nantia01
Σαβ Apr 28, 2012 1:48 am
Λοιπον δεν εχω κανει σχολια αλλα δαν χανω κεφαλαιο!! Τι να πω...εξ αρχης φαινοταν το πραγμα αλλα απο την στιγμη που μπηκαν οι αναδρομες σε προηγουμενη ζωη στν μεση παει...αυτο ηταν .......νομιζω ειναι το καλυτερο σου... τρελαινομαι για ερωτες σε καστρα για πριγκιπες και αυτου του ειδους τους ερωτες να επιμεινεις σε αυτο το σημειο μονο κουραστικο δεν ειναι!!!χαίρομαι καρδιά μου που σας ταξιδεύει όπως ακριβός ταξιδεύει και εμένα
μου έχουν γίνει εμμονή και σε κάθε κεφάλαιο που δεν υπάρχει αναδρομή πλέον μου φαίνεται ότι κάτι του λείπει
αλλά δεν μπορούμε να έχουμε μόνο αναδρομές πρέπει να προχωρήσω και την ιστορία όμως οι εκπλήξεις που σας περιμένουν παρακάτω πιστεύω ότι θα σας αρέσουν περισσότερο
δεν θα πάει όλη ιστορία με αναδρομές αλλά θα μπαίνουν σε σημεία που είναι ίδια τα συναισθήματα των ηρώων με αυτά που βίωναν και τότε
Συγχαρητηρια Χρυσανθη μου δεν παιζεσε!!Τι κριμα που γαμ.... το συμπαν γυρο μας και με τετοιο ταλεντο και τετοια φαντασια δεν κερδιζεις τπτ παραπανω απο τον θαυμασμο μας.. wtf Εγω πραγματικα ειμαι φανατικη στις ιστοριες σου...εχουν καταπληκτικη πλοκη ΟΛΕΣ!!!δεν έχω λόγια να σου εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου γι αυτά τα υπέροχα λόγια σου
δεν φαντάζεσαι πόσο δύναμη μου δείνεις για να συνεχίζω αλλά ακόμα δεν είμαι έτοιμη γι αυτό το βήμα - στην πορεία σίγουρα προς τα εκεί το πάω - αλλά όχι ακόμα
και αυτό γιατί δεν θεωρώ ότι η γραφή μου είναι αυτό που ζητάνε οι εκδοτικοί οίκοι όσο για την τηλεόραση και τον κινηματογράφο ας μην το σχολιάσω καλύτερα, αν ήμουν στο εξωτερικό ίσως και να μπορούσα να στραφώ εκεί αλλά για την ελληνική πραγματικότητα δεν έχω κανένα μέλλον γιατί πολύ απλά δυστυχώς πάνω κάτω βλέπετε πως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα αλλά πέρα από αυτό επειδή από την φύση μου μου αρέσει να τα αναπτύσσω πάρα πολύ, δεν μπορώ να τα συμπτύσσω ώστε να καταφέρω να βγάλω μια δίωρη ταινία
ίσως όμως προς το μέλλον να καταφέρω να βγάλω μια σειρά.
επιπλέον... εκτός του "Fly Away" που ήταν καθαρά δικιά μου ιστορία και σε χαρακτήρες και σε στόρι όλα τα άλλα έχουν στοιχεία από ταινίες και είναι καθαρά φανφικ
δεν μπορώ να τα βγάλω προς τα έξω χωρίς κάποιος να βρει τα κοινά στοιχεία... όμως είμαι πολύ κοντά σε μια καθαρά δικιά μου ιδέα και πιστεύω ότι ίσως να είναι η αρχή σε αυτό που έχω όνειρο να κάνω και ελπίζω να πάνε όλα καλά και γίνει έτσι όπως το θέλω... φυσικά και θα είσαστε οι πρώτοι που θα το διαβάσετε γιατί χωρίς την δική σας υποστήριξη και τα σχόλια σας δεν θα ήμουν εδώ
Εχω ομως καποιες αποριες, λοιπον....
1)Γιατι στα πρωτα κεφαλαια ειπες πως η Μπ δεν εχει ακομα συναισθηματα για τον Εντ εφοσον ειναι μετενσαρκωση του πριγκιπα της και εμφανισιακα αλλα και ουσιαστικα ειναι το ιδιο ατομο...αν εξαιρεσεις τα βιωματα και τις συνθηκες δεν παβει να ειναι ο ιδιος!!και αυτο επιβεβαιωνεται απο τις μνημες που επανερχονται...η μοναδική της αγάπη είναι ο πρίγκιπας
ο ΈΝΤ για εκείνην για την ώρα είναι ένα παιδί που απλά μοιάζει αφάνταστα στον πρίγκιπα της όχι μόνο εξωτερικά αλλά και εσωτερικά, αυτό όμως για την ίδια δεν φτάνει για να τον δει διαφορετικά ίσα ίσα την βοηθάει ώστε να μένει μακριά του γιατί το βασικό για εκείνην είναι να παλέψει ώστε να μην επαναληφθεί η ιστορία γι αυτό και βλέπετε αυτήν την αντίδραση απέναντι του.
Αρκετά βίωσε μετά τον θάνατο του πρίγκιπα δεν θέλει να βιώσει άλλα τόσα και ο ΕΝΤ μην ξεχνάς είναι άνθρωπος, πόσο θα ζήσει; γιατί να χαλάσει τις ισορροπίες της για να απολαύσει μερικές δεκαετίες αφού ξέρει ότι μετά θα ταλεποριέτε πάλι για αιώνες μακριά του
2)Γιατι εκνευριζετε τοσο μαζι του πχ κατα την διαρκεια που το εκαναν κ υστερα...δεν μπορει να μην εχει καταλαβει η ιδια τι γινετε...ποσο μαλλον μετα απο ολα αυτα που της ελεγε και της εκανε Embarassed μεσα στο παραληρημα του?
PLEASE ριφε μου τα φωτα σου....φιλιααααααΦυσικά και κατάλαβε αυτός ήταν και ο λόγος του εκνευρισμού της
αλλά επειδή δεν μπορεί να διαβάσει τις σκέψεις του ΕΝΤ δεν θέλει να προδώσει τις δικές της
αφενός γιατί δεν θέλει να τον κάνει να ψιλιαστεί τίποτα στην περίπτωση που εκείνος δεν το ξέρει
και αφετέρου γιατί η ίδια δεν θέλει να πιστέψει ότι είναι αλήθεια... θα έκανε τα πάντα για να μην επαναληφθεί η ιστορία
ότι άλλες απορίες έχεις εδώ είμαι εγώ
σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και όλην την υποστήριξη
Dalia
Σαβ Apr 28, 2012 2:39 am
διάβασα και τα δυο καθότι την προηγούμενη φορά ξεχάστηκα τελείως και τα είδα και τα δυο τώρα !!! Κεφ. 15ο ....Χριστούλη μου η σκηνή στο ανάκλιντρο απλά δεν υπάρχει , Ααααχχχ δεν μπορώ... και μετά τα δυο αδελφια μαζί αγκαλιάσμένα τι τρυφερη σκηνή !!
καλά μιλάμε τη στενχωρία με τον χωρισμό..πόσο την λυπάμαι την Ελένα άχου μωρέ δεν της άξιζε... lol! lol! Στα τσακιδια...ούστ !!!! Μπράβο αγόρι μου μπράβο ΕΝΤ μου, όπως λέει και ο ξάδελφος την έσκισες την γάτα !!! lol! lol!και φαντάσου ότι ήθελα να την αναπτήξω περισσότερο αλλά θα γίνει ίσως παρακάτω θα δείξει
είναι πράγματι πολύ αγαπημένοι
μην την "λυπάσαι" καθόλου, θα πάρει η μπιπ όλα όσα θέλει
ότι την έσκισε είναι το μόνο σίγουρο
κεφ. 16ο.................μαγευτηκα, έπαθα έρωτα...δεν ξέρω αλλά κάθε φορά που διαβάζω για τον πρίγκιπα ΕΝΤ και την βασίλισσα του δεν μπορώ είναι σαν να μετεφέρομαι κι εγώ άλλου κι άντε να συνέλθώ μετά....αφού πριν αρχίσω να διαβάζω λέω πότε θα κλείσει ο σημερινός Εντ τα μάτια του για να μιλήσει μέσα από εκείνον ο παλιότερος ...Αααααχχχ είναι ένα θαύμα να διαβάζεις για την αγαπη και το πάθος αυτών των δυο...Καμιά φορά όταν διαβάζω τετοια λέω μπα , αυτά μόνο στις ταινίες και στα βιβλία...Αφού όση ώρα διαβαζα την βασίλισσα να μιλάει για την φύση έλεγα υπάρχει κανείς άνθρωπός στις μέρες μας που να μιλάει έτσι ???!!! όπως είπα και στην αρχή Χρυσάνθη μου μαγεύτηκα ...δεν ξέρω αλλά κατά την γνώμη θυμίζει περισσότερο ένα παραμυθι που βρισκόταν θαμμένο τόσα χρόνια και τώρα ξαναγεννιέται παρά μια σημερινή ιστορία ...αυτήν την εντύπωση έχω Αααααχχχχχ....
Ελπίζω να χουμε συνέχεια σύντομακαι εγώ τα ίδια καρδιά μου πίστεψε με
έχω πάθει έρωτα και από τώρα κλαίω για την συνέχεια, μην με ρωτάς το γιατί θα χάσει η συνέχεια αν σου πω
στις μέρες μας όχι δεν νομίζω
αλλά εκείνην την εποχή σίγουρα ναι είχαν άλλα ιδανικά τότε αυτό θέλω να πιστεύω αυτό προσπαθώ να περάσω
και εγώ κάπως έτσι το έχω στο μυαλό μου, ένα σύγχρονο παραμύθι με πολλά στοιχεία του παρελθόντος
δεν ήταν από την αρχή αυτός ο σκοπός μου αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι που θα πάει η σκέψη μου
γι αυτό και όταν πιάνω μια ιδέα αρχίζω και την γράφω γιατί αλλιώς είναι στην σκέψη μου και αλλιώς εξελίσσετε καθώς το γράφω
θα βάζω προς το παρόν μέρα παρά μέρα μέχρι να καταφέρω να το προχωρήσω λίγο αρκετά για να βλέπω τα κενά που δημιουργούνται και αν καταφέρω να γράψω αρκετά κεφάλαια παρακάτω θα σας βάζω και καθημερινά αν όλα πάνε καλά
συγνώμη γι αυτό αλλά αυτή η ιστορία έχει πολλά ιστορικά κομμάτια που μπλέκονται και αν τα γράψω γρήγορα χωρίς πρώτα να τα έχω καθορίσει πολύ καλά στο μυαλό μου θα γίνει ένα μπάχαλο και θα χάσει η μάνα το παιδί και το παιδί την μάνα γι αυτό και κάθε κεφάλαιο μέχρι και την στιγμή που το αναρτώ, το διαβάζω ξανά και ξανά και το αλλάζω ανάλογα με αυτά που έχουν προστεθεί παρακάτω
είναι μια πολύ δύσκολη ιστορία και θέλει αρκετή υπομονή για να γραφτεί σωστά ώστε να μπορέσετε και εσείς να την διαβάσετε ολοκληρωμένη
σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια καρδιά μου χαίρομαι που βλέπω ότι δεν σας απογοητεύω