριθμός μηνυμάτων : 1266
Registration date : 08/04/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Mind Reading

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΠαρ 27 Απρ 2012 - 19:11

χρυσανθη μου παρα πολυ ωραιο κεφαλαιο και με μια ιδιαιτερη τροπη μπραβο περιμενουμε με αγωνια την συνεχεια huggie
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 8719
Registration date : 08/11/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΠαρ 27 Απρ 2012 - 19:26

σας ευχαριστώ κοριτσάρες μου
η συνέχεια μόλις ανέβηκε

Soulmates "16. The love-gift of a fairy-tale"
http://xrysanthi-fanfictions.blogspot.com/2012/04/soulmates-16-love-gift-of-fairy-tale.html
http://xrysanthi-fanfictions.blogspot.com/p/blog-page_10.html
AspaKorth
The Volturi
AspaKorth

Θηλυκό Σκορπιός
Τόπος : Γιαννενα
Αριθμός μηνυμάτων : 8796
Registration date : 08/09/2011

Forks Student Profile
Special ability Special ability: See Through Lies

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΠαρ 27 Απρ 2012 - 23:26

ουαου χρυσανθη μπορω να πω οτι καθε φορα μενω αφωνη απο την πλοκη

τρελαινομαι για τια ανμνησεις του πριγκηπα...κ τωρα που ειδα οτι την ηθελε απο μικρος τι να πω...πρεπει αυτη η αγαπη να ηταν απολλη μεγαλη αλλα μαλλον δεν κατεληξε καλα

ελπιζω να εχει καλη καταληξη τωρα αν κι ειμαστε στην αρχη ακομα xrysanthi's Blog - Σελίδα 12 691689

θα σκασω για τη συνεχεια

κ το τραγουδι τελειο...πολυ ταιριαστο
EliRose
The Volturi
EliRose

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΠαρ 27 Απρ 2012 - 23:58

καταλαβα παλι εγω θα ειμαι η στριτζο της παρεας!!! giggle giggle
AspaKorth
The Volturi
AspaKorth

Θηλυκό Σκορπιός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΣαβ 28 Απρ 2012 - 0:05

γιατι στριτζο?
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΣαβ 28 Απρ 2012 - 0:06

σε ευχαριστώ καρδιά μου χαίρομαι που σου άρεσε huggie
όπως είπα επειδή οι αναδρομές με έχουν παρασύρει ελπίζω μόνο να μην το παρακάνω Wink

χαχαχαχαχα
έλα βρε Ελινάκι μου μην το λες αυτό
απλά σίγουρα δεν είναι όλα για όλους
σε άλλους αρέσει αυτό το στιλ σε άλλους όχι αυτό δεν σημαίνει ότι είναι κακό Wink
EliRose
The Volturi
EliRose

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΣαβ 28 Απρ 2012 - 0:08

ειναι πολυ Αστερω ρε Χρυσανθη "μανα μου η πουλια, πατερας μου αυγερινος και ανδρας μου τα δαση τα βουνα"!!! lol!

Anyway γουστα ειναι αυτα!! lol!
AspaKorth
The Volturi
AspaKorth

Θηλυκό Σκορπιός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΣαβ 28 Απρ 2012 - 0:11

α να το παρακανεις με τις αναδρομες xrysanthi's Blog - Σελίδα 12 551700

εμενα μου αρεσει αυτο το στιλ-ειμαι ρομαντικη ψυχη lol!
EliRose
The Volturi
EliRose

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΣαβ 28 Απρ 2012 - 0:13

εγω ειμαι σαρκαστικη και κυνικη ψυχη!!Τι ακουει σε καθε κεφαλαιο η καημενη η Χρυσανθη!! lol! lol!
AspaKorth
The Volturi
AspaKorth

Θηλυκό Σκορπιός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΣαβ 28 Απρ 2012 - 0:14

αφου διαβαζεις χρυσανθη δεν εισαι κυνικη ψυχη εισαι κι εσυ ρομαντικη
EliRose
The Volturi
EliRose

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΣαβ 28 Απρ 2012 - 0:15

ναι αλλα πολυυυυυυυυυυυυυυυυυ βαθια! lol!
nantia01
New Moon Victim
New Moon Victim
nantia01

Θηλυκό Σκορπιός
Τόπος : paradice city
Αριθμός μηνυμάτων : 171
Registration date : 16/04/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Project Thoughts

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΣαβ 28 Απρ 2012 - 1:48

Λοιπον δεν εχω κανει σχολια αλλα δαν χανω κεφαλαιο!! Τι να πω...εξ αρχης φαινοταν το πραγμα αλλα απο την στιγμη που μπηκαν οι αναδρομες σε προηγουμενη ζωη στν μεση παει...αυτο ηταν xrysanthi's Blog - Σελίδα 12 603117 .......νομιζω ειναι το καλυτερο σου... xrysanthi's Blog - Σελίδα 12 150320 τρελαινομαι για ερωτες σε καστρα για πριγκιπες και αυτου του ειδους τους ερωτες να επιμεινεις σε αυτο το σημειο μονο κουραστικο δεν ειναι!!!

Συγχαρητηρια Χρυσανθη μου δεν παιζεσε!!Τι κριμα που γαμ.... το συμπαν γυρο μας και με τετοιο ταλεντο και τετοια φαντασια δεν κερδιζεις τπτ παραπανω απο τον θαυμασμο μας.. wtf Εγω πραγματικα ειμαι φανατικη στις ιστοριες σου...εχουν καταπληκτικη πλοκη ΟΛΕΣ!!!

Εχω ομως καποιες αποριες, λοιπον....
1)Γιατι στα πρωτα κεφαλαια ειπες πως η Μπ δεν εχει ακομα συναισθηματα για τον Εντ εφοσον ειναι μετενσαρκωση του πριγκιπα της και εμφανισιακα αλλα και ουσιαστικα ειναι το ιδιο ατομο...αν εξαιρεσεις τα βιωματα και τις συνθηκες δεν παβει να ειναι ο ιδιος!!και αυτο επιβεβαιωνεται απο τις μνημες που επανερχονται...

2)Γιατι εκνευριζετε τοσο μαζι του πχ κατα την διαρκεια που το εκαναν κ υστερα...δεν μπορει να μην εχει καταλαβει η ιδια τι γινετε...ποσο μαλλον μετα απο ολα αυτα που της ελεγε και της εκανε Embarassed μεσα στο παραληρημα του?
PLEASE ριφε μου τα φωτα σου....φιλιαααααα

Dalia
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Dalia

Θηλυκό Δίδυμος
Τόπος : Avengers Tower
Αριθμός μηνυμάτων : 8228
Registration date : 01/11/2011

Forks Student Profile
Team: Denalis Denalis
Special ability Special ability: Controling the Elements

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΣαβ 28 Απρ 2012 - 2:39

διάβασα και τα δυο καθότι την προηγούμενη φορά ξεχάστηκα τελείως και τα είδα και τα δυο τώρα !!! Κεφ. 15ο ....Χριστούλη μου η σκηνή στο ανάκλιντρο απλά δεν υπάρχει , Ααααχχχ δεν μπορώ... xrysanthi's Blog - Σελίδα 12 620541 και μετά τα δυο αδελφια μαζί αγκαλιάσμένα τι τρυφερη σκηνή !! xrysanthi's Blog - Σελίδα 12 150320
καλά μιλάμε τη στενχωρία με τον χωρισμό..πόσο την λυπάμαι την Ελένα άχου μωρέ δεν της άξιζε... lol! lol! Στα τσακιδια...ούστ !!!! Μπράβο αγόρι μου μπράβο ΕΝΤ μου, όπως λέει και ο ξάδελφος την έσκισες την γάτα !!! lol! lol!
κεφ. 16ο.................μαγευτηκα, έπαθα έρωτα...δεν ξέρω αλλά κάθε φορά που διαβάζω για τον πρίγκιπα ΕΝΤ και την βασίλισσα του δεν μπορώ είναι σαν να μετεφέρομαι κι εγώ άλλου κι άντε να συνέλθώ μετά....αφού πριν αρχίσω να διαβάζω λέω πότε θα κλείσει ο σημερινός Εντ τα μάτια του για να μιλήσει μέσα από εκείνον ο παλιότερος ...Αααααχχχ είναι ένα θαύμα να διαβάζεις για την αγαπη και το πάθος αυτών των δυο...Καμιά φορά όταν διαβάζω τετοια λέω μπα , αυτά μόνο στις ταινίες και στα βιβλία...Αφού όση ώρα διαβαζα την βασίλισσα να μιλάει για την φύση έλεγα υπάρχει κανείς άνθρωπός στις μέρες μας που να μιλάει έτσι ???!!! όπως είπα και στην αρχή Χρυσάνθη μου μαγεύτηκα ...δεν ξέρω αλλά κατά την γνώμη θυμίζει περισσότερο ένα παραμυθι που βρισκόταν θαμμένο τόσα χρόνια και τώρα ξαναγεννιέται παρά μια σημερινή ιστορία ...αυτήν την εντύπωση έχω Αααααχχχχχ.... xrysanthi's Blog - Σελίδα 12 620541 xrysanthi's Blog - Σελίδα 12 620541 xrysanthi's Blog - Σελίδα 12 620541
Ελπίζω να χουμε συνέχεια σύντομα xrysanthi's Blog - Σελίδα 12 150320
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΣαβ 28 Απρ 2012 - 11:30

nantia01
Σαβ Apr 28, 2012 1:48 am
Λοιπον δεν εχω κανει σχολια αλλα δαν χανω κεφαλαιο!! Τι να πω...εξ αρχης φαινοταν το πραγμα αλλα απο την στιγμη που μπηκαν οι αναδρομες σε προηγουμενη ζωη στν μεση παει...αυτο ηταν .......νομιζω ειναι το καλυτερο σου... τρελαινομαι για ερωτες σε καστρα για πριγκιπες και αυτου του ειδους τους ερωτες να επιμεινεις σε αυτο το σημειο μονο κουραστικο δεν ειναι!!!

χαίρομαι καρδιά μου που σας ταξιδεύει όπως ακριβός ταξιδεύει και εμένα
μου έχουν γίνει εμμονή και σε κάθε κεφάλαιο που δεν υπάρχει αναδρομή πλέον μου φαίνεται ότι κάτι του λείπει xrysanthi's Blog - Σελίδα 12 945889 xrysanthi's Blog - Σελίδα 12 945889 xrysanthi's Blog - Σελίδα 12 945889
αλλά δεν μπορούμε να έχουμε μόνο αναδρομές πρέπει να προχωρήσω και την ιστορία όμως οι εκπλήξεις που σας περιμένουν παρακάτω πιστεύω ότι θα σας αρέσουν περισσότερο Wink
δεν θα πάει όλη ιστορία με αναδρομές αλλά θα μπαίνουν σε σημεία που είναι ίδια τα συναισθήματα των ηρώων με αυτά που βίωναν και τότε Wink

Συγχαρητηρια Χρυσανθη μου δεν παιζεσε!!Τι κριμα που γαμ.... το συμπαν γυρο μας και με τετοιο ταλεντο και τετοια φαντασια δεν κερδιζεις τπτ παραπανω απο τον θαυμασμο μας.. wtf Εγω πραγματικα ειμαι φανατικη στις ιστοριες σου...εχουν καταπληκτικη πλοκη ΟΛΕΣ!!!
δεν έχω λόγια να σου εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου γι αυτά τα υπέροχα λόγια σου
δεν φαντάζεσαι πόσο δύναμη μου δείνεις για να συνεχίζω αλλά ακόμα δεν είμαι έτοιμη γι αυτό το βήμα - στην πορεία σίγουρα προς τα εκεί το πάω - αλλά όχι ακόμα
και αυτό γιατί δεν θεωρώ ότι η γραφή μου είναι αυτό που ζητάνε οι εκδοτικοί οίκοι όσο για την τηλεόραση και τον κινηματογράφο ας μην το σχολιάσω καλύτερα, αν ήμουν στο εξωτερικό ίσως και να μπορούσα να στραφώ εκεί αλλά για την ελληνική πραγματικότητα δεν έχω κανένα μέλλον γιατί πολύ απλά δυστυχώς πάνω κάτω βλέπετε πως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα αλλά πέρα από αυτό επειδή από την φύση μου μου αρέσει να τα αναπτύσσω πάρα πολύ, δεν μπορώ να τα συμπτύσσω ώστε να καταφέρω να βγάλω μια δίωρη ταινία Wink ίσως όμως προς το μέλλον να καταφέρω να βγάλω μια σειρά.
επιπλέον... εκτός του "Fly Away" που ήταν καθαρά δικιά μου ιστορία και σε χαρακτήρες και σε στόρι όλα τα άλλα έχουν στοιχεία από ταινίες και είναι καθαρά φανφικ Wink δεν μπορώ να τα βγάλω προς τα έξω χωρίς κάποιος να βρει τα κοινά στοιχεία... όμως είμαι πολύ κοντά σε μια καθαρά δικιά μου ιδέα και πιστεύω ότι ίσως να είναι η αρχή σε αυτό που έχω όνειρο να κάνω και ελπίζω να πάνε όλα καλά και γίνει έτσι όπως το θέλω... φυσικά και θα είσαστε οι πρώτοι που θα το διαβάσετε γιατί χωρίς την δική σας υποστήριξη και τα σχόλια σας δεν θα ήμουν εδώ xrysanthi's Blog - Σελίδα 12 691711 xrysanthi's Blog - Σελίδα 12 620541 xrysanthi's Blog - Σελίδα 12 691711

Εχω ομως καποιες αποριες, λοιπον....
1)Γιατι στα πρωτα κεφαλαια ειπες πως η Μπ δεν εχει ακομα συναισθηματα για τον Εντ εφοσον ειναι μετενσαρκωση του πριγκιπα της και εμφανισιακα αλλα και ουσιαστικα ειναι το ιδιο ατομο...αν εξαιρεσεις τα βιωματα και τις συνθηκες δεν παβει να ειναι ο ιδιος!!και αυτο επιβεβαιωνεται απο τις μνημες που επανερχονται...

η μοναδική της αγάπη είναι ο πρίγκιπας
ο ΈΝΤ για εκείνην για την ώρα είναι ένα παιδί που απλά μοιάζει αφάνταστα στον πρίγκιπα της όχι μόνο εξωτερικά αλλά και εσωτερικά, αυτό όμως για την ίδια δεν φτάνει για να τον δει διαφορετικά ίσα ίσα την βοηθάει ώστε να μένει μακριά του γιατί το βασικό για εκείνην είναι να παλέψει ώστε να μην επαναληφθεί η ιστορία γι αυτό και βλέπετε αυτήν την αντίδραση απέναντι του.
Αρκετά βίωσε μετά τον θάνατο του πρίγκιπα δεν θέλει να βιώσει άλλα τόσα και ο ΕΝΤ μην ξεχνάς είναι άνθρωπος, πόσο θα ζήσει; γιατί να χαλάσει τις ισορροπίες της για να απολαύσει μερικές δεκαετίες αφού ξέρει ότι μετά θα ταλεποριέτε πάλι για αιώνες μακριά του Wink

2)Γιατι εκνευριζετε τοσο μαζι του πχ κατα την διαρκεια που το εκαναν κ υστερα...δεν μπορει να μην εχει καταλαβει η ιδια τι γινετε...ποσο μαλλον μετα απο ολα αυτα που της ελεγε και της εκανε Embarassed μεσα στο παραληρημα του?
PLEASE ριφε μου τα φωτα σου....φιλιαααααα

Φυσικά και κατάλαβε αυτός ήταν και ο λόγος του εκνευρισμού της
αλλά επειδή δεν μπορεί να διαβάσει τις σκέψεις του ΕΝΤ δεν θέλει να προδώσει τις δικές της
αφενός γιατί δεν θέλει να τον κάνει να ψιλιαστεί τίποτα στην περίπτωση που εκείνος δεν το ξέρει
και αφετέρου γιατί η ίδια δεν θέλει να πιστέψει ότι είναι αλήθεια... θα έκανε τα πάντα για να μην επαναληφθεί η ιστορία Wink

ότι άλλες απορίες έχεις εδώ είμαι εγώ
σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και όλην την υποστήριξη xrysanthi's Blog - Σελίδα 12 34442 xrysanthi's Blog - Σελίδα 12 98735 xrysanthi's Blog - Σελίδα 12 34442

Dalia
Σαβ Apr 28, 2012 2:39 am
διάβασα και τα δυο καθότι την προηγούμενη φορά ξεχάστηκα τελείως και τα είδα και τα δυο τώρα !!! Κεφ. 15ο ....Χριστούλη μου η σκηνή στο ανάκλιντρο απλά δεν υπάρχει , Ααααχχχ δεν μπορώ... και μετά τα δυο αδελφια μαζί αγκαλιάσμένα τι τρυφερη σκηνή !!
καλά μιλάμε τη στενχωρία με τον χωρισμό..πόσο την λυπάμαι την Ελένα άχου μωρέ δεν της άξιζε... lol! lol! Στα τσακιδια...ούστ !!!! Μπράβο αγόρι μου μπράβο ΕΝΤ μου, όπως λέει και ο ξάδελφος την έσκισες την γάτα !!! lol! lol!

και φαντάσου ότι ήθελα να την αναπτήξω περισσότερο αλλά θα γίνει ίσως παρακάτω θα δείξει Wink
είναι πράγματι πολύ αγαπημένοι Wink
μην την "λυπάσαι" καθόλου, θα πάρει η μπιπ όλα όσα θέλει xrysanthi's Blog - Σελίδα 12 872396 xrysanthi's Blog - Σελίδα 12 872396 xrysanthi's Blog - Σελίδα 12 872396
ότι την έσκισε είναι το μόνο σίγουρο Wink

κεφ. 16ο.................μαγευτηκα, έπαθα έρωτα...δεν ξέρω αλλά κάθε φορά που διαβάζω για τον πρίγκιπα ΕΝΤ και την βασίλισσα του δεν μπορώ είναι σαν να μετεφέρομαι κι εγώ άλλου κι άντε να συνέλθώ μετά....αφού πριν αρχίσω να διαβάζω λέω πότε θα κλείσει ο σημερινός Εντ τα μάτια του για να μιλήσει μέσα από εκείνον ο παλιότερος ...Αααααχχχ είναι ένα θαύμα να διαβάζεις για την αγαπη και το πάθος αυτών των δυο...Καμιά φορά όταν διαβάζω τετοια λέω μπα , αυτά μόνο στις ταινίες και στα βιβλία...Αφού όση ώρα διαβαζα την βασίλισσα να μιλάει για την φύση έλεγα υπάρχει κανείς άνθρωπός στις μέρες μας που να μιλάει έτσι ???!!! όπως είπα και στην αρχή Χρυσάνθη μου μαγεύτηκα ...δεν ξέρω αλλά κατά την γνώμη θυμίζει περισσότερο ένα παραμυθι που βρισκόταν θαμμένο τόσα χρόνια και τώρα ξαναγεννιέται παρά μια σημερινή ιστορία ...αυτήν την εντύπωση έχω Αααααχχχχχ....
Ελπίζω να χουμε συνέχεια σύντομα

και εγώ τα ίδια καρδιά μου πίστεψε με
έχω πάθει έρωτα και από τώρα κλαίω για την συνέχεια, μην με ρωτάς το γιατί θα χάσει η συνέχεια αν σου πω Wink
στις μέρες μας όχι δεν νομίζω giggle giggle giggle αλλά εκείνην την εποχή σίγουρα ναι είχαν άλλα ιδανικά τότε αυτό θέλω να πιστεύω αυτό προσπαθώ να περάσω Wink
και εγώ κάπως έτσι το έχω στο μυαλό μου, ένα σύγχρονο παραμύθι με πολλά στοιχεία του παρελθόντος Wink
δεν ήταν από την αρχή αυτός ο σκοπός μου αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι που θα πάει η σκέψη μου giggle giggle giggle γι αυτό και όταν πιάνω μια ιδέα αρχίζω και την γράφω γιατί αλλιώς είναι στην σκέψη μου και αλλιώς εξελίσσετε καθώς το γράφω Wink
θα βάζω προς το παρόν μέρα παρά μέρα μέχρι να καταφέρω να το προχωρήσω λίγο αρκετά για να βλέπω τα κενά που δημιουργούνται και αν καταφέρω να γράψω αρκετά κεφάλαια παρακάτω θα σας βάζω και καθημερινά αν όλα πάνε καλά
συγνώμη γι αυτό αλλά αυτή η ιστορία έχει πολλά ιστορικά κομμάτια που μπλέκονται και αν τα γράψω γρήγορα χωρίς πρώτα να τα έχω καθορίσει πολύ καλά στο μυαλό μου θα γίνει ένα μπάχαλο και θα χάσει η μάνα το παιδί και το παιδί την μάνα γι αυτό και κάθε κεφάλαιο μέχρι και την στιγμή που το αναρτώ, το διαβάζω ξανά και ξανά και το αλλάζω ανάλογα με αυτά που έχουν προστεθεί παρακάτω Wink είναι μια πολύ δύσκολη ιστορία και θέλει αρκετή υπομονή για να γραφτεί σωστά ώστε να μπορέσετε και εσείς να την διαβάσετε ολοκληρωμένη Wink

σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια καρδιά μου χαίρομαι που βλέπω ότι δεν σας απογοητεύω xrysanthi's Blog - Σελίδα 12 34442 xrysanthi's Blog - Σελίδα 12 98735 xrysanthi's Blog - Σελίδα 12 34442
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΚυρ 29 Απρ 2012 - 13:51

i love edward 2
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
i love edward 2

Θηλυκό Υδροχόος
Τόπος : N.Λεσβου
Αριθμός μηνυμάτων : 1266
Registration date : 08/04/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΔευ 30 Απρ 2012 - 16:38

χρυσανθη μου παρα πολυ ωραιο κεφαλαιο και η αληθεια ειναι οτι μου λυθηκαν και καποιες αποριες σχετικα με τον ρολο του εντουαρντ αλλα ο καημενος με αυτα που ακουσε λογικο ειναι να επαθε την ταχυκαρδια γιατι αντεδρασε ο πριγκιπας μεσα του....οσο για τον αγνωστο που μιλουσε με την αλις θελω πολυ να δω ποιος ηταν....η αληθεια ειναι βεβαια οτι χαθηκα λιγο με τον ρολο του σαλτζμαν αλλα πιστευω οτι θα ξεκαθαριστει περισσοτερο στα επομενα κεφαλαια...μπραβο χρυσανθη μου περιμενω με αγωνια το επομενο κεφαλαιο..... xrysanthi's Blog - Σελίδα 12 34442 xrysanthi's Blog - Σελίδα 12 201917
AspaKorth
The Volturi
AspaKorth

Θηλυκό Σκορπιός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΔευ 30 Απρ 2012 - 18:44

χρυσανθη μου ουαου αυτο εχω μονο να πω βιαστικα γιατι πρεπει να φυγω

ευτυχως ειχες κ παλι εστω κ λιγακι απο τις αναμνησεις του πριγκηπα

ολο το κεφαλαιο μου αρεσε πολυ αλλα μου ηρθε καπως οταν ειπε η μπελα οτι θα τον ξανασκοτωσει

τι εγινε ειχε σκοτωσει τον πριγκηπα κ γιατι?

τελειο τελειο

ευχομαι να βαλεις παλι αυριο πλιζζζζζζ xrysanthi's Blog - Σελίδα 12 691689
mariettoula1996
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
mariettoula1996

Θηλυκό Σκορπιός
Τόπος : Ρόδος
Αριθμός μηνυμάτων : 5149
Registration date : 04/01/2012

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΤρι 1 Μάης 2012 - 19:50

Χρυσάνθη μου έλειπα στην πενταήμερη τόσο καιρό για αυτό δεν μπορούσα να τα διαβάσω !!από εχτές που γύρισα τα διάβασα και εντυπωσιάστηκα με την συνέχεια !!!ελπίζω να βάλεις σύντομα την συνέχεια ,την περιμένω με αγωνία !! Smile
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΤρι 1 Μάης 2012 - 19:59

Soulmates "18. Αδερφικός δεσμός"
http://xrysanthi-fanfictions.blogspot.com/2012/05/soulmates-18.html

σας ευχαριστώ κοριτσάρες μου για τα καλά σας λόγια
χαίρομαι που σας αρέσει η συνέχεια huggie huggie huggie

Μαράκι μου δες το γεναιολογικό δέντρο και θα καταλάβεις τι ρόλο βαράει ο Αλάρικ Wink
http://3.bp.blogspot.com/-4r8NEd9eVe8/T5Uu338Xc8I/AAAAAAAABBA/ZVS2Zm8Xz1E/s1600/SoulmatesFamilyTree.jpg

¶σπα μου δεν μπορώ να πω πολλά για τον θάνατο του πρίγκιπα, πολύ σύντομα θα σου λυθεί η απορία Wink

kiss kiss kiss kiss kiss kiss kiss kiss kiss kiss kiss kiss kiss
Dalia
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Dalia

Θηλυκό Δίδυμος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΤετ 2 Μάης 2012 - 1:05

Ως συνήθως Χρυσάνθη μου τελευταία και καταιδρωμένη...τα διάβασα και τα δυο μονοκοπανιά καθότι ξεχνάω να μπω καμιά φορά κι όταν βλέπω ότι έχουν μαζευτεί 2&3 μένω έτσι faint Αλλά μετά λέω ...ωραία περισσότερο διάβασμα lol!
Λοιπόν κεφ. 17ο: Τι να πω ?! Απλώς λυπήθηκα την Μπέλα, είναι φυσικό να αισθάνεται έτσι, απελπισμένη και αγανακτισμένη και να το βγάζει με αυτόν τον τρόπο, έχει περάσει πάρα πολλά και ποιος ξέρει πόσα ακόμα. Ειλικρινά εγώ την λυπάμαι και δεν΄της καταλογίζω τπτ προς το παρόν ...γιατί στην συνέχεια ποιος ξέρει τι θα γίνει ?! Ολίγον τι μου την σπάει το υφάκι της, του ξερόλα δλδ αλλά ας μην ξεχνάμε πως είναι 1500 χρονών ?! ή κάνω λάθος...?! lol!
Εντουάρντ: Ηρέμησε αγόρι μου , τι καρδιά είναι αυτή που έχεις ΝΤΟΎΡΑΣΕΛ ?! ελεος Παναγία μου και ο Χριστός και η μάνα του όπως είπε και η Μπ....οι χτύποι του μη σου πω οτί έφτασαν μέχρι το σπίτι μου lol! Αλλά ύστερα απ'αυτό που άκουσε είναι να μην την πάθει την ταχυπαλμία του ο κακομοίρης...Αλλά δεν νομίζω οτι θα βρει το κουράγιο η Αρχιλυκαινοβρυκολακίνα να φέρει σε πέρας τον σκοπό της γιατί κάαααααποια στιγμή πρέπει να επέλθει και ο Έρως σωστά ?!
Αυτό το πράμμα πάλι που κάθε φορά ο τωρινός Εντ φέρνει αναμνήμες απ'τον παρελθοντικό κι όταν επανέρχεται δεν θυμάτι τπτ πολύ με προβληματίζει xrysanthi's Blog - Σελίδα 12 921765 Αλήθεια βρε Χρύσα γιατί δεν θυμάται τπτ έστω να αναρωτηθεί ρε παιδί μου ?! Πως ξαφνικά εκεί που βρίσκεται σε μια αίθουσα ταξης τρέχει λίγο μετά σε πεδιάδες θαλασσες και σε βουνά ? lol!
Κεφ. 18ο: Εντ αγόρι μου χαλάρωσε γιατί δεν σε βλέπω καλά, σε φρενοκομείο θα καταλήξεις στο τέλος κι όχι τπτ άλλο θα πάρει στο λαιμό του και την κακομοίρα την Αλις που δεν φταίει σε τπτ το κοριτσάκι. Εντωμεταξύ η άλλη λύσσαξε με το μθμ , τι το ιδιαίτερο έχει ?! Μηπως ανησυχεί για το εάν ή οχι ο σωσιάς πρέπει να εμπλουτίσει τις ιστορικές του γνώσεις ?! Αναρωτιέμαι... xrysanthi's Blog - Σελίδα 12 686606
Πολύ μου άρεσε που ο μικρουλης πρίγκιπάς στο τέλος ζήλευε xrysanthi's Blog - Σελίδα 12 98735
Χρυσάνθη μου ελπίζω να έχουμε όπως πάντα σύντομα συνέχεια xrysanthi's Blog - Σελίδα 12 4947
EliRose
The Volturi
EliRose

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΤετ 2 Μάης 2012 - 1:09

ο τωρινος ΕΝΤ τα θυμαται αλλα ειναι σε πολυ μεγαλη συχγυση για να κατσει και να τα βαλει κατω και να βγαλει ακρη με το τι του συμβαινει!!

Καλα δε λεω κυρια Χρυσανθη;;Να μου βαλετε και αυτοκολλητο αν το πετυχα!! lol! lol! lol!
Dalia
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Dalia

Θηλυκό Δίδυμος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΤετ 2 Μάης 2012 - 1:47

Aποκλείεται να μην θυμάται τπτ ?! Πως γίνεται αυτό ?
κι εγώ αν εκεί που κοιμόμουν στον καναπέ ξυπνούσα μετά πάνω σε ένα αν'ακλιντρο και μετά πάλι βρισκόμουν στην πολυθρόνα μου σίγουρα θα έλεγα πως χρειάζομαι να με πάνε στο τρελοκομείο αλλά θα θυμόμουν ...αυτό είναι το μονο σίγουρο... lol!
EliRose
The Volturi
EliRose

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΤετ 2 Μάης 2012 - 1:50

ξαναδιαβασε το ποστ μου Νταλια!!Τα θυμαται αλλα σε ενα υποσυνειδητο επιπεδο!!Θα ερθει η Χρυσανθη αυριο...εε σημερα και θα στα εξηγησει καλυτερα!!
Dalia
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Dalia

Θηλυκό Δίδυμος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: xrysanthi's Blog   xrysanthi's Blog - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΤετ 2 Μάης 2012 - 15:07

Εφόσον τα θυμαται θα πρεπε και να αναρωτιέται γιατί βρίσκεται στα καλά του καθούμενου απ'την μια διάσταση στην άλλη..αλλα όπως είπες θα έρθει η Χρυσάνθη κάποια στιγμή να μου τα εξηγήσει και μένα ! lol!

xrysanthi's Blog
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 12 από 40Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» Geo's Blog!
» MariaCullenSalvatore blog....!!!
» Stella's blog.

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Bella And Edward :: Midnight Inspirations-
Μετάβαση σε: