| xrysanthi's Blog | |
|
+28bloody swan panagiota damianos Zafrina stapet vag120 maria_likofos despina aek hlhtwilightmania Stella Sunlight i love edward 2 nansypap ev@ki92 happiness ed<3 RafaelaVolturi AspaKorth mariettoula1996 _gwgw_ EliRose Dalia ev@ki pitsiriki ROBELINA kati T-NM-E-BD xrysanthi nantia01 32 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Παρ 19 Οκτ 2012 - 14:06 | |
| Φαντασου να συνεχισεται ετσι Απο πατωματα θα μας μαζευεται
το μόνο σίγουρο... μην το συζητάς... | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Παρ 19 Οκτ 2012 - 14:09 | |
| Μου φαίνεται Dalia μου οτι η ιστορια αυτη θα κανει πολυ θραυση!!! | |
|
| |
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Παρ 19 Οκτ 2012 - 14:10 | |
| ήδη έχει αρχίσει απ'το πρώτο κιόλας κεφ. να κλέβει εντυπώσεις | |
|
| |
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Παρ 19 Οκτ 2012 - 14:13 | |
| Ανυπομονώ για το δεύτερο κεφ. Πιστευω οτι θα είναι η αποκορυφωση... Θα τρελαθουμε τελειως δεν μας φτανει τοση τρελα που εχουμε με το συγκεκριμενο ατομο διαβαζουμε και αυτα και παιρνουν τα μυαλα μας αερα!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Παρ 19 Οκτ 2012 - 14:15 | |
| ¶σε ...δεν ξέρεις πόσο σε νιώθω... είμαι σίγουρη όπως κι εσύ ότι στη συνέχεια θα γινει ο χαμός ... ελπίζω να βρει τρόπο το μανάρι να την ηρεμήσει... αλλά δεν φταίει κι αυτός εκείνη του όρμηξε... αλήθεια προφυλάξεις πήρανε;;; νομίζω οι συγγραφείς το παρέλειψε αυτό και μου έμεινε απορία | |
|
| |
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Παρ 19 Οκτ 2012 - 14:21 | |
| χιχιχι!!!! Πολυ καλη η απορια σου.....Εγω προσωπικα την φοβαμαι λιγο την Μπελλα της Χρυσανθης γιατι γινεται θηριο ανημερο οταν θυμωνει ,αλλα τωρα που ειναι σε συνεργασια με την Ελινα ισως ειναι πιο ηρεμη θα δειξει. Αν και θεωρω οτι θα του πει τα συνηθισμενα οτι ηταν μεθυσμενη και δεν επρεπε να το εκμεταλλευτει.... αλλο που δεν ηθελε βεβαια ....Αν και ποτε δεν ξερεις, πιστευω οτι τα κοριτσια θα μας καταπληξουν. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Παρ 19 Οκτ 2012 - 14:27 | |
| κι εγώ αυτό πιστεύω... ή ακόμα καλύτερα εκεί που θα του βάζει τις φωνές ότι τάχα μου της όρμησε εκείνος ενώ στην πραγματικότητα έγινε το ακριβώς αντίθετο θα του λέει "Γιατί δεν μου έριχνες ένα κουβά νερό τότε;;;" κλασική ατάκα... αλλά με τα κορίτσια ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος/η... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Παρ 19 Οκτ 2012 - 14:35 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Παρ 19 Οκτ 2012 - 14:42 | |
| | |
|
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Σαβ 20 Οκτ 2012 - 0:17 | |
| | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Σαβ 20 Οκτ 2012 - 12:48 | |
| διάβασε το και μετά το συζητάμε Κοριτσάρες μου δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσω για τα καλά σας λόγια.... τρέχω να κάνω ανάλυση στα σχόλια σας Dalia Πριν να αρχίσω να σχολιάζω κανονικά μπορώ να σταθώ σε μια φράση μόνο "Γαμώτο που είναι η παλέτα μου όταν την χρειάζομαι" καλά μιλάμε το πόσο έλιωσα σε εκείνο το σημείο δεν λέγεται... καθ'όλη την διάρκεια της ανάγνωσης είχα μπροστά μου την εικόνα , τον Εντ να κοιτά εκστασιασμένος την Μπελς και ξεκαρδιζόμουν μόνο με την φαντασίωση... χαίρομαι που σε βάλαμε στον κόσμο του Καταρχήν τι ωραίο , τι ρομαντικό... Ο Πάμπλο Πικάσο βρίσκει τον έρωτα της ζωής του στην Μόναλίζα του, αναγκάζεται να ξεσπιτωθεί για να βρει το αντικείμενο της έμπνευσής του σε ένα μπαρ και τον κάνει ξαναπιάσει την παλέτα στα χέρια του ... εκεί που νόμιζε ότι όλα τα χρώματα είχαν φύγει απ'το κόσμο του τα ξαναβρίσκει στο πρόσωπό εκείνης... Ααααχχχ τι ρομαντικό, πόσο ρομαντικό επίσης να σημειώσω ότι εφόσον το μανάρι μας μένει σε κανονικό διαμέρισμα η σπιταρόνα που είδα (το κάστρο- έπαυλη) ανήκε στην Μπέλα; δλδ είναι πλουσιοκόριτσο;;;αχχχχχχ και βαχχχχχχχχ δεν λες τίποτα αν και εμένα δεν μου πάει και τόσο ο ρομαντισμός (νομίζω ότι όλοι το έχετε καταλάβει πλέων ) εδώ πιστεύω κάνω την υπέρβαση... φυσικά πάντα χάρης της Ελίνας μου .... αλλά δεν μπορώ να κρύψω το πόσο με έχει εξιτάρει αν δεν το είχε κάνει άλλωστε δεν θα μπορούσα να το γράψω. Αυτός ο ΕΝΤ έχει έναν δικό του τρόπο που βλέπει τα πράγματα... είναι εκκεντρικός, μοναχικός τύπος και θα κάψει πολλές καρδιές και ας μην είναι κάποιο σκοτεινός - κακός τύπος... είναι από τα καλά παιδιά που όλοι θα σερνόμασταν στα πόδια του από την γοητεία που βγάζει ο εσωτερικός του ψυχισμός δεν λέω παραπάνω σας αφήνω να τον απολαύστε και να δείτε και μόνες σας ποια είναι αυτά μέσα από τις πράξεις του ναι η ΜΠ είναι πλουσιοκοριτσο Και τώρα όσον αφορά το κορίτσι ερωτική απογοήτευση μυρίζομαι , βέβαια πολύ γρήγορα βρήκε παρηγοριά αλλά δεν μας χαλάει καθόλου αυτό... τι θέμα είναι πως όταν ξυπνήσει θα γίνει ο χαμός, αλλά ο Εντ θα έχει ζωγραφίσει κάτι υπέροχο φαντάζομαι... αυτό ίσως την καλμάρει και την χαλαρώσει θέλω να πιστεύω... lol!δεν λέω τίποτα πάνω σε αυτό... αφήνω την συνέχεια να μιλήσει από μόνη της στο επόμενο θα μάθουμε αρκετά για εκείνην μιας και που θα είναι ίσως το μοναδικό κεφάλαιο που θα έχουμε από εκείνη Κορίτσια (αν δεν κάνω λάθος μαζί το γράφετεWink έχετε κάνει καταπληκτική δουλειά, λατρεύω τα χρώματα, λατρεύω το βιολετί και το σίγουρο είναι πως θα λατρέψω κι αυτήν την ιστορία όπως και τις προηγούμενες... Συνεχίστε την τόσο καλή δουλειά, ανυπομονώ για το τι θα γίνει παρακάτω...σε ευχαριστούμε καρδιά μου για τα καλά σου λόγια είμαι σίγουρη ότι η συνέχεια θα σας κλέψει τις καρδιές σας Εμ... Χρυσάνθη μου πως μπορώ να βρω κι εγώ τις ερμηνείες των χρωμάτων ;;; Σε παρακαλώ αν γίνεται στείλε μου κάποιο λινκ α γίνεται... Smilehttp://www.reikicenter.gr/gr/aura-soma-greece/avra-soma-colors.html#magentaed<3 Eνταξει η πρωτη μου αντιδραση ..... Καρδια μου τι ανατριχιλα μου προκαλεσε δεν λεγεται απο την πρωτη λεξη μεχρι την τελευταια Και κατι τετοιο σπανια μου συμβαινει... Δεν επεσα εντελως εξω οσον αφορα τον τιτλο ειχα σκεφτει οτι το επαγγελμα του Εντουαρντ ηταν ζωγραφος αλλα δεν ημουν και εντελως σιγουρη Neutral Neutral Κατα ποσο του παει δεν λεγεταιχαίρομαι που σε άγγιξε τόσο Τι να πρωτο πω για τις σκεψεις του;Ηταν ενας Εντουαρντ διαφορετικος απο ολες τις αποψεις,η ειδικοτητα του στην ζωγραφικη τον κανει ξεχωριστω χαρακτηρα.Βλεπει με αλλα ματια την ζωη,τους ανθρωπους,δινει αλλη υλικη υποσταση στα πραγματα.Και βλεπει τις καταστασεις ετσι που γεμιζουν τον ιδιο.Απ'οτι καταλαβα με πολυ κοπο καταφερε να πεισει για την δουλεια του και εκει που κοντευει να φτασει σε ενα θεμιτο επιπεδο του κοβεται η εμπνευση.Λογικο οταν ο καλλιτεχνης πιεζεται να αποδειξει ποιος ειναι....Και εδω ερχεται να μπει η ανεπαναληπτη σκηνη στο μπαρ.Δεν σου κρυβω πως στην αρχη ο διαλογος που ειχε με την πρωτη κοπελα με τρομαξε οτι μπορει να ειναι η Μπελλα Τελεια σκηνοθετιμενο Αλλα οταν καταλαβα οτι η μεθυσμενη κοπελα ειναι η Μπελλα μου κοπηκαν τα ηπατακαι θα είναι ξεχωριστός χαρακτήρας... λόγο της ειδικότητας μου στο λύκειο έζησα από κοντά έναν - για μένα - μεγάλο ζωγράφο και μπορώ άνετα να μπω στον ψυχισμό τους... άλλωστε την ίδια τρέλα κουβαλάω αλλά περισσότερο θα σας εκπλήξει το πως βλέπει τις καταστάσεις ο ίδιος, το πως τις ερμηνεύει αλλά και πως παράλληλα προσπαθεί να της διορθώσει χωρίς να παρεμβαίνει πραγματικά.. ο τρόπος που θα την προσεγγίσει, θα την κάνει να ανοιχτεί, θα της αλλάξει όλη της την ζωή απλά δεν υπάρχει και μόνο που το σκέφτομαι ανατριχιάζω ολόκληρη επειδή πίστευα ότι όλοι θα περιμένατε ότι κάτι τέτοιο θα μπορούσε να συμβεί και να την γνωρίσει σκέφτηκα να το βάλω για να σας παραπλανήσω αλλά περισσότερο για να δείτε ότι ο ίδιος δεν την ξεχωρίζει για το πόσο εύκολα του την πέφτει, αν του την έπεφτε χωρίς να δει όλα τα άλλα δεν θα της έδινε σημασία γι αυτό και μπήκε αυτό το κομμάτι εδώ για να τονίσει αυτό ακριβώς Πως της παει αυτο το πληγωμενο....Και αυτη η φλογα που λεει ο Εντουαρντ για την Μπελλα φαινεται παντου πανω της στην περιγραφη. Τον αποσυντονησε η Μπελλα μας...θα τον κανει με τα κρεμμυδακια!!!Εκει στο στενο σοκακι εξω απο το μπαρ....ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ....ειναι η σκηνη του αιωνα με την βροχη να τρεχει πανω στην επιδερμιδας της οπως καπου ειπες Απλα δεν υπαρχεις στην περιγραφη του προλογου εχεις δωσει ρεστα!!!!Φωτια και λαβα μου αναψες βραδιατικα καρδια μου απο τα υπεροχα γραπτα σου...Ανυπομονω για την επιμαχη σκηνη....εκει που θα τον πιασει και θα του αλλαξη τα φωτα...Αν και πιστευω οτι η Μπελλα ζητα μια αναγνωριση λογω οτι εχει υποστει καποια ερωτικη απογοητευση και θελει καποιον για επιβεβαιωση οτι δεν ειναι ψυχρη!!!Αχ για να δουμε θα γεμισει η ζωη της χρωματα;;;;ΣΙγουρα!!!! Πολλα συγχαρητηρια!!!με τα κρεμμυδάκια;;; δεν νομίζω,,, μάλλον το αντίθετο θα γίνει... το "θύμα" είναι η ΜΠ όχι ο ΕΝΤ... ο ΕΝΤ εδώ δίνει, η ΜΠ είναι αυτή που εισπράττει.. ενώ και οι δύο είναι κατασταλαγμένοι, η ΜΠ είναι αυτή που έχει ανάγκη τον ΕΝΤ όχι το αντίθετο ο ΕΝΤ θα μπορούσε να αντλήσει και από οπουδήποτε αλλού την έμπνευση του απλά έτυχε στην προκειμένου περίπτωση να είναι η ΜΠ τι εννοώ θα το δείτε στο 3ο κεφάλαιο σε ευχαριστώ καρδιά μου Οσο για την ερωτικη σκηνη εχει αναψει φωτιες...Σοδομα και γομορα θα γινει εδω μεσα!! Το παραναλωμα του πυρος faint Και αυτη η αθεοφοβη ακρατητη ειναι μεσα στο ασανσερ του ξαναορμηξε καλα τετοιο μαναρι δεν το αφηνεις απο τα χερια σου lol! ...Ελπιζω οταν ξυπνησει η Μπελλα να μην γινει χαμος Rolling Eyes Rolling Eyes Πολυ διαβολακος ειναι ομως στην μεθυσμενη της μορφη Twisted Evil Twisted Evil για να την δουμε και στη κανονικη!!!Παντως εγω τα ειδα ολα και ουρανια τοξα μαζι Φαντασου να συνεχισεται ετσι Απο πατωματα θα μας μαζευεται αμμμμ πες τα... έχει τον πυροσβέστη και θα τον αφήσει να μην σου σβήσει την φωτιά;;; θα μείνεις κεράκι αναμένο ακόμα και αν δεν το έχεις μέσα σου να κάνεις κάτι τέτοιο;;; με τίποτα όμως για να δούμε - για να δούμε δεν προδίδω τίποτα αυτό είναι το μόνο σίγουρο.... σαν πρώτη σκηνή είπα απλά να σας βάλω στο μουντ, η επόμενη όμως θα σας επιβεβαιώσει τις προβλέψεις σας... θα είναι φωτιά και λαύρα από ολες τις απόψεις αλήθεια προφυλάξεις πήρανε;;; νομίζω οι συγγραφείς το παρέλειψε αυτό και μου έμεινε απορίαγια όλα τα προηγούμενα δεν απαντώ... θα σας αφήσω να τα ανακαλύψετε μόνες σας παρέλειψε;;;; μπααααααααααααα δεν είναι το στιλ μου αυτό όσο αφορά αν πήρανε ή όχι θα χρειαστεί να περιμένετε για να το μάθετε χιχιχι!!!! giggle Πολυ καλη η απορια σου.....Εγω προσωπικα την φοβαμαι λιγο την Μπελλα της Χρυσανθης γιατι γινεται θηριο ανημερο οταν θυμωνει Cool ,αλλα τωρα που ειναι σε συνεργασια με την Ελινα ισως ειναι πιο ηρεμη θα δειξει. Αν και θεωρω οτι θα του πει τα συνηθισμενα οτι ηταν μεθυσμενη και δεν επρεπε να το εκμεταλλευτει.... αλλο που δεν ηθελε βεβαια ....Αν και ποτε δεν ξερεις, πιστευω οτι τα κοριτσια θα μας καταπληξουν.ακριβώς δεν το γράφω μόνη οπότε οι εκπλήξεις όσο αφορά τους χαρακτήρες θα είναι πολλές κι εγώ αυτό πιστεύω... ή ακόμα καλύτερα εκεί που θα του βάζει τις φωνές ότι τάχα μου της όρμησε εκείνος ενώ στην πραγματικότητα έγινε το ακριβώς αντίθετο θα του λέει "Γιατί δεν μου έριχνες ένα κουβά νερό τότε;;;" lol! lol! κλασική ατάκα... αλλά με τα κορίτσια ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος/η... μου αρέσουν τα σενάρια σας... πείτε κι άλλα ειλικρινά δεν γνωρίζω... αλλά έτσι γίνεται σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις... όταν φταίει η γυναίκα τα ρίχνει στον άντρα... βέβαια δεν έχω ψυχολογήσει την Μπελς ακόμα... αλλά φαντάζεσαι εκεί που θα του τα ψέλνει... στο τέλος να μείνει κάγκελο κοιτώντας τον πίνακα θαυμάζοντας το πορτρέτο της;;;... και μετά απ'το σοκ και δέος η γνωστή ερώτηση... "Κι έμεινες όλη την νύχτα ξάγρυπνος να με ζωγραφίζεις;;;"μμμμμ εδώ κάπως το πιάνεις αλλά μπαααααααααααααααααααααα | |
|
| |
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Σαβ 20 Οκτ 2012 - 21:37 | |
| * το ξερα ότι είναι πλουσιοκόριτσο, κατά την άποψή μου αν δεν ήταν δεν θα πήγαινα για ψήλου πήδημα στο μπαρ για να καταπραύνει τον πόνο της με ποτό... * ευχαριστώ για το λινκ Χρυσάνθη μου | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Σαβ 20 Οκτ 2012 - 22:23 | |
| τίποτα καρδιά μου | |
|
| |
maria_likofos Midnight Sun Vampire
Τόπος : Κρήτη Αριθμός μηνυμάτων : 3548 Registration date : 19/12/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Σαβ 20 Οκτ 2012 - 22:28 | |
| πότε θα έχουμε καινούριο κεφάλαιο? | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Σαβ 20 Οκτ 2012 - 22:46 | |
| δεν μπορώ να απαντήσω με σιγουριά από μένα είναι έτοιμο όμως περιμένω να περάσει από τον απαραίτητο έλεγχο | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Κυρ 21 Οκτ 2012 - 19:33 | |
| θελουμε κεφαλαιο!!!!! σε παρακαλωωωωω | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Κυρ 21 Οκτ 2012 - 19:46 | |
| καρδούλα μου χίλια συγνώμη για την καθυστέρηση αλλά η Ελίνα μας άρχισε τα μαθήματα στο πανεπιστήμιο και τρέχει και δεν φτάνει... πρέπει να δείξουμε λίγη κατανόηση | |
|
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Κυρ 21 Οκτ 2012 - 19:52 | |
| συγγνωμη κοριτσια αλλα ψιλοπνιγομαι!!Υποσχομαι μεχρι την Πεμπτη απο εμενα θα ειναι ετοιμο!!Ορκιζομαι | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| |
| |
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Κυρ 21 Οκτ 2012 - 21:53 | |
| εγώ κατανοώ πλήρως... με τόσα αριστουργήματα και σειρές που να τα προλάβω όλα... | |
|
| |
bloody swan Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 44 Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1934 Registration date : 23/02/2009
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Δευ 22 Οκτ 2012 - 21:00 | |
| να μαι και ας εχω χρονια και ζαμανιααααααα.....και μπαινω κατευθειαν στα σχολια...... Με τα μάτια μου να εστιάζοντας σε κάθε διψασμένο και ιδρωμένο κορμί που χτυπιόταν ξέφρενα στον ρυθμό της μουσικής, παρέμειναν αδιάφορα πάνω στα καλλίγραμμα κορμιά που ήταν ήδη σε αναζήτηση του επόμενου θύματος τους για να του χαρίσουν μια βραδιά χωρίς φαντασία καθώς και τα ίδια ήταν ήδη χορτασμένα από περιπέτειες χωρίς ουσία.στιχουργε μου εσυ......... ¶δεια, κενά, εύκολα χωρίς ίχνος από την θηλυκότητα, που άλλοτε τα χαρακτήριζε με έκαναν να τα βλέπω με τα μάτια του μυαλού μου γκρίζα, μουντά, μονότονα με τον καπνό που τους τύλιγε να με κάνει να νιώθω ότι μπήκα σε ένα κόσμο χωρίς μαγεία. Σκοτεινό και απόκοσμο.να το και το Γκριιιιιιι!!!!!!!!!! σκοτεινο και αποκοσμο και τα μυαλα στα καγκελα!!!!!!! Αυτήν την φορά δεν είχα το σθένος να την φρενάρω και ανασηκώνοντας την απάνω μου, γύρισα το σώμα μου ώστε να την στηρίξω πάνω στον τοίχο του ασανσέρ.τι θα γινει πια με αυτα τα ασανσερ??????? με εχουν στοιχιωσει......δεν μπορω να βλεπω ασανσερ ουτε και να μπαινω πια....μια ο Β.Β μια ο Πενηντα μια αυτος ο μυστιριωδης αντρας..... κανω αποχη Ήταν τόσο ήρεμη, τόσο πλήρης που όλο της το σώμα ακτινοβολούσε σε τέτοιο βαθμό που ένιωσα την ματιά μου να θαμπώνεται και χωρίς να μπορώ να αντισταθώ, για το υπόλοιπο της βράδια έμεινα μπροστά από τον άδειο μου καμβά και άρχισα να τον γεμίζω με χρώματα. Τα δικά της χρώματα, τα χρώματα του έρωτα.ζωγραφισες παλι Χρυσανθη και μικρε συνεργε Elirose!!!!!!!! Υ.Γ. αμα διαβασω και κανα δωματιο πανικου θα ....θα..... δεν ξερω και γω τί θα καμω | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Δευ 22 Οκτ 2012 - 21:13 | |
| ματωμένε μου κυκνούλι δεν έχω λόγια να σε ευχαριστήσω για τα καλά σου λόγια παρακάτω υπόσχομαι πιο χοτ καταστάσεις ΥΓ όχι δεν έχουμε δωμάτιο πανικού εδώ δεν είναι τόσο βιτσιόζος αλλά είναι αρκετά ευρηματικός και με πολύ έξυπνες ιδέες | |
|
| |
bloody swan Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 44 Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1934 Registration date : 23/02/2009
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Δευ 22 Οκτ 2012 - 21:31 | |
| ευρηματικος???????........ με πολυ εξυπνες ιδεες!!!!!!!!! απορια με πιανει!!!!!
μια ερωτηση τωρα ποσο χρονων ειναι ο ηρωας μας????? θα το αναφερεται παρακατω???? | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Τρι 23 Οκτ 2012 - 21:49 | |
| | |
|
| |
AspaKorth The Volturi
Ηλικία : 43 Τόπος : Γιαννενα Αριθμός μηνυμάτων : 8796 Registration date : 08/09/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: xrysanthi's Blog Τρι 23 Οκτ 2012 - 22:05 | |
| Χρυσανθακη μου παλι σε κρισιμο σημειο μας αφηνετε
γελασα παρα πολυ με την κατσαριδα...
αλλα με το τατου δεν γελασα καθολου...θα ηθελα να βαλετε φωτογραφια πλιζ να το δουμε πως το εχετε στο μυαλο σας
παντως δεν περιμενα οτι η Μπελα θα ηταν τσο λιωμα που δεν θα θυμοταν καν το προηγουμενο βραδυ εστω μια αναλαμπη
αληθεια ο πρωην της ποιος ειναι? | |
|
| |
| xrysanthi's Blog | |
|